Hogyan készítsünk egy honlapot, a 5, seo optimalizálás forgalmat figyelő - video bemutató

Sziasztok, mi már epizód telenovelával 5 létre egy külön helyszínen, a bemutató beszélünk kereső optimalizálás (SEO), és a forgalom ellenőrzése a helyszínen.

SEO (Search Engine Optimization), akkor egy nagyon népszerű wordpress plugint, azt mondanám, hogy a legnépszerűbb plugin for wordpress valaha készült, ez az úgynevezett "all in one seo pack" és foglalkozik létrehozása egyéni mezők a fejléc minden minden oldal és az azt követő, szintén ez a plugin minden egy seo pack, és létrehoz néhány nagyon fontos közötti kapcsolatok kategória-cím, cím, cím-cím helyszíni üzenetre jobban a címkén minden tétel a helyszínen, minden küldemény Csak ki kell, hogy töltse ki az alján a felület ablak adiminstrare szerkesztője WordPress.

A bemutató én összehasonlítás nagyon műanyag, én hasonlította a cikk egy pólót a boltban, ha az ing nincs ára címkéjén vagy csomagolásán nem tudunk róla semmit, mert a keresőmotorok, kivéve címkék, leírja minden tétel pontosan, hogy a kereső nem fogja tudni a cikket, ha valaki azt akarja, hogy olvassa el, nem éri meg.

Mindenki azt hiszi, valami SEO trükkök, és megmutatom, két vagy három éjszakára az első a Google indexében, ez nem trükk, mindent meg kell kezelni felelősen, az egyes elemeket kell leírni és elnevezett kell.

A következő video tutorial Telepítettem egy plugin nevű Google XML Sitemap, ami automatikusan épít a site map automatikusan minden alkalommal, amikor egy új cikket kiküldték, vagy egy új oldalt, ez a plugin ments meg minket egy új munka Továbbá, a bővítmény automatikusan instinteaza minden nagy keresőprogramok.

Amikor egy kereső felhasználó keresi el kell érnie a honlapon, hogyan kell ezt csinálni?

A Google a kereső hatalmas penetráció a felhasználók körében, hogy tudd mondani, hogy a forgalmat a keresők aránya több mint 95% forgalmat a Google, ezért a következő leckében fogjuk használni a két eszközt Google, ez a Google Webmaster Central és a Google Analytics.

Google Webmaster segítenek megismerni bármikor Hogyan Google bot látja el honlapunkra, ha ugyanazzal a tartalommal, vagy sem, mert gyakran jön el hozzánk bot így alapvetően látjuk az oldalon keresztül a "szeme" a Google bot.

A Google Analytics statisztikákat, sőt azt mondják, hogy jignii csak úgy, hogy ez egy csodálatos eszköz mérésére webhelyforgalmi, szinte minden helyszínen a világ ezzel az eszközzel lenyűgöző annak pontosságát és többféle információk elengedhetetlenül egy SEO menedzser vagy rendszergazda.

Ez a két eszköz a Google segítségével nagyban diagnosztizálásában forgalom és így a helyes döntés, hogy bizonyos tartalmi változások vagy elrendezés, mi a videotutorial.ro, nem tudtunk egy szervert ezen eszközök nélkül.

Nem lehet beszélni anélkül, hogy beszélt SEO eszközök a Google-tól, csak azt, hogy jó kapcsolatot az új főnök "Google".

Azt szeretném, ha egy kellemes, és felkéri, hogy figyeljen a többi ismertetők ebben a sorozatban, ha még nem látta.


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Helló,
  Lehet, hogy a bemutató az Adobe Dreamweaer, ha tudsz, különben nagy oktatóanyagok tinetio így tovább.

 2. Dreamweaver kifogásokat tudod egyébként

 3. Gratulálok a minőségi oktató, amit tett, talán a legnagyobb helyszínen Romániában foglalkozik ezzel. Az egyik javaslat, hogy van az Ön számára, hogy miután az oktató a wordpress, kezdj egy sorozat a Joomla. Csak így tovább a jó munkát.

 4. iohanion - mondta

  Érdekes Super.Foarte tutorialele.Mi nagyon segítőkészek voltak.
  Te vagy a legjobb.

 5. webdan - mondta

  Nagyon jól sikerült.
  Kiskereskedelmi "sitemap.xml" azok számára, akik nem használják a Word Press, és nem a "sitemap.xml" az oldalon, és aki nem teszi, meg tudjuk oldani itt. Egyszerűen
  1. Létrehozta a sitemap.xml, majd kiválasztani a kívánt formátumot kell biztosítani: xml kiterjesztés közvetlenül, vagy az archívumban.
  2. Megtakarítás "sitemap.xml" már archiválásra calculator.Daca unzipp;
  3. Ön mászni "sitemap.xml" az oldalon;
  4. Ugrás a Google Webmaster Tools, ahogy Krisztus is tette a bemutató és a "Webhely beállítások" -> "Webmester" -> kattintson a "Sumit van térkép", és átadja helyét webhelytérképek webhelye: írsz területen cuvantele szövegszerkesztési "sitemap.xml." Hacsak nem sitemap.xml fájlt a fájl az oldalon, írj Google Webmaster tools.O semmit, hogy a negatív választ a sitemap.

 6. andreydfa - mondta

  Cool tutorial! Várják több

 7. Nem iskola ... mi mutattak, és kifejtette, a dolgok olyan világosan és annyi türelemmel ... azt javaslom, hogy neki az első fokú Cristi nevezetesen "Professor" ...

 8. Songoku - mondta

  Helló Cristi ... Nagyon jó bemutató, de hibát észlelt. Ha aktiválja a bővítmény "All In One SEO Pack"És fogom beállítani, azt ez a hiba. Nem nyúltak hozzá semmit ... én inkább segítséget kérnek, mint tönkretenni valamit
  Tettem itt a kép a hiba.
  Köszönjük!

 9. SongokuHi Cristi ... Nagyon jó bemutató, de hibát észlelt. Ha aktiválja a bővítmény "All In One SEO Pack"És én fogom beállítani, én jelenik meg ez a hiba. Mentem, hogy semmi ... Én inkább segítséget kérni, mint tönkretenni valamit :)
  Tettem itt a kép a hiba.
  Köszönjük!

  Aktiválásához a plugin Mindez egy SEO csomag, amely segít reklámozza a site SEO típusát, meg kell frissíteni az adatbázist, mielőtt szomjúság, de ajánlott, hogy egy biztonsági másolatot a phpMyAdmin adatbázis, és adja meg Kattintson az Export, majd séta valahol ellenőrzött "mentés másként", miután a biztonsági mentés és a biztosított ellen hibák megnyomja a két gombot a képen.

 10. Lucian - mondta

  Liviu: ... Nem iskolában mutattak, és kifejtette, a dolgok olyan világosan és annyi türelemmel ... azt javaslom, hogy neki az első fokú Cristi nevezetesen "Professor" ...

  Egyetértek veled .. sokat tanultam itt ... Gratulálunk!

 11. Songoku - mondta

  boby-admin:
  Aktiválásához a plugin Mindez egy SEO csomag, amely segít reklámozza a site SEO típusát, meg kell frissíteni az adatbázist, mielőtt szomjúság, de ajánlott, hogy egy biztonsági másolatot a phpMyAdmin adatbázis, és adja meg Kattintson az Export, majd séta valahol ellenőrzött "mentés másként", miután a biztonsági mentés és a biztosított ellen hibák megnyomja a két gombot a képen.

  Ok! Köszönöm Boby!

 12. Claudiu - mondta

  fogadtatás
  Van egy kérdésem ...
  Azt szeretnénk, hogy egy weboldal letöltése játékok, filmek, szoftverek ... stb
  És azt szeretném tudni, hogy mi CMS magam a legjobb ...
  Ez a CMS a felhasználói kategória aive akarták feltölteni (olyasmi, mint egy torrent)
  Felhasználó Feltöltők, a vezetők ...

  Köszönjük!
  Várt választ

 13. szuper legmenőbb várom bemutató és egyéb oktatóanyagok
  Minél többet küzdöttem a Google Adsense
  Én több honlapok és én utálom a kódot minden ...
  De megváltozott a kis házi feladatot, és nem tudom, ki NNU kicsoda az x és y megköszönni bemutató
  csak jobb

 14. ClaudiuSzia
  Van egy kérdésem ...
  Azt szeretnénk, hogy egy weboldal letöltése játékok, filmek, szoftverek ... stb
  És azt szeretném tudni, hogy mi CMS magam a legjobb ...
  Ez a CMS a felhasználói kategória aive akarták feltölteni (olyasmi, mint egy torrent)
  Felhasználó Feltöltők vezetők ... Köszönjük!
  Várt választ

  Nem lenne igazságos az, hogy próbálja meg, hogy ítéleteket, akkor próbálja meg, hogy előtted minden, amit lehet, és el kell döntenie, sok CMS rendszer, jó néhány nem annyira jó is nagyon jó, és nagyon alig használt.
  Azért választottuk bemutatni wordpress, mert könnyen használható és nagy támogatást.
  A munka mellett, hogy meg kell benyújtania, és jön a véleményét, amit szeretek, és én nem szeretném, ha, és fordítva.
  Cserkész, próbálja őket, és úgy dönt, véget vet az, amikor úgy dönt, hogy a helyszínen, hogy kell, hogy szolgálja a nagyszámú látogatót meg kell gondolni rá, mint egy választás, a választás, csinálni, és attól függően, hogy milyen hosting áll rendelkezésünkre.
  Mérje kétszer vágott egyszer.

