Hogyan készítsünk egy indítható USB-háttértárat, amelyet a Windows Vista vagy a Windows7 telepítünk - oktatóvideó

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogyan lehet a Windows Vista A Windows 7 vagy USB stick nélküli segítő szoftvert, azt csak a Vista vagy a Windows ad 7 szabványnak.

Néhány évvel ezelőtt a kollégám Krisztus tett egy tutorial, hogy hogyan csinál egy bootolható botot Windows XP, hogyan, hogy az operációs rendszer és az egyéb funkcionális bot Linux és mojopack bot bot.

Ma megtanuljuk, hogyan készítsünk indítható botot Windows 7 vagy Windows Vista használatával, ehhez valóban szükségünk van a Vista vagy 7 operációs rendszerekre, az FIGYELEM xp-en ez a módszer nem működik.

A módszer nagyon egyszerű, minden van szükségünk egy USB stick legalább 4 Giga és telepítette a Windows Vista vagy a Windows PC 7.

Csak a parancssorból fogunk dolgozni, rákattintunk a Start gombra, írunk a Search CMD-re felfelé a listában, jobb egérgombbal kattintunk a CMD-re, és a „Run As Administrator…” helyi menüből választunk. Ezután 10 nagy és széles parancsot kell megadnunk a CMD-ben, de jobban megértsük, nézzük meg együtt az alábbi oktatóvideót.

Ha érdekel a többi kapcsolódó cikkek usb operációs rendszer Keresés az oldalon jó néhány cikket a az operációs rendszer vagy a botot a bot hordozható szoftver.

Ne felejtsd el, hogy várja meg az értékelés része vélemények a tutorial.

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. genialtutorialu, a mai napig ez a vb chear serioss, régóta használják ezer thanks a lot.

 2. Bravo srácok, régóta vártam erre ... hogyan tehetnék a Vista-t, vagy nyerhetnék 7-et a Stik-re .. Vártam, és nagyon kíváncsi voltam, hogy lesz-e hasonló oktatóanyag, mint az xp-ből, a Vista vagy a win 7-hez ... Látom, hogy megjelent, és rendkívüli vagyok boldog. !!! Ismét 10+ osztályos srácok.

 3. Adrian - mondta

  Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, a tény, hogy elégedett velem, és én, hogy boldog legyen, és inplinit.Va kövesse a bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, csak Videotutorial.ro hamarosan!

 4. iohanion - mondta

  super.foarte simplu.multumiri a tutorial.

 5. Super bemutató we'm nem lesz olyan egyszerű, mint várni egy ilyen tutorial, hogy én sokkal inkább a Windows 7 további sikeres

 6. Stefan Nicolae - mondta

  KIVÁLÓ

 7. nagyszerű bemutató, lépést tartani a jó munka.

 8. Micsoda! hűvös bemutató, f hasznos, csak hogy hibát kaptam :( nyomja meg a botot, töltse be az elején a sávot, majd megjelenik a hiba: winpeshl.exe alkalmazáshiba, az alkalmazás nem tudott megfelelően inicializálni (0xc0000006). Kattintson az OK gombra az alkalmazás megszüntetése ”
  újraindul miután ok
  nem másolja bn? Nem másolni mindent? bottal nem jó? Vagy ... mi a helyzet?

 9. Csak "GRATULÁLOK" tudok mondani !!!

 10. Adrian - mondta

  Cata: Hello! hűvös bemutató, f hasznos, csak úgy tűnt, hogy nekem egy hiba: (buteaza után bot, terhelés sáv először, ezt követően hibaüzenet jelenik meg: winpeshl.exe Application Error, az alkalmazás nem sikerült initialze megfelelően (0xc0000006). kattintson az OK gombra Kész az alkalmazás "
  újraindul miután ok
  nem másolja bn? Nem másolni mindent? bottal nem jó? Vagy ... mi a helyzet?

  Refa lépéseket a bemutató, és használjon egy másik kép ablakokkal, meg egy másik ISO, lásd, hogy egy tiszta windows megváltoztattuk szoftvert vagy további meghajtók is!

 11. Szoftvert nem tartalmaz, és nem vezetők ..

 12. bizonytalanságot a másik már

 13. igen, kipróbáltam a Windows 7 rc-t, kivettem a microsoft webhelyről, és minden rendben volt, nem adott több hibát :) szóval valami olyan Windows verzióval van, amit legutóbb vettem, a végső cica ...

 14. Tettem a botot, és Lam Windows Vista Windows XP nem csomagtartó, de feltéve, hogy telepíteni Win Vista vagy Win 7 VirtualBox-és az USB stick és látni ott szerkeszteni.

 15. Catalin harlav - mondta

  szuper jó bemutató a Bully Boys

 16. Adrian - mondta

  Misu: Tettem a botot, és Lam Windows Vista Windows XP nem csomagtartó, de feltéve, hogy telepíti Win Vista vagy Win 7 VirtualBox-és az USB stick és látni ott szerkeszteni.

  Nagyon jól átgondolt zseniális módszert, köszönöm a hozzászólást, és az ötlet, ha tegye a tippeket, és különböző módon jó lenne!

 17. Adrian: Köszönöm mindenkinek a visszajelzést, a tény, hogy elégedett velem, és én, hogy boldog legyen, és inplinit.Va kövesse a bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, csak Videotutorial.ro hamarosan!

  Én inkább egy bemutató a Windows Vista egyébként, mert 7 lejárt!

 18. Kiváló bemutató, használni fogom hamarosan.

 19. ionutGman - mondta

  DAE MÉG NEAPART hogy CMD SA

 20. Adrian - mondta

  ionutGman: DAE MÉG NEAPART hogy CMD SA

  Tehát mi köze van a camd-hoz? Az oktatóanyagban nagyon világosan megmutattam, mit kell tennie a cmd eléréséhez, nem látom a problémát ... mit nem értett?

 21. Hol lehet kapni, és én windows7

 22. Ionut - mondta

  A a Kerio WinRoute Firewall bemutatója

 23. a témában ez a bemutató:

  Azok számára, akik oktató:
  "Http://www.downloadsquad.com/2009/08/28/free-screen-to-video-for-windows-does-free-screen-captures/"

 24. helló kérem ajutatima és ep nekem probléma .. én ragadt Windwos 7 VirtualBox, de a probléma, azaz, hogy nem találja a megfelelő illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1 nem találja a hálózatot, és mit kell tenni Kérjük ajutatima

 25. webdan - mondta

  [e-mail védett]:
  helló kérem ajutatima és ep nekem probléma .. én ragadt Windwos 7 VirtualBox, de a probléma, azaz, hogy nem találja a megfelelő illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1 nem találja a hálózatot, és mit kell tenni Kérjük ajutatima

  Jó fiú, te jó.
  néz itt „Egy falat levegő”

 26. nagyon jó tutorial .. tinetio így tovább ;)

 27. "http://a-bootable-usb.ro.malavida.com/d6424-descarcare-gratuita-windows",PENTRU
  ionutGman ha nem dolgozza fel a CMD, töltse le a programot erről a címről ingyenes.

 28. SUPER :). Baieti_tinetio Köszönöm, így

 29. Hé srácok tinetio f szép bemutató így tovább, és ász a legjobb, és van egy kérést TN vagy cn Adrian segíthet nekem megérteni a Linc, ahol tudok egy patch, vagy valami, hogy a Windows Vista a román, mint mi Mit kap az oktató megpróbáltam sal és én, de kaptam a hibákat, ha kinyitom, és nem tudja, hol kap egy jó szülő még mindig küzdött, hogy van értelme az egy, de nem talált semmit jó nam összes adj hibát

 30. Adrian - mondta

  [e-mail védett]Hé srácok tinetio f szép bemutató így tovább, és ász a legjobb, és van egy kérés vagy cn tn Adrian nekem tudok Deun Linc ajutasa ahol tudok egy patch, vagy valami, hogy a Windows Vista-ban a román, mint mi és próbáltam sal az oktatóanyagok és vigye, de kaptam a hibákat, ha kinyitom, és nem tudja, hol kap egy jó MAM minden küzdött, hogy van értelme az egy, de nem talált semmit jó nam összes adj hibát

  Telepítse a Java Runtime Environment és Net.Frameworck (már letölthető a bemutató CDBurnerXP), vagy megtalálja a google ingyenes, majd próbálja meg újra Packet Packet weboldalról vagy a román nyelvet, hogy van

 31. Helló ! régóta vártunk egy ilyen bemutatóra ... örülök, hogy a neten található hülyeségek között vannak jó és hasznos dolgok is, tartsd fenn az ember! 😉

 32. ez a bemutató nagyon nagyszerű, és lehetőségünk van sok mindent megtanulni, amellyel találkozunk, és nem tudjuk, hogyan oldhatjuk meg őket. nagyon köszönöm oktatóanyagot, mert elmondod nekünk, amit tudsz. Nagyon jó, ha valaki felkeltette az érdeklődését, megtanítanám másokat ... .BRAVO =

 33. Corleone - mondta

  Adrian ... ... .NEM KOMMENTÁLJAM ... .... Éljen édesanyja barátja!

 34. valik28 - mondta

  Helló! Problémám van! amikor belépek a BIOS-ba az első indító eszközön, több lehetőségem van, köztük HDD-0, HDD-1..2 .. HDD-3, USB-FDD, USB-CDROM, USB-HDD, USB-ZIP. Mindezeket sorra vettem, mentettem és kimentem mindegyikhez, de nekem egyik gombnyomásra sem tűnt fel…. .mindegyik bottal a pc-ben. segítsen nekem is kérem. k Szeretnék megszabadulni a Windows 7-től

 35. Adrian - mondta

  valik28Hi! Nekem van egy probléma! Én meg a BIOS az első rendszerindító eszköz van több lehetőség, beleértve 0 HDD, HDD 1 2 .... 3 HDD, USB-FDD, USB-CD, USB-HDD, USB-ZIP.pe viszont vettünk minden rand.salvam és kimeneti oldalon, de én soha nem jött semmilyen nyomjuk meg bármelyik gombot Azonban ..... ragaszkodni a PC-n. Tudok segíteni kérem szép. k feltétlenül akar megszabadulni a Windows 7

  Írja be a BIOS-t az Advanced BIOS Features it 2 opcióba a bal oldalon, lehet, hogy egy másik sorrend, majd lépjen a Hard Boot Disk Priority oldalra, amely az első lehetőség nekem, és onnan állítsa be a + vagy - gombokkal Az első eszköz, amelyen a hdd vagy a stick elindul, lesz valami USB-vel ... vagy HDD-USB-vel a pálcán, és elsőként tedd indításra

 36. valik28 - mondta

  köszönhetően adrian választ! Megpróbálom

 37. A Windows Vista ugyanaz a Windows 7?

 38. Nessaja - mondta
 39. Ozgean - mondta

  Nem változtatnám meg az XP-t Vistán, Windows 7-en vagy bármilyen más Windows-on.
  Apropó ami nekem Virus Alert amikor kapom az oldalon?

 40. Adrian - mondta

  Ozgean: Én nem cserélném egy XP Vista, Windows 7 vagy idő, hogy a Windows úgy tűnik, ...
  Apropó ami nekem Virus Alert amikor kapom az oldalon?

  Ez egy erroare a faslsa riasztás, Kaspersky és nem mond semmit, akkor több mint valószínű, hogy az AVG víruskereső, vagy az Opera Avira.Toti hamis riasztások körülbelül java script, amelyek minden olyan webhelyet, és amelyek nélkül ott lehet weboldalakat.

  • Ovidiu - mondta

   Adrian, lenne egy kérdésem. Ha USB boot, majd USB valamikor, amikor egy must-have, adhat neki ász formátumban, és térjen vissza FAT32 ianpoi táska és szükségem van rá?

 41. Néztem a tutorial közvetlenül a telefonról N95 Internet (elérhető Cristi admin). hogy hiányzik előadás szerencsés ötlet egyszerű, és célja egyébként

 42. Én nagyon jó az embereknek, ha PT. sokan azt a bajt, és sok köszönet bravoo

 43. Ghita Mihai - mondta

  Hello all
  Lenne egy kérdésem:
  Ha ragaszkodik bottal windows számítógépen vírus nem lehetséges vírusok és SSA bottal? Mert ha tesz egy botot a PC-vírus, és kap a botot már virused kibír.

  Egyébként jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát. :)

 44. Adrian - mondta

  Ghita Mihai: Hello all
  Lenne egy kérdésem:
  Ha ragaszkodik bottal windows számítógépen vírus nem lehetséges vírusok és SSA bottal? Mert ha tesz egy botot a PC-vírus, és kap a botot már virused kibír. Mindenesetre jó tutorial. Csak így tovább a jó munkát. :)

  Látom csak válaszol a kérdésre, nem tudom, miért, ha már elhelyezte azt

 45. buligadanny - mondta

  Nagyon köszönöm, hogy szükség van egy Windows-stik

 46. Adrian - mondta

  [e-mail védett]: Hello kérem ajutatima és ep nekem probléma .. feltettem a VirtualBox Windwos 7 de IE probléma, nem találok illesztőprogramot hálózati kártya van egy MSI-neo3-fr v1, és nem találja a hálózatot, amely Kérjük, ne ajutatima

  Indítsa el a virtuális ablakokat, majd fent, az "Eszköz" ablak szélén kattintson rá, majd kattintson a Vendég-kiegészítések telepítése gombra. Az ISO-kép automatikusan beépül a virtuális ablakok CD-ROM-jának virtuális ablakába, és telepítse 😉

 47. jó Volna egy kérésem meg tudja mondani, hogyan lehet egy bootolható USB XP xp. A Windows 7 elment, és én tényleg elég könnyű varrni, és különösen, hogy megértsék.

 48. Adrian - mondta

  Irina: Hi Volna egy kérésem meg tudja mondani, hogyan lehet egy bootolható USB XP xp. A Windows 7 elment, és én tényleg elég könnyű varrni, és különösen, hogy megértsék.

  Van egy bootolható botunk XP-vel, XP megjelenésű ... Ezúttal megkönnyítem a munkáját, kattintson ITT hogy megnézhesd az oktatóanyagot XP-vel, de megtaláltad volna, ha beírod a webhely jobb felső sarkában lévő mezőbe, ahol azt írja, hogy „keresés a videotutorial.ro…” indítható bottal, beírod és megtalálod

 49. Nicolas - mondta

  Helló, a neten felfedeztem egy "A Bootable USB" programot, és ott azt írta, hogy nagyon egyszerűvé lehet tenni a Win 7 telepítését az USB-meghajtón. Kipróbáltam a programot, de egyáltalán nem sikerült, a pálcát NTFS formátumban formáztam, és Még mindig nem sikerült, van egy 4 GB-os pálcám, szerintem nem túl kicsi. Mit kérek tőled, ha van időd oktatóanyagot készíteni a megfelelő Win7 telepítőprogrammal.

  Láttam egy tutorial, hogy kísérlet nem nagyon értünk, amit egy srác.

 50. Gabi - mondta

  hi, menj és tartsa 8 Gb? kapsz create partition primary ott, de amikor adok 6 partion kiválasztásával (az én sticku 6 e) nem vitte azt mondja, hogy a partíció nem érvényes, hogy válassza ki a partíciót rendelkezésre? tud valaki segíteni nekem?!

 51. Adrian - mondta

  GabiSzia, menj és tartsa de8 Gb? Adok create partition primary ott, de amikor adok dupaiaselect 6 partion (az én sticku 6 s) nem vitte azt mondja, hogy a partíció nem érvényes, hogy választani egy partíciót ? tud valaki segíteni nekem?!

  Egy ideig nem tesz 2 6 1 de hogy válassza ki a partíciót! bot létre több kövesse a bemutató még egyszer figyelmesen!

 52. cápa - mondta

  Azt hiszem, sürgős !!! Úgy gondolja, ke jobb telepíteni cetlik windows xp sp3? Köszönöm

 53. Gabi - mondta

  Thx Adrian dk Én nem mondom, hogy olyan, hogy nem, én néztem a bemutató 10 alkalommal, de még mindig nem értem, azt hittem, 1 lemez dk ő még mindig, hogy a meghajtó 6
  Thx

  és tutoriaul pontosan áru esuperb

 54. daniel - mondta

  helló tud nekem segíteni szeretnék, hogy egy pendrive élő CD-ről boot, amikor úgy döntök, az operációs rendszer, ha egy videotutorial tudja nagyon szépen köszönöm, hogy segített egy csomó számunkra jó fiúk, akik is tudjuk kezelni vár választ.

 55. Ionut - mondta

  nagyon jó 10 +

 56. köszönöm
  Kész is tettem, most már az első alkalom, hogy teszteljék a WIN 7 és a botot bootolható XP rész

 57. Abban a meggyőződésben, hogy az Ön érdeme, hogy ezt a munkát, és jogosult személyre a oktatóanyagok, azt hiszem, nem lenne rossz, hogy nekik beolvadt a torrent, és töltse fel őket *. Avi. Mit gondolsz? Visszatérhet egy linket.

 58. BNK: MultumescDe csináljak, most már az első lehetőséget, hogy tesztelje azt a WIN 7 és a botot bootolható XP rész

  is segít, hogy
  http://store.microsoft.com/Help/ISO-Tool

 59. Nicu - mondta

  Nekem van egy hp leptop, amely a Windows Vista előre telepített, és tettem visszaállító DVD miau ki 2 DVD RAM 4,5gb miután 2gb
  lehet, hogy egy bootolható usb dvd egy stik 2 a 4gb
  Most már 3 4 vagy GB RAM és DVD-3 4,5 szükséges gb
  Remélem, nem túl késő a válaszra

 60. mitikus - mondta

  hello, és mondd el, miért adsz nekem, hogy nyissa meg a videót bemutató nyitok új lapot fekete

 61. Mihai - mondta

  Megpróbáltam külső hdd-n megtenni, és a számítógépem már nem látja. Tudna nekem segíteni?: D kérem ... ....

 62. Mihai - mondta

  Mi Rogg

  • Adrian - mondta

   Mihai: We Rogg  

   Persze lai nem távolítja el (le) a PC-ről, miközben végzi a dolgát átmásolja a fájlokat rajta, stb? fel a merevlemez, jobb egérgombbal a Sajátgép, válassza a helyi menüben a "Manage", majd balra, hogy menjen a "Disk Management" ítéli meg, hogy ez a külső HDD-t a a táblázat alján, kattintson a jobb egérgombbal, és van ott vagy a "format" vagy "kiosztott partíció" vagy ", hogy az új partíció"

   • Mihai - mondta

    Adrian: Persze lai nem távolítja el (le) a PC-ről, miközben végzi a dolgát átmásolja a fájlokat rajta, stb? fel a merevlemez, jobb egérgombbal a Sajátgép, válassza a helyi menüben a "Manage", majd balra, hogy menjen a "Disk Management" ítéli meg, hogy ez a külső HDD-t a a táblázat alján, kattintson a jobb egérgombbal, és van ott vagy a "format" vagy "kiosztott partíció" vagy ", hogy az új partíció"  (Idéz me)

    Köszönöm szépen! Csak az első, és azt hittem, elpusztult!: D

 63. Sorin - mondta

  hello, telepítettem a Windows Xp 7 közvetlenül a kép és videó kártya, mert a laptop (Fujitsu-Siemens AMILO L7320 1.6 GHz 1gb ram) a fajta régi, ez 16 mb, tudom, ez nem jó, én ii do downgrade XP, DVD-meghajtó nem működik, és megpróbáltam stik (boot készült usb_multiboot) elindul, de ez ad nekem hiba. tehet valamit, törölni, vissza xp? Köszönöm.

 64. Sorin - mondta

  ezért próbáltam ezt a módszert, de azt mondja lemezhibákat, vegye ki az adathordozó
  , Valami ilyesmi asta.trebuie bármelyik pillanatban formátumban a teljes merevlemez egy másik laptop? ms

 65. Kösz srácok remek munkát mindenki számára videotutorialele.In sok mindent, hogy én vagyok ragadt vostru.Multumesc megoldódott!

 66. Marius - mondta

  Nagyon érdekes verzió win.Am megpróbáltam telepíteni, azt követte a lépéseket a bemutató, minden rendben van, amíg az első újraindítás, amikor elkezdett bootolni inceput.Am mindent megtett lépéseket including've megváltozott a sorrend indítás a BIOS-t.
  De hol van a probléma?

 67. LiviuFlorin - mondta

  Kipróbáltam a módszert is, és megpróbáltam a windows xp home edition-t a botról egy acerre telepíteni, és a bios fájlok feltöltése után egy fájlt kért tőlem a floppyon. !! Nem sikerült elérnem az "üdvözlő telepítési ablakokat".
  Ne is másolta a fájlokat a bot, vagy a merevlemez SATA csatlakozó, a BIOS nem tudja, és nem ismeri sata ..?!

