Hogyan készítsünk egy indítható USB-háttértárat, amelyet a Windows Vista vagy a Windows7 telepítünk - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan lehet a Windows Vista A Windows 7 vagy USB stick nélküli segítő szoftvert, azt csak a Vista vagy a Windows ad 7 szabványnak.

Néhány évvel ezelőtt a kollégám Krisztus tett egy tutorial, hogy hogyan csinál egy bootolható botot Windows XP, hogyan, hogy az operációs rendszer és az egyéb funkcionális bot Linux és mojopack bot bot.

Ma megtanuljuk, hogyan készítsünk indítható botot Windows 7 vagy Windows Vista használatával, ehhez valóban szükségünk van a Vista vagy 7 operációs rendszerekre, az FIGYELEM xp-en ez a módszer nem működik.

A módszer nagyon egyszerű, minden van szükségünk egy USB stick legalább 4 Giga és telepítette a Windows Vista vagy a Windows PC 7.

Csak a parancssorból fogunk dolgozni, rákattintunk a Start gombra, írunk a Search CMD-re felfelé a listában, jobb egérgombbal kattintunk a CMD-re, és a „Run As Administrator…” helyi menüből választunk. Ezután 10 nagy és széles parancsot kell megadnunk a CMD-ben, de jobban megértsük, nézzük meg együtt az alábbi oktatóvideót.

Ha érdekel a többi kapcsolódó cikkek usb operációs rendszer Keresés az oldalon jó néhány cikket a az operációs rendszer vagy a botot a bot hordozható szoftver.

Ne felejtsd el, hogy várja meg az értékelés része vélemények a tutorial.

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (449)

  • Bravo srácok, ezt már régóta várom ... hogyan tehetek fel Vistat vagy nyerhetek a Stik-re. Vártam, és nagyon kíváncsi voltam arra, hogy lesz-e egy hasonló oktatóanyag, amely hasonló az xp-hez, a Vista-hoz vagy a Win 7-hez ... Látom megjelent, és nagyon boldog vagyok. !!! Ismét a srácok 7 év felettiek.

  • Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, a tény, hogy elégedett velem, és én, hogy boldog legyen, és inplinit.Va kövesse a bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, csak Videotutorial.ro hamarosan!

  • Super bemutató we'm nem lesz olyan egyszerű, mint várni egy ilyen tutorial, hogy én sokkal inkább a Windows 7 további sikeres

  • Hello! jó bemutató, f hasznos, csak hogy hibát tapasztaltam: (nyomja meg a botot, töltse be a sávot az elején, ezután megjelenik a hiba: winpeshl.exe alkalmazáshiba, Az alkalmazás sikertelen inicializálása nem sikerült (0xc0000006). Kattintson az OK gombra a megszünteti a kérelmet "
    újraindul miután ok
    nem másolt bn? nem másolt mindent ?? nem jó a bot? vagy ... mit mondasz?

  • Cata: Hello! hűvös bemutató, f hasznos, csak úgy tűnt, hogy nekem egy hiba: (buteaza után bot, terhelés sáv először, ezt követően hibaüzenet jelenik meg: winpeshl.exe Application Error, az alkalmazás nem sikerült initialze megfelelően (0xc0000006). kattintson az OK gombra Kész az alkalmazás "
    újraindul miután ok
    nem másolja bn? Nem másolni mindent? bottal nem jó? Vagy ... mi a helyzet?

    Refa lépéseket a bemutató, és használjon egy másik kép ablakokkal, meg egy másik ISO, lásd, hogy egy tiszta windows megváltoztattuk szoftvert vagy további meghajtók is!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.