Hogyan kell telepíteni a Windows XP operációs rendszer -Videó bemutató sp3

Mindenki járt a politikában, a labdarúgásban és a Windows xp vagy a Vista telepítésében, de a legtöbb nem tudja, hogyan kell helyesen telepíteni a Windows xp-t, és két vagy három sikertelen kísérlet után megkérdezi kollégáit vagy barátait: "Hogyan telepítsük a Windows XP-t?"

Ezért úgy döntöttem, hogy egy sor video tutorials telepítésével XP és Vista könnyen telepíthető, de még mindig hiba ezek után rendszer telepítés.

A következő videót meg lehet nézni egy tutorial windows xp telepítés kész van a fejtől a farok.

A kérésem az lenne, hogy kövesse a tippeket ez a videó bemutató telepíti a Windows XP, így elkerülhető a nem kívánt hibák, amelyek eredményeként a helytelen telepítés rendszer operare.Aceste tippek is a Windows XP, hanem Windows Vista.

Meghívjuk Önt, hogy jobban megnézed ezt a videót bemutató segítségével történik VirtualBox, annak érdekében, hogy a képernyő elfog video a minőség a telepítés során a Windows XP operációs rendszer.

Kívánok kellemes vizuális.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. Bubu - mondta

    thanksiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!! tiszteletben tartani és tartani a bemutatót k is olyan emberek, mint mi ... szükségszerű

  2. Lehet javasolni (esetleg a bemutató), hogy észlelni és kijavítani a Windows XP? Úgy értem, hogy felszerel egy ilyen program, és ő észlel, hibák vagy kihagyások XP (ha véletlenül törölt valamit sist.de üzem), mert ez sokkal könnyebb, mint újratelepíteni az operációs rendszert, vezetők stb.

  3. boby - mondta

    Ha fáradt az operációs rendszer insatalezi lehet tenni a biztonsági rendszer, és úgy érzi, hogy a Windows nem működik, mint kellett tenni a backup.A fcut Cristi egy video tutorial, hogyan lehet a biztonsági Acronis True Image ad https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis

  4. boby - mondta

    Ahhoz, hogy a mentés nem tart tovább, mint perce 7 10 alapú és a folyamat hosszabb idejű teljesítmény képest is rövidebb lehet.

  5. Amikor látok egy tutorial telepítését és a rendszer beállításait. az op. A Windows Vista?

  6. admin - mondta

    Hamarosan mi lesz, és az operációs rendszer telepítése a Windows Vista és a Windows 7.
    Maradjon a környéken ... ne menjen túl messzire.

  7. Bulan - mondta

    Ön a legjobb


  8. Két kérdésem telepítésével sist.de op. Windows XP:
    1.daca már telepített XP számítógépre, és szeretné törölni, és újra, azt lehet kezdeni telepítését Elérte az XP CD cd-rom, és megy onnan?
    2. Először nem nagyon értettem, amikor az oktatóanyagban megemlítette, hogy be kell lépnie a BIOS-ba, és ott kell keresnie, nem tudom mit, és el kell indítanom a rendszerindítást ... .. hogyan kerüljek be a BIOS-ba és mit keressek ott pontosan?
    Hangzik egy kicsit buta kérdés, ezért ne nevess ki

  9. admin - mondta

    Szia "bl"
    Először is nem törli XP telepítve, de a második System Setup formázott partíció (NTFS ajánlott)
    Másodszor pedig nem tud belépni a BIOS, hogy mutassa meg, mert elfog szoftver, amit használni a video oktatóanyagokat ne engedje meg, hogy elfog a bios, így telepített Windows XP VirtualBox.
    A számítógép indításakor meg kell adnia a BIOS-t a "Delete" vagy az "F2" (laptop esetén) gombbal, és válasszon az "Advanced bios features" "első indító eszköz" DVD vagy cdrom közül, vagy ha van egy újabb számítógéped, beléphetsz egy "boot menübe" az F12 billentyűvel, és választhatsz onnan bootot CD-ről vagy dvd-ről.
    FIGYELEM bios helyek különböznek u egy másik számítógépre, de a lehetőségek hasonlóak, és ezért nem tudom megmondani, hogy pontosan hol be, és mit kell tennie.

  10. BL Először, mielőtt elmegyek, és instaleezi a Windows, ha még nem tette meg, hogy ez nem jó, hogy egy biztonsági másolatot, ha nem tudod, hogyan kell csinálni hogy https://www.videotutorial.ro/index.php?s=acronis . Miután biztonsági mentéseit megy lépéssel 2 majd telepítse a Windows illesztőprogramok kodekek és programok, ha meggyőződött arról, hogy minden a munka nem hiábavaló, hogy csinál egy biztonsági másolatot, és mindenki örül

  11. Köszönöm. választ vissza az első kérdést: miután a PC be van kapcsolva, és indításkor fázis, és képes beszélni úgy, hogy, ha ki XP CD-t a CD ROM és úgy tűnik, pár pillanat múlva én a list-5 6 minden lehetőség, ha jól emlékszem, az első megkérdezi, hogy szeretné telepíteni windowsul.Si az, amit akartam, hogy tudja, ha folytatja a telepítést, itt rendben van? Mint amikor nem kell kezdeni nyomon, ahogy séta a BIOS-t.

  12. ciro242 - mondta

    saitu tartod nehéz Nene

  13. Marius - mondta

    Gratulálok srácok ... nagyon érdekes a bejegyzéseitek.

  14. ciro242 - mondta

    Multan segített windowsu sokkal

  15. marian - mondta

    nagyon hangos ms. ms multtttt..de totttt ... miai nagyon segítőkészek voltak ... ms ms ms ms

  16. Irinel - mondta

    Mi a különbség, ha az "NTFS" helyett az "NTFS QUICK" lehetőséget választom?

  17. Irinel.
    Egy új nehéz lehet választani a gyors NTFS, de egy meghajtót, amely a rajta tárolt adatok jobb formázása NTFS.
    Telepítésekor XP NTFS formázást jelzi, még akkor is, ha tart egy kicsit.

  18. florin - mondta

    Körülbelül bemutató tudok mondani, nagyon jó kiváló és alkalmas
    Azoknak, akik nem tudják.

  19. florin - mondta

    Gratulálok srácok nagyon érdekes hozzászólás és nagyon jó csak így tovább!

  20. szóval…. Problémám van az operációs rendszer telepítésével ...

  21. Mi a teendő?

  22. Ionut - mondta

    Nekem is van egy kérdésem ... ... megpróbálom telepíteni az operációs rendszert ... felmegy egy pillanatra, amikor azt mondja, hogy „A BEÁLLÍTÁS INDUL A WINDOWSON”, és MEGÁLLAPÍTJA, HOGY nem talál egyetlen illesztőprogramot sem, hogy mit tegyen?

  23. Adrian - mondta

    Soha nem hallottam a számítógépet, amikor a Windows telepítésekor a k nem találja az illesztőprogramokat ... mert az illesztőprogramok a Windows telepítésekor beletették a Windows CD-t ... az egyik ilyen lehet: Vagy nincs jó Windows CD , vagy nem égett jól, vagy a számítógépe túl nagy teljesítményű, és nem támogatja a Windows XP-t, kivéve a Vistát. A Windows XP úgymond általános célú illesztőprogramokat tartalmaz, amelyeknek minden számítógépen működniük kell, de ahogy mondtam, ha van Előfordulhat, hogy új és nagy teljesítményű számítógépe nem kompatibilis az Ön számítógépének XP-t tartalmazó illesztőprogramjaival. További részletekkel kellett előállnia: milyen rendszer volt a telepítés előtt? Ha még mindig rendelkezik Windows XP-vel, akkor a Windows CD-je határozottan nem jó. Próbálja meg beszerezni vagy beszerezni egy tiszta Windows CD-t kiegészítők nélkül, vagy az nLite segítségével készítették. A legtöbb gyártmányú vagy kalóz Windows módosul , vagy eltávolította az alap meghajtókat, és feltette azokat, amelyeket a CD szerzője keresett, aki úgymond feltörte

  24. Adrian - mondta

    Az bl-hez pedig akkor is telepítheti a CD-t, ha a számítógép nyitva van, behelyezi a CD-t, de egyébként is újraindul! és ha a bot elérési útja nincs beállítva a CDROM-on lévő BIOS-ból, akkor haszontalan. Szép és tiszta telepítést végezünk a CD behelyezésével és az újraindítással, és amikor azt mondja: Nyomjon meg bármelyik billentyűt a frm CD indításához ... nyomja meg bármelyik billentyűt, és elkezdődik a munka!

  25. Adrian - mondta

    Próbálja tanítani magát telepíteni a Windows-mindentudó mert sokan vannak, hogy lesz pénz a Windows telepítése, és hidd el, hogy ez ft scump.Asa kénytelen voltam pltesc egy amikor megkérdeztem 1000.000 telepített Windows és balra végül a 500.000 amíg megharagudott, és azt mondtam, várj haver vagyok ilyen hülye? Ez Adik megtanulta, hogyan kell telepíteni? Nem tudok? És nézd, most hogy valaki 500.000, hogy Windows! és mikor telepíteni Nekem is szükségem van!

  26. 3 kipróbált CD-k és nem megy .. nem hiszem, hogy azért, mert ennek a

  27. mielőtt még volt Windows XP ...

  28. boby_admin - mondta

    Mondd el a telepítés során megkérdezi, hogyan szeretné csinálni, és ha partíció a merevlemez, és mit instaleezi operációs rendszer a laptop vagy asztali
    A Windows, hogy szeretné most instaleezi're biztos, hogy jó?

  29. Adrian igazad van kapcsolatban a Windows telepítés kellett kezelni az ilyen mindentudó, és hidd el nekem kellemes emlékeket vagy kapcsolódó beszélni két acestia.Asa 500.000 csúcspontját aránya az egyik srác két nem rendelkezik windows világban, és a másik nem tudja, hogyan kell formázni a merevlemezt, és tisztítsák meg a rendetlenség telepített celalalt.Asa hogy megharagudott kaptam PC hazajöttem, kaptam egy ablak és az első sikertelen kísérletet és sikerült urma.Acum nem biztos, hogy meg fogom kérni, hogy valaki különösen azért, mert rájöttem, ezen az oldalon

  30. Adrian - mondta

    alex 10 CD-t is kipróbálhat, ha feltörik őket, vagy nem megfelelőek a régi webhelyeken vagy torrentekben, akkor a minősége nem kielégítő, a régi torrentek az idő múlásával romlanak, és elveszítenek néhány adatot. Lehetetlen, ha tiszta Windows van, azt mondhatod, hogy nem találom az illesztőprogramokat ... mert ahogy mondtam, az illesztőprogramok a Windows CD-n találhatók !! Vagy ki tudja, milyen beállításokat végzett a bioban ...

  31. Adrian - mondta

    Vagy nem tud angolul, és nem mondja el nekünk a számítógép helyes fordítását, amikor azt állítja, hogy leáll, és már nem települ…

  32. A szürke alsó sávon az írási beállítás elindítja az ablakokat, és 3 lehetőség van a belépéshez, hogy folytassa a telepítést az esc-vel, hogy megszakítsam, és az inka cva elfelejtettem ...

  33. Pontosan elmondom, amit mond, amikor leállítja a telepítést, hogy jobban megértsem ...

  34. alex - mondta

    Folyamatosan kerestem az ablakokat az odc-n ... ... .. és pontosan olyan ablakokat töltöttem le, mint amelyek a Windows XP telepítési útmutatójában találhatók ... Ultra iso-val indíthatóvá tettem ... de nem tudom, mit tegyek a probléma megoldására

  35. alex - mondta

    beállítás nem találtak merevlemezt a számítógépre telepített drvers

  36. boby_admin - mondta

    Alex
    Ha szeretne egy Windows Vista vagy xs vagy ODC nem a legjobb megoldás.
    Még több video oktatóanyagokat kapcsolódó torrentet vagy használhatja torrent kereső webhelyén

  37. Adrian - mondta

    Alex igen, keresse meg a Windows rendszert, amint Bob boby mondta a torrenteken, aminek az az üzenete, amelyet önnek átad, ami azt fordítja, hogy nem találja a hard cik illesztőprogramjait. Biztosan elmondom, hogy a Windows-tal rendelkező cd nem jó, vagy esetleg a Windows voltál 64-en, és most 32-re, vagy fordítva, 32-re, és 64-re tetted ... igazán nem tudom, mit mondjak nekem, ha jól emlékszem, egyszer ezt az üzenetet adta nekem, és eldobtam a keresett CD-t egy másik, ami ment ...

  38. Adrian - mondta

    Nem tudom, mit mondjak, próbáld meg beírni egy másik program nero-val nero-val vagy imgburn-nal, tényleg nem tudom, mit mondjak, de főleg nem jó Windows, amit feltettél a cd-re

  39. Daka piócát rakó megérteni, hogy az egyik toorente menni?

  40. boby_admin - mondta

    Alex ad https://www.videotutorial.ro/?p=489 segít biztonságos után látni a bemutató

  41. boby_admin - mondta

    Operációs rendszerek minden út, hanem találni egy stabil és érdemes, hogy néhány.
    Próbálja meg, hogy az egyik, amely a Windows és megjegyzések (vagyis azok, akik azt mondják, letöltötte-e vagy sem elégedett ablakok).
    Ha úgy dönt, hogy töltse le az odc nem tudom, hogy ez egy stabil, és ha érdemes letölteni.
    Miután megtalálta az OS éget a Nero, vagy egy másik program, akkor boot után, hogy ez jó nézni, és ezt a videót bemutató https://www.videotutorial.ro/?p=700

  42. msss nagyon-nagyon ... .. megpróbálok többet tenni, mint házastárs, remélem, hogy sikerülni fog ...

  43. de nem igazán találom ... ... ..ha tudnál nekem valami oldalt adni nekem ... ... a tzias nagyon légy hálás ... és sajnálom a kérdéseket, ha zavar

  44. Sal Alex
    Nem tudom, hogy mi szabad, hogy tegye a honlap címeket, vagy linkeket repedés vagy más dolog, ha hagysz egy e-mail címét, és írsz, pontosan hol található a xp pro sp3 és hol kell letölteni azt, hogy én vagyok van telepítve a számítógépre, és működik gond nélkül.

  45. potzy felvesz a listára, és beszélgetünk ...

  46. Alex küldtem egy e-mailt tegnap délután

  47. KÖSZÖNÖM FF MULT BL…. Elkezdtem lecsökkenteni ... remélem, hogy működik.

  48. Nézd meg az ISO formátumban, meg a bemutató itt, hogyan kell írni az ISO a Nero

  49. Célszerű, hogy éget, hogy egy lassú, és van egy cd bootabil.La nekem működött, jó szerencsét!

  50. ha nem alacsony sebességgel ég, akkor lehet, hogy nem fog működni? ... vagy miért kellene alacsony sebességgel égnie

  51. Alex.
    Siess valahol?
    Valami ég?
    Marad a vízben?
    Ha éget a lehető legmagasabb hibaarány is magasabb, így nyugi nem vesz radar.
    Mi a fene éget egy xp nem éget filmet!

  52. Győződjön meg arról, hogy a merevlemez-illesztőprogramok be vannak-e kapcsolva és megfelelően vannak-e csatlakoztatva a számítógépéhez, és hogy a lemezre illesztett hardver-konfigurációk helyesek-e. Ez a gyártók által meghúzott diagnosztikai vagy telepítő program futtatását vonhatja maga után.

  53. Alex.
    Mit akar telepíteni az operációs rendszer?
    A notebook vagy asztali?

  54. asztali

  55. Látom a Cristi magyarázta a helyzet az írási sebességet :)) egyébként nem ugrik, hogy nem tudom, de azt hiszem, hogy ki tudja, milyen beállítások tettél megég a bios.Daca operációs rendszer nem lehet probleme.N kellett volna, hogy honnan töltötte le a vetőgépek fölött volt 400? És a világ boldog volt, megjegyzést, hogy a laptop vagy asztali, illetve mindig van egy pár, hogy adja meg a száját, és fogalmam sincs, au.Daca már próbáltam több operációs rendszert, és minden alkalommal valami közbejön, akkor azt hiszem, a probléma valahol az Ön számára.

  56. Alex.
    Próbáljon meg belépni a BIOS-ba, és adja meg neki a "betöltési beállítások alapértelmezett" vagy "betöltés nélküli hiba alapértelmezéseket"
    És, hogy távolítsa el az USB-telepítés előtt, kivéve, egér és billentyűzet.

  57. Irinel - mondta

    Hol tölthetem le a Windows XP Sp3 ISO-képét?>

  58. Sergiu - mondta

    Ha szeretné, hogy a kereső az oldalon, biztosan megtalálja.

  59. Adrian - mondta

    Irinel, ha figyelmesen nézi, nagyon figyeljen erre a bemutatóra, és meglátja, honnan tölthet le tiszta Windows XP SP3-t és hogyan! nézz ide = >> https://www.videotutorial.ro/?p=722 gondosan nézze meg, és ne tévesszen meg a bemutató címe!

  60. Irinel - mondta

    Adrian, nem akarta, Windows XP inteles.Nu SP2 de SP3!

  61. Adrian - mondta

    Irinel're hülye, vagy mi? iartama, hogy beszéljen, így valószínűleg kapsz szem, mint egy ló, két dolog, hogy őt is csak előtt (nem tudom, hogyan kell nevezni) alig ír sp2 helyett a Windows XP, a Windows XP sp3 nem? Nehéz, nem? mi a fenét férfi többet szeretne, mint ez? tesz a tudat, hogy ez biztos vagyok benne, hogy nem k 5 éve, és ha belegondolok, és a gyerek kezelni torrentek 5 éve higgy nekem! ott a bemutató írtál keresni windows adhat, ha megnézzük sp2 írási sp3 Miért olyan nehéz? megtalálni, hogy pontosan hol a helyszínen megmutatja boby! vagy bárki is tette tutorialu, elfeledett és mondtam neki, hogy észre sok!

  62. Adrian - mondta

    A célom nem az, hogy megsérteni, hanem, hogy segítsen, de amikor az ember eszik szart, és azt mondják, egyszer, kétszer, háromszor, és máris minden hülye, akkor elengedik vagy adj semmit .. nem tudom ezt nem azt mondom, egy másik dolog, van egy kicsit, és azt hiszem, hogy hagyja abba, vagy indítsa el a PC nem tudja! de ez nem nyit egy másik, és mit tudni tennie, csak kattintson játszanak Winamp, vagy megáll, és a atat.Calcylatorul nem sok egyéb hasznos dolgok nyitottnak kell lennie a tanulás, alapos és elfogulatlan elme, légy türelmes, és elemezze a problémát, és nem kell a felesleges szürkeállomány a dobozban craniana.cu bocsánatkérését szigor, de lesz fárasztó, ha Mura Omu adok néktek szájat és talán még neked vak jó, szó szerint!

  63. Irinel, látom, hogy már sikerült idegesítenie Adriant :)), mondja meg őszintén, mennyi időt szánt arra, hogy ablakokat keressen a torrenteken? Nagyon sürgősen szükséged van egy palára. op. vagy csak tesztelni akar minket, hogy melyik esik a hálóba? Már kezdek paranoid lenni :)) Ugyan, ha jó fiú vagy, talán segítek neked ...

  64. Irinel - mondta

    Azt is megkértem, hogy mondd meg, honnan szerzek tiszta windows xp sp3 .. hát .. hogy elvettem .. és nem működött ... de nem volt szükség válaszra. .hogy azonnal kigyulladsz…

  65. Adrian - mondta

    Irinel ... anga anga, a nevem Irinel, és elmondom neked, anya! Kérlek gondosan elfeledett választ kaptál, nem használtam csúnya szavakat! az emberek megértőek és türelmesek egy bizonyos pontig. Mit akarsz még, hogy másolatot adj egy linkre itt? nem lehet megtiltani! Aki linket akar neked adni, annak csak az van! Lépjen kapcsolatba a bl-vel, mert ad neked egy weboldalt vagy akár egy ablakot..Szerinted "rossz" lehetsz szerintem ... Irinel tessék ... ne légy gyerek és felejts el kérjük, olvassa el ezt a bemutatót, és megtalálja a windows = >> parancsot https://www.videotutorial.ro/?p=761 Meg kell értenie, hogy a türelem a mi az enyém van egy határ! és hogy együtt kell működniük, és akkor, hogy keressen, és nem tud adni nekünk, hogy a linkek itt tudja, hogy hol kap ablakok! mert nem legális, és tudja, hogy windowsurile torrentek illegális, akkor a kalózkodás! Mi nem támogatja, és nem ösztönözheti a kalózkodás, de ha úgy érzi a munka egy kicsit biztonságosabb, ha! Sok szerencsét !! És ne legyen supi

  66. Irinel nem bánja, a felhasználók a honlap és viccek időről időre, legalább van humorérzéke, így imádkozni Mesélj / unele.Daca, hogy ezeket a jeleket :)) azt jelenti, hogy egyre több és zambesc.Lasa nekem egy e-mail címet, és megpróbálunk segíteni.

  67. Alyn xxl - mondta

    Bárcsak Üdvözlöm táska és 3 vista kemény része egy az egy játék, és egy windowsu zene tudtam ragaszkodni a vista zene? Adika ugyanaz hardd 2 windowsuri más? Komolyan?? vagy hogy a id hozzá beb3_mykk mi várható ms vb

  68. Adrian - mondta

    alyn xxl jön a hegy mahomedre vagy mahomed a hegyre? megteheti, de nem túl tanácsos a Vista-t ugyanazon a hardveren feltenni ... esetleg megpróbálkozni egy másik telepítésével. Biztos lehet benne, hogy csak a 2 operációs rendszer ellen érvelhet. Mindenesetre ... az a tanácsom, hogy maradjon nyugodt, a vista nem az, aki mit tud, de ha ki akarja próbálni, akkor a rizc "kockázatos" készítsen biztonsági másolatot a mostaniról, majd kezdje el telepíteni a vistát, van néhány oktatóanyagunk arról, hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni acronis-szal, használja a keresőmotort a jobb felső sarokból. Sikert! biztonsági másolattal, ha a Vista telepítésével valamit rosszul csinál, a processzortól függően néhány perc alatt vissza tudja állítani a Windows rendszert

  69. Irinel.
    Amíg nem találtam egy jó és stabil ablakok eltört egy 50 bármilyen CD, de minden alkalommal, amikor tapasztalatot szereztek, és most már tudom, hogy kell egy rendszer stabil.
    Ez a tapasztalat adhat nem az, hogy ez győzelem idő és sok éjszaka aludni a fejét a billentyűzeten.
    Csak azt tudom mondani, hogy távol marad a windows és a keresőoldalak változás Uif fájlokat, nem iso, iso, hogy romlik az idő (az én tapasztalatom).
    Search rendszerek tiszta, és nem frissíti valaha!
    Egyébként csak azt tudom mondani, hogy egy kis türelem segíthet sokat!
    Senki nem lehet keresni a helyed!
    Meg kell húzni a gesztenyét a tűzből, és éget egy kicsit, hogy új dolgokat tanuljak!
    Az egyik a csavar a rendszer többször is, de ne essen kétségbe!
    Én néhány törött 20 alkalommal egy hónapban, és így kaptam hozzá, amelyek megfelelnek gyengeségeit, mert a Windows nem egy tökéletes rendszer!
    Türelem és kitartás!

  70. Irinel - mondta

    Kisasszony Cristi, legalábbis akkor nem kiborulni olyan könnyen.

  71. Alyn xxl.
    Meg tudod csinálni a munkát nagyon egyszerű vista, telepítse a partíció (más, mint a C-XP), akkor lehetősége van választani a rendszerek között, amikor a számítógép elindul, de XP boot manager helyébe a vista, és ha úgy dönt, nem szeretne vista problémád bonyolultabb, de megoldható!
    Van a telepítést egy virtuális gép (VirtualBox látni a tutorial az oldalon is), hogy kilép bármikor gond nélkül.
    A döntés az Öné!

  72. Cristi írj nekem egy kicsit arról, hogyan tartsa az operációs rendszer jó állapotban van, azaz nem deteriorizeze láttalak említett valamit uif.Adica formátum után talált egy sist.de op. jó Uif formátumban, így éget a CD-t, vagy mi? Vagy tartsa egy mappába a számítógépen? Lehet, hogy hülye kérdés, de én tudom, és szeretem az adatokat a CD deteriorizeaza idő, de nem tudja, melyik lenne a legjobb módja annak, hogy őket a lehető legjobb állapotban.

  73. bl
    Nézze meg a honlapon a bemutató Magic Software iso.un foglalkozó UIF és az ISO képek.
    Keresés a keresőmotorral a "magic Iso maker" webhelyről

  74. Buuun, követtem a bemutató pontosan mit kerestem köszönhetően

  75. Shawn - mondta

    Hello! Mondd, kérlek, ha van egy tutorial, hogyan kell létrehozni a szélessávú kapcsolat, hogy az RDS friss telepítés után az XP. KÖSZÖNET

  76. Adrian - mondta

    A shawn egyszerű: Start / Minden program / Kiegészítők / Kommunikáció / Új kapcsolat varázsló ablakot nyit itt, kövesse psii: Következő / Ne ellenőrizzen semmit, és adja meg a Következő / Ellenőrzés Állítsa be manuálisan a kapcsolatot, és adja meg a Következő / Ellenőrizze a csatlakozást egy boroadband kapcsolaton keresztül, amelyhez szükséges egy felhasználónevet és jelszót, és adja meg a Next / Ebbe a mezőbe ISP Name írja be az RDS & RCS vagy csak az RDS-t (ez nem számít), és adja meg a Next / at felhasználónévnél a felhasználót a szerződésben szereplő jelszó alatt írja be a szerződésbe, ismét a Jelszó megerősítése mezőben írja be újra a jelszót és adja meg a Next / Check parancsot. Adjon hozzá egy parancsikont a kapcsolathoz a dsktop-on, majd kattintson a Befejezés gombra, és kész! Az asztalon megjelenik egy ikon ... kattintson duplán rá, és csatlakozzon.

  77. Adrian - mondta

    Shawn, horgászol? Azért mondom ezt, mert ha valaki rákattint a nevére, akkor egy olyan oldalra dobja, ahol valami gyanúsnak tűnik, egy logót a Microsoft-tól, egyet a Rapid Sher-től, egyet a Filelistától és nagyon kétes a Yahoo bejelentkezési dolga, és azt írja ... Könnyen letölthető a fájllistáról, csak egy fiókkal a Yahoo-n ... Hmmm, kissé kétes vagy, ha valami csúnyával foglalkozol a részedről! Azok, akik rákattintanak Shawn nevére, azt tanácsolják, hogy vigyázzon, és ne adja meg adatait általában kétes oldalakon !! A Yahoo soha nem fog hirdetni a Filelistán vagy a Microsofton ... NAGYON KÉTSÉGES !! ez a bácsi ásított

  78. boby_admin - mondta

    Shawn
    link, tedd nem volt a témával kapcsolatban, így kellett, hogy vegye ki
    Volt, hogy a honlapon?

  79. sáfrány virágok - mondta

    nagyszerű vagy, köszönöm, hogy sok mindent megoldottam és megtanultam ... nagyon köszönöm

  80. Shawn - mondta

    A boby- valamint lai ki
    Adrian-barát, mert nem tudja, hogyan kell csinálni egy beállítás rds, hogyan lehet, hogy a telek. ms válasz

  81. Adrian - mondta

    shawn emberek még mindig tudnak hazudni néha, senki sem bízhat senkiben, ezer olyan van, aki tudatlanná vagy alkalmatlanná teszi ... jó, ha mindig óvatosak vagyunk! Most nem azt akarom mondani, hogy általában ezt mondod !! Ez az oldal valóban kétes volt! És fennáll a veszély! Több ezer csapda van az egész hálón, és jó vigyázni és nagyon vigyázni, ahol kattintunk!

  82. Costel - mondta

    Tud valaki segíteni nekem tanáccsal kapcsolatban a következő: A számítógép egy barátja a számítógép újraindításakor fagy, amikor elindul a Windows. Van vírusok és azt hittem, telepített Windows újra és ugyanez történt. Ezután egyszerűen telepítse a Windows egy partíciót a C meghajtón eszébe jutott hibák vagy beduri (számítógép kemény és három partíciót). Ez jól működött, amíg mi telepítse a Windows, a járművezetők, és néhány alapvető programokat. Nos foate ment még két óra múlva az elakadást. Én ez történt, aki meg tudja mondani, hogy mi a probléma? Vagy van egy program, amely megmutatja, ha bármely részét a számítógép a hibás, ha, mert a számítógép.

  83. Costel.
    Olyan sok dolog, ami elromolhat a PC, és ezért nem kapsz választ, így néhány szót.
    Próbálja meg, hogy tisztítsa meg a hűtők a processzor és a videokártya (ha van).
    Próbálja meg, hogy ellenőrizze a tápegység, nem túl gyenge.
    Ha karcos CD a vezetők is lehetséges, hogy néhány hibát.
    Próbálja megváltoztatni a Windows.
    Végül, próbálja magát egy jobb leírást kezdve a forrás (hatalma), és befejezve, de emlékek (olvasd modulok és milyen típusú).
    Miután le lehet tenni a megjegyzések rovatban, és megpróbáljuk megtalálni esetleges összeférhetetlenség.
    De kérjük, írjon a pontos típusát és a márka az alkatrészek, vagyis a video kártya nem write (NVIDIA 256), de írni részletesen (gforge nvidia fx 5200, 128 mb, 64 bit)

  84. Lidia chicet - mondta

    Van egy windows xp eredeti cd trial.cum sp2 de kaptam egy sn?

  85. Lidia chicet - mondta

    néhány szem opener!

  86. Lidia Chicet.
    Tekintse a torrenteket, van egy csomó mutatja.
    Ha tudod, hogyan kell használni torrent járvány, látni, hogy van néhány video tutorials torrent kereső, hogy megtalálják a helyszínen.

  87. Lidia Chicet.
    Tudunk kölcsön és az új cd iso kép után az eredeti.
    Tiszteljük!

  88. Lidia chicet - mondta

    mit kell keresni {} írni az íj. decautare? Miután a bemutató, hogy megtanulják, hogyan lehet az iso cd

  89. Adrian - mondta

    Lidia Chicet, nyugodjon meg arról, hogy van CD-jünk ablakokkal, nekem az enyémek a Cristi-k. Végül is, hol nem kezeli? nem talál sorozatot a Windows számára? mindenekelőtt tudnod kell, hogy milyen Windows -jaid vannak, hogy tudd, mit keresel, és mi az a sp windows xp sp2, sp3? És a Windows Home kiadás, a Windows Buissnes, a Windows Academic kiadás, a Windows diákkiadás? hogy több verzió van !! Mint ilyen, tudnia kell, hogy milyen ablakai vannak, hogy tudja, mire kell figyelnie ... majd miután megtudta, mit kezdett keresni!

  90. Lidia chicet - mondta

    küld az IM. iso de nem találnak vo sn visszatérő

  91. Lidia C. de még nem adta meg pontosan, milyen operációs rendszert!

  92. Adrian - mondta

    Lidia Chicet Nem hiszem, hogy van egy FTP szervert, ahol, hogy az ISO képet, és senki nem lehet elküldeni postán a Windows egy nagyon nagy túl nagy ahhoz, hogy beleférjen egy e-mailt! És, hogy ez nekünk messenger hidd el, hogy örökké tart!

  93. Küldünk postai úton, miért nem teszi az embert az eredeti ablakokat :))

  94. Vasy - mondta

    Van egy értetlen 07 iso fifa játék. Az Apex lam lam luta kezdődött daemon tools lite 4.30.3 minden telepítés rendben ment, minden gond nélkül, de én meglepetés volt, amikor elkezd írni sal írja be helyesen a DVD-ROM, nyomjuk meg az OK, majd indítsa újra aplication kérlek HELLP nekem! !

  95. Adrian - mondta

    Vasy, egyszer már válaszoltam a gyors megjegyzéseidre !!! Használnod kell a crack embert, csatlakoztatnod kell a képet a démonhoz, és hagynod kell, hogy felfedezze a képet, és ott keresse meg a crack mappáin keresztül ... Vagy kövesse ezt a "Hogyan telepítsem helyesen a játékot" című oktatóanyagot itt https://www.videotutorial.ro/?p=485 még akkor is, ha nem a Fifa telepítést, de alapvetően ez ugyanúgy minden játék! Sok szerencsét!

  96. Adrian - mondta

    Vagy nézd, és bemutató arról, hogyan kell letölteni ezeket a játékokat itt https://www.videotutorial.ro/?p=489.Uitate nagyon óvatosan, majd újra foglalkoztatja a játék ...

  97. Radu81 - mondta

    Ez az oktatóanyag nagyon jó a Windows XP sp3 megfelelő telepítéséhez ... de hogyan jobb ... ha eltávolítja a hálózati kábelt a számítógépről, vagy otthagyja ???

  98. Adrian - mondta

    Radu81 csinál, amit akar, de jobb, hogy ki, és javasolta, hogy a keze fáj, hogy tegye vissza, vagy vegye ki?

  99. Van egy kérdésem letöltő szervizcsomagot a Windows XP professional.Am 3 lépett a letöltési helyen találtam sp3 ismert ezen a néven: Windows XP Service Pack épít 3 5512 FINAL.Cand akartam letölteni kiderült 3 lehetőségek : 1) hálózati telepítő informatikusoknak és developers.exe (316mb) 2) ellenőrzött build.exe (343mb) 3) 9660 cd iso képfájlt (545mb). Melyik verziót választani, és miért van különbség a fájl mérete?

