Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, amely fel a Windows Vista vagy Windows7 - video bemutató

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan lehet a Windows Vista A Windows 7 vagy USB stick nélküli segítő szoftvert, azt csak a Vista vagy a Windows ad 7 szabványnak.

Néhány évvel ezelőtt a kollégám Krisztus tett egy tutorial, hogy hogyan csinál egy bootolható botot Windows XP, hogyan, hogy az operációs rendszer és az egyéb funkcionális bot Linux és mojopack bot bot.

Nekünk ma megtanulják, hogyan, hogy egy bootolható botot Windows 7 vagy Windows Vista, az, hogy valóban szükség van Vista operációs rendszer vagy 7 figyelmet XP nem így működik.

A módszer nagyon egyszerű, minden van szükségünk egy USB stick legalább 4 Giga és telepítette a Windows Vista vagy a Windows PC 7.

Dolgozunk csak a parancssorban, kattintson a Start írásban a keresés CMD fenti lista nem helyes kattintás CMD, és válassza a helyi menüből a „Futtatás rendszergazdaként ...” tovább kell adni 10 nagy megrendelések és késő CMD hanem érdemes jobban megértenünk, nézzük az alábbi videó bemutatót.

Ha érdekel a többi kapcsolódó cikkek usb operációs rendszer Keresés az oldalon jó néhány cikket a az operációs rendszer vagy a botot a bot hordozható szoftver.

Ne felejtsd el, hogy várja meg az értékelés része vélemények a tutorial.

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. genialtutorialu, a mai napig ez a vb chear serioss, régóta használják ezer thanks a lot.

 2. Bravo fiúk, ez a hosszú várakozási idő ... hogy is mondjam Vista vagy Win 7 on Stik .. Mi, és arra gondoltam, ha lenne olyan bemutató, mint az egyik XP, a Vista vagy win 7 ... látom, hogy alakult ki, és nagyon boldog.! Ismét 10 + fokozat fiúk.

 3. Adrian - mondta

  Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, a tény, hogy elégedett velem, és én, hogy boldog legyen, és inplinit.Va kövesse a bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, csak Videotutorial.ro hamarosan!

 4. iohanion - mondta

  super.foarte simplu.multumiri a tutorial.

 5. Super bemutató we'm nem lesz olyan egyszerű, mint várni egy ilyen tutorial, hogy én sokkal inkább a Windows 7 további sikeres

 6. Stefan Nicolae - mondta

  KIVÁLÓ

 7. nagyszerű bemutató, lépést tartani a jó munka.

 8. Hello! hűvös bemutató, f hasznos, csak úgy tűnt, hogy nekem egy hiba: (buteaza után bot, terhelés sáv először, ezt követően hibaüzenet jelenik meg: winpeshl.exe Application Error, az alkalmazás nem sikerült initialze megfelelően (0xc0000006). kattintson az OK gombra Kész az alkalmazás "
  újraindul miután ok
  nem másolja bn? Nem másolni mindent? bottal nem jó? Vagy ... mi a helyzet?

 9. Csak azt tudom mondani, hogy "Gratulálok!"

 10. Adrian - mondta

  Cata: Hello! hűvös bemutató, f hasznos, csak úgy tűnt, hogy nekem egy hiba: (buteaza után bot, terhelés sáv először, ezt követően hibaüzenet jelenik meg: winpeshl.exe Application Error, az alkalmazás nem sikerült initialze megfelelően (0xc0000006). kattintson az OK gombra Kész az alkalmazás "
  újraindul miután ok
  nem másolja bn? Nem másolni mindent? bottal nem jó? Vagy ... mi a helyzet?

  Refa lépéseket a bemutató, és használjon egy másik kép ablakokkal, meg egy másik ISO, lásd, hogy egy tiszta windows megváltoztattuk szoftvert vagy további meghajtók is!

 11. Szoftvert nem tartalmaz, és nem vezetők ..

 12. bizonytalanságot a másik már

 13. Igen, próbáltam a Windows 7 rc vett a Microsoft honlapján, és minden rendben volt, nem adta hiba :) Szóval ez a Windows, hogy kaptam utoljára körben azt mondják ...

 14. Tettem a botot, és Lam Windows Vista Windows XP nem csomagtartó, de feltéve, hogy telepíteni Win Vista vagy Win 7 VirtualBox-és az USB stick és látni ott szerkeszteni.

 15. Catalin harlav - mondta

  szuper jó bemutató a Bully Boys

 16. Adrian - mondta

  Misu: Tettem a botot, és Lam Windows Vista Windows XP nem csomagtartó, de feltéve, hogy telepíti Win Vista vagy Win 7 VirtualBox-és az USB stick és látni ott szerkeszteni.

  Nagyon jól átgondolt zseniális módszert, köszönöm a hozzászólást, és az ötlet, ha tegye a tippeket, és különböző módon jó lenne!

 17. Adrian: Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, a tény, hogy elégedett velem, és én, hogy boldog legyen, és inplinit.Va kövesse a bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, csak Videotutorial.ro hamarosan!

  Én inkább egy bemutató a Windows Vista egyébként, mert 7 lejárt!

 18. Kiváló bemutató, használni fogom hamarosan.

 19. ionutGman - mondta

  DAE MÉG NEAPART hogy CMD SA

 20. Adrian - mondta

  ionutGman: DAE MÉG NEAPART hogy CMD SA

  Igen ez, ha nem az idő, hogy? Azt tette egyértelművé a bemutató nem kell mást tennie, mint hozzáférési cmd oldalon nem látja, mi a probléma ... miért nem érted?

 21. Hol lehet kapni, és én windows7

 22. Ionut - mondta

  A a Kerio WinRoute Firewall bemutatója

 23. a témában ez a bemutató:

  Azok számára, akik oktató:
  â

 24. helló kérem ajutatima és ep nekem probléma .. én ragadt Windwos 7 VirtualBox, de a probléma, azaz, hogy nem találja a megfelelő illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1 nem találja a hálózatot, és mit kell tenni Kérjük ajutatima

 25. webdan - mondta

  [Email protected]:
  helló kérem ajutatima és ep nekem probléma .. én ragadt Windwos 7 VirtualBox, de a probléma, azaz, hogy nem találja a megfelelő illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1 nem találja a hálózatot, és mit kell tenni Kérjük ajutatima

  Jó fiú, te jó.
  néz itt "A mély lélegzetet" ...

 26. nagyon jó tutorial .. tinetio így tovább ;)

 27. "Http :/ / a-bootable-usb.ro.malavida.com/d6424-descarcare-gratuita-windows" a
  ionutGman ha nem dolgozza fel a CMD, töltse le a programot erről a címről ingyenes.

 28. SUPER :). Baieti_tinetio Köszönöm, így

 29. Hé srácok tinetio f szép bemutató így tovább, és ász a legjobb, és van egy kérést TN vagy cn Adrian segíthet nekem megérteni a Linc, ahol tudok egy patch, vagy valami, hogy a Windows Vista a román, mint mi Mit kap az oktató megpróbáltam sal és én, de kaptam a hibákat, ha kinyitom, és nem tudja, hol kap egy jó szülő még mindig küzdött, hogy van értelme az egy, de nem talált semmit jó nam összes adj hibát

 30. Adrian - mondta

  [Email protected]Hé srácok tinetio f szép bemutató így tovább, és ász a legjobb, és van egy kérés vagy cn tn Adrian nekem tudok Deun Linc ajutasa ahol tudok egy patch, vagy valami, hogy a Windows Vista-ban a román, mint mi és próbáltam sal az oktatóanyagok és vigye, de kaptam a hibákat, ha kinyitom, és nem tudja, hol kap egy jó MAM minden küzdött, hogy van értelme az egy, de nem talált semmit jó nam összes adj hibát

  Telepítse a Java Runtime Environment és Net.Frameworck (már letölthető a bemutató CDBurnerXP), vagy megtalálja a google ingyenes, majd próbálja meg újra Packet Packet weboldalról vagy a román nyelvet, hogy van

 31. Salut! bemutató számítottam ilyen sokáig ... a baromság örülök, hogy vannak sokkal több jó és hasznos dolgokat További jó munkát ember!

 32. Ez a leírás nagyon erős, és lehet tanulni sok mindent nézünk szembe, és nem tudjuk, sok tanítás rezolvarea.mersi pt.ca megmondják, mit tu.e tudják olyan jól, ha adnak cinneva kamatot másokat BRAVO .... =

 33. Corleone - mondta

  Adrian ....... NO COMMENT ....... Éljen anyád byte!

 34. valik28 - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma! Én meg a BIOS az első rendszerindító eszköz van több lehetőség, beleértve 0 HDD, HDD 1 2 .... 3 HDD, USB-FDD, USB-CD, USB-HDD, USB-ZIP. Minden megvan, hogy ki-be minden rand.salvam-n részt, de azért jöttem, hogy vagy nyomjon meg egy gombot, hogy .... . Azonban ragaszkodni a PC. Tudok segíteni kérem szép. k feltétlenül akar megszabadulni a Windows 7

 35. Adrian - mondta

  valik28Hi! Nekem van egy probléma! Én meg a BIOS az első rendszerindító eszköz van több lehetőség, beleértve 0 HDD, HDD 1 2 .... 3 HDD, USB-FDD, USB-CD, USB-HDD, USB-ZIP.pe viszont vettünk minden rand.salvam és kimeneti oldalon, de én soha nem jött semmilyen nyomjuk meg bármelyik gombot Azonban ..... ragaszkodni a PC-n. Tudok segíteni kérem szép. k feltétlenül akar megszabadulni a Windows 7

  Írja be a BIOS-ban Advanced BIOS Features lehetőség 2 el balra, akkor lehet, hogy más sorrendben, akkor menj a Hard Disk Boot Priority, első lehetőséget tőlem, és onnan meg a + vagy - gombokat, hogy első eszköz, amely a boot ... merevlemezt vagy flash meghajtót, akkor valami ragaszkodni USB ... USB HDD vagy, és tedd az első, hogy indítására

 36. valik28 - mondta

  köszönhetően adrian választ! Megpróbálom

 37. A Windows Vista ugyanaz a Windows 7?

 38. Nessaja - mondta
 39. Ozgean - mondta

  Én nem cserélném egy XP Vista, Windows 7 vagy időpontok, hogy a Windows úgy tűnik, ...
  Apropó ami nekem Virus Alert amikor kapom az oldalon?

 40. Adrian - mondta

  Ozgean: Én nem cserélném egy XP Vista, Windows 7 vagy idő, hogy a Windows úgy tűnik, ...
  Apropó ami nekem Virus Alert amikor kapom az oldalon?

  Ez egy erroare a faslsa riasztás, Kaspersky és nem mond semmit, akkor több mint valószínű, hogy az AVG víruskereső, vagy az Opera Avira.Toti hamis riasztások körülbelül java script, amelyek minden olyan webhelyet, és amelyek nélkül ott lehet weboldalakat.

  • Ovidiu - mondta

   Adrian, lenne egy kérdésem. Ha USB boot, majd USB valamikor, amikor egy must-have, adhat neki ász formátumban, és térjen vissza FAT32 ianpoi táska és szükségem van rá?

 41. Néztem a tutorial közvetlenül a telefonról N95 Internet (elérhető Cristi admin). hogy hiányzik előadás szerencsés ötlet egyszerű, és célja egyébként

 42. Én nagyon jó az embereknek, ha PT. sokan azt a bajt, és sok köszönet bravoo

 43. Ghita Mihai - mondta

  Hello all
  Lenne egy kérdésem:
  Ha ragaszkodik bottal windows számítógépen vírus nem lehetséges vírusok és SSA bottal? Mert ha tesz egy botot a PC-vírus, és kap a botot már virused kibír.

  Egyébként jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát. :)

 44. Adrian - mondta

  Ghita Mihai: Hello all
  Lenne egy kérdésem:
  Ha ragaszkodik bottal windows számítógépen vírus nem lehetséges vírusok és SSA bottal? Mert ha tesz egy botot a PC-vírus, és kap a botot már virused kibír. Mindenesetre jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát. :)

  Látom csak válaszol a kérdésre, nem tudom, miért, ha már elhelyezte azt

 45. buligadanny - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy szükség van egy Windows-stik

 46. Adrian - mondta

  [Email protected]: Hello kérem ajutatima és ep nekem probléma .. feltettem a VirtualBox Windwos 7 de IE probléma, nem találok illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1, és nem találja a hálózatot, amely Kérjük, ne ajutatima

  Virtual Windows elindul, és akár az ablakon a „Device” kattints rá, majd kattintson az Install Guest Adalékok ... automatikusan felmászik a ISO kép le a Windows virtuális CD-ROM-ot és telepítse a Windows vritual

 47. jó Volna egy kérésem meg tudja mondani, hogyan lehet egy bootolható USB XP xp. A Windows 7 elment, és én tényleg elég könnyű varrni, és különösen, hogy megértsék.

 48. Adrian - mondta

  Irina: Hi Volna egy kérésem meg tudja mondani, hogyan lehet egy bootolható USB XP xp. A Windows 7 elment, és én tényleg elég könnyű varrni, és különösen, hogy megértsék.

  Tettünk a botot bootolható XP XP nézd ... te húgy nekem dolgozik, kattintson a ITT nézni a bemutató az XP, de gondolja meg, ha írtak a dobozban a jobb felső sarkában a hely, ahol azt mondja: "keresni a videotutorial.ro ..." bot rendszerindító rázta meg, és csak megtalálni

 49. Nicolas - mondta

  Helló találtam a neten egy programot "A Bootable USB", és azt mondta, hogy lehet, hogy egy bootolható USB stick win 7 nagyon egyszerű program, amit próbáltam, de nem volt egy hely, és tartsa formázott NTFS formátumban Megtettünk minden tőlünk ragaszkodni 4.GB Szerintem nem túl kicsi. Mi lesz kérem nekem, és ha van ideje, hogy a bemutató a program telepítéséhez win7.

  Láttam egy tutorial, hogy kísérlet nem nagyon értünk, amit egy srác.

 50. Gabi - mondta

  hi, menj és tartsa 8 Gb? kapsz create partition primary ott, de amikor adok 6 partion kiválasztásával (az én sticku 6 e) nem vitte azt mondja, hogy a partíció nem érvényes, hogy válassza ki a partíciót rendelkezésre? tud valaki segíteni nekem?!

 51. Adrian - mondta

  GabiSzia, menj és tartsa de8 Gb? Adok create partition primary ott, de amikor adok dupaiaselect 6 partion (az én sticku 6 s) nem vitte azt mondja, hogy a partíció nem érvényes, hogy választani egy partíciót ? tud valaki segíteni nekem?!

  Egy ideig nem tesz 2 6 1 de hogy válassza ki a partíciót! bot létre több kövesse a bemutató még egyszer figyelmesen!

 52. cápa - mondta

  Azt hiszem, sürgős !!! Úgy gondolja, ke jobb telepíteni cetlik windows xp sp3? Köszönöm

 53. Gabi - mondta

  Thx Adrian dk Én nem mondom, hogy olyan, hogy nem, én néztem a bemutató 10 alkalommal, de még mindig nem értem, azt hittem, 1 lemez dk ő még mindig, hogy a meghajtó 6
  Thx

  és tutoriaul pontosan áru esuperb

 54. daniel - mondta

  helló tud nekem segíteni szeretnék, hogy egy pendrive élő CD-ről boot, amikor úgy döntök, az operációs rendszer, ha egy videotutorial tudja nagyon szépen köszönöm, hogy segített egy csomó számunkra jó fiúk, akik is tudjuk kezelni vár választ.

 55. Ionut - mondta

  nagyon jó 10 +

 56. köszönöm
  Kész is tettem, most már az első alkalom, hogy teszteljék a WIN 7 és a botot bootolható XP rész

 57. Abban a meggyőződésben, hogy az Ön érdeme, hogy ezt a munkát, és jogosult személyre a oktatóanyagok, azt hiszem, nem lenne rossz, hogy nekik beolvadt a torrent, és töltse fel őket *. Avi. Mit gondolsz? Visszatérhet egy linket.

 58. BNK: MultumescDe csináljak, most már az első lehetőséget, hogy tesztelje azt a WIN 7 és a botot bootolható XP rész

  is segít, hogy
  http://store.microsoft.com/Help/ISO-Tool

 59. Nicu - mondta

  Nekem van egy hp leptop, amely a Windows Vista előre telepített, és tettem visszaállító DVD miau ki 2 DVD RAM 4,5gb miután 2gb
  lehet, hogy egy bootolható usb dvd egy stik 2 a 4gb
  Most már 3 4 vagy GB RAM és DVD-3 4,5 szükséges gb
  Remélem, nem túl késő a válaszra

 60. mitikus - mondta

  hello, és mondd el, miért adsz nekem, hogy nyissa meg a videót bemutató nyitok új lapot fekete

 61. Mihai - mondta

  Megpróbáltam csinálni egy külső merevlemezt, és most már nem látja a PC. Tudna nekem segíteni: D kérlek .......

 62. Mihai - mondta

  Mi Rogg

  • Adrian - mondta

   Mihai: We Rogg

   Persze lai nem távolítja el (le) a PC-ről, miközben végzi a dolgát átmásolja a fájlokat rajta, stb? fel a merevlemez, jobb egérgombbal a Sajátgép, válassza a helyi menüben a "Manage", majd balra, hogy menjen a "Disk Management" ítéli meg, hogy ez a külső HDD-t a a táblázat alján, kattintson a jobb egérgombbal, és van ott vagy a "format" vagy "kiosztott partíció" vagy ", hogy az új partíció"

   • Mihai - mondta

    Adrian: Persze lai nem távolítja el (le) a PC-ről, miközben végzi a dolgát átmásolja a fájlokat rajta, stb? fel a merevlemez, jobb egérgombbal a Sajátgép, válassza a helyi menüben a "Manage", majd balra, hogy menjen a "Disk Management" ítéli meg, hogy ez a külső HDD-t a a táblázat alján, kattintson a jobb egérgombbal, és van ott vagy a "format" vagy "kiosztott partíció" vagy ", hogy az új partíció" (Idéz me)

    Köszönöm szépen! Csak az első, és azt hittem, elpusztult!: D

 63. Sorin - mondta

  hello, telepítettem a Windows Xp 7 közvetlenül a kép és videó kártya, mert a laptop (Fujitsu-Siemens AMILO L7320 1.6 GHz 1gb ram) a fajta régi, ez 16 mb, tudom, ez nem jó, én ii do downgrade XP, DVD-meghajtó nem működik, és megpróbáltam stik (boot készült usb_multiboot) elindul, de ez ad nekem hiba. tehet valamit, törölni, vissza xp? Köszönöm.

 64. Sorin - mondta

  ezért próbáltam ezt a módszert, de azt mondja lemezhibákat, vegye ki az adathordozó
  , Valami ilyesmi asta.trebuie bármelyik pillanatban formátumban a teljes merevlemez egy másik laptop? ms

 65. Kösz srácok remek munkát mindenki számára videotutorialele.In sok mindent, hogy én vagyok ragadt vostru.Multumesc megoldódott!

 66. Marius - mondta

  Nagyon érdekes verzió win.Am megpróbáltam telepíteni, azt követte a lépéseket a bemutató, minden rendben van, amíg az első újraindítás, amikor elkezdett bootolni inceput.Am mindent megtett lépéseket including've megváltozott a sorrend indítás a BIOS-t.
  De hol van a probléma?

