Hozzászólások

 1. Dragos - mondta

  Nagyon érdekes ... .. köszönöm ...

 2. gigi - mondta

  traitzi, ami segít nekem, és van egy olyan rendszerem, amelyet körülbelül 2 évvel ezelőtt vásároltam egy román cégtől, a fla…., hogy ne hirdessem, van egy konfigurációm, amely az alábbiak szerint jön: kemény 250 gb-os alaplap MSI p965neoF proc un intel core 2 e6300 1,80 ghz memória 1 gb 800 a kingamx-tól, azt akarom mondani, hogy amikor elvettem, csak problémákat okozott nekem, nevezetesen folyamatosan kék képernyőt adott nekem, megvoltak a sata raid k meghajtók, ez kb. évig, természetesen megtisztítottuk, töredezettségmentesítettük az a héten, és most egyébként a víruskereső kaspearsky pcu még mindig megcsinálta velem, októberben keményen égett, vele garanciálisan kb. egy hónap múlva elküldték Bukarestbe. Hardu-t visszavettem tőlük. k volt, de mégsem működött rajta az ablakok, visszamentek macskájukhoz macskával, ezúttal azt mondták, hogy az alaplap nem működik, kb. egy hétig tartották nekem, utána tényleg működött programoz mindent, de most nem adja meg nekem azt a kék képernyőt, de nagyon gyakran újraindul, még s Tíz perc múlva keresse meg például, hogy ma teljesen telepítettem és 2 percenként, elnézést kérek, hogy ennyit írtam, de kétségbe vagyok esve

 3. Adrian - mondta

  @gigi: ha a Flancótól vetted, akkor egyértelmű… tudni, hogy mint te, a webhelyen is sokan voltak ... nincs megoldásunk adni ... a legjobb, ha egy szervizbe viszed! Csak véleményt mondhatunk ... véleményem szerint ez a következő lenne: Vagy a forrás eltűnt, vagy a videokártya ...

 4. Andrew - mondta

  @gigi: Már volt egy hasonló probléma a jelentés újraindul 10 10 perc vagy ki teljesen. Én tisztítani a hűtő (ventilátor), és nem volt probléma, ami azt javaslom, próbálja meg, és nem. De nem ígérhetek semmit egyes PC egy másik kérdés.

 5. gyony - mondta

  <@gigi <Nekem is problémám volt, kb. 2-3-szor újraindul naponta, nem is olyan gyakran, mint nálad, mindent megváltoztattam benne, forrás, merevlemez, videokártya, a frissítés után, eltávolítva az akkumulátort az alaplapról, és szerinted mit kellett cserélni a processzortól kapott hőpasztát, ... miután megváltoztattam a pasztát, borotva működik, nem garantálom, hogy ez lenne a megoldás, de nem árt megpróbálni , telepítse a everest-et és nézze meg a rendszer hőmérsékletét ,,, mellesleg szuper bemutató !!

 6. Szia, a fent leírtak kapcsán azért kezdődött, mert a processzor tisztítása már nem melegszik fel (van rajta egy termosztát, amely kikapcsolja, ha a hőmérséklet kritikus). Megnézheti, hogy milyen hőmérséklete van a bios-ban vagy az Everest segítségével, módosíthatja hűvösebb sebességet, de nem tanácsolom.

  A forrás nem hozzád ment, különben egyáltalán nem "távozott".
  Lehet, hogy egy vírus (amit nem lát a folyamat). A vírusok ismétlődő engedélye nélkül, ha feladja az összes HDD lenne rossz, (mint a formátum)

  Lehetséges problémák:

  túlzott hő Everst ellenőrzés megoldása termikus zsír, tisztítás
  RAM nem megfelelően meg tudod oldani, hogy kézzel, de ha nem tudja, vagy a garancia, a boltban
  forrás nem eredményezi valószínű. Írás pornore tüneteket, és a számítógép megy
  nagy eltérések a jelenlegi megoldása konnektorba UPC (elem) legalább egy alkalommal
  Windows registry kukába megoldása TuneUp egy tutorial róla a fórumon

  Várja, hogy mit tett.