 68. Cosmin - mondta

  Super bemutató

 69. Szent - mondta

  Köszönöm szépen .. Remélem, hogy működik, úgy jött ki, ahogy mondtad ... sok sikert és sok sikert még sokhoz ...
  Köszönöm Andi

 70. Ghita - mondta

  fogadtatás
  Nem indul a Siu, miért próbáltam másik xp
  Megnéztem a BIOS-t, ha adsz, hogy boot a botot lát ott, de úgy látja,
  ha tud segítsen nekem Köszönöm Vacsora

 71. Costi - mondta

  Követtem a videó lépéseit, és mi van, amikor elkezdtem másolni az ablakokat a DVD-ről a pálcára, semmi sem mozdult, segít nekem, és valaki egyáltalán nem töltötte be ... segítség


 72. Nem kell odafigyelni néhány emberre, akik nem veszik át a fáradságot a munkádban.Megpróbálod elvégezni a munkádat, mert nem találok egy szót sem, hogy azt mondjam, hogy túl csodálatos. ami a többit illeti, próbáljon blogot készíteni hirdetésekkel, amelyeken "keresés" van, majd kommenteljen és pénzt tegyen a nyomába, ha nem akar vásárolni, köszönjünk

 73. bogdan - mondta

  Thanks remekül megy, amikor azt halljuk a dolgokat, már időtartama igényei dinasztia nagyon köszönöm

 74. Armageddon - mondta

  jó vagy és kifejezetten…. a többi attól függ, hogy mindenki képes-e élvezni a bemutatókat ... sok sikert.

 75. viopop - mondta

  Hi követtem minden lépést tudtam másolni mindent, de amikor elindítja a buteaza nem. Tettem az elsődleges BIOS boot cserélhető lemez és a Windows megfelelően indul várok semmit sfatruri

 76. danutu - mondta

  buna.cum hogy bootolható bottal. intales.dar probléma.Ha Én egy kicsit törölje le a botot, csomagtartó, és még mindig ez kibír? Köszönöm

  • Adrian - mondta

   danutu: Buna.cum hogy bootolható bottal. intales.dar probléma.Ha Én egy kicsit törölje le a botot, csomagtartó, és még mindig ez kibír? Köszönöm  

   Kattintson a jobb gombbal a botra, válassza ki a formátumot, a Start lehetőséget, és ennyi.

 77. danutu - mondta

  Adrian probléma számomra, hogy hallom deloc.se lát kibír a számítógép táska, de mindent lát.

  • Adrian - mondta

   danutuAdrian az én problémám az, hogy én hallottam deloc.se lát kibír a számítógép táska, de mindent lát.  

   Kattintson a jobb gombbal a számítógépemre, válassza a kezelést, majd a megnyíló ablak bal oldalán kattintson a tárhelyre, ott látni fogja, kattintson rá, válassza ki (bal kattintás), majd kattintson rá jobb gombbal adj létrehozott új kötetet ... lesz valami hasonló vagy új kötet ... kezelni tudod

 78. Catalin T. - mondta

  Köszönöm mindenkinek!
  Hoztuk létre teljes biztonsági vista windovs külső USB HDD, és amikor csak gondok vannak a rendszerrel tudjuk helyreállítani a laptop a 4gb a botot cmd sor bemutató: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick, amely fel a Windows Vista vagy Windows7 - (HP Compaq Presario CQ 70) Úgy értem 2 facuto az idő előtt.
  Megjegyzés 10 + + +

 79. Daniel - mondta

  Hello. Lenne egy kérdésem, dokumentumokat lehet hozzáadni ragaszkodni után tettem bootolható?
  és ez nagyon, nagyon jó bemutató, jól sikerült.

 80. lum4n4r3 - mondta

  Adtam adott formátumot ragaszkodni, és aztán tettem, hogy a parancs a Windows, és azt kell, hogy kövesse az alábbi lépéseket írtam utolsó rendelés

 81. Antony WM - mondta

  Tökéletesen működik. Köszönöm ez a bemutató, és kérjük, hogy tegye mások tájékozott és beállítások. Sok szerencsét

  • Francisc - mondta

   Antony WM: Tökéletesen működik. Köszönöm ez a bemutató, és kérjük, hogy tegye mások tájékozott és beállítások. Sok szerencsét  Idéz nekem

   Gratulálok. Ha boldog, akkor várj. Az is segít, akik össze vannak zavarodva, és elmondta nekik, hogyan tettél az adott esetben.
   További sikereket.

 82. segítsen nekem ki csinál ilyen útmutatók szoftverek, például, ha azt lehet mondani, hogy nekem mi a neve
  MS MORE

 83. Traian - mondta

  Könnyebb, hogy egy bat fájlt a következő parancsokat:

  @echo off
  title format USB
  color 1E
  > %TEMP%.\cmd.txt ECHO list disk
  :_format_menu
  echo.
  diskpart /s %TEMP%.\cmd.txt
  echo.
  :alege
  color 1E
  set alege=
  set /p alege= Selecteaza discul, 1, 2, 3 sau I pentru a iesi:
  if /I "%alege%" == "1" goto format_1
  if /I "%alege%" == "2" goto format_2
  if /I "%alege%" == "3" goto format_3
  if /I "%alege%" == "i" goto iesire
  if /I "%alege%" == "I" goto iesire
  ECHO.
  ECHO ***** Nu este in meniu - mai incearca o data *****
  ECHO.
  goto alege
  pause
  exit
  :iesire
  color c0
  set iesire=
  set /p iesire= Esti sigur ca vrei sa iesi (D/N)?:
  if /I "%iesire%" == "d" goto sterge
  if /I "%iesire%" == "D" goto sterge
  if /I "%iesire%" == "n" goto alege
  if /I "%iesire%" == "N" goto alege
  ECHO.
  ECHO ***** Nu este in meniu - mai incearca o data *****
  ECHO.
  goto iesire
  pause
  :format_1
  > %TEMP%.\cmd.txt ECHO select disk 1
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO clean
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO create partition primary
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO select partition 1
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO active
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO format fs=fat32 quick
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO assign
  diskpart /s %TEMP%.\cmd.txt
  pause
  exit
  :format_2
  > %TEMP%.\cmd.txt ECHO select disk 2
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO clean
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO create partition primary
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO select partition 1
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO active
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO format fs=fat32 quick
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO assign
  diskpart /s %TEMP%.\cmd.txt
  pause
  exit
  :format_3
  > %TEMP%.\cmd.txt ECHO select disk 3
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO clean
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO create partition primary
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO select partition 1
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO active
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO format fs=fat32 quick
  >>%TEMP%.\cmd.txt ECHO assign
  diskpart /s %TEMP%.\cmd.txt
  pause
  :sterge
  del %TEMP%.\cmd.txt
  exit

  És kivonat iso képet közvetlenül a botot?

 84. cristiRsu - mondta

  nagyon köszönöm adriannak és barátaimnak ... nagyon segítőkészek voltatok ... hogy az utóbbi időben szinte az összes barátom tudja, hogy elkapja a fülét, mint én ... csak jó

 85. cristiRsu - mondta

  Követtem az oktatóanyagot is, és tökéletesen működött, így közvetlenül az ablakokat veszi át, eddig semmi probléma ... igen, az a szakasz, hogy minden egyes újraindításkor az elejétől kezdve a telepített ablakokkal kezdődik 🙁 ... próbáltam megnyomni anélkül, hogy megnyomtam volna semmi sem látni, hogy mi történik ... de semmi sem történik ... Megpróbáltam, amikor újraindult, hogy beállítsam a bioszból, hogy ne vegyem közvetlenül ... de még mindig hülyeség ... mit tehettem ?? nézd meg az emailemet [e-mail védett] .. Ha van ideje, és tudod, hogy mit tehetnék, kérjük, válaszoljon ... köszönöm szépen

  • Adrian - mondta

   cristiRsu: I ... Követtem minden tutorialu és tökéletesen működött ... Én a közvetlen windowsu itt ... semmi gond ... igen az a helyzet, hogy minden alkalommal, amikor újra vesz instalatu elejétől indul a Windows ... Próbáltam elhagyni lenyomása nélkül semmi, hogy mi történik ... de nem történik semmi ... Próbáltam őket, amikor újra beállítani a BIOS-t már nem a közvetlen minden összezavarodik ... de ... mit tehetek? nézze meg email'u [e-mail védett] .. Ha van ideje, és tudod, hogy mit tehetnék, kérjük, válaszoljon ... köszönöm szépen  

   Próbálja ki azokat a tippeket, amelyeket Cristi ad a WinToFlash-ről szóló oktatóanyagban. Megtalálja, ha felírja a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: wintoflash, írja be és nézze meg az oktatóanyagot a végéig, végül újra elkészítheti azt a botot a megadott módon oktatóanyagban. Számomra ez a módszer, amelyet itt bemutattam, nekem tökéletesen működött.

 86. UnLord - mondta

  köszönöm a tutorial .. ment .. Van egy kérdésem .. Hiren boot CD-t raktak egy bottal?

 87. cristian - mondta

  Nekem is van egy problémám: Eljutottam a szakmai gyakorlatra: C: \ Windows \ system32> xcopy e: \ *. * / S / e / ei: \ és miután megadtam a belépést, hibát ad, azaz érvénytelen paraméter- / e… … .. ha tudsz nekem segíteni, kérlek nagyon, amire szükségem van. Van az e betű a DVD-n, a levél pedig a pálcán van, és nagyon köszönöm

  • Adrian - mondta

   cristian: Nekem is van egy problémám. Eljutottam a gyakorlatra: C: \ Windows \ system32> xcopy e: \ *. * / S / e / ei: \ és miután megadtam a belépést, hibát ad az érvénytelen paraméterrel / e ... ... ..Ha tudsz nekem segíteni, kérlek nagyon, amire szükségem van. Megvan az e betű a DVD-n, a levél pedig a pálcán van, és nagyon köszönöm  

   Ez nem az egyetlen módja annak, hogy az ablakokat a botra tegyük, 3 oktatóanyagunk van, amelyek különböző módon tehetik be az ablakokat a botra. Írja fel a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: ablakok botra vagy bootolható botra, írja be az Enter-t, és talál más oktatóanyagokat.

 88. morometzii_22 - mondta

  nagyon elfoglalt vagy ... hála neked dobtam k egy oktatóanyagot és egy xp-t a pálcára ... nagyon köszönöm szépen nem tartom az ablakokat a cd-n ... amióta feltetted a videó oktatóanyagot..maximális megbecsülés ... csak így tovább

 89. valentina - mondta

  Szuper, nincs szó, hogy köszönöm, megmentettél egy csomó pénzt, hogy az emberek, akik ismerik. Köszönöm szépen.

 90. Traian - mondta

  haver, fantasztikus vagy 😀 ez az egyetlen módszer, ami bevált másoktól, és a legegyszerűbb 😀 Szeretlek

  • Haver, félelmetes :Dez az egyetlen módszer, hogy dolgozott, a többiek megpróbálták, és a legegyszerűbb :DSzeretlek :D   


   Örülünk, hogy hasznát vehetjük Önnek, várunk egy másik alkalomra, van itt mit látnia, igyekszünk minél jobban megvilágítani az informatika romániai "titkos" világát.

 91. Krauss - mondta

  Bravoooo ....

 92. mary - mondta

  ugyanúgy működött nálam az oktatóanyagban az utolsó lépésig ... másoláskor ... átmásolta azt, amit nekem másolt, majd hibát adott

 93. mary - mondta

  Igazából adtam exit k végül megállt, majd másolni bár én kiadta a parancsot 2 idő, eltávolítottam az USB, majd tettem cd észrevettem 2 mappák hiányoznak: támogatás és upgrade? Tud segíteni valaki? megpróbálja nehezebb? WinXP ka beszélve, hogy eredeti Microsoft akum én annyira semmi nincs.

  • Adrian - mondta

   Igazából adtam exit k végül megállt, majd másolni bár én kiadta a parancsot 2 idő, eltávolítottam az USB, majd tettem cd észrevettem 2 mappák hiányoznak: támogatás és upgrade? Tud segíteni valaki? megpróbálja nehezebb? WinXP ka beszélve, hogy eredeti Microsoft akum én annyira semmi nincs.  

   Hagyja, hogy elvégezze a dolgát, és ne szakítsa meg tovább, a botját is megsértheti, ha megakadályozza a "munkáját". Valószínűleg van egy gyengébb botod, és nem veszed észre, hogy az ISO-kép meghaladja a 2G-t, és nem innen kell oda mozgatni a 2G-t egy bottal, főleg, hogy a wintoflash nemcsak a másolatot készíti, hanem előbb is előkészíti ...

 94. Én csak, hogy neki 2gb baj?: ((

 95. golemgeo - mondta

  Lenne egy kérdésem. teljes programozási stick bootolható videotutorial mutattak be nekünk egy időben kap egy cmd parancsot, hogy a bot formázva FAT32. de NTFS lenne probléma, vagy szüksége van rá a FAT32. és ez igaz lehet bármilyen operációs rendszert akarunk indítható kibír akár XP vagy Vista vagy Win 7?

 96. Augustin - mondta

  Hello.
  Nagyon hasznos ez az információ.
  Köszönöm.

 97. Nelu - mondta

  A videót úgy készítettem, ahogy van, és elmondhatom, hogy sikerült ... Nagyon köszönöm a segítséget !!!! így tovább, szia!

 98. Leonard - mondta

  van egy nemrég németországból vásárolt samsung n210 netbook, és rajta van a német nyelvű Windows 7 ... Nincs netem, így nem tudom frissíteni, hogy más nyelvekkel vegyen egy csomagot, és a németen kívül nincs rajta más nyelv ... küzdök 2 hét mindenféle oktatóanyaggal, hogy készítsek egy indítható botot, és nem tudom ... Nem tudom, milyen plm volt ... Van egy 8 gb-os pálcám ... Pontosan úgy tettem, ahogy az oktatóanyagokban láttam, de amikor újraindítottam a pc-t a benne lévő stck-el, nem szálljon be a csomagtartóba, ne nyomja a kocsit a bot után ... Nem tudom, mi van benne ... 🙁 Kérem, segítsen

  • Adrian - mondta

   Ki mondta, hogy indítson automatikusan a botról? Ezt meg kell tennie, be kell lépnie a BIOS-ba, és be kell állítania, hogy még könnyebben induljon az USB-meghajtóról úgy, hogy "plm" szavakkal kommentel, ha lehetőséget szeretne arra, hogy észrevételeket tegyen közzé ezen az oldalon, tartson egy tisztességes nyelv. Nézze meg az oktatóanyagot a végéig, vagy írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete szegélyre: A WinToFlash adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot, görgetés nélkül nézze meg előre, ha meg akar érteni valamit, és hogyan kell beállítani a BIOS-ban az indításhoz az USB-meghajtót, mert ezt a megfelelő oktatóanyagban, valamint ebben is meghatározták, vagy követheti a BIOS-nak és annak beállításainak szentelt speciális oktatóanyagot, a keresőmezőbe fent beírva megtalálja: néhány rövid magyarázat a BIOS-ról, írja be és voila, megtalálja.

 99. Tavola - mondta

  Nincsenek Windows vagy cd rom dvd romok stb ... beszerzem egy másik számítógépről?
  ii a laptop Vista el.sunteti országában szerencse és a hatalom a munka
  folytonosság

 100. joomla - mondta

  Szia ... Egy ideje küzdök, hogy külső hdd-ről tudok bootolni, de amikor a formázási lépésre jutok, azt mondja, hogy "ez a kötet nagysága nagy" ... mit kell tennem, hogy a Win7-et külső hdd-ről tudjam indítani a pálca?

  köszönöm

 101. Radu - mondta

  Salut!
  Próbáltam a bemutató arra törekedjünk, hogy egy bootolható USB stick, hogy vista, miután vista telepített és comp.
  Minden szép és jó, amíg meg nem adja a parancsot create partition primary
  Látom a következő üzenet: Nincs elegendő szabad hely, hogy hozzon létre egy partíciót a megadott méret és eltolás. Adja meg a különböző méretű és eltolási értékhez vagy don `t írják elő, hogy megteremtse a partíciót.
  Mit tegyek ebben az esetben? Mit kell rendelni?

  • Adrian - mondta

   RaduHi!
   Próbáltam a bemutató arra törekedjünk, hogy egy bootolható USB stick, hogy vista, miután vista telepített és comp.
   Minden szép és jó, amíg meg nem adja a parancsot create partition primary
   Látom a következő üzenet: Nincs elegendő szabad hely, hogy hozzon létre egy partíciót a megadott méret és eltolás. Adja meg a különböző méretű és eltolási értékhez vagy don `t írják elő, hogy megteremtse a partition.Ce kell tennie ebben az esetben? Mit kell rendelni?  

   Akkor olvassa el a szöveget a fenti bemutató? Már alaposan megvizsgálta ezeket a bemutató nem visszatekerés? Biztos benne, hogy a bot ingyenes 4G kapni? vagy legalábbis 4G? Egyéb parancsok adta nemcsak a bemutató, meg a figyelmet és sikerül. Vagy próbálja használni WinToFlash amely mint mi tutorial. Megtalálható beírja a keresőmezőbe fölött fekete széle a jobb: WinToFlash és ad be. De, hogy nem fog sikerülni, ha a bot nem működik 4G minimum meghatározott fenti szöveg bemutató!

 102. Oleg - mondta

  szuper nagyon köszönöm kaptam az első

 103. nicolas - mondta

  Sikerült, és köszönöm

 104. Oleg - mondta

  Cristian hogyan lehet egy bootolható USB stick akarnak
  fel a Windows xp kell semmilyen szoftver vagy csak valami cmd?

  • Adrian - mondta

   OlegCristian hogyan lehet egy bootolható USB stick akarnak
   fel a Windows xp kell semmilyen szoftver vagy csak valami cmd?  

   Írni stick XP tetején a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, és meg tudja fogalmazni, és WinToFlash XP és Vista, és a bot 7

   • Oleg - mondta

    Adrian:
    Írni stick XP tetején a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, és meg tudja fogalmazni, és WinToFlash XP és Vista, és a bot 7  

    igen nagyon köszönöm Adriane

 105. szia parancsot ad nekem egy hiba, hogy írsz xcopy f: \, és hogy min megfelel neve comaanda discukului hogy írsz / e hogyan tudom megváltoztatni a nevét, a DVD-ROM, hogy én már nem előforduló

 106. cristian - mondta

  buna.ma név Cristi és láttam egy nagy torrent dilema.am a játék a konzolokon, van egy wii, és azt akarom, hogy az én, és néhány játékot, de nem tudom, hogyan lehet őket a munka az én konzolon. Kaptam egy játékot iso formátumban, és tegye a képet a dvd, de én nem Perge Köszönöm consola.va

  • Adrian - mondta

   cristian: Buna.ma név Cristi és láttam egy nagy torrent dilema.am a játék a konzolokon, van egy wii, és azt akarom, hogy az én, és néhány játékot, de nem tudom, hogyan lehet őket a munka az én konzolon. Kaptam egy játékot iso formátumban, és tegye a képet a dvd, de én nem Perge Köszönöm consola.va  

   Mész és megveszed őket a boltból. miért vásárolta meg a konzolt, ha nincs pénze játékokra? nem támogatjuk és nem ösztönözzük a kalózkodást! a játékok letöltése a netről / torrentek / odc-ről törvénytelen, főleg ha megpróbáljuk őket egy wi-n működtetni ... hamisított termékeknek hívják, vagy olyan hamisított termékeknek, amelyek soha nem lesznek olyanok, mint az eredeti, és nem mennek normális paraméterekkel mint az eredetiek.

 107. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot a Windows XP, de én már telepített Windows PC 7 a bemutató fog működni, vagy hogy meg kell ragaszkodni, hogy megpróbálták őket, és minden im nem ad hibát?

  • Adrian - mondta

   valy: Azt szeretnénk, hogy egy bootolható botot a Windows XP, de én már telepített Windows PC 7 a bemutató fog működni, vagy hogy meg kell ragaszkodni, hogy megpróbálták őket, és minden im nem ad hibát?  

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete sáv: WinToFlash és nyomd meg az Entert, meg fogja találni a bemutató, privestel óvatosan!

 108. Thanks csak gasit.multe köszönöm a munkát, amit csinálsz, és hogy további

 109. LUCIAN - mondta

  Azonnal ment, you rock!