 67. LiviuFlorin - mondta

  Megvizsgáltuk a módszer magam, és megpróbáltam instalex Windows XP Home Edition egy Acer egy fává, betöltése után a BIOS fájlt, hívtam egy fájl acer floppy.! Sikerült a "Windows telepítője szívesen."
  Ne is másolta a fájlokat a bot, vagy a merevlemez SATA csatlakozó, a BIOS nem tudja, és nem ismeri sata ..?!

 68. Cosmin - mondta

  Super bemutató

 69. Szent - mondta

  Nagyon köszönöm .. Remélem, ez működik, jött ahogy mondtad ... sok szerencsét és sok sikert a további több ..
  Köszönöm Andi

 70. Ghita - mondta

  fogadtatás
  Nem indul a Siu, miért próbáltam másik xp
  Megnéztem a BIOS-t, ha adsz, hogy boot a botot lát ott, de úgy látja,
  ha tud segítsen nekem Köszönöm Vacsora

 71. Costi - mondta

  Követtem a lépéseket, hogy ez a videó, amikor iam adott NUJ DVD-re, a Windows copieza stik sem ért semmit MN valaki segíteni nekem, hogy egyáltalán nem töltődik be ... segíteni


 72. Nem kell meghajlítani a füle után néhány ember, aki nem adja meg a munkát 1 tilalom megpróbálja, hogy ezt a munkát, mert nem találom a szót, hogy azt mondják, hogy túl szép f jó munkát és tiszteletet, amit erre mint Restu hogy megadja nagy kísérlet, hogy a blog a reklámok minden rajta, keresés "rajta, majd csatlakoztassa a megjegyzést is tett pénzt a Calc, ha a megvásárolni kívánt nézzük köszönnek

 73. bogdan - mondta

  Thanks remekül megy, amikor azt halljuk a dolgokat, már időtartama igényei dinasztia nagyon köszönöm

 74. Armageddon - mondta

  jó és elég világos .... a többi attól függ, hogy az, hogy mindenki élvezze a konzultáció ..... szerencse is.

 75. viopop - mondta

  Hi követtem minden lépést tudtam másolni mindent, de amikor elindítja a buteaza nem. Tettem az elsődleges BIOS boot cserélhető lemez és a Windows megfelelően indul várok semmit sfatruri

 76. danutu - mondta

  buna.cum hogy bootolható bottal. intales.dar probléma.Ha Én egy kicsit törölje le a botot, csomagtartó, és még mindig ez kibír? Köszönöm

  • Adrian - mondta

   danutu: Buna.cum hogy bootolható bottal. intales.dar probléma.Ha Én egy kicsit törölje le a botot, csomagtartó, és még mindig ez kibír? Köszönöm

   Kattintson a jobb gombbal a botot, válassza formátum, a Start, és ez ...

 77. danutu - mondta

  Adrian probléma számomra, hogy hallom deloc.se lát kibír a számítógép táska, de mindent lát.

  • Adrian - mondta

   danutuAdrian az én problémám az, hogy én hallottam deloc.se lát kibír a számítógép táska, de mindent lát.

   Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, válassza a Kezelés, majd elhagyta a megnyíló ablakban kattintson a tároló, akkor majd meglátjuk, hogy ott van, kattintson rá, hogy válassza ki (bal gombbal) poi kattintson a jobb egérgombbal, és Ön új kötetek ... Van valami ilyesmi, vagy te szép új kötet ...

 78. Catalin T. - mondta

  Köszönöm mindenkinek!
  Hoztuk létre teljes biztonsági vista windovs külső USB HDD, és amikor csak gondok vannak a rendszerrel tudjuk helyreállítani a laptop a 4gb a botot cmd sor bemutató: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, amely fel a Windows Vista vagy Windows7 - (HP Compaq Presario CQ 70) Úgy értem 2 facuto az idő előtt.
  Megjegyzés 10 + + +

 79. Daniel - mondta

  Hello. Lenne egy kérdésem, dokumentumokat lehet hozzáadni ragaszkodni után tettem bootolható?
  és ez nagyon, nagyon jó bemutató, jól sikerült.

 80. lum4n4r3 - mondta

  Adtam adott formátumot ragaszkodni, és aztán tettem, hogy a parancs a Windows, és azt kell, hogy kövesse az alábbi lépéseket írtam utolsó rendelés

 81. Antony WM - mondta

  Tökéletesen működik. Köszönöm ez a bemutató, és kérjük, hogy tegye mások tájékozott és beállítások. Sok szerencsét

  • Francisc - mondta

   Antony WM: Tökéletesen működik. Köszönöm ez a bemutató, és kérjük, hogy tegye mások tájékozott és beállítások. Sok szerencsét Idéz nekem

   Gratulálok. Ha boldog, akkor várj. Az is segít, akik össze vannak zavarodva, és elmondta nekik, hogyan tettél az adott esetben.
   További sikereket.

 82. segítsen nekem ki csinál ilyen útmutatók szoftverek, például, ha azt lehet mondani, hogy nekem mi a neve
  MS MORE

 83. Traian - mondta

  Könnyebb, hogy egy bat fájlt a következő parancsokat:
  @echo off cím formátum USB szín 1E >% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO laplemez : _format_menu echo. lemezpart / s% TEMP%. \ cmd.txt echo. : válasszon szín 1E set select = set / p select = A kilépéshez válassza ki a lemezt, 1, 2, 3 vagy I: ha / I "% select%" == "1" goto formátum_1 ha / I "% select%" == "2" goto formátum_2 ha / I "% select%" == "3" goto formátum_3 ha / I "% select%" == "i" goto kimenet ha / I "% choose%" == "I" goto kimenet ECHO. ECHO ***** Nem a menüben - próbálkozz újra egyszer ***** ECHO. goto choose szünet kijárat : kimenet színes c0 állítsa kimenet = set / exit = Biztosan ki akarsz menni (D / N)?: ha / i "% exit%" == "d" goto delete ha / I "% Output%" == "D" goto delete ha / i "% exit%" == "n" goto select ha / I "% Output%" == "N" goto select ECHO. ECHO ***** Nem a menüben - próbálkozz újra egyszer ***** ECHO. goto out szünet : format_1 >% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO válassza ki az 1 lemezt >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO tiszta >>% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO létrehozza az elsődleges partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO válassza az 1 partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO aktív >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO formátum fs = fat32 gyors >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO hozzárendelése lemezpart / s% TEMP%. \ cmd.txt szünet kijárat : format_2 >% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO válassza ki az 2 lemezt >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO tiszta >>% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO létrehozza az elsődleges partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO válassza az 1 partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO aktív >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO formátum fs = fat32 gyors >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO hozzárendelése lemezpart / s% TEMP%. \ cmd.txt szünet kijárat : format_3 >% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO válassza ki az 3 lemezt >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO tiszta >>% TEMP%. \ Cmd.txt Az ECHO létrehozza az elsődleges partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO válassza az 1 partíciót >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO aktív >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO formátum fs = fat32 gyors >>% TEMP%. \ Cmd.txt ECHO hozzárendelése lemezpart / s% TEMP%. \ cmd.txt szünet : törlés % TEMP%. \ cmd.txt kijárat
  És kivonat iso képet közvetlenül a botot?

 84. cristiRsu - mondta

  Köszönöm szépen Adrian és a barátok ... voltam nagyon hasznos ... mint ultimu időben az összes barátom, hogy a fülük jó, mint én ... csak jobb

 85. cristiRsu - mondta

  Én ... Követtem tökéletesen ment minden ... tutorialu és elvisz közvetlenül windowsu itt ... semmi gond ... ja a lényeg az, hogy minden egyes alkalommal vesznek az újraindítás elejétől megkezdődött a Windows-instalatu [Email protected] .. Ha van ideje, és tudod, hogy mit tehetnék, kérjük, válaszoljon ... köszönöm szépen

  • Adrian - mondta

   cristiRsu: I ... Követtem minden tutorialu és tökéletesen működött ... Én a közvetlen windowsu itt ... semmi gond ... igen az a helyzet, hogy minden alkalommal, amikor újra vesz instalatu elejétől indul a Windows ... Próbáltam elhagyni lenyomása nélkül semmi, hogy mi történik ... de nem történik semmi ... Próbáltam őket, amikor újra beállítani a BIOS-t már nem a közvetlen minden összezavarodik ... de ... mit tehetek? nézze meg email'u [Email protected] .. Ha van ideje, és tudod, hogy mit tehetnék, kérjük, válaszoljon ... köszönöm szépen

   Próbálja meg a tanácsot adnak kristály bemutatója WinToFlash találok írása a "Search videotutorial.ro ..." Right: WinToFlash, akkor adjuk meg, és látni, hogy a bemutató a végére talán kibír, hogy visszaszerezze meghatározott a tutorial. Ezer ember a módszerrel prezentato itt tökéletesen működött.

 86. UnLord - mondta

  köszönöm a tutorial .. ment .. Van egy kérdésem .. Hiren boot CD-t raktak egy bottal?

 87. cristian - mondta

  Van egy problema.am elérte azt a szintet: C: \ Windows \ system32> xcopy e: \ *. * / S / e / a: \, és azután, hogy értelmet meg ez ad nekem egy hiba érvénytelen paraméter-/ e ... ..... ha kérem, segítsen nekem, nagyon, ahogy kell. A DVD-és pont-pont botot, és én köszönöm szépen

  • Adrian - mondta

   cristian: Van egy problema.am elérte azt a szintet: C: \ Windows \ system32> xcopy e: \ *. * / S / e / a: \, és utána adja eroareadica enter ad nekem érvénytelen paraméter-/ e ... ha lehetséges ..... kérem, segítsen nekem, nagyon, ahogy kell. A DVD-és pont-pont, és köszönöm szépen kibír

   Ez nem az egyetlen módja annak, hogy a Windows a botot, a 3 bármilyen oktató különböző módon, hogy a Windows a botot. Írd fel a "Search videotutorial.ro ..." Right: windows stick vagy rendszerindító bot, nyomd meg az Entert, és talál más oktató.

 88. morometzii_22 - mondta

  Ti szuper szép ... hála neked van egy másik bemutató és a k csizmás XP stik ... köszönöm nagyon nem tartja a windows cd .. mert akkor fel video tutorial .. Üdvözlettel hossz ... lépést tartani a jó munka ...

 89. valentina - mondta

  Szuper, nincs szó, hogy köszönöm, megmentettél egy csomó pénzt, hogy az emberek, akik ismerik. Köszönöm szépen.

 90. Traian - mondta

  Haver, félelmetes

  • Haver, félelmetes :Dez az egyetlen módszer, hogy dolgozott, a többiek megpróbálták, és a legegyszerűbb :DSzeretlek :D


   Örülünk, hogy mi is segíteni, akkor vár egy másik alkalommal, nincs itt semmi látnivaló, próbálják felvilágosítani az embereket, amennyire csak lehetséges "titkos" IT Romániában.

 91. Krauss - mondta

  Bravoooo ....

 92. mary - mondta

  Nos, elmentem az azonos K bemutató az utolsó lépés ... copy ... másoltam, amit a gyerekek, majd kaptam egy hiba

 93. mary - mondta

  Igazából adtam exit k végül megállt, majd másolni bár én kiadta a parancsot 2 idő, eltávolítottam az USB, majd tettem cd észrevettem 2 mappák hiányoznak: támogatás és upgrade? Tud segíteni valaki? megpróbálja nehezebb? WinXP ka beszélve, hogy eredeti Microsoft akum én annyira semmi nincs.

  • Adrian - mondta

   Igazából adtam exit k végül megállt, majd másolni bár én kiadta a parancsot 2 idő, eltávolítottam az USB, majd tettem cd észrevettem 2 mappák hiányoznak: támogatás és upgrade? Tud segíteni valaki? megpróbálja nehezebb? WinXP ka beszélve, hogy eredeti Microsoft akum én annyira semmi nincs.

   LaSalle, hogy nem a munkát, és ne szakítsa meg, akkor nem árt, és ha kibír állítsa le a "munka" a. Valószínűleg gyengébb, és nem tapadnak ... érted az ISO több mint 2G, nem itt-ott, hogy mozog 2G egy bottal, különösen WinToFlash de ez nem csak a másolás és előkészítése előtt ...

 94. Én csak, hogy neki 2gb baj?: ((

 95. golemgeo - mondta

  Lenne egy kérdésem. teljes programozási stick bootolható videotutorial mutattak be nekünk egy időben kap egy cmd parancsot, hogy a bot formázva FAT32. de NTFS lenne probléma, vagy szüksége van rá a FAT32. és ez igaz lehet bármilyen operációs rendszert akarunk indítható kibír akár XP vagy Vista vagy Win 7?

 96. Augustin - mondta

  Hello.
  Nagyon hasznos ez az információ.
  Köszönöm.

 97. Nelu - mondta

  Én mint a film, és azt mondhatom, hogy mi .... köszönjük a segítséget! lépést tartani a jó munka ciao!

 98. Leonard - mondta

  Van egy netbook samsung n210 Cumar közelmúltban Németországban és ablakai 7 német rajta ... én net, így nem tudok adni neki frissítései egy csomag más nyelveken, és nincs más nyelveken rajta, kivéve a német ... I sújtják 2 héttel mindenféle oktató, hogy egy bottal bootolható, és nem ... nem tudom, mi volt plm ... ragaszkodom 8 gb ... pontosan azt tettem, mint láttuk, útmutatók, de ha adok indítsa újra a PC-t Stck helyszínen is buteaza nem lép boot után az autó stick ... nem tudom, mi van ...

  • Adrian - mondta

   Ki mondta neked, hogy van, hogy automatikusan indul a bot? Hogy meg kell tennie, hogy lépjen be a BIOS és beállítva, hogy boot az USB stick és könnyebbé vélemények szavak, mint "PLM", ha azt szeretné, hogy még egy esélyt, hogy hagyja abba hozzászólások ezen az oldalon, tartja a nyelv tisztességes. Nézze meg a bemutató, hogy a végén, vagy írjon fel a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete: WinToFlash nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, a fej-farok privestel nélkül hátra, ha meg akarunk érteni valamit, és hogyan kell beállítani a BIOS-hoz csomagtartó-ból USB stick, hogy meghatározott, és a bemutató, és, vagy meg lehet nézni egy tutorial külön BIOS-beállítások benne, és találja meg írása a keresőmezőbe: egy rövid magyarázatot a BIOS, akkor adjuk meg, és íme, talál.

 99. Tavola - mondta

  sal Nekem van Windows, és nem CD-ROM DVD-ROM, stb ... tudok egy másik számítógépes oktatás?
  ii a laptop Vista el.sunteti országában szerencse és a hatalom a munka
  folytonosság

 100. joomla - mondta

  Hello all ... tudok bota Kínában, miközben egy külső merevlemezt, de ha kapok STEP formátumban azt mondja: "ez a kötet, hogy nagy méretű" ... meg kell tennie annak érdekében, hogy bota win7 egy külső merevlemez nem bot?

  köszönöm

 101. Radu - mondta

  Salut!
  Próbáltam a bemutató arra törekedjünk, hogy egy bootolható USB stick, hogy vista, miután vista telepített és comp.
  Minden szép és jó, amíg meg nem adja a parancsot create partition primary
  Látom a következő üzenet: Nincs elegendő szabad hely, hogy hozzon létre egy partíciót a megadott méret és eltolás. Adja meg a különböző méretű és eltolási értékhez vagy don `t írják elő, hogy megteremtse a partíciót.
  Mit tegyek ebben az esetben? Mit kell rendelni?

  • Adrian - mondta

   RaduHi!
   Próbáltam a bemutató arra törekedjünk, hogy egy bootolható USB stick, hogy vista, miután vista telepített és comp.
   Minden szép és jó, amíg meg nem adja a parancsot create partition primary
   Látom a következő üzenet: Nincs elegendő szabad hely, hogy hozzon létre egy partíciót a megadott méret és eltolás. Adja meg a különböző méretű és eltolási értékhez vagy don `t írják elő, hogy megteremtse a partition.Ce kell tennie ebben az esetben? Mit kell rendelni?

   Akkor olvassa el a szöveget a fenti bemutató? Már alaposan megvizsgálta ezeket a bemutató nem visszatekerés? Biztos benne, hogy a bot ingyenes 4G kapni? vagy legalábbis 4G? Egyéb parancsok adta nemcsak a bemutató, meg a figyelmet és sikerül. Vagy próbálja használni WinToFlash amely mint mi tutorial. Megtalálható beírja a keresőmezőbe fölött fekete széle a jobb: WinToFlash és ad be. De, hogy nem fog sikerülni, ha a bot nem működik 4G minimum meghatározott fenti szöveg bemutató!

 102. Oleg - mondta

  szuper nagyon köszönöm kaptam az első

 103. nicolas - mondta

  Sikerült, és köszönöm

 104. Oleg - mondta

  Cristian hogyan lehet egy bootolható USB stick akarnak
  fel a Windows xp kell semmilyen szoftver vagy csak valami cmd?

  • Adrian - mondta

   OlegCristian hogyan lehet egy bootolható USB stick akarnak
   fel a Windows xp kell semmilyen szoftver vagy csak valami cmd?

   Írni stick XP tetején a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, és meg tudja fogalmazni, és WinToFlash XP és Vista, és a bot 7

   • Oleg - mondta

    Adrian:
    Írni stick XP tetején a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, és meg tudja fogalmazni, és WinToFlash XP és Vista, és a bot 7

    igen nagyon köszönöm Adriane

 105. szia parancsot ad nekem egy hiba, hogy írsz xcopy f: \, és hogy min megfelel neve comaanda discukului hogy írsz / e hogyan tudom megváltoztatni a nevét, a DVD-ROM, hogy én már nem előforduló

 106. cristian - mondta

  buna.ma név Cristi és láttam egy nagy torrent dilema.am a játék a konzolokon, van egy wii, és azt akarom, hogy az én, és néhány játékot, de nem tudom, hogyan lehet őket a munka az én konzolon. Kaptam egy játékot iso formátumban, és tegye a képet a dvd, de én nem Perge Köszönöm consola.va

  • Adrian - mondta

   cristian: Buna.ma név Cristi és láttam egy nagy torrent dilema.am a játék a konzolokon, van egy wii, és azt akarom, hogy az én, és néhány játékot, de nem tudom, hogyan lehet őket a munka az én konzolon. Kaptam egy játékot iso formátumban, és tegye a képet a dvd, de én nem Perge Köszönöm consola.va

   Menj, és veszel a boltban. miért vettél konzol játékok, ha nincs pénz? nem támogatja, és nem ösztönzik a kalózkodás! letölthető játékok a neten / torrents / ODC illegális, inkább arra törekedjünk, hogy menjenek be a wi ... nevű hamisított termékek vagy hamisított termékek soha nem lesz, mint az eredeti, és nem működik a normál körülmények mint az eredeti.

 107. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot a Windows XP, de én már telepített Windows PC 7 a bemutató fog működni, vagy hogy meg kell ragaszkodni, hogy megpróbálták őket, és minden im nem ad hibát?

  • Adrian - mondta

   valy: Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot a Windows XP, de én már telepített Windows PC 7 a bemutató fog működni, vagy hogy meg kell ragaszkodni, hogy megpróbálták őket, és minden im nem ad hibát?

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash és nyomd meg az Entert, meg fogja találni a bemutató, privestel óvatosan!

 108. Thanks csak gasit.multe köszönöm a munkát, amit csinálsz, és hogy további

 109. LUCIAN - mondta

  Azonnal ment, you rock!

 110. Julian - mondta

  sal! Nem tudom megváltoztatni a BIOS boot primu ki, miért rendetlenség az id stilostyl

 111. CATALIN - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy ez a bemutató videót, és valóban ....... minden. Itt az összes választ, hogy a hiányosságokat, hogy van. Köszönjük!