 7. Adrian - mondta

  @Alex: Tudd, hogy tévedsz ... ki mondta neked, hogy ha ez lenne a forrás, egyáltalán nem indulna el? Ezek az alkatrészek öregszenek ... egy régi forrásnál az áramingadozás, az áramerősség megkezdődik. Szenvedek ... bármit megteszek a pc-n ... amikor belépek az oldalra, hogy megnézzem az oktatóanyagokat, nem is játszom, és nem indítom újra a számítógépemet! Egy gyenge és régi forrás újraindításhoz vezet, amikor a procot vagy a videokártyát kéri!

 8. Ezt mondtam, hogy problémái lehetnek, és nem "tűnnek el". Ha elmegy, egyáltalán nem indul. Amikor olyan műveleteket hajt végre, amelyek virtuális memória használatával járnak (a számítógépről), akkor elolvas egy CD-t, és mások is megjelenhetnek, ahogy mondta, problémák, a számítógép nagyobb energiát kér.

 9. Ionut - mondta

  Helló szeretném mondani, hogyan tudom Levél emial különböző Firema mint egy önéletrajz munkát pls küldje el:!

 10. Adrian - mondta

  @Ionut: Önéletrajz benyújtása nem ajánlott az interneten keresztül !! Sokkal nagyobbra értékelné, ha kézzel írná meg, és személyesen elküldené ... és esetleg megkérdezné ... Ha az interneten keresztül elküldi, akkor megmutatja a kényelmet, a lustaságot ... és úgy gondoljuk, hogy a munkaadók elmenekülnek a lusta és kényelmes emberek elől! És nézze meg azokat a tulajdonságokat vagy hibákat, amelyek eszébe sem jutnak! A vizuális, verbális érintkezés sokat számít Önnek és a munkáltatónak is!

 11. Láttam, hogy beszélt bizonyos problémák pc-ui és hogyan kell megjavítani acestea.Poate tudok ad választ nekem: Van egy asztali, hogy nem tudom használni, hogy egyszerűen nem akar kezdeni . azaz, nyomja meg a start gombot, a LED-ek világítanak, és így a monitor üres, a Windows porneste.Care nem lehet a probléma?

 12. Adrian - mondta

  @bl: Próbálja meg gondosan törölni az alkatrészeket porral ... előfordulhat, hogy a monitor elromlott ... próbálkozzon újratelepíteni az ablakokat ... vagy megsérthette a videokártyát, ha azt állítja, hogy nincs képe ... azt mondta, hogy a LED-ek világítanak ... de a haragok forognak? hardu menj, kezdd? bekapcsolva marad, megszakad? (Mármint a merevlemez) Nem adott meg részleteket ...

 13. Meddig nem telepítette a ws-t és milyen tapasztalatai vannak benne? Próbáld ki a TuneUp-ot is, nagyon jó, ez egy útmutató a webhelyen. Ha még mindig nem működik, ahogy Adrian mondta, adjon meg további részleteket.

 14. Nem tudok beszélni, windows, mert hogy ott a porneasca.Cum írtam, nyomja meg a start gombot a számítógépen, és astept.Se LED-ek világítanak, igen, hűvösebb futás és a kemény munka azt hiszem, legalábbis úgy néz ki fényt A képernyő teljesen semmi.

 15. Ez már valami. Furcsa, hogy nem látja a monitort, próbáld meg bekapcsolni az összes kapcsolat, monitor kábel, ha ez nem működik, a probléma elég komoly.

  A video kártya fedélzeti vagy külső?

 16. Ez egy régebbi rendszert, tettem deoparte.Placa és videó nvidia geforce 2, azt hiszem, externa.Cablurile megnéztem, akkor megpróbáljuk eltávolítása prafului.Si azt hiszem, komoly problémák nem Érdemes befektetés is.

 17. Nos, ha minden a régi, hogy tapasztalatokat szerezzenek. Miután azt mondom, hogy ez nem egy új környezetben. Próbálja meg eltávolítani, törölje, cserélje ki a lemezt. Én is volt egy tábla még mindig néha nem indul el, és amit fentebb már említettük, gyaloglás után.