 110. Julian - mondta

  sal! Nem tudom megváltoztatni a BIOS boot primu ki, miért rendetlenség az id stilostyl

 111. CATALIN - mondta

  Köszönöm szépen ezt a videó bemutatót, és valójában ... mindenkinek. Itt találok minden választ a hiányosságaimra. Köszönöm!

 112. Mikrofon - mondta

  Tudod, hogy egy bottal ezen a folyamaton keresztül, vagy más hasonló, és WinXP kit és kit Win7 és tette indítható és boot a bot tudok választani, hogy mit akarok telepíteni a Windows?

 113. Én is így tettem .. amikor mindent bezárva léptem ki .. és most már nem látja a botomat .. Azt hiszem, parjit…

 114. robert - mondta

  Figyelembe vettük az összes tanácsát, és tegye a bot ablakokat 7! Beléptem a BIOS-t és választották ki az első botot, de miután ő adja a többit, hogy régi Windows. Olvastam a tanácsot, hogy nézni egy bemutató, de még mindig nem sikerült! Tudna nekem segíteni?

 115. Szuper.
  Minden működött ok.
  Köszönöm a segítséget.
  Csak így tovább a jó munkát.

 116. Mihai - mondta

  Azt akarom tudni, ha nem tud egy bottal Win Vista és Win 7? Szeretné indítható használja őket mind egy bottal

 117. Mihai - mondta

  Azt akarom tudni, ha nem tud egy bottal Win Vista és Win 7? Szeretné indítható használja őket mind egy bottal

 118. DoubleG - mondta

  HELLÓ! Szeretnék még valamit kérni, de az is a témához kapcsolódik .... Hogyan tölthetek le videofájlokat oktatóanyagokkal ??? KÖSZÖNÖM ELŐRE KÖSZÖNÖM SEGÍTSÉGET ÉS MEGÉRTÉST!

  • Adrian admin - mondta

   DoubleG: Hello, szeretnék kérdezni valamit, de még mindig a témához kapcsolódó .... Hogyan le videofájlokat bemutató? Köszönjük HELP és megértését!  Idéz nekem

   Letöltheti a video tutorials. Ez a mi saját és eredeti tartalmat, amelyhez dolgoztunk. Nem ért egyet letölteni őket. Ha akarta, hogy nézd meg a helyszínen az Ön rendelkezésére 24 24 így semmi sem kell letölteni őket

   • ciocoss - mondta

    Adrian admin: Letöltheti a video tutorials. Ez a mi saját és eredeti tartalmat, amelyhez dolgoztunk. Nem ért egyet letölteni őket. Ha akarta, hogy nézd meg a helyszínen az Ön rendelkezésére 24 24 így semmi sem kell letölteni őket  Idéz nekem

    letölthető program, amely század nem egyszerűen rögzíti

 119. Viorel - mondta

  m hosszú tökéletesen működött, és sikerült, hogy ez után vissza tettem bootolható

 120. Mircea - mondta


  Van egy hordozható merevlemez 320 Gb. Csináltam két partíciót. Van-e olyan szoftver, feltettem a Windows 7 (telepítéshez) az első partíció elvesztése nélkül a második is?
  köszönöm

 121. inkognitó - mondta

  @Adrian: A Windows 7 nem tudja elindítani ...: Az 5. kód vagy más ehhez hasonló hibák ... amikor a rendszerindításkor (amint azok a DVD után történő indításkor jelennek meg) az oktatóanyag a Windows 7 rendszerrel rendelkező indítórúdon is megjelenhet?
  Előre is köszönöm!

 122. Radu - mondta

  jól ment, és elmagyarázta, hogy megérteni prostii.mersi srácok erős

 123. Georgel Manolache - mondta

  Super, csak menj, köszönöm.

 124. szia Megpróbáltam a lépéseket pontosan olyan, mint a bemutató, de miután létrehozta a lemezt, mint az elsődleges partíció a következő lépés, amikor jöttem ki a partíció botot mesj szerint a következő:
  "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. nincs partíció kiválasztva ". A probléma az, hogy a bot nem az enyém, és én nem akarom bulesc, így várható egy hasznos tipp.
  Üdvözlettel,
  Mela Timisoara

  • Adrian admin - mondta

   MelaSzia próbáltam csinálni a lépéseket, pontosan olyan, mint a bemutató, de miután CEMI létrehozott lemezt az elsődleges partíció következő lépés, amikor jöttem ki a partíciót botot uluizice következő mesj:
   "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. nincs partíció kiválasztva ". A probléma az, hogy a bot nem az enyém, és én nem akarom bulesc, így várható egy hasznos tipp.
   Üdvözlettel,
   Mela Timisoara  

   Használja WinToFlash, tutorialu róla megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott WinToFlash, grafika és interface szoftver nem kell létrehozni CMD kibír. CMD sikerül, és ha figyelt, hogy a bemutató, és nem fut. Futtatja a CMD jobb klikk, és a Futtatás rendszergazdaként ...? Akkor fennáll a CMD egy Vista vagy Windows 7?

   • Adrian admin: Használja WinToFlash, tutorialu róla megtalálni a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott WinToFlash, grafika és interface szoftver nem kell létrehozni CMD kibír. CMD sikerül, és ha figyelt, hogy a bemutató, és nem fut. Futtatja a CMD jobb klikk, és a Futtatás rendszergazdaként ...? Akkor fennáll a CMD egy Vista vagy Windows 7?  Idéz nekem

    Köszönöm a választ. Én lépéseket pontosan a bemutató után néztem, hogy többször is. A cmd futok a WDS 7.o megpróbálja WinToFlash.

 125. Mihaitza - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, próbáltam csinálni, amit mondott, a bemutató videó
  Azt szeretnénk, hogy a botot, hogy diskpart win7.intru

  diskpart> list disk

  Disk 0
  Disk 1
  Disk 2

  DISKPART> válassza az 2. lemezt

  2 meghajtó a most kiválasztott

  DISKPART> tiszta

  DiskPart sikerült megtisztítani a lemezt

  DISKPART> partíció létrehozása elsődleges

  DiskPart siccede létrehozása a partíció specifikáció

  DISKPART> válassza ki a 2. lemezt (ITT MUTASD MEG HIBANEVET KIVÁLASZTANI 2. LEMEZT)

  A megadott partíció nem érvényes.
  Válasszon egy érvényes partíciót.

  nincs kiválasztott partíció

  DISKPART>

  Szóval remélem, hogy mutatni hiba segíteni szeretném kérni, kérjük win7 a stik és nem az én timp.adresa [e-mail védett]

 126. by.sufletel - mondta

  szia Úgy értem, hogy nagyon jó tutorial mindent megtettem a könyvet, és nem volt probléma egyáltalán! Van egy notebook eeepcc

  Néhány nap múlva, a C partíciót, amelyen a Windows és 7 származó 30 koncert partíció hogyan jutottam 3 koncert, megnéztem .. én még nem töltötte le a frissítéseket nem tettünk .. én nem használtam pc.ul túl sok van valaki ötleteket és hogyan lehet visszaállítani SPTI fázis nélkül más formátumban?

 127. Marius - mondta

  elnézést Én nem tűnik el, miután:
  xcopy f: \ *. * / s / e / f (fe ebből a mappából vagy DVD-meghajtó
  Ebben az esetben az f)
  Köszönjük!

  • Adrian admin - mondta

   Marius: Elnézést Én nem tűnik el, miután:
   xcopy f: \ *. * / s / e / f (fe ebből a mappából vagy DVD-meghajtó
   Ebben az esetben az f)
   Köszönjük!  

   Nézd meg a bemutató újra, de ezúttal nem fut!

 128. by.sufletel - mondta

  szia Úgy értem, hogy nagyon jó tutorial mindent megtettem a könyvet, és nem volt probléma egyáltalán! Van egy notebook eeepcc

  Néhány nap múlva, a C partíciót, ahol a Windows és 7 30 a koncert, mint az én partíció elérte 3 koncertek, megnéztem .. Én még nem töltötte le semmit updaturile mi nem .. Én nem használtam sokat pc.ul van valaki, aki ötleteket, és hogyan lehet visszaállítani SPTI bevonása nélkül más formátumban?

 129. Andrew - mondta

  Gratulálok a nagy bemutató.
  Követtem a klipben szereplő lépéseket, de amikor belépek a bios-ba, nincs lehetőségem a botról indítani. Hogyan tudom "megtanulni" a "laptopomat" a botról történő indításhoz. 2 napja küzdök.
  Kérem, sürgősen szükségem legyen rá. Ami segíthet "andreip8904", az az azonosító.

 130. Ronny - mondta

  L: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-iis-staticcontent-deployment-dl.man ->
  M: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man
  Hozzáférés megtagadva

  ad nekem ez a hiba lehet az oka?
  Pontosan azt tettem, mint a bemutató: rendszergazda cmd minden parancs be helyesen másolni nekem ... Azt akarom, hogy ezt a fájlt a botot, és nyerj 7 az operációs rendszer minden win7 ... tud nekem segíteni? Köszönöm.

  • Adrian admin - mondta

   Ronny: L: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-iis-staticcontent-deployment-dl.man ->
   M: \ sources \ dlmanifests \ microsoft-windows-IIS-staticcontent-telepítési dl.man
   Access deniedimi hogy ez a hiba lehet az oka?
   Pontosan azt tettem, mint a bemutató: rendszergazda cmd minden parancs be helyesen másolni nekem ... Azt akarom, hogy ezt a fájlt a botot, és nyerj 7 az operációs rendszer minden win7 ... tud nekem segíteni? Köszönöm.  

   WinToFlash felhasználás esetén, amelyre már tutorial. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: WinToFlash, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

 131. florin - mondta

  Ha 2 2G ragaszkodik mindegyik kövesse a videó bemutató? (Esetleg módosítása után a bot tölti első és sürgető újra)

 132. Hello.
  Sikerült kibír bine.Am átadása W7 a kérdést:
  Ugyanez a módszer mentheti W7 és él az én számítógépes helyi lemez D például?

 133. győztes - mondta

  Hello.
  Szeretnék egy verzióját telepíti MAC OSX egy netbook Windows 7 telepítve, és így a két rendszer operare.Stie valaki hogyan lehet, hogy egy bootolható USB MAC figyelembe véve a tényt, hogy én nem DVD-ROM notebook?
  köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   győztesHi.
   Szeretnék egy verzióját telepíti MAC OSX egy netbook Windows 7 telepítve, és így a két rendszer operare.Stie valaki hogyan lehet, hogy egy bootolható USB MAC figyelembe véve a tényt, hogy én nem DVD-ROM notebook?
   köszönöm  

   Javaslom valami mást. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete szegélyre: Hogyan lehet kipróbálni a Mac OS Snow Leopard operációs rendszert a PC-n, adja meg az Enter billentyűt, és talál egy oktatóanyagot, amely egyszerűbb és kényelmesebb, mint amit szeretne.

 134. sorinklumea - mondta

  Követtem a bemutató, és sikerült, hogy egy stik windows7 botabil veled tesó nehéz lépést tartani a jó munka

 135. Goga - mondta

  Testvére minutu` 18 nem lehet azt mondani xp :))

 136. Dume - mondta

  tökéletesen működik köszönöm.

 137. vikgeo33 - mondta

  Te nagyon erős. Már volt egy botot, és egy csomó merge.Multumesc

 138. Vali - mondta

  Hello! Nagyon érdekes és gyors módszer. Megpróbáltam, és még ment gyorsabban, mint amire számítottam, de most van egy kis gond ..... Ma akartam csinálni, és ragaszkodni rendszerindító lemez list parancs engem minden, beleértve a külső HDD . A parancs select disk ehelyett választott lemezen 2 3 (külső HHD), és adott neki parancsot tiszta, create partition primary válassza 1 partíció aktív, azt akartam, hogy formában, és nem vette, és most már nem megy csatlakoztassa a merevlemez ... win7 és nem jelennek meg a listán, de megy, és HDD-ra Windows XP jelenik meg a listán, de azt kell mondanom, hogy ez formátumban. Tudna nekem segíteni megjavítani? Várakozás a választ, Vali.

 139. mdradu - mondta

  Igen! Go! Szuper tutorial! Használja bizalommal!
  Nagyon köszönöm!

 140. Valter - mondta

  2 hónapig keresem a Windows CD-meghajtó nélküli telepítésének lehetőségét. Sok mindent kipróbáltam, letöltöttem programokat ... de ez nem nagyon működött. Nekem bevált, és nagyon egyszerű volt, tekintve, hogy minden lépést ilyen jól megmagyaráznak. Köszönöm szépen! És további sikereket.

 141. Claudiu - mondta

  ment. ez rendben van. Lenne egy kérdésem. Azt szeretnénk, hogy egy bootolható su stik a win xp. Meg kell kövesse ugyanezeket a lépéseket, csak a PC-Win XP van telepítve?

 142. Claudiu - mondta

  ez a fickó tényleg sajnálom ms

 143. Mitru - mondta

  Ön bemutatott egy nagyon érdekes szoftver torrent canid komornyik, de szeretném letölteni Ami azt mondja ancercat probléma betöltése oldalak Mozilla és az Internet Explorer, és ez nem működik, kérem, segítsen nekem, köszönöm

 144. Ady Cosma - mondta

  Bemutató készítése Megjegyzés 10 +

 145. Iulian - mondta

  Megcsináltam! mia meg
  Érvénytelen kapcsoló - / *. *
  c: \ Windows \ system32>

  • Iulian:
   Megcsináltam! mia meg
   Érvénytelen kapcsoló - / *. *
   c: \ Windows \ system32>

   Helló! hátsó perjel gomb \ dai másolás! majd kattintson a jobb gombbal és illessze be!

 146. Iulian - mondta

  gataaaaaaaa tévedek ott f: \ *. *

 147. Adalbert - mondta

  Igen, igen, és köszönöm BAFTA még rendben van! Üdvözlettel

 148. Eugen - mondta

  Kösz szépen, sikerült magam ragaszkodni a Windows 7.Super bemutató, lépést tartani a jó munka, a megbecsülés.

 149. Marius - mondta

  bv. nagyszerű mester vagy ... a bemutató valóban segített nekem.
  Kisasszony

 150. Iulian - mondta

  5 csillagok :)

 151. bobo - mondta

  Adrian szeretné, ha tudsz, és ha azt szeretnénk, hogy a helyszínen egy jó 7 ablakok sal lehet letölteni az oldalról, vagy hogy egy torrent windows 7 és küldd el itt az oldalon Köszönöm Szeretnék választ köszönöm! Nagyon jó videotutoriale've látott és sokat használt miau

  • AdrianGudus - mondta

   boboAdrian szeretné, ha tudsz, és ha azt szeretnénk, hogy a helyszínen egy jó 7 ablakok sal lehet letölteni az oldalról, vagy hogy egy torrent windows 7 és küldd el itt az oldalon Köszönöm Szeretnék választ köszönöm! Nagyon videotutoriale legjobb, amit láttam és sokat használt miau  

   Windows ingyenesen letölthető 7 akár Microsoft!
   akkor jogilag és ingyenesen 90 nap anélkül, hogy "kill" senkit. a Windows verzió 7 Enterprise (amely mindent, és az Ultimate) lehet telepíteni csendes és MSE (Microsoft Security Essentials) és a SP1
   Befejezése után a kipróbálásra 90 nap REAM! Mit reset "counter" (visszaszámlálás nap maradt, hogy a Windows) visszaállítása az idő adhat 3 ez azt jelenti, mint például:
   10 nap, hogy aktiválja a 90 napig, majd 90 3 extra napot vagy reamr ami 90 3 x. ha azt mondja nekem, hogy 370 ezekben a napokban, hogy nem újra a Windows, én lelőtték, lefogadom, sokan nem is adja át megragad 90 első nap nem is beszélve, hogy a "kimeríti" a 3 újraélesednek helyek (ami mellesleg, ha kimerítik megoldható újra)
   Windows-bemutató a letöltés ingyenes 7 ITT
   Tutorial újraélesítését ITT (Kattintson a szó itt piros)

 152. Caesar - mondta

  Ami engem leginkább idegesít ezen a webhelyen, az az, hogy nem találom, hol keressem, amit keresni akarok, és google-znom kell, ahelyett, hogy ez a webhely saját keresőmotor lenne, és mit szólna a a webhely oktatóanyagai közül, amelyek nem érhetők el, és izgatják az idegeket az oldal végleges elhagyása miatt, elhiteti velem, hogy valóban "ROMÁNIÁBAN KÉSZÜLT" román honfitársaink részéről.

  • AdrianGudus - mondta

   Caesar: Ceia mi bosszant a legjobban ezen az oldalon, hogy nem találom, hogy hol keressen, amely szintén, hogy engem akar keresni, és meg kell nézni a google, ezen az oldalon ahelyett, hogy saját kereső, és hogyan az archív útmutatók az oldal nem érhető el, valamint az idegek maradandó így ezen az oldalon elgondolkodtat, hogy ez tényleg a "Made in Romániában" Azt akarjuk, hogy több pihentető szellemi echipeii helyszínen, hogy több érhető el a telek maximális elismerést Romina minden honfitársaink.  

   Szeretnék vitatkozni! Úgy tűnik, hogy nem sok munka kell vitorlázás. Nézze EZ rövid útmutató, hogy már létre, különösen az Ön és mások, mint te. (Kattintson a ezt a szót írt piros) Tanulj szörfözni a helyszínen, és nem a keresés. Ha nem talál valamit, fordított keresési feltételeket, ne használja ugyanazt a szavakat kereső lekérdezést (érvényes minden oldalon)
   Például, ha keres: hogyan lehet egy bootolható CD-t, akkor adja meg, és nem találja. Lekérdezés vagy úgy keresőrendszer:
   készíthetsz bootolható CD-t vagy bootolható CD-t, hogy egy bootolható CD-t, és így megtalálni. Ön tesz a kis elme, és szem előtt tartva, hogy a keresőmotorok lehet pontossággal olyan nagy, hogy pontosan mit akar. A keresőmotorok nem gondolatolvasó! Lehet, hogy amit keresel létezik, de lehet indexelni más néven, más feltételeket. Ha írsz video tutorial, majd megfordul, és keres nem találja a video tutorial.

  • Gelu - mondta

   Caesar: Ceia mi bosszant a legjobban ezen az oldalon, hogy nem találom, hogy hol keressen, amely szintén, hogy engem akar keresni, és meg kell nézni a google, ezen az oldalon ahelyett, hogy saját kereső, és hogyan az archív útmutatók az oldal nem érhető el, valamint az idegek maradandó így ezen az oldalon elgondolkodtat, hogy ez tényleg a "Made in Romániában" Azt akarjuk, hogy több pihentető szellemi echipeii helyszínen, hogy több érhető el a telek maximális elismerést Romina minden honfitársaink.  

   Bai p.tza, bosszant a legtöbb, mint te hülye nem szabad csinálni, amit akar muschiu minden idióta, aki a józan ész (a jelen esetben is.) Nem tudod, román írás sokkal kevésbé csinál semmit. Kérem tőled, mi a fasz van biztonságban, mert te a por. Fogadok, ki a dalok, a Messenger és a játékok nem tudsz semmit.
   Adi nem tesz minden köcsög benne.

 153. AdrianGudus - mondta

  Könnyű dobni egy követ és kritizálni valakit, aki tett valamit, de kíváncsi vagyok, milyen tökéletes leszel, vagy milyen jó leszel, ha olyan oldalt készítesz, mint a videotutorial.ro ??? Román honfitársaink, ha szuper szolgáltatásokra és maximális minőségre vágynak, valamit cserébe fel kell ajánlaniuk! Mi a részvétele a videotutorial.ro közösségben? Mit tett azért, hogy ezen az oldalon többet kérjen? Úgy látom, hogy senki sem nyomja meg az Adományok gombot, hanem hogy megkérdezze… mindenki eléri-e ... szerinted mennyire igazságos?

 154. AdrianGudus - mondta

  A képességek, erőforrások, ismeretek határain belül kínálunk. Kérsz ​​még? MAGÁBAN FOGLAL !!! Tegye fel a vállát, és segítsen, ha azt akarja, hogy az a hely, ahol jár, jobb legyen, ha nem, elégedjen meg azzal, amit kap, és úgy gondolja, hogy azok, akik valamit kínálnak nektek (mivel könnyebb, szegényebb a tét) Tudom, mivel ők jobban tudják (nincs tökéletesség!), És sarumana nap, hogy senki nem kér pénzt tőled, hogy hozzáférj ehhez az oldalhoz. Ez az oldal tiszta ARANY, csak tudnod kell, hogyan használd az elmédet, keresgélj (ne várd meg az esésedet). Biztos vagyok abban, hogy ha ennek a webhelynek fizetős hozzáférése lenne, akkor nem adott volna pénzt arra, hogy hozzáférjen hozzá, de megpróbálta volna a lehető legtöbbet lopni, vagy megtalálni a lopás módját, ezért ... maga vonja le a következtetést.