 112. Mikrofon - mondta

  Tudod, hogy egy bottal ezen a folyamaton keresztül, vagy más hasonló, és WinXP kit és kit Win7 és tette indítható és boot a bot tudok választani, hogy mit akarok telepíteni a Windows?

 113. Én ugyanaz .. exit zárva volt, amikor odaadtam mindent .. és most már nem látom Stik .. Azt hiszem, hogy Parja ...

 114. robert - mondta

  Figyelembe vettük az összes tanácsát, és tegye a bot ablakokat 7! Beléptem a BIOS-t és választották ki az első botot, de miután ő adja a többit, hogy régi Windows. Olvastam a tanácsot, hogy nézni egy bemutató, de még mindig nem sikerült! Tudna nekem segíteni?

 115. Szuper.
  Minden működött ok.
  Köszönöm a segítséget.
  Csak így tovább a jó munkát.

 116. Mihai - mondta

  Azt akarom tudni, ha nem tud egy bottal Win Vista és Win 7? Szeretné indítható használja őket mind egy bottal

 117. Mihai - mondta

  Azt akarom tudni, ha nem tud egy bottal Win Vista és Win 7? Szeretné indítható használja őket mind egy bottal

 118. DoubleG - mondta

  Helló Szeretnék kérdezni valamit, de még mindig a témához kapcsolódó .... Hogyan le videofájlokat bemutató? Köszönjük HELP és megértést!

  • Adrian admin - mondta

   DoubleG: Hello, szeretnék kérdezni valamit, de még mindig a témához kapcsolódó .... Hogyan le videofájlokat bemutató? Köszönjük HELP és megértését! Idéz nekem

   Letöltheti a video tutorials. Ez a mi saját és eredeti tartalmat, amelyhez dolgoztunk. Nem ért egyet letölteni őket. Ha akarta, hogy nézd meg a helyszínen az Ön rendelkezésére 24 24 így semmi sem kell letölteni őket

   • ciocoss - mondta

    Adrian admin: Letöltheti a video tutorials. Ez a mi saját és eredeti tartalmat, amelyhez dolgoztunk. Nem ért egyet letölteni őket. Ha akarta, hogy nézd meg a helyszínen az Ön rendelkezésére 24 24 így semmi sem kell letölteni őket Idéz nekem

    letölthető program, amely század nem egyszerűen rögzíti

 119. Viorel - mondta

  m hosszú tökéletesen működött, és sikerült, hogy ez után vissza tettem bootolható

 120. Mircea - mondta


  Van egy hordozható merevlemez 320 Gb. Csináltam két partíciót. Van-e olyan szoftver, feltettem a Windows 7 (telepítéshez) az első partíció elvesztése nélkül a második is?
  köszönöm

 121. inkognitó - mondta

  @Adrian: A Windows nem indul 7 ...: Code 5 vagy más hiba, mint ez ... a csomagtartó (ahogy azok megjelennek a DVD boot után) is előfordulhat kibír bootolható Windows 7 ez a bemutató?
  Előre is köszönöm!

 122. Radu - mondta

  jól ment, és elmagyarázta, hogy megérteni prostii.mersi srácok erős

 123. Georgel Manolache - mondta

  Super, csak menj, köszönöm.

 124. szia Megpróbáltam a lépéseket pontosan olyan, mint a bemutató, de miután létrehozta a lemezt, mint az elsődleges partíció a következő lépés, amikor jöttem ki a partíció botot mesj szerint a következő:
  "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. nincs partíció kiválasztva ". A probléma az, hogy a bot nem az enyém, és én nem akarom bulesc, így várható egy hasznos tipp.
  Üdvözlettel,
  Mela Timisoara

  • Adrian admin - mondta

   MelaSzia próbáltam csinálni a lépéseket, pontosan olyan, mint a bemutató, de miután CEMI létrehozott lemezt az elsődleges partíció következő lépés, amikor jöttem ki a partíciót botot uluizice következő mesj:
   "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. nincs partíció kiválasztva ". A probléma az, hogy a bot nem az enyém, és én nem akarom bulesc, így várható egy hasznos tipp.
   Üdvözlettel,
   Mela Timisoara

   Használja WinToFlash, tutorialu róla megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott WinToFlash, grafika és interface szoftver nem kell létrehozni CMD kibír. CMD sikerül, és ha figyelt, hogy a bemutató, és nem fut. Futtatja a CMD jobb klikk, és a Futtatás rendszergazdaként ...? Akkor fennáll a CMD egy Vista vagy Windows 7?

   • Adrian admin: Használja WinToFlash, tutorialu róla megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott WinToFlash, grafika és interface szoftver nem kell létrehozni CMD kibír. CMD sikerül, és ha figyelt, hogy a bemutató, és nem fut. Futtatja a CMD jobb klikk, és a Futtatás rendszergazdaként ...? Akkor fennáll a CMD egy Vista vagy Windows 7? Idéz nekem

    Köszönöm a választ. Én lépéseket pontosan a bemutató után néztem, hogy többször is. A cmd futok a WDS 7.o megpróbálja WinToFlash.

 125. Mihaitza - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, próbáltam csinálni, amit mondott, a bemutató videó
  Azt szeretnénk, hogy a botot, hogy diskpart win7.intru

  Diskpart> list disk

  Disk 0
  Disk 1
  Disk 2

  DISKPART> select disk 2

  2 meghajtó a most kiválasztott

  DISKPART> tiszta

  DiskPart sikerült megtisztítani a lemezt

  DISKPART> create partition primary

  DiskPart siccede létrehozása a partíció specifikáció

  DISKPART> select disk 2 (ez azt mutatja nekem ERROR DISK SELECT név 2)

  A megadott partíció nem érvényes.
  Válasszon egy érvényes partíciót.

  nincs kiválasztott partíció

  DISKPART>

  Szóval remélem, hogy mutatni hiba segíteni szeretném kérni, kérjük win7 a stik és nem az én timp.adresa [Email protected]

 126. by.sufletel - mondta

  szia Úgy értem, hogy nagyon jó tutorial mindent megtettem a könyvet, és nem volt probléma egyáltalán! Van egy notebook eeepcc

  Néhány nap múlva, a C partíciót, amelyen a Windows és 7 származó 30 koncert partíció hogyan jutottam 3 koncert, megnéztem .. én még nem töltötte le a frissítéseket nem tettünk .. én nem használtam pc.ul túl sok van valaki ötleteket és hogyan lehet visszaállítani SPTI fázis nélkül más formátumban?

 127. Marius - mondta

  elnézést Én nem tűnik el, miután:
  xcopy f: \ *. * / s / e / f (fe ebből a mappából vagy DVD-meghajtó
  Ebben az esetben az f)
  Köszönjük!

  • Adrian admin - mondta

   Marius: Elnézést Én nem tűnik el, miután:
   xcopy f: \ *. * / s / e / f (fe ebből a mappából vagy DVD-meghajtó
   Ebben az esetben az f)
   Köszönjük!

   Nézd meg a bemutató újra, de ezúttal nem fut!

 128. by.sufletel - mondta

  szia Úgy értem, hogy nagyon jó tutorial mindent megtettem a könyvet, és nem volt probléma egyáltalán! Van egy notebook eeepcc

  Néhány nap múlva, a C partíciót, ahol a Windows és 7 30 a koncert, mint az én partíció elérte 3 koncertek, megnéztem .. Én még nem töltötte le semmit updaturile mi nem .. Én nem használtam sokat pc.ul van valaki, aki ötleteket, és hogyan lehet visszaállítani SPTI bevonása nélkül más formátumban?

 129. Andrew - mondta

  Gratulálok a nagy bemutató.
  Követtem a lépéseket, a videó, de amikor bemegy bios beállítást indítani a rendszert stick.Cum tudok "megtanulhatja" laptop "indítani a kínai stick.Ma 2 nap.
  Kérem, segítsen nekem szükségem van urgent.Care "andreip8904" az azonosító.

 130. Ronny - mondta

  L: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man ->
  M: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man
  Hozzáférés megtagadva

  ad nekem ez a hiba lehet az oka?
  Pontosan azt tettem, mint a bemutató: rendszergazda cmd minden parancs be helyesen másolni nekem ... Azt akarom, hogy ezt a fájlt a botot, és nyerj 7 az operációs rendszer minden win7 ... tud nekem segíteni? Köszönöm.

  • Adrian admin - mondta

   Ronny: L: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man ->
   M: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man
   Access deniedimi hogy ez a hiba lehet az oka?
   Pontosan azt tettem, mint a bemutató: rendszergazda cmd minden parancs be helyesen másolni nekem ... Azt akarom, hogy ezt a fájlt a botot, és nyerj 7 az operációs rendszer minden win7 ... tud nekem segíteni? Köszönöm.

   WinToFlash felhasználás esetén, amelyre már tutorial. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: WinToFlash, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 131. florin - mondta

  Ha 2 2G ragaszkodik mindegyik kövesse a videó bemutató? (Esetleg módosítása után a bot tölti első és sürgető újra)

 132. Hello.
  Sikerült kibír bine.Am átadása W7 a kérdést:
  Ugyanez a módszer mentheti W7 és él az én számítógépes helyi lemez D például?

 133. győztes - mondta

  Hello.
  Szeretnék egy verzióját telepíti MAC OSX egy netbook Windows 7 telepítve, és így a két rendszer operare.Stie valaki hogyan lehet, hogy egy bootolható USB MAC figyelembe véve a tényt, hogy én nem DVD-ROM notebook?
  köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   győztesHi.
   Szeretnék egy verzióját telepíti MAC OSX egy netbook Windows 7 telepítve, és így a két rendszer operare.Stie valaki hogyan lehet, hogy egy bootolható USB MAC figyelembe véve a tényt, hogy én nem DVD-ROM notebook?
   köszönöm

   Azt javaslom, hogy egy másik dolog. Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete szél: Hogyan próbáljuk operációs rendszer a Mac OS Snow Leopard PC-n, nyomja meg és meg fogja találni a bemutató, akkor könnyebb és kényelmesebb, mint amit akarsz ...

 134. sorinklumea - mondta

  Követtem a bemutató, és sikerült, hogy egy stik windows7 botabil veled tesó nehéz lépést tartani a jó munka

 135. Goga - mondta

  Testvére minutu` 18 nem lehet azt mondani xp :))

 136. Dume - mondta

  tökéletesen működik köszönöm.

 137. vikgeo33 - mondta

  Te nagyon erős. Már volt egy botot, és egy csomó merge.Multumesc

 138. Vali - mondta

  Hello! Nagyon érdekes és gyors módszer. Megpróbáltam, és még ment gyorsabban, mint amire számítottam, de most van egy kis gond ..... Ma akartam csinálni, és ragaszkodni rendszerindító lemez list parancs engem minden, beleértve a külső HDD . A parancs select disk ehelyett választott lemezen 2 3 (külső HHD), és adott neki parancsot tiszta, create partition primary válassza 1 partíció aktív, azt akartam, hogy formában, és nem vette, és most már nem megy csatlakoztassa a merevlemez ... win7 és nem jelennek meg a listán, de megy, és HDD-ra Windows XP jelenik meg a listán, de azt kell mondanom, hogy ez formátumban. Tudna nekem segíteni megjavítani? Várakozás a választ, Vali.

 139. mdradu - mondta

  Igen! Go! Szuper tutorial! Használja bizalommal!
  Nagyon köszönöm!

 140. Valter - mondta

  Köszönjük 2 hónapig keresi a módját, hogy telepítse a Windows CD meghajtó nélkül. Próbáltam sok mindent, én letöltött programok ... de nem túl mergea.acesta mentem, és ez elég egyszerű, és figyelembe véve, hogy elmagyarázza az egyes pas.multumesc bn annyira!, És további sikereket.

 141. Claudiu - mondta

  ment. ez rendben van. Lenne egy kérdésem. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható su stik a win xp. Meg kell kövesse ugyanezeket a lépéseket, csak a PC-Win XP van telepítve?

 142. Claudiu - mondta

  ez a fickó tényleg sajnálom ms

 143. Mitru - mondta

  Ön bemutatott egy nagyon érdekes szoftver torrent canid komornyik, de szeretném letölteni Ami azt mondja ancercat probléma betöltése oldalak Mozilla és az Internet Explorer, és ez nem működik, kérem, segítsen nekem, köszönöm

 144. Ady Cosma - mondta

  Bemutató készítése Megjegyzés 10 +

 145. Iulian - mondta

  Megcsináltam! mia meg
  Érvénytelen kapcsoló - / *. *
  c: \ Windows \ system32>

  • Iulian:
   Megcsináltam! mia meg
   Érvénytelen kapcsoló - / *. *
   c: \ Windows \ system32>

   Hello! kulcsot slash \ másolni! akkor ... jobb klikk és beillesztés!

 146. Iulian - mondta

  gataaaaaaaa tévedek ott f: \ *. *

 147. Adalbert - mondta

  Igen, igen, és köszönöm BAFTA még rendben van! Üdvözlettel

 148. Eugen - mondta

  Kösz szépen, sikerült magam ragaszkodni a Windows 7.Super bemutató, lépést tartani a jó munka, a megbecsülés.

 149. Marius - mondta

  bv.esti nagy bemutató doc ... tényleg segített.
  Kisasszony

 150. Iulian - mondta

  5 csillagok :)

 151. bobo - mondta

  Adrian szeretné, ha tudsz, és ha azt szeretnénk, hogy a helyszínen egy jó 7 ablakok sal lehet letölteni az oldalról, vagy hogy egy torrent windows 7 és küldd el itt az oldalon Köszönöm Szeretnék választ köszönöm! Nagyon jó videotutoriale've látott és sokat használt miau

  • AdrianGudus - mondta

   boboAdrian szeretné, ha tudsz, és ha azt szeretnénk, hogy a helyszínen egy jó 7 ablakok sal lehet letölteni az oldalról, vagy hogy egy torrent windows 7 és küldd el itt az oldalon Köszönöm Szeretnék választ köszönöm! Nagyon videotutoriale legjobb, amit láttam és sokat használt miau

   Windows ingyenesen letölthető 7 akár Microsoft!
   akkor jogilag és ingyenesen 90 nap anélkül, hogy "kill" senkit. a Windows verzió 7 Enterprise (amely mindent, és az Ultimate) lehet telepíteni csendes és MSE (Microsoft Security Essentials) és a SP1
   Befejezése után a kipróbálásra 90 nap REAM! Mit reset "counter" (visszaszámlálás nap maradt, hogy a Windows) visszaállítása az idő adhat 3 ez azt jelenti, mint például:
   10 nap, hogy aktiválja a 90 napig, majd 90 3 extra napot vagy reamr ami 90 3 x. ha azt mondja nekem, hogy 370 ezekben a napokban, hogy nem újra a Windows, én lelőtték, lefogadom, sokan nem is adja át megragad 90 első nap nem is beszélve, hogy a "kimeríti" a 3 újraélesednek helyek (ami mellesleg, ha kimerítik megoldható újra)
   Windows-bemutató a letöltés ingyenes 7 ITT
   Tutorial újraélesítését ITT (Kattintson a szó itt piros)

 152. Caesar - mondta

  Ami még bosszant a legjobban ezen az oldalon, hogy nem találom, hogy hol keressen, amely szintén, hogy engem akar keresni, és meg kell nézni a google, ezen az oldalon ahelyett, hogy saját kereső, és mi a helyzet Archie útmutatók az oldal nem érhető el, valamint az idegek maradandó így ezen az oldalon elgondolkodtat, hogy ez tényleg a "Made in Romániában" Azt akarjuk, hogy több pihentető szellemi echipeii helyszínen, hogy több érhető el a telek maximális felértékelődése Romina minden honfitársaink.

  • AdrianGudus - mondta

   Caesar: Ceia mi bosszant a legjobban ezen az oldalon, hogy nem találom, hogy hol keressen, amely szintén, hogy engem akar keresni, és meg kell nézni a google, ezen az oldalon ahelyett, hogy saját kereső, és hogyan az archív útmutatók az oldal nem érhető el, valamint az idegek maradandó így ezen az oldalon elgondolkodtat, hogy ez tényleg a "Made in Romániában" Azt akarjuk, hogy több pihentető szellemi echipeii helyszínen, hogy több érhető el a telek maximális elismerést Romina minden honfitársaink.

   Szeretnék vitatkozni! Úgy tűnik, hogy nem sok munka kell vitorlázás. Nézze EZ rövid útmutató, hogy már létre, különösen az Ön és mások, mint te. (Kattintson a ezt a szót írt piros) Tanulj szörfözni a helyszínen, és nem a keresés. Ha nem talál valamit, fordított keresési feltételeket, ne használja ugyanazt a szavakat kereső lekérdezést (érvényes minden oldalon)
   Például, ha keres: hogyan lehet egy bootolható CD-t, akkor adja meg, és nem találja. Lekérdezés vagy úgy keresőrendszer:
   készíthetsz bootolható CD-t vagy bootolható CD-t, hogy egy bootolható CD-t, és így megtalálni. Ön tesz a kis elme, és szem előtt tartva, hogy a keresőmotorok lehet pontossággal olyan nagy, hogy pontosan mit akar. A keresőmotorok nem gondolatolvasó! Lehet, hogy amit keresel létezik, de lehet indexelni más néven, más feltételeket. Ha írsz video tutorial, majd megfordul, és keres nem találja a video tutorial.

  • Gelu - mondta

   Caesar: Ceia mi bosszant a legjobban ezen az oldalon, hogy nem találom, hogy hol keressen, amely szintén, hogy engem akar keresni, és meg kell nézni a google, ezen az oldalon ahelyett, hogy saját kereső, és hogyan az archív útmutatók az oldal nem érhető el, valamint az idegek maradandó így ezen az oldalon elgondolkodtat, hogy ez tényleg a "Made in Romániában" Azt akarjuk, hogy több pihentető szellemi echipeii helyszínen, hogy több érhető el a telek maximális elismerést Romina minden honfitársaink.

   Bai p.tza, bosszant a legtöbb, mint te hülye nem szabad csinálni, amit akar muschiu minden idióta, aki a józan ész (a jelen esetben is.) Nem tudod, román írás sokkal kevésbé csinál semmit. Kérem tőled, mi a fasz van biztonságban, mert te a por. Fogadok, ki a dalok, a Messenger és a játékok nem tudsz semmit.
   Adi nem tesz minden köcsög benne.

 153. AdrianGudus - mondta

  Könnyen köveket és más kritikusok, akik nem valamit, de kíváncsi vagyok, hogy milyen tökéletes az Ön számára, vagy mennyire jól kap pontot, ha egy oldal, mint videotutorial.ro? Honfitársunk rómaiak, ha szuper szolgáltatást és kiváló minőségű, tud ajánlani valamit cserébe! Mi a részvételét a közösségi videotutorial.ro? Mit tettél Plateaus ezen az oldalon, hogy kér még? Nem látok gombnyomással Adományok kért, de ... mindenki hazudik jobb ... hogy van ez?

 154. AdrianGudus - mondta

  Kínálunk korlátozott kapacitás, erőforrások, a tudás. Szeretne több? Is! Tedd a vállát, és segít, ha úgy tetszik a hely, ahol megy, hogy a legjobb, ha nem kap multumestete azzal és úgy gondolja, hogy azok, akik ad valamit (pl. hogy a dolog rosszul ... tovább szegény) csinálni, mint lehet, mivel ők tudják a legjobban (nincs tökéletesség!) és a nap sarumana nem kérted, hogy bárki hozzáférhet pénzt. Ez az oldal tiszta arany, csak azért, hogy tudja, hogyan kell használni az agyad, hogy meg (nem várhatja el tőlem, hogy esik.) Biztos vagyok benne, hogy ezen az oldalon hozzáférhet fizetés, akkor nem adott pénzt, elérni, de megpróbálta ellopni, amennyire csak lehetséges, vagy megtalálják a módját, hogy lopni, szóval ... következtetés csavart magad.