  100. Megnéztem a Microsoft honlapján van megtalálható sp 3 316 verzió mb

  101. bl
    És, hogy mit akar, és telepíteni, tudjuk, hol egész.
    Alapvetően a verzió iso, és szerelje fel a Daemon Tools.

  102. Sergiu - mondta

    "Két programozó (Cristi & Boby) régóta nem látta egymást:
    - És veled mi van? Milyen az életed?
    - Alapértelmezett…;)) ”
    Remélem nem bánod
    És azt mondani, és valami komoly .. én megyek 1 feltett kérdések kihallgatás: D
    Mindaddig, amíg a frissítés le van tiltva Windows rendszeren ... hányszor telepíthetem a Windows rendszert? .. tekintve, hogy csak a „Termékkulcsot” használtam?
    Nem tudom, ha én is tiszta, vagy ha érti, valamit a kérdésemre, de remélem, hogy nekem bármit is válaszolni ..
    Köszönjük!

  103. Adrian - mondta

    Sergiu használhatja a gombot, és a Windows, amikor csak akarja! és kinek akar, és mit kívánt számítógépen gond nélkül!

  104. Sergiu - mondta

    Adrian
    Ez csak akkor, gazdaság ki nem frissíti a beállításokat?
    Azért mondom ezt, mert láttam a különböző fórumokon, sokan panaszkodtak, hogy a kulcs nem érvényes .. és hogy nekik egy üzenetet, hogy használták volna túl sokszor .. és azt hiszem, hogy azért, mert ez a mint .. csinál a frissítéseket a Windows és a normális emberek a Microsoft felismerte és blokkolt, így mondhatjuk, hogy a kulcs ..
    Nem biztos, hogy ez a helyes, amit mondtam tudom képzelni, hogy erre a ..doar hozza meg ezt a frissítéseket a Windows, mint azok, a Microsoft, hogy egy jelentést, hogy hány felhasználó van ez a kulcs .. ha igen gratulált nekem, ha eszembe nem világít

  105. Adrian - mondta

    Sergiu, semmi biztos, azt mondják, hogy amit hisz akkor is igaz, történik meg, egyesek szerint ez nem igaz .. Én a Windows, hogy odaadta másoknak ugyanolyan soros és jó, a funkcionális és hidd lam adott sok kezdő akinek fogalma sem volt, mi van, hogy használja az Automatikus frissítések vagy el.Si most is megy, amikor csak szeretné használni

  106. Adriann - mondta

    sal cristi ... Nekem is problémám van az Internet Explorerrel ... ... valami konkrét dolgot csináltam, mert már nem tudom, és nem hívom tovább az explorer-t, amikor duplán szeretnék kattintani egy linkre vagy a Messenger e-mailre, a Internet Explorer ... akinek van megoldása, a szami elmagyarázza nekem, mit kell tennem

  107. Adrian - mondta

    Adriann látni, hogy mi van a helyszínen egy bemutató, hogyan kell telepíteni az Internet Explorer 7 ami biztos vagyok benne, sokkal jobb, mint az, aki meg! Vagy akkor is nézi a oktatóanyagok Mozilla Firefox vagy az Opera, úgy nézel ki, és dönti el, mit akarsz! Nem ad választ a probléma, nem tudjuk, és azt látom, hogy nem tudod, hogy mit tettem, és Hol voltál, nehéz kitalálni sfatuesti azt anélkül, hogy tudnánk, mit facut.Ca találja bemutató az Internet Explorer, Mozilla Firefox, vagy az Opera segítségével a webhely kereső a jobb felső sarkában az oldalt!

  108. Adriann - mondta

    Sajnálom, ismét zavarlak, de telepítettem Firefoxot és Opera-t is, és a yahoo postaládám nem nyílik meg, és nem is tudom, miért nem nyílnak meg a rádiós linkek, van-e valamilyen lehetőséged segíteni valamiben? explorer 7, de semmi ... ... amikor a ccleaner-t használtam, akkor csinálok figurákat?

  109. Adrian - mondta

    adriann biztosan átment a ccleaner beállításain, és törölt néhány fontos regisztert ... Nem igazán tudok tanácsot adni, mert nem tudom pontosan, mit tett ... Azt hiszem, az egyetlen megoldás a Windows újratelepítése, máskor pedig körültekintőbbnek kell lennie a ccleaner használatakor és hagyja alapállapotba állítani, hagyja abba a beállításait, és ne pipáljon vagy töröljön semmit, ha nem tudja, mit csinál!

  110. Azt tudja valaki mi a különbség a Windows XP Professional és a Windows XP Professional Corporate?

  111. Adriann - mondta

    cristi ... egy tanács, amit jobb, ha kettéválasztja, vagy egy darabban hagyja ... .köszönöm?

  112. Adrian - mondta

    adriann azt tanácsolom, hogy ossza fel 2-re, mert ha valami történik, és újra kell telepítenie a Windows-t ... áthelyezheti a C-ben találhatót D-re, és így nem csak azt kell formáznia, ami C-ben van. érintetlenül nem veszítenek adatokat a D.-ről. Miért romlik utána? Ha nem működött jól, vagy nem működött jól, nem hiszem, hogy létezik ez a funkció 2 vagy 3 partíció készítéséhez! Ráadásul egy vírusnak egy kicsit nehezebb lesz elérni, például C-n tartózkodva elérheti a D-t, így jobban őrzi az adatokat, jobban védheti őket, izolálhatja…

  113. Adriann - mondta

    hát cristi szóval a ló ugyanúgy megy, függetlenül attól, hogy dak két játékot csinálsz, és ez igaz a vírusokkal, a nuti mindkét játékra hatással van ... .válasz válasz köszönöm?

  114. Adrian - mondta

    adriann Adrian vagyok, nem vagyok Cristi! igen, ez igaz, nem fogja érinteni mindkét partíciódat, de ha van vírusod a C-ben, és egy fertőzött fájlt áthelyezel a C-partícióról D-re, akkor ott vírusok lesznek, és fordítva, ha van ilyen D-ben, és egy fertőzött fájlt helyezel át C-ben D, C-vírusokban is ...

  115. Adriann - mondta

    sal cristi .... Készítettem egy biztonsági másolatot a Windows-ról ... de még mindig nem értem teljesen, hogy milyen szerepet játszik és milyen számítógépnek vagy Windows-nak volt?

  116. Adriann - mondta

    sal cristi ... .. Láttam az oktatóanyagot acronis true képpel, amelyet biztonsági másolattal készítettem, de még mindig nem értettem teljesen, hogy milyen szerepet játszik és hogyan segít ebben az esetben a számítógépen vagy a Windowson?

  117. Adrian - mondta

    adriann alaposan nézze meg az egész oktatóanyagot, és meg fogja érteni, biztosíthatom, de görgetés nélkül felejtse el rendesen! felejtsd el a végéig! és kérjük, ne tegyen kettős bejegyzést! A biztonsági másolat egyfajta "biztosítás" a számítógépére ... ha vírusod van, vagy véletlenül betörtél valamit a Windows-on keresztül, és nem tudod, hogyan javítsd meg a biztonsági másolat használatát, a Windows telepítése A friss sokáig tart ... biztonsági másolat készítésével nem kell újratelepítenie a Windows-t! egyszerűen használja a biztonsági másolatot, és a rendszere olyan lesz, mint amikor biztonsági másolatot készített, az összes programmal és minden mással, mint a számítógép, mielőtt feltörte volna ... A biztonsági másolat helyreállítása a rendszertől, a processzortól függően legfeljebb 10-20 percet vesz igénybe a tiéd, 7 percet vehet igénybe, szemben az 1 órával, és ilyesmire lenne szükség a Windows újratelepítéséhez ... Ezek a biztonsági másolat előnyei! Azt tanácsolom mostantól, hogy a Windows, valamint az összes kedvenc illesztőprogram és program telepítése után azonnal készítsen biztonsági másolatot! Siker!

  118. Adriann - mondta

    köszönöm szépen ... de hát mentettem a pc-re ... ... problémám volt, nem tudom, miért nem nyílik meg az Internet Explorer, amikor duplán kattintok a postafiókra és a rádiószerverekre, vagy ilyesmi, és hiába készítettem biztonsági másolatot .... .tot numi megy

  119. Adrian - mondta

    Sergiu adriann-nak ugyanez volt a problémája ... ez azért történik, mert tévedésből törölte, vagy egy alkalmazás (ccleaner, stb.) törölt néhány kulcsot vagy egy rendszerleíró kulcsot! Azt tanácsolom, hogy távolítsa el a böngészőt és a Messenger programot a Revo uninstaller segítségével, itt van egy útmutatónk a revo uninstaller segítségével ... majd eltávolításuk után telepítse újra a böngészőt és a messenger programot, és a probléma megoldódik. Sergiu pontosan azt tette, amit mondtam neki, és most minden úgy van, ahogy lennie kell, normálisan megy, mint korábban!

  120. vlad - mondta

    "KÉRJÜK, NE TOVÁBB HELYEZZE A LINKEKET" Megvan ez az operációs rendszer, és egyszerűbbnek találom az ffff telepítését (nem igényel soros és telepíti az előre definiált programokat ... röviden .. kattintson és kész), és hasznos azok számára, akik amatőrök és Spanyol 🙂 GRATULÁLUNK a mások megvilágosítására irányuló kezdeményezéshez ...

  121. @vlad:
    Én személy szerint inkább tiszta operációs rendszer változatlan marad.
    Ha veszel egy módosított operációs rendszer nem tudom, hogyan készült és milyen jól tudták, az, aki nem.
    Ezek a rendszerek tartalmazhatnak többek között néhány kevésbé kellemes "meglepetést".
    Azt tanácsolom mindenkinek, hogy "CSAK TISZTÍTJA MŰKÖDÉSI RENDSZEREIT!" .

  122. vlad - mondta

    ok ms ... igazad van ... ez a leghelyesebb, így ... érdekesnek találom ezt a módosítást, mert nem vagyok a szakterület szakértője, és praktikusabb, ezért szerettem volna véleményt ... igen, most telepítettem az acronist, és azt hiszem, megúsztam az operációs rendszer és az összes program újratelepítésének stressze ...

  123. Adrian - mondta

    vlad ... Ha egy kicsit "játszani akarsz" és Windows-t szeretnél készíteni, ahogy akarod, és biztos vagy benne, hogy nincs semmi baja, mert te készítetted és te testreszabott, azt tanácsolom, hogy nézd meg az nLite-ről szóló oktatóanyagot, a videotutorial.ro oldal jobb felső sarkában található kereső segítségével megtalálhatja

  124. vlad - mondta

    Nem veszek részt ebben a dologban ... ahogy mondtam, nem vagyok a szakterület szakértője ... csak amatőr és saját használatra ... inkább az egyszerűsített és praktikus változatokat részesítem előnyben, amelyek nem esnek meg időben ... fordulhatnék szakemberekhez, de vannak pillanatok, amikor és hagynak vagy szabadidőt ... :) különben is sok oktatóanyagot meg fogok nézni, mert hasznosnak tartom őket, és azok, akik csinálják, szakemberek.

  125. Sergiu - mondta

    Hello emberek!
    Úgy tűnik, hogy én vagyok az az ember, akinek a PC-nél a legritkább "problémái" vannak
    Amikor kinyitom a Pc Crash hogy aspune ezt:
    eszközök: devices.exe-Belépési pont nem található
    Az eljárás belépési pont ThreadDesktopComposited Nem található a dynamic link library USER32.dll.
    Ha valakinek van valami ötlete, ahol ez a hiba jön .. és hogyan lehet megjavítani, kérd meg, hogy adjon nekem választ
    Ps: Ugyanezt a hibát kapom, amikor megpróbálok megnyitni néhány programot ...
    Köszönjük!

  126. aura - mondta

    jó estét .. Van egy olyan problémám, amely az újraindításkor megjelent az ablakokon ... Az egérrel már nem tudom mozgatni az asztali ikonokat ... mi történik ... kérem, segítsen nekem .. előre is köszönöm ,,,,

  127. @aura:
    Néhány részleteket, így nem tudunk tanácsot adni.
    Próbáljon Rendszer-visszaállítás, hogy menjen vissza az időben, hogy egy beállítás tudod, hogy stabil.

  128. gyilkos - mondta

    MY ABLAKOK LICEENTA, meg tudom csinálni, hogy nem LICEENTA (SA-L Kalóz)
    PLEASE!
    KÖSZÖNÖM !!!

  129. gyilkos - mondta

    Van egy másik kérdés: Mr. CRISTI telepítése OVER WINDOWS SP3 SP2 És utána telepíteni az illesztőprogramokat?
    Köszönjük!

  130. Adrian - mondta

    @gyilkos: Egyáltalán nem értelek téged ... mások bármit is adnának licencelt Windows-okért ... neked van licenced és feltörni akarod ... mondd meg, és amit észreveszek, nem tudod, mi az a kalóz Windows ... tudod mit jelent a kalóz Windows? mondja el nekünk is !! Válaszoltam egy másik oktatóanyagra, senkinek nem tanítjuk meg feltörni a feltöréseket! JOGTALAN, a gyilkos bácsi már nem ragaszkodik hozzá! Mit értesz a kalózablakok alatt?

  131. gyilkos - mondta

    gyerünk adrian láttam videókat feltörni a windows sp2-t, de nem sikerült, és nem sokat értettem, mert spanyolul volt. és nem ragaszkodtam hozzá, hanem megkérdeztem. A kalózablakok azok, akiknek nem fizetsz a szerzői jogokat, vagy nem veszel alapképzést. ha nem búcsúznék, hogy kijavítsak. HOGY NEM TÖRTÉNHETIK ABLAKOKAT.

  132. Eugen - mondta

    salut.felicitari miért van a tűzfal letiltása nelamurire.de sp2 mi van, ha esik én probleme.am aktivált sunetul.cu azt is kérte valaki, és azt mondta, hogy Mia történik csak a hangkártya integrate.la nem-integrált nem történhet asa.mersi anticipar.sinteti srácok szuper kíváncsi mérnökök tari.de ez? köszönhetően

  133. Adrian - mondta

    @Eugen: Mi hétköznapi emberek, mint te, és egy kicsit több tudás, és szeretné, hogy segítsen másoknak kevésbé képzett! Számít, hogy mi vagyunk az informatikai mérnök? Aki nem bízik a most elhangzottak csak hátradőlni, és nem csinál semmit azoktól az itt bemutatott!

  134. Eugen - mondta

    mersi.am teljes bizalommal, amit csinálok voi.daca iertare.mersi egyébként én sértve az emberek, mint te lukruri sinceritate.putini mint acestea.sincer.sanatate

  135. Viorel Picu - mondta

    super tutorial.Felicitari.
    egy kérdés: van atlon 1700 +, 512 MB / 400-as. Többször telepítettem az xp sp2-t a számítógépemre. Tudtam, hogy választottam-e a rendszerindításról, de nem tudtam, hogy be kell lépnem a BIOS-ba (6-os bioszom van) a Load kiválasztásához ...? itt Cristi hangja nem tiszta, és nem értem, amit mond + hülyeségeket beszéltek angolul. Miben segít ez a lehetőség? Kötelező? Anélkül, hogy ezt megtenném, az xp-m jól működött. Egyébként nagyszerű, amit mond. Nagyon rossznak kell lenned, ha nem érted.Köszönöm

  136. Viorel Picu - mondta

    üdvözölje barátok
    vissza az előző post megjegyzések:
    -I Award Modular BIOS V6,00PG (tehát azt mondja, Everest)
    -Több kérdés (kezdő vagyok, de szeretnék tanulni): Cristi a virtuális memória videotutorial választotta saját szívét, és én is találtam magam inteles.Eu kezdeti 768, max 1536.Am változott csak a vizsgálat kezdetén, és tettem 1024.Am jó vagy nem? Cit értéket kell megadni a Rami 512MB / 400Mhz / DDR
    Tisztelettel.

  137. Ha valaki a Windows XP Professional Service Pack 3, engedély eredeti nekem mondani, hogy hány mega az, hogy az operációs rendszer?

  138. Silviu - mondta

    segítsen nekem, kérem, nagyon nehéz problémám van, ezért hadd magyarázzam el, hogy két rendszerem van, egy régebbi és egy másik nom, azaz sokkal jobb teljesítménnyel, tehát a probléma a régebbi rendszerrel van, amelyet a telepített lépések után telepítettem, és mindent megtettem, amit az oktatóanyagokban mondott, és telepítés után, ahol azt állítja, hogy a számítógép újraindul 11,10,9-ben ... ... tehát újraindul, akkor az elejétől tart a telepítésem, kérem, segítsen

  139. Razvi - mondta

    jó Nekem van egy probléma, megtettem mindent, amit mondott, de ha kapok, hogy ezt a képet a kék háttér adja meg, hogy indítsa el a telepítő CD-t, de azt kérem, hogy kibír a Windows, és költözött a cd / dvd első rum is botat
    mit kell tenni
    pls help
    ms

  140. viorelpicu - mondta

    valószínűleg újra megnyom egy billentyűt a "nyomja meg bármelyik billentyűt a CD-ről történő indításhoz" üzenetnél. Ezt a parancsot csak az első alkalommal tartják tiszteletben, különben magától megy. Figyelje meg és figyelje meg figyelmesen Cristi oktatóanyagát. Elnézést, ha nem nagyon időben avatkoztam be .Szuci.

  141. boby_admin - mondta

    @Razvi:
    Egy kicsit pontosabb, ha akar, és mi segítünk Önnek
    Azt mondta, mikor jelenik meg a kép kék
    Kék image'll látni szinte az egész időszak telepítés
    Ha azt szeretné, hogy pontos választ, kérjük, adja meg részleteket

  142. Razvi - mondta

    ms tanács valahogy sikerült telepíteni a Windows, de a PC-oproblema amikor fény jelenik meg a fehér szöveg fekete háttér közötti választás
    windows xp
    si
    windows xp
    kapsz az első opciót választani windosul asztalon, ahol telepítve van, de nem tudom, DC-ben telepített ad, és nem c, ahol korábban volt
    és ha úgy dönt, hogy másolni valami azt súgja 2 fájl már nem létezik a PC újraindul
    ajutatima törölje mindkét windowsuri újratelepíteni undetrebuie jelent c

  143. Silviu - mondta

    Én nem adom a végén, és megpróbálta eltávolítani, és cd, és még mindig nem az Apple

  144. Razvi - mondta

    segítsen nekem, és pls MN írta fölött hulladéknak már szinte 100gb winddosul pls help

  145. Razvi - mondta

    ajutatima írtam fentebb, kérjük

  146. Adrian - mondta

    @Razvi: egy ponton olyasmit kértek tőled, hogy "Iff you want install install a Windows Pres esc" és kétszer van ablakod! Amikor telepíti a Windows rendszert és megmutatja az összes partíciót, válassza ki a C partíciót a billentyűzet nyílbillentyűivel, nyomja meg a D gombot a partíció törléséhez, majd az L gombot a megerősítéshez, és ez visszavezet arra az oldalra, ahol a partíciók vannak, és ahol a C volt Most ez a fel nem osztott tér, és a nyilakkal válassza ki azt a fel nem osztott helyet, majd nyomja meg a C gombot a partíció létrehozásához! megírja, hogy meddig akarja a partíciót, hagyja el a számokat, hogy ne változtasson semmit, és nyomja meg az enter billentyűt, most megint megvan a C partíció, és válassza ki újra a nyilakkal, és nyomja meg az Enter billentyűt a Windows telepítéséhez! válassza az egyszerű NTFS formázás típusát, ne az NTFS quic-et! Sok szerencsét, nézze meg közelebbről az oktatóanyagot!

  147. Tony - mondta

    Mr. Cristi kérjük, vegye el kevesebb, mint tökéletes, mert a mikrofon hangzik rosszul (különösen az elején videotutorial.) Minden tisztelete. Az Ön munkája d.
    Élvezze,
    Tony

  148. Jerry - mondta

    srácok Nekem is van egy kérdésem, hogy még mindig a Windows XP telepítéséről beszélünk ... telepíthetünk-e egy ablakot pálcára vagy memóriakártyára?
    nagyon jó tutorial .. köszönöm

  149. beb3_mykk - mondta

    FFFF jobban jön XPU

  150. Viorel - mondta

    Szia, jó útmutató, de problémába ütköztem, egy ismerősöm elvett egy ASUS A6R Notebookot, kezdetben Linux volt rajta, letöltöttem Linuxot és telepítettem XP-t. Ez körülbelül 8 hónappal ezelőtt volt. És most elmondta, hogy a számítógép már nem működik, fertőzött, nagyon nehezen mozog, és azt szeretné, ha új XP telepítést hajtanék végre. Mondtam, hogy megtettem, tettem egy CD-t xp pack2-vel, amelyet utoljára tettem, Belépek a BIOS-ba, és kiválasztom a bot eszköz prioritását a CD / DVD-RW lemezen, elmentem a beállításokat az F10 billentyűvel, újraindítom, sokszor megnyomom az F8 billentyűt és ahelyett, hogy "bármelyik gombot megnyomnám a CD-ről történő indításhoz" közvetlenül belépek régi Windows telepítve van, ezért hagyja ki a d-t a CD-n. Próbáltam más módon, bekapcsoltam a számítógépet, megnyomtam az Esc billentyűt, hogy kiválasszam a rendszerindítási prioritást a CD / DVD-RW lemezről, megnyomom az Enter billentyűt, és az üzenet helyett, hogy megjelenik a CD / DVD-RW lemezről, írja be újra a telepített régi ablakokban. Megemlítem, hogy kipróbáltam, úgy gondolom, kb. 10 CD-t és DVD-t lehet indítani Windows-szal, és ez nem veszi el a CD-m. Van egy indítható CD-m Memtest-tel, betettem DVD-RW-be, és ez megy, elindul és elvégzi a memória tesztet, azt hittem, hogy DVD-RW, de jó. Kipróbáltam egy Linux verziót is, és ő ezt látja. Végül találtam egy bootolható DVD-t 'Last XP' -vel, és érdekes módon elveszi, de ennek a DVD-nek sok programja, segédprogramja van, belépek ennek a DVD-nek a menüjébe és egy "Tweak & Services" nevű menübe, ahol megnyílik egy lista, és innen pipa: Klasszikus kezdő menük; Registry Restore System; Távoli nyilvántartási szolgáltatások; és a TCP / IP Net Bios Helper Services (valójában megértem, hogy ha bejelölem ezeket az opciókat, valójában bezárom őket), akkor gyakran újraindítom és megnyomom az F8 billentyűt, és csodálatos módon megjelenik a Pres any key to cd-ről indítás üzenet ,, és telepítse ezt az XP-t a végéig. Kisasszony Megpróbálom újra feltenni egy egyszerű xp sp2-t, tiszta, mint amilyen a CD-n van, nem szeretném hagyni ezen az utolsó XP-n, és a rendszerindítás egyáltalán nem működik. Kérem, aki ismer és tud nekem segíteni, kérem, hagyjon üzenetet.

  151. Florin Iacob - mondta

    Igen .. Ezek az útmutatók fog neked áll ki, hogy mit tegyek, hogy túl kis kimegyek, és hány ország küld egy üzenetet, nem egyszer az ember nem válaszol, sőt tárolja és tiltani a lakosztályba.

    Küldtem neked az üzenetet 1000 semmi

  152. @Florin Iacob:
    Nem hiszem, hogy valaki megkérdezte, hogy tiltsák az nem a mi problémánk jön, ha nem tudod, mit csinálsz, feleltem én és Adrian.
    Azt, hogy egy tutorial, hogy megértsük a világot, ha nem érti a problémát.
    Nem tudom a bemutató, majd elmagyarázom ugyanazokat a dolgokat, miért a pokol nem a tutorial.
    A tó, hogy legyen óvatos, és másokat hibáztat.
    Azt hiszem, hogy én vagyok, hogy nem dolgozom ott lime levél.
    Szépen beszéltünk veled: "BA" nem hiszem, hogy ez a módja a megszólításnak.
    Ha azt szeretné, hogy tiszteletben kell tiszteletben is.
    El sem tudom mondani, hogy több, mint mondtam a bemutató, és próbálja meg magad az én helyembe, nem lennék képes megtenni minden bemutató múlva, ha állok elmagyarázni az idősebb oktató.
    Rengeteg munkánk van még, amikor tudunk válaszolni, de amikor nem tudunk, ez nem azt jelenti, hogy nekem igent kell kiáltanod.

  153. @Viorel: Ez a dolog velem is megtörtént, de az asztalon, és a bios-ból adtam "engedélyezze a billentyűzet USB támogatását", de a noteszgépen azt hiszem, hogy nincs meg, próbálja meg adni neki néhány optimalizált beállítást "terhelés optimalizált alapértelmezések" vagy "betöltés alapértelmezett beállítások" ".
    Nézd meg, hogy még mindig dolog usb billentyűzet támogatás.

  154. Adelin - mondta

    talán megcsinálod a vistával ... .Szerintem hamarosan szükségünk lesz rá.

  155. PJ Valy - mondta

    Helló Boby_admin! Nekem van egy probléma, van egy XP SP3 és én véletlenül törölt egy fájlt Cli.Exe, telepítettem a Windows újra, és most azt mondja, hiba Cli.Exe nem indul ATI Catalyst telepítettem. Net Framework 2.0, és nem tudja telepíteni. Net Framework 1.1,3.0 3.5 és olvastam egy oldalon, hogy van. 1.1 Net Framework, de nem tudja telepíteni, és én frissíti a Windows Installer a 3.0 4.5. Kérem, segítsen nekem, hogy nem használhatom, és nem az, hogy twek ATI Catalyst driver, és látom a monitor sötétebb bár maximális kontrasztot és a fényerőt, hogy látom a részleteket a kép. Mit javasol, mit tegyek? Kérem, segítsen nekem, köszönöm szépen! BAFTA-ben contiuare! Üdvözlettel, PJ Valy.

  156. Adrian - mondta

    @PJ Valy: mint bonyolítani magát a Windows újratelepítéséhez, és ezek után azonnal készítsen biztonsági másolatot, miután feltette a szükséges illesztőprogramokat és programokat. A biztonsági mentés szent, és kivesz a sok közül, megment a Windows újratelepítésétől, a biztonsági másolat processzorától függően mindössze 10-20 perc alatt, és még 7 perc alatt is rövidebb idő alatt áll helyre !!! Az Acronis true image biztonsági másolatához ajánlom, még egy oktatóanyagunk is van róla, amelyet a keresés tetejére írtunk itt, az "acronis true image" oldalunkon

  157. Alexander Pais - mondta

    üdvözlöm,

    Lenne egy kérdésem:

    Van egy "ACOT Aspire 7520 nootebuck", 64 bites vista rendszerem van, a kérdés: feltehetek-e 32 bites XP-t?

    Előre is köszönöm

    elő javaslatot tőled

  158. Adrian - mondta

    @Alexander Pais: De rendelkezhet az alaplap illesztőprogramjaival, pontosabban a videokártyával, hanggal stb., Kézzel keresve őket a neten ... vagy ha van CD-je az illesztőprogramokkal, az még jobb ... most attól függ ... szükség lehet SATA illesztőprogramokra telepítheti a Windows trebuie-t, szüksége van egy USB flopy-ra vagy egy módosított Windows CD-re SATA illesztőprogramokkal.

  159. Alexander Pais - mondta

    szia.

    Kérdésem van ! Van egy „acer aspire 7520” laptopom, és Windows Vista van rajta, és egyáltalán nem tetszik ... a kérdés az: ez a laptop 64 bites, és szeretném tudni, hogy telepít-e rá xp home 32 bites kiegészítést anélkül, hogy Vannak műtéti problémáim?

    Köszönet előre

  160. boby_admin - mondta

    @Alexander Pais:
    Tud telepíteni az operációs rendszert kívánt Vista, xp.linux
    De ne felejtsd el letölteni a York és a járművezetők az új operációs rendszer, amely úgy dönt, hogy

  161. Adrian - mondta

    @Alexander Pais: A válasz fent volt, valaki más megkérdezte, olvassa el a többi megjegyzést a hozzászólás előtt, és kérem, ne kétszer adja meg ugyanazt a megjegyzést !!! Várakozás a válaszra ... nem állunk meg a helyszínen !!!

  162. Alexander Pais - mondta

    EZER APOLÓGIA! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET…

  163. Ionut Turcu - mondta

    Helló! Van Intel Core2duo 2,4ghz, 4gb ddr II, GeForce 9800GTX 512/256 stb. 3 bites Windows XP SP32 volt, és csak 3,5 GB DDR-t láttam. Nem voltak nagyobb kellemetlenségeim (az NFS Undercover-ben szúrja a részleteket max. Stb.), És úgy tűnik, mintha a bordákba szúrna, mert nem látja a 0,5 gigabájt DDR-t ... Ez a szó, ha még mindig van általa ... És formattáltam ... Most feltettem a Windows XP SP2 x64bit-et ... 4 GB-os DDR-t lát, az NFS nem csíp, de ... Nem tudom használni a "Youtube" -t és más webhelyeket, kivéve a 32 bites böngészőt, nem tudom telepítse a 3. szervizcsomagot, a Mcafee Antivirus programot és még sok más… Miért? Van erre gyógyszer? Mit választana 32 és 64 bites között? Köszönöm!

  164. Adrian - mondta

    @Ionut Turcu: Ha nem tévedek, a everestről szóló újabb oktatóanyagban beszéltünk erről a témáról, a Windows csak a 3G-t látja, és ez elég hozzá, nem lehet futtatni a szoftvert, mert 64-es, és 64-en nem sok szoftver készül !!! Azt tanácsolom, váltson 32-re. A legtöbb program 32 bites futtatásra készül !!! nagyon ritkán talál és ft kevés szoftvert futtatható 64-ben! A 64-es verzióval 64-ben kell futtatnia a szoftvert, és 64-ben kell keresnie a szoftvert, néhány program megadja vagy van verziója mind a 32-en, mind a 64-en, de kevés van !!! A 3G for Windows XP több mint elég !!! és 2 is elég! Ez nem gyógyszer, normális, hogy ilyen vagy, hogy 64-es vagy, 64-ben is rendelkezned kell szoftverrel, és mivel ezek nem… azt mondom, hogy menj a 32-esbe, a legtöbbjük a 32-es, a legtöbbjük a Windows-ot és a szoftvert használja a 32-be ! Ne helyezzen már G-kocsit a RAM-ba, mert semmi köze hozzá !!! A Windows 32 maximálisan 3G-t lát, és nem is kell több, elég a 2

  165. Adrian - mondta

    @Ionut Turcu: Futtatni a játékot, szüksége van egy erős forrás, hang-és videokártya 8G nem ram! Forrás proc és jó videokártya, így kell!

  166. Ionut Turcu - mondta

    Nagyon köszönöm, Adrian a segítségedért! Megragadom az alkalmat, és megkérem Önt, hogy mondja el, ha a konfigurációmban lévő "Achilles-sarkat" szeretné kódolni, hogy meggyőződhessenek arról, hogy azok a cég képviselői őszinték-e.
    Alaplap GA-P31-DS3L Intel P31 / ICH7 / PCI-E / sk775;
    Intel Core Duo E2 4600 2,40ghz / 800 / 2mb;
    4xkingmax DDR 1000mb PC6400 * 800mhz;
    WD HDD 500gb KS SATA2 / 16mb 7200rpm;
    Geforce 9800gtx 512mb / 256mb;
    vízszintes forrás esetén (első tárgyalást)
    ATX 420W True áramforrás (450 W-ot kértem, de ez jobb). + hangkártya, DVDRW stb. kevésbé fontos.
    Bocsánat, ha ragaszkodom hozzá, de ki akarom használni, hogy megtaláljalak és minél többet megtanuljak ... Köszönöm!…

  167. boby_admin - mondta

    @Ionut Turcu:
    Úgy értékeli között £ 1700 2000

  168. Adrian - mondta

    @Ionut Turcu: A videokártya és főleg a forrás kérdőjel számomra, a játékok esetében a videokártya ... így és így, véleményem. Miért ne vallanám be, hogy nem vagyok hardveres ász, a szoftver oldalon nem tudok sokkal többet ... boby and cristi jók a hardverben !!!

