Hogyan tudjuk átvinni nál nagyobb fájlt 4 koncert egy USB stick vagy külső merevlemez

Ez a videó bemutató bemutatja, több mint 4 koncert egy USB stick.
Ha vásárol egy USB stick, mikor jön a méret 32.Acest FAT formátum lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen kezelhető a botot, és tudta, hogy a PC gond nélkül risc.Singura formátum nem kövér 32 átviheti egy-nál nagyobb fájlt 4 megoldást találni giga.Una a go-formázni NTFS formátumot, majd lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat meghaladja 4 giga.
NTFS formátum beszámolt a rendszeres merevlemez van a számítógépben.
Mi lehet akkor ugyanaz a probléma, és egy külső merevlemezt, így tudjuk át nagy fájlokat akkor kell változtatni a formátumot FAT32 NTFS.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokHozzászólások

 1. Costel - mondta

  miután megváltoztatta a formátum NTFS formátum mehet vissza fat32?

 2. admin - mondta

  Akkor visszatér zsírt, ha 32.
  VIGYÁZAT ha szomjas stick formázni NTFS nem távolítja el a botot a számítógépről közvetlenül, hanem csak a lehetőséget "Safe hardver eltávolítása" tálcát elérhető a jobb egérgombbal az ikonra.

 3. Costel - mondta

  Ha megváltoztatja a formátumot gyakran rontja a botot?

 4. boby_admin - mondta

  Nem hiszem, hogy fáj, de ez fájt neki formázott NTFS, és távolítsa el a számítógép, mint korábban.
  Ha NTFS a bot el kell távolítani a biztonságos megoldás a számítógépes hardver távolítani, nem érzékeli a számítógép USB kibír a CI tekintik HDD.

 5. Janus - mondta

  ahogy már küzdöttem, hogy egy nagy fájlt nem tudtam, mi van :)), most már tudom, hogy miért és hogyan ... ..thx

 6. Dany - mondta

  Hello, és gratulálok az oktató. Például találom ez a bemutató hasznos. Nem tudtam, hogy lehet átvinni nagyobb fájlokat 4 koncert egy USB stick. Lehet, hogy egy bemutató, és az USB biztonságos eltávolítása. Köszönöm.

 7. Denis - mondta

  2 hónap kín, hogy megoldást találjanak 4 ... gb gb van egy fájl 14, de nem tudtam, de most már TRANSPED a hd
  Köszönöm a segítséget :)

 8. Cosmin - mondta

  bn bn de ew nem tudja eltávolítani a játék archív (elveszett keresztül domus) .partitia NTFS kipróbált és C (tettem 20 és Fat32 gb) mit tehetek? hogyan jutok ki az archív? nem formátum?

 9. Adrian - mondta

  @Cosmin: általában némi partíciót C kevés helyet ... így csomagolja ki a C-ben kell, hogy kevesebb mint 20G ingyenes! ha nem kivonat a partíciót, amelyre már több hely! a D például ... ha nincs hely ... akkor meg kell adni valamit annak érdekében, hogy legalább 20 G, hogy akkor csomagolja ki a ...

 10. Cosmin - mondta

  ew poi..unde szeretné bontani az egészet úgyhogy 34 gb liber..si tenni megpróbálunk D és C 16 gb 6gb minden merge..sa nem csinál semmit az űrben E? eltávolíthatja mintegy 20gb: - ? futni?

 11. Adrian - mondta

  @Cosmin: Nem egészen értem, hogy mit akarsz csinálni ... van egy játék, és szeretné, hogy bontsa ki az archívumból? ingyenes kéne csak egy partíciót 20G szabad ember! Nem minden partíciót kell összefoglalni 20! de csak egy ... mit mondasz, ha azt szeretnénk, hogy kivonat WinRAR? Milyen üzenetet adsz? ez az üzenet? Itt az áll, hogy pontosan mi van írva a WinRAR ablakban, ha azt mondjuk, hogy nem csomagolja ki.

