Hogyan bontakozik ki, és hogyan manipulálja formátumban magic iso készítő FIU videó bemutató

Előbb vagy utóbb mindannyian találkoztunk, és minden találkozunk bizonyos fájlok, letöltött torrent weboldalak amit nem lehet visszavonni, mert egy idegen formában nevű FIU.

Semmi sem fog Uif Megvan ez a következő bemutató videó egy izgalmas program, mint PowerISO, az úgynevezett mágikus iso fenntartva.

Ez a varázslat ISO Maker segítségével manipulálni, megtérít és éget a furcsa formában nevű FIU.

Ez a formátum nem furcsa, sőt egy nagyon biztonságos formában, hogy tudunk támaszkodni fájlok tárolására félelem nélkül, hogy romlik az idő múlásával, ahogy ez történik az ISO vagy más formátumban.

A dolog, ami ellenőrzi, és én, amire mea.Personal nem volt probléma ezzel a formátummal ellentétben más formátumokba, hogy sokszor fejfájást.

A következő video tutorial megmutatja, hogyan letölti, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani mágikus ISO Maker programot, amely képes megnyitni, manipulálni, és módosíthatja iso fájlokat FIU.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Helló, testvér, azt mondhatom, hogy nagyon erős vagy, azt hiszem, jó, ha van valaki, aki segít olyanoknak, mint én, vagyis azok, akik nem nagyon jók a számítógépben. Az oktatóanyagok 90% -át néztem megcsináltad őket, és még most is sok dolgot tudok. Nagyon köszönöm, és tartsd fenn.

  • nagyon jó bemutató, de van egy kérdésem: miért nem lehet közvetlenül használni Uif formátumot, és meg kell alakítani iso? nem lehet telepíteni közvetlenül a FIU?

  • @som: Mivel nem sok program tudja, hogyan kell működni a FIU-val, és ha egyes programok FIU-nak tekinti azt, nem tudom, hogyan kell velük dolgozni! Az UIF inkább az archiválás, a fájlok titkosításának egyik módja, az UIF kép neve nem túl jó, de kérlek ... Világosabban, az UIF többféle fájl „becsomagolása”.

  • Hi poi után ezzel az ISO fájlokat nyit?
    nekem Letöltöttem egy játék, és én formatu FIU végezte Magis ISO, de ha adok, hogy nyissa megnyitja a programot: |
    kell, hogy a fájl CD-n vagy: D

  • @Denisa: Miután konvertáltam ISO-ra, vagy CD-re / DVD-re írtam, vagy egy ISO képemulátor-emulátort használtam, mint például a daemon Tools vagy az Alkohol 52% -a. a Daemon Tools oldal jobb oldalán levő keresés során a Daemon Tools CD-t szimulál, és gyakorlatilag nem kell égetni a CD-n, használhatja emulációval ... a megfelelő oktatóanyagban jobban elmagyarázza neked ...

  • A radu77 nem rejtett beb3_mykk? Hiába figyelmezteted őt, hogy ez a fiú nem néz vissza, hogy megnézze a hozzászólásokat ... kommentálja és hagyja .... Istenem, milyen emberek ... milyen fenébe hagysz olyan szövegeket, mint például "jó", nagyon meg kell verni a fejében hagyjon ilyen megjegyzéseket ... Néhányuknak kereke van a fején, vagy 11 éves, és unatkozni fog, és mit mondnak? hagyjunk néhány megjegyzést ... Istenem, milyen emberek !!!

  • @Adrian: Nem kérdezem tőled, miért sérted meg a világot anélkül, hogy tudnád is, mert tudom a választ ... de ha olyan okos vagy, akkor rájössz, hogy nem vagyok bebe3_mykk. Te biztosan nem tartozik a Videotutoriale.ro csapatba. . Úgy gondolom, hogy mindenki szabadon kifejezheti magát, ahogy kívánja, akarta mindenki megcáfolni? Nem mindenki olyan okos, mint te ... Milyen emberek !!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.