  169. boby_admin - mondta

    @Adrian:
    Adriane hiszem, hogy bajban vannak, üvegekbe 9800 GTX kártya tényleg nem játék, legalább néhány hónappal ezelőtt volt, a legmelegebb (talán félreértett)
    Source're jobb és biztos vagyok benne, hogy ez egy gyengébb forrás
    Véleményem szerint ők egy kicsit kiegyensúlyozatlan forrás fedélzeti video

  170. Adrian - mondta

    @boby_admin: igen boby bevallom, és azt mondtam, hogy annyit nem tudok a hardverről ... Nincs pénzem a hardverrel játszani, és gyakorlat nélkül nem akarok tanulni! csak elmélet az olvasáshoz ... hány sorozat van az nVidia-ban ... honnan tudhatnám mindegyikre, hogy mit lehet, ha integrált grafikus chipem van, és a 384RAM-ot? Fogalmam sincs, hogy mik vannak ezekkel a betűkkel… processzor ugyanaz az E800 nem tudom mennyit és a C600 nem tudom mi van velük, miért kell hazudnom doar csak megnézem hány MB van benne és hány MHZ és hány G nyugszik számokon és nullákon

  171. Adrian - mondta

    @boby_admin: amikor processzort veszek, megnézem, hogy hány G-nek van hány MHZ-je, és nem is tudom, mi van az E600-zal stb. ... Nincs honnan tanulnom, nem tudom, mik ezek a sorok ... bár szeretnék megtanulni 😛 … NEM MONDTAM ÉS MI? :))

  172. boby_admin - mondta

    @Adrian:
    Ez egy vicc volt
    Ezért vagyunk itt, a helyszínen, hogy tanuljanak a többi
    Most a rendszer
    Én személy szerint meg, hogy egy kicsit kiegyensúlyozatlan
    Brothers nem vesz kész rendszerek, amelyek nem eladni a legerősebb rendszer neked, de csak azt, hogy megszabaduljon a régi alkatrészek és a pénzt az ajtó
    Ön dörzsölje kifinomult komponens és a többi a Kopasz
    Összefoglalva megvenni darabokban

  173. @Ionut Turcu:
    A konfigurációs látok egy elég nagy egyensúly.
    A jó: nagyon jó videokártya, sok memória, és a kemény kicsit kicsi, de működik.
    A rossz: gyenge processzor videokártya, alaplap chipset gyenge egy ilyen alaplap nem tesz egy 9800gtx istenkáromlás, legalább egy P35, akkor azt hiszem, a forrás a szív pc oldalon.
    Azt hogy őt megverte a fickó, aki azt mondta a forrás, ami jó.
    Nem kell külön csatlakozó a videokártya, keresse meg a videokártya van két jack 9800gtx étel, ami jó az egyik, hogy jön a forrás, a második pedig egy improvizáció a molex csatlakozó a adapter.
    Ha játszani újra HIGH néhány órát vegye esélyét tűz fészke kell állítani a PC-re.
    Meg kell feltétlenül vásárolni egy másik forrás, a többi lehet kezelni, de a forrás sürgősen.

  174. Adrian - mondta

    Őszintén szólva nagyon szeretnék egy oktatóanyagot, amelyben elmondhatnám nekik az alaplapon, a processzoron és a videokártyán lévő sorozatokat, betűket és számokat, ami azt jelenti, hogy mit jelent ... vagy legalább egy linket, ahol megismerhetem, vagy hogyan tanulhatok róluk? vannak ilyen könyvek?

  175. Adrian - mondta

    @admin_cristi: Istenem, fáj a fejem ... molex dugó ... P35 .. csipkészlet ... jaj nekem ... őszinte ájulással már elvisz ... honnan tanulod őket? hol tudta meg, mi az a P35? Azt hiszem, kihagyom a hardver részt, túl sok "sok a betű és szám", és az agyamat ennyi terhelés terheli !!! És a morze kódot gyorsabban fogják megérteni, mint amit Cristi felett mondott

  176. boby_admin - mondta

    @Adrian:
    Igen Adriane olyan magazinok, mint a XtremPC, Chip, PC Magazine, stb, és ahonnan lehet tanulni elég sok (de sajnos nagyon gyakran ezek a magazinok, hogy megtalálja, és nagyon sok a bújtatott reklám)
    Ezért kérjük, ne mondd, hogy van Haliti minden (sokszor akartam ajánlani alkatrészek meglehetősen drága)
    Szerencsénk volt, mert tesztelt több összetevő
    Nem kell sok pénzt kipróbálni alkatrészek
    Én személy vesz egy komponenst tartottam egy rövid időre, hogy a bosszúságára feleségem veszek egy másik (és így nem Cristi)
    Adriane a mai volt az első, hogy velem nevetni

  177. Ionut Turcu - mondta

    :)) Örülök, hogy kicsit szórakoztam ebben az órában, de akkora szemeket csinálok, mint a hagyma ... hogy tragikus! ... gyanítottam, hogy ez nem jó forrás, és hogy az alaplap nem igazán érti a gyerekeit ... én elvitte az alkatrészeket, ahol jó voltam, azt mondtam: ezt és azt akarom (videokártya, merevlemez, RAM, monitor, hang), ahol nem, akkor "ön ajánl engem" ... És ő ajánlott nekem ... az összes pénzből. Kérem, mondja meg ... Jobb jobb alkatrészeket helyezni a meglévő egységbe, vagy új egységet vásárolni (saját konfigurációval)?

  178. Ionut Turcu - mondta

    Itt van néhány különleges román, akik minőségi dolgokat csinálnak ... Bravó, fiúk! ... Ehe, milyen kompám volt, amit tudtam rólad ... de ez semmi! Mostantól kezdve senki nem fog becsapni a hardver miatt! Kérem, válaszoljon, amikor van ideje az előző megjegyzésben feltett kérdésre, hogy megtudjam, mit kell tennem, több pénzt teszek ebbe az egységbe, vagy újat készítek?… Köszönöm, amit tanultam! ... Csak így tovább! ...

  179. Adrian - mondta

    @Ionut Turcu: add nekem, kérlek, kérlek, kedvesen, bosszankodom, és vegyek egy másikat, nem vagyok a játék psionátja ... csak azt akarom, hogy elvégezhessem a munkámat, és azon dolgozzak, amire szükségem van ... megadhatod nekem videokártya, merevlemez, dvd-rw nélkül nem bánom !!! Ami azt mondta cristi, a chipset problémája túl gyenge, és nem tudom ... dak k more k biztosan nem változik meg a darabban, mintha processzort vennél .. vagy egy gallért, amely leválik ... szóval dobd ide 🙂 Nem bánom, komolyan gondolom!

  180. Szabó - mondta

    Üdvözlet a "tanároknak" !!
    Nekem van egy probléma, és tudom, hogy lesz válasz, hogy tudom használni 100%.
    Van egy laptop (a Romtelecom) és nem tudja telepíteni XP helyett Vista, amit most.
    Folyamatosan kérdeztem, és néhány barátom azt mondta nekem, hogy valamit be kell állítanom a bioszba, a merevlemezekről.
    Lehet adjon nekem választ, kérem?
    Tisztelettel,

  181. boby_admin - mondta

    @Szabó:
    Igen, tudom, miről beszélsz, az egy nagyon gyakori probléma
    Csak ki kell, hogy jöjjön a BIOS-ban, és törölje, vagy szüntesse meg AHCI módban
    Talán egy lehetőség, hogy az IDE meg kell nyomnia a kullancs majd mentse és kész f10

  182. Viorel - mondta

    @admin_cristi: Köszönöm a válaszát, szép, de nézd mit találtam magam végül. Boot from CD nem sehogy, de a DVD nem. Tettem egy DVD és sp2 XP megy. Nem tudom, mi van a CD-buteaza nem rájuk. Ezután vettem észre, hogy csak a telepítő XP CD-t olvasni, mint egy CD-vezetők és az egyik nyomtató-illesztőprogramok, a többi nem nekem nincs cd Nero vagy más író program. Minden dvd elolvassa és nincs cd. Nem tudom, miért kellett dvd-rw. Fogtam ismerete sps2 Notebok telepített, iam megmutatta, hogy a dolgok, és azt mondta neki, hogy adja át a szolgáltatást, amikor eljött az ideje, hogy mi meg tudjuk oldani azokat ki. Nagyon köszönöm, hogy ez a bemutató, én sokat tanultam ezen az oldalon, és még mindig invatat.Astept szívesen, hogy más oktató vékonyabb, áramvonalasabb te számít. Egészséget kívánok mindenkinek.

  183. Petryk - mondta

    salutare.am o problema.cand intru pe site imi apare „Az ezen az oldalon található parancsfájl lassan futtatja az Internet Explorer programot. Ha továbbra is fut, akkor a számítógép nem válaszolhat. Meg akarja szakítani a parancsfájlt? igen vagy nem ". ha igent mondok, néhány másodperc múlva az Internet Explorer, aki nem válaszol, azt mondja nekem. mit tegyek? előre is köszönöm!

  184. Adrian - mondta

    @Petryk: 100-szor beszéltünk erről a témáról, a gyors megjegyzésekben és az Internet Explorer 7-ről szóló oktatóanyagban ... A testvérek felülmúlják, egy 2 lejes borwser, amely elmaradt a weblapok készítéséhez használt szkriptek fejlődésével, plusz mint navigáció az Internet Explorer programmal egyáltalán nem biztonságos, a "szörfözés" biztonsága szempontjából nagyon rossz, használjon bármilyen más böngészőt, Firefox-ot, Opera-t, Google Chrome-ot ... adja fel az Internet Explorert, mert nagy kellemetlenséget okoz és elmaradt, ahogy vagyok weblapok fejlesztése szkriptek fejlődtek, és az Internet Explorer elmaradt, nem ismeri fel, nem ismeri őket, egy kissé régebbi módszert használ a weboldalak olvasására ... a Firefox sokkal testreszabhatóbb, praktikusabb és sokkal többet navigál biztonságosabb, ráadásul gyors az Internet Explorerhez képest ... vannak útmutatók minden böngészőhöz ... írjon jobbra a firefox keresőjénél, vagy működtesse, és megtalálja őket ...

  185. Tomi - mondta

    Kérjük ajutatima nem tudom, mi az oka volt a telepítés windows-t, és nem kapok több mint, hogy a régi lehet, hogy tévedek, kérjük ajutatima és vonja bagatimi id a listában, és ajutatima pls id: [e-mail védett]

  186. Adrian - mondta

    @Tomi: A Windows ott telepíti, ahova akarja, nem oda, ahova akarja! Azért telepítették a D-be, mert talán véletlenül választotta a telepítést a D-be. Csak annyit kell tennie, hogy újratelepíti a Windows-ot és formázza a D-partíciót ... Ami a rendetlenségi azonosítóját illeti, már korábban is elmondták ... nem lépünk kapcsolatba senkivel, a problémákat itt tárgyaljuk az oldalon! Ne hagyja e-mail címét vagy rendetlenségi azonosítóját a megjegyzésekben, mert a videotutorial.ro csapatából senki sem fog kapcsolatba lépni Önnel, ne ragaszkodjon hozzá! Mohammedhez jön a hegy vagy Mohammed a hegyhez?

  187. Tomi - mondta

    igen id leti de megértettem, mikor telepíteni a Windows csak akkor jelenik meg a D: nustiu írt, és hogy én is csak választani

  188. Adrian Pop - mondta

    Adrian 🙂 készítsen egy oktatóanyagot arról, hogyan magyarázzák el nekik „30 napra engedélyezett ablakokkal”, hogy nem szabad megmutatniuk nekik, hogyan kell csinálni :)) adj nekem egy kis törvényt, amely ezt megtiltja neked, készíts egy videót

  189. Adrian - mondta

    @Adrian Pop: Hogy őszinte legyek, nem értettem semmit, amit akarsz !! Mit csinálni? és mit mutat? Nem tudok olyan oktatóanyagokat készíteni, amelyeket nagy örömmel csinálnék, a számítógépem tönkrement, és nem engedi, hogy képernyőképet készítsek ... a jövőben Cristi valószínűleg hagyja, hogy oktatóanyagokat készítsek 😀 Amíg egy másik… mit akarsz, mit tegyek, nem értettem semmit!

  190. Tomi - mondta

    Értem milliárd igen, és mikor kell telepíteni a Windows, míg a szántás copyng fájlokat nem találtunk semmit a C, és nem be előtt az újraindítás, és ez történik inst prppriuzisa

  191. Nicusor - mondta

    Helló,

    Köszönöm a honlap kiváló.
    Nem bocsátanak ki. 1.
    Egy ideig már audio filmeket vagy zenelejátszók.
    Megpróbáltam beállításokat a Windows, akkor tettem AC3 kodekek, K-Lite, Realtek és még mindig nem megy. A hangszórók jók.
    Mi mást tehettem volna?

    Nem bocsátanak ki. 2.
    A másik számítógépet, amikor elkezdtem folyamatosan újraindul. Megjelenik a BIOS képernyő megjelenik indul el normálisan, másodperc, amíg rakodási kezd, majd újra ... Azért jöttem, hogy indítsa el a Start Általában utolsó jó konfiguráció, stb, és így nem tett semmit. A reset gomb általában nem blokkolja vagy sérült.

    Meg kell telepíteni a Windows XP ismét mindkét problémát?
    Arra kérünk segítséget. Még egyszer köszönöm.
    A jövőben kérjük, hogy a videotutorial és probléma az ilyen típusú.

  192. @Nicusor:
    A PC 1 Azt tanácsolom, hogy a letelepedési, mert én csak történt velem, és nem rögzített, amíg én újra.
    A PC-2 kell menni csökkentett módban, és távolítsa el az utolsó illesztőprogram vagy szoftver, amely miatt ezt a viselkedést csökkentett módban enter lenyomására segventa F8 után azonnal post (indul, miután elhaladtak a belépéskor a BIOS-ban.)

  193. Nicusor - mondta

    A kérdés nem. 1 audio, ha én lennék képes használni a belső hangszóró hangszóró egy ideig, hogy zenét hallgatni, vagy hang a videó természetesen kis mennyiségű nem éget.
    Kérem, mondja el, hogyan kell használni és hogyan folytassa a hangszórót… Cristi, Boby, Adrian testvérek ...
    Köszönöm.

  194. @Nicusor:
    Ez hangszóró zenét hallgatni, ez némi hangot a BIOS üzenet (hangjelzés), amely a könyvben leírt vacsorázhatnak az alaplapon, például egy rövid és két hosszú bupuri azt jelenti, hogy van egy hiba, volt egy képzeletbeli példa.
    El sem tudom mondani, ha zenét hallgat, és próbálja meg, és meglátjuk, mi történik.

  195. Nicusor - mondta

    Üdv újra Cristi,

    Azt szeretném megkérdezni, ha meg tudná hallgatni audio filmeket és zeneszámokat a lejátszó a számítógép belső hangszóró (hangszóró) a kis kötet, fontos, hogy hall valamit.
    Így fogok tenni a telepítőprogram tart xp.
    Esetleg tudja, hogy egy beszélő program, hallgatni őt játékosok, mint WMP, Winamp, MPC, stb.
    Vagy mondja meg, hogyan kell beállítani a Windows XP, hogy kihasználják a kis hangszóró javára.
    Köszönöm a válaszokat Krisztus. Király vagy tesó!

  196. Adrian - mondta

    @Nicusor: Cristi a lehető legtisztább volt ... nem használhatja azt a hangszórót hangszóróként ... az a hangszóró csak a BIOS hibajelzéseit mutatja, hibás alkatrészekkel ... Van egy régi típusú, vízszintes egységem 9 beépített hangszóróval az egyik és a másik oldalon, de így készültek ... én is zenélek bennük, és nem tudom, hogyan lehetne megszabadulni tőlük a hangtól ... Nem akarom kivenni őket, kinyitni a tokot, mert garancia van rá ... elvették Másrészt, és van egy, de függőlegesen megszakadt a normál egységgel, és az egyik alatt van egy kis hangszóró, de nem játszhatsz benne semmit! ez csak a hibákért, a BIOS-okért van, van, akinek orvos-biója van ... egy beszélő robot ... ha hibája van, hangosan figyelmezteti Önt, hogy a hardver nem tudja, mi van benne ... de ez minden ... semmi mást nem játszhat benne! Telepítse újra az audió illesztőprogramot is ... lehet, hogy tévedésből törölt valamit ... igazán nem tudom, mit mondjak ... hagyjon rendetlenséget, esetleg segíthetek távsegítségben, ha akarja ... Nem ígérek semmit ... megpróbálom ...

  197. Catalin Florin Spaiuc - mondta

    Mr. Cristi DV nem kap mausu billentyűzet és monitoru.Atunci kell húzza ki a tápkábelt, és unitate.Vreau gratulálni video tutorial, hogy megadja megjegyzés + 10

    köszönöm

  198. Catalin Florin Spaiuc - mondta

    Mr. Cristi asi szeretném tudni, hol vette, hogy a kép, amit cautato iso a neten, de én gasito elvitt kérem.

    köszönöm

  199. Adrian - mondta

    @Catalin Florin Spaiuc: Nem keresett jól ... keressen torrent webhelyeken ... ha nem tudja, hogyan kell használni a torrenteket és a nyomkövetőket, lásd k van egy bemutatónk erről ... írja fel a keresést a megfelelő torrentre, és adja meg az enter billentyűt ... megtalálja a torrentek és a torrent kliens használatának útmutatóit ... nem adhatunk linket egyetlen webhelyre sem, mert csak a kalózablakokat találhatja meg a neten, és illegális a kalózkodás ösztönzése, soros repedések felajánlása vagy a kalózszoftverekre mutató linkek letöltése ... meg kell értenie minket és segítenie kell egyetlen! Tanuld meg segíteni magadon! Az oktatóanyagban csak az operációs rendszert mutatták be, különben az a dolga, hogy hol szerezze be, töltse le ati, honnan szerezze be

  200. Nicusor - mondta

    Helló Cristi,

    Elnézést kérek, ha zavarja a pc problémát alaphelyzetbe nr.2 folytatódik. Futottam csökkentett módban, vannak vezetők, akik sikeresek a képernyőn gyorsan, aztán eltűnik, és a vezetők és a számítógép újraindul az elejétől kezdve.
    Én tényleg nem tudom, mi nyomja a távolítania a legújabb driver és a szoftver, ahogy mondta.
    Egy nappal azelőtt, hogy valaki játszott egy otthoni környezetben naplót, jelentkezzen be, vagy a jelszót, majd ki és mikor bekapcsoltam ma reggel, hogy állítsa vissza a probléma.
    Ez a hibás, vagy hogy valami bios, barátai azt mondják, hogy ez károsíthatja a tápegység és a számítógép már nem rendelkezik azokkal az erőforrásokkal, ezért újraindul.
    Hála neked elkezdtem én is tanultam valamit a számítógépet, hogy az elején.
    Muktumesc

  201. Adrian - mondta

    @Nicusor: Mi zavar téged ennyire ... Nem hiszem el, hogy az első megjegyzés óta, amikor elmondtad nekünk a problémát, maradj vele így ... telepítsd újra a Windows rendszert, és kész ... szóval, ha maradsz, és várod a tanácsokat, az egyik a másik a másik, nem a semmit sem érteni ... mindannyiunk véleménye van, de senki sem tudja, mi van a pc-n, vagy pontosan mit mondott az, aki azt mondta, hogy a felhasználóhoz ment, és a jelszó megtette vele ... szóval…. Nem tudom, van-e valakinek megoldása a számítógépére ... Véleményeink lehetnek, de megoldásaink nincsenek .. attól, amit mondasz, a bios diagnózis után azonnal újraindul ... akkor növekszik, vagy hiányzik egy illesztőprogram, vagy a rendszerindítási szektor megszakadt, és ebben az esetben csak a C formátumát telepíti újra ... Nézze meg a telepítés bemutatóját Windows XP, megtalálhatja a jobb felső sarokban található kereséssel ... Siker

  202. Iustin - mondta

    sal fiúk fürdőszobákban probléma, nem tudja megoldani vettem egy számítógépet noui beállítva a BIOS boot a CD-n adott előttünk iam akarta keresztelni az első kihúzta a LAM után néhány Oripin kezdett elindulni én partitiasi im adott maideparteo formátumú és másolja a fájlokat, ha másolni őket, és ad egy kis 85 százalékos ugrás LGIC eroareunitatea optika képes megtenni a furcsa hiba mondja kompatibilis CD megpróbáltam egy xpsi, hogy csak azért lam hagyott egy kicsit le a 2 ércek iamdat előre Iara nem Sal deloctre szeretné keresztség inoapoi mi van a boltba? multam

  203. @Iustin:
    Próbáljon ki egy másik operációs rendszer is, mint hogy éget egy új kis sebességnél, próbáld meg nem használja operációs rendszereket, hogy telt a sok kéz, hogy a meghajtók elrontani gyorsan.

  204. grúz - mondta

    Meg tudod mondani, hogy mi ablakok használni a bemutató, és tudok adni a download.Poate linnk úgy tűnik, hülye, hogy ezt a kérdést, de curios.Va! Várakozás a válaszra.

  205. Nicusor - mondta

    Köszönöm a választ.
    Elkezdtem telepíteni a programot újra xp javítási módszer, hogy mentse a fájlokat a C meghajtón a telepítés után, de a végén nem kap, mert a rendszer egy ablak, ahol ki kell választani az egyik ló, vagy 3 Van a Microsoft központjában, és ad nekik egy azonosítót, vagy hogy nekik a telefon és ott otthont A, B, C, D, E, F, én nem tudom, mit kell kitölteni, vagy jelentkezzen be.
    Nem tudom, mit tegyek.
    Ha telepíti XP Cristian módszer töröl minden fájlt és programot telepített a C meghajtón? Files dn partíció D Megértem, hogy nem fogja érinteni.
    Dolgozom Office Word és az Excel, és nehéz, hogy van értelme.
    És még egy fontos kérdés: A telepítést követően a program hatással Internet beállítások, törlés és az internet? -N keresztül csatlakozik a modem Romtelecom.

  206. Adrian - mondta

    @grúz: Megtalálhatja a Windows rendszert az üzletekben vagy a torrentekben ... nem adhatunk linket egy torrentre, mert ez kalózkodás ösztönzését jelentené, és ez illegális! Ha keres, megtalálja! Látja, hogy van egy keresőmotorunk a torrentekről. Az oldal tetején található a Torrent rész, kattintson az írásra, és elérheti a torrentek keresőmotorját. Írja be a mezőbe a windows xp-t, és írja be ... Nem engedünk linkelni kalóz szoftverek vagy kalóz operációs rendszerek ... ha keres, akkor megtalálja, amit találtam!

  207. Adrian - mondta

    @Nicusor: Ha a Windows-ot Cristi módszerével telepíti, akkor igen ... minden, ami a C-ben van, ugyanúgy törlődik, a hálózati / net-kapcsolatok is visszaállnak ... szerintem ez nem probléma ... megteheti őket újra, az internet nem törlődik ... hanem csak a beállítások és mint mondtam, átdolgozhatod őket!

  208. Nicusor - mondta

    Igazad volt Adrian. Sajnos törölték őket. Egy volt kolléganőmtől tudtam, hogy az XP-jének újratelepítésekor egy ismerősének olyan számítógépes programok maradtak, mint a Word, Excel, Pointpower…
    Van ötlete, hogyan kell csinálni? Soha nem kértek adatokat, majd.
    Kérdés:-A jövőben a fent említett programok jobb tedd partíció D eltávolítani, ha már nem lehet újratelepíteni?

  209. @Adrian: @Catalin Florin Spaiuc: Hagyj egy e-mail címét, és elküldjük Önnek a torrent.

  210. @grúz: Hagyj e-mail címét, hogy elküldjük Önnek a torrent.
    Sajnáljuk Adrian, a címére.

  211. Nicusor - mondta

    Helló Cristi,
    A számítógép csináltam egy sor kísérleti jellegű telepítési programokat használni őket tíz 10 30 nap, mint Ashampoo, Dallam, stb. Miután ez az idő letelt, hogy már nem lehet használni. Eltávolítottam a Revo de számítógépes mappák maradt ezekben a programokban.
    Amikor meg akartam újra ezeket a programokat elolvasta mappák marad a számítógépen az első telepítés és blokkolt telepítést bejelentette, hogy a lejárt.
    Hogyan lehet törölni ezeket a mappákat mágnes típus, van egy program, vagy állítsa az ablakok?
    Köszönöm a választ.

  212. boby_admin - mondta

    @Nicusor:
    Van egy bemutatónk egy "unlocker" programmal, amely segít eltávolítani bármit, ha nem törli őket, akkor az újraindításkor törölje őket.

  213. Silviu - mondta

    thoamne hiszem, sajtos fail CAPLA db kérjük ajutatima plss írtam fentebb kérlek pls

  214. Adrian - mondta

    @Silviu: ha ma hagysz egy holnap egy névvel ellátott megjegyzést egy másikkal, akkor megtudjuk, hogy kivel foglalkozunk, és az összes megjegyzés közül melyik a tiéd ... fentebb néztem, és nem láttam silviu kommentjét ... milyen problémád van?

  215. Iustin - mondta

    Szia Nekem van egy vista fekete 2009 telepítése nam körben utazott több összetevő így megy a rendszer ad audio + 5 1 amelyek baiu Köszönöm.

  216. @Iustin:
    Miért választott egy ilyen MÓDOSÍTOTT MŰKÖDÉSI RENDSZERT, én nem ajánlok ilyet, mert ahogy a programokat integrálják, az integrálható, és más "programokat" rosszabbul.
    Elvileg ezen operációs rendszerek arányban rémségek MÓDOSÍTOTT elég.
    Meg kell egy CD-t vagy DVD-t a vezetők el kell menni minden összetevője a számítógép, ha adott egy ilyen lemezt a számítógép, meg kell keresni csak vezetők a helyszínen Az alaplap gyártó.
    Menj a hangkártya esetében meg kell tenni
    Menj a videokártya megfelelően és a fürdőszoba a versenyzőknek kell
    Stb stb.
    Miután a vezetők meg kell tenni, és néhány codec futtatni valamilyen képzésben a video-vagy audio.
    Játékokhoz be kell illeszteni az operációs rendszer legújabb verzióját, a WINDOWS XP DirectX 9 és a WINDOWS VISTA Directx 10 operációs rendszerét.

  217. Silviu - mondta

    Sall iartama Adrian talán, amit mondasz u hiszem, hagyott egy üzenetet egy másik nevet, és elnézést kérek. Asa, így a probléma a következő: Van egy régebbi PC-re (ez volt az első PC, és küzdök Daia) próbált telepíteni a Windows Home Edition, és így is tettem, amikor azt mondja, hogy egy újraindítás rest.si 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1 így eltart Szeretném telepíteni újra, nem hiszem, hogy elkövettem ezt a hibát, amikor azt mondja, nyomja meg az Miután elindítottad a CD-t, megpróbáltam egy másik Windows-sv 2 és így nem mia, megpróbáltam: eltávolítottam a CD-t, amit kivettem a billentyűzetet, és bementem a BIOS-ban természetesen (amatőr), és még sikerült nam.

  218. Silviu - mondta

    Mit tanácsot, mit tegyek?

  219. Silviu - mondta

    és van egy nalamurire látogasson el ezen az oldalon minden nap, és nem sok üzenetet kapok valami ilyesmi Pacini ezt a szkriptet a script lamuritima kérlek nekem, és lehet, hogy eltűnik, mert idegesít

  220. Adrian - mondta

    @Silviu: Az első probléma a WindowsU-val rajtam kívül áll ... Soha nem találkoztam még ilyennel ... úgy tűnik, hogy a windowsu nem emlékszik arra, amit indexelt, és az újraindítás után nem tér vissza abba a fázisba, ahol abbahagyta ... a telepítést ... Igazán nem tudom melyiket legyen a kiváltó ok ... A 2. problémáról meg kell adnia azt a szkriptet, amely hibát okoz mindaddig, amíg az Internet Explorer jegu-ját használja, függetlenül attól, hogy melyik verzióról van szó, ez nem kompatibilis sok webhely-felfedezővel. ugyanúgy működik, a jobb felső sarokban található kereséssel találja meg őket. Az Internet Explorer használata közben nem szabadulhat meg ettől a szkripthibától!

  221. Silviu - mondta

    Köszönök mindent, hogy egy amatőr a jó munkát, mert segít megbirkózni a problémákkal nehezebb vagy a könnyebb

  222. ionutz - mondta

    Ki tud segíteni telepítése linux??
    Most már a Windows XP Home Edition és azt akarom, hogy vegye le, és Linux (Mandriva).
    Lehetséges ez?
    Ha igen cum.Imi tudja magyarázni?
    Köszönöm mullllt ... ..

  223. Adrian - mondta

    @ionutz: Ezen a webhelyen vannak útmutatók a linuxról ... menj a Lejátszási lista szakaszba, vagy írj a jobb felső sarokban a Linux vagy a Mandriva keresésére, add meg és nézd meg az oktatóanyagot!

  224. boby_admin - mondta

    @Silviu:
    Lehetséges, hogy a Windows, hogy használja, hogy jó, és van valami baj van beállítva számítógép
    Ez lehet a probléma, mint a softwer és hardwear
    Ha azt mondod, hogy már a BIOS-ban, és nem tudta, jobb, távolítsa el az akkumulátort néhány másodpercig
    Ezután adja meg a BIOS-t és állítsa be az időt és a dátumot, így nincs probléma
    Próbálja meg, amit mondtam, és jön a hír

  225. ionutz - mondta

    Igen Adrian, akit ismerek, de szeretném telepíteni a pc-re, nem pedig élő CD-n futtatni ...
    Mit kell tennem, hogy telepíteni?
    Meg kell formázni a Windows partíció?
    Aztán futni linux live cd, nem igaz?
    És miután kap a live cd linux szerelés, hogy ott éljen, nem igaz?
    Köszönöm ...

  226. Adrian - mondta

    @ionutz: Nem feltétlenül szükséges először a Windows vagy a C törlése ... közvetlenül beillesztheti a CD-t Linux alatt, újraindíthatja és telepítéskor telepítheti, felajánlja a partíciók formázását !!! És amikor eljut a formázáshoz, formázza a gyönyörű C-t ... Nem tudom, hogyan kell pontosan megtenni, mert nem szeretem a linuxot, csúnya és bonyolult, túl sok illeszkedés és túl nehéz ... sokféle partíciót kínál Önnek, és nem fog tudod mit válasszak !!! cserepartíciót kell készítenie ... pfff csak akkor fáj a fejem, ha belegondolok, hány pretenziója van ... ha használni akarja, csak annyit kell tennie, hogy dokumentálja magát a hivatalos oldalon, amelynek Romániában van képviselete ... van fórumuk a támogatásra, problémákra , a fórum román nyelvű ... ott talál részleteket ...

  227. @ionutz:
    Azt tanácsolom, hogy a kísérlet az első a telepítés egy virtuális gép, és bárki telepíteni egy ingyenes alkalmazást VirtualBox őszintén ajánlom mindenkinek, van néhány oktató a témában.
    Egy kezdő Linux virtuális feltétlenül ajánljuk, hogy telepítse a Linux és miután hozzászokik lehet telepíteni, mint az elsődleges operációs rendszer.
    Annak, aki még nem tette a kezét, az ő életét egy Linux PC azt javasoljuk, hogy olyan könnyen tanulni, aki már évek óta a Windows

  228. Silviu - mondta

    Sall így elfelejtettem mondani, amely összeköti a monitor kábel és csatlakozó egység van néhány szál, amit eltörte az egyik megpróbáltam vásárolni az egyik, de nem megy oda, mert a kábel volt dugva közvetlenül cunectat. Ahelyett, hogy PulseUnit Batis lam daiat bátor ahhoz, hogy azonos a többi, de treavba történt régen, de aztán PC.

  229. Silviu - mondta

    Adrian igazad volt Internet jegu explorel

  230. Silviu - mondta

    és boby egy próbát, és azt mondta, u és a bor hírek

  231. dianyta77 - mondta

    Kérjük játszani az f új a számítógépet, és van egy probléma, telepített Mozilla egy béta változat 3.1 3 és attól a pillanattól kezdve, hogy megjelent egy doboz a jobb láb: Kívánom, hogy áldozata a szoftverhamisítás kérem, segítsen nekem, ha akkor köszönöm

  232. Silviu - mondta

    Sajnálom sall nem kell mondanom, hogy mi történt, mert maradt a táborban, így MAM jött haza, és azt tette, amit mondott
    boby én eltávolították az akkumulátort egy ideig aztán tinuto introduso vissza, és mikor kell bekapcsolni a lámpákat nem működött db

  233. Silviu - mondta

    néhány tanácsot?

  234. Sorin - mondta

    kérdés: 1) Újratelepítettem a Windows XP SP2 szoftvert (eredeti új cd licenc). Követtem az eljárási részleteket (video bemutató, minden, minden), de a PC indításakor túl hosszú volt a keresési idő, kb. 60 sec. zseblámpa) a "Saját komp." -on, amíg meg nem jeleníti a tartalmát .. Defr. közvetlenül a telepítés után. és az összes partíción a konkrét ablakokban megtaláltam a fájlok teljes káoszát - a kaotikus színspektrumot - megemlítem, hogy az illesztőprogramok és programok minden telepítése után újraindítottam. Hogyan szüntethetem meg az indításhoz szükséges időt, és szeretném tudni, miért C-be telepítette a fájlokat káoszban, és miért zavarta a D és E fájlokat? Köszönöm!

  235. Raluca - mondta

    salut.sunt új és amikor megtudtam, ezen az oldalon apasionat anyja PC-k, akkor is, ha nem érted. Telepítettem a Windows Virtual Box, és tudom, hogy a szív, de tényleg nem sal telepíteni az operációs pc.sistemul lam torrent letöltött virtuális doboz, és elment minune.lam elsajátította a cd .. BIOS-beállítások (ASUS) különböző, és adnak indítsa újra a számítógépet hívják a kérdés merül fel, hogy ha nem megy a SAL cd .. stb hogyan tudom megoldani? köszönöm, you rock!

  236. Adrian - mondta

    @Raluca: Próbáld ki jobb, ha újraindítja gomb a Windows CD-t a meghajtóba, hogy nyomja meg a bal gomb többszöri F11, lehet ugrani közvetlenül hozzáférhet a bot menüt, amikor megnyomom F11 meg kell védenie a lehetőségeket, ahol 2 megkérdezni, hogy mit szeretne indítani, válassza a jól ismert fel vagy le a CD-ROM-ot, és adja meg!