 18. nimik még nem, mert ez nem az én szüleim aggódnak vbesc pisul de garancia májusig, mit kell csinálni, akkor megy nekik, vagy várjon májusig, és da dak il megy , hogy mit kell mondani, kaptam a flamingó

 19. Tudod venni neki, de azt mondom, hogy 1000 okok miatt, amely már nem megy, csak annyit provocoate. Még lehet sikeres. Tudsz próbálni, és vigye, aki fix számítógépek, hogy hol él (csakúgy, mint lágy, többezer 300 valahol, ahol én vagyok a régi.)
  Ha jótállásba veszi, és "meggyõzi" egy másikkal az ott levõn, ha kinyitja a forrást (4 csavar), megnézheti a kondenzátorokat, ha felfújtak, akkor eltûnt.
  Ha csak oda, hogy egy akkumulátor. alaplap, nem tudom, a sorozat, van néhány olyan vastag, mint az óra csak megér egy ezer 5 valuta. Ez problémákat okoz a BIOS-ban.

  Ha elmondja nekik, hogy pontosan mi történik veled, ha problémák később, és még nem nyilatkozott arról, pontosan, csak annyit fogsz kapni

 20. Arra gondoltam, hogy egy másik lehetőség, hogy visszaszerezze a fogyasztóvédelmi AjTi a flamingó, bízom benned, és, hogy ez lenne a megoldás, amely végül is elmondja neki, hogy putzin, mint én voltam a városban, és akartam, hogy a Vessünk egy lépést Musa lu 2007 fratemiu ez megtörténik, apám elment vele a flamingó, és elvitték, hogy fent említett pisiu hogy most tarts szíves adott 27 mn mellett intradebar pisiu is ott volt az LCD monitor billentyűzet egér hangszóró stb, így talán nush nem lehet sok pénzt, de semmi más nem igazán intzeleg neki apa most nem túl jó a számítógépek, így kap becsapott testvér nem banditák AjTi a flamingó, de Én most nem intzeleg más, az azt jelenti, a nehézkes asha egyáltalán bárki, aki szeretné, hogy megvásárol egy számítógép ishi összes Asha nem pontosan úgy, ahogy a bemutató spuneqaa kristály alkatrészek AjTi május bölcs, hogy nekik pontosan mi a szerzés nekik raktáron, és nem eladni, de ez nem jelenti azt, hogy verni néhány ember ad egy szép-től, ez a verzió is gondolt és a fogyasztók védelme

 21. Katoxy - mondta

  Valami css ptr kezdők nincs?

 22. @Katoxy:
  Van kezdő, de a jövőben jobb lenne, hogy használja a kereső az oldalunkon.
  https://www.videotutorial.ro/?p=560

 23. Nekem van a Leadtek GeForce 7600 gs, megyek, és 60 hőmérséklet fok így mit írtam fentebb, én valóban újra a játékot, és különösen Kand tvtuner TV-t nézni, azt gondoltam, hogy változtatni hűtőlapja egy kiegészítő videokártya hűtő, mit avetzi, és lehet, hogy ok mer én dragutz ajánlani nekem egy jó hűtő lemez mea.Multumesc ptr!

 24. Adrian - mondta

  @gigi: Az nVidia emberei pofátlanok és kiváló minőségű termékeket készítenek, és nem hiszem, hogy a hűtése nem lenne elégséges.Az összes PC problémája a Forrás, amire nem tudom, miért nem figyel rá senki !! Ez az egyik legfontosabb összetevő ... Szeretem Cristit, a forrás a PC szíve, ha a forrás nem ad elég áramot ahhoz, hogy elvégezhesse a munkáját, akkor nyilvánvalóan a táblája keményebben "csíp". Azt javaslom, vegye le róla a kolerát ... menjen, vegye meg a hőpasztát, és vigye fel a videokártya processzora és a hűtő közé. bármi belefér bármibe ... szuper kiegyensúlyozatlan rendszerek közvetlenül a polcról, ahol az alkatrészek egymás mellé kerülnek abban a számítógépben, amelyek valójában még egymással sem dolgoznak, vagy nem kompatibilisek ... mi nem flanco, altex, hogy nagy pénzt keressenek ...

 25. @ Adrian

  A legtöbb N, termelő dedikált játék táblák (ami van, és hűtők), valamint a felhasználók számára, akik nem játszanak (nincs hűtő)

  @ Gigi
  Mit tehetünk, hogy egy hűvösebb, és tedd a tányéron radioatorul. Minden hűvösebb ezt a munkát, akkor esetleg meg az egyik vékony, nem húzza soket lemez.