 15. Claudiu - mondta

  boby-admin: Próbáld ki őket, és úgy dönt, véget vet az, amikor úgy dönt, hogy a helyszínen, hogy meg kell

  Hát én próbáltam sok PHP-Fusion CMS, WordPress, joomola, PHP-Nuke .... Zimi jó, hogy nekem legyen szíves plzz

 16. Hogyan Utálom 2 linkeket webmester eszközök, azaz, hogy hogyan helyezkednek ftp
  mutathat, de a következő bemutató?
  Könyörgök

 17. Gratulálunk nyilvánvaló a professzionalizmus és a tisztelet, hogy adunk azoknak, akik az oldalon. Hogy hasznos dolgokat, hogy mások a neten kérnek több pénzt. Ismét tiszteletem.
  PS közlemény őszinte, és nem arról, hogy az érdekében, hogy valaki hirdet.

 18. Cristi kérjük így sokat tehet a video tutorial, vagy segítsen nekem, hogyan kell aktiválni hatások ubuntu Tudomásul veszem, hogy kerestem a neten KDE lam nustiu van néhány fájl, ami segíthet őket? Tudod, mit gondolok a hatása az ubuntu.

 19. Kérjük, hogy a bemutató és a biztosító wordpress
  ha tudjuk, hogyan kell megvédeni magunkat, és
  például egy DDoS kerülhessen?
  vagy ha valaki kerül az Ön és ad elfogyott DDoS-gyűlölet helyszíni összeszerelés

 20. Stefanhellzone - mondta

  Van egy weboldal wordpress verzió 2.7.1 hogyan kell frissíteni változat 2.8.4 hogyan tudom frissíteni a dugó? Jó lenne, ha lenne is ezt a következő bemutató?

 21. Songoku - mondta

  PaulCristi kérjük így sokat tehet a video tutorial, vagy segítsen nekem, hogyan kell aktiválni hatások ubuntu Tudomásul veszem, hogy kerestem a neten KDE lam nustiu van néhány fájl, ami segíthet őket? Tudja, hogy mit beszélni hatásait ubuntu.

  Kattintson a jobb egérgombbal az asztalon, majd kattintson a "Change desktop background", és megy a lap "Visual Effects". Ott úgy dönt, vizuális effektek függően videokártya. BAFTA!

 22. György - mondta

  helló, ha kész a következő totorialul alig várom, hogy

  Én nagyon érdekel, hogy hogyan lehet a webhely jelenik meg a Google, amikor scrim site.ro név ha hozzávesszük a következő bemutató

 23. florin - mondta

  sal ..
  Először is gratulálok az ötlet a video tutorials, úgy gondolom, jó ötlet .. Nem is beszélve a konzultáció, hogy nagyon sikeres .. Kívánok sok sikert tovább ..

  A javaslat jövő bemutató .. hogy hogyan tudjuk integrálni a honlapunkon szolgáltatások Google Adsense Talán sokan vannak, akik szeretnék, hogy ezt a fajta szolgáltatást a saját oldalon ..

  PS. Cristi .. Hogyan tudok Önnel a kapcsolatot .. Szeretnék egy e-mail címre .. vagy lépjen kapcsolatba a Yahoo ID ..

 24. Tomescu Andrey - mondta

  Adrian Cristi, tudod, hogy a bemutató a Macromedia Dreamvawer 8? Azt szeretném tudni, hogyan kell használni! Láttuk, amelyek szuper tutorials! Ebből megtanultam, milyen egy számítógép, és csodálni tovább! Kérlek!

 25. Razvan - mondta

  nagy oktatóanyagok wordpress. ez a leírás is azt reméli, hogy adja meg annyi „mögött” wordpress. Lehet egy videó bemutató épület Word Press témák a nu.poate egy kapcsolódó hírcsatornák (író, olvasó) intelligens használata acestora.poate és bemutató azoknak oldalak html, php, asp, és szeretnénk, hogy SEO ... .a szuka emlékszem, korábban azt mondta, hogy egy sor nyomon, és néhány php-mysql. Még mindig figyel téged (nem a másik, de lesz a feed olvasót: d) tovább növekedett, és már meg ilyen útmutatók. kérdések a tartalom már nem, még halmozzák az információkat. amikor feltettem a csont dolgozni, és tenni valamit, biztos, hogy lesz bombázzák kérdések

 26. dragonuroshu - mondta
 27. dragonuroshu - mondta
 28. Cristi Kérem, mondja meg kedves velem, amit plugint használ prt „Előfizetés e-mailben oktatóanyagokat” Kerestem, de nem találtam semmit nus dc még ha találtam semmit nem tudok mondani nekem. köszönöm

 29. csőrCristi szíves árulja el, mi plugint én is használtam prt "Iratkozzon fel e-mailben Tutorials" Kerestem, de nem találtam semmit nus dc akkor is, ha nem találtam semmit, amit mondhatok, hogy nekem. Köszönöm :)

  Subscribe2

 30. köszönöm szépen

 31. ionutz - mondta

  Szia Cristi, Adrian .. van egy kérdésem kristályok. Ez header.php

  # Portrait-bg {background: url (/ images / bg-portrait0.jpg);}

  és azt szeretnénk, hogy egy linket, hogy a kép "bg-portrait0.jpg" a helyszínen. Meg tudná mondani, hogyan kell csinálni, hogy kerestünk engem a szemem. Köszönjük!

 32. Alexcsandru - mondta

  Mit is mondhatnék, bravo, jó kezdeményezés.
  Ha állok rámutatni a hibákat néhány, nem úgy értem, előadásmód hibákat, vagy mi nem, de megmagyarázni hibákat.
  Adok egy példát: A célállomás nincs ilyen kulcsszavak: szó, cuvant2, szó 3 ...
  de: szó, szó, szó, nincs hely! (Nincs idő megmagyarázni, miért!)
  Üdvözlettel ...

 33. Alexcsandru: Mit is mondhatnék, bravo, jó kezdeményezés.
  Ha állok rámutatni a hibákat néhány, nem úgy értem, előadásmód hibákat, vagy mi nem, de megmagyarázni hibákat.
  Adok egy példát: A célállomás nincs ilyen kulcsszavak: szó, cuvant2, szó 3 ...
  de: szó, szó, szó, nincs hely! (Nincs idő megmagyarázni, miért!)
  Üdvözlettel ...

  Talán azt mondja, amíg a szünet után, hogy nem csatlakozik a vesszőt, nem ül a suspense.
  E, tedd, és kezelni a nagy dolog, ne mondd, hogy miért ...!
  Én nem tudom, hogy számos projektet dolgozott, és milyen eredményeket kap, de azt mondja, hogy maga a rossz pályán, és nem az én szempontból, a szempontból a Google, ha van egy ilyen dolog.
  Szünet nagy jelentőségű, kövesse oktatóprogramok és talán meg fogod érteni.
  A nagy probléma az, hogy a SEO nem látja az eredményeket másnap reggel felébredsz, és dolgozott több hónapig hiába, nem mondom, hogy ...!

 34. ionutzSzia Cristi, Adrian .. van egy kérdésem kristályok. Ez header.php# Portrait-bg {background: url (/ images / bg-portrait0.jpg);}és azt szeretnénk, hogy egy linket, hogy a kép "bg-portrait0.jpg" a helyszínen. Meg tudná mondani, hogyan kell csinálni, hogy kerestünk engem a szemem. Köszönjük!

  Azt hiszem, hogy használja Csodálatos, acilo kellett mondania, hogy építsen a fejléc kijelző és ad egy div tenni, amit akar, annak alapján, amit ott nem igazán működik.
  Ismerje meg a HTML és a CSS DIV construierea pozícionálását és elrendezése.

 35. Costel C. - mondta
 36. Costel C.Super! Azért jöttem, hogy találkoztunk! Szerettem volna egy nagyon hosszú blog! Kezdtük
  Most a WordPress:
  Azt szeretnénk javítani, de nem tudom, hogyan. Kérem, mutassa meg a kategóriák, úgy tűnik, a fejléc fölé!
  Köszönjük!

  És amit mondott, "Vigyél a likul videotutorial.ro ott, hogy támogassák az oldalamon."
  Ha valaha is elhagyja az URL kerül a spam!

 37. Edward - mondta

  csőr: Köszönöm szépen

  van plugin, ami Zimi nekem

 38. Costel C. - mondta

  Cristi-admin:
  És amit mondott, "Vigyél a likul videotutorial.ro van, hogy támogassák a helyszínen."
  Ha valaha is elhagyja az URL kerül a spam!

  Kérjük kedves, elnézést! Nem is tudtam, hogy mit csinálok. Azt akarom, hogy támogassák az oldalamon. Akkor nem akarok reklámokat valaha. Még törölje, az én comment. Én nem, és nem leszek ideges! Segíts nekünk nagyon és mi tartozunk egész életemben ezt. Nem tudom, hogyan rakja a kategóriák a fejlécben. Tudna nekem segíteni?
  Ismét you'm nagyon sajnálom az összes hibáimat! Nem szándékos! Köszönöm, mert nekünk!

 39. Costel C. - mondta

  Hogyan lehet, és megszólaltatja a kategóriák? Köszönjük!

 40. Adrian - mondta

  Edward: Subscribe2

  Úgy tűnik, hogy maradni egy kicsit alacsony a célból megy, hogy ellenőrizzék kölyök !!! Nem Krisztus mondta megjegyzés pontosan „Subscribe2” ??? Olvasd mi Cristi válaszolt Knock !!! Igen decaloteaza szeme ezúttal hangosabban láthatjuk a szó vagy név inkább beépülő úgynevezett „Subscribe2”

 41. Costel C. - mondta

  Adrian:
  Úgy tűnik, hogy üljön egy kicsit alacsony, megy, hogy ellenőrizzék kölyök! Nem Krisztus azt mondta a megjegyzések pontosan: "Subscribe2"? Elolvasta, mi Cristi válaszolt Knock! Igen decaloteaza szemek ezúttal hangosabban lehet látni a szó vagy név inkább plugin úgynevezett "Subscribe2"

  Rossz honlapon! "Keresi, a szavakat vulgáris itt? Azt hiszem, kemény és okos? Dicsérjétek maga bűzlik! Menj, és mosd magad Botic!