  237. @Raluca: Miután betette a CD-t a windowsos CD-ROM-ba, újraindítja a számítógépet. Miután újraindította, az fázisban lesz, mert a képernyő bal alsó részén megjelenik az F2-Enter Setup. Nyomja meg az F2 billentyűt, és belépett a Bios programba .Azután a navigálásban a BIOS-ban a billentyűzet jobb oldalán található gombokkal négy nyíl látható. A BIOS-ban a Boot - Boot Settings Config - CD / DVD meghajtókra lép. Az F10 megnyomása után megjelenik egy ablak, amelyben kéri, hogy mentse a konfigurációs változásokat, és kilép a beállításból? Az ok már be van jelölve, csak be kell írnia az Enter billentyűt. Most a számítógépnek el kell kezdenie a CD-ről való indítást, és megjelenik egy olyan üzenet, mint bármelyik billentyű lenyomása a folytatáshoz ... nyomja meg néhány gombot, és készen áll a „tánc” megkezdésére.
    Voltam Asus, remélem, meg fogod érteni néhány magyarázat szerint.
    Sok szerencsét!

  238. Laurentiu - mondta

    Helló,

    Van egy problémám, és talán tudsz nekem segíteni: a számítógépem nem akar bootolni a cd-ről - megváltoztattam a bios beállításait, és az újraindításkor megjelenik: "keresés, de szektor a cd-rom-on / nem található", és még mindig összeomlik de pa kemény. Megnéztem a win xp pro CD-t egy laptopon, és rendben van.
    Kell mondanom, hogy a CD-ROM-on új, én most telepített.
    Mit kell tenni?

    Kösz.

  239. CarrActeR - mondta

    ÜDVÖZLET

    Nekem is van egy problémám .. hogyan tegyek egy windows adikát, vagy milyen ablakokat a cd-re, hogy újra formázhassam a pc-t .. amit megpróbáltam betenni, de nem olvas el újraindítás közben .... Plsss segít nekem

  240. Adrian - mondta

    @CarrActeR: Szeretnek olvasni, de CD újraindításakor, meg kell adnia az Advanced BIOS Features BIOS vagy a boot menü, és válassza 1 1 st eszköz vagy az első eszköz, hogy a CD-ROM-on! Dai F10, hogy kilépjen a BIOS-t és nyomja meg az Enter! Akkor boot a CD-t! Mindketten tutorial, hogyan írhatjuk az ISO image, hogy a CD-t, és telepítse a Windows XP rendszert! akkor nézd itt

    Hogyan lehet írni az ISO a CD https://www.videotutorial.ro/?p=333
    Hogyan kell telepíteni a Windows xp https://www.videotutorial.ro/?p=425

    A bemutató, hogyan kell telepíteni a Windows xp azt mondja, és hogyan kell beállítani a BIOS-ban indul el újra!

    siker

  241. CarrActeR - mondta

    Adian mc ;)

  242. CarrActeR - mondta

    De 2 számítógép baj

    1 Fél óra múlva vagy egy óra csak a számítógép újraindítása DC?

    2 Óráról órára vagy még ennél is kevesebb problémám van a hálóval. Hiányzik a net, és főleg miután újraformáztam a pc-t és telepítettem, egyáltalán nem működik, és adok egy újraindítási dupát, és utána úgy érzem, hogy csak fél órát vagy kevesebbet maradnék Mindenféle beállítást elvégeztem ... de semmi

    És most kezdett, hogy a képzelet csomót 32 ad nekem egy hiba ilyesmi

    „Hiba történt a szolgáltatás indítása közben. Az alkalmazásprotokollok (POP3, HTTP) elemzése nem fog működni ”

    És azt mondanám neki, hogy mindez a netről szól ... mit tegyek?

  243. @CarrActeR: Próbálkozzon egy másik operációs rendszer, és kérdezd meg minden szomszéd, ha lehet, hogy problémái vannak a netul.
    Ne tegyen a víruskereső a telepítés után, és nézd meg, hogy a számok.
    Újraindítása a számítógép lehet, hogy több okból is:
    1. Por és fűtött CPU hűtő túl kemény, védő újraindul, tiszta hűtő (óvatosan).
    2. Sérült vagy hibás memória slot, próbálja cseréje memória.
    3. Elégtelen jelenlegi rendszer (alacsony teljesítmény).
    4. Memória nem kompatibilis az alaplap, például támogatja a memóriakártyát, és meg kell 533 800 Mhz Mhz.
    5. BIOS verzió hibák általában nem az első választás BIOS technológiai érettség olyan jó, mert születik siet elleni bizonyos lépések a versenytársak.
    Ezek az egyedüli oka a hardver, ez hozzá sok szoftver hibák.
    Emiatt hagytam a végére, de ez nem jelenti azt, hogy nem a legfontosabb, a vezetők a legnagyobb forrása a hiba a rendszerben, a vezető jól telepítve lehet destabilizálni az egész rendszert.
    Csak hivatalos illesztőprogramokat telepítsen, és tartsa be a rendszer által igényelt újraindítást, ne telepítse az illesztőprogramokat az "illesztőprogram frissítése" módszerrel, ez egy olyan módszer, amely csak bizonyos illesztőprogramokat frissít. is: Távolítsa el a régi illesztőprogramot, indítsa újra és telepítse az újat.

  244. Augustin - mondta

    Köszönöm, nem egyszer Treble XTRAORDINARA.INCA MI Thanks

  245. Cosmin - mondta

    jó bemutató .. amikor egy oktatóprogram a Windows Vista telepítésével…. ?? :)

  246. Romica - mondta

    Hello! bl, ha azt szeretné, hogy behajt engem a lista rendetlenség! Szükségem van egy XP. Letöltöttem a torrent 4 I mers.merci sem!

  247. @Romica: Keresés a Google, például, és írsz valamit, mint a Windows XP Pro SP3 (x86) Retail DVD + Activator Antiwpa Rezman1984

  248. alex - mondta

    Hogyan telepíthetek egy virtuális képet a fifa 2007-re ... Van egy démonos TOL-m, de nem tudom, hogyan készítsem a képet, így nem engedem meg, hogy Fifát játsszam, ha nincs CD-m a CD-ROM-ban ... de?

  249. haosss - mondta

    @ Alex:
    repedést keresek ... :))

  250. gabi - mondta

    Én jó formáz, ablakok, és amikor végeztem vele dc nus nem megy online 2 nem Apre munitoarele a piros cn segíteni plss az id gabriel_boss_4u

  251. Adrian - mondta

    @gabi: Van, hogy a beállításokat az interneten! A szolgáltató (a cég) van net? és milyen kapcsolat van?

  252. RAzzz - mondta

    Helló barátok ... köszönöm a bemutatót ... de nekem is problémám van a virtuális dobozzal ... ez hibát okoz, amikor telepítem a Windows XP SP3 2006 speciális kiadást ... miután megadtam az ENTER billentyűt ... köszönöm az oktatóanyagokat ... az alkalmazásnak még mindig van problémám annyit tenni a kerethez, amennyit a gyártó javasol [192 MB vagy] annyit, hogy még egyszer köszönetet tegyen !!!

  253. Aurel - mondta

    Véletlenül törölt partíció telepítés d hogyan telepítse újra

  254. Catalin - mondta

    ha nem kapok egy windows

  255. @Catalin: Operációs rendszer Windows XP Professional vagy Home megtalálható a boltban, mint a Windows Vista, ha úgy tetszik, akkor töltse le ingyen Ingyenes Windows7 Windows-RC a Microsoft hivatalos honlapján.
    Ha azt szeretné, OS csapkodott megtalálja a tracker (torrent, torrent), vagy hub (ODC, DC + +, Strong DC ApexDC), természetesen ez a lehetőség a legkockázatosabb a törvényi Románia és a világ nem teszik lehetővé a szoftver nélkül liceenta, de azt hiszem, mindenki tudja, hogy.
    A jogi problémákon kívül vannak más problémák is, amelyekkel találkozhat, amikor a "Windows XP, Vista Free Download" alkalmazást szeretné választani, kiválaszthatja az operációs rendszert, amely mindenféle "csodával" (kémprogram, trójai program, vírus) sorakozik.
    Azt javaslom, hogy a munkához 7 windows, mert ingyen most, van néhány probléma a vezetők, de ez még mindig a Windows-Free for Windows egy fiatal termelők fejlődésnek indult érett vezetők.

  256. Adrian - mondta

    @Catalin: Az üzletben vagy torrentek! ha nem tud írni a kereséshez torrentek uTorrent vagy BitComet felső jobb vagy tudod venni az ODC vagy csak írni Apex Apex adja fel a keresést, és adja meg, hogy megtalálja a bemutató!

  257. Adrian - mondta

    @Aurel: Tegye vissza és helyreállítása partíció, van néhány oktató a particionálás és írni, és meg kell keresni a jobb felső vagy Acronis Disk Director partíciót nyomd meg az Entert, és megtalálja oktató róla!

  258. AndreyDfa - mondta

    Van egy kérdésem egy partíció (C)
    Nem lehet formázni. Azt mondja, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázás. Mit tehetek, hogy egy zenekar?

  259. Adrian - mondta

    @AndreyDfa: Hogyan formázza meg a Windows felület? vagy látogasson el a formátumot, ha telepíti a Windows? C nem lehet formázni a Windows felület, ha bejelentkezett a fájlok, amelyek a használat és a védett formátumú partíció C csak akkor, ha telepíti a Windows, és boot CD-ről

  260. Iustin - mondta

    Maipo készült, ha a PC-t az operációs rendszer egy másik partícióra

  261. Iustin - mondta

    sajnálom írás hibák

  262. Colin - mondta

    sal Cristi köszönhetően sokkal setariel végén nem tudja, most már lehet látni a különbséget.

  263. gigi100 - mondta

    Hello mindenkinek van egy kis probléma telepítése a Windows XP Professional telepítsük azt láttuk, bemutató, és szeretnék köszönetet mondani, hogy az alkotók, de minden jól működik, és szép kis 5 nap majd adja blokkoló jeleit Nem lehet egérrel majd az újraindítás, és azt mondja, hogy már nem találja 32 sys config lapot, és úgy kell felszerelni, megint nem értem, mi lehet próbálni 4 5-szer minden alkalommal remélem, hogy nem történik meg újra, de ez történik Egy másik kérdés, a választ, hogy hogyan nézett ki, nagy a C partíciót telepíteni játékokat thanks

  264. Nicu - mondta

    szia van egy hp laptopom Windows Vista-val, mert egy trójai belépett a rendszerembe, és amikor belépek az Internet Explorerbe, addig szaporítja az oldalaimat, amíg összeomlik. Helyre kell állítanom. Van egy partícióm, amellyel helyreállhatok a számításból, de Abban biztos vagyok, hogy semmi rossz nem történt a partícióban. Úgy döntöttem, hogy helyreállok a helyreállítási CD-ről. Megadom, hogy helyreállítottam mindent rendesen ment, de nem hagyta annyit, hogy "kérem várjon" hagytam egy éjszaka, de semmi a bios-ban nem Azért jöttem be, mert nem tudok semmit, csak most megpróbálok megtanulni néhány oktatóanyagot, végül elvittem egy kézműveshez, aki talpra állította, megkérdeztem tőle, hogy van, és elmagyarázott nekem néhány dolgot, amire rájöttem, hogy nem akarja, hogy mindent ellene mondjak költség most lenne néhány kérdésem, mert már nem fizetni akarok, hanem megjavítani magam
    laptop jött Vista előtelepített Csak azt iam miután 2 helyreállító CD cd
    lehet, hogy egy bootolható usb helyreállító CD alternatívájaként cd
    Ahogy mondta, miközben vakarja károsíthatja vagy akár veszít, ha lehet, és annak tudatában, hogy a csont egy cd hogyan a CD?

    Volt egy esélyt, hogy rögzítse millió ha volt egy live cd, vagy pedig esetleg valamilyen jelzések oktatóanyagok hogy tárja fel részletesen

    Láttam a közvélemény-kutatások, hogy az Internet Explorer nem is kedvenc, és érvénytelen ajánlom
    van valami más a televíziós tudni, hogy ha az ország egy jó módja annak, hogy tartsa a kapcsolatot az országban, különösen a televízió támogatására oldalak azt állítják, hogy csak akkor működik az Internet Explorer esetleg egy tutorial erről?
    Bárcsak több oktató a Vista, de ha a kutatások azt mutatják, egyértelmű győztes, de ha lehet, hogy a bemutató a kilátás, és adja meg, hogy valami mást csinálni
    a zgicit beszélni, de el kell ismernem, hogy amit csinálsz, az, hogy van valami különleges minden tiszteletem és megbecsülést, és valóban jó oka van a sírásra, ha biztos, hogy a forgalom a nettó és látom, hogy sok mindent meg lehet tanulni, még Intersite szeretne tanulni
    Üdvözlettel Nicu

  265. Vicentiu - mondta

    HELLO ADRIAN. Személyesen szeretnék egy XP INSTALZ OVER egy kicsit Vista Home Premium 32, hogyan kell csinálni. Laptop és valami, amit nem ismeri DVD-ROM, mint aki nem jellemző, hallja forog DVD, Hogyan telepítsem a XP Ilyen körülmények között itt hagyok én mail IS [e-mail védett]

  266. gigi100 - mondta

    Hello mindenkinek van egy kis probléma telepítése a Windows XP Professional telepítsük azt láttuk, bemutató, és szeretnék köszönetet mondani, hogy az alkotók, de minden jól működik, és szép kis 5 nap majd adja blokkoló jeleit Nem lehet egérrel majd az újraindítás, és azt mondja, hogy már nem találja 32 sys config lapot, és úgy kell felszerelni, megint nem értem, mi lehet próbálni 4 5-szer minden alkalommal remélem, hogy nem történik meg újra, de ez történik Egy másik kérdés, a választ, hogy hogyan nézett ki, nagy a C partíciót telepíteni játékokat köszönhetően tud akárki segítsen nekem a javaslat Kérjük, még egyszer köszönöm

  267. daniel - mondta

    Hello Nekem van egy probléma, egy laptop számítógépet egy időben, mivel AMI nem ismeri dvd rum mit doktori telepítettem a Windows Vista, és ez nem az első alkalom, hogy az ő bukása nem teszi ca.sa újratelepíteni a szél Nagyon szépen köszönöm, és én válaszoltam.

  268. stefan - mondta

    nagyon jó bemutató
    Szeretnék segíteni tanácsot nyakukat a szoftver, amely nem igényel 2.am pack XP operációs rendszer Intel Pentium számítógép 3, 930 MHz-es processzor, 256 MB.am tesztelt egy szoftver, de kell ez sfat.multunesc. nem használja az oldalt, mint a víruskereső programok optimizare.playere

  269. Nicu - mondta

    Szeretettel várjuk! Kitűnő tutorial!. Nekem van egy kérdés administrator.Am fiók a Windows újratelepítését, tettem backup.Am megpróbálkozott egy korlátozott felhasználói fiókok teszik, de én reusit- oka, hogy kell lennie legalább egy rendszergazda fiók (kérjük, vegye figyelembe, hogy van egy beszámolót rendszergazdai jelszót, amikor telepítve énvelem) nem fogadnak el, mint egy új rendszergazda fiók, hogy felhívtam a nettó ,, ,,. Miután újraindult, az első rendszergazdai fiók eltűnt ?????? így csak a rendszergazda fiók net ,, ,, Szerettem volna tudni, hogy ez normális? .eu akart létrehozni egy rendszergazdai fiókot és egy fiókot Limted használatát, ha éppen ül net.Este lehetséges? Köszönöm.

  270. Cristi - mondta

    Köszönöm az erőfeszítést
    Lenne egy kérésem hozzád tudna küldeni nekem a video e-mailben, mert azt akarom, hogy azt a telefont, és nézd meg, mikor telepíteni, hogy windowsu nem tesz hibát.
    Előre is köszönöm!

  271. Dutzu - mondta

    CRISTI Van egy kérésem is, hogy u 😀 .. adhatsz nekem egy oktatóanyagot k, hogy tegyem a telefonra, k ne hibázzak: D: D: D plzzz ... Nagyon hangosan mit csinálsz itt brv és sok sikert a jövőben; )))

  272. Alex - mondta

    Salut.Am windowsului.Imi telepítése során probléma ez a hibaüzenet jelenik meg: A rendszer problémát talált, és indítsa újra a Windwos copmuter

    Ha ez az első alkalommal, amikor láttam ezt a megállás, és indítsa újra a computer.If ez a képernyő megjelenik újra: steeps

    Ellenőrizze a vírusokat a merevlemezek computer.Remove merevlemezről vagy controllers.Check you.Check teszi, hogy a források, hogy megfelelően konfigurálva és terminated.Run CHKDSK / F, hogy ellenőrizze a merevlemez coruption és restar a számítógép .ASTEPT választ köszönöm!

  273. Alex - mondta

    Kérem, segítsen nekem szép?: ((

  274. Marinica - mondta

    CICA Windows XP és ez tényleg sp3 sp2 :))

  275. Adrian - mondta

    Marinica: Windows XP sp3 azt mondják, hogy tényleg sp2)

    Ha ha ha, hogy mi nem volt? És ez volt a különbség sp2 és szerelési sp3 Marine hó?

  276. webdan - mondta

    Alex:
    Salut.Am windowsului.Imi telepítése során probléma ez a hibaüzenet jelenik meg: A rendszer problémát talált, és indítsa újra a Windwos copmuter
    Ha ez az első alkalommal, amikor láttam ezt a megállás, és indítsa újra a computer.If ez a képernyő megjelenik újra: steeps
    Ellenőrizze a vírus a computer.Remove bármelyik merevlemez vagy kemény drivecontrollers.Check you.Check teszi, hogy a forrásokat, hogy megfelelően van-e konfigurálva és terminated.RunCHKDSK / F, hogy ellenőrizze a merevlemez coruption és RESTAR a számítógépet. Várják a választ, és köszönöm !

    Szia. Tudom, hogy ez az "alex" visszatér-e, hogy megnézzem, van-e valamilyen válasz a problémájára, ha visszajön, adok neki egy kis tanácsot. Valójában "kék-képernyőt" ("halál-képernyőt") ad neked, több okból is. Még egy valószínűbb, hogy a CD-re, amelyre telepíti a Windows-ot, problémák vannak. Tudom, hogy ... a telepítőből hiányoznak a fájlok, vagy az a CD, amelyre a Windows rendszert telepíti, megsérült. ebben az esetben egy másik Windows telepítő CD-t kell használni, és jó egy másik optikai meghajtót (CDROM) is használni, és amint említettem egy másik telepítő CD-t.
    Egy másik probléma, amelynél ezt a hibát kapja, a merevlemezhez kapcsolódik. Nem kizárt, hogy jelvények vannak a merevlemezen, és emiatt ezek a jelvények "megakadályozzák" a telepítési folyamatot. És ha ez az üzenet a merevlemezen hallható zajok miatt jelenik meg ("pang!" "pang"!), akkor a merevlemeznek problémái lehetnek a mechanikai részzel (az olvasási-írási fejek meghibásodása). Javaslom, hogy vizsgálja meg a merevlemezt egy rossz érzékelő segédprogrammal, hogy a hdd-t át tudja vinni a mechanikai rész tesztjén. A teszteket Hiren CD-jével lehet elvégezni.
    Ha a telepítő CD-t is ok, ha a merevlemez-meghajtó telepítése tökéletes állapotban van, és mindent, ami az üzenetet, majd ellenőrizze memóriamodulokat RAM.Schimba őket, ha lehetősége van arra, másokkal és ha még mindig úgy tűnik, hogy .Ellenõrizze-e, és a hőmérséklet a mikroprocesszor, az biztos, hogy a mikroprocesszor nem túl forró, és mert az, hogy nem sikerül.
    Nos, ha nem gond a telepítő CD-t, sem CD, sem merevlemez vagy RAM van hátra, amikor megnézed alimentare.Nu forrás lehet viselni, és amikor egy CD-erők a telepítés is megadja rateuri.Cum ellenőrizze a forrás?
    Fogja az alaplaphoz csatlakozó "nagy dugót" (20 vagy 24 érintkezővel rendelkezik), a klipszel felfelé fordítja, megismétli a klipszel felfelé, és a felső sor 3-4 tűje között vékony huzallal rövidre teszi Más szavakkal, keresse meg az első fekete vezetéket a dugó tetején, és kösse össze az egyetlen zöld vezetékkel, bárhol is legyen a dugóban. Ismétlem, hogy a dugónak a kapcson felfelé kell lennie, ez a részlet nagyon fontos. amit röviden áramellátásra adott a forrásból, vegyen egy feszültségmérőt és ellenőrizze, hogy az aljzatok, amelyeken a HDD-t és a cdromot táplálja, "kijönnek" 12 voltra, ha a mérő kivezetéseihez csatlakozik a sárga vezeték és az esetleges fekete vezeték , majd ellenőrizze a készülék kapcsain, hogy a fekete vagy a piros vezeték 5 V-ot ad-e. Ha a mérés utáni értékek 12 V alatt vannak, vagy 5 V helyettesíti a forrást. Ha a forrás új, és nagyon meg van róla győződve, hogy nincsenek problémái akkor az alaplap megmaradt.Az alaplap miatt ez is adhat „bl EU-scren ".

  277. alex.m - mondta

    Azt is sikerült telepíteni a Windows ad u problémája !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ha tudsz segíteni kérem FFFFFFF több!
    Tehát, ha a Ctrl + Alt + Delete írok Task Manager is letilthatja a rendszergazda!! boldogabbá spunetimi mit tegyek nem tudok törölni bizonyos hús ......

  278. webdan - mondta

    alex.m:
    Tudtam telepíteni a Windows Sisa-u igen, van egy probléma!!!
    ha tudsz segíteni kérem FFFFFFF több!
    Tehát, ha a Ctrl + Alt + Delete írok Task Manager is letilthatja a rendszergazda!! boldogabbá spunetimi mit tegyek nem tudok törölni bizonyos hús ......

    Tudnia kell, hogy számítógépes vírus, a vírus, hogy blokkolja, és ctrl + alt + delete törléséhez tartsa lenyomva a registrilor.Deviruseaza restricitionat és hozzáférjenek minden partíciót.
    Ilyen problémákkal küzdő számítógépeket úgy oldok meg, hogy megadom a start -> run -> parancsot. Most beírom a "gpedit.msc" szót. Miután írtam, megjelenik egy ablak, ahol zsonglőrködöm a Windows opcióival és beállításával. A munka némileg bonyolultabb, Tudom, hogy vessen véget ennek, és hogy ezt megtehesse, keresse fel a szent google-t, és kérdezze meg tőle: "hogyan lehet engedélyezni a ctrl + alt + del", és rájössz a probléma megoldásának titkára.

  279. alex.m - mondta

    webdan:
    Tudnia kell, hogy számítógépes vírus, a vírus, hogy blokkolja, és ctrl + alt + delete törléséhez tartsa lenyomva a registrilor.Deviruseaza restricitionat és hozzáférjenek minden partíciót.
    Ilyen problémákkal küzdő számítógépeket a start -> run -> beírásával oldok meg. Most a "gpedit.msc" szót írom. Miután írtam egy ablak jelenik meg, ahol zsonglőrködöm a Windows opcióival és beállításával. A munka némileg bonyolultabb, Tudom, hogy vessen véget ennek, és hogy ezt megtehesse, keresse fel a szent google-t, és kérdezze meg tőle: "hogyan lehet engedélyezni a ctrl + alt + del", és rájössz a probléma megoldásának titkára.

    Megpróbáltam ... engedélyezve állítottam ... és így tovább .megoldás lehet-e az összes partíció átformázása? ... Nem vagyok ilyen ügyes ... és ha tudsz válaszolni nekem ... ha egyébként nem is ms;) ……….: (:( :(

  280. webdan - mondta

    alex.m: Megpróbáltam ... állíthatok engedélyezett ... .és így tovább .ar a megoldás, hogy formázni az összes partíciót? ... én nem igazán tudom ezeket a dolgokat ... és ha lehet ... ha ms imiraspundeti ......... egyébként. :(: (:(

    Nem tudom, hogy mit kell ellenőrizni ott, hogy "lehetővé teszi". Hadd magyarázzam meg:
    1. Devirusezi calculatorul.Daca számítógép devirusezi nem zavarja meg a semmiért a kibaszott agyad a következő beállításokkal;
    2. Kattintson a "Start";
    3. Miután rákattintott a "Start" menüben, válassza a "Run", ha a Windows XP és a Vista, ha írsz a mezőben felett található a Start gombra,
    4. Írja gpedit.msc;
    5. Miután megírtuk az megjelenik egy ablak, ahol válasszuk ki a megfelelő menüpont "rendszer". Dai kattintson duplán rá;
    6. Miután adsz kattintson duplán a "Rendszer" menj a CTRL + ALT + DEL optiuns;
    7. Dai dubluc click CTRL + ALT + DEL lehetőségeket, és válassza a "Remove Task Manager";
    8. Jobb klikk a "Remove feladat optiions" és válassza a "Tulajdonságok";
    9. Vegye úgy, hogy letiltja feladatkezelő, hogy az, hogy letiltja a Feladatkezelő, hogy tartsa zárva = ul.
    10.Un utolsó tipp: jobb lenne, hogy lezárja a nylon, ha követi, amit korábban írtam, nem volt verte a fejét annyira koncentráció, így néz ....

  281. Persiap87 - mondta

    Alex: Ellenőrizze a vírusokat a computer.Remove bármelyik merevlemez vagy merevlemez teszi, hogy you.Check controllers.Check forrásokban helyesen van konfigurálva, és terminated.Run CHKDSK / F, hogy ellenőrizze a merevlemez coruption és RESTAR a számítógépet. Várják a választ és köszönöm!

    Idéz nekem

    Ellenőrizze a vírus a computer.Remove bármelyik merevlemez vagy merevlemez controllers.Check Források you.Check kell tennie, hogy hozzanak létre megfelelő és terminated.Run CHKDSK / F, hogy ellenőrizze a merevlemez coruption vagy a számítógép újraindítása

  282. Persiap87 - mondta

    webdan:
    Nem tudom, hogy mit kell ellenőrizni ott, hogy "lehetővé teszi". Hadd magyarázzam meg:
    1. Devirusezi calculatorul.Daca számítógép devirusezi nem zavarja meg a semmiért a kibaszott agyad a következő beállításokkal;
    2. Kattintson a "Start";
    3. Miután rákattintott a "Start" menüben, válassza a "Run", ha a Windows XP és a Vista, ha írsz a mezőben felett található a Start gombra,
    4. Írja gpedit.msc;
    5. Miután megírtuk az megjelenik egy ablak, ahol válasszuk ki a megfelelő menüpont "rendszer". Dai kattintson duplán rá;
    6. Miután adsz kattintson duplán a "Rendszer" menj a CTRL + ALT + DEL optiuns;
    7. Dai dubluc click CTRL + ALT + DEL lehetőségeket, és válassza a "Remove Task Manager";
    8. Jobb klikk a "Remove feladat optiions" és válassza a "Tulajdonságok";
    9. Vegye úgy, hogy letiltja feladatkezelő, hogy az, hogy letiltja a Feladatkezelő, hogy tartsa zárva = ul.
    10.Un utolsó tipp: jobb lenne, hogy lezárja a nylon, ha követi, amit korábban írtam, nem volt verte a fejét annyira koncentráció, így néz ....

    igen, de ez megy mindegy xp.

  283. Persiap87 - mondta

    alex.m:
    Próbáltam ... állíthatok engedélyezett ... .és így tovább .ar a megoldás, hogy formázni az összes partíciót? ... én nem igazán tudom ezeket a dolgokat ... és ha lehet ... ha ms imiraspundeti ......... egyébként. :( :( :(

    De van egy másik lehetőség, ha van egy PC Backup végzett vagy milyen program ajánlott Backup Acronis True Image Server Backup, de ha van, hogy majd terelni Backup a Windows XP CD-t a CD-ROM-on, és újra A Windows XP a vírusok ASCAP, de ajánlott: lennék, hogy törli az összes partíciót, hogy nem ismert, hogy a többi PARTIITILOR befolyásolja a vírus, majd újra telepíteni a Windows XP.

  284. Persiap87 - mondta

    webdan: Több spunetimi mit tegyek, nem ste

    Ha úgy érted, úgy tűnik, hogy le van tiltva letiltja a registry-ben, ahol a kamera gpedit.msc itt van ki nem tudom, hol bekapcsol, de ha találsz, és amikor a Windows XP, akkor kérje a windows xp a szomszéd, hogy vesz egy Windows XP vagy Windows XP, ha ez downloadatil a nyomozó a csomópontok.

  285. Persiap87 - mondta

    webdan:
    Salut.Nustiu ha ez a „Alex” című írt vissza, hogy ha bármilyen választ a problémára, ha egy kicsit vissza tanácsot ad neked ofer.Tie tény „kék képernyő” ( „halál-screen”), ez a több motive.Unul valószínűbb lenne, hogy a CD-t telepíteni a Windows probleme.Eu tudom ... a telepítő nincsenek fájlok vagy CD telepítése Windows deterioarat.Sfatul ebben az esetben az, hogy az egy másik CD-t telepíteni a Windows ului.Este jó ötlet, ha egy másik optikai meghajtó (CD-ROM), és ahogy említettem egy másik telepítő CD. A másik probléma, hogy látsz hibát ezekkel kapcsolatos hard-disk.Nu lehetőség van rossz linkeket a merevlemez, és mert az, hogy a telepítési folyamat a „megelőzés” ezek rossz uri.Iar ha ezt az üzenetet követően lép zajok hallható merevlemezt ( „pang” „pang” - s), akkor az lenne, hogy a merevlemez problémája van a mechanika (fej-olvasható működik rosszul). azt javasoljuk, hogy átvizsgálja a merevlemezt egy segédprogram kimutatására rossz helyek, vagy menjen a HDD és a teszt a mecanica.Se tehetünk tesztek Hiren CD. Ha a telepítő CD rendben van, ha a merevlemez telepítés tökéletes állapotban van, és mindent, ami az üzenetet, majd ellenőrizze memóriamodulokat RAM.Schimba őket, ha lehet, és ha úgy tűnik, hogy mások az üzenetet .Ellenőrizni-e, és a hőmérséklet a mikroprocesszor, a mikroprocesszor sigurca ne legyen túl forró, és mert az, hogy van probléma. Nos, ha nem volt probléma a telepítő CD vagy CD-ROM vagy merevlemez vagy RAM velük, ha már elhagyta ellenőrizni forrás alimentare.Nu lehetséges viselni, ha a CD-ROM erő a telepítési folyamat, hogy az Ön ezt az ellenőrzést rateuri.Cum forrás? Vegyük a „jack, hogy nagy”, hogy a dugók az alaplap (20 vagy 24 csapjai) egy hátsó bilincs fel újra a klip fel, és nem egy rövid vékony drót csapok közötti 3-4 között sus.Cu mondják első fekete szál között talált fel az aljzat és összeköti azt egy pengét, s Orinda ezek található a mufei.Repet dugót kell bilincs fel, nagyon fontos, hogy te kiskereskedelmi asta.Dupa rövid Refuel forrásból, hogy egy mérő feszültséget és ellenőrzi, hogy a fészkek a HDD és Limenta CD-utca a „ki” terminálok 12 volts, ha a mérő egyesíteni a sárga és a fekete szín minden szál, majd ellenőrizze a Ha a vezeték nélküli eszköz terminálok fekete és piros vezetéket ad 5 volti.Daca értékeket mért V alatt 12 vagy 5 V helyettesíti sursa.Daca a forrása az új és te szuper benne, hogy problémákat okoz, akkor a maradék tábla a baza.S tudott, és mert az alaplap, hogy az Ön „blue-scren”.

    Igen lehet, hogy az alaplap szauna ha nem a kemény kapcsolatot, vagy nem csinál valamit, vagy ha vett totate vezetékek és kábelek, és csatlakoztassa a helyén, és el kell távolítani, és az akkumulátort, és tegye a helyére. Én nem tudom, én nem történt ilyen.

  286. Persiap87 - mondta

    Persiap87:
    De van egy másik lehetőség, ha van egy PC Backup végzett vagy milyen program ajánlott Backup Acronis True Image Server Backup, de ha van, hogy majd terelni Backup a Windows XP CD-t a CD-ROM-on, és újra A Windows XP a vírusok ASCAP, de ajánlott: lennék, hogy törli az összes partíciót, hogy nem ismert, hogy a többi PARTIITILOR befolyásolja a vírus, majd újra telepíteni a Windows XP.

    A Windows XP újratelepítése után formázza a többi üres partíciót. Vigyázzon, hogy ne formázza azt a partíciót, ahová a Windows Xp-t a C tudáspartícióról telepítette például nemcsak az EDFH IS TUDJA G, KI TUDJA>

  287. Webdan köszönhetően Megteszem, amit te mondtad, és én vissza fog térni!

  288. webdan - mondta

    Persiap87: Miután újratelepítette a windows xp formátumot a többi üres partícióra, vigyázzon, hogy ne formázza azt a partíciót, ahová a Windows xp-t a C tudáspartícióról telepítette az E ÉS D VAGY F vagy H típusra. Attól függ, hogy milyen névvel rendelkeznek betűk például nem csak az EDFH TUDJA MÉG G, AKI TUDJA>

    Persiap97 Nem igazán értek egyet azzal, amit írtál. Íme néhány angyali tipp, amelyek ideálisak a kannibálok számára: a "kék képernyőt" nem oldják meg azzal, hogy kiveszik az akkumulátort a CMOS-ból, és semmiképpen sem nyissák meg az egész számítógépet, vegye ki az összes csatlakozót és alkatrészt, csak hogy ott legyen a munkában. Nos, gondoljon bele: ha legfeljebb egy kerék van az autóban, akkor az utolsó motorig kezdi így kinyitni az egész motort? Én sem ismerem mindet , de én ajánlok egy "kipufogó" szűrőt. Szűrje le, mi jön ki a "motorból" a füle között.

