Hogyan készítsünk egy webhelyet, 5. rész, SEO optimalizálás forgalomfigyelés - oktatóvideó

Sziasztok, mi már epizód telenovelával 5 létre egy külön helyszínen, a bemutató beszélünk kereső optimalizálás (SEO), és a forgalom ellenőrzése a helyszínen.

A SEO (keresőmotor-optimalizálás) szempontjából nagyon népszerű WordPress plugint fogunk használni, mondhatnám a Wordpress valaha készült legnépszerűbb pluginjét, "minden egy seo pack-ben" hívják, és külön mezők létrehozásával foglalkozik az egyes fejlécekben. Az oldalak és az egyes bejegyzés, valamint a beépülő modul is, mindegyik egy seo-csomagban, nagyon fontos összefüggéseket hoz létre a kategóriacím, a címcím, a címcím utáni webhely között, hogy jobban megcímkézzék az egyes cikkeket, az egyes bejegyzéseket mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a wordpress adminisztrációs felületén a szerkesztőablak alján található mezőket.

A bemutató én összehasonlítás nagyon műanyag, én hasonlította a cikk egy pólót a boltban, ha az ing nincs ára címkéjén vagy csomagolásán nem tudunk róla semmit, mert a keresőmotorok, kivéve címkék, leírja minden tétel pontosan, hogy a kereső nem fogja tudni a cikket, ha valaki azt akarja, hogy olvassa el, nem éri meg.

Mindenki azt hiszi, valami SEO trükkök, és megmutatom, két vagy három éjszakára az első a Google indexében, ez nem trükk, mindent meg kell kezelni felelősen, az egyes elemeket kell leírni és elnevezett kell.

A következő video tutorial Telepítettem egy plugin nevű Google XML Sitemap, ami automatikusan épít a site map automatikusan minden alkalommal, amikor egy új cikket kiküldték, vagy egy új oldalt, ez a plugin ments meg minket egy új munka Továbbá, a bővítmény automatikusan instinteaza minden nagy keresőprogramok.

Amikor egy kereső felhasználó keresi el kell érnie a honlapon, hogyan kell ezt csinálni?

A Google a kereső hatalmas penetráció a felhasználók körében, hogy tudd mondani, hogy a forgalmat a keresők aránya több mint 95% forgalmat a Google, ezért a következő leckében fogjuk használni a két eszközt Google, ez a Google Webmaster Central és a Google Analytics.

A Google webmestere bármikor segít megtudni, hogy a Google bot hogyan látja webhelyünket, függetlenül attól, hogy van-e másolatú tartalmak, vagy sem, milyen gyakran érkezik hozzánk a bot stb., A webhelyet gyakorlatilag a Google szemével látjuk. bot.

A Google Analytics a statisztikák eszköze, sőt, megbántanám, ha azt mondanám, hogy ez csak egy rendkívüli eszköz a webhely forgalmának mérésére, a világ szinte minden webhelye használja ezt a csodálatos eszközt, annak pontosságáért és sokaságáért. feltétlenül nélkülözhetetlen információk egy SEO vezető vagy adminisztrátor számára.

Ez a két eszköz a Google segítségével nagyban diagnosztizálásában forgalom és így a helyes döntés, hogy bizonyos tartalmi változások vagy elrendezés, mi a videotutorial.ro, nem tudtunk egy szervert ezen eszközök nélkül.

Nem beszélhet a SEO-ról anélkül, hogy a Google-eszközökről beszélne, csak jó kapcsolatokat akarunk létrehozni az új főnökünkkel, a Google-lal.

Azt szeretném, ha egy kellemes, és felkéri, hogy figyeljen a többi ismertetők ebben a sorozatban, ha még nem látta.

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (194)

  • Gratulálok a minőségi oktató, amit tett, talán a legnagyobb helyszínen Romániában foglalkozik ezzel. Az egyik javaslat, hogy van az Ön számára, hogy miután az oktató a wordpress, kezdj egy sorozat a Joomla. Csak így tovább a jó munkát.

  • Nagyon jól sikerült.
    Megoldható a "sitemap.xml" részlet azoknak, akik nem használnak szópróbát, és akiknek nincs a "sitemap.xml" a webhelyhez, és akik nem tudják, hogyan kell csinálni. itt. Egyszerűen
    1. Létrehozta a sitemap.xml, majd kiválasztani a kívánt formátumot kell biztosítani: xml kiterjesztés közvetlenül, vagy az archívumban.
    2. Menti a "sitemap.xml" fájlt a számítógépére. Ha archiválta, kibomagolja;
    3. Ön feltölti a "sitemap.xml" fájlt a webhelyen;
    4. Nyissa meg a Google webmestereszközöket, ahogy Cristi tette az oktatóanyagban, és a "webhelykonfiguráció" -> "webhelytérképek" -> kattintson a "Webhelytérkép beküldése" gombra, és nyissa meg a webhelytérképet a webhelyéhez : írja be a "sitemap.xml" szavakat a szövegszerkesztő mezőbe. Ha nem rendelkezik a webhely fájljaiban a sitemap.xml fájllal, akkor hiába írjon a google webmester eszközökhöz. Ez negatív választ ad a webhelytérképére.

  • ... még az iskolában nem mutattak be és magyaráztak el dolgokat olyan világosan és annyira türelmesen ... Azt javaslom, hogy adják Cristinek az első osztályt, azaz a "tanárt" ...

  • Helló, Cristi ... Nagyon jó bemutató, de felmerült egy probléma. Amikor bekapcsolom a beépülő modult "All In One SEO Pack"és konfigurálni fogom, ezt a hibát kapom. Semmiben nem mentem ... inkább segítséget kértem, mint valamit elrontottam :)
    Tettem itt a kép a hiba.
    Köszönjük!

  • SongokuHi Cristi ... Nagyon jó bemutató, de hibát észlelt. Ha aktiválja a bővítmény "All In One SEO Pack"És én fogom beállítani, én jelenik meg ez a hiba. Mentem, hogy semmi ... Én inkább segítséget kérni, mint tönkretenni valamit
    Tettem itt a kép a hiba.
    Köszönjük!

    Annak érdekében, hogy aktiválható legyen az összes egy seo pack plugin, amely elősegíti a webhely seo típusának előmozdítását, frissítenie kell az adatbázist, de mielőtt azt javasoljuk, készítsen biztonsági másolatot az adatbázisról, írja be a PhpMyAdmin és kattintson az exportálásra, majd gyalog van, hogy ellenőrizze a "Mentés másként" opciót, miután készített biztonsági másolatot és biztosított bármilyen hibával szemben, megnyomhatja a képen szereplő két gombot.

  • Liviu: ... Nem iskolában mutattak, és kifejtette, a dolgok olyan világosan és annyi türelemmel ... azt javaslom, hogy neki az első fokú Cristi nevezetesen "Professor" ...

    Egyetértek veled ... sokat tanultam innen ... Gratulálok!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.