 42. Cristi, nagyon kérjük, küldje el nekem az, hogy én csak 5 1 4-, és ha nem sikerül ..... netul marad félúton.
  Nagyon köszönöm, nagyon!

 43. florin - mondta

  Szeretnék köszönetet mondani a két Krisztus (elsősorban) és mások, hogy neked egy nagy munka. Köszönöm, hogy ezeket a különleges oktató. (Ready dicséret) jó munkát.

 44. Mr. Cristi, szeretnék, ha lehetséges, hogy egy videotutorial hogyan kell beszúrni felirat játékfilm, ahol én választom ki a betűméretet, hogyan Arial, Calibri ...., színes levelek, stb Vegyünk néhány videotutoriale a îmţelesul minden. Ha van ideje, kérem minden oktatóprogramok részletesen. Köszönjük! Ninel

 45. gabozz - mondta

  Tudja valaki, hogy hogyan lehet két vagy virtuális adapter IP-címek, kizárta annak lehetőségét, hogy "vegyél egy hálózati kártya"

 46. Adrian - mondta

  gabozz: Tudja valaki, hogyan lehet két IP-címet vagy virtuális adapter, kizárta annak lehetőségét, hogy "vegyél egy hálózati kártya"

  Igen 7 IP nem? =)) Azt, hogy engem nevetni azt mondják: "nincs más választása, vesz egy új testület", akkor mi más? mit nem tudod, mit IP szerepe Ez teszi neki, amit használ? Megszépülni go wikipedia és azt mondja, a wikipedia IP és nézd meg definíciókat, talán elkapni a hülye kérdés, amit signur hogy elhelyezte!

 47. van egy új plugin xml oldaltérkép .... vagy ahogy hívják ..
  és én kis kérdés
  Csináltam egy osztály blog, és nem tudom, hogyan kell törölni csinál?
  ms több

 48. gabozz - mondta

  Igen 7 IP nem? =)) Azt, hogy engem nevetni azt mondják: "nincs más választása, vesz egy új testület", akkor mi más? mit nem tudod, mit IP szerepe Ez teszi neki, amit használ? Megszépülni go wikipedia, és azt mondja a wikipedia IP és nézd meg definíciókat, talán elkapni a hülye kérdés, amit signur hogy elhelyezte!

  Ön (kérem, nem sértések és reméljük, hogy ne ismételjék) fürdőszoba Boogerrel kicsit, menj te a wiki megtalálható néz ki, mint egy hálózati kártya RJ-45 a 4 IP / Mac, ha tudnám, hogy szerepe az említés a legéletképesebb fürdőszoba vezetője kréta, akkor is, ha kíváncsi vagy van egy módszer a két századi, ip egy tányérra, ha tettem a foltot, és azt mondják, hogy néhány napon belül

 49. Gheorghita - mondta

  Kedves Cristi

  Hogy az egyéni honlapok és ha igen, mi lenne a feltételek és a becsült árat

  Köszönöm, szép napot

 50. Hi Cristi.

  Alig várom, hogy a következő epizód a sorozat, ami a weboldal.

  Láttam, hogy epizód 5 után megállt, és megközelíti egyéb témákról (kamat, mint a PayPal, amit szeretnék tartani az E-Bay).

  Remélem, továbbra is ezekkel a kérdésekkel.

  Sok szerencsét, és további jó munkát.

 51. Filu - mondta

  Szép munka, gratulálok, talán mond valamit a jövő hírlevelek figyelembe FeedBurner például az integráció, konfiguráció, használat.
  merci

 52. Stelian - mondta

  Igazán hasznos és tanulságos volt. Még csinál egy nagy munka!

 53. Stelian - mondta

  Kérem, mondja el, miért adom ezt a webmesternek hiba történt reklámozza a webhelyét a Google Sitemap:

  Általános HTTP hiba: Nincs találat 404
  Hibát közben hozzáférni a Webhelytérkép. Győződjön meg arról, Webhelytérkép követi a vezető, és érhető el a helyre, feltéve,

 54. Stelian: Kérem, mondja el, miért adom ezt a webmesternek hiba történt reklámozza a webhelyét a Google Sitemap: Általános HTTP error: Nincs találat 404
  Hibát közben hozzáférni a Webhelytérkép. Győződjön meg arról, Webhelytérkép követi a vezető, és érhető el a helyre, feltéve,

  Hol van a honlapon tárolt?
  Ön tett egy fájlt "robots.txt" azáltal, hogy a bot, hogy látogasson el a telek?

 55. Stelian - mondta

  boby-adminHol van a honlapon tárolt? Tettem egy fájlt "robots.txt" azáltal, hogy a bot, hogy látogasson el a telek?

  Saját honlap házigazdája ixwebhosting.com de nem tudom, hogyan lehet ezt a fájlt "robots.txt". Én nagyon hálás lenne, ha tudnál nekem segíteni ebben: mondja meg, hogyan kell létrehozni ezeket a fájlokat. Köszönöm

  boby-adminHol van a honlapon tárolt? Tettem egy fájlt "robots.txt" azáltal, hogy a bot, hogy látogasson el a telek?

 56. Stelian - mondta

  Saját honlap házigazdája ixwebhosting.com de nem tudom, hogyan lehet ezt a fájlt "robots.txt". Én nagyon hálás lenne, ha tudnál nekem segíteni ebben: mondja meg, hogyan kell létrehozni ezeket a fájlokat. Köszönöm

 57. Már megjelent más pluginurii legújabb frissítést .. hogyan kell csinálni
  Én soha nem .. és úgy tűnt, egy másik változata wordpress
  2.8.5 WordPress elérhető! Kérjük, frissítse most.
  Várja, tananyagokat

 58. Alexandru - mondta

  Slaut,
  Kérem, mondja meg, mikor egy Gmail-fiók jelentős (SEO), ahogy a neve?
  Különösen, ha olyan weboldalak, mint jó lenne megkérdezni ...................... és ez nem számít

  Nagyon köszönöm, Alexander

 59. vanessa - mondta

  manu: Már megjelent más pluginurii legújabb frissítést .. hogyan kell csinálni
  Én soha nem .. és úgy tűnt, egy másik változata wordpress
  2.8.5 WordPress elérhető! Kérjük, frissítse most.
  Várja Ezek az útmutatók

  "Http :/ / ............"

 60. Sorodoc - mondta

  Cristi Meg kell egyet veled kapcsolatban a fejléc és a lábléc. Nem csak világos magyarázatot, hogy megértse mindenki, és ha én is akarom adni magam a fejemben.

  Hogyan kommunikáció kliens -> szerver -> kliens?
  Először is szeretnék elárulni 1 fázis, azaz a kliens -> szerver és összefoglaljuk a fázis 2 azaz szerver -> kliens itt minden alkalommal, mert a szkriptek inline vagy blokkolja a fájlt. Php. Html. Xhtml stb .

  Amikor a böngésző szükséges elküldeni a forráskódját az oldal, hogy "x" generál a szerveren az utasítások szerint böngészőt igényel szerveroldalon forráskódot, a forráskód az oldal, ha X eléri a kliens, a böngésző elkezdi olvasni a forráskódot, majd értelmezni a Kijelző.

  végre automatikusan a böngésző beolvassa a kódot, és utasításokat. különbség csak az információkat jelenít meg a képernyőn, és adok egy példát: ha a parancssor 1 szükséges feltölteni egy fájlt "nagy", hogy végrehajtja a parancsot, és hideg is 2 sorban, ha a sor kell 2 feltölteni egy képet "kis", akkor végrehajtja a parancsot, és lépjen a következő sorra, így tudta, hogy a nagy kép betöltése nehezebb, mint egy kisebb, nyilvánvalóan látjuk az első kis képet, majd a nagy képet, ha a kép nagy kellett megjeleníteni válása előtt érzékenyek.

  Ugyanez történik, ha a script fájlt (nem külső kép)

  Miután ezt mondta, arra a következtetésre jutunk, hogy a böngésző beolvassa és végrehajtja soronként, így tehát ha a script van beállítva a vége felé a tereptárgyak betöltődik forgatókönyvet olvas és kivégezték betöltése után többségi oldalon. ha a szkript kerül a script végrehajtásra kerül Elővételben még betölteni az oldalt, majd az első fut a script betölti az oldalt.

  kösz a figyelmet, és remélem, hogy hasznos is ez nagyon fontos a SEO.

 61. Alex - mondta

  miért helló Cristi tiltott marad is a legfontosabb szakaszában! filmuletu

 62. SorodocCristi Meg kell egyet veled kapcsolatban a fejléc és a lábléc. Nem csak világos magyarázatot, hogy megértse mindenki, és ha én is szeretnék adni magamnak megfelelő a kommunikáció a kliens parerea.Cum -> szerver -> kliens?
  Először is szeretnék elárulni 1 fázis, azaz a kliens -> szerver és összefoglaljuk a fázis 2 azaz szerver -> kliens itt minden alkalommal, mert a szkriptek inline vagy blokkolja a fájlt. Php. Html. Xhtml stb . Kérés küldése, ha egy olyan oldalt forráskód mondani, hogy "x" generál a szerveren az utasítások szerint böngészőt igényel szerveroldalon forráskódot, a forráskód az oldal, ha X eléri a kliens, a böngésző elkezdi olvasni a forráskódot, majd értelmezni afisare.cand böngésző automatikus kód olvasás és végrehajtási utasításokat. különbség csak az információkat jelenít meg a képernyőn, és adok egy példát: ha a parancssor 1 szükséges feltölteni egy fájlt "nagy", hogy végrehajtja a parancsot, és hideg is 2 sorban, ha a sor kell 2 feltölteni egy képet "kis", akkor végrehajtja a parancsot, és lépjen a következő sorra, így tudta, hogy a nagy kép betöltése nehezebb, mint egy kisebb, nyilvánvalóan látjuk az első kis képet, majd a nagy képet, ha a kép nagy volt megjelenítéséhez szükséges válása előtt a mici.acelasi dolog történik, ha a script fájlt (nem külső fájlok), azt mondta, megállapítható, hogy a böngésző beolvassa és végrehajtja soronként, így tehát ha a szkript kerül zonaspre a vége jelzi fog megjelenni az oldal script olvasni és végre betöltése után a legtöbb oldalon. Ha a script éppen futó program, még mielőtt lett felirat betölti az oldalt az első alkalommal futtatja a szkriptet, majd betölti pagina.multumesc a figyelmet, és remélem, hogy hasznos is ez nagyon fontos a SEO.