  289. leu567 - mondta

    Szia Cristi, szeretném megköszönni, hogy minden, amit csinál ezen az oldalon elképesztő, hogy tudja, hogy megtalálja sok magyarázatot román számítógépes, szoftver, stb, különösen a kezdők, azt ajánlom mindenkinek, így továbbra is látni fogja, hogy növekedni fog (nincs tagság, bejegyzések az oldalon, talán még adományokat azoktól, akik megengedhetik maguknak.) most kap vissza a probléma videotutorialul így a fenti, már volt a különböző problémák, amíg nem sikerült telepíteni Virtual XP Box.La egy pont, amikor azt mondja, hogy meg lehet próbálni bemutató szoftver, de hogy van ez??, hogyan kell másolni a fájlokat a host OS virtuális operációs rendszer??, számomra egy nagy dilemma Próbáltam másolni a megosztott mappát, de itt semmi! szeretném kérni, ha lehet, és van ideje, hogy válaszoljon a megjegyzést, vagy esetleg, hogy te egy kis bemutató kiegészíteni ezt sus.Multumesc várható, Én nem kérdezem, és nagyon hasznos lehet azoknak, akik tapasztalt ugyanaz problema.Va Sok szerencsét!

  290. Cristi - mondta

    Cristi asszony, de Cristi úr tudhatta, honnan töltheti le a Windows XP Service Pack 3 Build 2 uyte ii ezt ... ... .. de nusitu, ahol megdöbbennék azon, hogy kivettem, és nem ez volt, és sokat imádkozik, ha van sty de unde sal soct pe ala cu car ms much ramna adósság ms sm sms ms sm ms ms….

  291. január - mondta

    Úgy tűnik, miután a Windows újratelepítése, hogy van mindkét rendszer, és azt kell választani közöttük. Tudom, hogy eltűnik ez az anomália?

  292. zoran2003 - mondta

    SP3 lehet instla Windows XP alatt a Windows XP már telepítve SP2.
    küldje el részletes, ha lehetséges.
    köszönöm

  293. maryus - mondta

    Szia, nekem is van egy problémám. Amikor a Windows XP sp3 telepítését a CD indítása után telepítem, a következő hibaüzenetet kapom: "A telepítő nem talált merevlemez-meghajtót a számítógépére" Ha belépek a Windowsba, akkor működik, nincs gondom. Készítettem egy partíciót acronis-szal a partíció szabad helyéből, köszönöm

  294. Adrian - mondta

    maryusSzia Nekem van egy Windows XP problema.Cand sp3 miután elindítani a cd ez a hibaüzenet jelenik meg: "A telepítő nem talált merevlemez-meghajtók a számítógépen telepített" Ha kapok a windows go probleme.mentionez Csináltam egy partíciót Acronis partíciót a szabad térben köszönhetően c.va

    Vagy a CD-t túl nagy sebességgel égették el, vagy karcos / sérült, azt tanácsolom, hogy a képet a lehető legkisebb sebességgel írja le. Egy másik tipp az lenne, hogy keressen egy másik ablakot, lehetőleg xp sp3, valószínűleg SATA merevlemezzel rendelkezik, és valószínűleg van egy egzotikusabb vezérlője, amelyről az XP nem tud (nincsenek SATA illesztőprogramjai). Nem adott meg részleteket ... kb. asztali (PC) vagy laptop? Mindegy, nézd ITT a bemutató, amely segít integrálni SATA drivereket az XP. Privestel end-tail, ha meg akarunk érteni valamit!

  295. Cristi Hello Nekem van egy probléma, amikor először telepítette a Windows normál ablakban, ha van neki adott neki be, és nem tudja folytatni a normális k azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva hardver (Van egy SATA vezérlő, amely összekapcsolja hardver, és először jelenik meg, amikor a Windows indításakor azt hiszem, ez a mátrix raid raid, talán a SATA-vezérlő), tud valaki segítsen nekem legyen szíves, hogyan kell telepíteni a Windows általában nem raid?

  296. maryus - mondta

    Bocsásson meg részleteket incomplete.Este a Toshiba Tecra laptop sp3.o s3.Cd arra törekedjünk, hogy egy másik cd kisebb sebességgel, hogy mi történik.

  297. Adrian - mondta

    maryus: Elnézést a részletekért incomplete.Este a Toshiba Tecra laptop sp3.o s3.Cd arra törekedjünk, hogy egy CD-t kisebb sebességgel, hogy mi történik.

    Kérjük, írja a jobb felső sarokban a "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe, így: AHCI és írja be. Arról van szó, hogy előkészítenek egy Windows XP CD-t laptopra történő telepítéshez. Ne égessen hiába újabb CD-t, kövesse azt az oktatóanyagot, amiről fentebb elmondtam az utolsó előtti megjegyzésemben, ha az "ITT" gombra kattint, ahol piros színnel van írva, akkor pontosan a szükséges oktatóanyagra dobja.

  298. nrsdumi - mondta

    Szeretném elmondani, hogy néhányszor telepítettem a windet, és pontosan követtem az oktatóanyagon bemutatott lépéseket, beleértve a működő Windows programjait és segédprogramjait, és minden rendben van, és köszönöm. Csak most néhány napig elvettem az egységet egy barátomtól a Windows telepítéséhez, és a Windows telepítése után csatlakoztam a nethálózatomhoz néhány beállítás elvégzéséhez (e-mail cím, yahoo, bejelentkezés bizonyos webhelyekre játékok ... stb.) Amikor csatlakoztam a net hálózatához, az ablak csak azért működött, mert a net nem működött, és azt mondta nekem, hogy az IP nem jó, mert egy másik számítógép használja Megemlítem, hogy van egy netem a UPC-től (közvetlen kapcsolat), és van egy netem egy M-bites vállalattól (amihez felhasználói bejelentkezés szükséges jelszóval) .Szerintem maradt valami belőlem az IP-vel ez azért van, mert a hálója már nem ismeri fel c. hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet szél nélkül ??? kérem, segítsen és köszönöm!

  299. Vasil - mondta

    és ha nincsenek illesztőprogramjaim, ahol megtalálhatom az exp-ot, vettem egy pc-t, és a dokumentumok kivételével nem adtam hozzá CD-t .. Szeretném tudni, hol tudhatom, milyen illesztőprogramokra van szükségem hangra, internetkártyára és videóra ... kérem, segítsen nekem sürgősen megtalálhatja az id-rendet hacking_boss2, kérem, Cristi segítsen nekem

  300. Vasil - mondta

    Kérem, segítsen nekem segítségre van szükségem megtalálni drivelor rám talál a hacking_boss2

  301. David - mondta

    A Windows XP sp3-at is szeretném telepíteni. Nyomom az ENTER billentyűt a „Windows XP telepítéséhez nyomja meg az Enter billentyűt”, majd azt mondja, hogy adjak neki F3-at, és újraindul ... Nem tudom folytatni a telepítést ... megadni az F8-at stb. Körülbelül 2-szer telepítettem az xp-t, minden jól megy . Kérem, ha tudna nekem segíteni. Köszönöm :): D

  302. Mladin - mondta

    Hello Nekem van egy probléma, vettem egy kemény 500 decurin gb számítógép Telepítettem minden jó itt .. én a Windows XP, és adtam sp3 telepítést c (kemény 80 gb), de fordított c 500 gb és d: a 80 bg. sp3 telepíteni a Windows XP-ben ad, ami 80 gb, és azt akarom, hogy a c 80 gb és 500gb szabad. Nem tudom, hogyan, hogy kérjük a segítséget. köszönöm

    • S@uron - mondta

      Újra XP a C: mint Nuti hogy változtatni a meghajtó betűjelét, ahol telepített XP (D :), de az Ön esetében, hogy tudod, hogy miután ac: 's 80 GB és d: e A 500 a gb.Asta rajtad múlik, hogy nem lehet változtatni a meghajtó betűjelét a sistem.Dar ha tudod kezelni, hogy akkor tegye a hardu 500 bármely pontján szeretnénk csak hogy állni a neschimbat.si nem szabad elfelejteni, hogy pontosítsák és e minőségében lesz minden hd (összes xp telepítő fog csinálni, és ezt a lépést.)

  303. Tustica - mondta

    Problémám van ... belépek a BIOS-ba, visszaállítom a C: \ partíciókat, amelyeket telepítek a C: \ telepítéséhez, bármi is legyen, újraindul és ott kezdődik, ahol a telepítés folytatódik ... és maradok az, ami vagyok ... és a hálózat összeomlik ... felére megy a kék színnel, és összeomlik … Mi van? ~ X (

    • Adrian - mondta

      Tustica: Nekem van egy probléma ... ha a BIOS visszaállítási partíció adja meg a C: \ telepíteni tegyél újra, és folytassa a telepítést elindul acolounde marad egy darabig ... és ... és ... mergepana Network lóg félig kék, és összeomlik ... mi van? ~ X (  

      kivetted az összes usb-t és minden mást, amit a pc-hez csatlakoztattál, a net plug-et? Vagy úgy gondolja, hogy az oktatóanyag tippjei unalomból szólnak? távolítson el mindent, ami a számítógép audio csatlakozóihoz, USB-jéhez csatlakozik, mindent netezzen, csak hagyja csatlakoztatva a billentyűzetet és a monitor egerét!

      • alex - mondta

        Adrian: Network

        Azt instales Windows XP sp2 belépek a létesítmény a Windows törölt c és d létrehozott c 15 koncertek és d 69 giga park Így indul az ablak beépítése és azt mondja, berendezesek ablakok jobb várni, amit várnak, és nézek eszköz telepítés befejeződött telepíteni és követni berendezesek hálózat összeomlik negyedek és nézd 2 és 3 óra és minden nimik

        • vanessa - mondta

          alex: Én instales sp2 be a Windows XP telepítő a Windows Azt el kell hagyni a C és D mi meg c és d 15 69 giga giga Tehát, ha elkezdem a bevezetés a Windows, és azt mondja, jobb instaling ablakok a várakozás, és várok műsor telepítés eszköz van telepítve, és befejezi instaling hálózati zár az előre és 2 3 sferturisi óra és minden nimik  

          1. Telepítő CD problémái, és meg kell próbálni egy másik (valahol karcos, vagy valami történt a írásban)
          2. Miután megnézte egy másik telepítő CD-t, és ugyanezt tette az Ön számára is, akkor a HDD-nek vannak hibái, és valamivel nehezebb javítani, és nem minden esetben állítható helyre a HDD (Ellenőrizze, hogy nem hall-e csörgést) megismételte ugyanolyan típusú merevlemezről), ha valami ilyesmit hall, hogy a merevlemezt ebbe a világba viszik 🙂 ……

          • alex - mondta

            vanessa:
              

            Megtaláltam a probléma az volt, vb hálózati kártya BIOS beléptem adtam disable ablakok és telepítése nélkül leállás nélkül nimik csendes most megyek szuper DPO ps: én 512 1,8 ram és GHz-es processzor

  304. Andrey - mondta

    Ez a legkirályabb honlap videotutoriale

  305. maximális - mondta

    sót mindenkinek

    egy kis kérdés a virtualboxról

    Van egy win7 telepítve van, és szeretné, hogy egy sp3 XP VirtualBox

    Miután megkapta a telepített xp virtuális kell tennie, amit meg lehet nézni az összes HDD-k PC-n?

    ha természetesen

    köszi

  306. Ön rock.

  307. Van egy problema.Mi van egy pc, és tettem ablakok, és most 7 nem engedi telepíteni a Windows xp.Se instaleza felét, majd újraindul, amikor megnyomom en gomb megjelenik, és maradok bloacat! Kérjük, ajutatima gica_kupidon id: D

  308. Mario sorin - mondta

    bravo, várom az illesztőprogramok telepítésével kapcsolatos oktatóanyagokat. egészség és "HAPPY BIRTHDAY"!

  309. rakedan - mondta

    sal minden

    Próbáltam játszani a videót, és nem működik (van egy sárga háromszög a közepén)
    Tud valaki segíteni?

  310. Mario sorin - mondta

    szia cristi Sikeresen sikerült telepítenem a Windows XP Home-t, de összetévesztettem az alaplap-illesztőprogrammal (gondolom), amely a médiával, vagyis a hanggal rendelkezik. Betettem a cd-t, az mind az 5 programot elindította, természetesen az összes újraindítással egyedül kérte őket, és amikor az igazgatóhoz mentem, megmutatta, hogy nem telepítettem mindent. Újra feltettem a cd-t, "bravúrosan" telepítettem őket, és kifogyott a hangom. Még 2-3-szor próbáltam sikertelenül, és megsérültem. Újra újratelepítettem az ablakokat, kivéve azt a részt, amit mondtam- o. a legjobb, ha egy oktatóanyagot készítünk, mint a Windows XP telepítésével.

  311. neomorphy - mondta

    Hello ... Lenne egy kérdésem: Hogyan látja a virtuális gép megosztott mappák a számítógépes adatok? (Nekem van Windows 7 és Windows XP virtuális gép)

  312. Stef - mondta

    te vagy a legjobb, de ez valami, amit nem értem, miért nem fogok nézni videotutorialele?

  313. babér - mondta

    Szia, Ha telepítve van a Windows 7 virtuális dobozban, tudok telepíteni audio driver, és a hálózati kártya és az internet elérésére, és ha igen, hogyan kell csinálni? köszönöm.

    • Adrian - mondta

      babérSzia, ha telepíteni a Windows 7 virtuális dobozban, tudok telepíteni audio driver, és a hálózati kártya és az internet elérésére, és ha igen, hogyan kell csinálni? köszönöm.  

      Indítsa el a virtuális, és menj fel a készülék, és kattintson, hogy "Install Guest Additions ..." (kattints rá), majd csatlakoztatni az ISO image Windows virtuális cd-rom a filmben, és akkor kap, hogy a Autorun pop-up, ha tesz egy CD-t a meghajtóba, telepíteni, akkor indítsa újra a virtuális gépet, és ennyi, majd telepíti Vendég Kiegészítések lehet, hogy a Windows Virtual ablakot, hogy teljes képernyős, meg tudod változtatni a felbontást, ha hang, telepítése vendég kívül, hogy van. Alapvetően ez a Guest Additions, mint a járművezetők a virtuális rendszer.

      Csak azért, hogy tegyenek meg mindent OS telepített Virtual Box

  314. babér - mondta

    hihetetlen ... működik, telepítette az internetemet, a videót, de a hang nem ... Nem tudom, hogyan kell csinálni ... hogy nem tudja kiválasztani, amit akar, automatikus telepítéssel rendelkezik, és az audio nem működött nekem 🙁

  315. Paul - mondta

    Helló ! Problémáim vannak a Win XP Professional SP3 telepítésével. Egy trackerről letöltöttem a "Windows XP Professional Preactivated + SP3.iso" torrentet, és "megégettem" a cd-n, miután csatlakoztattam a DaemonTools-szal. Oké, de a gyakorlat nehezebb, mint az elmélet ... ezért indítsa újra, a cd elindul, és kéri, hogy tegyem be a "Windows XP Professional Service Pack 3 CD-t" ...?!?!? Igaz, kint volt! De a második 2-ben újra betettem, és megnyomtam az Entert, de nem, ez így maradt. Valahányszor beléptem, nem akarta folytatni a telepítést. Ez az én problémám, Cristi. Kérem, segítsen valamiben, öregszem, Paul

  316. andreicris - mondta

    Hello! Kérjük, javítsa rám a következő problémával: szeretnék újratelepíteni a Windows XP, de amikor a berendezés eléri a színpadon, ahol meg kell választani a partíciót, ahol akkor telepíteni egy laptop megáll ... .Cineva mondta, hogy ne olvastam a merevlemez ... Mit kell tenni ??? Köszönet előre

  317. Nicolae Dinu - mondta

    Örülök, hogy "rátaláltam".
    Gratulálok, a dolgokat érdekes és hasznos. Csak így tovább a jó munkát.
    További sikereket és köszönöm.
    Üdvözlettel
    N. Dinu

  318. Albert - mondta

    Dc szép bemutató, de úgy hangzik, olyan ostoba?

  319. Mihai Ionescu - mondta

    Nem tudom, hogy a felmerült problémáknak van-e köze a "Windows XP sp3 operációs rendszer telepítéséhez", de nagy a rendetlenségem. Van egy hp compaq nx7300 laptopom, és kipróbáltam a telepítést, ahogy Cristi úr leírta. ebben az oktatóprogramban normálisan fut, de amikor bizonyos programokat szerettem volna telepíteni, az ini valamikor megjelenik "Hiba történt egy fájl átnevezése közben a célkönyvtárban: és nem tudok semmit telepíteni.
    A MoveFile nem sikerült; 5. kód. ” más programokban a "2-es kód" jelenik meg. Aztán megpróbáltam újratelepíteni a rendszert, addig működik, amíg meg nem formázom a "C" partíciót, de a következő üzenet is itt jelenik meg: A telepítő nem talált merevlemez-illesztőprogramokat a számítógépére telepítve ... .. és nem tudok újraindítani semmit jelen van a telepített rendszer. Kérem, segítsen nekem valaki tévedésben (67 év)

  320. f jó bemutató, hogy ezt a videót tudtam, hogy szar, hogy telepítse a Windows most, mert Krisztus tudja, hogyan kell telepíteni a Windows + bv 10 ezt a videót!

  321. Ionut - mondta

    Ez az egyik legmenőbb "megtanulni hogyan" webhelyet, és gratulálni szeretnék ehhez.
    Én csak egy kérés az Ön számára. Cristi néha beszél túl közel van a mikrofon és audio visszajelzést, mert ez nagyon stresszes azok számára, akik hallgatni.

  322. nagyapa a telepítési útmutató, de nem a telepítés után elvégzett beállítások többségét tekintve ... jó idegenek számára, de rossz az ínyenceknek

  323. Andrei - mondta

    Üdvözöljük telepíteni Win XP fejből tudja I `ve telepített 1000 időpontokban különböző számítógépek és a különböző laptopok. Most az Acer laptop Win Vista Spain 6530 telepítve van. nagyon keményen dolgoznak, és szeretnék ragaszkodni XP SP 3 őt. A accelasi cd hogy telepítette a laptopu akar formázni, és tegye XP. minden oky elérte partitziile formátumban ... én nem látok semmilyen partíciót, és azt mondja, nincs partíció. nyerni a munka jól megy, de van sok vírus, és szeretnék, hogy XP. kérem, mondja meg, hogy már találkozott az "ezt a problémát, és mit kell tenni. Köszönjük!

    • Petrutz - mondta

      Üdvözöljük telepíteni Win XP fejből tudja I `ve telepített 1000 időpontokban különböző számítógépek és a különböző laptopok. Most az Acer laptop Win Vista Spain 6530 telepítve van. nagyon keményen dolgoznak, és szeretnék ragaszkodni XP SP 3 őt. A accelasi cd hogy telepítette a laptopu akar formázni, és tegye XP. minden oky elérte partitziile formátumban ... én nem látok semmilyen partíciót, és azt mondja, nincs partíció. nyerni a munka jól megy, de van sok vírus, és szeretnék, hogy XP. kérem, mondja meg, hogy már találkozott az "ezt a problémát, és mit kell tenni. Köszönjük!  

      próbál változtatni a boot AHCI SATA IDE.Succes

  324. leonard - mondta

    bravúr srácok! Telepítettem a virtuális dobozra is, és sikerült is. Először nehezemre esett, amikor megláttam az oktatóanyagot ...

  325. marinu - mondta

    nagyon testvére, lam láttam egyszer, de darabokban, jelenleg lam Sami látott mindent, és azt, hogy a konkrét PC-kártyák tinetio így tovább

  326. Vladut - mondta

    El kell távolítania audio jack, USB-meghajtók, mind mind mind net akkor is, ha telepítve van a virtuális gép?

    • Adrian - mondta

      El kell távolítania audio jack, USB-meghajtók, mind mind mind net akkor is, ha telepítve van a virtuális gép?  

      Ha ez egy VirtualBoxra telepített wndows vb-je, akkor az itt leírtak nem érvényesek ...

  327. florin - mondta

    ha nem bánod, Azt akarom, hogy id rendetlenség vb díj semmi, nem tudom, ha kérjük további milliókat a vb, és tudom, hogy a darab, ezért kérjük, nem kap sok

  328. Theodore - mondta

    Szia Cristi. Van egy kis problémám is. Van egy Windows 7 telepítve a számítógépre, és szeretném telepíteni az xp-t, de ez nem működik ... Helyezem a CD-t a Windows-ba az egységbe, és eljutok arra a pillanatra, amikor azt mondja: "A telepítés ellenőrzi a hardvert konfiguráció ... "Itt nem csinálnak semmit .. Nem tudom, mit tegyek..Ha tudna nekem segíteni, nagyon hasznos lenne. Köszönöm

  329. Ének - mondta

    Van egy kis probléma a Windows-telepítést.

    1 telepítés megkezdése minden megy normális addig másolatot a fájlokat a merevlemezre összeomlik és 57% úgy tűnik, hogy nem másolni néhány fájlt, és minden alkalommal altu de még a környéken 57%.
    2 Én redid a CD Windows-5 alkalommal eltávolítani karcolások, stb
    Miután 3 CD out táska vissza belőle nyomja meg, minden jól megy elérhetetlenek naprakész 32 Windows telepítő és telepítse az összes hálózati és összeomlik.

    - Nem csatlakoztattam hozzá internetkábelt, sem USB-t, sem más perifériát.

    Tud valaki segíteni nekem egy kis tanácsot?

  330. Ének - mondta

    e netlogon.dll fájlt nem lehet másolni a telepítés előtti.

    • Adrian - mondta

      e netlogon.dll fájlt nem lehet másolni a telepítés előtti.  

      Használjon egy másik kép a Windows, ne használja ugyanazt a ISO kép keresés, és egy másik kép, vagy megy a boltba, és vesz a Windows

  331. Mihai - mondta

    Azt javaslom egy tutorial :) :) mi lenne, ha elveszíti a Windows XP CD kayul visszaállítani cd kayul :) :) hogyan, vagy hogyan is? :)): D

  332. Bulgac - mondta

    Én telepítette a Windows intrebare.Cind tudom, hogy el kell távolítani a mikrofon és USB, de sal interenet, vagy nem?

    • Adrian - mondta

      Én telepítette a Windows intrebare.Cind tudom, hogy el kell távolítani a mikrofon és USB, de sal interenet, vagy nem?  

      Ha a bemutató világossá tette, hogy minden, hogy mi ez? Ha igen, akkor távolítsa el mindent.

  333. Ciprian - mondta

    Szia, van egy probléma, a Windows XP sp1 de mint tudjuk elég régi, és némelyik programnál sp3, megértettem, hogy meg tudom csinálni, de egyszerűen nem adja sp3 fej, kérem, segítsen nekem köszönöm

    • Adrian - mondta

      Szia, van egy probléma, a Windows XP sp1 de mint tudjuk elég régi, és némelyik programnál sp3, megértettem, hogy meg tudom csinálni, de egyszerűen nem adja sp3 fej, kérem, segítsen nekem köszönöm  

      Írt su a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: Telepítés SP2, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató .. Bár a bemutató a Vista, XP és ez szerkezet csak letölteni az ugyanazon a helyen,

  334. sasha-097 - mondta

    Van egy MSI-C45 P51 és kap egy FORCE NVIDIA videó GTS250 rendszert, működtetni Miata javasoljuk a Windows XP vagy Windows Vista 32 datimi kicsit tisztább magyarázat Kérjük játszani

  335. Torok Cristian - mondta

    Helló ... Nagyon ügyes vagy ilyen dolgokban, elégedett vagyok az összes oktatóanyaggal, ami érdekelt, ez a legjobb túraoldali hely ...

  336. dJtiBy - mondta

    Tisztelet

    Ms Tut

  337. Mihai - mondta

    Hi van Mihai
    Nagyon érdekes videotutorialul!
    őszintén szólva ez a bemutató nagyon hasznos, sok pc-felhasználót ismerek
    akik 5'6 évesek és még mindig nem tudják, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert
    és hogy nem lenne a legrosszabb!
    A hátránya az lenne, ha megy a bolt Windows PC és a beállítási
    Kb. 50 100 RON-ot is fizetek
    Nagyon sok olyan Windows-telepítés!
    erős fiúk

    Köszönöm, folytasd a jó munkát

  338. Mihai - mondta

    szia szeretnék, ha lehetséges, a bemutató, hogyan kell telepíteni Chrome OS operációs rendszer. :) thanks

  339. Cristi - mondta

    hogy volt ez az alapértelmezésekkel ... .. írd meg nekem, hogy van phoenixbiosom, nem olyan, mint a többieknél, standard bios funkciókkal. / ... kérlek írj nekem >>>

  340. gabi - mondta

    üdvözlet
    Nem tudom telepíteni a Windows XP, van egy HP Pavilion dv6 Notebook PC Windows Vista előre telepített Windows XP CD-táska, buteaza és ad nekem kék képernyő hiba, mit tehetek?
    köszönöm szépen

  341. alex - mondta

    Nagyon hasznos bemutató, vegye figyelembe a 1.000.000.000.000 min.

  342. motanvagabond - mondta

    szia kérem ajutatima és én ha már telepítve van a Windows XP Home megy jól felszerelt, de nem tészta az egészet, hogy van egy helyi kapcsolatot, és nem tudok csatlakozni az internethez beszéltem a társaság internetes és azt mondták, hogy keresse meg a CD-t a Windows de találtam előre is köszönöm!

    • motanvagabondHi kérem ajutatima és én, ha telepítve van a Windows XP Home megy jól lett telepítve, de azt hiszem, nem minden az ő tészta, mint én a helyi kapcsolatot, és nem tudok csatlakozni az internethez, beszéltem a vállalat internet, és azt mondta, hogy nézzek rá a CD a Windows, de én nem találtam Előre is köszönöm!  

      Mondd el, mit társaság van tőled is ajuta.De abonat.Poate például vagyok a helyi kapcsolat RDS nekem nincs, hogy talán hazudott
      A jelszó parola.Sper hogy segítettem.
      Alex

    • Adrian - mondta

      motanvagabondHi kérem ajutatima és én, ha telepítve van a Windows XP Home megy jól lett telepítve, de azt hiszem, nem minden az ő tészta, mint én a helyi kapcsolatot, és nem tudok csatlakozni az internethez, beszéltem a vállalat internet, és azt mondta, hogy nézzek rá a CD a Windows, de én nem találtam Előre is köszönöm!  

      Vagy írjon a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan tesz RDS kapcsolat indításakor vagy üzembe RDS RDS vagy hogyan kell a kapcsolatot, de azt ajánlom, az első lehetőség, keresse meg: hogyan lehet a kapcsolatot az RDS az indítási , nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

  343. Laurentiu - mondta

    , hogy egy video tutorial, hogy megmutassa, hogyan kell butam a windows xp van valami fontos, kérjük, hogy a video tutorial leírjuk, hogyan kell butam a windows xp

    • Adrian - mondta

      Laurentiu: Azt, hogy a video tutorial, hogy megmutassa, hogyan kell butam a windows xp van valami fontos, kérjük, hogy a video tutorial leírjuk, hogyan kell butam a windows xp  

      Nos, csak írt a bemutató, hogy beszél, és ezt olvassa. Igen privestel Videó lejátszása tutorial. Mi volt a te inteleso?

  344. Ma a BIOS elindítja a Windows, hogy nem te vagy a rendszerindító CD bootabil.Dvd egyszerű lépésből áll:
    1.Un windows letölthető a net ISO formátumban (a, hogy a keresés minden mappában google.ro iso / iso átalakító com és meg fogja találni több lehetőség választás a tiéd ..)
    2.Aveti kell Nero Express kezdete smart
    3.Deschideti nero kezdő okos, és adja meg a lehetőséget, rendszerindító CD / DVD
    4.Dati Hozzáadás gombot.
    5.Dati hozzá az ISO-képfájlt a Windows volt.
    6.Dati éget.
    7.Asteptati a Windows lemezt írni.
    8.Bagati CD / DVD-t a PC-n.
    9.Asteptati megvédeni instalu a Windows.
    10.Daca jelenik instalu nem jelenti azt, hogy lát egy vonalat a bal sus.C
    11.Cand látni gyakran nyomja INSERT.
    12.Restul ismeri a tutorial.
    Alex

  345. Rares - mondta

    Nagyon jó bemutató 10 megjegyzés

  346. Cristi - mondta

    Pontosan azt tettem, amit magyarázni tutorialu video és azt lehet mondani, hogy a PC mozog nagyon jól, amikor felhívtam miam vettem egy professzionális calculatoru Sami telepíteni egy együttműködési rendszert, és nem olyan jól, de most tettem, ahogy mondta, jó szerencsét és mozgatja meg, továbbá

  347. sylvyzzy-ch - mondta

    de hogyan hozzon létre egy új kapcsolatot az internet?

    • Adrian - mondta

      sylvyzzy-ch: De hogyan tudok létrehozni egy nouaconexiune internet?  

      Nos, attól függ, milyen a szolgáltató (cég) a nettó. Van egy bemutató, ha a nettó a RDS, RDS, hogyan lehet a kapcsolatot, és hogyan, hogy a Startup automatikusan csatlakozik a net minden alkalommal, amikor elindítja a számítógépet.

      Ha a Windows XP, és szeretné, hogy megtanulják, hogy RDS csatlakozás XP írjon ki a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan tölteléket az RDS netul startup, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.
      Ha Vista típus: Milyen a PPPoE kapcsolat típusát RDS Windows Vista Indítási
      Ha írsz Linux: Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows, és hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolat RDS

  348. sylvyzzy-CH - mondta

    Internet A UPC elfelejtettem megemlíteni.

    • Adrian - mondta

      sylvyzzy-CH: A UPC internet elfelejtettem megemlíteni.  

      Egy másik alkalommal, hogy nem néz ki, de nem hiszem, más csillagok! Nem vagyunk varázslók, és nem lehet tudni, hogy milyen kapcsolat van, hogy milyen szolgáltató, milyen operációs rendszer, adatbázis-nagyon szükséges, ha azt szeretné segíteni, ha nem, akkor majd lehet figyelmen kívül hagyni, mert muszáj túl okos, hogy észre, hogy anélkül, hogy részleteket senki nem tud segíteni!
      nézze EZ (kattintson az EZRE pirosra írt szóra) oktatóanyag, amelyet még a UPC-től érkezők is kínálnak (borzasztó, ha google van az orrodon, és nem tudsz írni a google UPC romania-ba ... hogy beléphess és az oldalukra léphess keresse meg, mi érdekli)

  349. sylvyzzy-CH - mondta

    A bemutató, ami nem jó semmire:
    Nincs kapcsolat ...

    • Adrian - mondta

      sylvyzzy-CH: Mi a bemutató nem semmi:
      Nincs kapcsolat ...  

      Gurulás nélkül nézte az egész fejét? Több mint valószínű, hogy nem !!! Aztán elveszett, gyere ... jó napot és még valamit ... Ha akarsz valamit, és szükséged van rá, ha igazán érdekel és szükséged van rá, vagy keresed, vagy azt csinálod, amit valaki más mond neked (de azt csinálod, amit mondanak neked, ha akarod hogy megoldja a problémáját ... nem úgy ... rákattint ... 10 másodpercig keres, majd becsukódik, leveszi a nagy szemét, és elolvassa, amit az ember mond, ott vannak más adatai, a felhasználók által gyakran feltett kérdések, a webhely LIMBA ROMANAAAA-ban !!! heloooouuuu !!!!). Biztos vagyok benne, hogy nem az egész oktatóanyagot nézte.

  350. Adrian - mondta

    Egyébként láthatja, hogy a UPC-nek számos ügyfélkapcsolata is van, megtalálhatja ott a hivatalos honlapján is ... helytől függően több mint valószínű, hogy a UPC ügyfélkapcsolatához való hívás ingyenes, a telefonszámot a google beírásával is megtalálja. : a Temesvár (vagy a városod) UPC ügyfélkapcsolatainak száma. Felhívod őket, és elmondod nekik, hogy újratelepítetted az ablakjaidat, és nem tudod, hogyan kell beállítani az internetet, és ők vezetik Önt ... a kerted nagy dhuamneee

  351. Adrian - mondta

    Hello! Letöltheti útmutatók ezen az oldalon? Ha igen, hogyan [vagy mi?]. Személy szerint férnek hozzá az internethez, és hasznos lenne, hogy azokat a gépemen, pt.consultare! Buna.FELICITARI csinál egy nagy munka, és multumesc.Eventual, várjon válasz e-mail.

    • Adrian - mondta

      Adrian: Hi! Letöltheti útmutatók ezen az oldalon? Ha igen, hogyan [vagy mi?]. Személy szerint férnek hozzá az internethez, és hasznos lenne, hogy azokat a gépemen, pt.consultare! Buna.FELICITARI csinál egy nagy munka, és multumesc.Eventual, várjon válasz e-mail.  

      Az a tény, hogy nincs internet, nem a mi hibánk, és mi érdekli ez a kérdés, a pc net nélkül halott. Nem ért egyet letöltés útmutatók honlapunkon, akkor nem lehet letölteni. A mi feladatunk, a mi eredeti tartalmat, amikor dolgoztunk, ha szeretné látni húzni internet, jelentkezzen be a honlapon, és nézni őket mentes 24 24.