 155. Szia néztem a oktató nagyon nagyon jó, és nagyon jól prezentate.Am a problémát, és eltörtem a pc DWD rum így nem akar pénzt adni egy új formátumot, amit használni csak láttam, hogy lehet telepíteni a Windows Ragaszkodom bottal 4 gb probléma, hogy én nem tudom, hol, hogy a Win Vista vagy Win 7 kérlek adj egy linket vagy valamit, hogy menjek el egy id contactez.Multumesc

 156. Marius - mondta

  Egy kérdés volt, és én tudtam hogy egy botot így win xp? Vagy különbségek hogyan tegye XP a botot?

  • AdrianGudus - mondta

   Marius: A kérdés, amit van, és én nem tudtam hogy egy botot így win xp? Vagy különbségek hogyan tegye XP a botot?

   Ahhoz, hogy XP a botot, amit lehet használni WinToFlash tutorial. Írja meg a jobb felső keresőmező a fekete szél: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. WinToFlash tudja, hogyan, hogy bármely Windows kibír.

 157. Marian - mondta

  Hello! nagyon jó tutorial ... lépést tartani az Asha ...

 158. Marius Puscasu - mondta

  Ok. f jó módszer, de
  Nekem van egy rúd 16 GB Kingston
  Csináltam neki 2 partíciók
  különleges egy neki, és a többi az egyéb fájlokat. A kérdés az, hogyan tudom rakni a képet egy partíciót? mivel tesz minket demonstart ki azt a lemezt, de nem a partíciót .... tud nekem segíteni?

  • AdrianGudus - mondta

   Marius Puscasu:
   Ok. f jó módszer, de
   Nekem van egy rúd 16 GB Kingston
   Csináltam neki 2 partíciók
   különleges egy neki, és a többi az egyéb fájlokat. A kérdés az, hogyan tudom rakni a képet egy partíciót? mivel tesz minket demonstart ki azt a lemezt, de nem a partíciót .... tud nekem segíteni?

   Először a botot bootolható. Akkor menj, és nem egy partíciót az üres hely maradt Easus Partition Mstera ahol van egy video tutorial. Írd fel a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete szélén "EASEUS Partition Master egy szabad partíció, jobb választás, mint a Windows-Disk Management" (idézőjelek nélkül) belépsz, és megtalálja a bemutató

 159. Silviu - mondta

  saliu
  Csináltam egy bootolható botot 7 szél, és ez rendben van ...
  pb, hogy szükség van az összes rendelkezésre álló helyet, és azt formázni.
  most látom kis-6 700 M nem tud szél 7 hogy hívják ..., ha kapok a transzkripciós vonatkozó adatok is, indítsa újra a számítógépet ...
  BIOS látja, mint bootolható, ISA hiányzó adatok rajta ...
  Hogyan lehet törölni az összes tartalmat? Próbáltam formázni, ez rendben van, de még mindig nem látja a 600 én nem, és a BIOS lát összes indítható. de nem jelenik meg a hozzáférést egy fájlt (vagy rejtett) ...
  ms előre ... hogy egy sört ... vagy több .. :))

 160. Oana - mondta

  Én próbáltam ezt a módszert, de ha kapok obtiunea CLEAN törölni az összes partíciót, akkor meg kell formázni újra stik-ul.am próbáltam többször, és ez így történik.

 161. Ionut - mondta

  Végül sikerült manőver plusz USB rendszerindító functioneava és köszönöm. Mam sohasem nézett Videotutoriale.ro és az összes többi F. érdekes. NB I sal.

 162. Mircea p - mondta

  Sal és én a következő probléma egy botot a 4gb verbatim 2007 mióta megvan a Carrefour és ma bagt csökkenése számítógép látja 2gb mil meglepetésemre bagt és a laptop, és csak látja a 2gb, mi történt?

 163. Dumitru - mondta

  Köszönöm testvér!

 164. paul - mondta

  Köszönjük, hogy mindent, amit tanított .... de van egy probléma ... dolgozom a Windows 7 és azt akarom, hogy windows xp, megpróbáltam mindent, amit lehet többször (beleértve WinToFlash), hogy bootolható XP stik Én reusit.am off víruskereső, tűzfal megállt az ablakok és semmit sem mondani, hogy mi hiányzik a csomagtartó a Windows 32 tető ... mondod, hogy a Windows rendben van értem a CD-ROM, de most vettem egy drak Acer Aspire One netbook, és nincs optikai meghajtó 532h ... mi baj? köszönöm

 165. polferis - mondta

  Hello! Nagyon jó tutorial! Lenne egy kérdésem, Adrian Gudus, lehetséges, hogy win7 Ultimate vagy Enterprise 32gb egy botot, és futtatni az operációs rendszer rajta? Ez a bot pontosan képviselje partíció C: \, így a hordozható operációs rendszer. Személy szerint én rendkívül hasznos lenne, és azt hiszem, nem csak nekem, hogy őt a zsebében, és ez minden PC-n. Tehát, hogy a munka, hogy próbálja meg, azt szeretné, hogy a véleménye, vagy bármilyen véleményt.
  Várakozás a választ. Köszönjük! Minden tisztelet az, amit csinálsz!

 166. CODRIN - mondta

  Super, tökéletesen működött, köszönöm.

 167. Faraz - mondta

  szuper kemény

 168. Zgab3artza - mondta

  szívesen. Én pontosan követni a lépéseket a bemutató, és maradt a cmd be a Windows. k pontosan a filmben azt mondja, meg kell várni, 10 15 percig attól függően, bottal. Én 8 gb stick szilikon hatalom. Majdnem 90 percet várni, és nem megy, ha elakad.
  E: \ Software \ DX.exe -> H: \ Software \ DX.exe - itt ragadt. Hadd jegyezzem Pontosan azt tettem, k k a filmben. Mert tud segíteni kérem. megtalálja nekem a messenger vagy skype id: Zgab3artza.
  Előre is köszönöm

 169. Marius - mondta

  Nekem van egy probléma! Én 4 gb usb stick, és amikor felvettem valamit, vagy törölni bármit azt mondja: "A lemez írásvédett". Én is nagyon elégedett, ha tudna segíteni nekem egy megjegyzést, vagy a bemutató! Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Marius:
   Nekem van egy probléma! Én 4 gb usb stick, és amikor felvettem valamit, vagy törölni bármit azt mondja: "A lemez írásvédett". Én is nagyon elégedett, ha tudna segíteni nekem egy megjegyzést, vagy a bemutató! Köszönjük!

   Watch vele óvatosan, hogy nem egy buton kell kapcsolni az ellenkező irányba. Néhány USB pendrive és SD kártyák általában valamit, hogy megvédje az adatokat nem lehet véletlenül törölni.

 170. Maxxer - mondta

  Mersii sokkal mo tutirialul, hogy tényleg segített telepíteni a Windows-ra egy laptop cd rom nem köszönöm

 171. Radu - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy bottal 8 GB Win XP, Win Vista PC, de futni. Ez lehet?
  Van egy Leadtek Win Fast USB Deluxe TV, amely nem rendelkezik a mozdonyvezető csak az XP. De van Vista Ultimate PC. Emiatt szeretnék egy Win XP fut az USB stick. Ez lehet? Megoldások? Nem akarom, hogy XP PC.

 172. György - mondta

  ms mester. go f milliárd dp kibír. ms hosszú. m.ai mentve. Volt egy bottal 4 4 GB és a kilátás, és valami nem működik, de találtam egy másik 3.70 gb és elment.

 173. nick - mondta

  bn bv pal mert így nem tudta volna ezt más módszerekkel megtalálható a neten, de nem volt sok sikert hála nekem ment
  Jó munkát és sok sikert incontinuare

 174. Raluca - mondta

  supeeeeeeeeeeeer kemény!
  nagyon hasznos!
  Köszönjük!
  hogyan tudom vissza Windows 7 kezdő még? sorozat, de én CD
  köszönöm

 175. nagyon szép, és magyarázni! sok szép és sok útmutatók, mint ez. ha látjuk az életben, hogy kapsz egy sört ... ha nem ... talán a következő ::))

 176. Neda JOSEPH-Sorin - mondta

  Megpróbáltam, ahogy mondta, a tutorial. A probléma az, hogy ahelyett, hogy engem telepíteni XP telepítve az én kemény bot, amely úgy látja, mint usb hdd. Mit gondol, lehet a megoldás?

 177. IonutJust4you - mondta

  Sall Van egy kis probléma, ha lehet, a Windows XP és a sp2 így akartam, hogy a Windows így kibír engem, látta az egyik én hardiskuri 2 40 80gb gb-one írtam diskpart1 tiszta volt a 80 most már értem, nem ő az én számítógépes kijelzőkkel válaszfalak, amelyek nem működnek adtak rendszer-visszaállítási adta UNINSTAL az Eszközkezelő nem nik kérem, segítsen nekem :)) Jó ms vagy továbbítja egy e-mailt a lépéseket, amelyek a II csinál

 178. Andrei - mondta

  Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató, a nyomtató nem tudja punew a kép, akkor mentse el a számítógép , hogy a memória, vagy a véletlen imprimanta.De a net, ha én meg valamit, akkor hatalmon, hanem, hogy egy képet valami a nyomtató, hogy megmentse, és húzza magához a nyomtató merge.Ce csinálni? Előre is köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Andrei:
   Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató, a nyomtató nem tudja punew peccary kép, akkor mentse el a számítógép, hogy a memóriában, vagy egy véletlen imprimanta.De a net, ha én meg valamit, akkor hatalmon, hanem, hogy egy képet valami a nyomtató, hogy megmentse, és húzza neki, hogy a nyomtató kész merge.Ce ? Előre is köszönöm

   Dolog, nem tudja ezt, mint egy több funkciós. A nyomtató, hogy egy kutató, így beolvasni a képet, majd menteni a számítógépen.

 179. Andrei - mondta

  Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató nem olvassa a CD-t. Kérem, segítsen nekem. Előre is köszönöm!

 180. Andrei - mondta

  Mivel én telepítette a nyomtató windows7 nem tud lőni, mert a számítógép nem olvas cd nyomtató ce.Va nem értik, kérem magyarázza el nekem, hogy mit tettem.

  • dragos - mondta

   Andrei:
   Mivel én telepítette a nyomtató windows7 nem tud lőni, mert a számítógép nem olvas cd nyomtató ce.Va nem értik, kérem magyarázza el nekem, hogy mit tettem.

   Látható, hogy a CD-meghajtó csak Windows XP, nem 7 nézett a neten, de az illesztőprogramot a nyomtató-illesztőprogram kompatibilis a win 7

 181. Marius - mondta

  sal én volt a bemutató, és próbálja, hogy ha a legjobb.

 182. Neda JOSEPH-Sorin - mondta

  Rájöttem, hogyan kell használni a botot bootolható. Köszönöm szépen. A bemutató találtam nagyon hasznos.

 183. soooper jól megy mester,
  Sok köszönet -ggj feltöltő !!!

  soooper a tutorials!

 184. Jobb, ha telepíteni a laptop most thx

 185. multumumesc játék nagyon jó ötlet
  sokat segített

 186. először gratulálok a bemutató, de csináltam egy jó problema.Ajung a pont, amikor ki kell választani a partíciót, és a második alkalommal azt mondtam, meg tudom csinálni furcsa érvényesíteni Köszönöm

 187. Most nézzük meg, hogy működik!: D

 188. Julian - mondta

  Nem megyek én megtettem a lépéseket itt xcopy f: \ *. * \ S \ s \ fh \
  és azt mondom, hogy adja meg érvénytelen paraméter, hogy a megoldás? ms

  • AdrianGudus - mondta

   Julian:
   Nem megyek én megtettem a lépéseket itt xcopy f: \ *. * \ S \ s \ fh \
   és azt mondom, hogy adja meg érvénytelen paraméter, hogy a megoldás? ms

   Miért érdekes ez? Vannak változatok grafikus könnyebb felhúzni Windows Vista 7 vagy bot! Írja fel a keresési mezőbe a jobb felső sarokban a fekete keret, „Hogyan DVD vagy USB indítható Windows 7 Windows XP vagy 7” vagy „WinToFlash” hit adja, és megtalálod bemutató

 189. denis - mondta

  Köszönöm szépen ..... Adriane er .... Ramna tartozom

 190. Ionut - mondta

  Ms annyira .... román ember, megmentette a seggemet ezzel turorial :) .... ms ink egyszer ....

 191. Adrian Bravo!, Tudom, hogy már hasznos, mert én már készül a netbook a szolgáltatás én a Windows telepítéskor és csak az az oka, hogy nem tudtam, hogy egy bootolható stik. Köszönöm, és további sikereket ....

 192. 8gb egy botot, és nem tud a Windows Vista 7 együtt?

 193. Ovidiu - mondta

  Van egy kérdés, remélem tud segíteni k, adtam, hogy USB a Windows telepítéséhez, és indítsa újra, amikor megy a telepítés megkezdéséhez, és nem érti, hogy miért nem kitalálni

  • polferis - mondta

   Ovidiu:
   Van egy kérdés, remélem tud segíteni k, adtam, hogy USB a Windows telepítéséhez, és indítsa újra, amikor megy a telepítés megkezdéséhez, és nem érti, hogy miért nem kitalálni
   Amikor megadja az első újraindítás távolítsa el az USB stick.

 194. II nagyon jó ez a VIDEOTUTORIAL nekem, és tökéletesen működik - mondta

  II VIDEOTUTORIAL nagyon jó Ez az influenza, amit telepített WIN évekig dolgozik PERFETCT csapat gratulálunk DO :)

 195. DanielBz - mondta

  Helló mindenki videotutorial.ro!
  Én ma bootolható botot Windows 7 egy barátom, aki nem rendelkezik a számítógép DVD-ROM!
  Minden tökéletes volt!
  Én bottal bootolható BIOS beléptem én beléptünk a windows telepítettem az egyik oldalon, és mikor kell újraindítani a telepítés során megrekedt a bejáratnál.
  Egyszerűen meg számítógépes adatok, számítógépes adatokat, amelyek akkor jelentkeznek, ha nyitott! És marad zárva a megfelelő DELETE ad F8, és adja meg a BIOS, és semmi nincs semmi, halott!
  I alaplap AMERICAN!
  Szeretném megemlíteni, hogy ezt tettem 2 idő előtt! Nekem van beiktatott windowsu a botot!
  Így nem tudok semmit a BIOS-ban semmi sem lezárt nyílt semmit! Mondom, hogy a videokártya RAM USB bemenet = Egér és így van!
  Kérem, segítsen nekem, amint kristályok, vagy bárki!
  Minden eventoalitate az id [Email protected](Nem akarom reklámozni, de nem vagyok reménytelen!)
  Szükségem van néhány tanácsot, hogy segítsen nekem, hogy nem akar támogatást!

 196. vasi - mondta

  Szeretném megköszönni, amit csinálsz tea, mentett adatait megtanultam, hogyan kell egy bootolható stik dolgozott Spanyolországban, és itt tedd a windows sati ef drága, nagy ..

  • vasi - mondta

   vasi:
   Szeretném megköszönni, amit csinálsz tea, mentett adatait megtanultam, hogyan kell egy bootolható stik dolgozott Spanyolországban, és itt tedd a windows sati ef drága, nagy ..

 197. Rares - mondta

  Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

  • polferis - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   Amikor megnyitjuk CMD adtál a "Futtatás rendszergazdaként"?

   • alkalmaz - mondta

    polferis: Amikor megnyitjuk CMD adtál a "Futtatás rendszergazdaként"?

    Tudtam, hogy ez a bemutató, jó nekik, hogy közzé tette, hogy nem sikerült kolléga, hogy teszi kattintson műszakban;))
    2.) Kikapcsolja autRun antivírus érdekében tedd meg, ha a becsatolt CD
    3.) Garancia fog futni utána ..

  • AdrianGudus - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   Azt mondod, hogy a parancs "olvasható hozzászólások ezen az oldalon" Fent válaszolt!

  • alkalmaz - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   Tudtam, hogy ez a bemutató, jó nekik, hogy hozzák nyilvánosságra, ő nem kolléga, hogy teszi kattintson műszak
   2.) Kikapcsolja autRun antivírus érdekében tedd meg, ha a becsatolt CD
   3.) Garantált fog futni utána ..

 198. Rares - mondta

  hello .. megint egy másik probléma most :)) .... most már nem megy tökéletes telepítés, amikor a helyi disku engem választani csak egy ... én jelenik meg: C C valójában ez az én stick .... mint ahogy a helyi lemez, amely lehet telepíteni, hogy megvédje a ... plz help: o3

 199. Vázlat - mondta

  Nekem van Windows XP SP3 és telepítettem a windows és buteaza nem, én bottal bootolható Windows 7

 200. Kiváló! Köszönjük!

  Ha tudod, hogyan tudnám az mind w7 és xp ugyanazon bot. Ms

 201. LEONARD - mondta

  Azt szeretném tudni, ha van egy STYCK OF 8 GB, és azt akarom, osztva két partícióra 'Legyen bootolható STYCK Windows és más partíció tudom tartani fájlok (film dalait, kép)? Lehetséges ez??

  • polferis - mondta

   LEONARD:
   Azt szeretném tudni, ha van egy STYCK OF 8 GB, és azt akarom, osztva két partícióra 'Legyen bootolható STYCK Windows és más partíció tudom tartani fájlok (film dalait, kép)? Lehetséges ez??

   It is.

 202. Vlad - mondta

  Köszönöm az összes "VIDEOTUTORIAL" és a kártya! TINETEO így van!

 203. polferis - mondta

  Boldog születésnapot Videotutorial.ro csapat, és minden felhasználó! Kellemes Ünnepeket! Készíts egy szuper munkát! Köszönök mindent! Boldog születésnapot!

 204. Onica - mondta

  buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!

  • Onica:
   buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!
   Elhatároztam, adtam: nem veszi mers.suntetu tari.va köszönöm.

   Onica:
   buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!

   Elhatároztam, adtam: No és köszönjük mers.sunteti országokban.

 205. catalyn - mondta

  Te vagy a legjobb testvér megszökött mondani őszintén sok ez valószínűleg sérült f lu leptopu Finam és ehelyett volt a győzelem NUJ feltétlenül hogyhogy megkérdeztem 14 emberek, akik nagyban gondolkodnak. . .. És senki nem tudott segíteni mindenki ismer, mint én, hogy dvd, de senki sem stiku és felejtsük el, hogy sikerült neked köszönhetően

 206. bv're a legjobb testvér azt fc ahogy mondtad, és működik ok're szuper Tino legmenőbb stb bv

 207. Bogdan BT - mondta

  Van egy HP mini-210 2010, csináltam egy bootolható botot a Windows 7 után ezt a módszert, csak nem találni alkatrészeket az én BIOS rendszerindítási a sticku én 2 napok, amikor meggyötört, mam ment PC üzlet, stb. miau mondta 50lei a telepítés:-j, aki meg tudja mondani, hogyan kell csinálni??