  Egyetértek veled, általában statisztikai szkriptek alján a zárás előtt szervezetben.
  Köszönjük befejezését.
  Vártál minket hozzászólás legalább részletes.

 63. Tudor - mondta

  Helló,

  Nagyon hasznos tutorial!
  Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet egy oldaltérkép szilárd, egyébként, nem azért, hogy a bővítmény a WordPress?
  Az oldal még fejlesztés alatt áll, bár azt hiszem, ez történik a napokban.
  Hagyja véleményt az oldalamról -
  A legforróbb szakasza
  Köszönöm.
  Tudor

 64. rendőrség - mondta

  Találtam egy oldalt, ahol ingyenes szállással. Felvettem a kapcsolatot, hogy adjon nekem információt ezen az oldalon elhelyezés „xhost”. Hallottam néhány pletykát, hogy ha én tudom befogadni a domain és a fogadó csak akkor lesz problémákat figyelmeztetések összeütközésbe a törvénnyel. Azt akarom tudni, hogy ha ez igaz, és ha gond van a törvény. Milyen körülmények között gond van a törvényben, a webhely tartalmát? Anuntatima e-mailt, kérem. Köszönjük!

 65. Filu - mondta

  Ha aldomain figyelmeztetést valószínű, hogy kap majd a reklám. Semmi sem ingyenes. Ha van a domain és a tárhely díj tőlük valószínűleg nincs figyelmeztetéseket.

  Csakúgy, mint a törvény attól függ, mit tesz és milyen szentírások használata. Nem veszik őket.

  Egyébként semmi sem ingyenes a földön. Ami tanácsot az érték egy üveg kóla havonta Lájer gazda oldalt a szerver kap az egészséges és a bónusz területen.

 66. Bukum - mondta

  Gratulálunk útmutatók. Láttam az egészet.
  @ Cristi, tudna adni nekem néhány tipp a kapcsolat kiépítése? Nem feltétlenül kell belemenni a részletekbe, hogy nem volt ideje, de hadd felsorolunk néhány módszerek összegyűjtése backlinks a webhelyen.

 67. Mihai - mondta

  "A következő video tutorial Telepítettem egy plugin nevű Google XML Sitemap"
  És video bemutató, ahol instalearea Google XML Sitemap?

  • Mihai"A következő video tutorial Telepítettem egy plugin nevű Google XML Sitemap"
   És video bemutató, ahol instalearea Google XML Sitemap?


   Volt egy kis probléma, ez a bemutató, akkor már megoldott.
   Élvezze.

 68. Bogdan - mondta

  Salut! Látnom kellett a 3 alkalommal a bemutató, hogy megértsék, mit mondani, mivel ebben az időben én kitört borotválás!

 69. paradicsom - mondta

  Hello! Következő show a keresőkben? Én is keresek egy pár óra, és nem gasesc.Va köszönöm

 70. Bogdan - mondta

  Hmmm ez a módszer csak akkor működik, WordPress. Csináltam egy honlapot a Photoshop, hogy a fenébe lehet használni SEO és Sitemap regisztrálni a Google?

  • Filu - mondta

   Nos, nem tervezzük meg a Photoshop, de azt hiszem, hogy van egy script mögött oldalt. Vagy ez statikus? Mégis ha manuálisan leképezni. Putyin html és kész.

 71. Ciprian - mondta

  Megadta ugyanaz a hiba, amikor megpróbálja webmester, hogy reklámozza a webhelyét a Google sitemap:

  Általános HTTP hiba: Nincs találat 404
  Hibát közben hozzáférni a Webhelytérkép. Győződjön meg arról, Webhelytérkép követi a vezető, és érhető el a helyre, feltéve,

  Hogyan tudom kijavítani ezt a hibát? És ha szeretné felvilágosítani minket a robots.txt fájlt, mit mond?

  • Ciprian: Ő adta nekem a webmester aceeasieroare amikor megpróbálják reklámozza a webhelyét a Google Sitemap: Általános HTTP error: Nincs találat 404
   Hibát közben hozzáférni a Webhelytérkép. Győződjön meg arról, Webhelytérkép követi a vezető, és érhető el a helyet, amennyiben oCum lehet oldani ezt a hibát? És ha szeretné felvilágosítani minket a robots.txt fájlt, mit mond?


   A legtöbb esetben az ISP (Internet Service Provider) is kizárja google bot és más botok.
   Tudod, hogy ezt a robots.txt fájlban:
   User-agent: * Hagyjuk: /
   Is ellenőrizhetik és tűzfal, azt tanácsolom, hogy ne neki, ha nem teszed túl jól serarea tűzfalat.
   És ami a legfontosabb, nem adnak.
   Siker.

 72. Liviu - mondta

  Gratulálunk a legmelegebb

 73. tréfacsináló - mondta

  köszönöm

 74. Lucian - mondta

  Ha szépen kéred, és része a bemutató már 6 ígért Cristi?. Tutorial hogy elmagyarázza, mi a baj a Google Analytics ... a webmastertools. Köszönöm szépen.

 75. Horia-Mihai - mondta

  gratulálok tutorial.sunt egyes hosting cégek, hogy elküldjük Önnek cpanel.ar integrált jobb, ha lehet létrehozni egy tutorial cpanel-általános ötleteket ....

 76. Cristisg1 - mondta

  Igen mia liked've már látott akár más IM jön le őket (engedelmével megengedett?) Amikor fáradt vagy, és én is totttimpul nem tárolnak minden még hogy idézni egy kis szünetet, és hasonlítsa össze az, amit meg kell tennie, azaz nagyon hosszú és még sok emlékezni binentreles számára, aki már tudja, hogy nem bonyolult nekem legalábbis úgy tűnik, hogy kímélve nem folytatható idézik meg, majd egy kis szünetet, és azt hiszem, cristisg1.wordpress.comés én nem tudom, hogy ez fog a végén megpróbálja juhok

 77. Illés Paunica - mondta

  Hello! Nagyon jó oktató urmarasec el figyelmesen.

  Amit szeretnék kérni: Ha lehetséges a WordPress két plugins körülbelül ugyanaz, mint a konfliktus - nemi All in One SEO vs Vibe SEO Pack, és egy másik kérdés, hogy miért nem indexelt helyszínen motor Yahoo, ha egy kulcs helyezett a fejlécben a maga nemében, és xml sitemap bővítmény megnéztem „Értesítés Yahoo a frissítések a blog” helyére és egy sor id.

  Bocs, ha egy kicsit zavaros a beszéd. Köszönjük!

 78. Cristisg1 - mondta

  Nem tudom megnyitni semmilyen bemutató jelenik tilosban jele exlamarii

 79. Cristisg1 - mondta

  Super újraindul

 80. Horia-Mihai - mondta

  folytassa oktatóanyagok worldpress vagyok, nagyon hasznos, és segít létrehozni egy site.succes ff egyszerű!

 81. Michael Banica - mondta

  További ingyenes forgalmat a webhelyére ajánljuk trafic.ro
  Ez a site autotrafic.

 82. daniel - mondta

  Dami és a link, hogy a másik oldalon, hogy a másik bemutató zicitu a

  • Adrian - mondta

   Dami és a link, hogy a másik oldalon, hogy a másik bemutató zicitu a

   Hozd a gumiabroncsot ochisorii Matale és olvassa el a bemutató részben Kapcsolódó cikkek: ahol e cím értékpapírok oktatóanyagok link piros megjelenés kattintva egy címet vagy eljutni a tutorial.

 83. rügy - mondta
 84. adryano - mondta

  Nem tudom adni a dc fak számla analistyc és webmester lásd, és mint te, hogy számla

 85. Szép munka volt!
  Mi és néhány oktató a PrestaShop, Magento, stb. Azt hiszem, sok lesz érdekelt.

  Csak a jó ...

 86. Razvan - mondta

  Cristi, én hosszú várakozás és nush ha OSA astpt több :)) Amikor a bemutató „6” in situ létrehozása dedikált SETI? THX

  • dragonuroshu - mondta

   Cristi, én hosszú várakozás, és sokkal nush ha OSA astpt) Ha figyelembe és bemutató „6” in situ létrehozása dedikált SETI? THX

   Bai érzéketlen származó videotutorial. Győződjön omu sokáig várni bemutató tőled? Mi az? Ő fizet semmit?

 87. drshomeboy - mondta

  @ Razvan: Hát én nem tudom, mit is mondjak Cristi egy új bemutató. Oktatóanyagok (ez 5) elfoglalták elég. Most már állítólag "üzleti" és a helyszínen fel, ha igazán érdekel.

  • Adrian - mondta

   @ Razvan: Hát én nem tudom, mit is mondjak Cristi egy új bemutató. Oktatóanyagok (ez 5) elfoglalták elég. Most már állítólag "üzleti" és a helyszínen fel, ha igazán érdekel.