 155. Szia néztem a oktató nagyon nagyon jó, és nagyon jól prezentate.Am a problémát, és eltörtem a pc DWD rum így nem akar pénzt adni egy új formátumot, amit használni csak láttam, hogy lehet telepíteni a Windows Ragaszkodom bottal 4 gb probléma, hogy én nem tudom, hol, hogy a Win Vista vagy Win 7 kérlek adj egy linket vagy valamit, hogy menjek el egy id contactez.Multumesc

 156. Marius - mondta

  Egy kérdés volt, és én tudtam hogy egy botot így win xp? Vagy különbségek hogyan tegye XP a botot?

  • AdrianGudus - mondta

   Marius: A kérdés, amit van, és én nem tudtam hogy egy botot így win xp? Vagy különbségek hogyan tegye XP a botot?  

   Ahhoz, hogy XP a botot, amit lehet használni WinToFlash tutorial. Írja meg a jobb felső keresőmező a fekete szél: WinToFlash, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. WinToFlash tudja, hogyan, hogy bármely Windows kibír.

 157. Marian - mondta

  Helló! nagyon jó bemutató ... csak így tovább ...

 158. Marius Puscasu - mondta

  Ok. f jó módszer, de
  Nekem van egy rúd 16 GB Kingston
  Csináltam neki 2 partíciók
  különleges egy neki, és a többi az egyéb fájlokat. A kérdés az, hogyan tudom rakni a képet egy partíciót? mivel tesz minket demonstart ki azt a lemezt, de nem a partíciót .... tud nekem segíteni?

  • AdrianGudus - mondta

   Marius Puscasu:
   Ok. f jó módszer, de
   Nekem van egy rúd 16 GB Kingston
   Csináltam neki 2 partíciók
   különleges egy neki, és a többi az egyéb fájlokat. A kérdés az, hogyan tudom rakni a képet egy partíciót? mivel tesz minket demonstart ki azt a lemezt, de nem a partíciót .... tud nekem segíteni?

   Először készítse el az indítható botot. Csak akkor megy, és készítsen egy partíciót az Easus Partition Mster-rel megmaradt szabad helyről, amelyről egy video bemutató is található. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe, a fekete margóra: "EASEUS Partition Master, egy ingyenes particionáló program, jobb lehetőség, mint a Windows lemezkezelése" (idézőjelek nélkül), írja be, és megtalálja az oktatóanyagot

 159. Silviu - mondta

  saliu
  Csináltam egy indítható botot 7-es széllel, és rendben van…
  pb, hogy szükség van az összes rendelkezésre álló helyet, és azt formázni.
  most nem lát belőle kb. 6-700 M-t, és nem tudom újra feltenni a 7-es szelet ... amikor ráérek az adatátvitelre, újraindítja a pc-t ...
  a bios úgy látja, hogy bootolható, és a rajta lévő adatok hiányoznak ...
  hogyan törölhetem mindent, amit tartalmaz? Megpróbáltam formázni, rendben van, de még mindig nem látja a hiányzó 600 M-t, és a bios továbbra is látja, hogy bootolható. de amikor hozzáférek hozzá, egyetlen fájl sem jelenik meg (nem is rejtve) ...
  ms előre ... adj egy sört ... vagy még többet .. :))

 160. Oana - mondta

  Én próbáltam ezt a módszert, de ha kapok obtiunea CLEAN törölni az összes partíciót, akkor meg kell formázni újra stik-ul.am próbáltam többször, és ez így történik.

 161. Ionut - mondta

  Végül sikerült manőver plusz USB rendszerindító functioneava és köszönöm. Mam sohasem nézett Videotutoriale.ro és az összes többi F. érdekes. NB I sal.

 162. Mircea p - mondta

  Sal és én a következő probléma egy botot a 4gb verbatim 2007 mióta megvan a Carrefour és ma bagt csökkenése számítógép látja 2gb mil meglepetésemre bagt és a laptop, és csak látja a 2gb, mi történt?

 163. Dumitru - mondta

  Köszönöm testvér!

 164. paul - mondta

  köszönöm mindent, amit megtanítottál nekem ... de még mindig van probléma ... a Windows 7-szel dolgozom, és szeretnék a Windows XP-t rakni, többször megpróbáltam mindent megtenni (beleértve a wintoflash-et is), hogy bootolható botot készítsek xp-vel Nem sikerült. Kikapcsoltam az antivírust, kikapcsoltam a tűzfalat az ablakokban, és hiába, az indításkor azt mondja, hogy hiányzik valami a 32-es Windows tetőrendszerrel ... Megemlítem, hogy a Windows-ok rendben vannak, ez azt jelenti, hogy CD-ROM-on indul Az acer egy 532h netbookra vágyik, és nincs optikai meghajtója ... miben tévedek? köszönöm

 165. polferis - mondta

  Hello! Nagyon jó tutorial! Lenne egy kérdésem, Adrian Gudus, lehetséges, hogy win7 Ultimate vagy Enterprise 32gb egy botot, és futtatni az operációs rendszer rajta? Ez a bot pontosan képviselje partíció C: \, így a hordozható operációs rendszer. Személy szerint én rendkívül hasznos lenne, és azt hiszem, nem csak nekem, hogy őt a zsebében, és ez minden PC-n. Tehát, hogy a munka, hogy próbálja meg, azt szeretné, hogy a véleménye, vagy bármilyen véleményt.
  Várakozás a választ. Köszönjük! Minden tisztelet az, amit csinálsz!

 166. CODRIN - mondta

  Super, tökéletesen működött, köszönöm.

 167. Faraz - mondta

  szuper kemény

 168. Zgab3artza - mondta

  szívesen. Én pontosan követni a lépéseket a bemutató, és maradt a cmd be a Windows. k pontosan a filmben azt mondja, meg kell várni, 10 15 percig attól függően, bottal. Én 8 gb stick szilikon hatalom. Majdnem 90 percet várni, és nem megy, ha elakad.
  E: \ Software \ DX.exe -> H: \ Software \ DX.exe - itt ragadt. Szeretném megemlíteni, hogy pontosan ezt tettem a videóban. dak tudnál nekem segíteni kérlek. a messenger id-nél vagy a skype-nél talál: Zgab3artza.
  Előre is köszönöm

 169. Marius - mondta

  Nekem van egy probléma! Én 4 gb usb stick, és amikor felvettem valamit, vagy törölni bármit azt mondja: "A lemez írásvédett". Én is nagyon elégedett, ha tudna segíteni nekem egy megjegyzést, vagy a bemutató! Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   Marius:
   Nekem van egy probléma! Én 4 gb usb stick, és amikor felvettem valamit, vagy törölni bármit azt mondja: "A lemez írásvédett". Én is nagyon elégedett, ha tudna segíteni nekem egy megjegyzést, vagy a bemutató! Köszönjük!

   Watch vele óvatosan, hogy nem egy buton kell kapcsolni az ellenkező irányba. Néhány USB pendrive és SD kártyák általában valamit, hogy megvédje az adatokat nem lehet véletlenül törölni.

 170. Maxxer - mondta

  Mersii sokkal mo tutirialul, hogy tényleg segített telepíteni a Windows-ra egy laptop cd rom nem köszönöm

 171. Radu - mondta

  Azt szeretnénk, hogy egy bottal 8 GB Win XP, Win Vista PC, de futni. Ez lehet?
  Van egy Leadtek Win Fast USB Deluxe TV, amely nem rendelkezik a mozdonyvezető csak az XP. De van Vista Ultimate PC. Emiatt szeretnék egy Win XP fut az USB stick. Ez lehet? Megoldások? Nem akarom, hogy XP PC.

 172. György - mondta

  ms mester. go f milliárd dp kibír. ms hosszú. m.ai mentve. Volt egy bottal 4 4 GB és a kilátás, és valami nem működik, de találtam egy másik 3.70 gb és elment.

 173. nick - mondta

  bn bv pal mert így nem tudta volna ezt más módszerekkel megtalálható a neten, de nem volt sok sikert hála nekem ment
  Jó munkát és sok sikert incontinuare

 174. Raluca - mondta

  supeeeeeeeeeeeer kemény!
  nagyon hasznos!
  Köszönjük!
  hogyan tudom vissza Windows 7 kezdő még? sorozat, de én CD
  köszönöm

 175. nagyon szép és mindenki számára érthető !!!! nagyon köszönöm a lehető legtöbb oktatóanyagot. ha látjuk egymást ebben az életben, adok egy sört ... ha nem ... talán a következőben: :))

 176. Neda JOSEPH-Sorin - mondta

  Megpróbáltam, ahogy mondta, a tutorial. A probléma az, hogy ahelyett, hogy engem telepíteni XP telepítve az én kemény bot, amely úgy látja, mint usb hdd. Mit gondol, lehet a megoldás?

 177. IonutJust4you - mondta

  Sall Van egy kis probléma, ha lehet, a Windows XP és a sp2 így akartam, hogy a Windows így kibír engem, látta az egyik én hardiskuri 2 40 80gb gb-one írtam diskpart1 tiszta volt a 80 most már értem, nem ő az én számítógépes kijelzőkkel válaszfalak, amelyek nem működnek adtak rendszer-visszaállítási adta UNINSTAL az Eszközkezelő nem nik kérem, segítsen nekem :)) Jó ms vagy továbbítja egy e-mailt a lépéseket, amelyek a II csinál

 178. Andrei - mondta

  Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató, a nyomtató nem tudja punew a kép, akkor mentse el a számítógép , hogy a memória, vagy a véletlen imprimanta.De a net, ha én meg valamit, akkor hatalmon, hanem, hogy egy képet valami a nyomtató, hogy megmentse, és húzza magához a nyomtató merge.Ce csinálni? Előre is köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   Andrei:
   Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató, a nyomtató nem tudja punew peccary kép, akkor mentse el a számítógép, hogy a memóriában, vagy egy véletlen imprimanta.De a net, ha én meg valamit, akkor hatalmon, hanem, hogy egy képet valami a nyomtató, hogy megmentse, és húzza neki, hogy a nyomtató kész merge.Ce ? Előre is köszönöm

   Dolog, nem tudja ezt, mint egy több funkciós. A nyomtató, hogy egy kutató, így beolvasni a képet, majd menteni a számítógépen.

 179. Andrei - mondta

  Jó ziua.Am és van egy kérelmet, hogy elmagyarázza, mi a kéne csinálni: Telepítettem windows7, és észrevette, hogy bár tettem a CD-t a nyomtató nem olvassa a CD-t. Kérem, segítsen nekem. Előre is köszönöm!

 180. Andrei - mondta

  Mivel én telepítette a nyomtató windows7 nem tud lőni, mert a számítógép nem olvas cd nyomtató ce.Va nem értik, kérem magyarázza el nekem, hogy mit tettem.

  • dragos - mondta

   Andrei:
   Mivel én telepítette a nyomtató windows7 nem tud lőni, mert a számítógép nem olvas cd nyomtató ce.Va nem értik, kérem magyarázza el nekem, hogy mit tettem.

   Látható, hogy a CD-meghajtó csak Windows XP, nem 7 nézett a neten, de az illesztőprogramot a nyomtató-illesztőprogram kompatibilis a win 7

 181. Marius - mondta

  sal én volt a bemutató, és próbálja, hogy ha a legjobb.

 182. Neda JOSEPH-Sorin - mondta

  Rájöttem, hogyan kell használni a botot bootolható. Köszönöm szépen. A bemutató találtam nagyon hasznos.

 183. soooper jól megy mester,
  nagyon köszönöm --ggj feltöltő !!!

  soooper a tutorials!

 184. Jobb, ha telepíteni a laptop most thx

 185. multumumesc játék nagyon jó ötlet
  sokat segített

 186. először gratulálok a bemutató, de csináltam egy jó problema.Ajung a pont, amikor ki kell választani a partíciót, és a második alkalommal azt mondtam, meg tudom csinálni furcsa érvényesíteni Köszönöm

 187. Most nézzük meg, hogy működik!: D

 188. Julian - mondta

  Nem megyek én megtettem a lépéseket itt xcopy f: \ *. * \ S \ s \ fh \
  és azt mondom, hogy adja meg érvénytelen paraméter, hogy a megoldás? ms

  • AdrianGudus - mondta

   Julian:
   Nem megyek én megtettem a lépéseket itt xcopy f: \ *. * \ S \ s \ fh \
   és azt mondom, hogy adja meg érvénytelen paraméter, hogy a megoldás? ms

   Miért küzdesz? A grafikus kezelőfelülettel vannak könnyebb változatok, amelyekkel a Windows 7 vagy a Vista a botra kerül! Írja be a keresőmezőbe a fekete szegély jobb felső sarkában: "Hogyan készítsünk indítható USB DVD-t vagy ragaszkodjon a Windows 7-hez a Windows Vista, XP vagy 7 használatával" vagy a "WinToFlash" adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 189. denis - mondta

  nagyon köszönöm adriane ... .. nagyon erős vagy ...

 190. Ionut - mondta

  Ms az összes ember nagy része .... Románul, ezzel az irányvonallal megmentette a fenekemet:) ... egyszer. Ms tintával ...

 191. Bravo Adrian !!!, tudnod kell, hogy valódi hasznodra volt, mert már arra készültem, hogy a netbookomat egy szervizbe vigyem, hogy elvégezzem a Windows telepítési műveletemet, és csak azért, mert nem tudtam bootolható botot készíteni. Köszönöm, és a folyamatos sikert ...

 192. 8gb egy botot, és nem tud a Windows Vista 7 együtt?

 193. Ovidiu - mondta

  Van egy kérdés, remélem tud segíteni k, adtam, hogy USB a Windows telepítéséhez, és indítsa újra, amikor megy a telepítés megkezdéséhez, és nem érti, hogy miért nem kitalálni

  • polferis - mondta

   Ovidiu:
   Van egy kérdés, remélem tud segíteni k, adtam, hogy USB a Windows telepítéséhez, és indítsa újra, amikor megy a telepítés megkezdéséhez, és nem érti, hogy miért nem kitalálni
   Amikor megadja az első újraindítás távolítsa el az USB stick.

 194. II nagyon jó ez a VIDEOTUTORIAL nekem, és tökéletesen működik - mondta

  II VIDEOTUTORIAL nagyon jó Ez az influenza, amit telepített WIN évekig dolgozik PERFETCT csapat gratulálunk DO :)

 195. DanielBz - mondta

  Helló mindenki videotutorial.ro!
  Én ma bootolható botot Windows 7 egy barátom, aki nem rendelkezik a számítógép DVD-ROM!
  Minden tökéletes volt!
  Én bottal bootolható BIOS beléptem én beléptünk a windows telepítettem az egyik oldalon, és mikor kell újraindítani a telepítés során megrekedt a bejáratnál.
  Egyszerűen meg számítógépes adatok, számítógépes adatokat, amelyek akkor jelentkeznek, ha nyitott! És marad zárva a megfelelő DELETE ad F8, és adja meg a BIOS, és semmi nincs semmi, halott!
  I alaplap AMERICAN!
  Szeretném megemlíteni, hogy ezt tettem 2 idő előtt! Nekem van beiktatott windowsu a botot!
  Így nem tudok semmit a BIOS-ban semmi sem lezárt nyílt semmit! Mondom, hogy a videokártya RAM USB bemenet = Egér és így van!
  Kérem, segítsen nekem, amint kristályok, vagy bárki!
  Minden eventoalitate az id [e-mail védett](Nem akarom reklámozni, de nem vagyok reménytelen!)
  Szükségem van néhány tanácsot, hogy segítsen nekem, hogy nem akar támogatást!

 196. vasi - mondta

  Szeretném megköszönni, amit csinálsz tea, mentett adatait megtanultam, hogyan kell egy bootolható stik dolgozott Spanyolországban, és itt tedd a windows sati ef drága, nagy ..

  • vasi - mondta

   vasi:
   Szeretném megköszönni, amit csinálsz tea, mentett adatait megtanultam, hogyan kell egy bootolható stik dolgozott Spanyolországban, és itt tedd a windows sati ef drága, nagy ..

 197. Rares - mondta

  Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

  • polferis - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   A CMD megnyitásakor megadta a "Futtatás rendszergazdaként" parancsot?

   • alkalmaz - mondta

    polferis: Amikor megnyitjuk CMD adtál a "Futtatás rendszergazdaként"?

    Tudtam, hogy ez a bemutató, jó nekik, hogy közzé tette, hogy nem sikerült kolléga, hogy teszi kattintson műszakban;))
    2.) Kikapcsolja autRun antivírus érdekében tedd meg, ha a becsatolt CD
    3.) Garancia fog futni utána ..

  • AdrianGudus - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   Azt mondom, adjon parancsot "olvassa el az ezen az oldalon található megjegyzéseket" Ön fentebb válaszolt!

  • alkalmaz - mondta

   Rares:
   Sally plz segítsen nekem valamit ... Adok xcopy parancs ....... Azt mondom danied Access Help .... thx

   Tudtam, hogy ez a bemutató, jó nekik, hogy hozzák nyilvánosságra, ő nem kolléga, hogy teszi kattintson műszak
   2.) Kikapcsolja autRun antivírus érdekében tedd meg, ha a becsatolt CD
   3.) Garantált fog futni utána ..

 198. Rares - mondta

  szia..Újra, most van egy másik problémám :)) .... Most tökéletesen működik, nem a telepítéshez, amikor arra késztetem, hogy a helyi lemezt válasszam ... csak egyet kapok: C lemez, amely megjelenik a számomra, hogy telepíthessem ... plz help: o3

 199. Vázlat - mondta

  Nekem van Windows XP SP3 és telepítettem a windows és buteaza nem, én bottal bootolható Windows 7

 200. Kiváló! Köszönjük!

  Ha tudod, hogyan tudnám az mind w7 és xp ugyanazon bot. Ms

 201. LEONARD - mondta

  Azt szeretném tudni, ha van egy STYCK OF 8 GB, és azt akarom, osztva két partícióra 'Legyen bootolható STYCK Windows és más partíció tudom tartani fájlok (film dalait, kép)? Lehetséges ez??

  • polferis - mondta

   LEONARD:
   Azt szeretném tudni, ha van egy STYCK OF 8 GB, és azt akarom, osztva két partícióra 'Legyen bootolható STYCK Windows és más partíció tudom tartani fájlok (film dalait, kép)? Lehetséges ez??

   It is.

 202. Vlad - mondta

  KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A "VIDEOTUTORIAL" -TÓL ÉS GRATULÁLUNKRA !!! TINETEO TOT ASA !!!

 203. polferis - mondta

  Boldog születésnapot Videotutorial.ro csapat, és minden felhasználó! Kellemes Ünnepeket! Készíts egy szuper munkát! Köszönök mindent! Boldog születésnapot!

 204. Onica - mondta

  buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!

  • Onica:
   buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!
   Elhatároztam, adtam: nem veszi mers.suntetu tari.va köszönöm.

   Onica:
   buna.am mindent megtett, írsz, és írok a xcopy f: \ *. * / s / e / a következő: \ azt mondja: overwirte I: \ autorun.info (Igen / Nem / Mindig)?. pls ajutati.multumesc!

   Elhatároztam, adtam: No és köszönjük mers.sunteti országokban.

 205. catalyn - mondta

  Te vagy a legjobb testvér megszökött mondani őszintén sok ez valószínűleg sérült f lu leptopu Finam és ehelyett volt a győzelem NUJ feltétlenül hogyhogy megkérdeztem 14 emberek, akik nagyban gondolkodnak. . .. És senki nem tudott segíteni mindenki ismer, mint én, hogy dvd, de senki sem stiku és felejtsük el, hogy sikerült neked köszönhetően

 206. bv're a legjobb testvér azt fc ahogy mondtad, és működik ok're szuper Tino legmenőbb stb bv

 207. Bogdan BT - mondta

  Van egy HP mini-210 2010, csináltam egy bootolható botot a Windows 7 után ezt a módszert, csak nem találni alkatrészeket az én BIOS rendszerindítási a sticku én 2 napok, amikor meggyötört, mam ment PC üzlet, stb. miau mondta 50lei a telepítés:-j, aki meg tudja mondani, hogyan kell csinálni??

  • polferis - mondta

   Bogdan BT:
   Van egy HP mini-210 2010, csináltam egy bootolható botot a Windows 7 után ezt a módszert, csak nem találni alkatrészeket az én BIOS rendszerindítási a sticku én 2 napok, amikor meggyötört, mam ment PC üzlet, stb. miau mondta 50lei a telepítés:-j, aki meg tudja mondani, hogyan kell csinálni??