  • polferis - mondta

   Bogdan BT:
   Van egy HP mini-210 2010, csináltam egy bootolható botot a Windows 7 után ezt a módszert, csak nem találni alkatrészeket az én BIOS rendszerindítási a sticku én 2 napok, amikor meggyötört, mam ment PC üzlet, stb. miau mondta 50lei a telepítés:-j, aki meg tudja mondani, hogyan kell csinálni??

   Próbálja nyár.
   https://www.videotutorial.ro/?p=6970

 208. Andrew - mondta

  Gratulálok uraim - ha nagyon-nagyon gyakorolni, hogy ezt ki a szenvedély

  Mindannyian tudjuk,

  BRAVO!

  Üdvözlettel
  Andrei, Bukarest

 209. becsületes - mondta

  szép és hasznos tutorial, hogy bosszant, hogy én szóltam túl sokat és túl mura szája, mint ... ..a minden apró részlet :))
  és gratulálok a bemutató ms

 210. Nicu - mondta

  Úgy sikerült, hogy egy bootolható botot a tanácsot világos és egyszerű bemutató prezentáció video.O jól facuta.Va köszönöm!
  Üdvözlettel Nicu Badescu

 211. Bogza egyszerű - mondta

  Hajt I. rész hibát észlelt: Hozzáférés megtagadva
  Lásd a Rendszer eseménynapló információ ... mit tehettem volna?

  • polferis - mondta

   Bogza egyszerű:
   Hajt I. rész hibát észlelt: Hozzáférés megtagadva
   Lásd a Rendszer eseménynapló információ ... mit tehettem volna?

   Arról szól, hogy a botot? Azt jelenti, vagy védett írásban (a védett neki), vagy nincs formázva.

 212. MArius92 - mondta

  Hello nagyon jó tutorialu ezerszer ezer, de amikor eljött velem, miután Bota hátul rakodó megkezdése én ablakok jelennek meg berendezesek ablakok és az is maradt nem mozdult, és volt egy kérdés van gondom, ha fel a pc dvd millió bios de azt nem, a Windows olvastam DVD-k és CD-k akartam telepíteni a Windows vele, de nimik hány aljzatok kell egy dvd 2 vagy három kérjük és köszönjük

 213. Cristi - mondta

  mega hűvös .... munka megy, ha valami balul 100%-a nem követi a lépéseket megfelelően

 214. HeatredBoy - mondta

  Ebben a leckében tettem két dolgot: az egyik bootolható win7
  két win xp bootolható
  Így nyersz 7 dak számítógépek a ugyanabban a sorrendben, és azért, hogy bootolható stick 7 győzelem és a Win XP, vagy bármely más Windows-verzió. Kipróbált és menjek 100%. Megköszönte az embereknek, hogy tette ezt a bemutató.

 215. Bogdan - mondta

  Hi Adrian!
  Ha én egy bootolható botot bármely Windows (XP, Vista vagy 7) egyikük lehet formázni a botot? plzzz válaszolt gyorsan ..: D: D

  • antivirus2012 - mondta

   Bogdan:
   Hi Adrian!
   Ha én egy bootolható botot bármely Windows (XP, Vista vagy 7) egyikük lehet formázni a botot? plzzz gyors választ ..
   igen, lehet. Tedd windows rajta gond nélkül.

 216. Razvan - mondta

  hello!
  Lenne egy kérdésem, ha tudsz
  ha egy bootolható bot Windows 7 tudja telepíteni a Samsung Chromebook?

 217. go_Armand - mondta

  Úgy sikerült, hogy bootolható bot után adtam RESTAR, várva, hogy indítsa el az indító megjelent nekem "A disk hiba történt", majd a ctrl + alt + del = restart

 218. go_Armand - mondta

  Próbáltam ragaszkodni indítható újra, ha adott a parancsot „partíció kiválasztásához 2” nem ismer fel az én esetemben meghajtó 2

 219. Remus - mondta

  Nekem van egy probléma, követtem pontosan ugyanaz, mint annak idején Adrian.
  Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

  • Remus - mondta

   Remus:
   Nekem van egy probléma, követtem a lépéseket pontosan úgy, ahogy azt tette Adrian.
   Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

  • polferis - mondta

   Remus:
   Nekem van egy probléma, követtem pontosan ugyanaz, mint annak idején Adrian.
   Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

   Ön nem tett semmi rosszat! Ha a Windows telepítése 7, egyszerűen távolítsa el a botot az első indításkor a boot, mióta, és már nincs szüksége.

 220. Hello srácok Én nem láttam sticku megpróbáltam 2 és dejeaba hardu látom, hogyan segíthet nekem, és nekem egy szép napon

 221. Eugen - mondta

  Szia, én ezeket a lépéseket, de nem egy USB stick, hanem a micro SD kártya
  ami azért került be a botot az internetes (internet telefon) ment minden lépést nagyon jól, de nem látom, hogy másolja csomagtartó én adta át a csomagtartó az USB, de nem is megy után SD kártya és tényleg szükség van egy usb stick, hogy tudok mondani?
  Köszönjük!

  • polferis - mondta

   Eugen:
   Szia, én ezeket a lépéseket, de nem egy USB stick, hanem a micro SD kártya
   ami azért került be a botot az internetes (internet telefon) ment minden lépést nagyon jól, de nem látom, hogy másolja csomagtartó én adta át a csomagtartó az USB, de nem is megy után SD kártya és tényleg szükség van egy usb stick, hogy tudok mondani?
   Köszönjük!

   Irány csomagtartó York és a micro SD, de meg kell, hogy ezt a lehetőséget a BIOS-ban. A boot részben kell ki a HDD és az optikai meghajtó, a következő:
   USB HDD, USB stick
   KEY USB, SD, microSD, stb.
   USB FDD, külső floppy író
   Ha USB kulcs lehetőséget, válassza ki az indítási sorrendet, és kész!
   -

   • Eugen - mondta

    polferis: Ugrás a csomagtartó York és a micro SD, de meg kell, hogy ezt a lehetőséget a BIOS-ban. A boot részben kell ki a HDD és az optikai meghajtó, a következő:
    USB HDD, USB stick
    KEY USB, SD, microSD, stb.
    USB FDD, külső floppy író
    Ha USB kulcs lehetőséget, válassza ki az indítási sorrendet, és kész!
    -

    Adtam minden út a csomagtartó, de nem véletlen, én ezeket a lépéseket a Windows MMA Consumer Preview 8, és a botot tettem ugyanazt a Windows. megpróbáljuk.

 222. Nekem van egy probléma, van egy botot, és én 4Gb mondja a bemutató, amikor eljutunk a "select partition" Én nem megyek, hogy adja meg és azt mondja: "A megadott partíció nem érvényes. Pleaseselect érvényes partíció.
  Miért? tud nekem segíteni, mint most nem tudom használni a botot

 223. AdrianGudus - mondta

  Alex:
  Nekem van egy probléma, van egy botot, és én 4Gb mondja a bemutató, amikor eljutunk a "select partition" Én nem megyek, hogy adja meg és azt mondja: "A megadott partíció nem érvényes. Pleaseselect érvényes partíció.
  Miért? tud nekem segíteni, mint most tudom használni a botot

  Kattintson a jobb gombbal a Tulajdonságok, majd tartsa be a fájlrendszer, hogy milyen formátumban van formázva. Meg kell NTFS vagy FAT32
  Milyen minőségben jelent a botot, és mit ablakokat szeretne tenni rá?

 224. AdrianGudus - mondta

  Alex:
  A fájlrendszer nem ír semmit
  4Gb palack normális, de most úgy néz ki, 0
  Azt szeretnénk, hogy a Windows 7

  Azt hiszem, a bot nem osztottak ... általában egy formátum fájlrendszer. Hogy tud-e a Lemezkezelés eszköz segítségével helyezze át, hogy egy másik soft partíció. Mi már bemutató, és hogyan kell használni Lemezkezelés Windows partioneaza és sok útmutatók Acronis Disk Director, MiniTool Partition Wizard és más szoftverek, mint ez. Ahhoz, hogy megtalálja őket, használja a doboz "Search" a jobb felső sarokban az oldalsáv, ott van a neve a puha írás a fenti "a windows partíció Disk Management", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja oktató
  Mivel a botot nincs meghatározott formátumú fájlokat, automatikusan vagy DiskPart (használt bemutató) nem működik a botot, mert nem tudta, milyen formában a fájlt használ. Eddig ment a botot? Milyen operációs rendszer, amit soha nem dugta be, vagy milyen operációs rendszer volt az utolsó alkalom? Végül, de amit mondtam fent ezt a megjegyzést

 225. Catalin - mondta

  hi, szeretnénk, hogy egy bootolható botot ablakok ubuntu 7 11.10, amire szükségem van?

 226. AdrianGudus - mondta

  Catalin:
  hi, szeretnénk, hogy egy bootolható botot ablakok ubuntu 7 11.10, amire szükségem van?

  Be kell, türelem, és ahhoz, hogy használja a keresési mezőt található, a felső jobb oldalsáv. Azt mondják: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows Vista, vagy 7 8 az Ubuntu Linux, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató

 227. Nicolae Draghici - mondta

  Jó estét!
  Nagyon jó bemutató, köszönöm, és értékelni!
  Egy tipp a következő konzultáció: Próbálj meg beszélni tömörebb és kevésbé, hogy én már fel fehér szőr, bizonyos helyzetekben azt mondta a 3, 4 5 vagy akár ugyanaz.

  Üdvözlettel!

 228. AdrianGudus - mondta

  Nicolae Draghici:
  Jó estét!
  Nagyon jó bemutató, köszönöm, és értékelni!
  Egy tipp a következő konzultáció: Próbálj meg beszélni tömörebb és kevésbé, hogy én már fel fehér szőr, bizonyos helyzetekben azt mondta a 3, 4 5 vagy akár ugyanaz.

  Üdvözlettel!

  Eközben Meg fogsz lepődni, hogy sok felhasználó nem érti, mi jelenik meg / magyarázta. Gondolok, mi történne, ha azt mondanánk, csak egyszer ...

 229. Mario - mondta

  Nagyon köszönöm a gyaloglás, jó Pc

 230. florin - mondta

  erősek

 231. Mario - mondta

  aaa lam szar tolta, de nem akar telepíteni, lam sticku törölt formázott és most nem tud ragaszkodni és a Memory Stick sal, amit valaki azt mondja Sami harmincon túli vásárolni altu változtatni leptop? inprumut egyik colegu

 232. Mario - mondta

  heyhey hiba rossz yo I AMEA egy pont van;)))) lehet, BN anyja nézett a video és a fátyol megy
  most, hogy, ha telepítve van ez ... sok szerencsét

 233. Van egy intrebare.Daca bootolható bottal telepítése után a Windows nem fog ragaszkodni, és dalokat is? Köszönöm, és sok sikert továbbra is

 234. Vali - mondta

  Én pontosan látható a bemutató tökéletesen működik .. buteaza és telepíteni gond nélkül 7.Multumiri win 1 sp ...

 235. Jokeru - mondta

  Srácok, mit is mondhatnék .. tökéletesen működött - sok szép .. és én azok között elégedett a telepített szoftver. Minden a legjobb. Tiszteletem!

 236. Ionut Alexandru - mondta

  fogadtatás
  Kaptam egy stik a 16 GB, és azt szeretnénk, hogy magam, de nem tudom, dak bootolható már nem az a hely, k pote vr nem mindig marad ..... lehet tenni, mint?

 237. AdrianGudus - mondta

  Ionut Alexandru:
  fogadtatás
  Kaptam egy stik a 16 GB, és azt szeretnénk, hogy magam, de nem tudom, dak bootolható már nem az a hely, k pote vr nem mindig marad ..... lehet tenni, mint?

  Igen, csak tedd be a számítógépet, menj be a rendszer fájlkezelő (Windows Explorer), és jobb klikk Format, hagyni mindent az alapértelmezett, és kattintson a Start gombra.

 238. Próbáltam a megoldás, de a végén adok meg, hogy másolja a CD ragaszkodni, írok hozzáférés megtagadva, miért?

 239. Cata - mondta

  jól megy, javasoljuk 100%

 240. Razvan - mondta

  Helló,
  Van egy kérdése ... tudom használni ugyanazt a módszert, hogy egy bottal a Windows XP? (Mi után a Windows PC 7 telepítve van)

  • Razvan - mondta

   Próbáltam ugyan, de az utolsó parancs (xcopy ...) Én úgy tűnik Hozzáférés megtagadva, mert autorun közösség.
   Javíthatom meg?
   Self :)

 241. Xrooters - mondta

  Igen !!! Köszönöm kedves (és a erőfeszítés elküldi részünkre) ... jött ki pontosan a bemutató ...

 242. paul - mondta

  Szia, én pontosan követni a lépéseket a bemutató ... Megváltoztattam a BIOS beállítás indul el a telepítés kaptam jó usb.toate 's windows, akkor kezdeményezte az első telepítés, de megadja újraindítja a Windows automatikusan telepíti azt volt egy meglepetés, hanem a telepítés folytatásához, amikor még úgy tűnt számomra, hogy telepíteni a Windows a kezdet ... elejtettem automatikusan telepíti kérni,,, DC volt jó? megcsináltuk stick A jobb után videotutorial maradunk 8 gb ... küldje el köszönöm

 243. DRemus - mondta

  Ha elolvasod a fenti magyarázat, azt is felismerték, hogy ha telepítve van stek windousul második újraindítás, vagy távolítsa el Stek, vagy közvetlenül, lépjen be a BIOS és a HDD - folytatni a telepítést, akkor válassza és az első beállítások. Sok szerencsét!

 244. paul - mondta

  DRemus:
  Ha elolvasod a fenti magyarázat, azt is felismerték, hogy ha telepítve van stek windousul második újraindítás, vagy távolítsa el Stek, vagy közvetlenül, lépjen be a BIOS és a HDD - folytatni a telepítést, akkor válassza és az első beállítások. Sok szerencsét!

  Így érthető, ha azt látom, hogy gyorsan újraindul Stik, és nem adja meg a boot? De amikor telepíteni egy DVD ... dc nem távolítsa dvd, nem érti? Szeretné, hogy a bot Van egy notebook ka ... ok megpróbálom, és mint mondta, ha látom, ki Stik adja az első újraindítás, de nem szabad ragaszkodni egyáltalán befejezni a telepítést Stik? vár választ

  • DRemus - mondta

   paul: Szóval érted, amikor azt látom, hogy gyorsan újraindul Stik, és nem adja meg a boot? De mikor telepíteni egy DVD ... dc nem távolítsa dvd, nem érti? Szeretné, hogy a botot Van egy notebook ka ... ok megpróbálom, és mint mondta, ha látom, ki Stik adja az első újraindítás, de nem szabad ragaszkodni egyáltalán befejezni a telepítést Stik? vár választ

   Pontosabban, az első újraindítás eltávolítás Stik, és már nem bottal, hogy már nincs szükség, folytassa a telepítést nélkül .....

  • polferis - mondta

   Mi zavar, hogy távolítsa el a botot? Ki, és megy a Windows-telepítést. Ugyanez a helyzet a DVD-t, akkor távolítsa el az első újraindítás a Windows 7. Legyen óvatos, ha telepítve van a Windows módosították, ami szoftver az ISO, majd távolítsa el. Tehát, ha a Windows előaktiváljuk. A telepítés után aktiválni kell.

 245. paul - mondta

  köszönöm megpróbálom, és gyere vissza, ha problémát észlel ... minden jót, és köszönöm azoknak, akik tenni valamit, hogy tanítsa az embereket, mint én :)

 246. Alin - mondta

  Miután 14: 50 nem értem. Én megfulladt mint cigány parton.
  Így adja W restart és telepítse a szokásos CD / DVD? A F8, adja válassza válaszfalak ...... .. és így tovább? vagy más módon? , amely hasonló a XP Prof w?

 247. Ionut - mondta

  Szia, én egy bootolható USB stick, hogy tettem a Windows Vista, és én a bemutató, és tedd windowsu és telepíteni a PC-re. Aztán törölt valamit értem windowsu kibír, mint ahogy már nem volt, és most, amikor azt szeretnénk, hogy valami bot, másolás, másolja bot után a botot ki a számítógép, és ragaszkodni vissza, minden másoltam a bot nem létezik. Soha nem történt velem, amíg én bootolható USB stick Windows követően ez a bemutató! Mi a teendő? Ki tud nekem segíteni?

  • polferis - mondta

   Formázza FAT32. Ha NTFS, akkor távolítsa el a bot nélkül "biztonságos eltávolítása" fájlok elvesznek.

 248. you rock bro nagyon köszönöm én mindent, ahogy mondta, és ezt nagy

 249. Nedea Iosif_Sorin - mondta

  Van egy kis probléma. Megpróbáltam kibír bootolható Windows 7, hanem megy vissza a bot cd: E: \ sources \ install: Wim -> G: \ sources \ install: wim. Ez megállítja a másolás, és nem akar többet. Segíthetek valamiben? Köszönöm.

 250. Dorin - mondta

  Hi! Néztem a bemutató, és elfajult USB harmincon túli valaki segíteni visszaállítani vissza sal írja Trbuse formázva, és így indul a Windows nem jelenik meg a kész formázó harmincon túli, aki segítsen kérem [Email protected]-Val

 251. user_es - mondta

  sallz ereje jó fiúk ... a oktatóanyagok ...

 252. Szia baietzi, nagyra értékelem, amit csinálsz, van egy mik probléma, „kipróbált”, de nem sikerült, hogy a hdd indítható Windows 7 pontosan egy nehéz külső 640 gb akart telepíthető a Windows 7 rajta, a rossz ek amikor adtam méret fs = fat32 gyors kaptam error k kötet hdd jó, megpróbáltam méret fs = fat32 nincs gyors, várt 7 óra és újra ... . ;;), és semmi, ugyanaz a hiba, mint nem az én „kárenyhítés” nehéz k nem jelennek meg, ha a nimik oduce USB, kérem, segítsen nekem. (Elnézést dak „vegyes” betűk

  • polferis - mondta

   Próbálja NYUGALOM Partition Master, Acronis Disk Director, Paragon Partition Manager, stb. Vagy egy Linux disztribúció, a legegyszerűbb, a GParted.

  • nimeny - mondta

   ai incercat in loc de fat32 sa treci ntfs ? pentru ca fat32 nu merge decat pana in 40gb daca nu ma insel

 253. adrian - mondta

  Adrian szívesen tudni, hogy leszek képes megtenni, azaz egy ezred, amit mondott itt, követtem a lépcsőn, és végül rendben volt. Miért lenne nelemurire .... megy, hogy egy botot XP, ha 7? vagy ahogy ott szükségszerűen a xp így tudok csinálni?

  • Cosmin - mondta

   helló .... Követtem minden lépést, hogy másolja a dvd bottal és Intamin win 7 következő hibaüzenet: "file creation error ciklikus redundancia ellenőrzés" mit lehet tenni? másolja egy bizonyos pontig,

   • polferis - mondta

    Református bot, hogy a bemutató, az összes lépést újra .... ha ez nem működik, akkor bot nem jó. Próbáljon ki egy másik.

 254. AdrianGudus - mondta

  Cosmin:
  helló .... Követtem minden lépést, hogy másolja a dvd bottal és Intamin win 7 következő hibaüzenet: "file creation error ciklikus redundancia ellenőrzés" mit lehet tenni? másolja egy bizonyos pontig,

  Használja WinToFlash vagy Windows 7 DVD / USB Download Tool. Körülbelül két már tutorial. Írd fel a Box Keresés: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, vagy írjon: Hogy a DVD-t vagy bootolható USB stick Windows 7 Windows Vista, XP vagy 7, nyomja meg, és íme ...

