Hogyan bontakozik ki, és hogyan manipulálja formátumban magic iso készítő FIU videó bemutató

Előbb vagy utóbb mindannyian találkoztunk, és minden találkozunk bizonyos fájlok, letöltött torrent weboldalak amit nem lehet visszavonni, mert egy idegen formában nevű FIU.

Semmi sem fog Uif Megvan ez a következő bemutató videó egy izgalmas program, mint PowerISO, az úgynevezett mágikus iso fenntartva.

Ez a varázslat ISO Maker segítségével manipulálni, megtérít és éget a furcsa formában nevű FIU.

Ez a formátum nem furcsa, sőt egy nagyon biztonságos formában, hogy tudunk támaszkodni fájlok tárolására félelem nélkül, hogy romlik az idő múlásával, ahogy ez történik az ISO vagy más formátumban.

A dolog, ami ellenőrzi, és én, amire mea.Personal nem volt probléma ezzel a formátummal ellentétben más formátumokba, hogy sokszor fejfájást.

A következő video tutorial megmutatja, hogyan letölti, hogyan kell telepíteni, és hogyan kell beállítani mágikus ISO Maker programot, amely képes megnyitni, manipulálni, és módosíthatja iso fájlokat FIU.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Szia..Bátyám, mondhatom, hogy nagyon erős vagy, szerintem jó, hogy van még valaki, aki segít nekem, mint én, vagyis azoknak, akik nem sokat tudnak a számítógépekről, ale. Megnéztem az oktatóanyagok 90% -át kész és most is sok mindent tudok.Köszönöm szépen és tartsd tovább.

 2. beb3_mykk - mondta

  jó és ez a bemutató CRD ff k minden oktató 10 megjegyzés ;)

 3. nagyon jó bemutató, de van egy kérdésem: miért nem lehet közvetlenül használni Uif formátumot, és meg kell alakítani iso? nem lehet telepíteni közvetlenül a FIU?

 4. Adrian - mondta

  @som: Mivel nem sok program tudja, hogyan kell működni a FIU-val, és ha egyes programok ezt FIU-nak tekintik, akkor nem tudom, hogyan kell velük dolgozni! Az UIF inkább az archiválás, a fájlok titkosításának egyik módja, az UIF kép neve nem túl jó, de kérem ... Világosabban, az UIF több fájl „csomagolásának” módja.

 5. Köszönöm szépen, most már értem.

 6. Denisa - mondta

  Hi poi után ezzel az ISO fájlokat nyit?
  nekem Letöltöttem egy játék, és én formatu FIU végezte Magis ISO, de ha adok, hogy nyissa megnyitja a programot: |
  kell, hogy a fájl CD-n vagy: D

 7. Adrian - mondta

  @Denisa: Miután konvertálta ISO-ra, vagy CD-re / DVD-re írta, vagy ISO képemulátort, például ingyenes démoneszközöket vagy 52% -os alkoholt használt, amely ingyenes, ha nem érted, miről beszélek, van egy oktatóanyagunk a Daemon Tools-ról a Daemon Tools oldaltól jobbra, a Daemon Tools szimulál egy CD-t, és gyakorlatilag nem kell írnia a CD-n, emulálva használhatja ... jobban meg fogjuk magyarázni Önnek abban az oktatóanyagban

 8. radu77 - mondta

  Nagyon jó bemutató

 9. Adrian - mondta

  radu77 nem leplezett beb3_mykk? Hiába figyelmezteti őt, hogy ez a fiú nem néz vissza, hogy megnézze a bejegyzéseket ... kommenteljen és távozzon ... Isten, milyen emberek ... mi a fenének hagysz olyan szövegeket, mint „ft jó”, nagyon meg kell verni a fejedben, hogy ilyen kommenteket hagyj ... néhány ugrottak a kerekek a fejükre, vagy 11 évesek és unatkoznak, és mit mondanak? hagyjunk néhány megjegyzést ... Istenem, milyen emberek !!!

 10. radu77 - mondta

  @Adrian: Nem kérdezem, miért sérted meg a világot anélkül, hogy tudnád róla, mert tudom a választ ... de ha olyan okos vagy, rájöhetsz, hogy nem vagyok bebe3_mykk. Biztosan nem vagy a Videotutoriale.ro csapat tagja. Szerintem mindenki szabadon kifejezheti magát, ahogy akarja, mindenkit meg akartál szidni? Nem mindenki olyan okos, mint te ... Milyen emberek !!!

 11. gaby_mario - mondta

  Szia, követtem a lépéseket, és azt mondtam IAI lezuhan, és én ismerem valamelyest a számítógépek, de ez a hiba, amikor akarom, hogy kibontsa a Uif formátum soha nem láttam, tud nekem segíteni?

 12. Helló. Ne engedje, hogy a 300 MB-nál nagyobb fájlokat manipuláljam, írjon nekem egy próbaverziót. Miért kell valahogy regisztrálnia? Ha igen, ki tud segíteni a regisztrációban, mert 1001 sorozatot vettem igénybe, és nem regisztrálnak!