 26. Mihai - mondta

  Köszöntelek benneteket, tudod, hogy most már nincs nvidia nem Isten, és milyen vigyázzon ezekre a hűtés függ a fórumon egy másik, például a CICA 260 plasticu belül srác, mint a pokol

 27. PNP76 - mondta

  Gratulálok a bemutatóhoz, korábban még nem használtam az Illustrator programot, de most már tudom, hogy mit csinál, és érdemes letölteni

 28. CODRIN - mondta

  Van egy alaplap EPOX EP-Model 9NPA + és szerettem volna csinálni egy BIOS-frissítést, de nem tudtam. Néztem videotutorialul a frissítési oldalt egy tábla Gigabit tenni neked, de az én epoxi kicsit másképp. Kérjük, adj néhány tanácsot, hogyan lehet elérni ezt a update.Va köszönöm!

 29. Alex - mondta

  Codrin, hagyja észrevételeit a bemutató az adatok nagyobb valószínűséggel, hogy segítsen valaki, azt mondom, de én soha nem faut naprakésszé a bios, azt hiszem, megtalálni a hivatalos honlapon valamit vagy faq. Próbáld ki.

 30. Ale [X] - mondta

  Gratulálunk már jött a LOGO reusit.Eu Adobe CS4 de hasonló.

 31. I és io Én adobe photoshop cs3

 32. Nem kell a problémát, mindent, és nem akarta, hogy a hozzászólásod a célra, csak azt akartam látni, hogyan működik címkék fölé a megjegyzés beviteli mezőbe, kielégíteni a kíváncsiságát megmutatja, hogy mit csinálok ezek tags:
  1. A „b” szövege a következő: demó
  2. "i”Készíti a szöveget demó
  3. a "link" linket rejt a szöveg mögé "demó ha rákattint a linkre, akkor küldött egy megjegyzést a fenti.
  4. "del”Így szól:demó
  5. A „b-idézet” szövege a következő:

  demó

  6. A „kód” lehetővé teszi a kód beillesztését a megjegyzések szakaszba, az alábbi példa szerint:
  < ?php if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) { $uri = 'https://'; } else { $uri = 'http://'; } $uri .= $_SERVER['HTTP_HOST']; header('Location: '.$uri.'/xampp/'); exit; ?>

  Például a "b" címke használatához kattintson rá, majd írja be a kívánt szöveget, majd kattintson a "Címkék bezárása" gombra.

 33. Gili - mondta

  Igen ... ez valami ... ezt vektorgrafikának hívják, munkára és türelemre van szükség ... de ennek a képnek az az előnye, hogy olyan nagy méretűvé teheti, amennyit csak akar, anélkül, hogy minőségét vesztené ... 🙂 néha ez az opció NAGYON értékes :), ahogy mondtam a szándék érdekes ... különösen azok számára, akik most kezdik a grafikát ...

 34. Razvan - mondta

  Hosszú ideje és őszintén figyeltem az ön által készített oktatóanyagokat, csak dicsérő szavak és gratulációk vannak az Ön számára. De ez a bemutató… sok kívánnivalót hagy maga után! Nem sokat hallottam, mert a hang hihetetlenül rossz, és Alex… minden tiszteletem, túl gyorsan haladt a kezdőknek szánt műveletekkel. nem is beszélve a sietős magyarázatokról! :( eddig mindent megértettem, amit ezen az oldalon bemutattak, megértem, hogy Önnek nem kell ezt tennie mit csinálsz, de légy kifejezettebb, legalább gondolj arra, hogy egy bolondra (vagyis én) nézek, aki nem nagy szakértő, és mint ilyen nem sokat ért, ha így fut egy szoftveren keresztül, elegendő cucc van benne. Kísértés volt, hogy azt gondoltam, hogy sietősen és gyorsan haladtak előre, de a többi oktatóanyagra emlékezve szeretném azt hinni, hogy tévedek. különben azzal a kockázattal, hogy megismétlem magam ... tegyen egy kiváló munka! megbecsülés és csodálat.