 255. Cosmin - mondta

  Köszönöm,,,,, sikerült WinToFlash, órákig tartott másolni 6, de elment,,, NEM CITEA DVD LAPTOP ÉS HOGY PT kellett ..

 256. Sergiu - mondta

  Pontosan azt tettem, amit tanultam a bemutató. Én 16 gb kibír. Kép a Windows már 4 GB, vagy úgy. A bot az összes másolt be a 10 gb.

  Azt követően, hogy első betöltő eszköznek USB -> REBOOT> kellene hívjon nyomjon meg egy gombot BOOT FROM DEVICE, és most azt mondom, bottal, vagy ESZKÖZ TÖRLÉS nyomja meg az ENTER újraindul.

 257. Sergiu - mondta

  Pontosan azt tettem, amit tanultam a bemutató. Én 16 gb kibír. Kép a Windows már 4 GB, vagy úgy. A bot az összes másolt be a 10 gb.

  Azt követően, hogy első betöltő eszköznek USB -> REBOOT> kellene hívjon nyomjon meg egy gombot BOOT FROM DEVICE, és most azt mondom, bottal, vagy ESZKÖZ TÖRLÉS nyomja meg az ENTER újraindul.
  Mit tehetek ebben az esetben? szíves valaki válaszolni nekem. Köszönöm.
  PS: még egy kérdés: csodával határos módon a DVD-RW, nem olvasni DVD Windows 7 kalóz helyett más CD-vagy DVD-tettem olvasás. Ismerek valakit, aki lehet a probléma? olvasd el semmit, de a Windows? (I tűnik, hogy a CD-k 7 windows cd "üres, üres)

  • polferis - mondta

   Nem rendelkezik Windows 10GB bot csak akkor, ha telepítve van a bot .... Azt hiszem, a bal és egyéb fájlokat / mappákat rajta. Továbbá, az optikai meghajtó nem lehet tudni, hogy a Windows kalóz-e vagy sem. Ez egyértelműen rossz valahol, az írási sebesség vagy ISO kívánt képet, hogy sérült. Egyébként a Windows 7 nem fér el egy CD (700MB), van egy DVD (4,7GB) Mi képírás, milyen sebességgel, te adtad a "Törlés" írás előtt?

   • Sergiu - mondta

    Igen. Követtem a pontos lépéseket tutorialu ember. Megpróbáltam megnyerni a Flash és a dolgokat ... és minden 10 gb dastea be windowsu. lesz. Minden fájl másolható.

    • polferis - mondta

     Ismét, biztosan rossz valahol ... Példa: egy ISO kép összes Windows-verziók 7 (AIO, hogy All In One), a Starter a Enterprise 32biti és 64biti (13 Windows verziók 7) fér rá egy DVD, amely 4,7GB. Nem tudom, mi az ISO képet, de nem lehet, hogy a 10GB. Ez nem a Windows .... hmmm, csizma vele, hogy mit mond. Meg lennék lepve, hogy adja meg az indító szekvenciát.
     PS. Adj egy linket egy Windows-10GB, mint a tiéd!

     • Igazad van. De valószínűleg nem érti, hogy az ISO-t windows oldalak nem külön-külön, de osztott mérete windows emelkedett közel egy koncert. (3,2gb). De azt kell mondanom, hogy nem fogok találni valamit a boltban, hogy ő látta a kalóz Windows.

    • Cristi - mondta

     Igen azt hiszem, tévedsz valahol, nincs mód arra, hogy egy csont annyira, mint ahogy tettem egy csont ragaszkodni 4 GB és tökéletesen működik ... Tehát nem OS nem lehet olyan nagy is, ha ez megváltozott tetőtől talpig, és :)
     Keresse meg a filelist.ro jó főnök, és nem találja a csont olyan nagy ....

 258. György - mondta

  ha ez egy usb stick gb 8 Törölhetek ablakok, Lam készül?

 259. Skly - mondta

  Ms, mint a jó bemutató

 260. Andrei - mondta

  nekem ez nem működik, minden szép és jó, amíg az utolsó meg, ha adsz másolni DVD USB mondja hozzáférés megtagadva és nem másolni, hogy az?

 261. polferis - mondta

  Andrei:
  nekem ez nem működik, minden szép és jó, amíg az utolsó meg, ha adsz másolni DVD USB mondja hozzáférés megtagadva és nem másolni, hogy az?

  Nyissa meg a cmd rendszergazdai jogokkal. Start gombra, írja "cmd", kattintson jobb gombbal a cmd, a Futtatás rendszergazdaként.

  • Alexandru - mondta

   megy, hogy egy képet kibír Windows XP ezzel a módszerrel, természetesen Windows 7?

   • Nedea Iosif_Sorin - mondta

    Nem hiszem, hogy működik. Megpróbáltam, és nem akarja indítani a botot. Próbáltam egy Lenovo S10e. Aztán megpróbáltam a módszert a Windows XP és megütöttem egy másik probléma. A programnak formázni a botot, és készüljenek fel bootolható XP tudja formázni csak tapad 2GB, így ha úgy dönt, hogy marad a Windows XP módszerrel kell egy bottal 2GB.

 262. AdrianGudus - mondta

  Alexandru:
  megy, hogy egy képet kibír Windows XP ezzel a módszerrel, természetesen Windows 7?

  Próbáld ki, és derítse ki, nem tart sokáig, hogy fel fog robbanni semmit. Higgye

 263. Van egy hely problema.Stick akartam csinálni ezt az eljárást használják, hogy növeljék RAM (ReadyBoost) .Ha adtam én meghajtó kitöröltem azokat a fájlokat, hogy azok kibír, és most már semmi rajta .Apare szabad hely használják 0 térbe 0.Am próbált adni neki, de azt mondja, hogy az ablakok nem lehetett elvégezni operatia.vreo ötlet? Köszönjük!

 264. fogadtatás
  Köszönet mindenért .... Nem gondoltam, hogy sikerül, nem az, hogy tettél valamit rosszul, hanem elvárom, hogy tévedek, de valami követtem lépésről lépésre, hogy mit mondott, hogy nem, és ez jött ki rendben van .. Ez a fajta bemutató, amely érthető mindenki számára.
  [B] "él ... !!!" [b \]

 265. Saaya - mondta

  üdvözletét minden.
  Van egy kis probléma.
  Azt akarom, hogy újra a Windows vista .. és van egy lehetőség, hogy kérje csak egy usb stick.
  beszélve, hogy van két laptop .. akit esett az özvegyek (vista), és egy windows7 ok ..
  srick tehet valamit csak nem a nem cd .. és telepítse a Windows Vista a második laptop????

  • Raekwon - mondta

   Ha szeretné telepíteni a Windows Vista egyik, aki a Vista, de nem sikerült, vagy az egyik a Windows 7, minden amire szüksége van egy boot image windows laptop a Windows Vista, de 7 (a munkahelyen), a felszerelt Daemon Tools, szüksége van egy minimum 4gb botot, és kövesse a fenti lépéseket .., és sticku csomagtartó a Windows Vista, és akkor telepíthető laptop a Windows és Windows sikertelen 7. BAFTA

  • polferis - mondta

   Igen.

 266. AdrianGudus - mondta

  Saaya:
  üdvözletét minden.
  Van egy kis probléma.
  Azt akarom, hogy újra a Windows vista .. és van egy lehetőség, hogy kérje csak egy usb stick.
  beszélve, hogy van két laptop .. akit esett az özvegyek (vista), és egy windows7 ok ..
  srick tehet valamit csak nem a nem cd .. és telepítse a Windows Vista a második laptop????

  Legközelebb, kérjük használja a keresési mezőt az oldalsáv, jobb felső sarokban. Azt mondasz, amit akarsz találni, vagy a szoftver nevét, és nyomja meg az Enter billentyűt.
  Van egy tutorial a problémáját meg. A Keresés mezőbe szól: "WinToFlash vagy, hogyan kell telepíteni a Windows 7, XP vagy Vista a számítógép nélkül a CD-vagy DVD", nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 267. György - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, követte a lépéseket, pontosan úgy, ahogy a bemutató! Odaadtam a PC RESTAR belépek a BIOS, és megpróbálta minden változat kép 3 http://imageshack.us/photo/my-images/705/img542r.jpg/ és minden be nem tartani a boot copy-erea precizes Windows a bot volt probléma, amikor bottal táska mögött a nyitott ablak beállítás 7 ..
  várjon egy ismertetőt

 268. Van egy gigabyte alaplap, a BIOS USB 4 típusok:
  1. USB FDD
  2. USB irányítószám
  3. USB CD-ROM
  4. USB HDD

  Miért válasszam?

 269. Viorel - mondta

  Követtem a lépéseket, azonos ablakok és tökéletesen működött. Kár, hogy nem több, mint te, akik bekapcsolódnak a társadalmilag hasznos tevékenységet, és nem szakította meg a számlák / jelszó, stb.
  Jó egészséget és növeli a hozzászólásait tutorials!

 270. marian stroie - mondta

  sal van egy tabletta, és akarom a frissítést Android 4.0 hogyan oldja meg a problémát .I már készített kép android tablet 4.0 .ha I. és USB bemenet segítségével ..more

 271. marian stroie - mondta

  tud valaki segíteni ????

 272. Marian - mondta

  Nagyon jó bemutató, nagyon köszönöm, jött vissza egy megjegyzést a telepítést. THX ...

 273. marian stroie - mondta

  senki sem tudja a megoldást??

 274. Nagyon jó tutorialu! Őt, és sikerült, hogy egy bootolható USB ms nagyon!

 275. 81costi - mondta

  szia miután követte a lépéseket, pontosan, és én sikeresen tegnap este! már mindent meg kellett és meg kell még egy laptop, Windows Ultimate DVD 7 4 gb botot, és követtem pontosan telepítésének lépései Windows Ultimate 7 Vettem egy új notebook tegnap, és sikerült! May férfi, olyan meleg van! köszönöm egy milliárd alkalommal!

 276. Nem működik! Próbáltam 2 alkalommal! Próbáltam különböző botokat. hogy ugyanazt a hibát:
  "File létrehozási hiba - A paraméter nem megfelelő"

 277. tutorialul.explicit szuper kemény, könnyen érthető, és ami a legfontosabb, nagyon hasznos.
  Követtem lépésről lépésre, és ez szuper rendben.
  jó munkát ... tiszteletben munka faceti.MULTUMESC VIDEOTUTORIAL.RO

 278. testvérek magasságban

 279. Denis - mondta

  Mi'a nem tér el. Meg kell védeni a Sajtó és néhány pontot, így tudtam, és amikor adtam meg az „ENTER” / „SPACE”, és azt írja a telepítés Windows'ului majd formázza PC'ul. Most már nem jelenik meg a BIOS beállításához „Cserélhető lemez”, és egyáltalán nem működik. Valaki segíteni?

 280. Mario sorin - mondta

  Apa bravo jó munkát, és te és én ment minden tau.La kolléga az én az.Respectele

 281. Cristi - mondta

  Remekül működik, nem probléma!
  Köszönjük!

 282. Razvan - mondta

  Köszönöm szépen!
  Ő nagyon hasznos tutorial.

 283. Bobi - mondta

  Bravo oktatási dolog ......

 284. Marin56 - mondta

  Hi Adrian! Megpróbáltam egy bootolható USB meghajtót, azt követte az összes lépést, de a parancs után xcopy F: \ *. * / S / E / F G: \ adok F: autorun.inf -> G: \ autorun. inf hozzáférés megtagadva miért? Korong F van egy ISO image WIN - 7

 285. Marin56 - mondta

  Azt hiszem, megtaláltam az okát! Nem fér el a botot. Mondjuk palackok és nyerj az én 3,73 3,77 mindent ismétlem egy bottal 8 G, hogy valóban van 7,33G (miért nem követik azt írta képessége?) És elment másolni, és még mindig nem működik miután adtam exit jöttem csak G: \ nyerni, és adtam neki a másolás alatt H: \ botom. és működött!

 286. Minulescu - mondta

  szép és nagyon hatékony, köszönöm a szív, még egyszerűbb nem lehetséges!

 287. Vali - mondta

  de hogyan egy normális bot bootolható bottal?

  Véletlenül tett egy normális bot bot indítható, és most látom a fájlommal rajta. Amikor con USB stick mindent hagy a „formázott” ... .és nem akarja ... és hogy én is elveszíti a fájlokat a botot. Tudna nekem segíteni ???

  Köszönjük!

 288. Adrian Gudus - mondta

  Vali:
  de hogyan egy normális bot bootolható bottal?

  Véletlenül tett egy bottal stickbootabilsi normalun már nem látom a fájlokat, hogy én rajta. Ha a csatlakoztatott USB stick, ami hagy "format" .... és én nem ... Nem tudok veszíteni fájlokat a botot. Tudna nekem segíteni?

  Köszönjük!

  Tegye a botot a számítógépen, és a rejtett fájlokat láthatóvá rendszer. Feltételezve, hogy a Windows XP (mert nem adott), láthatóvá tenni a rejtett fájlokat kövesse az alábbi lépéseket:
  Sajátgép> Eszközök> Mappa beállításai> bal gombbal Nézet fülre> jelölje be a Rejtett fájlok és mappák, és törölje elrejtése operációs rendszer védett fájljainak és> Kattintson a Alkalmaz, OK, majd menj be a botot, és nézd meg, hogy lát fájlokat
  Ahhoz, hogy a rejtett fájlok jelennek meg a Windows 7 kövesse az alábbi lépéseket:
  Sajátgép> Szervezés> Mappa és keresés beállításai> kattintson a Nézet fül> pipa a Rejtett fájlok, mappák és meghajtók> és törölje elrejtése üres meghajtót a Sajátgép mappában és elrejtése operációs rendszer védett fájljainak> Kattintson az Alkalmaz, majd az OK

  • Vali - mondta

   DAP, van Windows XP, azt tettem, amit mondtál, ... de ugyanazt az üzenetet, amikor kinyitom jncerc stick „Disk nincs formázva” „A meghajtóban F nincs formázva” „Akarsz formázni most ? „IGEN ... .imi ha törlöm mindent kibír"
   Nem tudtam, hogy mi ...... kibír vele: (((és mindent elveszít én főiskolai ((

 289. Adrian Gudus - mondta

  Vali:
  Ja, van egy windows xp, azt tettem, amit mondott .... de ugyanazt az üzenetet, amikor kinyitom jncerc stick "Disk nincs formázva" "A lemez nem formázott Indra F", "akarsz formázni most? "Ha dauYES .... én töröl mindent a stick"
  Nem tudom, hogy miért ...... amfacut kibír vele ((elvesztésével- ampentru főiskola (

  Formázott nem támogatott formátumú for Windows. Próbál hozzáférni a Linux. Írja be a keresési mezőbe a jobb felső oldalsáv: "Adatok helyreállítása, ha a Windows nem működik a segítségével a Puppy Linux", és nézni a bemutató nyomja meg az Enter gombot, akkor is, ha volt egy másik téma foglalkozni, akkor a ott említett, kap egy ötletet, hogy mit jelent, és hogyan lehet elérni a Linux. Használhatja más Linux disztribúciók, mint például a Linux Mint és az Ubuntu. Ez a két operációs rendszer (Linux Mint és Ubuntu) nem feltétlenül igényel telepítést, akkor a gépet a Live módban egy bootolható CD-t vagy bootolható másik bottal.

 290. marin56 - mondta

  Adriane nekünk nem akar menni semmilyen módon. Követtem minden lépést tettünk, és a másolás botot, de ha tesz 8 G akar elindulni vissza nyerni, és kíváncsi vagyok, hogy így a hazai normaly.Iar ragaszkodik 4 G nem fér adok, hogy folyamatosan egy másik stick Miért?

 291. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Adriane Nea nem akar menni semmilyen módon. Követtem minden lépést tettünk, és tartsa 8 copiereape G, de nem fogja fel, hogy a csomagtartó Win, és újra indul megkérdezi-e, hogy a botok indul normaly.Iar 4 G incapeImi nem folyamatosan ad egy másik stick Miért?

  Nagyon valószínű, hogy a bot, hogy elvesztette az ingatlan indítani. Ha ezért könnyen megtalálja, hogy két nappal ezelőtt írt egy leírást: "Mi a teendő, ha az USB-stick nem indul", hogy megtalálja a Keresés mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz amit írtam idézőjelbe, nyomja meg az Enter és megtalálja a bemutató
  Egy másik ok lehet, hogy a kép puta ISO Windows 7 sérült, nem történt meg megfelelően.
  És ismét, egy másik ok az lehet, hogy te faptl szükséges beállításokat a harisnya BIOS boot az USB stick.
  Kérjük, nézd meg a fej-farok bemutató, amit a fent említett idézi.

 292. Adrian Gudus - mondta

  Szintén marin56: PS:
  Szépen kérlek, hogy a jövőben tartózkodjanak a kezelése a "Uncle Adrian"
  Nem hiszem, hogy valós és tudjuk, hogy osztozunk nemcsak interneten, és szemkontaktust szemtől szembe, nem adja meg a jogot, hogy tiszteletlen és címét az emberek ilyen nyelvet.

 293. marin56 - mondta

  Kérlek, bocsáss meg, ha úgy gondolja, hogy foglalkozzon a `nea` tekinthető bűncselekmény. Éppen ellenkezőleg azt tekinteni, mint valami rendes 0 tekintetében. Úgy gondolom, hogy egy olyan korban, a különbség köztünk. Azt 56 kor matale Nem érdekel, hogy tartsa őket a tanácsát, és én megnézem és bottal és Cd Jó napot, és minden jót.

 294. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Kérem, bocsásson meg, ha úgy gondolja kezelése a `Uncle` minősül bűncselekménynek. Éppen ellenkezőleg: azt 0 a normálisnak tekintett tekintetében. Úgy gondolom, hogy egy olyan korban, a különbség köztünk. Nem vagyok érdekelt 56 Matala életkor tartani őket ki a tanácsát, és megnézem, és ragaszkodni és CD Jó napot, és minden jót.

  Azt nem tartják tiszteletben kor, mi kell tiszteletben minden személy számára. Az életkor nem kritérium a fölénye. Lehet, hogy az emberek okosabbak, mint a durva élet megy keresztül, így a tapasztalat nem feltétlenül életkor.

 295. marin56 - mondta

  Nustiu doboz így rám. Hogy egy szót használom gyakran, mint mindenki felidegesíteni. Valószínűleg azért, mert te sokkal fiatalabb, mint én, és azt mondta, a szót. Vagy felsőoktatási Matale nekem. Azt, hidd el nem volt a legcsekélyebb szándéka bűncselekmény. Mindannyiunknak megvan a bajok, jobb! de ... van, hogy tisztázza a oful akik esik a kezét. Nem tudok foglalkozni a `` Mit Adriane ha tudják az embert. Azoknak szoktam, hogy `nea`. Ismét, ha ideges volt az a szó kérlek bocsáss meg nekem. És azt akartam kérdezni, hogy mondja meg, és hogyan tapadnak bootolható Win XP SP 3. Bocs, hogy nem értem. Ami az anyag, hogy nem találtam. Viszontlátásra.

 296. polferis - mondta

  marin56: Mit csináljunk, ha az USB stick nem indul

  Körülbelül ez az anyag a Marine hó? https://www.videotutorial.ro/?p=10153

 297. Oh ... az élet szar .... megpróbáltam mindent, amit mondott ... Én nem szeretem a munkám ... csúcs jelenik meg "használt tér" = 0
  Végül rájöttem, hogy minden volt kiirtották ... Még mindig próbáltam formális, és még ez sem működik :))).
  A Windows nem tudta befejezni a formátumot.