 13. Adrian - mondta

  @rZy: Próbaverzióként korlátozott a használata, ha teljes lehetőségét szeretné használni, meg kell vásárolnia vagy regisztrálnia kell! A legtöbb próba ilyen ... vagy 30 napra megadja az összes funkciót, vagy korlátozza a funkcióit ... sajnáljuk, de nem tudunk segíteni a sorozatban. Ez egy pénzzel rendelkező szoftver, kereskedelmi adik, és nem tudjuk Sorozatot adunk, mert ez a kalózkodás népszerűsítését jelentené, és ilyesmi illegális! magának kell megtennie a sorozattal kapcsolatban ... torrentekből vagy odc-ből is megkapja, van egy bemutatónk a torrentek vagy hubok használatáról. Írja be a jobb felső sarokban található keresésbe is: Apex vagy utorrent vagy bitcomet, írja be, és megtalálja oktatóanyagok, segítségükkel kereshet szoftvereket ...

 14. roserubis - mondta

  Nem sikerült, valahogy 😕! Mindent megteszek, adok "konvertálást", választom a * .iso formát és adom a "konvertálást". Akár 13% -ot tölt be, akkor az a betöltési sáv bezárul, és a képet, ahová mentettem, csak kisebb méretben kapom meg [a * .uif fájl 782 MB volt, és a magiciso-val való átalakítás eredményeként kapott kép 105 MB] .. hmm. Az eredményt [image * .iso] démoneszközökkel csatlakoztatom, rendben, és amikor kinyitom, megjelenik a szokásos üzenet: "Kérem, helyezzen be egy lemezt a G meghajtóba:.", Bár a kép a démonban van.
  puitn segíteni? Köszönjük!

 15. Adrian - mondta

  @roserubis: biztos benne, hogy a Magic Iso nem próba, és be van jegyezve ??? Mert ha próbaverzióról van szó, és ha konvertálni akarsz, akkor nincs rá engedélyed, akkor az nem engedi, hogy a teljes képet csak annak 5 százalékára konvertáld ... Itt szeretnék költeni, hogy ez lehet a probléma ...

 16. Julian - mondta

  Nekem is van egy problémám 100% -osan megnéztem az oktatóanyagot, és amikor feltettem a képet az átalakításra, az azt mondja, hogy "az addind fájl túl nagy" DC azt mondja nekem ezt a dolgot ??? ez az én azonosítóm, ha tudsz nekem segíteni bv.iulian

  • Adrian - mondta

   Kérjük, írja meg a Google: UIF ISO da be, majd kattintson az első eredmény, töltse le ezt a kis programot, amely nem igényel telepítést, hordozható, fuss ez az első esett böngészhet PC és adjunk hozzá egy Uif képen böngészhet 2 és választhat, hogy a iso eredő átalakítás kis program ingyenes és rendkívül könnyen használható, remélem, már hasznos!

 17. adrian - mondta

  Hello. Van két rész a játék RAR archívumokat. Az archívum két fájlt, az egyik több mint 300 MB formátumban. mdf és egy 5 Kb formátumban. MDS
  Van tapasztalata a virtuális CD-k, de az ötlet. Telepítettem magic iso, szoftver a kép és a mágia lemez képalkotó szoftver fut, mert megértettem, hogy ezek a formátumok készülnek magic iso. de mi semmit. Csináltam virtuális kép két irattárában, de valójában a mount drive kép nyitja a két fél benyújtani. néhány instrukciót? ..

  • Adrian - mondta

   Kivonat az archívum ad képeket Daemon Tools, és megpróbálja telepíteni, vagy alcohool 52% még mindig egy emulátor, mint a Daemon Tools, ha nem tud írni akár használni Daemon Tools Daemon Tools Search nyomd meg az Entert, és megtalálja tutorial!

 18. adrian - mondta

  köszönöm a választ. Megpróbáltam kivonat, de amit látok, az a fehér ablak. Tekintse írja fel a játék neve. Aztán ott vannak a fülek File Edit View Help. Nem ASCII karakterek a képernyőn, miután a mutató ablak folyamatok hosszú és fehér ..

  • mirceag - mondta

   Adrian mdf (visszafejteni médiafájl) egy adott formátumot programot
   Alkoholtartalom 120%, próbálja meg telepíteni ezt a programot, és csatlakoztassa hozzá az mdf képet, közvetlenül láthatja az archívumát. Telepítéskor virtuális lemezt készít a számítógépemben, kattintson rá a jobb egérgombbal, és válassza a "mount image> open" lehetőséget. Megmutatja neki az utat. Abból, amit mondott, a két kép (mdf és mds) különböző archívumokban található, általában egymás mellett kell lenniük. Vagy talán félreértettem. Ha nem működik, próbáld meg kivonni és tedd ugyanabba a mappába, majd próbáld meg gyakorlatilag újra felszerelni őket, vagy alkohollal, vagy démoneszközökkel.

