Hogyan készítsünk külső merevlemezt egy régi merevlemezről olcsó állvány segítségével - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megtanuljuk, hogy a saját USB külső merevlemez, ehhez pedig egy régebbi merevlemez és egy rack (+ áramkör ház) olcsóbb.
Ha azt akarjuk, hogy egy külső merevlemezt kell gondolni a mobilitás, ezért célszerű használni merevlemez 2,5 inch (laptop), akkor kevesebb energia szükséges, és rendezze áramerősség on USB 2.0. Merevlemezeiken 3,5 inch több energiára van szükségük, ezért nem fog áramerősség USB és mi lesz, hogy használja a külső tápegységek. Az én szempontból ez nem túl kényelmes folesesti külső merevlemeze 3,5 inch hacsak nem kell a mobilitást, ha tartod az asztalra minden alkalommal.
Merevlemezek költséges lehet a külkereskedelem és a minőség lesz felső teljes előállítók külső merevlemezek leggyengébb meghajtók ezt.
Elvileg ez elég könnyű összeszerelni egy külső merevlemezt. Csak azt kell, hogy illeszkedjen gondosan merevlemez állvány és kész. Míg a rack-meghajtó óvatosnak kell lenni, hogy ne rohanjon a hátsó PCB merevlemez lehet a kisebb alkatrészeket tönkreteheti elég gyorsan, amikor belépnek a házba.
Amikor csatlakoztatja a merevlemezt külsőleg egyszerű feladat, de lekapcsolás tisztában kell lennie azzal, hogy a merevlemez egy USB-stick, húzza ki az operációs rendszer (biztonságos hardver eltávolítása), csak akkor lehet lekapcsolja a számítógépről .
Tipp:
Ha továbbra is szeretné vásárolni a rack, jobb lenne, ha legeti egy USB 3.0, ez a kapcsolat 10 2.0-szer gyorsabb, mint az USB.

Tartók külső merevlemez

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (113)

  • Jellfis:
    Betöltése nagyon nehéz tutorialu (videó)

    barna:
    Nehéz teher tutorialu

    Ma ezt az oktatóanyagot 1920x1080-ra tettem 30 kép / mp sebességgel, nézzük meg mit gondol.
    Kérjük, mondja el, hogy milyen processzort / videokártya és mennyi RAM van. Is, tudassa velünk, és betölti a processzor Task Manager.
    Nem lenne jobb, ha velünk észrevételeit, és ha jól fut, és megjegyzést képminőség szempontjából.
    Ha nem elégedett a végén mi lesz downgrade alacsonyabb felbontás és képfrissítés szerényebb.

    Várom a megjegyzéseket ....

    • Szia Cristi, nagyon jól működik, és nincs PC-n videokártya!
      NUJ lehet mások Aiva C betöltött sávszélesség lassabb internet!
      Nagyon jó bemutató, és még egy HDD ház 40 7200 Gb négyzet vagy ahogy mondják SATA SATA 2 3 és megyek csinálni a külső HDD?

    • Nvidia GS 7100
      Intel Celeron D331
      Gigabyte GA-8I945GZME-RH
      2 GB RAM, Windows XP sp3
      Configuration meglehetősen régi és gyenge. De még mindig látni a másik oktató jobb.

      Nagyon keményen fut. A processzor terhelése nyilvánvalóan ... 100%.

      Valószínűleg egy 1280x720-as képkocka 25 képkocka mellett ... Van, akinek újabb számítógépe van ... másnak régebbi. A Youtube továbbra is használható oktatóanyagokhoz, amelyek filmezést igényelnek. Ott mindenki a kívánt minőséget választja.

    • ÉN használ Windows Home Premiun SP7 a 1 64 bit (jött PC)
      AMD Athlon II x3 400 3000 származó 3 MHz magok (15%)
      4 GB RAM
      NVIDIA GeForce nForce 6150 430 (integrált használ 256mb RAM)
      monitor felbontása 1920X1080
      6.1 Mbps sávszélesség
      beszélve arról, hogy a sávszélesség tartomány

  • Cristi akkor is válaszolni ezt a kérdést hagytam egy tutorial ad nekem senki sem válaszolt!
    Brother Van egy kérdésem, ha frissítem PC mondani, hogy mi nem engedélyköteles, ami történhet valami rossz, hogy a hibás valaki min Sami Sami HDD-NUJ megmondani, hogy mi anlize valamit? Csak kérni a curozitate a fiú windows xp sp3 engedély nélküli, és aktívan firmwall automatikus frissítés, meg minden?
    Tehát röviden, hogy megtörténhet valami aggódom ge-u őt?
    Acceasta kérdést tettem egyszer spuare remélem, hogy nem fog kérni százszor, de úgy tudja, hogy az egész

    Köszönjük! és hogy a siker több oktató mintegy linux útmutatók, hogy azt akarja, hogy menjen vele, mint a NUJ amely Virtualbox nem engedi telepíteni sal azt mondja, hogy hagyja abba a telepítést?

    • Logic senki ezen a világon nem tudnak tart, nem tudom, mi componenda pl hdd, hogy őt az elemzés! Ez lehetetlen! Hacsak nem ő aki meghamisítja hitelkártyák adunci milícia jön egy házkutatási és hogy a laptop PC apsolut minden biztonságos, de azt hiszem, ez még mindig a helyzet! :) És futni vele, de a funkcionalitás kalóz Windows csökkenni fog, azaz nem fogja tudni, hogy sokat számít, ha ez neki újraindul 7 2 származó 2 óránként, vagy kevesebb!

  • az oktatóanyag azonnal betöltődött, kurzívnak és világosnak tűnt, megértem a core 2 duo E7300-ot 2,66 Ghz-en, 2 gb ram ddr2-t, és van 5670 512 gb / 128 bit

  • számomra csak akkor működik jól, hogy a betöltési jel körülbelül háromszor jelenik meg, de gyorsan, körülbelül 3-1 másodperc alatt visszatér, és a feladat csodálkoztam, hogy 2-70% -ra emelkedtem, de nem probléma. Kezdetben azt gondoltam, hogy a hálózat működik nehezebb nekem.
    egy laptop acer
    Processzor: Intel Core Duo 2 T5800
    videokártya: ati Mobility Radeon HD 3650, 512 MB vram
    Rendszer: Windows 7 64 bit végső
    RAM: 3g ddr2
    Feladat: 70 80-% és néha 90%
    Nem lennének problémáim, de a gyengébb számítógéppel rendelkezőknek lehetnek problémáik

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.