  Nem tudom, mi teszi őket

 298. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Box nustiu majd mine.Faptul mind a szó, amit használni frecventla mindenki felzaklatni. Valószínűleg azért, mert te sokkal fiatalabb, mint én, és azt mondta a szót. Vagy felsőoktatás Matale nekem. Én hiszem, nekem soha nem volt a legcsekélyebb szándéka bűncselekmény. Mindannyiunknak megvan a baj, ugye? de ... nem kell levetkőzni a oful aki beleszeret nekünk indemana.Eu tudok foglalkozni a Adriane `` Mit hacsak nem ismerem ezt az embert. Azok számára, akik használják a "hó". Ismétlem, ha ideges, hogy hírt, kérlek, bocsáss meg. És azt akartam kérdezni, hogy elmondja nekem, és hogy egy bootolható botot Win XP SP 3. Sajnálom, hogy nem értem. Ami az anyagot, én nem találtam. Viszontlátásra.

  Nyugodjon meg, nem felzaklatni. Saját megjegyzések csak tájékoztató jellegűek ... szóval ... a dolog elismerik. Célom az volt, hogy ne szidja, vagy elő bizonyos dolgokat.
  Miért mindenki veszi korrekció a reakció megsérteni vagy harag.

 299. marin56 - mondta

  Igen, ez volt az a pont, de én soha nem bootolt be most

 300. Marin56 - mondta

  Nem érzem magam bűnösnek, mert tettél valamit rosszul. Így szólok magam. Még az emberek idősebb nálam, azt mondom, „nekünk, hogy mit faci` vagy Marine ... stb Én azonban az ötlet. Azt hiszem, ha azt mondanánk Sir Adrian teljesen más, azt hiszem! Itt tévedtem. Ugyanakkor értem. Az életben mindig van valami, hogy megtanulják, hogy az ember hogy megtanulják, hogyan él. És amikor eléri a küszöböt az öregségi, még mindig tanult valamit. Nem lehet tudni mindent. Ugyanez a tudomány fejlődik napról napra. Mi tudtuk, hogy 100 éve, és ma már tudjuk, vagy tegnap vagy holnap tudjuk! Mi mindig egy lépéssel mögötte.

 301. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Nem érzem bűnösnek, mert tettél valamit rosszul. Tehát felteszem magamnak a kérdést. Még az emberek idősebb nálam, azt mondom, hogy "bácsi", vagy tengeri ... te erre. Egyébként én az ötlet. Azt hiszem, ha azt mondanám, Sir Adrian, egészen mást, azt hiszem! Itt gresit.Oricum kapok. Az életben mindig van mit tanulnia, hogy az ember meg kell tanulni, hogyan él. És ha eléri a küszöböt a régi kor, még mindig van tanulni valamit. Nem lehet tudni mindent. Ugyanez a tudomány fejlődik napról napra. Tudtuk 100 éve, és tegnap, és tudjuk, mit tudunk ma vagy holnap! Majd mindig egy lépéssel mögötte.

  Azt állítják, hogy Isten ... egyszerűen "Adrian, én x, yz ... és stb stb"
  De ha hó ... a legtöbb hangot, hogy koncepció lábát. Igen, megértettem, hogy ez nem volt szándék, és már be, hogy foglalkozzon, nem csak jobb.
  Nem teljesen "Uncle Adrian" nem egy becenevet jobb, mert nem csak Nene 27 éve ... Lehet, hogy csak egy trükk Nene 12 éve ...
  Nene kifejezés .. szinonimája a szót az ember azt kérdezi, egy névtelen, így ismeretlen az Ön számára.
  Hozzáadása Nene közelében Adrian nem igazán működik, mert ha tudod a nevem, vannak még ismeretlen.
  Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és gyere vissza később. Nem vagyunk hozzászokva, hogy legfelsőbb csak a helyes ... és újra, ha valaki kijavítja, ne csináld, mert mérges, éppen ellenkezőleg.

 302. Marin56 - mondta

  Igen ez, mint sejtettem. Kor, és azt mondta a szót. Mi volt túl öreg. És akarsz maradni örökké fiatal. Nos, én szeretem. Ki nem? De jobb, ha ezt, vagy hogy bácsi Iancu azt mondta: "Tiszta" fanica Coane hagyja őket, és menj vissza a juhok, hogy ezek a viták nem képezik a bemutató. Ez nem olyan, mint mi vagyunk a piacon. A kérdés továbbra is érvényes: "Én és cinew szavazni? Bocs, én szeretem, hogy egy bootolható botot Win XP _SP_3, nekem könnyebb, és azt hiszem, ez sokkal praktikusabb, mint a csomagtartó-ból CD, amiről tudjuk, megvannak a maga hátrányai. Kényeztesse gyorsan. A programok, mint az Ubuntu, a G elváltak, vagy tudja, hogy én soha nem dolgoztam még én nem sújtotta őket. Bár először játszottam, hogy 386 a régi és 3 disckete DOS-os verzió MS-DOS 6_22, vagy telepíteni, hogy a windous 3-11 a 7 disckete, ahol ha már a szerencsétlenség, hogy elrontani minden discketa, akkor volt a kezdetektől fogva. nem jelenti azt, hogy szót 8 lemezek. Ha van egy, és tanítani őket, akkor is, ha nem ismerik őket. A probléma az, hogy az Ön számára, hogy a film is nehéz követni. Nem sokat látni. Mivel én vagyok és a látási problémák, és nem csak én chiorasc a képernyő nem látta sok. Lehet, hogy meg tudod csinálni valamit ebben a tekintetben. szeretné, hogy több. És különösen az írás. És ott van az a kérdés, hogy hány botok 4, én 8 16, és én tényleg elvesztette képességét, hogy boot? Van egy másodpercig, hogy leverte a szél, de ... 44 Coane fanica ... És nem értem, hogy hogyan illik, és megkérdezi, másolni és egy másik bot. Milyen kép ez? A bot nem fér 4. Ez valóban jön 3,72 G.

 303. Marin56 - mondta

  Lenne egy kérdésem, és vidd el készen. Most, hogy már váltott ... Hogyan feltölteni egy botot nyerni, és a többi program mellett az alaplap, és minden, ami rajta, videokártya, Nero, Win erősítő vagy 2007 10 iroda, és egyéb ritka menetrend a médiakodekkel, meg ilyesmi. Azaz ragaszkodni telepíteni! És hogyan köti össze, hogy a programok, automatikusan elindul a telepítés után a győzelem. Végül a telepítési kép beállításait.

 304. polferis - mondta

  Marin56:
  Lenne egy kérdésem, és vidd el készen. Most, hogy már váltott ... Hogyan feltölteni egy botot nyerni, és a többi program mellett az alaplap, és minden, ami rajta, videokártya, Nero, Win erősítő vagy 2007 10 iroda, és egyéb ritka menetrend a médiakodekkel, meg ilyesmi. Azaz ragaszkodni telepíteni! És hogyan köti össze, hogy a programok, automatikusan elindul a telepítés után a győzelem. Végül a telepítési kép beállításait.

  Nézd meg ezt a tutorial. https://www.videotutorial.ro/?p=5488. Amellett 1 SP7 Windows, akkor integrálja a kívánt programokat. Meg kell szabni az ISO képet. Ha még nem tette meg korábban, azt elég nehéz. Attól függően, hogy mit illik a képbe, lehet, hogy hosszú ideig (néhány óra). Programok, amelyek integrálják ne adjunk be Exe, de. Cab. A versenyzőnek rendelkeznie kell. Inf fájlt lehet integrálni őket. Siker!

 305. Marin56 - mondta

  Mi az én mesenger? Meg kell adni a DTT? Miután az utolsó üzenetet nem fogja megnyitni. Azt írja: "We Can` t jelentkezett be a Yahoo Mesenger "

 306. Marin56 - mondta

  Azért jöttem a Windows XP rendszerindító bemutató botot, és kapok a három levéltár. Kinyitottam az írás ott, és mikor adtam USB On írni: "No USB Disk Found 'és' start 'nem szerepel .. Miért? Tettem a bot meztelen teljes képformátumot, meg minden. Ott látja.

 307. Marin56 - mondta

  Én találtam a neten egy programot Win7 DVD downlowd eszköz, hogy egy bootolható bottal másolásával a képet egy bottal, és indítható. . Mi kivont. majd telepíteni. Úgy tűnt, egy ikon az asztalon az azonos nevet adtam kattintson duplán, és kinyitottam az ablakot kérdezi, hogy hol volt, így kit WIN - 7 az ISO képet. Amikor odaadtam neki OPEN nem ismerik az ISO image minden SRIA van. Végeztem a Nero képen az eredeti, és tette bootolható CD-t, miután telepítette a WIN-7. De most? Nustiu mi történt az archívumban. Azt hiszem, ezért én nem is buteaza ON STICIK cmd módszer. Lehet, hogy ez az oka?

 308. Marin56 - mondta

  Eureka! Miután sikerült világi harc, hogy két napig tartott, és láttam a valóra vált álom. Én redid a lépéseket, ezúttal néz videót venni valahol. és a magasabb, a módszereket, hogy a CMD utáni újbóli elvégzése műveleteket ott, miután másoljuk be a számítás. De itt rossz indító szekvenciát. Ennek során F12, én jelenik meg két CD-meghajtó és USB, de nem veszi figyelembe a Kingston, aki valójában a bot. Adtam be, és megvan! Most megvan, most is megfejteni egyéb szabálytalanságok által talált más módszerekkel, mint kell jönnie ezek, nem? Figyelem dolog! És a ragaszkodás. Voltál segítőkész, Adriene! Ha nem, és ragaszkodni bootolható Win XP nagy! Majd megpróbálom, és hozzá az integrációs programok.

 309. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Eureka! Sikerült után világi küzdelem két napig tartott, és láttam a valóra vált álom. Én redid a lépéseket, ezúttal néz videót undeva.simai kapott magas, ez a módszer a DCM utáni újbóli elvégzése műveleteket ott, miután másol be a számítás. De itt rossz indító szekvenciát. Amikor faceamF12, én meg két CD-meghajtók és USB, de nem veszik figyelembe a Kingston, aki valójában a bot. Adtam be, és megvan! Ezzel megvan most is megfejteni egyéb feltárt szabálytalanságok más módszerekkel, például meg kell jönni az, ugye? Figyelem dolog! És rámenős. Már segítőkész, Adriene! Ha nem, és tartsa bootabilcu win XP nagy! Majd megpróbálom, és hozzá integrációs programok.

  Már útmutatók az oldalon, és arról, hogy egy XP beágyazott szoftverek, és hogyan lehet a Windows-7 integrált szoftver és még a Windows szoftvert 7 DVD / USB Download Tool. Ha makacs, és futtassa a keresési mezőbe a jobb felső sarokban a macska víz, már semmi köze.
  Több mint 900 oktató a helyszínen, csak lapozzunk a menüben fenti (határos fekete), és kézzel mozgatni az egeret, és a szűrő kategória és amire szüksége van.
  Ennek ellenére továbbra is a leghatékonyabb eszköz a jobb felső keresőmezőbe.

 310. Vali:
  Oh ... az élet szar .... megpróbáltam mindent, amit mondott ... Én nem szeretem a munkám ... csúcs jelenik meg "használt tér" = 0
  Végül rájöttem, megtörölte Catot ... Próbáltam dauFormat, és annak ellenére, hogy ez nem működik).)
  A Windows nem tudta befejezni a formátumot.

  Nem tudom, mit, hogy azok

  úgy tűnik, hogy a probléma elfelejtett észrevétele van "élet": ((
  Van, vagy nincs mit kezdeni a bottal?

 311. Adrian Gudus - mondta

  Vali: Úgy tűnik, hogy az én problémám fostuitata intrecomentariiledespre "élet" (
  Van, vagy nincs mit kezdeni stick-myCluster?

  Használjon Live Linux, és nézze meg, hogy formázott Ubuntu, Linux Mint, vagy GParted Live CD: https://www.youtube.com/watch?v=EEZBrWqCNNU

 312. Marin56 - mondta

  Hagyja, hogy egymástól. De én találkoztam vele ez, azt akartam, hogy tájékoztassam Önöket a dolgot. Csináltam egy blogot, hogy olyan nagyon nehéz: Marin56.blogspot, com, ahol emlékeiről és sok történetet írtam, vagy venni, és azt akarta tudni, hogy a korlátozott számú oldalak, illetve hozzászólásokat. Mivel néhány oldalt ne hadd tegyem hozzá hozzászólások igazságtartalmát. Kaptam egy hiba, és összeomlik. Meg lehet tenni valamit ez ellen? Ami a keresés, a tanulhatnak óvatosan.

 313. Marin56 - mondta

  V-am urmat sfatul si am urmarit unele tutoriale prezentate aici. Am facut si acel stick bootabil cu linux dupa metoda aia simpla cu acea fereastra cu ISO. A mers ! Am facut imagine pe stick bootabil cu Linux 13. Mi s-a parut mie mai avansat dupa numar. Sau ma insel ? Toate bune si frumoase. Numai ca pe masura ce le citeam sau vizionam , mai tare ma incurcau sau ma dezamageau. In primul rand nu am inteles care e deosebirea intre Ubuntu si Linux. Ce face unul si ce , celalalt. Vad ca vorbiti o data de Ubuntu , odata de Linux. Poi cume e ? ba e Linux ba e Ubuntu, ca atunci ma intrebam ce e unul si ce e alalalt. Ubuntu e un program gazda cum era Dos-ul odata pe care se punea Win 3.11 sau NC sau Dos Navigator, sau e unul si acelasi program , ca am intalnit fel de fel de versiuni Ubuntu 9.4, si Ubuntu 9 . 10, cu avantajele si dezavantajele aratate in cea ce priveste conectarea la Internet. Dar am intalnit si versiuni de Linux, 5 10 13 maya si chiar voiam sa -mi spuneti pe care mi l-ati recomanda? Apoi citind mai departe , am vazuit ca se foloseste de partitie mica. Eu am 2 harduri de 1T, pe care este instalat win XP, si unul tot de 1T pe care e Win -7 si care cred ca am sa pun pe viitor win -8. Acum , eu presupunand ca pun un linux nu ubutu, ce avantaje am eu. Pot sa fac acelasi lucru ca si in Win.?Celellate programe sunt la fel pentru muzica , poze, video , filme, scriere Word, Excel ,Point, etc? Imi trebuie alte programe? Placa de baza si cea de Video cum se instaleaza aici? Eu oricum am separate toate informatiile de partitiile de win. De ex ptr win folosesc o parttie de 50 G. Iar restul sunt impartite de cate 200 sau 300 G, cum am considerat eu pana la 1Tera. La fel si la celalat hard. Deci daca sa zicem ca as da jos win XP si in locul lui as pune linuxul 13 sa zicem sau 5, nu mai conteaza, mi-ar ajunge partitia de 50G sa zicem, iar celalat hard l-as comuta cum ati si zis dand jos alimentarea si celalat conectorm sau butandu-le pe rand din Bios. Nu ? Deci in final ce avantaj as avea eu cu instalarea acelui Linux. ?Ce face el mai mult decat win-ul sau ce nu face win-ul si face Linuxul? Eu am sa mai consult si alte tutoriale ca sa ma dumeresc mai bine. Ca sunt multe de zis dupa cum vad. Si mi se pare mai simpla instalarea unui win , indiferent de care, decat acest Linux. Sau poate unde nu il cunosc eu , sau obisnuit cu el ? Cred ca v-am plictisit deja cu intrebarile mele, dar eu cand ma apuc de ceva nou , vreau sa stiu daca si merita.

 314. Gratulálunk a leckét tanított

 315. Marin56 - mondta

  Helló itt vagyok. Miután egy pár botok csomagtartó több Linux Mint 7, 10,11 és 13 leszálltam winul XP partíció miután formázott szabad 20G ami winul, megpróbáltam, hogy az egyik Linuxuri. Meglepetés! Kezdete óta figyelmeztetett, hogy van egy internet-kapcsolat, minden kerülne. Binetelea különbségek, helyek és zöld színek szerint Stich indítás. A 10 és 11, sem nekem, sem pedig lehetővé tette, hogy továbbra is lépéssel 2. Duipa kérsz, hogy ellenőrizze, ha a jelenlegi számítógép és a nyílt internetes kapcsolat, akkor nem lát a Linux. Mi lesz a RDS ezzel? Azzal, hogy nem működik. Elmentem lépéssel 4, mint a Linux és 7 13. Amikor megérkeztem a particionálás a gombok nem aktív. És itt ért véget filmul.Am kell "navigálásra" az új virtuális Linux-hogy nem az én ötletem. Ez egy kicsit fejlettebb, mint a Win 3. 11 az időben azt mondanám, hogy az ő nagyapja. Van egy hasonló felületen. De a színskála és bemutatása hasonló ablak Usul ma. De ne menj party. Mi a teendő? Azt akarom, Linux egyedül azon a meghajtón, a partíció fosat `C`. És más 3 partíció ne érintse őket, annál több információt elveszíthetjük őket. Tehetünk valamit, vagy kilép, és nyerj hozhat a 8 bizonyítékokat. ha nincs elég szabad partíciókat G 50 hogy büdös rajta lemondott, a mozgó kép.

 316. Marin56 - mondta

  Tudod, hogy a történetet a `kell, ahol szükség van?" Így történt velem. Ha én láttam, hogy a Linux nem csinál semmit, nem instalaeaza tettem Win-8 és elment az első. Ez egy szebb felület, amely úgy néz ki, mint a Win-7 néhány Linux alkalmazások. Szóval lövés két nyúl. Egér csinálni minden megrendelést. A jobb széle és a jobb gomb jelenik jos.Si akarsz. Ez több frumos.ca Win-7 Ez telepíti tíz perc alatt az összes draiverele őt. És a kamera látta. Csak a nyomtató és az Office 2007 tettem. Vajon minden Ha meg szeretné változtatni más programok, ez nem katasztrófa. Ahogy böngészhet, és talál egy csomó. Tetszett a lila háttér otthon ... Csirke és jelszót és a bejelentkezési internet rds, az én esetemben. És ennyi! Kérheti, és a Firefox a böngészés és a mesenger 11 néznek, így hosszabb tanítani, és felfedezte a többi. Én kettős cuore testület 3G a 16 Mem. . Nem tudom, hogyan kell viselkedni a többi csempe telepítést.

 317. Marin56 - mondta

  Legyen óvatos, ha a fejezze be, és megadták az első újraindítás, távolítsa el a botot, és változtatják meg az indító sorrend a lemezen - így hard.Si marad.

 318. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Helló itt vagyok. És amikor én catevastickuri csomagtartó több Linux Mint 7, 10,11 13 és leszálltam winul XP partíció miután formázott szabad 20G volt winul, megpróbáltam, hogy egy Linuxuri. Meglepetés! Kezdete óta figyelmeztetett, hogy van egy internet-kapcsolat, azt tegyen. Binetelea különbségek, helyek és zöld színek szerint Stich csomagtartó. A 10 és 11, már nem szabad továbbra is minden lépést 2. Duipa amit én kell ellenőrizni, hogy a jelenlegi számítógépes és a nyílt internetes kapcsolat, akkor nem lát a Linux. Mi lesz a RDS ezzel? Ez nem működik. Elmentem lépéssel 4, mint a Linux és 7 13. Amikor odaértünk felosztás, a gombok nem aktívak. És itt ért véget filmul.Am van, hogy "navigálni" az új virtuális Linux nem az én ötletem. Ez egy kicsit fejlettebb, mint a Win 3. 11 amikor azt mondom, hogy a nagyapja. Nem ointerfata hasonló. De a rendszer a színek és bemutatása hasonló ablak Usul ma. De a párt megy. Mi a teendő? Azt akarom, Linux, hogy egyedül az, hogy a meghajtó, a partíció fosat `C`. És más 3partitii ne érintse meg, annál több információt elveszíthetjük őket. Lehet tenni valamit, vagy kilép, és tedd a Win 8 mivel proba.daca nem elég, van egy szabad partíciót 50 G, ami büdös lemondott az a mozgó kép.