   Van domleeee domleee? nebuuun te? Hát semmit sem teszünk, oktatóprogramok, ha nem GRATISSS

 88. Andrew - mondta

  ez a videó nagyon sikeres, de szeretném tudni, hogyan lehet, hogy egy honlap ilyesmit MU Online Dark-stílus
  köszönöm remélem tudna segíteni nekem vetzi ha igen, várható-mail üzenet [Email protected] vagy
  [Email protected]

 89. Razvan - mondta

  Azt akartuk, hogy mondja meg, hogyan lehet a táskámat és én dugó az Mn (nem wordpress), a témák és cipel által tett mn, hogyan tegye a dugó.

 90. stefan - mondta

  Olvastam egy fórumon, hogy jobb, ha hagyja, hogy a Google index a címkéket.

  Én a honlapomon a Google és a címkéket.
  Tehát jobb, ha hagyja, hogy a Google index, vagy nem?

  • Ratzoiu - mondta

   Olvastam egy fórumon, hogy jobb, ha hagyja, hogy a Google index a címkéket.
   Én a honlapomon a Google és a címkéket.
   Tehát jobb, ha hagyja, hogy a Google index, vagy nem?

   Ha tartani jól szem előtt tartva, de teljes ki a web design és minden ilyesmi, címkéket titkos aisarii google ha Guglia indexek tartalma, hogy ez látható a keresőkben. Tehát, ha nincs jelző címke és helyszínen, hogy tettünk irgalmasság és a forgalom fog Saint vár. nem logikus?

   • stefan - mondta

    Ha tartani jól szem előtt tartva, de teljes ki a web design és minden ilyesmi, címkéket titkos aisarii google ha Guglia indexek tartalma, hogy ez látható a keresőkben. Tehát, ha nincs jelző címke és helyszínen, hogy tettünk irgalmasság és a forgalom fog Saint vár. nem logikus?

    Láttam a fórumon, hogy jó, hogy a google indexelt címkéket.
    de elmegyek.
    ms több

 91. Hasouni - mondta

  csak akkor folytathatja a sorozatot ", hogyan lehet, hogy egy honlap?"
  Segítettek a rendkívül videotutorialele
  Gratulálok.

 92. Yulian - mondta

  meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan készül a website ucoz.com, hogy a google?

  kérem

 93. eusuntombun - mondta

  Van jó oktató. Gratulálok.
  Én kedves észre a tutorial osCommerce.
  Köszönöm.

 94. Doru - mondta

  Helló Mint korábban bemutató f.bun.Astept és egyéb tutoriale.Felicitari és az egészség!

 95. Redscorpion - mondta

  Gratulálunk a video oktatóanyagokat, hogy tette őket, nincs szó, hogy köszönöm, a te segítségeddel én oldalamon, sokat segített, várom, hogy a 6 van.
  Köszönettel és üdvözlettel:

 96. Mircea - mondta

  Szia, először hamu szeretné küldeni megköszönni, mit csinálsz itt .. ezeket oktató sikerült, hogy a saját alapítvány fokozása ash site.Insa szoruló néhány apró tipp szeretném ... tudom megjeleníteni a webhely több nyelven .. hogyan lehet egy interaktív térképet Romániára ex.si a megyék városok egy linket egy adott fórum pagina.cum hogy egy kis hely ..

 97. par - mondta

  A wordpress akkor tegye címkéket csak hozzászólás, de találtam egy plugint, amely meg tudja fogalmazni a saját címkéket pagine.Intrebarea ha címkéket indexelt is a Google, hogy nem lehet gond?

 98. karcsú - mondta

  Kérjük, hogy a tutorial, hogyan lehet egy honlapot a uCoz

 99. Sall nem tudom, hogyan kell kezdeni .as akar Sami propil létrehozhat saját zenei site, video játékok, videók, szinte mindent lehet egy weboldalt, és kérjük, hogy pograme divertisment.as VRA kezelhető Sami usor.multuumesc több örvendetes és több egészség
  my id like_demon10

 100. Köszönöm a segítséget! Nem tudom, hogy mit jelent nekem ... csináltam egy honlapot egy barát nem ismerik a területen, csak a te ... ambitionandu engem, és szeretnének legyőzni a limitele.Acum szeretne segíteni a ... ha minden tettem, azt akarom, hogy hasznos, és annak érdekében, hogy ismert, hogy azoknak, akik adreseaza.Daca történetesen nem ért valamit, akkor kérdezd meg és a kérdés itt?

 101. Létrehoztunk egy fiktív honlap román, így tudok kövesse a lépéseket, hogy létrehozzon a honlapon, hogy a barátom egy idegen nyelven ... amikor befejezi és website promóció, szeretném zárni a kitalált honlapján létre lb.romana ... lehet ez? sem írt semmit, de én ezt az oldalt hozzon létre egy másik.

 102. fogadtatás - mondta

  Hi ász vria és vria egy oldal, hogy segítsen nekem ID Mess Ionel_romanes[Email protected] vagy skype Ionelcs

 103. Ionut - mondta

  vannak Ionut homeboy következő targoviste.si küldtem ezt a megjegyzést, hogy felvilágosít engem csak azért, mert azt hiszed, salva.uite nekem, hogy az én történetem. Most hét múlva mentem online és látta, hogy a kereskedelmi és Google AdSense Matei nadrág, mint bárki pénzt google adsense.asa rendeltem magamnak egy csomagot, ami azt jelenti, hogy a CD, ahol azt mondják, hogy kell csinálni CD cam21000 elemeket, azaz minden, amit tudnod kell, és azt mondja, hogy ő és a helyszíni-ri 200 kész, én egy hely megtartja tudta Krisztus. Elfelejtettem mondani, hogy az első alkalommal láttam a hirdetést láttam, bizonyságot azoktól, akik vásároltak, és sikerült, és én hívom magam egy Prahova Mihaela mondd, hogy száz százalékos biztonságban mondja Mr. Matthew .si ő még mindig a kezdő mondd csak küld email.si most már tudta, hogy ő 15situ-ri írt. Sunan-do és a néhány nap, hogy kérje meg az első lépéseket, azok hosting és domain Mihaela nem válaszolt nekem, hogy nem helyén deloc.eu tudva hívtam egy fiú nevű BOGDÁN Popa Bukarestből, hogy a C Én mennyi a helyszínen, hogy tudjuk őt. és a fiú azt mondta, hogy Bogd barátságos, ahogy van beragadt cd vásárolt, hogy úriember nem kap egy fillért sem .adica mintha én 5 clikuri nap, hogy szuper boldog, mert ez az üzlet hosszú és maai nem merge.TU Mi lenne ez a fickó, aki hazudik Cristi MA DL vagy a Mihaela Matei és nők, akik azt mondják, hogy keresni? DAY AND ME WIN, de ha kell, hogy egy jó oldalt? EU PLEASE Cristi Ki .A Őszintén hiszem, hogy támaszkodnak VB és a szerencse tovább tutorialele.astept válasz
  és mi e-mailben?

  • Adrian admin - mondta

   Ionut: Vannak ionutbaiatul következő Tarade targoviste.si küldtem ezt a megjegyzést, hogy felvilágosít engem csak azért, mert úgy gondolod, hogy nekem már potisalva.uite az én történetem. Most hét múlva mentem online és látta, hogy a hirdetés a Google AdSense nadrág Máté, mint bárki is pénzt a google adsense.asa rendeltem magamnak egy csomag, ami azt jelenti, hogy cd, amikor azt mondod, hogyan kell csinálni , cd cikkek cam21000 jelenti minden, amit tudnod kell, és azt mondja, hogy ő és a hely-RI 200 ready-made, én a helyszínen megtartja tudta Krisztust. Elfelejtettem mondani, hogy az első alkalommal, amikor látta a hirdetést láttam, bizonyságot azoktól, akik vásároltak, és sikerült, és hívtam magam, egy MIHAELAdin Prahova mondja, hogy a száz százalékos biztonságban mondja Mr. Matthew. és ő még mindig egy kezdő, csak mondd meg, hogy küldjön egy email.si most már tudta, hogy 15situ-RI írt. Sunan-do és a pár nap, hogy csoda, hogy ez az első lépéseket és domain hosting, Mihaela nem válaszolt meg tudta csinálni deloc.eu oldalon hívtam egy fiú nevű BOGDAN POPA Bukarest, hogy c- Én, hogy mennyi a website tudta őt. Bogda és ez a fiú, akit aspus barátságosan, ahogy van tévesszen meg, hogy az úriember vásárolt cd Canu távolítsa el a pénzt. Azt jelenti, hogy ha van 5 clikuri nap, hogy szuper boldog, mert ez az üzlet hosszú, nem maai Mi lenne, MA CRISTICINE merge.TU fiú vagy Matthew MIND azokkal a nőkkel Mihaela mondja nyert? IF és mondd CASTIGADAR kell csinálni egy jó honlap? EU PLEASE Krisztus. Kit Őszintén hiszem, Bízom benne AZ ÖN VB még sibafta válaszul tutorialele.astept
   és mi e-mailben?

   Csak azt tudom mondani, hogy te szörnyen naiv, és pénzt veszít. Mit gondolsz, ki olyan idióta, hogy eladja neked egy receptet dúsított és pénzt keresni 44 dollárt, vagy a pokolban, mint Matthew bácsi vide ezt? Swap szerepek, meggazdagodni recept a recept 100% vindeo neked? és ha igen, akkor csak vindeo 44 euró?
   Nem hiszek a mindent, amit olvas a neten, nincs recept, hogy meggazdagodni egyik napról a másikra, és akkor is, ha nem fogja eladni senkinek! Ha szeretne pénzt, nekik dolgozni, nem pénzt egy egyszerű kattintással.