   Próbálja nyár.
   https://www.videotutorial.ro/?p=6970

 208. Andrew - mondta

  Gratulálok uraim - nagyon praktikusak vagytok, azt hiszem, szenvedélyből teszitek

  Mindannyian tudjuk,

  BRAVO!

  Üdvözlettel
  Andrei, Bukarest

 209. becsületes - mondta

  gyönyörű és hasznos ez a bemutató, ami engem zavar, hogy túl sok szedret beszéltél a szádban minden részletről, mintha ... .. rendben :))
  és gratulálok a bemutató ms

 210. Nicu - mondta

  Úgy sikerült, hogy egy bootolható botot a tanácsot világos és egyszerű bemutató prezentáció video.O jól facuta.Va köszönöm!
  Üdvözlettel Nicu Badescu

 211. Bogza egyszerű - mondta

  Hajt I. rész hibát észlelt: Hozzáférés megtagadva
  Lásd a Rendszer eseménynapló információ ... mit tehettem volna?

  • polferis - mondta

   Bogza egyszerű:
   Hajt I. rész hibát észlelt: Hozzáférés megtagadva
   Lásd a Rendszer eseménynapló információ ... mit tehettem volna?

   Arról szól, hogy a botot? Azt jelenti, vagy védett írásban (a védett neki), vagy nincs formázva.

 212. MArius92 - mondta

  Hello nagyon jó tutorialu ezerszer ezer, de amikor eljött velem, miután Bota hátul rakodó megkezdése én ablakok jelennek meg berendezesek ablakok és az is maradt nem mozdult, és volt egy kérdés van gondom, ha fel a pc dvd millió bios de azt nem, a Windows olvastam DVD-k és CD-k akartam telepíteni a Windows vele, de nimik hány aljzatok kell egy dvd 2 vagy három kérjük és köszönjük

 213. Cristi - mondta

  mega fain… a munka 100% -ban működik, ha valami nem működik, nem követte megfelelően a lépéseket

 214. HeatredBoy - mondta

  Ebben a leckében tettem két dolgot: az egyik bootolható win7
  két win xp bootolható
  Így nyersz 7 dak számítógépek a ugyanabban a sorrendben, és azért, hogy bootolható stick 7 győzelem és a Win XP, vagy bármely más Windows-verzió. Kipróbált és menjek 100%. Megköszönte az embereknek, hogy tette ezt a bemutató.

 215. Bogdan - mondta

  Hi Adrian!
  Ha én egy bootolható botot bármely Windows (XP, Vista vagy 7) egyikük lehet formázni a botot? plzzz válaszolt gyorsan ..: D: D

  • antivirus2012 - mondta

   Bogdan:
   Hi Adrian!
   Ha én egy bootolható botot bármely Windows (XP, Vista vagy 7) egyikük lehet formázni a botot? plzzz gyors választ ..
   igen, lehet. Tedd windows rajta gond nélkül.

 216. Razvan - mondta

  hello!
  Lenne egy kérdésem, ha tudsz
  ha egy bootolható bot Windows 7 tudja telepíteni a Samsung Chromebook?

 217. go_Armand - mondta

  Sikerült elkészítenem egy indítható botot, miután újraindítottam, vártam, hogy elinduljon, kaptam "Lemezhiba történt", majd alt + ctrl + del = újraindítás

 218. go_Armand - mondta

  Megpróbáltam újra elkészíteni az indítható botot, amikor megadom a "select partition 2" parancsot, az nem ismer fel, az én esetemben ez a 2. lemez

 219. Remus - mondta

  Nekem van egy probléma, követtem pontosan ugyanaz, mint annak idején Adrian.
  Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

  • Remus - mondta

   Remus:
   Nekem van egy probléma, követtem a lépéseket pontosan úgy, ahogy azt tette Adrian.
   Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

  • polferis - mondta

   Remus:
   Nekem van egy probléma, követtem pontosan ugyanaz, mint annak idején Adrian.
   Én booteza betöltés után WinXP Stek 7, válasszon partíciót, formázást és elkezd dolgozni újraindítás után újra betöltése ugyanazon az oldalon az első nyelv, és így tovább, ne folytassa a telepítést, ugye kihagytam valamit?

   Ön nem tett semmi rosszat! Ha a Windows telepítése 7, egyszerűen távolítsa el a botot az első indításkor a boot, mióta, és már nincs szüksége.

 220. Hello srácok Én nem láttam sticku megpróbáltam 2 és dejeaba hardu látom, hogyan segíthet nekem, és nekem egy szép napon

 221. Eugen - mondta

  Szia, én ezeket a lépéseket, de nem egy USB stick, hanem a micro SD kártya
  ami azért került be a botot az internetes (internet telefon) ment minden lépést nagyon jól, de nem látom, hogy másolja csomagtartó én adta át a csomagtartó az USB, de nem is megy után SD kártya és tényleg szükség van egy usb stick, hogy tudok mondani?
  Köszönjük!

  • polferis - mondta

   Eugen:
   Szia, én ezeket a lépéseket, de nem egy USB stick, hanem a micro SD kártya
   ami azért került be a botot az internetes (internet telefon) ment minden lépést nagyon jól, de nem látom, hogy másolja csomagtartó én adta át a csomagtartó az USB, de nem is megy után SD kártya és tényleg szükség van egy usb stick, hogy tudok mondani?
   Köszönjük!

   Irány csomagtartó York és a micro SD, de meg kell, hogy ezt a lehetőséget a BIOS-ban. A boot részben kell ki a HDD és az optikai meghajtó, a következő:
   USB HDD, USB stick
   KEY USB, SD, microSD, stb.
   USB FDD, külső floppy író
   Ha USB kulcs lehetőséget, válassza ki az indítási sorrendet, és kész!
   -

   • Eugen - mondta

    polferis: Ugrás a csomagtartó York és a micro SD, de meg kell, hogy ezt a lehetőséget a BIOS-ban. A boot részben kell ki a HDD és az optikai meghajtó, a következő:
    USB HDD, USB stick
    KEY USB, SD, microSD, stb.
    USB FDD, külső floppy író
    Ha USB kulcs lehetőséget, válassza ki az indítási sorrendet, és kész!
    -

    Adtam minden út a csomagtartó, de nem véletlen, én ezeket a lépéseket a Windows MMA Consumer Preview 8, és a botot tettem ugyanazt a Windows. megpróbáljuk.

 222. Nekem van egy probléma, van egy botot, és én 4Gb mondja a bemutató, amikor eljutunk a "select partition" Én nem megyek, hogy adja meg és azt mondja: "A megadott partíció nem érvényes. Pleaseselect érvényes partíció.
  Miért? tud nekem segíteni, mint most nem tudom használni a botot

 223. AdrianGudus - mondta

  Alex:
  Nekem van egy probléma, van egy botot, és én 4Gb mondja a bemutató, amikor eljutunk a "select partition" Én nem megyek, hogy adja meg és azt mondja: "A megadott partíció nem érvényes. Pleaseselect érvényes partíció.
  Miért? tud nekem segíteni, mint most tudom használni a botot

  Kattintson a jobb gombbal a Tulajdonságok, majd tartsa be a fájlrendszer, hogy milyen formátumban van formázva. Meg kell NTFS vagy FAT32
  Milyen minőségben jelent a botot, és mit ablakokat szeretne tenni rá?

 224. AdrianGudus - mondta

  Alex:
  A fájlrendszer nem ír semmit
  4Gb palack normális, de most úgy néz ki, 0
  Azt szeretnénk, hogy a Windows 7

  Azt hiszem, a botod nincs kiosztva ... általában a fájlrendszer formátumának kell lennie. Használhatja a Lemezkezelést annak átcsoportosításához, vagy egy másik particionáló szoftvert. Már van egy bemutatónk arról, hogyan lehet particionálni a Windows rendszerről a lemezkezelés segítségével, valamint sok oktatóanyag van az acronis lemezkönyvtárról, a minitool partíció varázslóról és más hasonló szoftverekről. Megtalálásukhoz használja az oldalsáv jobb felső sarkában található "KERESÉS" mezőt, írja oda vagy egy fent említett szoftver nevét, vagy "particionálás Windows lemezkezeléssel", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagokat
  Mivel a botot nincs meghatározott formátumú fájlokat, automatikusan vagy DiskPart (használt bemutató) nem működik a botot, mert nem tudta, milyen formában a fájlt használ. Eddig ment a botot? Milyen operációs rendszer, amit soha nem dugta be, vagy milyen operációs rendszer volt az utolsó alkalom? Végül, de amit mondtam fent ezt a megjegyzést

 225. Catalin - mondta

  hi, szeretnénk, hogy egy bootolható botot ablakok ubuntu 7 11.10, amire szükségem van?

 226. AdrianGudus - mondta

  Catalin:
  hi, szeretnénk, hogy egy bootolható botot ablakok ubuntu 7 11.10, amire szükségem van?

  Be kell, türelem, és ahhoz, hogy használja a keresési mezőt található, a felső jobb oldalsáv. Azt mondják: Hogyan készítsünk egy bootolható USB stick a Windows Vista, vagy 7 8 az Ubuntu Linux, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató

 227. Nicolae Draghici - mondta

  Jó estét!
  Nagyon jó bemutató, köszönöm, és értékelni!
  Egy tipp a következő konzultáció: Próbálj meg beszélni tömörebb és kevésbé, hogy én már fel fehér szőr, bizonyos helyzetekben azt mondta a 3, 4 5 vagy akár ugyanaz.

  Üdvözlettel!

 228. AdrianGudus - mondta

  Nicolae Draghici:
  Jó estét!
  Nagyon jó bemutató, köszönöm, és értékelni!
  Egy tipp a következő konzultáció: Próbálj meg beszélni tömörebb és kevésbé, hogy én már fel fehér szőr, bizonyos helyzetekben azt mondta a 3, 4 5 vagy akár ugyanaz.

  Üdvözlettel!

  Bár ezt tesszük, meg fog lepődni, hogy hány felhasználó nem érti, amit mutatnak / elmagyaráznak. Ülök és gondolkodom azon, mi történne, ha csak egyszer mondanám el…

 229. Mario - mondta

  Nagyon köszönöm a gyaloglás, jó Pc

 230. florin - mondta

  erősek

 231. Mario - mondta

  aaa lam szar tolta, de nem akar telepíteni, lam sticku törölt formázott és most nem tud ragaszkodni és a Memory Stick sal, amit valaki azt mondja Sami harmincon túli vásárolni altu változtatni leptop? inprumut egyik colegu

 232. Mario - mondta

  heyhey hiba rossz yo I AMEA egy pont van;)))) lehet, BN anyja nézett a video és a fátyol megy
  most, hátha telepíti ... sok sikert

 233. Van egy intrebare.Daca bootolható bottal telepítése után a Windows nem fog ragaszkodni, és dalokat is? Köszönöm, és sok sikert továbbra is

 234. Vali - mondta

  Pontosan úgy csináltam, ahogy a bemutatón látszik, hogy tökéletesen működik .. bootol és problémamentesen telepít 7 sp 1. nyert. Köszönöm ...

 235. Jokeru - mondta

  Srácok, mit mondjak .. tökéletesen ment - köszönöm szépen .. Én is azok között vagyok, akik elégedettek a telepített szoftverrel. Minden jót. Tiszteletem!

 236. Ionut Alexandru - mondta

  fogadtatás
  Kaptam egy stik a 16 GB, és azt szeretnénk, hogy magam, de nem tudom, dak bootolható már nem az a hely, k pote vr nem mindig marad ..... lehet tenni, mint?

 237. AdrianGudus - mondta

  Ionut Alexandru:
  fogadtatás
  Kaptam egy stik a 16 GB, és azt szeretnénk, hogy magam, de nem tudom, dak bootolható már nem az a hely, k pote vr nem mindig marad ..... lehet tenni, mint?

  Igen, csak tedd be a számítógépet, menj be a rendszer fájlkezelő (Windows Explorer), és jobb klikk Format, hagyni mindent az alapértelmezett, és kattintson a Start gombra.

 238. Próbáltam a megoldás, de a végén adok meg, hogy másolja a CD ragaszkodni, írok hozzáférés megtagadva, miért?

 239. Cata - mondta

  jól megy, javasoljuk 100%

 240. Razvan - mondta

  Helló,
  Nekem is van egy problémám ... használhatom ugyanazt a módszert, hogy Windows XP-t tegyek a botra? (Windows 7 telepített pc után csinálom)

  • Razvan - mondta

   Mindenesetre megpróbáltam, de az utolsó parancsnál (xcopy ...) az automatikus futtatás miatt megtagadják a hozzáférést.
   Javíthatom meg?
   Self :)

 241. Xrooters - mondta

  Igen !!! Nagyon köszönöm (és a nekünk fektetett erőfeszítésért) ... pontosan úgy jött ki, mint a bemutatóban ...

 242. paul - mondta

  szia, pontosan követtem a bemutató lépéseit ... Megváltoztattam a bios-ban az usb-ről történő indítás lehetőségét is. Minden jó beléptem a windows telepítésébe, elindítottam a telepítést, de az első újraindításkor, amely a telepítéskor automatikusan megadja a Windows-t meglepetés volt, ahelyett, hogy onnan folytattam volna a telepítést, ahonnan hagytam, már a kezdetektől fogva telepítettem a Windows-t ... automatikusan feladtam ezt a telepítést, hogy megkérdezzem tőletek ,,, dc volt ez a szabálytalanságom? pontosan ez a videó bemutató után van egy 8 GB-os pálcám ... választ várok köszönöm

 243. DRemus - mondta

  Ha elolvasod a fenti magyarázat, azt is felismerték, hogy ha telepítve van stek windousul második újraindítás, vagy távolítsa el Stek, vagy közvetlenül, lépjen be a BIOS és a HDD - folytatni a telepítést, akkor válassza és az első beállítások. Sok szerencsét!

 244. paul - mondta

  DRemus:
  Ha elolvasod a fenti magyarázat, azt is felismerték, hogy ha telepítve van stek windousul második újraindítás, vagy távolítsa el Stek, vagy közvetlenül, lépjen be a BIOS és a HDD - folytatni a telepítést, akkor válassza és az első beállítások. Sok szerencsét!

  Tehát, hogy megértsem, amikor újraindul, gyorsan eltávolítom a botot, hogy ne induljon el újra? De amikor DVD-ről telepítem, akkor nem kell eltávolítanom a DVD-t, nem értem, hogy ezt szerettem volna-e csinálni ka van egy notebookom ... ok, megpróbálom, és ahogy mondtad, kiveszem a botot, amikor látom, hogy az első újraindítást ad, de a telepítés végéig egyáltalán nem kell a botot tennem? Várom a választ

  • DRemus - mondta

   paul: Szóval érted, amikor azt látom, hogy gyorsan újraindul Stik, és nem adja meg a boot? De mikor telepíteni egy DVD ... dc nem távolítsa dvd, nem érti? Szeretné, hogy a botot Van egy notebook ka ... ok megpróbálom, és mint mondta, ha látom, ki Stik adja az első újraindítás, de nem szabad ragaszkodni egyáltalán befejezni a telepítést Stik? vár választ

   pontosan az első újraindítás után távolítsa el a botot, és ne tegye be, mert már nincs rá szükség, folytassa a telepítést…

  • polferis - mondta

   Mi zavar, hogy távolítsa el a botot? Ki, és megy a Windows-telepítést. Ugyanez a helyzet a DVD-t, akkor távolítsa el az első újraindítás a Windows 7. Legyen óvatos, ha telepítve van a Windows módosították, ami szoftver az ISO, majd távolítsa el. Tehát, ha a Windows előaktiváljuk. A telepítés után aktiválni kell.

 245. paul - mondta

  köszönöm, megpróbálom visszajönni, ha problémákba ütközöm ... csak jó és köszönöm azoknak, akik tesznek valamit azért, hogy olyan embereket tanítsanak, mint én :)

 246. Alin - mondta

  Miután 14: 50 nem értem. Én megfulladt mint cigány parton.
  Szóval újraindítom és telepítem a W-t normálisan, mint CD / DVD-re? az F8 billentyűvel írja be, válassza ki a partíciókat ... és így tovább? vagy ez egy másik módszer? hasonlít a W XP Prof-ra?

 247. Ionut - mondta

  Szia, én egy bootolható USB stick, hogy tettem a Windows Vista, és én a bemutató, és tedd windowsu és telepíteni a PC-re. Aztán törölt valamit értem windowsu kibír, mint ahogy már nem volt, és most, amikor azt szeretnénk, hogy valami bot, másolás, másolja bot után a botot ki a számítógép, és ragaszkodni vissza, minden másoltam a bot nem létezik. Soha nem történt velem, amíg én bootolható USB stick Windows követően ez a bemutató! Mi a teendő? Ki tud nekem segíteni?

  • polferis - mondta

   Formázza FAT32-ben. Ha NTFS-ben van, akkor a "biztonságos eltávolítás" nélküli eltávolításkor a fájlok elvesznek.

   • Ionut - mondta

    Ez a FAT32-ben található.

    • polferis - mondta

     Akkor vége ...

     • Ionut - mondta

      polferis:
      Akkor vége ...
      Igen, a FAT32-ben formázom, de hiába történik ugyanaz, ha valaki tud nekem segíteni ... :(. Soha többé nem készítek bootolható USB-pálcát!

      Igen, a FAT32-ben formázom, de hiába történik ugyanaz, ha valaki tud nekem segíteni ... :(. Soha többé nem készítek bootolható USB-pálcát!

 248. you rock bro nagyon köszönöm én mindent, ahogy mondta, és ezt nagy

 249. Nedea Iosif_Sorin - mondta

  Van egy kis problémám. Megpróbáltam a botot indíthatóvá tenni a Windows 7 rendszerrel, de a CD-n található másolat a következőre megy: E: \ sources \ install: wim -> G: \ sources \ install: wim. Itt a másolás leáll, és nem akar többet. Tudna nekem segíteni egy ötlettel? Köszönöm.

 250. Dorin - mondta

  Hi! Néztem a bemutató, és elfajult USB harmincon túli valaki segíteni visszaállítani vissza sal írja Trbuse formázva, és így indul a Windows nem jelenik meg a kész formázó harmincon túli, aki segítsen kérem [e-mail védett]-Val

 251. user_es - mondta

  sallz ti vagytok az erős srácok ... nagyon jó az oktatóanyagotok ... Unul, hogy pénzt keressek abból, amit tőled tanultam, köszönöm szépen, sok sikert és nagyobbat 😉

 252. Szia srácok, nagyon értékelem, amit csinálsz, nekem is van egy mik problémám, "megpróbáltam", de nem sikerült, hogy bootolható hdd-t készítsek Windows 7-tel, pontosabban nekem van egy külső merevlemezem 640 gb-os Ahhoz, hogy telepíthessem rá a Windows 7-et, a rossz rész az ek, amikor formattáltam. fs = fat32 quick ez hibát adott nekem k a hdd kötet magas, kipróbáltam az fs = fat32 formátumot gyors nélkül, 7 órát vártam és cv ... . ;;) és hiába, ugyanaz a hiba, hogyan tudom "helyreállítani" a merevlemezemet, hogy semmi ne jelenjen meg nekem, amikor bedugom az USB-be, kérem, segítsen. (Sajnálom, hogy korábban "összekevertem" a betűket

  • polferis - mondta

   Próbálja NYUGALOM Partition Master, Acronis Disk Director, Paragon Partition Manager, stb. Vagy egy Linux disztribúció, a legegyszerűbb, a GParted.

  • nimeny - mondta

   fat32 próbált helyett kap ntfs? mert fat32 megy csak addig, amíg 40gb ha nem tévedek

 253. adrian - mondta

  Helló Adrian, tudnod kell, hogy sikerült, amit itt mondtál, pontosan követtem a lépéseket, és végül rendben volt. milyen zavart okoznék ... csinálnék egy botot az xp-vel, ha 7 van? vagy csakúgy, mint itt, xp-en kell lennem ehhez?

  • Cosmin - mondta

   helló .... Követtem minden lépést, hogy másolja a dvd bottal és Intamin win 7 következő hibaüzenet: "file creation error ciklikus redundancia ellenőrzés" mit lehet tenni? másolja egy bizonyos pontig,

   • polferis - mondta

    Formázza újra a botot, mint az oktatóanyagban, kövesse még egyszer az összes lépést ... Ha nem működik, akkor a bot nem jó. Próbálj egy másikat.