  Kár, hogy kilép, így könnyen telepíthető Linux. Mi több oktatóanyagok következő linuxuri. Hogyan partíció megfelelően Linux, hogy RDS kapcsolat, hogyan kell telepíteni vezetők, hogy hogyan éget audio CD-k, videó, hogyan kell másolni egy audio CD-számok a Linux és más oktató.
  Nincs internet kapcsolat szükséges, ha telepíti a Linux, akkor egyszerűen megy figyelmen kívül hagyva ezeket a követelményeket (több ajánlások)
  Tud-e csatlakozni az RDS telepítésének megkezdése előtt Linux boot egyszerűen válassza ki a "Ubuntu kipróbálása" helyett "Install Ubuntu" be Élőképes módban csatlakozik RDS mint a bemutató, és akkor van egy asztali parancsikon (shortcut), ahonnan elindíthatja a telepítő varázsló vagy Ubuntu Linux Mint (attól függően, hogy mit dönt, hogy telepíti)
  Miután az internet kapcsolat akkor lehet próbálni, hogy ha megy az Internet segítségével a Firefox böngészőt, ami telepítve van, és lehet futtatni és a Live módban.

 319. Marin56 - mondta

  Hello! És sajnálom, hogy nem látom a dolgokat a Linux. De ... Mi a teendő, ha gróf otthon potruveste nem az, hogy a vásár. Egy show oktatóprogramok és egy történik velem. Az ex. nem az összes programot, akkor megteszi az interneten, ugyanaz a válasz, és a PTR engem. Ahogy az egyik lehet megtalálni, és én egy másik. Küldök más oldalak, amelyek nem mindet. Sokan közülük küldjenek és járj, csakúgy mint a pénz, és mások nem jó szoftver, mint ahogy a program mentési véletlenül törölt adatok, hogy a "Recuva". És mások ne hagyj downloudez.Multe Linux programok kaptam Torrentz vagy itorrentz. Bár ott van csendben. Ahogy az egyik írta, és egy másik adta. Ehelyett 13 pl. Linux Mint. Vajon 10 vagy más Linux változata. És még sok más dolog. Például én nem találtam olyan bemutató, amely megmondja tól Z-ig, hogyan kell csinálni a dolgokat. Vesznek a húgy is figyelembe véve, hogy bizonyos dolgokat, és tudom. Catecava de azt is tudom, hogy nem minden. Ahogy, és azt mondta: "Mindig van mit tanulni." Még mindig vannak érdemei és megtanulják, hogyan lehet egy bootolható botot a két változat, cmd és az ISO képet. És azt hiszem, hogy valaha is lesz. Azt mondta, "minden Linux megpróbálom, mind megáll lépésben 4. A repartitioning. "Allokálása lemezterület` t engedj onnan. És, hogy a fehér lap nincs aktív gombot. Ami, ahogy a virtuális világban nem értem, hogyan, és még nincs 'try' gombra. Már csak három kép közepette a zöldet. Utolsó le a telepítő, hogy néz ki, mint egy mappát, hogy bizonyos, mások a CD-t. És így. Ami RDS ... mit mondjak. Megpróbáltam PPPoE, SDN azt kéri, hogy más IP vagy adatot, hogy nem tudom. Azt mondtam, szeretnék egy részletes bemutató elmagyarázza, hogyan kell telepíteni a Linux egy partícióra vagy 85G 75 anélkül, hogy más partitii.Am kerestem, és találtam valamit, mint valami hasonló, de nem teljesen. Nézd meg még a win-8 I put véletlenül néztem újraindítás után, hogy kiáll, és visszament, és telepítve. Kikapcsoltam, de már túl késő volt. Ahogy elkezdtem írni és fájlokat. Szóval, most pedig a win-ul-8, ala kék háttér jelenik meg három vareiante otthona 8 1 win, win 8 vagy más lehetőség. Ráadásul írt nekem néhány képet és fájlt a többi partíciót, hogy nem tud megszabadulni tőlük. Nem tudom törölni. Elbújtam magam. Szóval telepíteni, és, hogy ez jobb. Ezek ambiciózus ebben a tekintetben. Remélem, érted, mit akarok lenni egy linket is.

  • Cristi - mondta

   Azt válaszoltam, hogy a blog észrevételeit utolsó cikk "Bermuda háromszög" kifüggesztett november 8 2012.

 320. Marin56 - mondta

  Köszönöm Adrian!

 321. Marin56 - mondta

  PARDON, kristály

 322. Marin56 - mondta

  Adriene tudom, hogy ha én tovább, majd meggyőzni beleszeretni Linux és az Ubuntu! Számomra nehéz elindítani, mert akkor jön étvágy eszik.

 323. Nekem van egy probléma ... Első Diskpart / list disk / Select Disk 2 [Számomra vezetni 2] / Clean / create partition primary / után megy / Select partíció 2 <- és azt mondja, a következő partíció kiválasztott érvénytelen. Válassz egy partíciót Valdi. Nincs kiválasztott partíciót .... [Az első alkalommal, majd a bemutató mentem is kiváló gond nélkül most lam megismételjük, hogy szükség van ... és én már nem veszi be a select partition után csinál elsődleges azt mondja, hogy ... én egy másik típusú, stick gondolkodás a probléma én változott pc`urile bot ... ... egyaránt winsows 7. Ha tud segíteni, hogy ennek kérem! .. Köszönöm szép

 324. Adrian Gudus - mondta

  Cata:
  Nekem van egy probléma ... kezdő Diskpart / list disk / Select Disk 2 [Az én e drive 2] / tisztítás / create partition primary / Után megy / select partition 2 <- és azt mondja, a következő kiválasztott partíció nem érvényes. Válassza ki a partíciót Valdez. Nincs kijelölt partíció .... [Az első alkalommal, amikor követte a bemutató jól sikerült kiváló lam újra simán, most, hogy szükség van rá ... és én már nem válassza ki az elsődleges partíció után azt mondom, hogy nem ... Én is egy másfajta gondolkodás stick kibír egy probléma, megváltoztatta a számítógép `s ... mindketten winsows 7 .... Ha tudok segíteni ezt kérem! .. Köszönöm szépen

  Legyen óvatos, megfelelő parancs a „select válaszfalon 1” partíció létre a következő parancsot válassza ki a „create partition primary”, és nem tud vezetni. lemez és partíció különböző.

  • Sorin - mondta

   Ugyanez a probléma, amivel találkoztam magam. Miután a sikeres parancs „elsődleges partíció létre 6” Beléptem a parancsot „partíció kiválasztásához 6” (öntapadós soraiban 6), és kaptam az üzenetet: „A megadott partíció nem érvényes. Kérjük, válasszon egy érvényes partíciót. Nincs kiválasztott partíciót.”. Ezért adtam a parancsot adja meg a partíciót, és nem válogatás a lemezt!?!?! Szóval ... hogyan fogok tudni menni a következő lépés ???? Köszönöm előre!

 325. Marin56 - mondta

  Azt hiszem, a következő: 'SELECT DISK OR 1 2 `E ..... ott, vagy bottal ... majd a többi CLEAN partition primary select partition és az agy 1 aktív, majd a FORMAT

 326. Marin56 - mondta

  Hogyan tudok beszélni, hogy egy laptop WIN-7, és hogy 'vándorolnak "Olaszországban, egyet Romániában? Volt egy `gomb` NET 3 ott ment fel most. A legfontosabb romániai NET nem helyettesíti vagy meghosszabbítja? Azt is kulcs itt, és tartsa NET, hogy érvényes legyen ott? Úgy értem, hogy a lefedettség Románia.

 327. Adrian Gudus - mondta

  Sorin:
  Találkoztam ugyanaz a probléma is. Miután a sikeres befejezését a parancs "elsődleges partíciót létrehozni 6" amintrodus parancs "select partition 6" (öntapadós soraiban 6), és megkaptam az üzenetet, "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. Nincs partíció kiválasztva. ". Szóval azt a parancsot adta, hogy válassza ki a partíciót, nem a lemez választék!?! Szóval ... hogy fogok tudni menni a következő lépés? Az Előre is köszönöm!

  Én gyakran nem értik, vagy nem értik?
  Csak a parancsot: „select disk *” (ahol a csillag lemez számát) számú lemezolvasás. Bármi szám meghajtó, akkor kap a parancsot: „select partition” kiírja a parancs „partíció kiválasztásához 1” disk helyzetétől függetlenül, mert miután a parancs: „create partition primary” hoz létre egy partíciót.
  Elmagyaráztam egyértelműen román nyelven, amit minden parancs
  = A merevlemez
  = Partíció a lemezterület elosztása.
  A lemez (vagy merevlemez) tartalmazhat egy vagy több partíció. Elismerve mindez már kiválasztott lemezt a parancsot „select disk *” és továbbra is „partíció kiválasztásához 1” számára, hogy hozzon létre egy partíciót a következő sorrendben: „create partition primary”, hogy bármilyen lemez helyzetben 5, 6 vagy 20

  • Sorin - mondta

   Köszönöm szépen a tisztázása!
   Hajt a zavaros, mert bemutató és partíció ugyanannyi. Most már törlődik.

 328. Cristea ionos - mondta

  Szia Adrian, van egy usb stick 2.0 a 8gb, és szeretném tudni, hogy lehet, hogy bootolható. Van egy Windows Ultimate 7 hogy megy tökéletesen. Köszönöm szépen.

 329. Adrian Gudus - mondta

  Cristea ionos:
  Szia Adrian, van egy usb stick 2.0 a 8gb, és szeretném tudni, hogy lehet, hogy bootolható. Van egy Windows Ultimate 7 hogy megy tökéletesen. Köszönöm szépen.

  Miért ne?

 330. alex - mondta

  mss lélek lecke értetődőnek

 331. Furduimihai - mondta

  Hello! Nekem van egy probléma indítást ad én a hiba "BOOTBGR hiányzik", de ez csak a bootolás dvd rendszerindító bot, de ha nem mutat hibát, mint ez. Szóval mi a bottal? Láttam a videót, és megoldására végigsöpör a hiba, de én nem telepített operációs rendszer a kemény, és nem tudom kijavítani, sem telepíteni win7. mi a teendő?

 332. Saluttt és Multumesccc Mmmmult Adrian, és azt hittem, könnyen járni mia szuper orcum a Windows Vista, és minden rendben van Gratulálunk :))

 333. romeo - mondta

  Köszönöm a szívemből az erőfeszítést az Ön oldalán nekünk.
  Nos, kijött ok csomagtartó a Windows stik jobban, mint te bűnrészesek a különböző programok, amelyek nem jött ki.
  Köszönöm, és kívánok további sikeres!

 334. babér - mondta

  A bemutató nagyon jó. Én pontosan úgy, ahogy én találkoztam ott, és nincs probléma. Köszönöm

 335. Én ancercat ezt a módszert, és 8 ablakok, talpra ancolo cun eredmény, ha működik-e vagy sem. Beszélve, hogy én ancercat mindenféle programot, és még mindig nem indul USB tartsa a GIGABYTE alaplap ep-43-ds3l .

 336. Oana - mondta

  Hi Követtem minden utasítást videotutorial és meglepetés újraindítás után nekem ne hagyd az én bios csak akkor jelenik meg, miután f1 és notebook adat, hogy túl windows megadása után egy furcsa hangot. Mit tehetek? És hogyan kap vissza a BIOS-ban?

 337. Marius Pop - mondta

  A győzelemhez 8 pontosan ugyanaz a módszer csak akkor kell formázni NTFS Stik hogy: format fs = ntfs gyors, mert fat32 nem támogatja a fájlok nagyobb giga 4

 338. Lucian - mondta

  dc annyira bátyám azt mondta 20, 30 perccel 2 órát, és nem befejezni, amit |?

 339. forx - mondta

  Miután sticku a csomagtartó, hogyan teszem vissza?

 340. io_ady87 - mondta

  Elég jó tutorial! Csak egy kis hiba, hogy nem működik az összes stikurile!
  ha azt szeretné, hogy a munka az összes bot jobb lenne, hogy a formázás a Windows stik
  és ugorj át formázását, ha dolgozik cmd.
  engem az én Stik adott nekem egy kis miután nem erroare formázás a cmd
  nem ismeri, nem kapcsolja be lam.
  Bezártam cmd iam adott dinou formázás az ablakok számára nem tudtam megnyitni
  kell, hogy ez formáz. lam és a nem pontosan, milyen a bemutató kihagytam Adrian csak formázás parancs! Ezer köszönet a bemutató volt segítőkész. Valójában sok a tutorials segít nekünk

 341. io_ady87 - mondta

  erroarea Lehetséges, hogy Dato ezerszer ezer volt, mert használt palackok sitemului NTFS és nem FAT

 342. Helló,
  miután az xcopy parancs tűnik számomra ............
  H: \ autorun.inf
  Hozzáférés megtagadva

  tudja mondani, mi a probléma?
  köszönöm

 343. Laurentiu - mondta

  Egy kérdés van: ha én vagyok a Windows leptop gyárilag telepített, hogyan tedd a botot?

 344. florin - mondta

  Nagyon jó ... kösz

 345. PAUL - mondta

  MS BROTHER tudod, hogy felnézett

 346. Fekete Cornelius - mondta

  Én nem megy, hogy az utolsó parancs .. nem át a iso a botot .. A fájl nem található

 347. győztes - mondta

  Szép munka volt fiúk, gratulálunk!

 348. Spataru Ionut - mondta

  Hogyan Nyerj 7 egy partíció egy külső HDD boot után 10 GB (megcsalta őt)?

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt javasoljuk, hogy nézze meg a bemutató "Hogyan kell telepíteni a Windows Vista, 7 8 vagy anélkül DVD vagy USB stick", amely megtalálható segítségével a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

 349. Mateas - mondta

  NAGYON JÓ bemutató, én nem tettem meg, anélkül, hogy csináljon bootolható STICK sokszor, nagyon köszönöm ADRIAN, ha a megfelelő lépéseket, akkor nem baj, köszönöm ezerszer, ill.

 350. Pálinka - mondta

  Nagyon hasznos tutorial! Adriane Bravo! *

 351. igen, a net, ha le megy? Adika void transzfer CD USB

 352. kosty - mondta

  Szia Én pontosan ezt tette bemutató, de elvégeztem a Windows telepítése laptop hp sleekbook 15-b000sq.o minden kezdődik újra a Windows telepítő és telepítse nem tölti végéig ad nekem error installation.ajutati kérlek . ms

 353. kérdés - mondta

  Ha memóriakártyát a telefon, lehet formázni ugyanúgy műlencse és elindítja azt?
  PS Ha valaki küld nekem egy ISO image Windows 7 a címet. E-mail: [Email protected]. Írd le, ha nem tudod biztosan, hogy működik.
  Tudom, hogy van egy furcsa kérés.
  Köszönöm.

 354. Diana - mondta

  Ha Windows XP, hogyan tudom telepíteni a Windows 7?

 355. Cody - mondta

  nagyon hangos, és tökéletesen működik érthető mindenki számára. Köszönet újra

 356. Elena - mondta

  Tudod, hogy egy bootolható kibír egy lemezképet?
  Nem hiszem ... :))
  Most próbáld ki a CD-változat, de én ramasc bot formázott rossz, elismeri az USB_xp_710.
  Nem használható a normál kibír.
  Próbáltam különböző Varina, most jönnek a blog, azt hiszem, meg tudja megfejteni a rejtélyt.
  Ms sokat!

 357. Gabriel MK - mondta

  Szia, én vagyok a dilemma, azt kell csinálni egy BIOS frissítést a MB ASUS P5W DHDeluxe után megértem hogy meg lehet csinálni, miután a bootabil.intrebarea bot acceiasi lépéseket, hogy kövesse a bemutató fenti bootolható bottal ...? !!

 358. Viorel - mondta

  Cristi üdvözlő bemutató Pontosan azt tettem, hogy minden, de egy bizonyos pontig, amikor eléri a formázást típus hiba azt súgja, hogy valami, miért? Ha tudja megmondani, hogyan lehet elindulni Zimi vagy más módon különböző fajta program. Próbáltam stikuri a 4,8si 16 gb da ugyanaz a probléma. ha tudok válaszolni elég kérjük [Email protected]

  • Talán ha azt mondja nekünk, hogy miért, és mi van írva a hiba pontos tudtam segíteni. Vagy pedig használhatod a programot 600 Rufus KB, amellyel meg tudod csinálni könnyen és gyorsan kibír. Vagy a Microsoft USB / DVD Download Tool, amellyel akkor is könnyen, hogy kibír. Van bemutató A mindkét program itt, hogy megtalálja az oldalon a keresőmező használatával jobb felső

 359. Alasad - mondta

  Összevonás és XP, nem csak win7, 8 vagy vista ...

 360. Riki - mondta

  Utolsó üzenet 2014 ... .. Köszönöm a bemutató. Kitűnő. Ha kell valami, azt kell, hogy egy közvetlen voi.Salut.

 361. George D - mondta

  Én megragadt másolatot E: \ sources \ install.win -> R: \ sources \ install.win Mit tegyek?

 362. Diana - mondta

  Nagyon jó! Esty tára

 363. valentin - mondta

  Köszönjük!

 364. Andrew - mondta

  Egy link, ahol lehet letölteni a szél 7, hogy ez majd indítható a botot, van egy SSD operációs rendszer nélkül, és nem tudom, hogy csinálod a szél 7 vagy 10, rendszer, így tudom használni köszönöm!

Trackbacks

 1. Bemutatunk néhány nappal ezelőtt a bemutató videót az oldalon https://www.videotutorial.ro hogyan kell egy bootolható botot Windows Vista vagy Windows 7 kizárólag nekem a vista CMD (Command Prompt) Ki akarja látni a video bemutató a román - Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, hogy majd a Windows Vista vagy Windows7 - videó bemutató [...]

 2. [...] Működik 100% teszteltek, még ez a megoldás is tartja: https://www.videotutorial.ro/?p=2047 __________________ Z3N Photoshop [...]

 3. [...] HDD és vibrál, mint a pokol ... * A bot 4 GB for Windows (sikerült tenni indítható egy tutorial a neten - azt mondhatom, hogy remekül működik) Csatolt Miniatűrök [...]

 4. [...] Én nem megyek WinToFlash - de ha jól mennek. Ha nem, akkor tudja használni. Garantálom, hogy működik gond nélkül! __________________ Táplálnak ATI Radeon ||||||| [...]

 5. [...] Read, hogy ez rossz SSD). Telepítettem a tetején egy bottal bootolható tenni bemutató itt. Ez működött gond nélkül! __________________ Silent - Work in Progress Táplálnak [...]

 6. [...] Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, hogy majd a Windows Vista vagy Windows7 | Videotutorial.ro Itt román bemutató elmagyarázza neked mindent, amit mondanak. És ha még mindig segítségre van szüksége csinál itt vreoun fiúk vagy bemutató az Ön számára. Válasz idézettel [...]

 7. [...] Hé, nézd meg a bemutató, és meg fogod érteni: https://videotutorial.ro/cum-se-face-... Utorial-video / [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.