 104. Adrian - mondta

  Gratulálok ptr.tutoriale követett pri nyári oktató részed, hogy mindenki megérti, mások pedig nem, de egy dolog, amit észrevettem, hogy te inkább a Linux és a kereskedelmi dolgokat (például botanikai, csecsebecsékkel, bár incepura a jobb oldalon, de alkalmazkodni alkalommal! követte a hatodik, és közben kiegyenesedik a tekintete a blogger? Van egy blogot a blogger http://ady-dordenaivitate.blogspot.com/,cu A kerek és adja nekem, hogy én a fül. (Mellesleg én 42 év, amíg ezen a nyáron nem tudom, hogy
  Alig várom, hogy a választ, és én üdvözlöm, és Mr. Adrian akitől tanultam HTML és design Gimp!
  Üdvözlettel és tisztelettel,
  A.Iacob

 105. Horea - mondta

  Nagyon köszönöm a munkáját voi.V kérjük Önöket, hogy továbbra is a sorozat tutorials, hogy egy site.Multumesc újra, és remélem, hogy a kérelem elbírálásához!

 106. Cata - mondta

  Hello friends. Van egy lekérdezést. til adni, hogy a kódot a Google Analytics nyomon helyszínen csak fel az index.html fájlt vagy az összes html oldalt az oldal. Ő az első helyezett lam csak index.html akkor másolta lam. majd ha megragadt, hogy látogassa meg aelasi számot. tinetio minden, mint a barátok! srácok rock!

  • Adrian admin - mondta

   Cata: Hello barátok. Van egy lekérdezést. til adni, hogy a kódot a Google Analytics nyomon helyszínen csak fel az index.html fájlt vagy az összes html oldalt az oldal. Ő az első helyezett lam csak index.html akkor másolta lam. majd ha megragadt, hogy látogassa meg aelasi számot. tinetio minden, mint a barátok! srácok rock!

   csak fel index.html nem minden.

 107. Erneszto - mondta


  Ön egy nagyon jó csapat, az oktató izgatottan minden, amit figyeltem.
  Az Önök segítségével megtanultam, hogy a helyszínen, anélkül, hogy nem hiszem, hogy mi is nagyon szépen köszönöm.
  Csináltam egy honlapot, és vettem a yum hu tartományban és szerver 5 koncertek, és én vagyok telepítése Word Press Thema változott egy kicsit, és kezd úgy kinézni, nagyon jó Cadec oldalon, de még mindig van egy problema.Eu asi szeretné, hogy minden regisztrált látogató a helyszínen, vagy a profil szászok uplodeze képeket és férhetnek hozzá egyéb profilok a fényképeket, és azok egyes adatok pl.: név, életkor, leírás, stb
  Kérem, segítsen nekem egy csomó a választ, vagy akár egy bemutató lenne a bine.Multumesc

 108. Marian - mondta

  Nagyon jó bemutató, hogy tartsa a post, és így is a 6
  Alig várom, hogy látni

 109. Helló, oldalamon jött hozzám, de van egy kis probléma ... nem tudok segíteni.? fizetés vagy lehet reklámozni az oldalon ...

 110. Sasa - mondta

  megjelent 6 részes tutorial a 5 ő figyelte nagy érdeklődéssel nagyon intuitív hívás ültem előtte számítógép 3 nap egymás után, és néztem, és hány órát 4 Majdnem sikerült lépéseket a klipek, maradt, és a tartalom
  Van egy kis kérdés, hogy hülye sorrendben kategóriában?

 111. Szeretném nagyon, ha tudod, hogy a bemutató a SEO optimalizálása a webhely a Blogger platformon!

 112. György - mondta

  Cristi helló csináltam egy oldal a WordPress, de localhost, és azt szeretné helyezni, hogy a fogadó a megvásárolt lehet, illetve kell, hogy a kezdetektől a cumparet hosting. Köszönöm országokban sokat tanultam tőled.

  • AdrianGudus - mondta

   GyörgyHi Cristi Csináltam egy site wordpress, de localhost, és azt szeretné helyezni, hogy a fogadó a megvásárolt lehet, illetve kell, hogy a kezdetektől a cumparet hosting. Köszönöm országokban sokat tanultam tőled.

   Lásd, hogy ez a sorozat 5 honlap létrehozása. Én 6 epizódok. Ha elfelejtette fej-farok összes epizód kezdődő műsor 1 megtalálta a választ a kérdésére. Tehát írjuk fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: 1 létre az oldalt, nyomja meg és meg fogja találni a tutorial. Ahhoz, hogy megtalálja epizód 2 ír fel a keresőmezőbe: létre 2 és adja meg a helyszínen. És így, hogy a 6 ...

 113. helló Lenne egy kérdésem cristi következő bemutató nedves, hogy keressük, és nem találom azt mondtad, jön vissza a videotutorial?

  • AdrianGudus - mondta

   alexHi Van egy kérdésem cristi következő bemutató nedves, hogy keressük, és nem találom azt mondtad, jön vissza a videotutorial?

   Jöjjön fáradt a hagyma (szem), és olvastam, hogy ez éppen a comment adott neked! Azt mondta, hogy te, és hogyan a "következő" Gotta sok lusta jár a, hogy is nehéz olvasni valamit, hogy igaza van a szemed előtt.

 114. A viccek, hogy nincs bemutató része 6

 115. Még mindig bámultam a nap nem várt bemutató 6.bafta

  • AdrianGudus - mondta

   alex: Még mindig bámultam a nap nem várt bemutató 6.bafta

   Biztos vagy benne? Nem kell keresni! Azt írja a jobb felső: Hogyan lehet pénzt egy honlap a Google Adsense, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 116. Egy kristály köszöni Tudtam, hogy fiú cukor))

 117. daniel - mondta

  Van egy üzenetet az Ön számára!
  Kiváló!
  Már csak egy probléma
  a kód A Google Analytics .. idő .. idő beilleszti a lábléc IDEX
  vannak külön oldalak 2

 118. Toomy - mondta

  Köszönöm szépen tovább tanítani ...

 119. Andrei Stefan - mondta

  Hello, van egy kérdés, hogyan kell optimalizálni a honlap nélkül CMS visszavonni, hogy én használt HTML és a CSS, és hoztam létre alulról felfelé. és szeretné, hogy megjelenik a Google, és bánt optimalizált vonzza valami egyedi látogatóval. hogyan tudom ezt megtenni? abból, amit láttam a bemutató meg a wordpress SEO. Már hozzá az Analytics és a Webmaster Tools és a Google index tt nem mentem a umtimele oldalakat.

 120. Briella - mondta

  Nem találom a következő bemutató a Google Analytics és a Webmaster Tools:-s

 121. cataunforgiven - mondta

  Úgy tűnik, hogy azt is kérte asta.pana után 6 ott? Én nem találják

  • AdrianGudus - mondta

   Briella: Nem találom a következő bemutató a Google Analytics és a Webmaster Tools:-s

   cataunforgiven: Úgy tűnik, hogy azt is kérte asta.pana után 6 ott? Én nem találják

   Úgy tűnik, hogy nem tudja olvasni a megjegyzéseket. Olvassa felhasználó megjegyzéseket kaptam, Alex, egy kicsit magasabb.
   Ha elolvasod, zavar
   Most a bemutató látta, hogy volt!

 122. Crissti - mondta

  Nem találok bármely részét 6? There?

 123. Claudiu a - mondta

  Gratulálunk a sorozat tutorials fffbune segített nekem borzasztóan megvalósítani egy hiánypótló oldal, amit szeretnék, hogy engedje el, amilyen gyorsan, és hogy van rabdare.Nu tudod magyarázni, hogyan kell kezelni egy másik téma, mint például a betét A más témában wp.o is már rendelkezésre áll, mondjuk az egyik megvette ... Kérlek, ha meg tudod csinálni a tutorial ezen subiect.Multumesc.

 124. parancsnok - mondta

  fwlicitari munkát tutoriale.faceti sorozat excelenta.felicitari

 125. Gabriel - mondta

  Szia, van egy kérdés, hogyan lehet optimalizálni a google blogger platform? szépen kérlek, ha tud segítsen nekem, várok egy e-mailt is nagyon hálás! Köszönjük! Tinetio egész olyan lesz, hogy a munka nagyon jól!

  • AdrianGudus - mondta

   Gabriel:
   Szia, van egy kérdés, hogyan lehet optimalizálni a google blogger platform? szépen kérlek, ha tud segítsen nekem, várok egy e-mailt is nagyon hálás! Köszönjük! Tinetio egész olyan lesz, hogy a munka nagyon jól!

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Blogger, nyomd meg az Entert, és meg fogja találni a sorozat tutorials körülbelül Blogger. Használja a keresési mezőbe, így kerül oda!

 126. Ciubanezu - mondta

  Helló Cristi vannak más módon, hogy támogassák a honlapon, hogy nem olyan jó SEO?

 127. Eugen - mondta

  Helló uraim,

  Új az iparban, és még használni az útmutatók ezen az oldalon, így én csak köszönöm.
  Miután a bemutató telepítette „xml google maps”, de nem generál térképet Caura hiba. Ez a cucc "Kérjük, módosítsa wp-db.inc.php a wp-includes és állítsa SAVEQUERIES igaz, ha azt szeretné, hogy a lekérdezések. " Megnéztem az összes mappát engedélye van 777, a lehetőségek megpróbáltam az összes plug-in, megnéztem és a MySQL .... láttam a fórumon kívül, hogy mások voltak a problémát, de nem találtam megoldást rájuk. Sajnos nincs fájl wp-db.inc.php felett, így azt gondoltam, fel te is véleményt tud adni nekem javaslatokat.

  köszönöm

 128. Antonio - mondta

  Helló Cristi.
  Azt tettem, amit tettem, ez ad nekem a hiba:

  * A oldaltérkép utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm.
  * Az oldaltérkép (zip) utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm.
  * Hiba értesítése mellett Google. Tekintse eredmény
  * Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény
  * Hiba értesítése mellett Ask.com. Tekintse eredmény
  * Az építési folyamat zajlott mintegy 0.58 másodpercet vesz igénybe és használt 27.25 MB memória.
  * Ha a megváltoztatott valamit a szerveren vagy a blog, meg kell újjáépíteni a sitemap kézzel.
  * Ha bármilyen probléma a fordítási folyamat akkor a hibakeresési funkció, hogy minél több információt.