 254. AdrianGudus - mondta

  Cosmin:
  helló .... Követtem minden lépést, hogy másolja a dvd bottal és Intamin win 7 következő hibaüzenet: "file creation error ciklikus redundancia ellenőrzés" mit lehet tenni? másolja egy bizonyos pontig,

  Használja a WinToFlash vagy a Windows 7 DVD / USB letöltő eszközt. Már van oktatóanyagunk mindkettőről. Írja be a KERESÉS: WinToFlash mezőbe, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot vagy az írást: Hogyan készítsünk bootolható USB DVD-t vagy sticket a Windows 7 rendszerhez Windows Vista, XP vagy 7 használatával, nyomja meg az Enter billentyűt és voila…

 255. Cosmin - mondta

  Köszönöm,,,,, sikerült WinToFlash, órákig tartott másolni 6, de elment,,, NEM CITEA DVD LAPTOP ÉS HOGY PT kellett ..

 256. Sergiu - mondta

  Pontosan azt tettem, amit tanultam a bemutató. Én 16 gb kibír. Kép a Windows már 4 GB, vagy úgy. A bot az összes másolt be a 10 gb.

  Miután megadta az ELSŐ Boot ESZKÖZÖT USB -> REBOOT> azt kellett volna mondania, hogy NYOMJON MEG A FELHASZNÁLÓ KULCSOT A FELSZERELÉSHEZ A KÉSZÜLÉKBŐL, és most azt mondja, hogy Távolítsa el a botot vagy az eszközt, majd nyomja meg az ENTER gombot az újraindításához.

 257. Sergiu - mondta

  Pontosan azt tettem, amit tanultam a bemutató. Én 16 gb kibír. Kép a Windows már 4 GB, vagy úgy. A bot az összes másolt be a 10 gb.

  Miután megadta az ELSŐ Boot ESZKÖZÖT USB -> REBOOT> azt kellett volna mondania, hogy NYOMJON MEG A FELHASZNÁLÓ KULCSOT A FELSZERELÉSHEZ A KÉSZÜLÉKBŐL, és most azt mondja, hogy Távolítsa el a botot vagy az eszközt, majd nyomja meg az ENTER gombot az újraindításához.
  Mit tehetek ebben az esetben? szíves valaki válaszolni nekem. Köszönöm.
  PS: egy másik kérdés: az a csodálatos módon, hogy a DVD-RW-m nem tud DVD-t olvasni kalóz WINDOWS 7-tel, ehelyett bármely más CD vagy DVD, amit feltettem, nekem olvas. valaki tudja mi lehet a probléma? hogy mást olvasson, csak az ablakokat? (nekem úgy tűnik, hogy a Windows 7 CD-k üresek, üres CD-k)

  • polferis - mondta

   Nem lehet 10 GB-os Windows a boton, csak ha a botra telepítette .... Azt hiszem, más fájlokat / mappákat hagytál rajta. Az optikai meghajtó sem tudja tudni, hogy feltörték-e a Windows rendszert. Világos, hogy valahol tévedsz, írási sebességgel, vagy az ISO-kép, amelyet el akarsz helyezni, sérült. Egyébként a Windows 7 nem fér CD-re (700 MB), DVD-re (4,7 GB). Hogyan írja a képet, milyen sebességgel, "Erase" -et adott meg, mielőtt írta?

   • Sergiu - mondta

    Igen. Pontosan követtem a férfi lépéseit a bemutatóval. Én is megpróbáltam win-el villogni, meg ilyesmi ... és 10 gb is belép a Windows-ba. így lesz. az összes fájl másolásával.

    • polferis - mondta

     Ismétlem, téved valahol ... Példa: Az ISO-kép a Windows 7 összes verziójával (AIO, azaz All In One), a Startertől az Enterprise 32-bites és 64-bites (13-os Windows 7-es) verzióig elfér egy DVD-n, amely rendelkezik 4,7 GB. Nem tudom, milyen ISO-képe van, de lehetetlen, hogy 10 GB-os legyen. Ez nem Windows ... Meglepődnék, ha belépne a rendszerindítási sorrendbe.
     PS. Adj egy linket egy Windows-10GB, mint a tiéd!

     • Igazad van. De valószínűleg nem érti, hogy az ISO-t windows oldalak nem külön-külön, de osztott mérete windows emelkedett közel egy koncert. (3,2gb). De azt kell mondanom, hogy nem fogok találni valamit a boltban, hogy ő látta a kalóz Windows.

    • Cristi - mondta

     Igen, azt hiszem, valahol rosszul érted, nem lehet annyira csontja, csak készítettem egy csontot egy 4 GB-os pálcán, és tökéletesen működik ... Tehát egyetlen csont sem lehet akkora, ha tetőtől talpig módosul :)
     Keresse meg a főnököt a filelist.ro oldalon, és ekkora csontot nem talál ...

 258. György - mondta

  ha ez egy usb stick gb 8 Törölhetek ablakok, Lam készül?

 259. Skly - mondta

  Ms, mint a jó bemutató

 260. Andrei - mondta

  nekem ez nem működik, minden szép és jó, amíg az utolsó meg, ha adsz másolni DVD USB mondja hozzáférés megtagadva és nem másolni, hogy az?

 261. polferis - mondta

  Andrei:
  nekem ez nem működik, minden szép és jó, amíg az utolsó meg, ha adsz másolni DVD USB mondja hozzáférés megtagadva és nem másolni, hogy az?

  Nyissa meg a cmd-t rendszergazdai jogokkal. Indítsa el, írja be a "cmd" parancsot, kattintson a jobb gombbal a cmd-re, Futtatás rendszergazdaként

  • Alexandru - mondta

   megy, hogy egy képet kibír Windows XP ezzel a módszerrel, természetesen Windows 7?

   • Nedea Iosif_Sorin - mondta

    Nem hiszem, hogy működik. Megpróbáltam, és nem akarja indítani a botot. Próbáltam egy Lenovo S10e. Aztán megpróbáltam a módszert a Windows XP és megütöttem egy másik probléma. A programnak formázni a botot, és készüljenek fel bootolható XP tudja formázni csak tapad 2GB, így ha úgy dönt, hogy marad a Windows XP módszerrel kell egy bottal 2GB.

 262. AdrianGudus - mondta

  Alexandru:
  megy, hogy egy képet kibír Windows XP ezzel a módszerrel, természetesen Windows 7?

  Próbáld ki, és derítse ki, nem tart sokáig, hogy fel fog robbanni semmit. Higgye

 263. Van egy hely problema.Stick akartam csinálni ezt az eljárást használják, hogy növeljék RAM (ReadyBoost) .Ha adtam én meghajtó kitöröltem azokat a fájlokat, hogy azok kibír, és most már semmi rajta .Apare szabad hely használják 0 térbe 0.Am próbált adni neki, de azt mondja, hogy az ablakok nem lehetett elvégezni operatia.vreo ötlet? Köszönjük!

 264. fogadtatás
  Köszönök mindent…. Nem számítottam a sikerre, nem arra, hogy valamit rosszul csináltál volna, inkább arra számítottam, hogy valamit rosszul csinálok, de lépésről lépésre követtem azt, amit mondtál, és mindent rendben kijött .. Ez egy olyan oktatóanyag, amely érthető bárki által.
  [b] „Életben van ... !!!” [b \] 🙂

 265. Saaya - mondta

  üdvözletét minden.
  Van egy kis probléma.
  Azt akarom, hogy újra a Windows vista .. és van egy lehetőség, hogy kérje csak egy usb stick.
  beszélve, hogy van két laptop .. akit esett az özvegyek (vista), és egy windows7 ok ..
  srick tehet valamit csak nem a nem cd .. és telepítse a Windows Vista a második laptop????

  • Raekwon - mondta

   Ha szeretné telepíteni a Windows Vista egyik, aki a Vista, de nem sikerült, vagy az egyik a Windows 7, minden amire szüksége van egy boot image windows laptop a Windows Vista, de 7 (a munkahelyen), a felszerelt Daemon Tools, szüksége van egy minimum 4gb botot, és kövesse a fenti lépéseket .., és sticku csomagtartó a Windows Vista, és akkor telepíthető laptop a Windows és Windows sikertelen 7. BAFTA

  • polferis - mondta

   Igen.

 266. AdrianGudus - mondta

  Saaya:
  üdvözletét minden.
  Van egy kis probléma.
  Azt akarom, hogy újra a Windows vista .. és van egy lehetőség, hogy kérje csak egy usb stick.
  beszélve, hogy van két laptop .. akit esett az özvegyek (vista), és egy windows7 ok ..
  srick tehet valamit csak nem a nem cd .. és telepítse a Windows Vista a második laptop????

  Legközelebb, kérjük használja a keresési mezőt az oldalsáv, jobb felső sarokban. Azt mondasz, amit akarsz találni, vagy a szoftver nevét, és nyomja meg az Enter billentyűt.
  Már van oktatóanyagunk az Ön által feltett problémáról. A KERESÉS mezőbe írja be: "WinToFlash vagy a Windows 7, XP vagy Vista telepítése CD vagy DVD nélküli számítógépre", nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

 267. György - mondta

  Hello Nekem van egy probléma, követte a lépéseket, pontosan úgy, ahogy a bemutató! Odaadtam a PC RESTAR belépek a BIOS, és megpróbálta minden változat kép 3 http://imageshack.us/photo/my-images/705/img542r.jpg/ és minden be nem tartani a boot copy-erea precizes Windows a bot volt probléma, amikor bottal táska mögött a nyitott ablak beállítás 7 ..
  várjon egy ismertetőt

 268. Van egy gigabyte alaplap, a BIOS USB 4 típusok:
  1. USB FDD
  2. USB irányítószám
  3. USB CD-ROM
  4. USB HDD

  Miért válasszam?

 269. Viorel - mondta

  Követtem a lépéseket, azonos ablakok és tökéletesen működött. Kár, hogy nem több, mint te, akik bekapcsolódnak a társadalmilag hasznos tevékenységet, és nem szakította meg a számlák / jelszó, stb.
  Jó egészséget és növeli a hozzászólásait tutorials!

 270. marian stroie - mondta

  sal van egy tabletta, és akarom a frissítést Android 4.0 hogyan oldja meg a problémát .I már készített kép android tablet 4.0 .ha I. és USB bemenet segítségével ..more

 271. marian stroie - mondta

  tud valaki segíteni ????

 272. Marian - mondta

  Nagyon jó bemutató, köszönöm szépen, még mindig vissza kell térnünk a telepítéssel kapcsolatos megjegyzéssel. KÖSZ ...

 273. marian stroie - mondta

  senki sem tudja a megoldást??

 274. Nagyon jó tutorialu! Őt, és sikerült, hogy egy bootolható USB ms nagyon!

 275. 81costi - mondta

  szia miután követte a lépéseket, pontosan, és én sikeresen tegnap este! már mindent meg kellett és meg kell még egy laptop, Windows Ultimate DVD 7 4 gb botot, és követtem pontosan telepítésének lépései Windows Ultimate 7 Vettem egy új notebook tegnap, és sikerült! May férfi, olyan meleg van! köszönöm egy milliárd alkalommal!

 276. Nem működik! Próbáltam 2 alkalommal! Próbáltam különböző botokat. hogy ugyanazt a hibát:
  "Fájl létrehozási hiba - a paraméter nem megfelelő"

 277. tutorialul.explicit szuper kemény, könnyen érthető, és ami a legfontosabb, nagyon hasznos.
  Követtem lépésről lépésre, és ez szuper rendben.
  jó munka ... tisztelem az elvégzett munkát. KÖSZÖNÖM VIDEOTUTORIAL.RO

 278. testvérek magasságban

 279. Denis - mondta

  Nekem nem sikerült. Meg kell szereznem egy kis Press-t és néhány pontot, amelyeket tudtam, majd megadom az "ENTER" / "SPACE" szót, belépek a Windows telepítésébe, majd újraformázom a PC-t. Most nem tűnik fel nekem, és egyáltalán beállítottam a "Removable disk" -t a BIOS-ban, és ez sem működik. Valaki segít? 🙁

 280. Mario sorin - mondta

  Apa bravo jó munkát, és te és én ment minden tau.La kolléga az én az.Respectele

 281. Cristi - mondta

  Remekül működik, nem probléma!
  Köszönjük!

 282. Razvan - mondta

  Köszönöm szépen!
  Ő nagyon hasznos tutorial.

 283. Bobi - mondta

  Bravo ... ... oktatási dolog

 284. Marin56 - mondta

  Szia Adrian! Megpróbáltam indítható USB lemezt is készíteni, követtem az összes lépést, de az F: \ *. * / S / e / f G: \ xcopy parancs után megkapta az F: autorun.inf -> G: \ autorun parancsot. inf Hozzáférés megtagadva Miért? Az F lemezen van egy WIN-7 ISO képem

 285. Marin56 - mondta

  Azt hiszem, megtaláltam az okát! Nem fér el a botot. Mondjuk palackok és nyerj az én 3,73 3,77 mindent ismétlem egy bottal 8 G, hogy valóban van 7,33G (miért nem követik azt írta képessége?) És elment másolni, és még mindig nem működik miután adtam exit jöttem csak G: \ nyerni, és adtam neki a másolás alatt H: \ botom. és működött!

 286. Minulescu - mondta

  szép és nagyon hatékony, köszönöm a szív, még egyszerűbb nem lehetséges!

 287. Vali - mondta

  de hogyan egy normális bot bootolható bottal?

  Véletlenül egy normál botot indítható bottá változtattam, és most nem látom a rajta lévő fájlokat. Amikor csatlakoztatom az USB-háttértárat, minden, amit hagy, "formázott", és nem akarom ... Tudsz segíteni nekem???

  Köszönjük!

 288. Adrian Gudus - mondta

  Vali:
  de hogyan egy normális bot bootolható bottal?

  Véletlenül tett egy bottal stickbootabilsi normalun már nem látom a fájlokat, hogy én rajta. Ha a csatlakoztatott USB stick, ami hagy "format" .... és én nem ... Nem tudok veszíteni fájlokat a botot. Tudna nekem segíteni?

  Köszönjük!

  Tegye a botot a számítógépen, és a rejtett fájlokat láthatóvá rendszer. Feltételezve, hogy a Windows XP (mert nem adott), láthatóvá tenni a rejtett fájlokat kövesse az alábbi lépéseket:
  Sajátgép> Eszközök> Mappaopciók> kattintson a bal egérgombbal a Nézet fülre, jelölje be a Rejtett fájlok és mappák megjelenítése jelölőnégyzetet, és törölje a jelet a Védett operációs rendszer fájlok elrejtése jelölőnégyzetből. Kattintson az Alkalmaz és az OK gombra, majd lépjen a botra, és nézze meg, láthatja-e a fájlokat
  Ahhoz, hogy a rejtett fájlok jelennek meg a Windows 7 kövesse az alábbi lépéseket:
  Sajátgép> Szervezés> Mappa- és keresési beállítások> kattintson a Nézet fülre, jelölje be a Rejtett fájlok, mappák vagy meghajtók megjelenítése jelölőnégyzetet, és törölje a jelet az Üres meghajtók elrejtése a Számítógép mappában, és a Védett operációs rendszer fájlok elrejtése jelölőnégyzetből. Kattintson az Alkalmaz és az OK gombra

  • Vali - mondta

   dap, van egy Windows XP-m, azt tettem, amit mondtál nekem .... de ugyanaz az üzenet, amikor megpróbálom kinyitni a botot "A lemez nincs formázva" "Az F meghajtóban lévő lemez nincs formázva" "most meg akarod formázni ? "Ha IGEN-t adok ..., az mindent töröl, ami a botomon van"
   Nem tudom, mit tettem ezzel a bottal: (((és elveszítek mindent, ami az egyetemre van: ((

 289. Adrian Gudus - mondta

  Vali:
  Ja, van egy windows xp, azt tettem, amit mondott .... de ugyanazt az üzenetet, amikor kinyitom jncerc stick "Disk nincs formázva" "A lemez nem formázott Indra F", "akarsz formázni most? "Ha dauYES .... én töröl mindent a stick"
  Nem tudom, hogy miért ...... amfacut kibír vele ((elvesztésével- ampentru főiskola (

  Olyan formátumban formázta, amelyet a Windows operációs rendszer nem támogat. Próbáljon Linuxról elérni. Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt: "Az adatok helyreállítása, ha a Windows már nem működik a Puppy Linux programmal" nyomja meg az Enter billentyűt, és nézze meg az oktatóanyagot, akkor is, ha volt más téma, használhatja az ott említetteket, képet kap arról, hogy mit jelent és hogyan érheti el Linux-ról. Használhat más Linux disztribúciókat is, mint például a Linux Mint vagy az Ubuntu. Ez a két operációs rendszer (Linux Mint és Ubuntu) nem feltétlenül igényel telepítést, Live módban indíthatja őket egy indítható CD-ről vagy egy másik bootolható pálcáról.

 290. marin56 - mondta

  Adriane nekünk nem akar menni semmilyen módon. Követtem minden lépést tettünk, és a másolás botot, de ha tesz 8 G akar elindulni vissza nyerni, és kíváncsi vagyok, hogy így a hazai normaly.Iar ragaszkodik 4 G nem fér adok, hogy folyamatosan egy másik stick Miért?

 291. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Adriane Nea nem akar menni semmilyen módon. Követtem minden lépést tettünk, és tartsa 8 copiereape G, de nem fogja fel, hogy a csomagtartó Win, és újra indul megkérdezi-e, hogy a botok indul normaly.Iar 4 G incapeImi nem folyamatosan ad egy másik stick Miért?

  Nagyon lehetséges, hogy a bot elvesztette a csomagtartó tulajdonságát. Ha ez az oka annak, hogy ezt könnyedén megtudhatja, csak két nappal ezelőtt közzétettem egy oktatóanyagot a "Mi a teendő, ha az USB-meghajtó már nem indul" címmel, amelyet a jobb felső sarokban található KERESÉS mezővel talál. Írja oda, amit idézőjelbe írtam, nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot
  Egy másik ok lehet, hogy a kép puta ISO Windows 7 sérült, nem történt meg megfelelően.
  És ismét, egy másik ok az lehet, hogy te faptl szükséges beállításokat a harisnya BIOS boot az USB stick.
  Kérjük, nézd meg a fej-farok bemutató, amit a fent említett idézi.

 292. Adrian Gudus - mondta

  Szintén marin56: PS:
  Kérjük, hogy a jövőben tartózkodjon ettől a megközelítéstől "nea adriane"
  Nem hiszem, hogy valós és tudjuk, hogy osztozunk nemcsak interneten, és szemkontaktust szemtől szembe, nem adja meg a jogot, hogy tiszteletlen és címét az emberek ilyen nyelvet.

 293. marin56 - mondta

  Kérlek, bocsáss meg, ha úgy gondolja, hogy foglalkozzon a `nea` tekinthető bűncselekmény. Éppen ellenkezőleg azt tekinteni, mint valami rendes 0 tekintetében. Úgy gondolom, hogy egy olyan korban, a különbség köztünk. Azt 56 kor matale Nem érdekel, hogy tartsa őket a tanácsát, és én megnézem és bottal és Cd Jó napot, és minden jót.

 294. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Kérem, bocsásson meg, ha úgy gondolja kezelése a `Uncle` minősül bűncselekménynek. Éppen ellenkezőleg: azt 0 a normálisnak tekintett tekintetében. Úgy gondolom, hogy egy olyan korban, a különbség köztünk. Nem vagyok érdekelt 56 Matala életkor tartani őket ki a tanácsát, és megnézem, és ragaszkodni és CD Jó napot, és minden jót.

  Azt nem tartják tiszteletben kor, mi kell tiszteletben minden személy számára. Az életkor nem kritérium a fölénye. Lehet, hogy az emberek okosabbak, mint a durva élet megy keresztül, így a tapasztalat nem feltétlenül életkor.

 295. marin56 - mondta

  Tudom, mi vett feleségül ennyire. Az a tény, hogy egy általam gyakran használt szó, ugyanúgy felidegesít mindenkit. Valószínűleg az a véleménye volt, hogy sokkal fiatalabb vagy nálam. Vagy talán a matrac felsőbb végzettsége hozzám képest. Én, hidd el, nem állt szándékomban felidegesíteni. Mindannyiunknak megvannak a maga gondjai, ez így van! de ... Nem szabad kezet nyújtanunk arra, aki a mi elérhetőségünkbe esik. Nem tudom megszólítani a "Mit csinálsz Adriane-t", ha nem ismerem a férfit. Ezért fordultam ahhoz a "nea" -hoz. Ismétlem, ha ez a szó felidegesítette, kérem, bocsásson meg még egyszer. És szerettem volna megkérni, hogy mondja el, hogyan készítsek egy indítható Stick-et a Win XP SP 3-mal. Sajnálom, hogy nem jöttünk össze. Ami ezt az anyagot illeti, nem találtam meg. Viszontlátásra .