  • Ciprian - mondta

   iratkozz fel, mit mondott Razvan.
   üdvözlet a kezdőknek való segítségről, de tippként Alexnek: próbálj sokkal lassabban haladni, és amennyire csak tudsz, 2-3-szor elmagyarázni azt is, hogy mit szeretnél csinálni ... és próbáld meg elkapni az egész alkalmazásablakot, hogy megtekinthesd az összes menüt program (például ebben az oktatóanyagban nem láthatja, hol választotta ki ezeket a menüket) ...
   különben is köszönöm a bemutatót ... Nem nagyon használom az illusztrátort (kivéve, ha szükséges), a photoshop ugyanaz (gyakrabban, ami igaz, mint az AI) ... egyébként Corel naponta 🙂

   Razvan: Hosszú ideje figyeli a konzultáció az Ön által, és őszintén szólva, csak dicsérő szavakat, és gratulálok voi.insa ez a bemutató is ... hagyjuk mindig nagy dolog nem hallottam, hogy a hang hihetetlenül ostoba és Alex ... minden tiszteletem, működése mozgott túl gyorsan számunkra incepatorii.ca nem beszélve lazán adott homályos magyarázatot!: (mielőtt megértettem mindent be ezen az oldalon, akkor megértjük, hogy nem köteles a amit csinálsz, de magyarázható, legalábbis azt hiszem, a megpillantása bolond (vagyis én), hogy ez nem nagy szakértő, és mint ilyen, nem lesz sokkal, ha fut a szoftver, amely van elég cucc el.am a kísértés, hogy úgy gondolja, hogy ez történt, és sietve gyorsan előre, de a többi eszembe tutorials Szeretném azt hinni, hogy insel.in Egyébként hogy ismétlem magam ... hogy kell Õ kiváló! megbecsülést és csodálatot.  

 35. Razvan: Hosszú ideje figyeli a konzultáció az Ön által, és őszintén szólva, csak dicsérő szavakat, és gratulálok voi.insa ez a bemutató is ... hagyjuk mindig nagy dolog nem hallottam, hogy a hang hihetetlenül ostoba és Alex ... minden tiszteletem, működése mozgott túl gyorsan számunkra incepatorii.ca nem beszélve lazán adott homályos magyarázatot!: (mielőtt megértettem mindent be ezen az oldalon, akkor megértjük, hogy nem köteles a amit csinálsz, de magyarázható, legalábbis azt hiszem, a megpillantása bolond (vagyis én), hogy ez nem nagy szakértő, és mint ilyen, nem lesz sokkal, ha fut a szoftver, amely van elég cucc el.am a kísértés, hogy úgy gondolja, hogy ez történt, és sietve gyorsan előre, de a többi eszembe tutorials Szeretném azt hinni, hogy insel.in Egyébként hogy ismétlem magam ... hogy kell Õ kiváló! megbecsülést és csodálatot.

  Igen Razvan egy tutorial készült sebesség, azt hittem, lassabban mozog, de azt gondoltam. (És azt is találtam ezt, és ez idegesít)
  A hang rögzítésre rosszul, hogy nem először Camtasia (most már tudom, hol tévedek)
  És a bemutató gyengébb, mint az első, mert a második bemutató. (Kész a másik után mindenekelőtt ezen az oldalon)
  Talán most majd jobb lesz, de most én is minden bemutató helyek az USA-ban, vannak más források tanulás értékelik.
  Sok szerencsét, PS nem nehéz.

 36. Laurryano - mondta

  Nagyon érdekes bemutató.
  Kérjük, minél több a Photoshop, az Illustrator vagy a Corel x3.
  Köszönjük!

 37. A videotutorial a Corel Draw jó lenne, a vektoros képek

 38. Adrian - mondta

  alex nimik de nem tudom, hogy előre ilyen útmutatók innen után videotutorial.ro Krisztus, és ez stimwz

  • Alex - mondta

   AdrianAlex nimik de tudom, hogy az, hogy előre jelezni ezeket a konzultáció után itt videotutorial.ro Krisztus és stimwz  (Idéz me)

   Nos, én nem mást. Ha azt mondod, hogy ez azt mutatja, a legjobb, igen, ez az. Amellett, hogy sokkal több türelmet, mint én.

 39. Adrian - mondta

  Alex és szeretnék, hogy a tutorial a Photoshop CS 3 nekem Lam telepítve van, de itt van egy nagy probléma, ha akarok deexplu szöveget valami más módon, és hogy az új akolo hoz háttér és maiz jég a méretei a háttérben kívánt csirke is valahol da capaciatea valami 11 gb stb, ha én meg a explu 800 a 600 mondom, hogy nem tér, amely meghaladja akolo GB én nem értem, és szeretnék egy sor Photoshop cS 3 ha lehetséges MS és tudjuk, hogy te vagy az egyetlen névleges

 40. Marius - mondta

  hi Cristi mauit dp oktató honlap minden alkalommal, és sokat tanultam, de Érdekel a legjobb karaoke program, hogy egy tutorial arról, szerencse is!