  Nyomja le újjáépíteni a sitemap nem történik semmi, minden marad a piros és a típus: # Volt egy probléma értesítése mellett a Google. Eredmény megtekintése
  # Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény
  # Hiba értesítése mellett Ask.com.

  Dau view eredmény és írok: Ping Test

  Megpróbálom ping: http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fyoyoitword.ilive.ro%2Fsitemap.xml.gz. Az alábbiakban kell adni egy ötlet, mi folyik itt.
  Hibák, figyelmeztetések, közlemények:
  WP_DEBUG előtt állították false valahol. Lehet, hogy nem jelenik meg minden hibakeresési információt amíg el nem távolítja a nyilatkozat!
  Eredmény (csak szöveg):
  Eredmény (HTML):

  Segíts nekem kérjük.

  Kérjük, ne megkerülni ezt comentariu.Multumesc.

  • Antonio:
   Helló Cristi.
   Azt tettem, amit tettem, ez ad nekem a hiba:

   * A oldaltérkép utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm. * Az oldaltérkép (zip) utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm. * Hiba értesítése mellett Google. Tekintse eredmény * Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény * Hiba értesítése mellett Ask.com. Tekintse eredmény * Az építési folyamat zajlott mintegy 0.58 másodpercet vesz igénybe és használt 27.25 MB memória. * Ha a megváltoztatott valamit a szerveren vagy a blog, meg kell újjáépíteni a sitemap kézzel. * Ha bármilyen probléma a fordítási folyamat akkor a hibakeresési funkció, hogy minél több információt.

   Nyomja meg újjáépíteni a sitemap nem történik semmi, minden marad a piros és típus: # Hiba történt értesítése mellett Google. Tekintse eredmény
   # Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény
   # Hiba értesítése mellett Ask.com.

   Dau view eredmény és írok: Ping Test

   Megpróbálom ping: http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fyoyoitword.ilive.ro%2Fsitemap.xml.gz. Az alábbiakban kell adni egy ötlet, mi folyik itt.
   Hibák, figyelmeztetések, közlemények:
   WP_DEBUG előtt állították false valahol. Lehet, hogy nem jelenik meg minden hibakeresési információt amíg el nem távolítja a nyilatkozat!
   Eredmény (csak szöveg):
   Eredmény (HTML):

   Segíts nekem kérjük.

   Kérjük, ne megkerülni ezt comentariu.Multumesc.

   Ez a hiba akkor jelentkezik, ha a szkript nem rendelkezik elegendő memóriával, hogy szüksége van több memória, és a tárhely szolgáltató korlátozott használatát a php.ini-ben
   Meg kell beszélni velük, hogy határt, vagy a nélkül valamit a sitemap, egyszerűen törölje néhány opció is.
   Én nem hiszem, hogy a szolgáltató a határt az Ön számára, így továbbra is csak csökken sitemap.

 129. Tony - mondta

  Helló Cristi.
  Azt tettem, amit tettem, ez ad nekem a hiba:

  * A oldaltérkép utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm. * Az oldaltérkép (zip) utolsó épült július 13, 2011 7: 51 pm. * Hiba értesítése mellett Google. Tekintse eredmény * Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény * Hiba értesítése mellett Ask.com. Tekintse eredmény * Az építési folyamat zajlott mintegy 0.58 másodpercet vesz igénybe és használt 27.25 MB memória. * Ha a megváltoztatott valamit a szerveren vagy a blog, meg kell újjáépíteni a sitemap kézzel. * Ha bármilyen probléma a fordítási folyamat akkor a hibakeresési funkció, hogy minél több információt.

  Nyomja meg újjáépíteni a sitemap nem történik semmi, minden marad a piros és típus: # Hiba történt értesítése mellett Google. Tekintse eredmény
  # Hiba értesítése mellett Bing. Tekintse eredmény
  # Hiba értesítése mellett Ask.com.

  Dau view eredmény és írok: Ping Test

  Megpróbálom ping: http://www.google.com/webmasters/sitemaps/ping?sitemap=http%3A%2F%2Fyoyoitword.ilive.ro%2Fsitemap.xml.gz. Az alábbiakban kell adni egy ötlet, mi folyik itt.
  Hibák, figyelmeztetések, közlemények:
  WP_DEBUG előtt állították false valahol. Lehet, hogy nem jelenik meg minden hibakeresési információt amíg el nem távolítja a nyilatkozat!
  Eredmény (csak szöveg):
  Eredmény (HTML):

  Te adtad nekem egy választ, és azt mondta: Ez a hiba akkor jelentkezik, ha nincs elég memória a forgatókönyvet, nagyobb memóriát és a tárhely szolgáltató korlátozott felhasználásra php.ini
  Meg kell beszélni velük, hogy határt, vagy a nélkül valamit a sitemap, egyszerűen törölje néhány opció is.
  Nem hiszem, hogy a szolgáltató, hogy emelje a határt az Ön számára, így nem csak azt, hogy csökkentse a webhelytérképeit nevezetesen ul.Ce lehetőségek? Ha törli a plugin menni? Kérem írjon nekem egy kis időt, ha ... ha

 130. antonio - mondta

  A lehetőségek vedd ki a pipát # értesíti a Google a frissítések a Blog
  Nincs regisztráció szükséges, de akkor csatlakozzon a Google Webmaster Tools, hogy ellenőrizze csúszó statisztikákat.
  # Értesítés Bing (korábban MSN Live Search) frissítésével kapcsolatos blog
  Nincs regisztráció szükséges, de csatlakozhat a Bing Webmaster Tools, hogy ellenőrizze csúszó statisztikákat.
  # Értesítés Ask.com frissítésével kapcsolatos blog
  Nincs regisztráció szükséges. .

  Mivel megjelent a Google? Tudomásul veszem, hogy a tér, vagy akkor törölje ott így is közzé az oldalon a Google? Én ugyanaz mentes iLive.

 131. antonio - mondta

  Mikor lesz a következő bemutató a Google Analytics?

 132. Alin - mondta

  Én egy vagyok kíváncsi "Google AdSense", remélem, már tett egy bemutató róla.

  • Alin - mondta

   Alin:
   Én egy vagyok kíváncsi "Google AdSense", remélem, már tett egy bemutató róla.

   Bocs, most már "felfedezte" bemutató a Google AdSense az oldalon, nem tudok küldeni, így .. Törölje a válasz ^ _ ^, köszönöm a konzultáció, mit is mondhatnék .. Csak így tovább

 133. György - mondta

  Helló Cristi és van egy honlap, de ez tette HTML sablon kérdés:
  ha törli, és újra azt a WordPress vesztes helyzetben a Google? Jelenik meg az első oldalon a területen. Köszönet illeti George.

  • György:
   Helló Cristi és van egy honlap, de ez tette HTML sablon kérdés:
   ha törli, és újra azt a WordPress vesztes helyzetben a Google? Jelenik meg az első oldalon a területen. Köszönet illeti George.

   Biztos, hogy el fogja veszíteni a helyzet, volt wordpresssi platform volt szabad az első három, és most ... van türelme .imi

 134. Nagyon érdekes Cristi, jó neked, hogy egy jobb ember.
  Ez az első alkalom az életemben, amikor látok egy tutorialvideo a honlap optimalizálás.
  Szükségünk van egy olyan ember, mint te, és a website, és ez azért van, mert
  amit csinálsz nekünk, mások kérdezzétek meg egy csomó pénzt, különösen optimalizálása weboldal vagy blog.
  Úgy tűnik, nem tudom elhinni, amikor tudom, hogy mások kínálnak SEO tanácsadás a 200 per fél óra mesinger.
  Brovo én, és gratulálok és további ismertetők erről.
  Thanks jövök vissza, mert azt akarom, hogy tudja, hogyan kell optimalizálni a site I.

 135. Galfalvi - mondta

  Cristi jó
  Az ingyenes verzió nem telepíthető? mert nem találja a dugó az én vezérlőpulton.

 136. Sal Krisztus.
  Ezek tutotoriale létrehozásáról a oldalon a 2009. 5, hogy a végén a leckéket hivatkozott büntetőjogi ahol modalitás, hogy kezelje a problémát, és pénzt keresni, dn reklám, mi intreles.
  Van ez a bemutató? Ha igen, mi a neve? Mert én nem találtam semmit.
  Köszönöm szépen.

 137. Mona - mondta

  Szeretném, ha tehetünk néhány oktató a blogspot, és mindent meg kell tudni, de nem találja.

  • AdrianGudus - mondta

   Mona:
   Szeretném, ha tehetünk néhány oktató a blogspot, és mindent meg kell tudni, de nem találja.

   Van számos útmutatók Blogger vagy Blogspot (ugyanaz) Írj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: Blogger, nyomd meg az Entert, és megtalálja oktató. Mi Ha nem tévedek, vagy 4 5 Blogger oktatóanyagok eddig és lesz.

 138. Daniel - mondta

  Legyen bemutató hozzá és konfigurálása menü, oldal, aloldalak. Hogyan HomePage (nem jelenik meg, mint a WordPress.) Hogyan szervezzünk menük és integrálódni oldalakat ... Hogyan készítsünk lapok nélkül "hagyott megjegyzést" ex. "Kapcsolat oldal" Várakozás ... Tisztelet!