    • Marius - mondta

      Adrian: Hi! Letöltheti útmutatók ezen az oldalon? Ha igen, hogyan [vagy mi?]. Személy szerint férnek hozzá az internethez, és hasznos lenne, hogy azokat a gépemen, pt.consultare! Buna.FELICITARI csinál egy nagy munka, és multumesc.Eventual, várjon válasz e-mail.  

      Valamivel ezelőtt Cristi bemutatót készített a "camstudio" programról. Ezzel videofelvételt készíthet az asztalról.
      Ön is használja ezt a programot, hogy rögzítse oktató.
      Videotutorial.ro megy, elkezd bemutató, hogy érdekli, hogy teljes képernyős (akkor csökken, ha a képernyő felbontása túl nagy. Ha gyenge processzor, ez egy jó ötlet, hogy csökkentse a felbontást a képernyőn), majd indítsa elfog .
      Ha ezt megteszi, akkor csináld a bőr, az adminisztrátorok nem értenek egyet azt akarom, hogy másolni video.

  352. Eusebiu - mondta

    Tudja valaki, hogyan kell telepíteni XP a rendszer, hogy jön a win7 telepített? .. Nem találom sehol a BIOS-ban, hogy változtassa meg a sata hdd IDE .. hogy felismeri valaki tudja, hogyan kell csinálni?

    • Adrian - mondta

      Eusebiu: Tudja valaki, hogyan kell telepíteni XP a rendszer, hogy jön a win7 telepíteni? .. Nem találom sehol a BIOS-ban, hogy változtassa meg a sata hdd IDE .. hogy felismeri valaki tudja, hogyan kell csinálni?  

      Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy konfiguráció AHCI vagy RAID tömb, nyomd meg az Enter megtalálja a bemutató, amely segít, hogy a Windows XP Laptop

  353. Alexandru - mondta

    Ha rákattint a piros kör jelenik meg, úgy tűnik??

  354. szia ... Van egy problémám egy noter acerrel is, aki egy AOA150-BW ZG5-t vittem el. csinálni, és megpróbáltam újratelepíteni az ablakokat, újratelepítettem, egy nap elteltével, miután bekapcsoltam, a szél ikon mellett maradt, és folyamatosan betöltődött, nem engedte, hogy belépjek a pc-be ... Megpróbáltam újratelepíteni, és addig nem működik, amíg a partiti dak formátum Az NTFS fájlrendszerrel történő formázás nem töltődik be, ha az NTFS QUIK alkalmazással formázom, a formázás újraindul, és megjelenik a képernyőn, és a rendszer újraindul ... ... Meg akarom említeni, hogy nem sokat tudok a pc-ről ... kérlek segíts…

  355. Gabriel Cristea - mondta

    Helló, nekem is van egy kis problémám, amikor Windows-ot telepítek egy ismerősöm számítógépére, kezdetben egyáltalán nem működött a számítógép ... nos kicseréltem a forrást, mert problémák voltak, és a különálló AGP 8x videokártya nem működött, feltettem a csatlakozót fedélzeten, jó, most működik, de ... az utolsó probléma továbbra is fennáll, amikor telepítem a Windows rendben, a terjesztési fázisba kerülök, formázom stb. ... hdd-be másolja a listáját, utána jó "újraindul", amikor a telepítés 34 perc múlva kezdődik, közvetlenül csíp .... Kipróbáltam a Windows 5 változatát, amelyek ugyanazt javítják 34 d percnél, amikor szúr, ellenőriztem, hogy a hdd-nek nincs rosszja, megváltoztattam a ram memóriát is, de ugyanaz a probléma tűnik, milyen tanácsot javasolna nekem.

    Köszönöm. Gabi, Galati.

    • Adrian - mondta

      Gabriel CristeaSzia, van egy kis probléma, ha telepíti a Windows a számítógép egy barátja, először nem működik egyáltalán számító ... hát én váltotta fel a hatalom volt, zaklatott és külön AGP videokártya 8x nem működik, tettem a dugót a fedélzeti jó, de most már megy utolsó kérdés marad ... ha telepíti a Windows ok kap fázisban megoszlása, formátum stb ... neki a másolatot a lista hdd, akkor "újraindul" jó, elkezdi telepíteni a 34 percünk Prick közvetlenül .... Próbáltam a Windows-5 rögzítették a 34 d pillanatban harap, megnéztem a merevlemez nem rossz, én változott a RAM, de úgy tűnik, mintha ugyanaz a probléma, milyen tanácsot mit javasol kérem.
      Köszönöm. Gabi, Galati.  

      Mit ellenőrizte a HDD rájössz, hogy nincsenek rossz? Ön le mindent a készülék, amikor felkérték, hogy telepíteni a Windows? Úgy értem, a net kábel, nyomtató, minden audió csatlakozó, fejhallgató, USB, külső HDD? húzza ki mindent, hagyja csak egér, monitor és billentyűzet csatlakoztatva van a készülékhez, így. RAM van tesztelve?

    • vanessa - mondta

      Gabriel CristeaSzia, van egy kis probléma, ha telepíti a Windows a számítógép egy barátja, először nem működik egyáltalán számító ... hát én váltotta fel a hatalom volt, zaklatott és külön AGP videokártya 8x nem működik, tettem a dugót a fedélzeti jó, de most már megy utolsó kérdés marad ... ha telepíti a Windows ok kap fázisban megoszlása, formátum stb ... neki a másolatot a lista hdd, akkor "újraindul" jó, elkezdi telepíteni a 34 percünk Prick közvetlenül .... Próbáltam a Windows-5 rögzítették a 34 d pillanatban harap, megnéztem a merevlemez nem rossz, én változott a RAM, de úgy tűnik, mintha ugyanaz a probléma, milyen tanácsot mit javasol kérem.
      Köszönöm. Gabi, Galati.  
      ................................................
      kattintson ideSigur. A merevlemezén problémái vannak ... a probléma megoldásához a HDD teljes törlésére van szükség, amit a KillDisk segítségével tesz
      Töltsd le a KillDisk ingyenes verzióját... ezt keresd a Booting from a CD oldalon és alatta találod a Bootable ISO Image for KillDisk for DOS Free verziót és ... alatta találsz.... 1. Töltse le az Active@ KillDisk rendszerindító ISO képét a CD-íráshoz. Felírod a képet egy CD-re, és úgy dolgozol vele, mint a demóban, amit neked készítettem.
      ...kattintson ide… Az utasításokat a bemutató végén találja

      .................................................

  356. Felhasználó-shto - mondta

    Cristian ... hogyan aktiválhatok egy Windows XP SP2-t, amelyre lejárt a licencem? A telepítés befejezése után megjelent egy ablak, amelyben azt mondta, hogy 30 nap alatt aktiváljam az ablakokat. Milyen segédprogramokat használnak az "aktiváláshoz"?

    • Adrian - mondta

      Felhasználó-shtoCristian .. Hogyan érhetem el, hogy a Windows XP aktiválási SP2 hogy engedély lejár? A telepítés után látok egy ablak, ahol azt mondtam, hogy aktiválja a Windows 30 nap. Milyen segédprogramok használt "aktiváló"?  

      Ne vitatkozz, és nem segítik elő a kalózkodás. 'Re a saját. Megy, és vesz egy licencet tárolja vagy használja a Linux, illetve bátran keresni a választ bármely más oldalon. Nem tudunk segíteni az ilyen esetekben.

    • Felhasználó-shtoCristian .. Hogyan érhetem el, hogy a Windows XP aktiválási SP2 hogy engedély lejár? A telepítés után látok egy ablak, ahol azt mondtam, hogy aktiválja a Windows 30 nap. Milyen segédprogramok használt "aktiváló"?  

      használjon érvényes engedély :)))

    • Felhasználó-shtoCristian .. Hogyan érhetem el, hogy a Windows XP aktiválási SP2 hogy engedély lejár? A telepítés után látok egy ablak, ahol azt mondtam, hogy aktiválja a Windows 30 nap. Milyen segédprogramok használt "aktiváló"?  

      lehet kapni a Microsoft helyén (és sok más helyen) :))

    • Felhasználó-shtoCristian .. Hogyan érhetem el, hogy a Windows XP aktiválási SP2 hogy engedély lejár? A telepítés után látok egy ablak, ahol azt mondtam, hogy aktiválja a Windows 30 nap. Milyen segédprogramok használt "aktiváló"?  

      Ennek az oldalnak a szabályai nem engedik meg, hogy kalózkodásról beszéljünk, ezért csak annyit kell tennie, hogy máshol (esetleg a boltban) keressen ilyesmit ... sok sikert!

  357. Radu - mondta

    Jó egy kicsit van egy probléma az én egység Aspire T160-UB7Z én probleama áll telepíti a Windows XP Service Pack 2. Windows telepítő lépésről lépésre, amíg el nem éri, ahol kéri, hogy partíciót a merevlemez és melyik partíciót telepíteni windowssul. Give Me formázni a partíciót, hogy néz ki, és másolja a fájlokat a kemény, majd újraindul. Miután újraindította nem folytatható telepítése win. a részt, ahol azt is megmutatja nekik, hogy hány percig, amíg nem telepítette nyerni, de kap vissza partion merevlemez és partíció. Az újraindítás után megnyomom bármelyik gombot TASTURA vezet a letelepítés. Megpróbáltam telepíteni, mert 2 alkalommal, akkor kaptam error 13 / 02h read error dl = ax = 0101 80. A merevlemez-meghajtó nem rossz én varficat telek különböző eszközökkel, mint KillDisk, rami megnéztem memória tesztet win cd nem karcos.

  358. tálcák - mondta

    ms admin május cristi megkímélte egy kis pénzt, és sok sanatae 10 figyelmét minden

  359. zame77 - mondta

    Szuper bemutató! Kérjük, ha van ideje, készítsen oktatóanyagot, vagy legalább írja meg nekünk, hogy nézzen ki egy Ön által konfigurált Windows XP vagy 7, az összes programmal A-tól Z-ig. Itt értem, és milyen programok lennének (beleértve a biztonságot is, vagyis listaként vagy ilyesmi), amelyeket normál felhasználó számára telepítenék. Szeretném elmondani, hogy milyen "programokat kell feltennem" egy új számítógépen vásárolt számítógépbe. Köszönöm a türelemért.

  360. zame77 - mondta

    És mi a rend? Köszönjük!

  361. Sall .... Köszönöm mindent, amit értünk tesz, ezek az oktatóanyagok nagyon hasznosak. Nekem is van egy problémám, vettem egy laptopot, van rajta 7 win, és szeretnék telepíteni a win xp sp2-t, és ez nem működik nekem? Többször próbáltam, de semmi hiába, és a PC-n továbbra is nyerem az xpsp2-t, és megyek plss-re, ha sokat tudsz nekem segíteni ... ..

    • Adrian admin - mondta

      dan: Sall .... köszönöm mindazt, amit tenni számunkra, hogy valóban segítse ezeket tutoriale.Am és én poblema vettem egy laptopot 7 már őt nyerni, és azt akarom, hogy telepíteni win xp AMI Méreg sp2 és nem dc? Próbáltam többször is, de nem hiába, és mindannyian nyerni xpsp2 PC és megy AMI ms plss ha tudsz segíteni több .....  

      Nem lehet telepíteni XP, mert régebbi, mint a Windows 7. Így telepíteni a Windows 7 kell indítani egy live CD, amely artitionare szoftver (pl. Acronis Disk Director lehetővé teszi, hogy éget egy bootolható CD-t, amit boot és a partíció, van bemutató róla, írj a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Acronis Disk Director, akkor adjuk meg, és meg fogja találni a bemutató), és távolítsa el a Windows-partíció és a 7MB 100 majd vissza, hogy a webhely és telepítheti a Windows XP.

  362. zame77 - mondta

    Kérjük, jó, ha van ideje, hogy egy bemutató, vagy akár írj nekünk, hogyan kell kinéznie, mint egy Windows XP vagy 7 beállította az összes csatornát, hogy Z.Ma utal, és hogy itt lenne programok (beleértve a biztonsági, azaz egy listát, vagy valami), akkor a telepítés a felhasználó normal.Vreau azt mondani, hogy „programokat tesz” a számítógép, amelyen veszek újra .Mi köszönöm türelmet. Kérjük, szép! Ismét, hogy kérem, segítsen nekem ezzel!

  363. mostwanted - mondta

    Nekem is van egy problémám: a telepítés során, a termékkulcs megadása után, amikor a következő gombra kattintok, megjelenik a számomra: "A megadott termékazonosító érvénytelen", mit tegyek?

    • nyugtáztam - mondta

      mostwanted: Nekem van egy probléma: a telepítés során, miután belépett a termékkulcsot, mikor nyomja meg a Next jelenik meg: "Te be a termék azonosító nem érvényes", mit kell tenni?  

      vásárolni szoftver

    • Adrian admin - mondta

      mostwanted: Nekem van egy probléma: a telepítés során, miután belépett a termékkulcsot, mikor nyomja meg a Next jelenik meg: "Te be a termék azonosító nem érvényes", mit kell tenni?  Idéz nekem

      Key beírt adtunk feketelista (feketelista) vagy már használja valaki. Csak akkor megy a boltba, és vesz egy érvényes licenccel rendelkezik. Sajnálom, ajánljuk egy másik módszer, hogy nem, nem vitatkozni, és nem ösztönzik a kalózkodás.

      • mostwanted - mondta

        Adrian admin:
        Key beírt adtunk feketelista (feketelista) vagy már használja valaki. Csak akkor megy a boltba, és vesz egy érvényes licenccel rendelkezik. Sajnálom, ajánljuk egy másik módszer, hogy nem, nem vitatkozni, és nem ösztönzik a kalózkodás.  

        kulcs jó, úgy döntöttem, a Windows újratelepítésével a kezdetektől fogva, köszönöm, nagyon hasznos tutorial!

  364. madalin - mondta

    fogadtatás
    Kaptam egy barátom nemrég egy laptop
    Volt számítógépes problémák, és úgy döntöttem, hogy a laptop
    a laptop nagyon jó, de nem értem, mi a probléma, folyamatosan vírusirtó hálózati támadásról szól, nem értem, mit tegyek ... ... már kétségbeesem a partíciót d Nem tudom formázni, 30% -on összeomlik
    mi a teendő?

  365. Az elért eredményeknél hangsúlyozd: - mondta

    Helló,
    Van egy kérdésem (nem tudom, hogy valakinek volt-e már ilyesmi). Bizonyos idő elteltével, függetlenül attól, hogy mennyire gondozza a számítógépét, meg kell törölnie és újra telepítenie kell az operációs rendszert. A HDD két partícióra oszlik, illetve C és D. Az operációs rendszer a C partícióra van telepítve, és különféle okokból törölnöm kell, vagyis formáznom és újratelepítenem a rendszert. Természetesen a D partíciót békén hagyom, és nem nyúlok hozzá. A probléma az, hogy a partíciók betűi megváltoznak, vagyis a C partícióból D lesz, és fordítva. Megpróbáltam megváltoztatni a betűket a lemezkezelésben, de ez nem engedi meg. Kipróbáltam egy másik lehetőséget, hogy hagyjam, hogy a partíciók betűi ábécé sorrendben folynak, de ez megint nem engedi meg. Tudja valaki, mit kell tenni a betűk megváltoztatásának leállítása érdekében? Vagyis a C-nek C-nek, a D-nek pedig D-nek kell lennie, amint az új HDD-re történő telepítés során megjelenik.

    • Adrian admin - mondta

      Az elért eredményeknél hangsúlyozd: Szia, van egy kérdésem (nem tudom, ha valaki nem történt meg). Egy bizonyos idő után, bármennyire is érdekli a PC, kell törölni, és az operációs rendszer újratelepítése. HDD oszlik két partíciót, azaz a C és D a C meghajtón van telepítve az operációs rendszer, és valamilyen oknál fogva el kell törölni, hogy a formátum és újratelepíteni a rendszert újra. Természetesen partíció D hagyj békén, és ne érintse meg. A probléma az, hogy a leveleket a partíció, azaz partíció C lesz: D, és fordítva. Megpróbáltam megváltoztatni a betűk disk kezelés, de ne hagyj el. Próbáltam egy másik lehetőség, hogy az, hogy hagyjuk, hogy áramlás partíciókat betűket abc-sorrendben, hanem hadd. Tudja valaki, mi történt trebiue többé megváltoztatni a levelek? Az átlagos C a C, és D a D, ahogy az a HDD újra a telepítést.  Idéz nekem

      Azt hiszem, a probléma oka, hogy a partíció elsődleges partíció F-re és nem a C a szokásos! C kell, hogy legyen az elsődleges partíciót, és a D legyen logikus. Menj, és jobb egérgombbal a Sajátgép válassza a Kezelést a helyi menüből funkciót a megnyíló ablakban megy Lemezkezelés, és megmondja, hogy mi az egyes partíció

  366. Adrian - mondta

    Azt lehet mondani, ha a Windows új pc táska, hogy megszabaduljon az összes szar, megyek után netul?

  367. Adrian - mondta

    Ha windosul táska megint megyek, miután az interneten, hogy tudok segíteni?

  368. diogene85 - mondta

    Nagyon jó oktatóanyag ... Általában sokat segít nekünk az itt található oktatóanyagok elkészítésében.
    Nagyon köszönöm, és tisztelet tőlem!

  369. Cristi Ausztria - mondta

    NÉLKÜL TÖRTÉNNEM KELL TÖRTENNI A 3. PC-t, JÁRNAM A BEMUTATOTT MUNKÁRA ÉS TUDNI, HOGY HASZNOSABBAN VAN, AKIK ÓRÁKAT HITNEK, AKIK - HA MINDENKI SEGÍTENE. HAGYJA MEGJEGYZÉSÉT, HOGY BIZTOS, HOGY NEM TÖRTÉNIK EZEN A HELY TERÜLETÉN

    Tiszteletteljesen

  370. Romario - mondta

    Van licencelt Windows XP SP3 (érvényes kód), és 30 naponta kéri, hogy írjam be újra a kódot a Microsoft ellenőrzéséhez. Van-e valamilyen módja ennek a folyamatnak a rejtett futtatására, vagy arra, hogy a Windows elolvassa a telepítéshez hozzáadott licencet, és ellenőrizze azt anélkül, hogy a CD megkeresésével és a licenc beírásával bajlódna? Változhat ez a helyzet, ha letöltöm az ablakokat a HDD-re, és hozzáadok egy lapos licencet, majd visszahúzom a CD-re? Nem akarom használni a win-t. crack-nézd meg a többi személyt (ne bízz) vagy telepítsd az "antiwpa" -t, hogy megszabadulj az aktiválástól.

  371. Marian - mondta

    Salut!
    Megnéztem ezt az oktatóanyagot, és még egyet a Windows 7 vagy Vista rendszerhez. Nekem is sikerült először telepítenem az ablakaimat. Nagyon jó oktatóanyagok vannak. De nekem is van egy kérdésem. Két partícióm van, C: 20 GB és D: 60 GB. Amikor megjelenik a két partíció, a DELETE-t adom mindkettőnek, és a Windows-ot C: -be telepítem, de D: nem tudom formázni. A DELETE-t adom a partíciónak, particionálom, és valami megjelenik a Raw Partition-nál (.. mint). De nincs formázva. Kétszer telepítettem az ablakokat, és minden alkalommal, amikor a telepítés befejeződött, jobb egérgombbal kellett kattintanom a D:> FORMAT gombra. Tudom, hogy a Windows telepítése előtt mindkettőt formázhatom, de nem tudom, hogyan

  372. gogutu - mondta

    Mit is mondhatnék egy zseni, van egy sok türelem és a tanácsot örökre binevenite.Ce tettünk, ha nem került sor? Kell fordulnunk, hogy a különböző emberek, akik akartak, vagy nem akarja, arate.Multumesc sokat ezen videotutoriale.

  373. Zake - mondta

    Megjegyzem, amit csinálsz! Bár, rájöttem, túl későn jöttünk hívni, egyre inkább az anyagi által közzétett Önnek.
    Uraim! Én, azért, amit tett, és mit kínál, a kevésbé misztériumaival PC!

  374. Laurentiu - mondta

    Én a Windows sp3 de valójában sp2 wersiunea calculatorul.Mia vásárolt kalóz Amit talkin.Asa lam megkapják nam termék telepítő CD, de key.Am olvastam néhány fórumon, hogy furcsa, hogy a Windows adevarat.Ma segítségre van szüksége, kérjük. Várakozás a válaszra. KÖSZÖNJÜK

  375. escuco - mondta

    Miután újratelepíteni a Windows XP CD / DVD meghajtó nem nyissa meg a CD drivere.In partíció, ahol én mutatják receptek cd cd de ha adok az én dupla kattintással mappák jelennek meg azok a vezetők, de 0 mb.Dupa ki a cD-meghajtó particionálása egy ikon jelenik meg nekem, ha a cD volt a meghajtó eltűnik csak restart.Acelasi történik más cD / dvd.Am telepített ubuntu normálisan viselkednek, olvastam és tudja használni a CD / DVD-uri.Prin neki átadott vezetők XP, de amikor belépek mappák xp mutasd 0 mb.Va kérem, segítsen nekem.

    • Adrian admin - mondta

      escuco: Miután telepíti a Windows XP CD / DVD-ROM nem deschidecd drivere.In partíció, ahol megmutatom recepteket tuner, de ha adok neki a dupla kattintás mappák jelennek meg a vezetők, de 0 mb.Dupa a cd ki a meghajtó partíción látok egy ikon, mint a CD-t, mint az egység eltűnik csak restart.Acelasi történik más cd / dvd.Am telepített ubuntu viselkedik rendesen, olvastam és használja a CD / DVD meghajtók uri.Prin azt át neki, hogy a xp xp, de amikor nézem 0 mb.Va mappák kérem, segítsen nekem.  

      Van megmutatták nekem, ITT (kattintson az ITT pirossal írt szóra) aktiválja az AutoRun funkciót a CD-khez ... hogy megtudja, segített-e valamiben ...

  376. escuco - mondta

    Miért nem megy még ez aplicatie.Dupa nem mindent, amit mutatni a bemutató teszel az egeret a kötet azt mutatja nekem, hogy a CD-n 431 mb adok kattintson duplán azt mutatja nekem, nem érvényes kérelem Win32,. Megpróbáltam másolatot -paste és írok, nem elérhető, és a kérelmet nem lehetett végrehajtani, mert az I / O hiba,. CD-xp (4-5), amit használni őket. 4 éve nem lehet, mert néhány nappal ezelőtt telepített Windows a számítógép egy barátja, és magától probleme.CD a vezetők eredeti, csináltam egy mentést, 8-9 hónappal ezelőtt, és ugyanaz a probléma . köszönöm, és elnézést kérek a kellemetlenségért.

  377. Hello Nekem van egy probléma a Windows telepítése Setup üzenet jelenik meg, én nem találtam merevlemezek telepítve a számítógépére. Győződjön meg arról, lemezmeghajtó van kapcsolva és csatlakoztatva van a számítógéphez, illetve, hogy a lemezen kapcsolódó hardver-konfiguráció helyességét. Ez magában fut a gyártó által szállított diagnosztikai vagy setup program. kösz a segítséget

    • NikiSzia Nekem van egy probléma a Windows telepítése ezt az üzenetet látom telepítő nem talált olyan merevlemezek a számítógépre telepített. Győződjön meg arról, lemezmeghajtó van kapcsolva, és csatlakoztatva van a számítógéphez és megfelelően Hogy minden lemezzel kapcsolatos hardver konfiguráció megfelelő. Ez magában foglalhatja a futás egy gyártó által szállított diagnosztikai vagy telepítő programot. kösz a segítséget  

      Ez a hiba akkor jelentkezik, vagy azért, mert eltörte a hardver vagy kábel nincs megfelelően csatlakoztatva az alaplaphoz és kemény, hogy van egy SATA merevlemez, és az operációs rendszer nem ismeri fel a SATA merevlemez mit. Ha a merevlemez SATA (ha nem tudod, hogy néz ki egy kemény sata foglalat ad egy keresést a Google) telepíteni kell a SATA meghajtók egy bottal, vagy integrálják őket a OS nLite. (Van egy tutorial, hogyan kell integrálja SATA meghajtók). BAFTA és Spor munkahelyi

    • Marius - mondta

      NikiSzia Nekem van egy probléma a Windows telepítése ezt az üzenetet látom telepítő nem talált olyan merevlemezek a számítógépre telepített. Győződjön meg arról, lemezmeghajtó van kapcsolva, és csatlakoztatva van a számítógéphez és megfelelően Hogy minden lemezzel kapcsolatos hardver konfiguráció megfelelő. Ez magában foglalhatja a futás egy gyártó által szállított diagnosztikai vagy telepítő programot. kösz a segítséget  

      Nyilvánvaló, hogy probléma merül fel a merevlemezzel. A telepítés előtt lépjen be a BIOS-ba, hogy észlelje a merevlemezt a BIOS-ban, vagy otthagyja az autóban, hogy maga észlelje őket, vagy esetleg egy új merevlemezt kell, esetleg a kábel a hibás mi teszi a kapcsolatot az alaplap és a merevlemez, a tápkábel, a jumperek ellenőrzése stb. között. Sok szerencsét!

  378. Dinache - mondta

    Void mutató (nyíl) a telepítés során (Régebben a billentyűzet), egyébként minden jól ment, válaszul tutorial.Aştept-köszönöm ptr.munca benyújtani.

  379. Laurentiu - mondta

    Hogyan lehet beállítani a hálózatot, hogy interneten virtuar box segíteni terog

  380. Laurentiu - mondta

    Hogyan lehet beállítani a hálózatot, hogy interneten virtuar doboz terog segíteni. köszönöm

  381. Basil Achitei - mondta

    "Nagyon szeretnék köszönetet mondani, így sokat tanultam…. és mégis, ha el tudja mondani, hogyan helyezhetem el a Windows XP-t a memóriakártyára ... minden tiszteletem mellett ... Spanyolországból származó hajók.

  382. Basil Achitei - mondta

    de ha több videtutoriale szerencsét.

  383. Marian Popescu - mondta

    Nagy bemutató, jól magyarázható
    Gratulálunk!

  384. Szuper videó bemutató, tetszik, de szeretnék frissíteni a Service Pack2 szervizcsomagról a Service Pack3 szervizcsomagra, hamarabb készítsek biztonsági másolatot? Van-e "esély" arra, hogy a frissítéskor elveszítsen valamit a számítógépről? Kérem, mondja el, Mr. Cismaru Cristian 🙂 Köszönöm

  385. Rares - mondta

    PC mest gyengébb nem Apre Telepítse az Internet (vagy bármi fia) loac dolog csatlakozás (LAN), az internet van szükség, és csatlakozzon más telepíti automatikusan, de én internetiu Nem, miért?

  386. gogutu - mondta

    Nucred hogy többre van szükség, hogy azt mondják, hogy hasznos ez a videó, és én tutoriale.Am retorika még egy kérdés, és tudom, hogy sokat nevetni, de ez: a videó bemutató, hogyan, hogy egy CD-t win98, floppy vezetők és szerelés régebbi számítógépeken, mert olyan sokan, akik ceva.Eu egy közvetlenül az XP kinyitottam a szemem, mert abban az időben volt a lehetőség, hogy én, és ha használják a számítógépet volt olyan operációs rendszer telepítve van, ha van, amikor meg kellett kérni a mások segítségére, hogy megtanulják, hogyan kell telepíteni a szél, és megtanultam, de én win98 niciodata.Sunt remény? Köszönjük megértését , talán túl sok stressz az én baromság

  387. Úgy tettem, ahogy a videóban látszik ... de a probléma az, hogy a win-re telepítem a botot ... de még ott sem, mert hibát ad ... ... Lehetőségem van megnyomni a c-t a partíció megváltoztatásához.

    • AdrianGudus - mondta

      ady: Af történik, amint az a videó ... de a probléma az, hogy telepítettem nyerni a stik ... de nem összeomlik ott ..... Van lehetőség változtatni a partíció sajtó C .... Press hiába ...... mit tehetek?  

      A Windows telepítéséhez nem merevlemezre, hanem merevlemezre van szükség ... végül használhatja a botot, hogy indíthatóvá tegye, és tegyen rá egy Windows-t, majd indítsa el a pálcáról, és telepítse a Windows-ot a merevlemezre korong. A Windows telepítéséhez alapvetően a CD helyett használhatja a botot. Már nagyon sok oktatóanyagunk van arról, hogyan tegyük az ablakokat a botra. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe: hogyan tegye az ablakokat botra vagy wintoflashre, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat

  388. keop5 - mondta

    Köszönöm ország

  389. Al3xutzu - mondta

    sall nekem is van egy kérdésem ... volt egy Windows Vista a laptopomon, és a rendszer már nem indul el, és nem tudom visszaállítani a lemez helyreállításáról azt mondja, hogy a rendszert vírusok támadták meg, és elvesztettem a Windows Vista és az összes adatot, de akuma szeretnék telepíteni a win xp, de még ez sem működik először, az illesztőprogramok betöltődnek a telepítés megkezdéséhez, és körülbelül 5 perc múlva így jelenik meg a kék képernyő azzal a hibával, hogy a számítógépet vírusok támadták meg ... .. tudna valaki segíteni nekem ...? Adós lennék .... Elfelejtettem mondani, hogy a win-tel rendelkező CD nem eredeti, és a torrentekből töltődik le ...

    • Radu - mondta

      Al3xutzu: Sall Van egy kérdésem ... Nekem van Windows vista laptop, és nem indul el a rendszer, és nem tudom visszaállítani a helyreállítási lemezt ír, hogy sitemului megtámadták a vírusok és a Windows Vista, és elvesztettem az összes adat, de azt akarom, hogy Akuma telepíteni Win XP, de ez nem működik, először is incarcadriverele porneascainstalare a 5 perc után kék képernyő hiba, hogy Cika számítógép megtámadta a vírus ..... tud akárki segítsen nekem ...? Én tartozom .... elfelejtettem mondani cacd nyerni nem eredeti letöltött torrentek ....  

      hiba, hogy megmondja, hogy amit adnak, mert ez a SATA merevlemez, és rendelkezik a Windows nem ismeri fel a SATA meghajtók. Le kell töltenie SATA drivereket, és integrálják őket a készlet XP. Ez egy bemutató róla itt az oldalon. Továbbra is inceca újratelepíteni a Windows és a Windows Vista DVD, ha nem tudja kezelni a beépített SATA meghajtók a Win XP.

      • Darkfun - mondta

        Radu:
        hiba, hogy megmondja, hogy amit adnak, mert ez a SATA merevlemez, és rendelkezik a Windows nem ismeri fel a SATA meghajtók. Le kell töltenie SATA drivereket, és integrálják őket a készlet XP. Ez egy bemutató róla itt az oldalon. Továbbra is inceca újratelepíteni a Windows és a Windows Vista DVD, ha nem tudja kezelni a beépített SATA meghajtók a Win XP.  

        Mellett meghatározott hiba rendkívül világos ... mit sata itt?
        Lehet, hogy a sata hdd '... és engedélyezése IDE / AHCI módot .. és telepíti probléma nélkül.

        • Radu - mondta

          Darkfun:
          Mellett meghatározott hiba rendkívül világos ... mit sata itt?
          Lehet, hogy a sata hdd '... és engedélyezése IDE / AHCI módot .. és telepíti probléma nélkül.  

          A legtöbb laptop nem tud belépni a BIOS-t és állítsa engedélyezni IDE / AHCI módban. Azt válaszoltam, hogy megjegyzést mert én dolgozom laptop, és én történt aceslasi. Miután 5 perc a Windows telepítő kaptam kék képernyő. után próbál telepíteni a Windows beépített SATA meghajtók benne nem volt ilyen problémákat, és minden jól ment.

          • Darkfun - mondta

            Radu:
            A legtöbb laptop nem tud belépni a BIOS-t és állítsa engedélyezni IDE / AHCI módban. Azt válaszoltam, hogy megjegyzést mert én dolgozom laptop, és én történt aceslasi. Miután 5 perc a Windows telepítő kaptam kék képernyő. után próbál telepíteni a Windows beépített SATA meghajtók benne nem volt ilyen problémákat, és minden jól ment.  

            Garantálom BSOD `s nem hiánya okozza a vezetők sata.Nu egyáltalán nincs kapcsolat.

    • Marius - mondta

      Al3xutzu: Sall Van egy kérdésem ... Nekem van Windows vista laptop, és nem indul el a rendszer, és nem tudom visszaállítani a helyreállítási lemezt ír, hogy sitemului megtámadták a vírusok és a Windows Vista, és elvesztettem az összes adat, de azt akarom, hogy Akuma telepíteni Win XP, de ez nem működik, először is incarcadriverele porneascainstalare a 5 perc után kék képernyő hiba, hogy Cika számítógép megtámadta a vírus ..... tud akárki segítsen nekem ...? Én tartozom .... elfelejtettem mondani cacd nyerni nem eredeti letöltött torrentek ....  

      Ha lehetne egy kicsit konkrétabb tudok segíteni, ha részletesen, hogy milyen a kék képernyő mond, vagy hogy további részleteket minden adatot lehet, hogy nagy segítség, még ha úgy tűnik, nagyon jelentéktelen, ha nem emlékszem, mit mond a kék képernyő, folytatódik, és próbálja leírni valahova, amit mondasz, és az esetleges CD beillesztését a Windows Live, vagy ha tudsz csökkentett módban.