 41. nagyon nehéz

 42. Érdekes lenne tutorial, hogyan kell ezt csinálni ..http://www.youtube.com/watch?v=huLAAUZ4pf0&feature=mfu_in_order&list=UL

 43. mariano197761 - mondta

  Nagyon unalmas ez az egér ... Egyébként nem volt türelmem megnézni ezt az oktatóanyagot, de azt gondolom, hogy azok, akik játékokat készítenek a PC-n, ha ilyen módon rajzolják meg ezeket a karaktereket, évmilliárdokba telik, amíg csak a tájakat befejezik, nemhogy adni és élni ... A hangot is zavarták a föld elektromágneses hullámai ... Más oktatóanyagok valóban sikeresek, és valóban inspirációt adnak nekünk ... .. Mit kezdjünk velük, egyik jó, másik gyengébb!

  • Alex - mondta

   mariano197761:
   Nagyon unalmas ez az egér ... Mindenesetre én volt türelme, hogy néz ez a bemutató, de azt hiszem, azok, akik létre játékokat a PC-n, ha felhívja a karakterek így telne évmilliárdok befejezni csak tájak, nemhogy őket adni és viatza .... hang ugyanaz, megszakad az elektromágneses hullámok a Föld .... Más útmutatók nagyon sikeres volt, és még nekünk ihletet ..... ott megy, egy jó, más, slabutz!

   Ha érdekel a tervezés 3D látszó játékok. Maya, Max, te mit akarsz.
   Ami a többieket illeti, igazad van

 44. mariano197761 - mondta

  Kérdésem lenne erre a webhelyre vagy azokra is, akik foglalkoznak ezekkel az oktatóanyagokkal, nevezetesen:… hogyan illeszthetnék be egy videóba, a képernyő sarkába egy logót, amit én így hívok, mint a tv, ANTENNA 1, PROTV, PRIMA TV vagy bármilyen más név, egy filmen, például a nevem vagy bármi, ami eszembe jut, ami egyszer be is mutatkozott, a következő megtekintéskor feltették ezt a dolgot?! Várom a választ e-mailben vagy egy linken keresztül, vagy miért ne, ezen a webhelyen egy video bemutatót, amely részletesebb információkat tartalmaz a programról… Kíváncsiságból mindannyian sokat kell tanulnunk, könnyű! Tisztelet mindazoknak, akik ellátogatnak a "VIDEOTUTORIAL.RO" oldalra, valamint azoknak, akik foglalkoznak a fejlesztésekkel és új ötletekkel vagy javaslatokkal állnak elő!

  • mariano197761:
   Van egy kérdésem magam ezen az oldalon, vagy azok, akik ezekkel oktatóanyagok, nevezetesen: ..., ahogy csak tudtam, és én került egy videó képernyőn egy pedig a sarokban, egy logó, ezért hívják, mint a tv antenna 1, Pro, ELSŐ TVsau más név egy film film, például a nevét, vagy bármi jut eszembe, hogy ha be, a következő céllal, hogy továbbra is írt, hogy a dolog! Várja a választ az e-mail vagy egy link, vagy miért nem videotutorial ezen a honlapon több információt, hogy a program .... Kíváncsiságból mindannyian tanulni sokat, ushor-ushor! Az összes olyan, akik ellátogatnak ezen az oldalon "VIDEOTUTORIAL.RO" és azok, akik gondját neki, és olyan új ötleteket!

   Ha van egy rekordot Camtasia export lehetőség, ha be egy vízjelet (logo dolog), ha nem is a gyártás utáni programok, ATFER Effects, Premiere stb.

 45. CLAUDIA - mondta

  Dany:
  Érdekes lenne tutorial, hogyan kell ezt csinálni ..http://www.youtube.com/watch?v=huLAAUZ4pf0&feature=mfu_in_order&list=UL

  Én egy vagyok kétségbeesett, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni. De hogy jön?

 46. Bassza meg a bemutatót.

 47. Logókat készítettem a "https://www.logaster.com/ro/" címen, és egész rendben és nem túl bonyolultnak tűnt

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.