 139. florin - mondta

  Helló, tudom, hogy ez a folytatása a bemutató? köszönöm,

 140. florin - mondta

  Értsd meg, hogy bár senki sem válaszol ezeket a megjegyzéseket, úgy tűnik, hogy senki más frissítést semmit, témák, amelyek közül néhány a régi, és már nem aktuális 100%, ez ugyanis jelentős frissítését és újraindítását oktatóanyagok aktuális témákról, az AdWords, AdSense, Google Webmaster Tools, css, html, stb, hogyan hajtsák végre a kifizetési kérelmet oldalak, hogyan kell kezelni az e-kereskedelmi oldalak, sok érdekes téma. videotutorial csapat, hogy nem is valami turorial amelyek vitatták, vannak más új és a jelenlegi, nem lenne szégyen, hogy ezen az oldalon, hogy elveszíti a fellebbezést, a legfontosabb hír, frissítéseket és információkat nagyon új. Láttam, hogy sokan vannak hozzájárul az ilyen javaslatokat, remélem, hogy ezen változtassak. köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   florin:
   Értsd meg, hogy bár senki sem válaszol ezeket a megjegyzéseket, úgy tűnik, hogy senki más frissítést semmit, témák, amelyek közül néhány a régi, és már nem aktuális 100%, ez ugyanis jelentős frissítését és újraindítását oktatóanyagok aktuális témákról, az AdWords, AdSense, Google Webmaster Tools, css, html, stb, hogyan hajtsák végre a kifizetési kérelmet oldalak, hogyan kell kezelni az e-kereskedelmi oldalak, sok érdekes téma. videotutorial csapat, hogy nem is valami turorial amelyek vitatták, vannak más új és a jelenlegi, nem lenne szégyen, hogy ezen az oldalon, hogy elveszíti a fellebbezést, a legfontosabb hír, frissítéseket és információkat nagyon új. Láttam, hogy sokan vannak hozzájárul az ilyen javaslatokat, remélem, hogy ezen változtassak. köszönöm

   Ő soha nem ment ilyen konzultáció, mert van érdeklődés, akkor nincs értelme unalmas emberek vagy töm szánkat 3 10 órát beszélt a látogatók. Szeretnénk megköszönni több ember, és nem csak 10.
   Az emberek ideje, ők vannak elfoglalva, és nem bonyolult oktató (és a tárgy a fenti Menton szüksége van egy hosszú idő, és összetett), és fut Nekik nincs türelme kell nézni egy 5 perc, nemhogy egy A 1 óra múlva .... Aztán, tudván, hogy a fejlett és nem olvasta a szöveget, ami a fenti bemutató, megengedheti magának, hogy durva és utáni gyors kérdés, hogy ha CAPC-oada és olvasnivalót és a szöveg és a megjegyzések, volt egy hosszú választ hosszú. így marad, és töltse haszontalan megjegyzések rovatban az ugyanazt a kérdést, és ugyanazt a választ. Ismerje meg, hogy érték, és nem csapta általában a munka az emberek az online térben, és biztosan meg kell jutalmazni.

 141. florin - mondta

  Nem is tudom, mit mondjak, hogy mit mond, talán ha egy felmérést, hogy ki és mit talál hasznos információkat, én személy szerint néztem néhány oktatóanyagok részletesen, mert engem érdekel. Szeretném azt hinni, hogy az utolsó mondat beszél valaki, képzelt és nem én személyesen ....., utána szigorúan az üzleti és hogyan csinál az oktató, de lehet, hogy elveszítik a közönség idő .... főleg ha elveszíti a türelmét .....

 142. Catalin - mondta

  Alig várom, hogy a hatodik, amely nagyon érdekes lenne a promóció, reklám. Az első öt rész néztem érdeklődéssel
  és végül is sikerült csinálni a saját honlapján. Bár van néhány sikeres videotutoriale.

 143. Ön safaceti egy tutorial COO oldal? Hasznos? Köszönjük!

 144. Szeretnék kérdezni hűvös page.Este ok létrehozni honlapok a szerkesztő? Lehet, hogy a bemutató ezzel szerkesztő, köszönöm!

 145. Mr. Petre - mondta

  fogadtatás
  Kiváló bemutató ..., és nem csak azt.
  Vannak továbbá megígérte, hogy vége? az adatok értelmezése elemző?

 146. Miért nem folytatódik a sorozat tutorials? pl van mondani FeedBurner, és mások, nem megyek most keresztül ...

 147. Fogok változtatni. Nézem, mit ad nekem a statisztikák különböznek wordpress elemző.

 148. Virgil - mondta

  hello, nagyon jó bemutató, láttam egy párszor, és kértem, hogy néhány személyes oldalak, a folytatást, hogy ez a bemutató? Tudom, hogy volt róla, a folytatást, hogy adjunk bannerek, ALT kódok, stb. köszönöm

 149. SALL Nekem van egy probléma, DE TEAMSPEAK3 megőrzése, természetvédelmi ábrázolja római Britannia és NEM tud valaki segíteni megváltoztatni Romania SA MIL megjelenítése Lista MS megőrzése ... és admin, hogy sokat lehet segíteni a bemutató OR, , tanácsok

 150. Tud repost a videó nem működik: D. Ms

 151. Alex:
  Tud repost a videó nem működik: D. Ms

  Videó jól megy, megpróbáltam és a PC és a telefon (narancs EDGE).
  Lehet, hogy a probléma a PC (kiüríti a cache, tiltsa vaku blokk), vagy használjon másik böngészőt.

 152. Sziasztok egy videotutorial arról, hogyan lehet egy Sitemaps próbáltam, hogy optimalizálja a „Webmaster Tools” a Google, és adok „Általános HTTP hiba: nem található 404”
  nem tud hozzáférni oldaltérkép ide, hogy mit kell csinálni?
  Azt akarom, hogy csatolni kulcsszavak oldalon, de nem tudom, ha én is elvezeti Önt a videotutorial.
  sok köszönet

 153. Ionut Maricel - mondta

  Cristi jó, szeretném tudni, hogy hol találok egy része categorie.ms 6 szép és folyamatos siker

 154. sötét - mondta

  Hol van az a része 6? Kerestem, és nem találtam semmit .... tetted más néven, mint a többi?

 155. sötét - mondta

  Ha a 6 gázok?

 156. Daniel - mondta

  Maga az ember Krisztus. Köszönjük, hogy minden, amit csinál nekünk. Úgy nézek ki, szeretettel minden nap sok bemutató, ahonnan tudok tanulni. Nézd meg a honlapomon, amely teljes egészében csak miután a konzultáció. Egészségügyi és sokkal tovább javítása!

 157. Dorinel Culea - mondta

  Helló Cristi! Azt lehet mondani, hogy ez a bemutató egyedülálló, és nagyon jól sikerült, és hasznos információkat minden unseamna Honlap optimalizálás SEO (Search Engine Optimization).

 158. Victor Cristian - mondta

  kérve mindenkit, hogy továbbra is ezt a videotutorial, hogy nincs válasz ... én is érdekelt, hogy a folytatás ...

 159. Alin - mondta

  Kiváló tutorilale, különösen expicatiile hogy insostesc, köszönöm mindenkinek túl sok, és szeretném tudni, ha útmutatók, hogyan lehet megváltoztatni a honlap téma és a honlap tartalmát, miután telepítette a szerveren (a wordpress gondolok).
  Köszönöm, és sok sikert a további konzultáció

 160. Razvan - mondta

  Hello. A konzultáció ", hogyan lehet egy honlapot" a 6?

 161. Geoxy - mondta

  Culea Dorinel:
  Helló Cristi! Azt lehet mondani, hogy ez a bemutató egyedülálló, és nagyon jól sikerült, és hasznos információkat minden unseamna Honlap optimalizálás SEO (Search Engine Optimization).

 162. Marius - mondta

  Helló,

  Azt hiszem, ott van a 6 mivel nem volt aldomain x.videotutorial.ro egyébként, mint ez a sorozat segített. Köszönöm.

 163. DANI Ionas - mondta

  Azt szeretnénk, hogy mérés és a forgalmat a Google, de a GTOP ahogy fel a láblécben?
  Ők meg az egyik a másik felett, vagy mi?

 164. Iulia - mondta

  Cristian kapcsolatban áll velem, köszönöm ez a bemutató, én nagyon élveztem törekszik.

 165. A tutorial robots.txt fájlt csinálni? Hogyan állítsuk be robots.txt a wordpress plugint? Hogyan lehet gyorsan eltávolítani több elemet törli a blog, a Google robotjai. Google Webmaster azt mondja nekem, hogy sok hiba 404, url nem található. Én ki több tétel, és azt akarom, hogy neki megérteni, hogy a Google el kell távolítani őket a memóriából. Hogyan tudom megoldani a problémát?

 166. Andrew - mondta

  Ahogy optimalizálás utóbbi időben egyre inkább nehéz, hogy egy jól optimalizált weboldal ... kap büntetést a legkisebb hibákat. Elég jó bemutató

 167. fagy george - mondta

  Üdvözlettel szépen, ez a bemutató!

 168. Ez a bemutató nem működik, miért?
  A kiszolgáló nem található: rtmpte :/ / 89.45.193.77: 80 / fastplay / mp4 :/

 169. Gogu Glitter - mondta

  Nem bűncselekmény, ez jó, amit mondasz, de te lennél meggyőzőbb (egyes, legalább ...), ha azt mondják, „te” helyett „hogy” adott esetben „akar” helyett „akar” és így tovább Meglepő, hogy egy srác úgy desptept hogy triviális nyelvtani hibákat. Ön nem félreérteni, nem akarom, hogy az Ön orrát, így adok okos. Ez csak teljesen őszinte tanácsot.

 170. Seby - mondta

  Miért nem folytatódott ez a sorozat ??

 171. Andrew - mondta

  Az egész eljárás építési XML oldaltérkép Azt hiszem, ez lehet tenni közvetlenül bejelentkezik hozzánk „www.denumiresite.com/wp-admin” nem feltétlenül helyben wordpress.org nem?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.