    • Marius - mondta

      Al3xutzu: Sall Van egy kérdésem ... Nekem van Windows vista laptop, és nem indul el a rendszer, és nem tudom visszaállítani a helyreállítási lemezt ír, hogy sitemului megtámadták a vírusok és a Windows Vista, és elvesztettem az összes adat, de azt akarom, hogy Akuma telepíteni Win XP, de ez nem működik, először is incarcadriverele porneascainstalare a 5 perc után kék képernyő hiba, hogy Cika számítógép megtámadta a vírus ..... tud akárki segítsen nekem ...? Én tartozom .... elfelejtettem mondani cacd nyerni nem eredeti letöltött torrentek ....  

      Ha lehetne egy kicsit konkrétabb tudok segíteni, ha részletesen, hogy milyen a kék képernyő mond, vagy hogy további részleteket minden adatot lehet, hogy nagy segítség, még ha úgy tűnik, nagyon jelentéktelen, ha nem emlékszem, mit mond a kék képernyő, folytatódik, és próbálja leírni valahova, amit mondasz, és az esetleges CD beillesztését a Windows Live, vagy ha tudsz csökkentett módban.

  390. győztes - mondta

    az inst win xp-vel kapcsolatban egyáltalán nem hivatkoztál az internetre, függetlenül attól, hogy jó-e az Internet csatlakozót csatlakoztatva hagyni a telepítés során…

    • AdrianGudus - mondta

      győztes: A Win XP inst hogy nem utal egyáltalán az interneten, hogy ez jó-e vagy sem hagy internet csatlakozó bedugva telepítés során ....  

      Ba készült, baszk megismétlődött 10 alkalommal ez a bemutató, de ha visszalép Ki a hibás? A legtöbb elfelejtette, ha a fej-farok nélkül hátra

  391. Al3xutzu - mondta

    Válaszol nekem is valaki…?

  392. Al3xutzu - mondta

    sall vagyok én is ALEX, nem akartam bonyolítani magam az SATA illesztőprogramokkal az xp-hez, és telepítettem a Windows 7-et…., mindent telepítettem, végül újraindítottam, és hogy lássam a meglepetést, ez nekem sem működik, azt mondja nekem, hogy a Windows nem tudja betölteni a fájlokat, a hiba valami ilyesmit mond: WINDOWS / CONFIG / SYSTEM 32 ... tudna nekem segíteni abban, hogy elmondjam, mi lehet ez a laptop, ha nincs telepítve a Windows ... ???? ??????????????????????????????

  393. Al3xutzu - mondta

    tud valaki válaszolni nekem, kérem, DC, nem tudom telepíteni a Windows-t ... ...? vírusok léptek be, és a BIOS-ban hibát ad nekem, mi a francnak kell lennie ...? kérlek válaszolj, hogy tudjam, mit kezdjek ezzel a laptopdal ... ... ????????????????????

  394. Al3xutzu - mondta

    van valaki, aki nekem is válaszolna ...?

  395. Al3xutzu - mondta

    több jó ember, mi történt veled, amiért nem válaszoltál a komm ………………… ?????????

  396. Az a számítógép telepítésekor hálózat azt mutatják, hogy már nem foglalkozik a tipikus és egyedi .. mit tenni ebben az esetben?

    • AdrianGudus - mondta

      alex: Az a számítógép telepítésekor hálózat azt mutatják, hogy már nem foglalkozik a tipikus és egyedi .. Mi a teendő ebben az esetben?  

      Ki tudja, milyen módosított ablakai vannak, és mi lesz belőle ... használjon tiszta ablakokat, ne olyan nevekkel, mint: fekete vagy kék kiadás, ezek baromságok.

  397. Laurentiu - mondta

    Ceau van egy számítógép operációs rendszere pentium4 xp2.Mai rendelkezik Windows szar, és azt akarom, hogy nstallt Windows XP telepítő CD-t, és az első számítógép draiverele beszélve arról, hogy Lam gyakran telepített az első calculator.Intrebarea ha telepíteni a második számítógépen draivere először tesz xp2 számítógépet, vagy volt, hogy más draivere nem érti asta.Astept válasz Multumesc.AI a SUPER SAIT

    • AdrianGudus - mondta

      Laurentiu: Bye pentium4 vagyok egy számítógép operációs rendszere a Windows által xp2.Mai május naspasi a nstalez van Windows XP telepítő CD-t és az első számítógép draiverele megemlíteni, hogy lam gyakran telepítik, ha a calculator.Intrebarea telepítse a második számítógép, amit először fel draivere számítógép xp2 illetve egyéb draivere nem érti a válasz asta.Astept SUPER Multumesc.AI egy oldalon  

      Telepítenie kell a driver az alaplap alkatrészek és az alapvető, nem tudja telepíteni a vezérlőt egy másik PC egy másik PC-n, mint ha egy cinfiguratie azonos (azonos komponensek)
      Hogy megtudd, milyen meghajtó van szüksége, akkor először meg kell tudni, hogy milyen alaplap van, aki elő. Ugye ez a segítségével, amit everest tutorial. Írd fel a jobb felső keresőmező: Everest, adja meg majd az első eredmény, és nézni a bemutató.
      Ha már tudja a felülvizsgálat, a modell és a gyártó neve az alaplap, látogasson el a gyártó honlapján, meg az alaplap típusát és töltse le a vezetők

  398. Laurentiu - mondta

    Van egy kérdés, van egy program, vagy olyan módon, hogy aktiválja a Windows XP alatt, regisztráció nélkül a maicrosoft segíteni Trog

  399. Daros - mondta

    Hello! Nekem van egy probléma a Windows XP telepítését egy laptop. Másolás után az rendszerfájlokat a választott partíció a telepítés, majd indítsa újra a számítógépet teszi fut csak néhány kép a BSOD hamarosan megjelenni a képernyőn: Állj C000021a (Fatal System Error) A Windows bejelentkezési folyamat a rendszer folyamat váratlanul véget a állapotának 0x00000402 (0x00000000 0x00000000).

    Tudna valaki segíteni nekem egy tanácsot?

    Előre is köszönöm!

    • AdrianGudus - mondta

      DarosHi! Nekem van egy probléma a Windows XP telepítése egy laptop. Másolása után a rendszer fájlokat a választott partíció a telepítést, majd indítsa újra a laptop fut csak néhány fájlt, hogy rövid idő, hogy megmutassák BSOD az üzenettel: stop C000021a (Fatal System Error) A Windows bejelentkezési folyamat rendszer folyamat váratlanul leállt a állapota 0 00000402 × (0 × × 00000000 0 00000000). Tudna valaki segíteni nekem egy tanácsot? Előre is köszönöm!  

      Menj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv, és írom ezt: Mi az a BSOD, vagy "kék képernyő" határozza meg a probléma okát, és mennyire súlyos belépsz, és megtalálja video bemutató

  400. Daros - mondta

    Adrian - Köszönöm a tanácsot, a Cristi által készített oktatóanyag nagyon hasznos, de bemutatja azt a helyzetet, amelyben a BSOD akkor jelenik meg, amikor a Windows már telepítve van. Ehelyett az én esetemben a rendszerpartíciót formázzák és özvegyek, miután átmásolták a fájlokat, nem tudja őket telepíteni. Megkerestem a Google-nél ezt a hibakódot, megtaláltam a választ ugyanarról a kódról, és azt mondtam, hogy megoldotta a problémát azzal, hogy a DVD-ROM-ot funkcionálisra cserélte. De azon a laptopon, amelyre a Windows-ot próbálom telepíteni, egy Hiren CD-t futtattam annak DVD-meghajtójával, és a MiniWinXP-t és a Linuxot is futtathattam a Hiren CD-n, így nem hinném, hogy bármilyen probléma lenne a laptop optikai meghajtójával. A Hiren-en HDD Tune-val teszteltem a merevlemezt, és nem talált rosszat a merevlemezen. Megsemmisítettem a rendszerpartíciót, elosztottam a szabad térből, formáztam és letöröltem. Megpróbáltam telepíteni a WinXPsp2-t és az sp3-t mind integrált SATA illesztőprogramokkal (a CD-k rendben vannak, más gépeken használtam őket), mind a Windows Vista és a Windows 7 (eredeti Microsoft oldalról, nem trackerekről) és minden alkalommal, amikor - hibakódot adott. A Win XP esetében feltettem a kódot, a Vista esetében a STOP értéket adta meg: 0x000000c2 (0x00000007, 0x00000cd4, 0x0204001, 0x89ffc258), Win7 esetén pedig hibakódot mutatott: 0x80070570
    Elnézést a poszt bokros, de segíthet valaki magyarázni nekem, a részleteket, hogy hogyan kell eljárni.

  401. Daros - mondta

    Megoldott. Kész!

  402. Laurentiu - mondta

    Bye kaptam egy barátomtól xp3 windoes és aktiválta ezer lovat elmondta, hogy ezt a négyzetet da lam telepített virtuar nem tudom, mit kell nézni, segíteni fog nekem válaszolni rog.Astept

  403. Horace Atofanei - mondta

    Hi guys. Nekem van egy probléma a Windows telepítő, telepíteni, amíg az első újraindítás után, hogy miért nem megy kérdezi, hogy tegye be a CD-t annak ellenére, hogy a meghajtóban. Mit tehetek?

  404. Számítógép egy barátja azt hiszem lovakat régi pentium 2 igen nus biztos akar telepíteni egy másik rendszerbe operare.As hangya van a kérdés, hogyan, hogy a számítógép bemegy bios nyomjuk meg a Töröl egyesíti a több gomb meg tudja mondani nekem, hogy kálium be a BIOS, hogy a keresztelésre után cd.Ma help please Köszönet

  405. Ionut - mondta

    Szia!!! Van egy kérésem is, ha tudna nekem segíteni ... Van egy bootolható XP CD-m ... Több számítógépre telepítettem, és működött ... most mi történt ... Nem volt velem xp CD, és a Vista formázása nélkül telepítettem néhány dokumentum elmentéséhez elmentettem és formáztam a Windows 7 telepítésével, ez nagyon jól működik, de a felhasználó nem szokott hozzá a 7-hez, és xp-t akar ... most megyek az xp cd-vel, ami nekem mindig is működött nu, de most nem ismerem fel… Megpróbálok az új Windows telepítésről telepíteni, ez nem engedi meg ... mit tehetek, hogy újra feltegyem az xp-t?

  406. Sorin - mondta

    Szia ! Problémám van: a Win XP SP2 szoftvert már nem tudom újratelepíteni! A CD-ről való betöltés után megjelenik a kék képernyő, a Windows XP telepítő üzenettel és… készen, mereven. Ne is engedd, hogy formázzak. Kérlek megoldást. Köszönöm

  407. Sorin - mondta

    Szia ! Problémám van: a Win XP SP2 szoftvert már nem tudom újratelepíteni! A CD-ről való betöltés után megjelenik a kék képernyő, amelyen a Windows XP telepítő üzenete látható, és… készen áll, beragadt. Semmilyen telepítést nem tudok folytatni. Próbáltam változatokban, alaphelyzetbe állítottam a BIOS-t és hiába. Megemlítem, hogy sokszor telepítettem az Xp-t, és rendben van ... Kérem, legyen megoldás. Köszönöm

  408. Catalin - mondta

    Én inst 2 Windows PC helyek (SP1siSP2), és most nem ismeri fel az, hogy a?

  409. Marius - mondta

    Telepítése egy bootolható CD-t számomra az egyszerű, akik nem foglalkoznak a bootolható CD-t nem foglalkozik mással, és mint a fenti kérdéseket Catalin teljesen hülye, de azt mondja, nem részletesen, nush ha vársz választ, de érdemes megemlíteni az erőfeszítést a Krisztus, aki próbál tenni a telepítés kezdőknek, még a hülye.

  410. Ceau lenne egy kérdésem, hogy van egy dvd lab pro2 nevű programom, amellyel szerkesztheted a dvd-t. Nem tudsz egy oktatóanyagot készíteni. Érdekel ez a program fogalma menü, amely animált menüt mutat be. Például> Robotnak lenni és mikor A rákattintok a robbott szemére, majd elindítom a filmet

  411. uncatalin - mondta

    salut.am resintalat operációs rendszer. soha nem terhelés optimalizált BIOS beállításait. tanácsára a bemutató is betölti a beállításokat, és minden ment, az operációs rendszer partíciót és más partíciók 2 információk mind ugyanazon a meghajtón. Én mindent, amit elvesztett, de mondd el, mi történt.
    egyik partíció nem ismeri el érvényesnek. Én formáz és telepítse most. így?

  412. nonny - mondta

    nagyszerű bemutató Cristi kártyák követte a lépéseket, hogy mutassa megy 'db' 's szuper milliárd \: D / Még egyszer gratulálunk

  413. Bravo Krisztus.

  414. ölő - mondta

    Megvan p porblema az interneten. Nem fog látni minden videó Letöltés EZ pl. Music elvisz csak egy része a dal ilyen 15 sec.

  415. Costy - mondta

    Hé srácok, kérjük spunetimi nekem, hol lehet kapni a windowqs x64 xp kalóz minket segítsen nekem legyen szíves!

  416. Marian - mondta

    -Hello, én Olaszországból egy probléma a laptop, amit vásárolt beszélni a fiammal Romániában.
    -Itt mi történt, egy este kaptam egy win agiornamento 3 szakosodott importáló információkat és szoftvereket, olyasmi, mint most én elfogadott, majd azt mondják, ez nem hiteles másolata nyerni, végül elakadt után minden.
    -Hogy újra többször is megjelent, mint egy program, amely kezdeményezi és javítási győzelem végül valahogy valahogy kezdett.
    -7 Windows operációs szoftver professzionális.
    -Az a kérdésem, hogy a Win XP telepíthető-e erre a laptopra, amely gyengébb az alábbi adatokkal, Asus - Intel 220 -vga int.gfx -2 gb memória -320 giga kemény, nem tudom, mit írjak még, de nagyon sok Szeretném tudni, hogy az xp telepíthető-e erre a laptopra, nem tudom miért szeretem ,,, személyesen ,,,.
    Köszönöm szépen. Egy barátom azt mondta, Románia te, és mit csinálsz, és Isten segít előrelépni.

    • AdrianGudus - mondta

      Marian:
      -Szia, én vagyok a Italyapentru probléma a laptop, hogy vettem a fiam beszélni Romániában.
      -Itt van, mi történt, egyik este kaptam egy információt, és nyerj agiornamento3 szakosodott importáló lágy, valami, most elfogadta, majd azt mondják, hogy ez a példány nem eredeti win, végül elakadt után az összes.
      -Hogy újra többször is megjelent, mint egy program, amely kezdeményezi és javítási győzelem végül valahogy valahogy kezdett.
      -7 Windows operációs szoftver professzionális.
      A kérdésem az, telepíthető win xp a laptop, ami gyengébb ezekkel az adatokkal, Asus - vga intel int.gfx-220 2 GB-os merevlemez-320 giga, nustiu Mi mást írok többet, de sokkal Azt akarom tudni, hogy poateinstala xp a laptop, nustiu miért tetszik, személyesen.
      Köszönöm szépen. Egy barátom azt mondta, hogy romaniamia, és mit csinálsz, és Isten segít előrelépni.

      Igen, lehet. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kell telepíteni a Windows XP egy AHCI konfiguráció, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial. Ott meg, milyen lépéseket kell követni, hogy telepíteni XP egy latop

  417. aura - mondta

    Hello! Én egy telepített Windows XP (ugyanazon a számítógépen, hogy már telepítve van, PT. Mindig azt mondta, hogy még nem hely a C meghajtón, bár nem volt programja mellett azok, és nem telepített és a lemez D volt anyaszült meztelenül!) videotutorialul üldöz, de van néhány kérdés:
    1. Én meg a BIOS, hogy a telepítő CD-t (eredeti), de láttam a képernyőn, hogy kérdezni Sajtó eny key'pt. A telepítés indítása a CD-ről. Azonban számomra, hogy úgy hangzott, mint a CD lesz, adott nekem megérteni, ott készült instalarea.Asa lenni?
    2. Amikor megkérdeztem a lemezt. A formázás nem kaptak C-, PT. hogy "nincs lemez", és aztán adtam Mr., hogy a zenekar, és ő és én telepítette SOAcum mappák: Document. és beállítások, Program Files és a Windows a két lemez. Mi a teendő a kettőt?
    3. Azt RDS internet, és nem tudják, hogyan kell aktiválni (nem tudom, hogy hol kap IP). Tudna néhány tanácsot? Előre is köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      aura:
      Hello! Én egy telepített Windows XP (ugyanazon a számítógépen, hogy már telepítve van, PT. Mindig azt mondta, hogy még nem hely a C meghajtón, bár nem volt programja mellett azok, és nem telepített és a lemez D volt anyaszült meztelenül!) videotutorialul üldöz, de van néhány kérdés:
      1. Én meg a BIOS, hogy a telepítő CD-t (eredeti), de láttam a képernyőn, hogy kérdezni Sajtó eny key'pt. A telepítés indítása a CD-ről. Azonban számomra, hogy úgy hangzott, mint a CD lesz, adott nekem megérteni, ott készült instalarea.Asa lenni?
      2. Amikor megkérdeztem a lemezt. A formázás nem kaptak C-, PT. hogy "nincs lemez", és aztán adtam Mr., hogy a zenekar, és ő és én telepítette SOAcum mappák: Document. és beállítások, Program Files és a Windows a két lemez. Mi a teendő a kettőt?
      3. Van internet a RDS, és nem tudja, hogyan kell aktiválni (nem tudom, hogy hol kap a VI.) Tudna néhány tanácsot? Előre is köszönöm.

      Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: hogyan lehet a kapcsolatot RDS, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.
      Ami a további részleteket, nem értettem semmit. Azt javaslom, hogy inkább alaposan meg a videót bemutató fenti futtatása nélkül. fej-farok megjelenés.
      Meg kell formázni a C partíciót, majd telepíteni a Windows a C partíciót lehet csinálni, és a boot bootand a Windows CD.

  418. gogutu - mondta

    Szia mindenkinek, és elnézést a közbeeső és .I olvas sok észrevételeiket, hogyan kell telepíteni a Windows XP vagy 2 vagy 3 és észrevettem, hogy néhány tagját, hogy néhány sértő szavakat forumisti hogy azért, mert nem megfelelő tájékoztatást vagy megtanulni nehéz lépéseket telepítésének operációs rendszerek minősíteni prosti.vreau mondani, hogy egyikünk sem tanították még az a személy, aki az operációs rendszer volt munkája, és az összes hibáit invatat.si Megkerestem mások tanácsait, amikor nem tudom, de ez nem jelenti azt, hogy hülye vagyok, de én neinformat.eu senkit becsapni megpróbáltam megértetni vele, hogy a dolgok valóban .rog moderátor felelős igazgatásának helyszínen, hogy néhány intézkedést, hogy figyelmeztesse a lucru.cer akár ezer mentséget beavatkozásra. nagy megbecsülést azok számára, akik arra törekszenek, hogy másokat tanítsanak

  419. aura - mondta

    AdrianGudus köszönöm. válasz, megoldottuk az RDS. Nem tudom, sokat a számítógépek, de szeretnék tanulni. Ezért követte a fenti bemutató ismét "head-tail", és nem érti a dolog telepítése lemezt. Tényleg? Ha szeretne telepíteni mindent a lemezre "c /"
    lehet? Ha igen, akkor meg kell törölni mindent a lemezt? Nem értem! Segíts nekem, kérem? Előre is köszönjük. Tudd, hogy amíg nem hall üldögél. Információt keres ... és keres ... és keres ...

    • AdrianGudus - mondta

      aura:
      AdrianGudus köszönöm. válasz, megoldottuk az RDS. Nem tudom, sokat a számítógépek, de szeretnék tanulni. Ezért követte a fenti bemutató ismét "head-tail", és nem érti a dolog telepítése lemezt. Tényleg? Ha szeretne telepíteni mindent a lemezre "c /"
      lehet? Ha igen, akkor meg kell törölni mindent a lemezt? Nem értem! Segíts nekem, kérem? Előre is köszönjük. Tudd, hogy amíg nem hall üldögél. Információt keres ... és keres ... és keres ...

      Nem kell felszerelni. Az oktatóanyag bemutatta a Windows telepítését egy VirtualBox gépen keresztül, mert akkor még nem volt fényképezőgépem a számítógép képernyőjének filmezésére. Csak rendelkeznie kell egy Windows XP CD-vel, tegye be a meghajtóba, indítsa újra, indítsa el erről a CD-ről, ha ezt nem teszi automatikusan (hagyja ki a telepítési lépést, nem kell semmit sem csatlakoztatnia), és amikor a partíciókhoz ér alján (azon a kék oldalon, fehér írással) a következőket mondja: Nyomja meg a D gombot a partíció törléséhez (nyomja meg a D gombot a partíció törléséhez). Varrjon fel és le ... válassza ki a C partíciót (ha be van jelölve, fehér háttérrel ellátott szegély veszi körül), majd a megerősítéshez nyomja meg a D gombot, majd az L gombot. a partíció törlése után újra a helyre dobja, ahol a partíciók megjelentek, és látni fogja, hogy nincs C, kivéve a nem kiosztott helyet (ami valójában C, de törölve van / nincs kijelölve), és a többi partíciót, amelyek még mindig vannak D, E stb.
      Most a felfelé és lefelé mutató nyilakkal jelölje ki azt a Kiosztatlan helyet, és nyomja meg a C gombot (ha lenéz, akkor ezt írja: Nyomja meg a C gombot a partíció létrehozásához, azaz nyomja meg a C gombot a partíció létrehozásához), sok írást és néhány számot fog látni (ezeket a számokat) a C) partíció szóközét jelöli, amelyet így hagy, ne módosítsa őket, és nyomja meg az Enter gombot a megerősítéshez. Ismét automatikusan oda fog dobni, ahol a partíciók megjelennek, és onnan már csak annyit kell tennie, hogy a billentyűzet fel / le nyilakkal ismét kiválasztja a C elemet (mert a fenti lépésben újrateremtettem), és nyomja meg az Enter billentyűt A Windows telepítéséhez válassza az NTFS particionáló modl-t (a második a listából, amely valójában tovább jelenik meg, pontosan olyan, mint az oktatóanyagban). A bemutatón nem látszott, hogy „hogyan kell partíciót törölni és hogyan hozhatunk létre másikat… mivel feltételezték, hogy a telepítés új, particionálatlan HDD-re történik.

  420. aura - mondta

    A C partíció törléséig úgy tettem, ahogy mondtad, de megkaptam az üzenetet: A telepítő nem tudja végrehajtani a szükséges műveletet a kiválasztott partíción. Ez a partíció ideiglenes beállítási fájlokat (valószínűleg telepítéseket) tartalmaz, amelyekhez szükséges. teljes telepítés ”. Még mindig nem tudom, mit tegyek. Közben adtam D-nek (törlés) a D partíciót, és törölte nekem. (Azt hittem, hogy csak a tartalmam törli.) Már csak egy partíció van hátra, C. Várom a tanácsot. Köszönöm

  421. aura - mondta

    Visszajövök, és megkérdezem, tudna-e segíteni a D partíció „helyreállításában”. Amikor megvettem a számítógépet, a hd már két C és D partícióval volt particionálva. A C partícióban volt operációs rendszer és egyéb szükséges programok, a D partíció pedig a. a fájlokat, amelyekkel dolgoztam. Szerencsére készítettem róla másolatokat, mielőtt egyedül megpróbáltam telepíteni a Windows rendszert. Várja meg a választ. Köszönöm.

    • AdrianGudus - mondta

      aura:
      Gyere vissza, és megkérdezi, hogy tud nekem segíteni a "Restore" partíció hd D.Cand megvettem a számítógép már megosztottuk két partíciót a C és D C partíciót operációs rendszer és más programok is szüksége van rá, és a partíció D volt. Dolgozom fájlokat. Szerencsére készült másolatot, mielőtt megpróbálja telepíteni a Windows csak. Várakozás a válaszra. Köszönöm.

      Nos, mondtam fentebb, hogy kell egy partíciót!
      Miért nem olvassa el, amit írtam?
      Megmondtam. Ha törli a partíciót jelenik meg nem lefoglalt terület (szabad területet), akkor válassza a fel / le nyilakkal, majd nyomja meg a C gombot (a létrehozott partíciót), akkor meg több fehér írásban néhány számot (a számok, melyek kapacitása partíció D), így hagyjuk őket, és nyomja meg az Enter és a íme, van a hátad D csak ő nem lesz adat.

  422. aura - mondta

    Igen sajnálom! De nem hiszem, hogy olvastál volna nekem egy fenti üzenetet, miszerint nem folytathatom a Windows telepítését a következőhöz:. hogy amikor kiválasztom a C partíciót a D, majd az L megadásához, kapok egy képernyőt, amely azt mondja, hogy '' A telepítő nem tudja végrehajtani a kiválasztott partíció által kért műveletet. A telepítés folytatásához szükséges telepítő fájlokat tartalmaz. És belépek (mivel ehhez szükségem van) és visszatérek a képernyőre a három partícióval. Tehát nem tudom folytatni a telepítést. Ami a D partíció létrehozását illeti, megértettem, hogy most már meg tudom csinálni, a Daa telepítésével átmegyek a fentebb említett ponton. Várja meg a választ. Nagyon szépen köszönjük.

  423. Helló, problémám van a Windows rendszerrel, és van egy Vista Ultimate programom, és szeretném telepíteni az xp sp3 szoftvert! Amikor belépek az enterbe a telepítéshez, hibaüzenetet kapok ... Még mindig kék a fehér írás, és hibát észleltünk, és a Windows bezárt, hogy megakadályozzuk a számítógép.
    ha először látja ezt a leállítási hiba képernyőt, indítsa újra a számítógépet. ha ez a képernyő újra megjelenik. kövesse ezeket a sterps csecsemőket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő szintű-e az illesztőprogram-frissítéshez, tiltsa le a checet a gyártóval. .
    Ellenőrizze a hardver gyártó minden BIOS BIOS memória opciókat updates.disable például pufferelés a shadowing.if kell csökkentett módban a bűntudat vagy letiltani alkatrészek, indítsa újra a computer.pres f8 hogy selesct adcanced majd válassza a Csökkentett mód indítási options.and

  424. Azt akarom, hogy telepíteni a Windows XP SP 3, és szeretném tudni, hogy a telepítés után az adatok eddig felhalmozott marad

  425. Szia! Itt nem múlik el senki? Megpróbáltam az utasítások szerint újratelepíteni a Windows XP-t, valamit rosszul csináltam, és segítséget kértem, de itt nem látok több hozzászólást! AdrianGudus, aki egy pontig segített nekem, már nem akar segítő kezet nyújtani nekem? Kár lenne a levegőben hagyni! Fentebb azt mondtam, hogy a telepítés során nem tudok átadni egy bizonyos árat. Először is, miután töröltem egy partíciót, nem találom az „El nem osztott helyet”, és nem tudom, hogyan lehetne újból létrehozni egy másik partíciót C mellett. Segít nekem valaki? Köszönöm

  426. Uraim a nyaralás? Én felfüggesztették, hogy megpróbálja újratelepíteni valaki tud segítsen nekem? Ha csak megpróbálta vezessen messze, tegyen lépéseket, hogy vége ... így tudok hozni, és dicsérem, hogy én már kihúzott a káosz! Még mindig türelemmel, és várja, hogy segítsen!

    • asdfgh - mondta

      aura:
      Uraim a nyaralás? Én felfüggesztették, hogy megpróbálja újratelepíteni valaki tud segítsen nekem? Ha csak megpróbálta vezessen messze, tegyen lépéseket, hogy vége ... így tudok hozni, és dicsérem, hogy én már kihúzott a káosz! Még mindig türelemmel, és várja, hogy segítsen!

      Tudok segíteni ingyen! telepíteni kívánt operációs rendszert, ha van egy laptop, és szeretné, hogy segítsen a TeamViewer szoftver. Én végigvezeti Önt lépésről lépésre, hogy megtanulják, hogyan kell telepíteni az operációs rendszert. További részletek e-mail: [e-mail védett]

    • AdrianGudus - mondta

      aura:
      Uraim a nyaralás? Én felfüggesztették, hogy megpróbálja újratelepíteni valaki tud segítsen nekem? Ha csak megpróbálta vezessen messze, tegyen lépéseket, hogy vége ... így tudok hozni, és dicsérem, hogy én már kihúzott a káosz! Még mindig türelemmel, és várja, hogy segítsen!

      A merevlemez egy furcsa viselkedést! Azt javaslom, a formázás a merevlemez Ubuntu Linux Live. Hamarosan teszek a bemutató (még ma is), amelyek illusztrálják a módszer formázás merevlemez nélkül az operációs rendszer vagy a Windows CD. Néha kell használni a harmadik féltől származó alkalmazások vagy más operációs rendszerekkel kell formázni a nehéz, különösen az OEM PC-k, hogy jöjjön előre telepített oprare rendszerrel. Részletes bemutató a holnap, mit és hogyan.

      • Cristi - mondta

        AdrianGudus: A merevlemez egy furcsa viselkedést! Azt javaslom, a formázás a merevlemez Ubuntu Linux Live. Hamarosan teszek a bemutató (még ma is), amelyek illusztrálják a módszer formázás merevlemez nélkül az operációs rendszer vagy a Windows CD. Néha kell használni a harmadik féltől származó alkalmazások vagy más operációs rendszerekkel kell formázni a nehéz, különösen az OEM PC-k, hogy jöjjön előre telepített oprare rendszerrel. Részletes bemutató a holnap, mit és hogyan.

        AdrianGudus: Telepítheti az operációs rendszer több száz alkalommal. Ha nem telepíti az illesztőprogramokat a chipset, audio, video kártya, hálózati Paca, akkor az ikon helyi Connection.Orice OS kell vezetők kommunikálni a hardver.

        AdrianGudus: A merevlemez egy furcsa viselkedést! Azt javaslom, a formázás a merevlemez Ubuntu Linux Live. Hamarosan teszek a bemutató (még ma is), amelyek illusztrálják a módszer formázás merevlemez nélkül az operációs rendszer vagy a Windows CD. Néha kell használni a harmadik féltől származó alkalmazások vagy más operációs rendszerekkel kell formázni a nehéz, különösen az OEM PC-k, hogy jöjjön előre telepített oprare rendszerrel. Részletes bemutató a holnap, mit és hogyan.

        Addy: Köszönöm szépen f voltál nagy segítség: X

        AdrianGudus: Nos, mondtam fentebb, hogy kell egy partíciót! Miért nem olvassa el, amit írtam? Mondtam. Ha törli a partíciót jelenik meg nem lefoglalt terület (szabad területet), akkor válassza a fel / le nyilakkal, majd nyomja meg a C gombot (a létrehozott partíciót), akkor meg több fehér írásban néhány számot (a számok, melyek kapacitása partíció D), így hagyjuk őket, és nyomja meg az Enter és a íme, van a hátad D csak ő nem lesz adat.

        Én és szükségem ajutor.tocmai TociTox .. én a Windows XP audio-illesztőprogramok telepítettem, de nem találja, video, és nem tudod, milyen meghajtót szükségem van az internetes .. thanks ptr segíteni!

  427. gogutu - mondta

    Nekem is van egy kemény adatokat, amelyek nem telepíteni sosunt kíváncsi, ha lehet egy CD linux linux.am 10.04lts, rendszer instalatpe másik comp.langa windows.din mindent olvastam és láttam egy videotutoriale megjegyzés volt 10 a +, és beismerni, megtanultam sok hasznos dolgot visam.multa sem megbecsülést azok, akik megpróbálják, hogy segítsünk, amikor cramponam.multa megbecsülését

  428. Silviu - mondta

    Én nem felszerelesek hálózat Apre miért?: ((Tud valaki segíteni?

  429. Helló, nemrég telepítettem egy XP sp2-t, és mindent megtettem, amit meg kellett tenni. Most, hogy csatlakozni akarok, nem látom a „Helyi kapcsolat” lehetőséget, mit tegyek? Kétszer újratelepítettem a Windows-ot, és még mindig nem jelent meg. 🙁 Dak tudja, hogyan tudna valakinek egy kis segítséget nyújtani, bármi is szívesen Köszönöm !!!

    • AdrianGudus - mondta

      Addy:
      Szia, én nemrég telepített XP sp2 mindent megtettem nem volt köze. Most, ha nem akarja csatlakoztatni azt mondja: "Helyi kapcsolat", mit tegyek?. Én a Windows újratelepítése 2 idő ... és még mindig nem jelent meg előttem. Dak tudja CNVA volna egy kis segítség bármi milliárd jött Thanks!

      Telepítheti az operációs rendszer több száz alkalommal. Ha nem telepíti az illesztőprogramokat a chipset, audio, video kártya, hálózati Paca, akkor kellett volna Helyi kapcsolat ikonra.
      Minden operációs rendszernek szüksége vezetők kommunikálni a hardver.

      • AdrianGudus: Telepítheti az operációs rendszer több száz alkalommal. Ha nem telepíti az illesztőprogramokat a chipset, audio, video kártya, hálózati Paca, akkor kellett volna Helyi kapcsolat ikonra.
        Minden operációs rendszernek szüksége vezetők kommunikálni a hardver.

        Köszönöm f tovább

  430. Marian - mondta

    Nekem van egy probléma, remélem tud nekem segíteni, azt akarom, hogy telepíteni xp egy ps hogy nincs ablak, ha nem tudjuk csak fel a CD-t, hogy mondja, HARD DISK nem találja, hogy miért? Cd jó a lam használt más számítógépeken, különösen a beállítást a BIOS-ban aktívan ismeri fel a HDD? köszönöm

    • Marian:
      Nekem van egy probléma, remélem tud nekem segíteni, azt akarom, hogy telepíteni xp egy ps hogy nincs ablak, ha nem tudjuk csak fel a CD-t, hogy mondja, HARD DISK nem találja, hogy miért? Cd jó a lam használt más számítógépeken, különösen a beállítást a BIOS-ban aktívan ismeri fel a HDD? köszönöm

      Ha comp a SATA merevlemez jelenti, hogy a CD-t az XP nem SATA meghajtók integráltak, és emiatt akkor merül fel, HARD DISK nem található. Körülbelül integrálása SATA drivereket XP telepítőkészlet az egy tutorial itt az oldalon.

