A merevlemez helyes particionálása - HD video oktatóanyag

Hogyan kell elvégezni a particionálás működés és hogyan lehet létrehozni egy partíciót igaz?

Ebben a videóban a leírás elmagyarázza, hogyan lehet a helyes particionálás egy merevlemez, figyelembe véve, hogy hogyan történt a gyártó, minden nehéz más, és mégis sokan nem veszik figyelembe ezt.

A merevlemez particionálása nem olyan művelet, amelyet sietve kell elvégezni, figyelembe kell vennünk az adott merevlemezen található mágneslemezek számát, és az olvasási-írási fejeket, és utoljára, de nem utolsósorban a kapacitást merevlemez.

A két mágneses lemezzel rendelkező merevlemeznek lehet 3 vagy 4 olvasófeje, 3, ha a lemez egyik felülete nem aktív, és 4, ha a merevlemeznek két aktív olvasófelülete van az egyes tálcákon -írás.

Kemény telek maradt összetevője a számítógép lassú, mert függő mechanikai mechanika nem lehet összehasonlítani az elektronika, mind a sebesség adatok miatt ez a hátrány is nagyobb figyelmet kell fordítani, hogy ezeket az eszközöket, hogy használni a maximális teljesítmény olyan gyenge.

Ebben a videóban a leírás megmutatja kétféleképpen felosztása az első mód, a tárolás, és a második az, hogy telepíteni az operációs rendszert, az utóbbi csináltam egy partíciót, hogy két operációs rendszer a dual boot módban .

A bemutató a két alkalmazás, az első Everest és a második Acronis Disk Director, mindkettő video tutorials honlapunkon, ha meg akarja nézni, lehet megtalálni a kereső.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (335)

  • @Dragos: Ha a két lemez két felület minden van, ha két lemezt, és akkor három felületek, nem feltétlenül minden lemezt, hogy két felület.
    Azonban minden területen idézni egy író-olvasó fej, amely érdekli a legtöbb fej, akkor olvasás és írás.

  • Én 2 4 mágneses lemez tárolóhelyek .. (320GB) és szeretném telepíteni az operációs rendszert. Cate partíciók ajánlod és kapacitás jobb működéséhez várható hdd.Multumesc

  • @Dragos: Ez az, amit a bátyám mondott ... amikor nem értek valamit, ismét megnézem az oktatóprogramot, és te, amit látom, kemény fejű ... szóval felejtsd el még egyszer ... milyen istennek kell minden alkalommal megerősítést szerezned át? ha Cristi azt mondja, hogy ne nyissa ki többé a számítógépét, ne nyissa ki, mert Cristi mondta? A választás a tiéd ... annyit csinál, amennyit szeretne mondani, hogy ha csak egy operációs rendszere van, akkor 30 g ajánlott C-re, míg a többi D-re, mi olyan nehéz gondolkodni? Ön elkészíti a 30 G-ot, és a többit egyszerre adhatja meg ...

  • @Dragos:
    Nem tudom, ha 1 2 vagy operációs rendszerek
    Tegyük fel, hogy a fele nehéz csinálni a multimédia
    Most már félkemény. Ha megszeged két operációs rendszer, ami fele pl Multimédia 2, a másik fele egy kis szünetet a két operációs rendszer Ex XP és Vista

  • @tengeri:
    Nem ajánlom ... a legjobb, ha a merevlemezed üres
    Játszottam egyszer nem tudom, hogy mit csinálok, és mindent elvesztettem
    Alapvetően lehet átméretezni partíciókat, de ez meglehetősen bonyolult, és sok változó, így a legjobb csinálni merevlemez üres

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.