 12. Cosmin - mondta

  Nincs elég hely a lemezen.
  Write error: csak az NTFS fájlrendszer támogatja-nál nagyobb fájlokat 4 GB.
  Úgy tűnik tehát ..: - ?? Próbáltam egy partíciót a am44gb szabad és nem megy ~ X (

 13. Adrian - mondta

  @Cosmin: partíció, hogy megy, ahol kivonat az archívumban kell formázni NTFS legalábbis ezt állítja a hibát "Csak NTFS partíció támogatás nagyobb fájlokat 4GB" Ez lenne ... Azonban fama fordítás megérteni, hogy pontosan mit akar tenni? Játszunk egy stik archiválni kívánt kivonat a archív kemény? vagy hogy pontosan mit akar tenni?

 14. Cosmin - mondta

  Vettem egy játékot a torrent, és osztva fájlt, és azt szeretnék, hogy bontsa ki (tettem ezt most és mennek, de a játékok kevesebb, mint 4gb.) Partíció, amit szeretnék kivonat NTFS és Én 44gb liber.stiu ahogy én traduce.intrebarea ad nekem ez a hiba az én partíció NTFS, és több 20 GB a partíció
  PS: Sikerült extrag.am de Wizard of WinRAR, és soha nem összeomlik ...;))

 15. Gabi Ivascu - mondta

  Phase igazán érdekes megoldást távolítsa el az USB stick védelem lui.Putini tudják ezt .......
  Milyen tanácsot adnál nekem. Ragaszkodni, hogy megvásárol egy 16 32-G szélessávú ... min 20 30 az írás és az olvasás? ... .a Trade ... ..poate nem találja a parancsot.
  Köszönöm ..........

 16. boby_admin - mondta

  @Gabi Ivascu:
  Lehet vásárolni Kingston migo 2 de adok neki egy csomó pénzt, és nem érdemli
  Jobb, ha vesz egy hordozható merevlemez vagy laptop jó sebesség és tárolási kapacitást és nagyobb

 17. Gabi Ivascu - mondta

  Nagyon akartam, tájékoztató jellegű. vásárolni egy bottal.
  Nem G ... ..l mondta 2 16 32 G vagy G ... menj naponta ügyfelek
  és azt akarom, hogy kicsi, a pénz nem számít, arra gondoltam, hogy tudja, hol lehet adni a parancsot. HIGH SPEED professzionális egy.
  Nagyon köszönöm ......... remélem nem fog unatkozni.

 18. radu77 - mondta

  Nagyon jó bemutató, még megüt egy párszor helyzet
  asta.Eu'd talált más megoldást .Montam kép Daemon Tools
  és a tartalom CD-ről másolt virtuális bot, megy el.

 19. sceneminimal - mondta

  Hello! Van egy problema.Am tette botot NTFS formátumú, és miután másolt fájlokat benne barátom ki irányban anélkül le neki a parancsot, hogy hagyja abba, és majd amikor feltettem lam találták, hogy nem tudok másolni semmi sem törölni semmit, és még csak nem is formázni, mert úgy tűnik, ez hiba "A meghajtó írásvédett." tud valaki segítsen nekem megoldani ezt a problémát? Próbáltam formázni a HP HPUSBFW és UTILYTI BOOT DRIVE KEY és az eredmény ugyanaz volt autó.

 20. @sceneminimal:

  Próbáld ki Acronis Disk Director formátumban, és ha nem megy, mondja el barátjának vásárolni egy másik bot

 21. Adrian - mondta

  @sceneminimal: Talán az USB van egy gomb valahol, ahol lehet aktiválni ezt a védelmi funkció az íráshoz. Próbáld csirkét, hogy a gombot a másik helyzetét és minden vissza fog térni normal.Sau legvalószínűbb tört. Próbáljon ki egy másik állomás USB és egyéb calculator.Altii oldotta meg a reinstall Windows, a jövő NTFS ha ragaszkodik a fejed ruptu nem eltávolítani őt anélkül, hogy őt vegye biztonságos tárolása, ha azt FAT32 nem számít, ha meg ... csak jöjjön formázott ennek alapértelmezés FAT32

 22. Adrian - mondta

  @Adrian: Vagy akkor próbálja formázza Linux, ha a cienva amely Linux (Ubuntu), vagy ha ez túl fontos ... tudod telepíteni magát a Linux, vagy használhatja a Live CD-t Linux indítására (nem lesz telepíteni semmit, ha használja a linux live cD), és próbálja formázza Linux ... van néhány oktató Linux live cD ... megtalálni a keresés a jobb felső!