 296. polferis - mondta

  marin56: Mit csináljunk, ha az USB stick nem indul

  Körülbelül ez az anyag a Marine hó? https://www.videotutorial.ro/?p=10153

 297. Oh ... az élet szar .... megpróbáltam mindent, amit mondott ... Én nem szeretem a munkám ... csúcs jelenik meg "használt tér" = 0
  Végül rájöttem, hogy minden, amit törölnöm kell, még mindig megpróbáltam megadni a Formátumot, és még ez sem működik :))).
  A Windows nem tudta befejezni a formátumot.

  Nem tudom, mi teszi őket

 298. Adrian Gudus - mondta

  marin56:
  Box nustiu majd mine.Faptul mind a szó, amit használni frecventla mindenki felzaklatni. Valószínűleg azért, mert te sokkal fiatalabb, mint én, és azt mondta a szót. Vagy felsőoktatás Matale nekem. Én hiszem, nekem soha nem volt a legcsekélyebb szándéka bűncselekmény. Mindannyiunknak megvan a baj, ugye? de ... nem kell levetkőzni a oful aki beleszeret nekünk indemana.Eu tudok foglalkozni a Adriane `` Mit hacsak nem ismerem ezt az embert. Azok számára, akik használják a "hó". Ismétlem, ha ideges, hogy hírt, kérlek, bocsáss meg. És azt akartam kérdezni, hogy elmondja nekem, és hogy egy bootolható botot Win XP SP 3. Sajnálom, hogy nem értem. Ami az anyagot, én nem találtam. Viszontlátásra.

  Ne aggódj, nem haragszom rád. megjegyzéseim csak tájékoztató jellegűek voltak ... szóval meg kell jegyezni. Nem az volt a szándékom, hogy szemrehányást vagy bizonyos dolgokat kényszerítsek rád.
  Miért mindenki veszi korrekció a reakció megsérteni vagy harag.

 299. marin56 - mondta

  Igen, ez volt az a pont, de én soha nem bootolt be most

 300. Marin56 - mondta

  Mert nem érzem bűnösnek, hogy valami rosszat cselekedtem veled. Erről beszéltem. Még nálam idősebb emberek is Marine-nak hívtak "mit csinálsz" vagy így tovább? Egyébként megvan az ötlet. Azt hiszem, ha elmondtam önnek Adrian urat, szerintem teljesen más volt! Itt tévedtem. Úgyis elkaptam. Az életben mindig van mit tanulnod, mert az élõ férfinak van mit tanulnia. És amikor eléri az öregség küszöbét, van még mit tanulnia. Nem ismerheti mindet. Ugyanígy a tudomány is, amely napról napra fejlődik. Mit tudtunk 100 évvel ezelőtt vagy tegnap, és mit tudunk ma, vagy mit fogunk tudni holnap! Mindig egy lépéssel lemaradunk.

 301. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Nem érzem bűnösnek, mert tettél valamit rosszul. Tehát felteszem magamnak a kérdést. Még az emberek idősebb nálam, azt mondom, hogy "bácsi", vagy tengeri ... te erre. Egyébként én az ötlet. Azt hiszem, ha azt mondanám, Sir Adrian, egészen mást, azt hiszem! Itt gresit.Oricum kapok. Az életben mindig van mit tanulnia, hogy az ember meg kell tanulni, hogyan él. És ha eléri a küszöböt a régi kor, még mindig van tanulni valamit. Nem lehet tudni mindent. Ugyanez a tudomány fejlődik napról napra. Tudtuk 100 éve, és tegnap, és tudjuk, mit tudunk ma vagy holnap! Majd mindig egy lépéssel mögötte.

  Nem állítom, hogy uralkodtak ... egyszerűbb volt "Adrian, én csináltam x-et, yz-t ... és stb stb."
  De úgy tűnik, hogy a többség felfogásában úgy hangzik, mintha átvenné. Igen, megértettem, hogy ez nem a te szándékod, és tájékoztattam, hogy ez nem túl megfelelő cím.
  Még a teljesen „Adrian bácsi” sem jobb becenév, mert ők nem bácsikák ... Csak 27 éves vagyok, csak egy 12 éves gyereknek tudok nagybátyja lenni
  Nene kifejezés .. szinonimája a szót az ember azt kérdezi, egy névtelen, így ismeretlen az Ön számára.
  Hozzáadása Nene közelében Adrian nem igazán működik, mert ha tudod a nevem, vannak még ismeretlen.
  Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk, és várunk. Nem szoktunk ideges lenni, hanem csak kijavítani ... és ismétlem, hogy ha valaki kijavít, akkor nem azért teszi, mert ideges, éppen ellenkezőleg.

 302. Marin56 - mondta

  Igen, ahogy sejtettem. A kor önmagáért beszélt. Túl öregsé tettem. És örökké fiatal akarsz maradni. Nos, én is megtenném. Ki ne akarna? De jobb ezeket otthagyni, vagy ahogy nea Iancu szokta mondani: "Tiszta, hogy otthagyja őket Coane fanica", és visszatérni juhainkhoz, mivel az ilyen beszélgetések nem képezik a tárgy leírásának tárgyát. Csak nem vagyunk a piacon. A kérdés továbbra is fennáll: Kivel szavazok? Sajnálom, hogyan készítsek egy indítható botot a Win XP _SP_3 használatával, mert számomra ez egyszerűbb és szerintem praktikusabb, mint CD-ről történő indítás, amiről tudjuk, hogy vannak hátrányai. Gyorsan lebomlik. Olyan programokkal, mint az Ubuntu, a G szétvált vagy bármi más, még soha nem dolgoztam, még nem találtam el őket. Bár először játszottam a múltkori 386-tal a 3 DOS floppy lemezzel az MS-dos 6_22 verzióban, vagy amikor telepítettem ezt a szeles 3-11-et, 7 floppy lemezzel, ami ha nem volt szerencsés bármelyik lemez elromlott, kezdettől fogva veszed. nem is beszélve arról a szóról 8 floppy lemezzel. Ha kell, megtanulom őket is, még akkor is, ha nem ismerem őket. A probléma az, hogy abban a videóban nehéz megnézni. Nem sokat láthat. Mivel látásproblémáim vannak, és nem csak, sokat mocorogok a képernyőn. Talán tehet róla valamit. hogy nagyobbnak tűnjön. És főleg az írás. És a kérdés a következő: Hány 4, 8 és 16 botból veszítettem el igazán az összes indítási kapacitást? Van egy vagy kettő, aki fújta a szelet, de… 44 rajongói rajongó ... És nem értem, hogy illik hozzád, és arra kér, hogy másoljak le egy másik botot. Milyen kép ez? Ha nem fér el a 4-es botra. Az a szó jön, hogy valójában 3,72 G.

 303. Marin56 - mondta

  Lenne egy kérdésem, és vidd el készen. Most, hogy már váltott ... Hogyan feltölteni egy botot nyerni, és a többi program mellett az alaplap, és minden, ami rajta, videokártya, Nero, Win erősítő vagy 2007 10 iroda, és egyéb ritka menetrend a médiakodekkel, meg ilyesmi. Azaz ragaszkodni telepíteni! És hogyan köti össze, hogy a programok, automatikusan elindul a telepítés után a győzelem. Végül a telepítési kép beállításait.

 304. polferis - mondta

  Marin56:
  Lenne egy kérdésem, és vidd el készen. Most, hogy már váltott ... Hogyan feltölteni egy botot nyerni, és a többi program mellett az alaplap, és minden, ami rajta, videokártya, Nero, Win erősítő vagy 2007 10 iroda, és egyéb ritka menetrend a médiakodekkel, meg ilyesmi. Azaz ragaszkodni telepíteni! És hogyan köti össze, hogy a programok, automatikusan elindul a telepítés után a győzelem. Végül a telepítési kép beállításait.

  Nézd meg ezt a tutorial. https://www.videotutorial.ro/?p=5488. Amellett 1 SP7 Windows, akkor integrálja a kívánt programokat. Meg kell szabni az ISO képet. Ha még nem tette meg korábban, azt elég nehéz. Attól függően, hogy mit illik a képbe, lehet, hogy hosszú ideig (néhány óra). Programok, amelyek integrálják ne adjunk be Exe, de. Cab. A versenyzőnek rendelkeznie kell. Inf fájlt lehet integrálni őket. Siker!

 305. Marin56 - mondta

  Mi van a messengeremmel? Át kell adnom a DTT-nek? Az utolsó üzenet után nem nyílik meg. Azt írja nekem, hogy "Nem tudunk bejelentkezni a Yahoo Mesengerbe"

 306. Marin56 - mondta

  Azért jöttem a Windows XP rendszerindító bemutató botot, és kapok a három levéltár. Kinyitottam az írás ott, és mikor adtam USB On írni: "No USB Disk Found 'és' start 'nem szerepel .. Miért? Tettem a bot meztelen teljes képformátumot, meg minden. Ott látja.

 307. Marin56 - mondta

  A neten találtam egy program Win7 DVD downlowd E eszközt, amellyel a botot indíthatóvá tehetjük, ha a képet rúdra másoljuk, és indíthatóvá tesszük. . Kivontam. majd telepítette. Az asztalon megjelent egy azonos nevű ikon. Kétszer kattintottam rá, és megnyílt egy ablak. Azt kérdezte tőlem, hogy hol található a WIN - 7 készlet ISO képként. Amikor NYITOTTÁT adtam neki, nem ismerte el ISO képként, pedig az volt. Neróval az eredeti után készítettük a képet, és készítettünk egy indítható CD-t, amely után telepítettem ezt a WIN -7-et. De most? Nem tudom, mi történt azzal az archívummal. Azt hiszem, ezért nem is rúg le a STICIK-ről a cmd MÓDSZERÉVEL. Ez a hibás?

 308. Marin56 - mondta

  Eureka! Miután sikerült világi harc, hogy két napig tartott, és láttam a valóra vált álom. Én redid a lépéseket, ezúttal néz videót venni valahol. és a magasabb, a módszereket, hogy a CMD utáni újbóli elvégzése műveleteket ott, miután másoljuk be a számítás. De itt rossz indító szekvenciát. Ennek során F12, én jelenik meg két CD-meghajtó és USB, de nem veszi figyelembe a Kingston, aki valójában a bot. Adtam be, és megvan! Most megvan, most is megfejteni egyéb szabálytalanságok által talált más módszerekkel, mint kell jönnie ezek, nem? Figyelem dolog! És a ragaszkodás. Voltál segítőkész, Adriene! Ha nem, és ragaszkodni bootolható Win XP nagy! Majd megpróbálom, és hozzá az integrációs programok.

 309. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Eureka! Sikerült után világi küzdelem két napig tartott, és láttam a valóra vált álom. Én redid a lépéseket, ezúttal néz videót undeva.simai kapott magas, ez a módszer a DCM utáni újbóli elvégzése műveleteket ott, miután másol be a számítás. De itt rossz indító szekvenciát. Amikor faceamF12, én meg két CD-meghajtók és USB, de nem veszik figyelembe a Kingston, aki valójában a bot. Adtam be, és megvan! Ezzel megvan most is megfejteni egyéb feltárt szabálytalanságok más módszerekkel, például meg kell jönni az, ugye? Figyelem dolog! És rámenős. Már segítőkész, Adriene! Ha nem, és tartsa bootabilcu win XP nagy! Majd megpróbálom, és hozzá integrációs programok.

  Már útmutatók az oldalon, és arról, hogy egy XP beágyazott szoftverek, és hogyan lehet a Windows-7 integrált szoftver és még a Windows szoftvert 7 DVD / USB Download Tool. Ha makacs, és futtassa a keresési mezőbe a jobb felső sarokban a macska víz, már semmi köze.
  Több mint 900 oktató a helyszínen, csak lapozzunk a menüben fenti (határos fekete), és kézzel mozgatni az egeret, és a szűrő kategória és amire szüksége van.
  Ennek ellenére továbbra is a leghatékonyabb eszköz a jobb felső keresőmezőbe.

 310. Vali:
  Oh ... az élet szar .... megpróbáltam mindent, amit mondott ... Én nem szeretem a munkám ... csúcs jelenik meg "használt tér" = 0
  Végül rájöttem, megtörölte Catot ... Próbáltam dauFormat, és annak ellenére, hogy ez nem működik).)
  A Windows nem tudta befejezni a formátumot.

  Nem tudom, mit, hogy azok

  úgy tűnik, hogy problémámat elfelejtették az "élettel" kapcsolatos megjegyzések között: ((
  Van, vagy nincs mit kezdeni a bottal?

 311. Adrian Gudus - mondta

  Vali: Úgy tűnik, hogy az én problémám fostuitata intrecomentariiledespre "élet" (
  Van, vagy nincs mit kezdeni stick-myCluster?

  Használjon Live Linux, és nézze meg, hogy formázott Ubuntu, Linux Mint, vagy GParted Live CD: https://www.youtube.com/watch?v=EEZBrWqCNNU

 312. Marin56 - mondta

  Hagyja, hogy egymástól. De én találkoztam vele ez, azt akartam, hogy tájékoztassam Önöket a dolgot. Csináltam egy blogot, hogy olyan nagyon nehéz: Marin56.blogspot, com, ahol emlékeiről és sok történetet írtam, vagy venni, és azt akarta tudni, hogy a korlátozott számú oldalak, illetve hozzászólásokat. Mivel néhány oldalt ne hadd tegyem hozzá hozzászólások igazságtartalmát. Kaptam egy hiba, és összeomlik. Meg lehet tenni valamit ez ellen? Ami a keresés, a tanulhatnak óvatosan.

 313. Marin56 - mondta

  Mi volt a tanácsát, és nézte néhány oktató itt bemutatott. Én csináltam stick bootolható linux után egyszerű módszer, hogy az ablakot, hogy az ISO. Sikerült! Én bottal bootolható Linux képet 13. Gondolom, a fejlett száma. Vagy tévedek? Minden szép és jó. Csak azt, hogy ahogy olvastam, vagy nézni, nehezebb rejtvényeket, nekem, vagy hagyott cserben. Először nem értettem, hogy mi a különbség az Ubuntu és a Linux. Mi az egyik, és miért más. Látom a dátumot Ubuntu Linux egyszerre. 'S Cume Poi? e ba BA Ubuntu Linux, mintha kíváncsi, mi az egyik, és mit alalalt. Ubuntu egy olyan program, host, mint volt egykor a Dos, hogy fel Win 3.11 vagy NC vagy Dos Navigator, vagy ez egy és ugyanaz a program, találkoztam mindenféle 9.4 Ubuntu és az Ubuntu 9. 10, előnyök és hátrányok kifejezik az csatlakozik az internethez. De találkoztam verziói Linux, 5 10 13 Maya és nagyon szerette volna mondani, hogy nem ajánlanak? Ezután tovább olvasna, láttam, hogy az általa használt kis partíciót. Én 2 1T merevlemez, Win XP van telepítve, és az egyik, hogy a 1T Win-7, és azt hiszem, én teszem a következő win-8. Most feltételezve, hogy egy linux ubutu nem, milyen előnyei van. Tehetek ugyanaz, mint a Win.? Celellate program ugyanaz a zene, képek, videók, filmek, az írás, a Word, az Excel, Point, stb? Szükségem van más szoftver? Alaplap és a videót, hogyan kell telepíteni itt? Én még mindig minden információt külön partícióra nyerni. Pl. egy Partti PTR megnyerni a 50 G. A többi osztja számos 200 300 vagy G, ahogy tartottam magam 1Tera. Hasonlóképpen, a másik kemény. Tehát, ha azt mondom, hogy szálljon le, Win XP, és az ő helyére azt tegye Linux vagy 13 5 azt mondják, nem számít, azt mondanám, hogy 50G partíciót, és az egyéb kemény szeretném váltani, mint te, és azt mondta az alacsonyabb adó hatalom és a másik conectorm vagy butandu őket a Bios. Nem? Így a végén milyen előnye lenne már, hogy a Linux telepítés. ? Mi teszi őt, mint a győzelem, vagy nem nyer, és nem a linux? Én nézett a másik oktatóanyagok úgyhogy dumeresc jobb. Mint mondta, sok látnivaló. És látom, hogy könnyebben telepíthető a győzelem, függetlenül attól, melyik Linux, mint ez. Vagy talán, ahol nem ismerem, vagy volt ez? Azt hiszem, már megunta a kérdéseimre, de amikor elkezdek valami újat, azt akarom tudni, és megérdemlik.

 314. Gratulálunk a leckét tanított

 315. Marin56 - mondta

  Helló itt vagyok. Miután egy pár botok csomagtartó több Linux Mint 7, 10,11 és 13 leszálltam winul XP partíció miután formázott szabad 20G ami winul, megpróbáltam, hogy az egyik Linuxuri. Meglepetés! Kezdete óta figyelmeztetett, hogy van egy internet-kapcsolat, minden kerülne. Binetelea különbségek, helyek és zöld színek szerint Stich indítás. A 10 és 11, sem nekem, sem pedig lehetővé tette, hogy továbbra is lépéssel 2. Duipa kérsz, hogy ellenőrizze, ha a jelenlegi számítógép és a nyílt internetes kapcsolat, akkor nem lát a Linux. Mi lesz a RDS ezzel? Azzal, hogy nem működik. Elmentem lépéssel 4, mint a Linux és 7 13. Amikor megérkeztem a particionálás a gombok nem aktív. És itt ért véget filmul.Am kell "navigálásra" az új virtuális Linux-hogy nem az én ötletem. Ez egy kicsit fejlettebb, mint a Win 3. 11 az időben azt mondanám, hogy az ő nagyapja. Van egy hasonló felületen. De a színskála és bemutatása hasonló ablak Usul ma. De ne menj party. Mi a teendő? Azt akarom, Linux egyedül azon a meghajtón, a partíció fosat `C`. És más 3 partíció ne érintse őket, annál több információt elveszíthetjük őket. Tehetünk valamit, vagy kilép, és nyerj hozhat a 8 bizonyítékokat. ha nincs elég szabad partíciókat G 50 hogy büdös rajta lemondott, a mozgó kép.

 316. Marin56 - mondta

  Tudja ezt a történetet a „szükségről. Hol van szüksége?” Tehát velem történt. Ha láttam, hogy nem csinálok semmit a Linux-szal, hogy nem települ, akkor betettem a Win-8-at és azonnal működött. Szebb felülettel rendelkezik, mint a Win-7. Úgy néz ki, mint néhány Linux-alkalmazás. Lőttem hát két nyulat. Az egérrel minden megrendelést elvégez. Közvetlenül a szélén és a jobb gombbal lefelé. És megjelenik, amit akar. Sokkal szebb.ca Win -7 Tíz perc alatt települ, az összes meghajtóval a háta mögött. És a kamera meglátta. Csak a nyomtatót és az Office 2007-et tettem. Minden megvan benne. Ha más programokat szeretne megváltoztatni, akkor nem baj. Minél többet navigál rajta, annál többet talál. Tetszett a lila indító háttér ... Tedd be a jelszót, és jelentkezz be az internetre az RD-n, esetemben. És kész! A Firefox böngészéshez és a Messengerhez is telepíthet. Van egy kettős szívű 11G kártyám 3. mémmel. Nem tudom, hogyan viselkedik a telepítés más táblákon.

 317. Marin56 - mondta

  Legyen óvatos, ha befejezi a telepítést és belép az első újraindításba, vegye ki a botot, és változtassa meg a merevlemez indítási sorrendjét.

 318. Adrian Gudus - mondta

  Marin56:
  Helló itt vagyok. És amikor én catevastickuri csomagtartó több Linux Mint 7, 10,11 13 és leszálltam winul XP partíció miután formázott szabad 20G volt winul, megpróbáltam, hogy egy Linuxuri. Meglepetés! Kezdete óta figyelmeztetett, hogy van egy internet-kapcsolat, azt tegyen. Binetelea különbségek, helyek és zöld színek szerint Stich csomagtartó. A 10 és 11, már nem szabad továbbra is minden lépést 2. Duipa amit én kell ellenőrizni, hogy a jelenlegi számítógépes és a nyílt internetes kapcsolat, akkor nem lát a Linux. Mi lesz a RDS ezzel? Ez nem működik. Elmentem lépéssel 4, mint a Linux és 7 13. Amikor odaértünk felosztás, a gombok nem aktívak. És itt ért véget filmul.Am van, hogy "navigálni" az új virtuális Linux nem az én ötletem. Ez egy kicsit fejlettebb, mint a Win 3. 11 amikor azt mondom, hogy a nagyapja. Nem ointerfata hasonló. De a rendszer a színek és bemutatása hasonló ablak Usul ma. De a párt megy. Mi a teendő? Azt akarom, Linux, hogy egyedül az, hogy a meghajtó, a partíció fosat `C`. És más 3partitii ne érintse meg, annál több információt elveszíthetjük őket. Lehet tenni valamit, vagy kilép, és tedd a Win 8 mivel proba.daca nem elég, van egy szabad partíciót 50 G, ami büdös lemondott az a mozgó kép.