 19. BRAVO! valami gyönyörű!

 20. Ionut - mondta

  Hi, tud valaki mondja meg, hogyan kell átalakítani bin iso magic iso-től?

 21. Dada - mondta

  Szia, követtem a lépéseket eladási fájlt az iso Uif formátum írtam majd egy CD-t a Nero, de u nem nyitotta fisieru kér u eltávolítása CD és indítsa újra be újra, és ezt, és minden ne nyissa ki a programot, tud valaki Zia miért? köszönöm

 22. Suciu vágy - mondta

  Kerestem DA YO MA HOGYAN MAGIC ISO munkához!

 23. axelluny - mondta

  A legteljesebb tanfolyam program manipulált képek, mint a neve is mondja ULTRA ISO, NOT (MAGIC POWER ISO vagy ISO). És ez a program tudja alakítani a képfájlt, az ISO fájl csak dobtak a felszínen, a mentő kérve milyen formában szeretne muult salvezi.Este nehezebb, mint amit én láttam, hogy mire használod a videotutorial.Am is kérni az következő dolog, vagyis, hogy hogyan működik az Easy BCD Ultra ISO társított a terméket firma.Acest program használja ugyanazt a felületet használják PTR többes indítású cd, dvd bootabile.E lehet, hogy nagyon bonyolult, bár, ami a román gondolom, hogy megkönnyíti a helyzetet.

 24. és IFO-ról vagy VOB-ról avi-ra hogyan lehet átalakulni? még mindig ezzel a programmal? szóval lefilmeztem valamit és DVD-re tettem ... és most módosítani akarom a videót, és ez nem engedi. és ne uif..ii ifo és vob (több videó is van)

 25. szövetséges - mondta

  Nos, elvettem a netet "a sims2", feltörtem az egészet ... de amikor rákattintottam, azt mondja: "Kérem, helyezze be a megfelelő CD-ROM-ot, válassza az OK lehetőséget, és indítsa újra az alkalmazásokat". .De a probléma… hogy nincs UIF-em a játékból. És nincs ISO-m sem. Kérem, segítsen nekem: ((Nem tudom, hol lehet beszerezni a FIU-t. Legalább ott vannak, ahol el van rejtve. Előre is köszönöm

 26. Alexutzu04 - mondta

  Meg tudom magyarázni nekem, hogy valaki át (MDF, MDS) az ISO? Van egy játék, és én inneaparat ps2. Iso fájlt felismerni azt ..

  • Alexutzu04: Tudom magyarázni nekem, hogy valaki át (MDF, MDS) az ISO? Van egy játék, és én inneaparat ps2. Iso fájlt felismerni azt ..  

   Alex, úgy tűnik, hogy az UltraIso-nak lehetősége van az mds / mdf fájlokat konvertálni iso fájlokká ... próbálja ki, mi kerül Önnek

  • Alexutzu04: Tudom magyarázni nekem, hogy valaki át (MDF, MDS) az ISO? Van egy játék, és én inneaparat ps2. Iso fájlt felismerni azt ..  

   AnyToISO konvertálni NRG, MDF, UIF BIN és ha több

  • vanessa - mondta

   Alexutzu04: Tudom magyarázni nekem, hogy valaki át (MDF, MDS) az ISO? Van egy játék, és én inneaparat ps2. Iso fájlt felismerni azt ..  
   .................................................

   Egy kis trükk ...kattintson ide… Másolja a képet . Mdf és. MSD a számítógépet, majd nevezd át a kiterjesztést . Bin
   Most nyisd Bűvész majd kattintson az Eszközök, majd tovább BIN az ISO . Gombra kattintva.
   Nyit egy kis panel a felső, és adja meg a helyét, hogy a kép megváltoztatja a kiterjesztést. Bin az alsó ... megnyit egy iso képet, és jelzi az új nevet, ahová menteni ... go button Konvergencia és kattintson rá .... Ez a kép írja meg a CD-n
   ……………………………………… ..

 27. Alexutzu04 - mondta

  Ment UltraISO ms ylye segítséget.

 28. Nagy tutorial! Csak így tovább a jó munkát!

 29. győztes - mondta

  Hello! Tettem egy ablakot a neten, azt akarom, shi sal által ISO! Tud valaki magyarázni, hogyan? Kérlek!

  • AdrianGudus - mondta

   győztesHi! Tettem egy ablakot a neten, azt akarom, shi sal által ISO! Tud valaki magyarázni, hogyan? Kérlek!  

   Nem értettem semmit meg véleményét. Legyen konkrétabb és részletesen, hogy pontosan mit szeretne csinálni

 30. Adyta - mondta

  Admyn zim nekem, ha viszont a ps játékok pc játék, de emulátor játszani őket, mint hogy ismerem pin.

Trackbacks

 1. […] - ISO kép vagy CD Windows XP-vel - ISO kép vagy DVD Windows Vista vagy 7 operációs rendszerrel - Magic ISO Maker szoftver - Daemon Tools vagy Magic Disc - Winrar vagy 7Zip Az első alkalommal a cae […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.