  431. florin - mondta

    Helló, nekem is problémám van egy új laptopdal ... az első indításkor a Windows 7 elkezdett települni, és nem voltam túl óvatos, és nem konfiguráltam túl jól az ablakokat. Hogyan tehetném, amikor elindítom a laptopot, hogy folytassam a Windows telepítését ... .Megemlítem, hogy amikor megvettem, nem kaptam egy Windows-os CD-t ... az első indításkor egyszerűen elindult a Windows automatikus telepítése, és hibát követtem el a helyes beállításban ... ..és azt szeretném, hogy az indításkor folytathassam a telepítést. köszönöm

  432. Lucian - mondta

    akit a legjobban segíteni? Nekem van egy pc asus eee pc telepítés Windwos 900ha hogy megint? ms

    • AdrianGudus - mondta

      Lucian:
      akit a legjobban segíteni? Nekem van egy pc asus eee pc telepítés Windwos 900ha hogy megint? ms

      Dacand bootolható USB stick a Windows. Meg kell kölcsönkérni a stick-1 2 GB valaki, vagy veszel egy (olcsóbb)
      Már több oktató a különböző módon, hogy egy bootolható USB stick a Windows. Stick vásárolni, vagy kölcsön. Keresek egy Windows CD, hogy valaki, vagy kapsz egy ISO image Windows. Akkor írj a keresési mezőbe a jobb felső fekete él: hogyan rakja ablakok a bot, vagy WinToFlash, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

  433. Mihaiilfenomeno - mondta

    Köszöntelek benneteket, és van egy kis probléma, az asztalon van egy dolog, hogy azt mondja, így
    Kérelem kapcsolat
    Mihai-Alexandru \ Rendszergazda megpróbál csatlakozni a számítógéphez. Ha megengedi, akkor le, de akkor újra később. Szeretné, hogy ezt a kapcsolatot? Igen, és én nem véletlenül adtam meg nekem, igen, meg ilyesmi, mint a PC jelszót Két kérdés merül fel Mihai-Alexandru és rendszergazda és azt be is választhat a doua.Si előtt volt, így .
    Hogyan lehet ezt a dolgot nem jelenik meg és tűnik el?
    Uitatii http://imageshack.us/photo/my-images/11/eeeeeeeeeeeeeeeeeeeel.jpg/

    http://imageshack.us/photo/my-images/189/pcccccccccc.jpg/
    Igen jelent meg, miután sajtológép sárga fickó fel a középső adminisztrátorok, és hogyan törölni?

    • AdrianGudus - mondta

      Mihaiilfenomeno:
      Köszöntelek benneteket, és van egy kis probléma, az asztalon van egy dolog, hogy azt mondja, így
      Kérelem kapcsolat
      Mihai-Alexandru \ Rendszergazda megpróbál csatlakozni a számítógéphez. Ha megengedi, akkor le lesz, de akkor újra később. Azt szeretné, hogy ezt a kapcsolatot? Igen Nem, és én véletlenül adott neki, és úgy tűnt, igen dolgokat, mint a PC jelszót Két kérdés merül fel Michael Alexander és a rendszergazda, és választhat a doua.Si előtt, így nem tettem .
      Hogyan lehet ezt a dolgot nem jelenik meg és tűnik el?
      Igen jelent meg, miután sajtológép sárga fickó fel a középső adminisztrátorok, és hogyan törölni?

      Úgy tűnik, hogy telepítette a Windows rendszergazdai fiók jelszavát a Windows és a Remote Desktop engedélyezve. funkció, amely lehetővé teszi, hogy távoli hozzáférést, hozzáférnek a számítógéphez, és látni mindent, amit csinál a számítógépen.
      Azt mondja, ha a számítógép beszél tiéd, vagy a forima, és minden kezeli egyetlen személy.

      Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép elemre, a megjelenő ablakban kattintson a Távoli fülre, és törölje a jelet a Távsegítség engedélyezése jelölőnégyzetből, és törölje a jelet az Engedélyezze a felhasználóknak a távoli kapcsolódást ...
      Kattintson az Alkalmaz, majd az OK gombra, így ez lenne az.

  434. Mihaiilfenomeno - mondta

    Igen, a számítógép az enyém, igen én install windowsu

  435. Mihaiilfenomeno - mondta

    Nagyon köszönöm Adrian jobb egérgombbal a Sajátgép, a megjelenő ablakban kattintson a Távoli fülre, és törölje, és törölje engedélyezése Remote Assistance és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról csatlakozni ...

  436. Costel - mondta

    Szia, köszönöm a munkát, amit végre sufet hogy anvata és számítógép-tudatlan én anvatat sok titkot a címét és ezt köszönöm szívből kívánok egészséget és erőt szavai Ceausescu papa munka anvatati minket számunkra, hogy éves számítógép jó állapotban kissé, ha lehetséges, szeretnék ajánlani egy programot, amit én le oktatóanyagok, mert a nettó az alacsony sebesség és tart sokkal ancarcarea antrerupe oldalt, és nem antelege letöltését videó view előadás és elmagyarázni, miben anteleg évet bemutató sok megbecsülés és tisztelet Costel

    • AdrianGudus - mondta

      Costel:
      Helló, Köszönöm a munkát, amit végez, hogy sufet anvata és számítógépes tudatlan én anvatat sok titkot a cím, és ez köszönöm a szívemből kívánok egészséget és erőt szavai Ceausescu papa munka anvatati minket számunkra, hogy év számítógépet jó állapotban van egyáltalán, ha tud ajánlani nekem programozni kívánt valamit letölteni a konzultáció, mert nettó több lassú és tart ancarcarea oldalakat, és nem antelege antrerupe és letöltése videó view cursivsi anteleg jobb tutorial, hogy elmagyarázza az év, sok megbecsülés és tisztelet Costel

      Sajnos azt akarjuk, hogy tudd, hogy nem értünk egyet a letöltés (download) oktatóanyagok honlapunkon. Ez a saját eredeti tartalmat, és amikor dolgoztunk. Az oldal nyitva 24 24, 7 7 nap az Ön számára. Ki akar látogasson el honlapunkra bármikor. Azt javasoljuk, hogy a magasabb adat terv a jobb láthatóság video oktatóanyagokat és természetesen

  437. Rares - mondta

    Van egy Windows XP Professional sp3 32 bit eredeti, nem az eredeti cd deoarce kaptam valakitől, nem mondom a nyilvánosság, a probléma fog kihagyni egyetlen PC-n, az enyém, figyelembe véve, hogy hány kalóz windowsuri net akarom megváltoztatni magam, hogy ezért számítógép fut, korlátlan alkalommal, az egyik azok eltűnnek aktivátor (abban az esetben van szükség, hogy aktiválja a Just dudál neki, azt mondtam, hogy azt hiszem, hogy Windows finom) tud valaki segíteni?

  438. Misu - mondta

    Helló srácok, én beiktatott xp sp2, és van egy zavart, azt akarom, hogy az én 3 szervizcsomagot, de van két lehetőség a Microsoft, és mondd el nekem, hogy savanyú jobb nekik ott honlapján:
    ** Windows XP Service Pack 3 - Az ISO-9660 "544 MB" és
    ** Windows XP Service Pack 3 hálózati telepítési csomag informatikai szakemberek és fejlesztők számára, amely csak „316 MB” -t tartalmaz
    SO OVER különbség köztük, amely extra 200MB egymást ki chetsia hogy el lehet égetni a CD? 200mb tehát, hogy mit, és hektáros ajánlott? Köszönöm

  439. Andrada - mondta

    De kérlek sami raspundeti.am fel a programot a pretenu vegyületek és SIA lu átépítették windows.mai kémek vissza kell állítani, vagy telepítés?

    • AdrianGudus - mondta

      Andrada:
      De kérlek sami raspundeti.am fel a programot a pretenu vegyületek és SIA lu átépítették windows.mai kémek vissza kell állítani, vagy telepítés?

      Alapesetben, ha a formázott eltűnt, keylogger szoftver. újra kell telepítenie, nincs értelme?

  440. Dan h - mondta

    Problémám van. Volt 7 szélem, és arra késztetett, hogy hallgassak egyet, amivel az xp-t feltettem ... és miután megpróbáltam betenni az xp-t, nem engedett hibát adni nekem ... Sikerült formáznom a C ul-t és ennyi ... Miután újratelepítettem a wind 7-et facuto….., mire minden alkalommal megjelenik előttem, mielőtt belépnék a 7. szélbe. a lefelé mutató nyíllal válassza ki a rendszerindítási útvonalat, hogy a kurzort a Windows 7-hez mozgassa ... A megjelenő felső rész az olyan ablakok, amelyeket telepíteni akartam, mintha telepítettem volna, és most nem tudok megszabadulni ettől a dilemmától ... Mielőtt úgy ment volna, hogy ez nem történt velem, még a dak is a második szél 2-es telepítésénél volt. Mit tehetek ... segítsen pls

  441. Dan h - mondta

    Problémám van. Nekem 7-es szélem volt, és arra késztetett, hogy hallgassak egyet, amivel xp-t teszek ... és miután megpróbáltam betenni az xp-t, nem engedett hibát adni nekem ... Sikerült formáznom a C ul-t és ennyi ... Miután újratelepítettem a wind 7-et, van facuto….., mire minden alkalommal megjelenik előttem, mielőtt belépnék a 7. szélbe. a lefelé mutató nyíllal válassza ki a rendszerindítási útvonalat, hogy a kurzort a Windows 7-hez mozgassa ... A megjelenő felső rész az olyan ablakok, amelyeket telepíteni akartam, mintha telepítettem volna, és most nem tudok megszabadulni ettől a dilemmától ... Mielőtt ment volna anélkül, hogy valami ilyesmi történt volna velem, még akkor is, amikor ez volt a második szél 2 telepítése. Mit tehetek ... segíteni

  442. Mihaiilfenomeno - mondta

    Azt mondod, hello, van egy probléma, 2 160 meghajtók GB-os és a 500gb egy 7 feltelepítettem ablakok és egyéb Windows XP PC pornescu sp3.Si, amikor a Windows indításakor 7, ott, ahol látom, a másik férfi hardu windows xp.Eu akarok, amikor bekapcsolja a számítógépet lehet választani, a Windows és a Windows xp.Cum 7 mit választanál?

    • AdrianGudus - mondta

      Mihaiilfenomeno:
      Azt mondod, hello, van egy probléma, 2 160 meghajtók GB-os és a 500gb egy 7 feltelepítettem ablakok és egyéb Windows XP PC pornescu sp3.Si, amikor a Windows indításakor 7, ott, ahol látom, a másik férfi hardu windows xp.Eu akarok, amikor bekapcsolja a számítógépet lehet választani, a Windows és a Windows xp.Cum 7 mit választanál?

      Milyen OS nem telepíti az első?

  443. Mihaiilfenomeno - mondta

    A windows 7

  444. Mihaiilfenomeno - mondta

    Először telepített Windows 7.
    Szeretnék kérdezni valamit, amit 2 alaplap bővítőhely van 4 6, ahol egy zsákba, és a második táska hardver DVD-/ + RW.Dar szeretnék táskát egyszerre meghajtó mind a ketten, de a DVD-/ + RW, alaplap gigabyte Sata 2, és hajtja a dugót a mica.Am olyan megoldás, hogy használja őket egyszerre?

  445. AdrianGudus - mondta

    Mihaiilfenomeno:
    A windows 7

    Nagyon rossz! Első alkalommal telepíteni, majd a Windows XP 7!
    Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan tudom kijavítani, ha dual boot Windows XP után a Windows 7, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  446. danutz1245 - mondta

    7 ablakok és azt szeretnénk, hogy az Xp mi lesz, ha XP után 7 zsák (mielőtt még XP 7)

    • AdrianGudus - mondta

      danutz1245:
      7 ablakok és azt szeretnénk, hogy az Xp mi lesz, ha XP után 7 zsák (mielőtt még XP 7)

      Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete szegéllyel: Hogyan tudom kijavítani, ha dual boot Windows XP után a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

  447. Van egy kérdésem magam.
    A Windows 7 utolsó, és azt akarom, hogy van, és XP (SP3) on 7 nem megy minden játék. És telepíteni a Windows ad nekem egy hiba! Megpróbáltam törölni, és 7 és telepítés (SP3), és nem működik. Köszönjük!

    • AdrianGudus - mondta

      Alex:
      Van egy kérdésem magam.
      A Windows 7 utolsó, és azt akarom, hogy van, és XP (SP3) on 7 nem megy minden játék. És telepíteni a Windows ad nekem egy hiba! Megpróbáltam törölni, és 7 és telepítés (SP3), és nem működik. Köszönjük!

      Van egy oka annak, hogy nem tudja telepíteni a Windows XP rendszert. Megtalálásához írja be a fekete szegély jobb felső sarkában található keresőmezőbe: A Windows 7 telepítése 100 MB rejtett partíció nélkül, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot. Nézze meg a fej-fasz oktatóanyagot.

  448. Silviu - mondta

    Deunde letölthető?

  449. Anonyme - mondta

    Nekem van egy probléma, istelz WIDOS Xp cDNS és meghajtó konfigurációs vace amerikai nusti a kéretlen reklámleveleket után történik inkarka nem adott lapot nem található, mi fak ebben az esetben roGGGgggggggg ajuttima Response Id: madalyn_jk plzz ajutoRRR

  450. dani - mondta

    Szia Nekem van egy probléma volt WIND xp dolog volt más játékot a Google Chrome és a sötét Lam Lam számítógép és egy pár órát világít, és látsz engem, és Mia hiba eltűnt, és minden volt, mikor töltse le most Állítsa le a számítógépet, majd kapcsolja be disapar, és ezért le kell tölteni, hogy minden alkalommal, amikor bekapcsolja a számítógépet, miért, így tudok adni neked magyarázni? történt veled?

  451. Hogyan kap egy jó Windows XP?
    pls

  452. vlad - mondta

    ion:
    Hogyan kap egy jó Windows XP?
    pls

    Az üzletből…

  453. Sorinel - mondta

    ahová a jelszó nincs jelszó a windows itt kezdődik
    ott van a rendszergazda jelszó
    amikor belépnek az ablakok nem csak akkor jelenik meg, ha meg a rendszergazda

  454. Alexys - mondta

    Segítségre van szükségem:
    Én egy Android Tablet és szeretnék telepíteni egy Bluetooth adapter hogyan? Lehetséges ez?
    CVE akarsz: Azt akarom, hogy nyomtatni a tablet EXEL Word-fájlok, stb, de NEM EGY mátrix nyomtató Bluetooth, így nem küldési beállítások. Lehet telepíteni a Windows a tabletta? És telepítése után a Bluetooth adapter? RASP Kérem várjon E-MIL szép: [e-mail védett] KÉRJÜK OR MESSENGER SZÉP

  455. Steel Works - mondta

    miért megy olyan nehéz a Windows XP vezeték nélküli?

  456. Ionut Serban - mondta

    Salut.Sa mondják, hogy most van egy windows xp pc, és tedd a windowsu medoda hogy megmutattad a videó. (Via virtuális szerelhető, vagy emuláció). Először is meg kell, hogy partíciót? (A régi már?) Értünk, egy PC Win XP, és azt szeretnénk, hogy Win XP újra, de nem mellette .. ez nem teszi őket első választás ... egy új partíciót a Windows XP telepítése az emulátor és utána adja Indítsa újra a PC gomb jelenik meg nekem, hogy a Windows elindul, és lehet törölni az első után?

    • AdrianGudus - mondta

      Ionut Serban:
      Salut.Sa mondják, hogy most van egy windows xp pc, és tedd a windowsu medoda hogy megmutattad a videó. (Via virtuális szerelhető, vagy emuláció). Először is meg kell, hogy partíciót? (A régi már?) Értünk, egy PC Win XP, és azt szeretnénk, hogy Win XP újra, de nem mellette .. ez nem teszi őket első választás ... egy új partíciót a Windows XP telepítése az emulátor és utána adja Indítsa újra a PC gomb jelenik meg nekem, hogy a Windows elindul, és lehet törölni az első után?

      Nem hiszem, hogy érti a tutorial. Mi itt is egy virtuális gép, csak azért, mert abban az időben, a lehetőséget a fényképezés kamera külső monitor és a meghajtó, hogy képes, hogy bemutassa egy igazi számítógépen. Ha meg akarjuk érteni, hogyan működik VirtualBox kell nézni más oktató szentelt használ, és a VirtualBox.
      Amikor telepíti / használja a virtuális Windows telepítése egy virtuális gép, mint VirtualBox vagy VMware Player (ami nincs bemutató itt az oldalon), van, hogy a valódi Windows-t. A Windows a virtuális Windows nem működhet anélkül, hogy a tényleges, hogy fuctional. Virtuális gép és a telepített operációs rendszer a Windows virtuális gép függ az aktuális

  457. Carmen - mondta

    Nekem van egy probléma, nem tudom, hogyan lehet megoldani. Én egy újonc, aki a Windows XP helyesen Mivel nem kaptam semmilyen hibát, azt telepítette az illesztőprogramokat, programok a számítógép simán megy. Miután bezárta a számítógépet, és szerettem volna, hogy nyissa meg a második nap jöttem 32 rendszerhiba, és megkérdezi, hogy helyezze be a CD-t a javításra. Mi történik, mivel ez a dolog történt velem egy párszor már.

  458. Nekem van egy számítógép probléma tud valaki kérem, segítsen nekem fr probléma csökken kontraszt Misa Misa fel a sárga fény nem különbözik nagy fehér néz ki, mint egy darab régi papír sárga megjelent valami ezer adott bios és EAM acept Nem értem, hogyan lehet megoldani a bios meg írása előtt most úgy tűnik sárga fehér tud nekem segíteni, ha tudsz

  459. Ionut - mondta

    Ionut:
    Most újra a Windows XP sp3, minden szép és jó, amíg az első alkalommal dextop jött még mielőtt dextopul show, és megjelent egy hiba "shmgrate.exe - sérült fájl ... jól tettem OK, OK, OK néhányszor, végül sikerült belépnie a dextop, akkor adtam először restart.In újraindítása elkezdte ellenőrizni fájlokat, mint adtam magamnak CHKDSK parancsot. Kezdett, hogy távolítsa el, cserélje ki a fájlokat ott, azt hiszem, ez nem normális után a friss telepítés az operációs rendszer, hogy megtörténjen ... nos, maradt, hogy befejezze. Ezután minden rendben volt, telepítettem minden van a számítógépen minden megy rendben után frissen telepített Windows, hogy miután kiderült, miután volt 100%-ban biztos, hogy minden jól fog menni, látom, mint a zene még akkor is, ha például nincs más alkalmazás is nyitva, hallod megszakadt ... nem is beszélve, hogy ha, míg a zene szól, kinyitom a böngészőt, és például, úgy hangzik, mintha énekelni nagyon lassú, és a robot mint ami énekelni incetinitorul.Imi mondani mi lehet? Lehet, hogy tetszik ez a Windows nem jó? Várakozás a választ, köszönöm előre!

    Szeretném mondani, hogy videókat a YouTube-on megy, és hallom a zenét, valamint talán még rosszabb.

    • AdrianGudus - mondta

      Ionut: Azt szeretném mondani, hogy videókat a YouTube-on megy, és hallja a zenét, talán még rosszabb.

      Mielőtt telepítené az operációs rendszert, akkor le az összes eszközt a PC-ről? Ismét telepíti a Windows vagy más operációs rendszer a PC monitor billentyűzet és egér hagyd ezt.
      Telepítése után a Windows, telepítse az összes driver (hang, video, net, chipset)?

      • Ionut - mondta

        AdrianGudus: Mielőtt telepítené az operációs rendszert, akkor le az összes eszközt a PC-ről? Ismét telepíti a Windows vagy más operációs rendszer a PC monitor billentyűzet és egér hagyd ezt.
        Telepítése után a Windows, telepítse az összes driver (hang, video, net, chipset)?


        Hogy elfelejtettem írni az üzenetet, de igen, azt kihúzta minden mellett a billentyűzet, egér és monitor. És a telepítés után tettem csak, ami szükséges volt, chipset, videokártya-illesztőprogramok, hang-és a nettó és így tovább.

    • Cozma Costel - mondta

      Telepíti Windows XP Professional a Windows XP Home Edition, majd megy a munka tökéletes

  460. Ionescu - mondta

    A probléma a Carmen, az ő története, nem, nem vagyok szakértő, de tanulok, és az emberek általában úgy gondolják, hogy ha telepíti a szoftvert, elfelejtette átadni az első boot a merevlemezről, nem CD, így kérdezi CD.

  461. Ionut - mondta

    Úgy tűnik, hogy abban a Windows-ban volt a hibás, kb. 3-4-szer telepítettem ... minden egyes alkalommal, amikor nehezen ment +, hogy újabban nem engedte, hogy telepítsek chipsetet és szinte egyetlen illesztőprogramot sem. De kicseréltem a CD-t Windows-kal, 30 perccel ezelőtt befejeztem az újat, illesztőprogramokkal, mindennel, amire szüksége volt, és tökéletesen működik. A zene nagyon jól szól, nem dolgozik keményen, nem terheli 100% -ig a processzort, mint a másik esetében. Igazán boldog vagyok. Szeretném megemlíteni, hogy azokat a lépéseket, amelyeket Cristi bemutatott az oktatóanyagban, melegen ajánlom. Szép estét, Ionut.

  462. Faby - mondta

    Mivel a problémák és hibák úgy döntöttem, hogy újra a Windows XP sp3. Csináltam rendszerindító CD csak, hogy amikor újra indítást CD. Próbáltam a BIOS-ba, de nem adja meg bármelyik gombot (már korábban keresett, hogyan lehet a BIOS) Megpróbáltam bejutni DOS és formában ott megint nem válaszol, amikor megnyomom f4. mintha a billentyűzet nem reagál. Én tanácsot, mit tegyek?

  463. Gavril - mondta

    sal, hogyan kell letölteni symulator 18 Berlin-Warszawa Draw WOS Haulin Europa térkép

  464. Larys - mondta

    Hello! Én sie probléma ((Van egy 7 végső győzelem, és nem akartuk, ...... és hogyan kell telepíteni win xp nush * Kérjük ajutatima (! SÜRGŐS

    • AdrianGudus - mondta

      Larys:
      Hello! Én sie probléma ((Van egy 7 végső győzelem, és nem akartuk, ...... és hogyan kell telepíteni win xp nush * Kérjük ajutatima (! SÜRGŐS

      Helyezze a Windows XP CD-t a meghajtóba, és indítsa meg (ha nem indul el a CD-t, vagy tudja, hogyan kell beállítani a BIOS boot a CD, már tutorial ezen. "Újra írás a fenti mezőben Keresés jobb szélén fekete: egy rövid magyarázatot a BIOS, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató)
      'Ll amikor megkapja a partíciókat, delete partition 100 MB, ami facuto automatikusan telepíti a Windows 7. Partition amely megakadályozza, hogy újra a Windows XP. MB 100 törölje a partíciót, és újjáépíteni a C partíciót. akkor folytathatja a telepítést úgy dönt, hogy telepíteni a Windows XP C. Továbbá tegyük fel, hogy tudja, hogyan kell telepíteni a Windowst. Ha nem, és hogyan kell telepíteni a Windows xp sp3 bemutató már van. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: hogyan kell telepíteni a Windows XP, nyomja meg és meg fogja találni a tutorial.

  465. Galati - mondta

    Pontosan azt telepítettem, hogy az oktatóanyagban tökéletesen működik, és az illesztőprogramokat is jól telepítettem eddig ... csak hogy a vezeték nélküli vezeték túl keményen működik .. Nekem volt a Vista és a vezeték nélküli csak akkor, hogy az xp-n túl lassan működik.

  466. Adrian - mondta

    Szia, így van egy probléma, hogy láttam a bemutató: így van, hogy az újraindítást, és állítsa be a merevlemez boot az első, ha a telepítés a CD-ről

  467. AdrianGudus - mondta

    Adrian:
    Szia, így van egy probléma, hogy láttam a bemutató: így van, hogy az újraindítást, és állítsa be a merevlemez boot CD primuldaca hogy telepítés

    Nem kell ezt tenned. A telepítés után, egyszerűen vegye ki a CD-dn optikai meghajtó és a számítógép indul csak a merevlemezről

  468. Bogdan - mondta

    Hol lehet letölteni a Windows XP sp3?

  469. Bogdan - mondta

    Bogdan:
    Hol lehet letölteni a Windows XP sp3?

  470. danu - mondta

    Ez SP2

  471. Octavian - mondta

    hello, van egy kérdésem. A videó azt mondta, hogy a legjobb, hogy a gyakori töredezettségmentesítés partíciók, hogy jobban működnek. Most a kérdés, ha töredezettségmentesíteni mi történik? törli mindent, amit a partíciót?

  472. Roby - mondta

    szia .... a nevem robert! nekem is van egy kérdésem:: hol tölthetem le a Windows XP letöltését? de mi a helyzet azokkal a csomagokkal is? 2. és 3. szervizcsomag? Vannak fejlesztések ezen az operációs rendszeren? Hol tölthetem le őket? Szeretnék találni egy weboldalt, ahol meg lehet szerezni őket fertőzés vagy egyéb csodálatos hiba nélkül? Láttam azt a videót is a Windows XP telepítésével, és itt van egy másik kérdés ..: Nincsenek hibáim a telepítés során .... Egy jó Windows-ra gondolok ..? Azt hiszem, a ws-sel rendelkező CD-m karcos, és emiatt sok hibát kapok, és az újrapróbálkozás vagy a skin opció ... ha segíteni akarsz, kérlek lépj velem kapcsolatba velem az azonosítóm miatt: [e-mail védett]…kérem!!

  473. Georgiana - mondta

    Szia. "Szeretném tudni, hogy felhívtam a program tette a videót? Küldjön egy e-mailt

  474. TitanAE - mondta

    Van egy 1 kérdést.
    A Windows azt 7 dolog Töredezettségmentesítő.
    És VirtualBox gombra kattintáskor megy elég keményen miért ne Stu.
    Ez normális?

  475. érdeklődés - mondta

    Helló, és köszönöm előre. Azt akarom, hogy javítsa ki a Windows XP sp3, csizma a CD-ről, és nem kap, hogy a lépés, ahol azt kéri a telepítés ENTER R javításra. Mit lehet tenni?

  476. Én Sall windows vista telepíteni xp Hogyan is nem adom el, és azt mondják, hogy nem telepíti kompatibilis!

  477. Adrian Gudus - mondta

    Dudu:
    Én Sall windows vista telepíteni xp Hogyan is nem adom el, és azt mondják, hogy nem telepíti kompatibilis!

    Ez nem kompatibilisek. Ez azért történik, mert így is van állítva merevlemez BIOS. Pontosabban meg kell adnia a BIOS, és állítsa az IDE merevlemez helyett AHCI, mint most.
    Részletesebb részleteket a témának szentelt oktatóanyagban talál. Írja be a KERESÉS mezőbe a jobb felső oldalsávon: "A Windows XP telepítése AHCI konfigurációra vagy RAID tömbre" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

  478. daniel - mondta

    a BIOS és hol.
    kérlek!

  479. Adrian Gudus - mondta

    daniel:
    BIOS-ban jelent undeeste.
    kérlek!

    Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőbe: "Néhány rövid magyarázat a BIOS-ról" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az ehhez hasonló oktatóanyagot.

  480. Hello! Valaki tud adni nekem egy helyet nekem, akkor letölthető a telepítőkészlet a Windows XP? Előre is köszönöm!

  481. Adrian Gudus - mondta

    sim:
    Hello! Valaki tud adni nekem egy helyet nekem, akkor letölthető a telepítőkészlet a Windows XP? Előre is köszönöm!

    Nem tűri az ilyen kapcsolatok. A Windows XP továbbra is vásárolt néhány üzlet. Letöltése a harmadik fél helyek illegális. Nem ösztönzi vagy hagyja jóvá a kalózkodás.
    Windows XP, Vista és 7 8 olyan kereskedelmi operációs rendszerek. Megtalálja jogi és letölthető, ingyen csak Windows operációs rendszerek és a Windows 7 8 Enterprise Enterprise.
    Hol és hogyan kell letölteni őket a két változatban létezett bemutató oldalunkon. Megtaláljuk a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv.

  482. Nicoleta - mondta

    WIND xp

  483. Mihai - mondta

    Windows XP jó. ☺ ☺ ☺

  484. Megvan a cd és a normál telepítést végzem, de nem tud bizonyos fájlokat lemásolni nekem! Laptopot használok. Mielőtt kipróbálnám a laptopot, a számítógépen csináltam, és tökéletesen működik! De mit tehetek, ha nem megy el mellettem, és ha adok egy "átugrási fájlt", hibákat ad ????

  485. dieday - mondta

    jó teszel a honlapon letöltést képek VirtualBox

  486. Vannak Calin és köszönteni
    Sziasztok, különösen azok, akik videotuorialele igazán sokat tanulni van egy kis probléma, hogy nem tudok mindent megtalál keresek oktatóanyagok és bőségesen Windowsurii de egyik sem telepítettem az összes driver, főleg videokártya szeretnék találni bemutató megtanítani, hogyan kell bevezetni a ITR szükséges illesztőprogramokat a Windows telepítése után már nem kell telepíteni külön illesztőprogramokat [ha léteztek bemutató Kérjük helyezze a LINCK az e-mail cím [ [e-mail védett] ] És ha egy tutorial facetii cititii múlva a comment Köszönöm

  487. Először is azt kell mondanom, hogy tiszteletben tartják, és köszönöm, másrészt én is kérdezni, hogy milyen szoftvereket filmre?

  488. csatlakozó - mondta

    Szia Cristi, telepítettem a Windows XP, de van vezetők, még a net, azt követően, hogy sor kerül, valamint a videó-és sunet.Deci hogyan? Előre is köszönjük.

  489. windows telepítő - mondta

    Hasznos információk telepítse a Windows XP sp3 információkat bemutató videót .. Köszönöm!

  490. Aranysárga - mondta

    Szia, telepítettem a Windows 7 szeretné telepíteni xp ", de ne hagyj el, azt mondom, hogy a jelenlegi verzió újabb, mint amit akarok telepíteni. Hogyan lehet megszabadulni a hiba? `Nagyon szeretném xp helyett win7 de nem, van valakinek valami ötlete?

    • Adrian Gudus - mondta

      Telepíteni a Windows XP meg kell formázni a partíciót C. Hogy meg tudod csinálni a telepítő CD-Windows XP, amikor valaki átmegy a varázsló telepíteni a Windows XP. Talán megpróbálta telepíteni XP, míg a Windows 7 már be, amit tesz az XP CD-t, és megpróbáltam telepíteni futtatásával beállítás, hogy megjelenik a CD behelyezésekor. Ez nem korrekt eljárás!
      XP telepítése előtt győződjön meg arról, hogy vannak olyan vezetők elérhető a laptop.
      Telepítéséhez XP meg kell kezdeni a telepítést, és csomagtartó-ból egy bootolható CD-t, vagy ragaszkodni a Windows XP.
      Hogy ez hogyan történik, arról korábbi oktatóanyagainkban beszéltünk, az egyik a "néhány rövid magyarázat a BIOS-ról", amelyet a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével találhat meg.

  491. Cosmin - mondta

    Kiváló tutorialul.Puteti hogy a tutorial, ahol telepíteni a Windows 95?

  492. Cosmin - mondta

    Telepítettem a Windows XP virtualbox.A 20 tartott csak pár percre.

  493. örvény - mondta

    nekem, ha nézek formátumú partíciókat nem nézek FAT partíció D lehet tenni?

  494. Nem telepíthető a Windows Vista a pc-re, hibákat (kötetet) kapok a telepítés közben?

  495. mary22 - mondta

    Várom, hogy megnézhessem az oktatóanyagokat ... nagyon köszönöm.

  496. oroszlán - mondta

    Nem csak adj minden megjelenik netul teszel a dugót a neten PC.

  497. Renate - mondta

    Köszönöm szépen a tutorial. Az előadás nagyon jó. Gratulálunk!

  498. Ovidiu - mondta

    Hogyan kell telepíteni az operációs rendszert windows.am új pc, és fogalmam sincs, hogyan kell csinálni, a CD-t?

  499. Andrik - mondta

    spunetimi kérjük ki tudja, mi lehet a Windows XP elkezd sal gruzeasca és kikapcsolható eara az elején, és így végleg?

  500. Andrik - mondta

    Kérjük, azt mondják, nem lehet gruzeste Windows XP elindul, és elkezdi eloltani peurma eara gruzeasca és nem guzeste

Trackbacks

  1. […] Ha még nem tudod, hogyan kell telepíteni a Windows rendszert, megnézhetsz egy román nyelvű oktatóanyagot, IDE kattintva […]

  2. […] 100 MB-os partíció, amely megakadályozza a felhasználót a Windows XP vagy a Windows Vista telepítésében. Már vannak oktatóink a Windows XP telepítéséről vagy a Windows Vista telepítéséről és optimalizálásáról. És mégis, az összes irányelvvel […]

Speak Your Mind

*