  Kár, hogy kilép, így könnyen telepíthető Linux. Mi több oktatóanyagok következő linuxuri. Hogyan partíció megfelelően Linux, hogy RDS kapcsolat, hogyan kell telepíteni vezetők, hogy hogyan éget audio CD-k, videó, hogyan kell másolni egy audio CD-számok a Linux és más oktató.
  Nincs internet kapcsolat szükséges, ha telepíti a Linux, akkor egyszerűen megy figyelmen kívül hagyva ezeket a követelményeket (több ajánlások)
  Az RDS kapcsolatot megteheti a Linux telepítés megkezdése előtt, egyszerűen amikor elindítja az indítást, válassza az "Install Ubuntu" helyett a "Try Ubuntu" lehetőséget az Élő módba lépéshez, az oktatóanyagunk szerint hozza létre az RDS kapcsolatot, majd az Asztalon lesz egy parancsikon (parancsikon), ahol elindíthatja az Ubuntu vagy a Linux Mint telepítővarázslót (attól függően, hogy mit telepít)
  Miután az internet kapcsolat akkor lehet próbálni, hogy ha megy az Internet segítségével a Firefox böngészőt, ami telepítve van, és lehet futtatni és a Live módban.

 319. Marin56 - mondta

  Szia ! És sajnálom, hogy nem látom, mi van a Linuxban. De… Mi a teendő, ha az otthoni számla nem egyezik meg a vásáron feltüntetett számlával? Mert az egyik a bemutatókban jelenik meg, és egy másik velem történik. Például. nem minden program, amelyet letöltött az internetről, nekem ugyanaz a válasz. Te találsz egyet, én meg egy másikat. Más oldalakra küld, amelyek egyáltalán nincsenek. Közülük sokan sétálni küldenek, mert pénzt akarnak, másoknak pedig nincs jó programjuk, amint az a véletlenül törölt adatok mentésére szolgáló programmal történt, az a `Recuva`. És mások nem is engednek felhőzetbe. Sok Linux programot a Torrentz-ből vagy az itorrentz-ből vettem. Bár ott is hallgattam. Ahogy az egyik írta, a másik pedig adott. A Linux Mint 13 helyett pl. , volt Linux 10 vagy újabb. És még sok minden más. Például nem találtam olyan oktatóanyagot, amely A-tól Z-ig megmondta, hogyan kell néhány dolgot végrehajtani. Túl komolyan veszed őket, tekintve, hogy tudunk néhány dolgot. Ismerem a szukát is, de elismerem, hogy nem mindegyiket. Mint már korábban mondtam: "Mindig van mit tanulnunk". Érdemes azonban megtanulnia, hogyan készítsen bootolható botot a két változat, a cmd és az ISO kép segítségével. És azt hiszem, lesz még. Mondtam: "Bármely Linux-verziót kipróbálnék, mindez a 4. lépésnél áll le. A terjesztésnél." Rendeljen lemezterületet. "Ne engedjen, hogy onnan menjek. És annak a fehér oldalnak nincsenek aktív gombjai. Ami a virtuálisat illeti, nem értem, milyen. És nincsenek „Try” gombjaim sem. Csak három képem van azon a zöld háttéren. Az utolsó az a telepítés, amely egyes esetekben mappának tűnik, mások CD-nek. És aztán. Ami az RDS-t illeti ... mit mondhatnék még. Kipróbáltam a PPPO-t, az SDN-t, más IP-ket vagy adatokat kér tőlem, amelyeket nem ismerek. Azt mondtam, hogy szeretnék egy oktatóanyagot, amely részletesen elmagyarázza, hogyan lehet egyedül telepíteni egy Linuxot egy 85 vagy 75G-os partícióra, anélkül, hogy ez befolyásolná a többi partíciót. Folytattam a keresést, és találtam valami hasonlót, valami hasonlót, de nem teljeset. Nézd, még az általam tett win-8 mellett is, véletlenül elfelejtettem, hogy az újraindítás után eltávolítottam a botot, és újból elindult, újból telepítve. Megállítottam, de már késő volt. Hogy sikerült újra fájlokat írni. Tehát most, amikor elkezdem a -8 győzelmet, három nyert 8 1, 8 vagy más nyerési változat jelenik meg azon a kék háttéren. Sőt, a többi partícióban írt nekem néhány képet és fájlt, amelyektől nem tudok szabadulni. Nem tudom törölni őket. El is rejtettem őket. Tehát újra telepítem, amíg rendesen megjelenik. Hogy ambiciózus vagyok ebben a tekintetben. Remélem, megértette, mit akarok. Egy linket, amelyben minden megtalálható.

  • Cristi - mondta

   A blogjára kommentekkel válaszoltam a "BERMUDA TRIANGLE" legújabb cikkre, amely 8. november 2012-án jelent meg.

 320. Marin56 - mondta

  Köszönöm Adrian!

 321. Marin56 - mondta

  PARDON, kristály

 322. Marin56 - mondta

  Adriene tudom, hogy ha én tovább, majd meggyőzni beleszeretni Linux és az Ubuntu! Számomra nehéz elindítani, mert akkor jön étvágy eszik.

 323. Problémám van ... Elindítjuk a Diskpart / list disk / Select Disk 2 [Saját lemezem 2] / Tiszta / Elsődleges partíció létrehozása / Utána / Válasszon partíciót 2 <—- És a következőképpen mondja meg nekem: A kiválasztott partíció érvénytelen. Válasszon ki egy valdia partíciót. Nincs kiválasztva partíció…. [Az első alkalommal, amikor követtem az oktatóanyagot, gond nélkül nagyon jól teljesítettem, most folytattam, hogy szükségem van ... És nem szükséges a kiválasztott partícióm, miután elsődlegesen megtettem, azt mondja nekem, hogy nem… más típusú botot használtam milyen problémát okoz a bot, amit megváltoztattam, és a pc ... mindkettő 7 winsow-val rendelkezik ... Ha tudsz ebben segíteni, kérlek! .. Köszönöm szépen

 324. Adrian Gudus - mondta

  Cata:
  Problémám van ... Elindítjuk a Diskpart / list disk / Select Disk 2 [Saját lemezem 2] / Tiszta / Elsődleges partíció létrehozása / Miután ez következett / Válasszon partíció 2 <–- És a következőképpen mondja meg nekem: A kiválasztott partíció érvénytelen. Válasszon ki egy valdia partíciót. Nincs kiválasztva partíció…. [Az első alkalommal, amikor követtem az oktatóanyagot, gond nélkül nagyon jól teljesítettem, most folytattam, hogy szükségem van ... És nem szükséges a kiválasztott partícióm, miután elsődlegesen elvégeztem, azt mondja, hogy nem… milyen problémát okoz a bot, amit megváltoztattam, és a pc ... mindkettő 7 winsow-val rendelkezik ... Ha tudsz ebben segíteni, kérlek! .. Köszönöm szépen

  Legyen óvatosabb, a helyes parancs az "1. partíció kiválasztása", mert a "Partíció létrehozása elsődleges" parancs után létrehozott partíciót választja, nem pedig a lemezt. a lemez egy, a partíció pedig egy másik.

  • Sorin - mondta

   Ugyanazzal a problémával találkoztam. Miután sikeresen végrehajtottam a "partíció elsődleges 6 létrehozása" parancsot, megadtam a "6 partíció kiválasztása" parancsot (mert a bot a 6. pozícióban van), és megkaptam a "A megadott partíció érvénytelen. Kérjük, válasszon érvényes partíciót. Nincs kiválasztva partíció. ” Tehát azt a parancsot adtam, hogy válassza ki a partíciót, és nem azt, amelyik a lemezt választja!?!?! Tehát ... hogyan tudok tovább lépni a következő lépésre ???? Előre is köszönöm!

 325. Marin56 - mondta

  Azt hiszem, ez volt: "VÁLASSZ 1 VAGY 2 LEMEZET", VAGY MI VAN…

 326. Marin56 - mondta

  Hogyan tudok beszélni, hogy egy laptop WIN-7, és hogy 'vándorolnak "Olaszországban, egyet Romániában? Volt egy `gomb` NET 3 ott ment fel most. A legfontosabb romániai NET nem helyettesíti vagy meghosszabbítja? Azt is kulcs itt, és tartsa NET, hogy érvényes legyen ott? Úgy értem, hogy a lefedettség Románia.

 327. Adrian Gudus - mondta

  Sorin:
  Találkoztam ugyanaz a probléma is. Miután a sikeres befejezését a parancs "elsődleges partíciót létrehozni 6" amintrodus parancs "select partition 6" (öntapadós soraiban 6), és megkaptam az üzenetet, "A megadott partíció nem érvényes. Válasszon egy érvényes partíciót. Nincs partíció kiválasztva. ". Szóval azt a parancsot adta, hogy válassza ki a partíciót, nem a lemez választék!?! Szóval ... hogy fogok tudni menni a következő lépés? Az Előre is köszönöm!

  Én gyakran nem értik, vagy nem értik?
  Csak a "select disk *" (ahol a csillag a lemez száma) parancs említi a lemez számát. Nem számít, milyen számmal rendelkezik a lemez, amikor a "partíció kiválasztása" parancsra jut, a lemez helyétől függetlenül megírja az "1. partíció kiválasztása" parancsot, mert a "partíció létrehozása elsődleges" parancs után SINGLE PARTITION jön létre.
  Elmagyaráztam egyértelműen román nyelven, amit minden parancs
  = A merevlemez
  = Partíció a lemezterület elosztása.
  A lemez (vagy merevlemez) tartalmazhat egy vagy több partíciót. Mindezeket tudomásul véve, a lemezt már kiválasztotta a „select disk *” parancs, és folytatja a „select partition 1” paranccsal, mert a ONE partition létrejött a „create partition primary” parancsot követően, függetlenül attól, hogy a lemez az 5., 6. vagy 20. pozícióban

  • Sorin - mondta

   Köszönöm szépen a tisztázása!
   Hajt a zavaros, mert bemutató és partíció ugyanannyi. Most már törlődik.

 328. Cristea ionos - mondta

  Szia Adrian, van egy usb stick 2.0 a 8gb, és szeretném tudni, hogy lehet, hogy bootolható. Van egy Windows Ultimate 7 hogy megy tökéletesen. Köszönöm szépen.

 329. Adrian Gudus - mondta

  Cristea ionos:
  Szia Adrian, van egy usb stick 2.0 a 8gb, és szeretném tudni, hogy lehet, hogy bootolható. Van egy Windows Ultimate 7 hogy megy tökéletesen. Köszönöm szépen.

  Miért ne?

 330. alex - mondta

  mss lélek lecke értetődőnek

 331. Furduimihai - mondta

  Helló! Nekem is van egy problémám, amikor a rendszerindításkor a "BOOTBGR hiányzik" hibát kapom, de ez csak a pálcáról történő indításkor történik, de ha dvd-ről indítok, az nem mutatja meg nekem a hibát. akkor mi van a bottal? Megnéztem a videódat is ezzel a hibajavítással, de nincs telepítve operációs rendszer a merevlemezre, és nem tudom megjavítani vagy telepíteni a win7-et. mit kell tenni?

 332. Saluttt és Multumesccc Mmmmult Adrian, és azt hittem, könnyen járni mia szuper orcum a Windows Vista, és minden rendben van Gratulálunk :))

 333. romeo - mondta

  Köszönöm a szívemből az erőfeszítést az Ön oldalán nekünk.
  Nos, kijött ok csomagtartó a Windows stik jobban, mint te bűnrészesek a különböző programok, amelyek nem jött ki.
  Köszönöm, és kívánok további sikeres!

 334. babér - mondta

  A bemutató nagyon jó. Én pontosan úgy, ahogy én találkoztam ott, és nincs probléma. Köszönöm

 335. Én ancercat ezt a módszert, és 8 ablakok, talpra ancolo cun eredmény, ha működik-e vagy sem. Beszélve, hogy én ancercat mindenféle programot, és még mindig nem indul USB tartsa a GIGABYTE alaplap ep-43-ds3l .

 336. Oana - mondta

  Hi Követtem minden utasítást videotutorial és meglepetés újraindítás után nekem ne hagyd az én bios csak akkor jelenik meg, miután f1 és notebook adat, hogy túl windows megadása után egy furcsa hangot. Mit tehetek? És hogyan kap vissza a BIOS-ban?

 337. Marius Pop - mondta

  A győzelemhez 8 pontosan ugyanaz a módszer csak akkor kell formázni NTFS Stik hogy: format fs = ntfs gyors, mert fat32 nem támogatja a fájlok nagyobb giga 4

 338. Lucian - mondta

  dc annyira bátyám azt mondta 20, 30 perccel 2 órát, és nem befejezni, amit |?

 339. forx - mondta

  Miután sticku a csomagtartó, hogyan teszem vissza?

 340. io_ady87 - mondta

  Elég jó tutorial! Csak egy kis hiba, hogy nem működik az összes stikurile!
  ha azt szeretné, hogy a munka az összes bot jobb lenne, hogy a formázás a Windows stik
  és ugorj át formázását, ha dolgozik cmd.
  engem az én Stik adott nekem egy kis miután nem erroare formázás a cmd
  nem ismeri, nem kapcsolja be lam.
  Bezártam cmd iam adott dinou formázás az ablakok számára nem tudtam megnyitni
  kell, hogy ez formáz. lam és a nem pontosan, milyen a bemutató kihagytam Adrian csak formázás parancs! Ezer köszönet a bemutató volt segítőkész. Valójában sok a tutorials segít nekünk

 341. io_ady87 - mondta

  erroarea Lehetséges, hogy Dato ezerszer ezer volt, mert használt palackok sitemului NTFS és nem FAT

 342. Helló,
  miután az xcopy paranccsal ………… megjelenik nekem
  H: \ autorun.inf
  Hozzáférés megtagadva

  tudja mondani, mi a probléma?
  köszönöm

 343. Laurentiu - mondta

  Egy kérdés van: ha én vagyok a Windows leptop gyárilag telepített, hogyan tedd a botot?

 344. florin - mondta

  Nagyon jó köszönöm

 345. PAUL - mondta

  MS BROTHER tudod, hogy felnézett

 346. Fekete Cornelius - mondta

  Én nem megy, hogy az utolsó parancs .. nem át a iso a botot .. A fájl nem található

 347. győztes - mondta

  Szép munka volt fiúk, gratulálunk!

 348. Spataru Ionut - mondta

  Hogyan Nyerj 7 egy partíció egy külső HDD boot után 10 GB (megcsalta őt)?

  • Adrian Gudus - mondta

   Javaslom, hogy nézze meg a "Hogyan telepítsük a Windows Vista, 7 vagy 8 programot DVD vagy USB-meghajtó nélkül" című oktatóanyagot, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmező segítségével talál.

 349. Mateas - mondta

  NAGYON JÓ bemutató, én nem tettem meg, anélkül, hogy csináljon bootolható STICK sokszor, nagyon köszönöm ADRIAN, ha a megfelelő lépéseket, akkor nem baj, köszönöm ezerszer, ill.

 350. Pálinka - mondta

  Nagyon hasznos tutorial! Adriane Bravo! *

 351. igen, a net, ha le megy? Adika void transzfer CD USB

 352. kosty - mondta

  Szia Én pontosan ezt tette bemutató, de elvégeztem a Windows telepítése laptop hp sleekbook 15-b000sq.o minden kezdődik újra a Windows telepítő és telepítse nem tölti végéig ad nekem error installation.ajutati kérlek . ms

 353. kérdés - mondta

  Ha memóriakártyát a telefon, lehet formázni ugyanúgy műlencse és elindítja azt?
  PS Ha valaki küld nekem egy ISO image Windows 7 a címet. E-mail: [e-mail védett]. Írd le, ha nem tudod biztosan, hogy működik.
  Tudom, hogy van egy furcsa kérés.
  Köszönöm.

 354. Diana - mondta

  Ha Windows XP, hogyan tudom telepíteni a Windows 7?

 355. Cody - mondta

  nagyon hangos, és tökéletesen működik érthető mindenki számára. Köszönet újra

 356. Elena - mondta

  Tudod, hogy egy bootolható kibír egy lemezképet?
  Azt hiszem, nem…:))
  Most próbáld ki a CD-változat, de én ramasc bot formázott rossz, elismeri az USB_xp_710.
  Nem használható a normál kibír.
  Próbáltam különböző Varina, most jönnek a blog, azt hiszem, meg tudja megfejteni a rejtélyt.
  Ms sokat!

 357. Gabriel MK - mondta

  Szia, dilemmában vagyok, meg kell frissítenem egy MB ASUS P5W DHDeluxe bios frissítését, és amennyire megértem, egy indítható bot után is megtehető. A kérdésem a következő: Ugyanazokat a lépéseket követem, mint a fenti oktatóanyagban a bootolható botot készíteni ...? !!

 358. Viorel - mondta

  Cristi üdvözlő bemutató Pontosan azt tettem, hogy minden, de egy bizonyos pontig, amikor eléri a formázást típus hiba azt súgja, hogy valami, miért? Ha tudja megmondani, hogyan lehet elindulni Zimi vagy más módon különböző fajta program. Próbáltam stikuri a 4,8si 16 gb da ugyanaz a probléma. ha tudok válaszolni elég kérjük [e-mail védett]

  • Talán ha azt mondja nekünk, hogy miért, és mi van írva a hiba pontos tudtam segíteni. Vagy pedig használhatod a programot 600 Rufus KB, amellyel meg tudod csinálni könnyen és gyorsan kibír. Vagy a Microsoft USB / DVD Download Tool, amellyel akkor is könnyen, hogy kibír. Van bemutató A mindkét program itt, hogy megtalálja az oldalon a keresőmező használatával jobb felső

 359. Alasad - mondta

  XP-nél is működik, nem csak Win7, 8 vagy Vista esetén.

 360. Riki - mondta

  Utolsó hozzászólás 2014-től ... Köszönöm a bemutatót. Kiváló. Ha valami másra lenne szükségem, akkor egyenesen hozzád megyek.

 361. George D - mondta

  Letiltottam a másolást az E: \ sources \ install.win -> R: \ sources \ install.win fájlra. Mit tegyek?

 362. Diana - mondta

  Nagyon jó! Esty tára

 363. valentin - mondta

  Köszönjük!

 364. Andrew - mondta

  Egy link, ahol lehet letölteni a szél 7, hogy ez majd indítható a botot, van egy SSD operációs rendszer nélkül, és nem tudom, hogy csinálod a szél 7 vagy 10, rendszer, így tudom használni köszönöm!

Trackbacks

 1. Bemutatunk néhány nappal ezelőtt a bemutató videót az oldalon https://www.videotutorial.ro hogyan lehet indító botot készíteni Windows Vista vagy Windows 7 rendszerrel, csak a CMD használatával a Vista rendszerben (Parancssor) Aki románul akarja látni a video oktatóanyagot - Hogyan készítsünk indítható USB-sticket, amelyet a Windows rendszerbe helyezünk Vista vagy Windows7 - oktatóvideó […]

 2. […] A 100% -ban működik, teszteltem, és ez a megoldás működik: https://www.videotutorial.ro/?p=2047 __________________ Z3N Photoshop […]

 3. […] HDD és pokolian vibrál ... * Egy 4 GB-os stick a Windows számára (a neten lévő oktatóanyag segítségével sikerült indíthatóvá tenni - mondhatom, hogy remekül működik). Csatolt indexképek […]

 4. […] Nekem a wintoflash nem működött - ha neked működik, akkor jó. Ha nem, akkor ezt használhatja. Garantálom, hogy gond nélkül működik! __________________ Az ATI Radeon működteti ||||||| [...]

 5. […] Olvassa el, káros az SSD-re). Egy bootolható bot tetejére telepítettem, amelyet az oktatóanyaggal készítettem itt. Minden gond nélkül ment! __________________ Csendes - Folyamatban lévő munka […] által táplált

 6. […] Hogyan készítsünk egy indítható USB-sticket, amelyet a Windows Vista vagy a Windows7 | Videotutorial.ro Itt van egy romániai oktatóanyag, amely mindent elmond, amit mondani kell. És ha további segítségre van szüksége, nézze meg itt a srácok oktatóját. Válasz idézettel […]

 7. […] Szia, nézze meg ezt az oktatóanyagot, és meg fogja érteni: https://videotutorial.ro/cum-se-face-… Utorial-video / […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.