 23. sceneminimal - mondta

  Nagyon köszönöm srácok ilyen eltérések, de nem adta unu.Asta eredményeit kell dobni stick :)))

 24. viorelpicu - mondta

  Megjegyzés: Ha a Windows 7 már nem szükséges beállításokat téve Boby, mert ez a rendszer lehetővé teszi a FAT formázás, FAT32, NTFS és az exFAT.
  Nagyon érdekes tippeket helyreállítási Adrian stik egy fát és utána dobta Linux.Eu azonos (nem fogadta el, bármilyen sorrendben, bár ez volt a FAT32 formátumban)

 25. Calin - mondta

  Nekem van egy probléma több speciális, tud valaki segíteni.
  Miután törölte a partíciót a HDD (notebook, Seagate SATA 40GB, kihúzott egy PS3) I újra a Lemezkezelés partíciót és formázva FAT32 (a fat32format.exe Próbáltam más lehetőség).
  Azt akarom, hogy lehet használni, mint a külső merevlemezt a számítógéphez akár PS3. A probléma az, hogy nem ismeri PS3 külső meghajtók, hacsak nem formázva FAT32. Vezetek szerelt rack kifejezetten Asus Vento HDD 2.5 "(ez a fajta állvány nincs külön tápegység HDD, áramellátás USB-n keresztül, amely csatlakozik a számítógéphez, stb)
  Miután csatlakoztassa a számítógép merevlemezén, laptop házimozi és mennek, de nem ismeri fel a PS3 (Csatlakozó LED Power és Rack Access bejutását a villogás!)
  Ha tud segíteni valaki ...

  Ismeretes, hogy úgy látja, HDD PS3 mint FAT32

 26. Bulgac - mondta

  Köszönöm.

 27. tomitza - mondta

  Nekem van egy bottal a Kingston 4gb traiver idő, és mikor ragaszkodni őrmester, vagy valamit, azt mondja, hogy írásvédett, de nem megy formázott. Vannak olyan programok, illetve hogyan távolítsa írásvédettséget. marad hálás a tanácsát. my id tomitza.lovelyy

  • Adrian - mondta

   tomitza: Van egy bot Kingston traiver időpontja 4gb és ha azt akarom, hogy őrmester táska, vagy valami azt mondja, hogy írásvédett, de nem fog semmilyen formázva. Van valami védelmi programok vagy hogyan kell írni. marad hálás a tanácsát. én id tomitza.lovelyy

   Nézd meg alaposan, akkor kell egy buton például lemezeket, hogy adjon egy részét a védelem leállítására.

 28. Scofield - mondta

  Hello! Nekem van egy rúd 100 GB Kingston DT256 hogy nem formázni NTFS. Én meg NTFS formázási beállítások, de ha adok, hogy formázza ez ad nekem az üzenetet: "A Windows nem tudta befejezni formátum". Ehelyett lehet ex-FAT formázott zökkenőmentesen. Az ötlet az, hogy én ragaszkodni nekem a tv nem olvasni, mint USB NTFS formátumban. Megpróbáltam néhány program a neten, mint a "HP USB Disk Storage Format Tool" vagy "PeToUSB" velük, de mi nem. Próbáltam formázás opciót futási cmd-format .... és még akkor nem (itt kezd formában, de megy nagyon kemény, engem 3%-os 4 óra, így abbahagytam.) Érdekes, tudtam másolni nál nagyobb fájlokat 4 GB bot formázva FAT ex. Másoltam a blu-ray 12 GB és tökéletesen működött. Van valakinek egy saolutie és nekem?
  Köszönjük!

 29. tökfilkó - mondta

  videotutorialu e ff jó és Üdvözlettel sokat segít adj egy másik probléma is maradok én a zenét, fényképeket és DVD millió olvasni, de pc mutatja nekem, hogy üres, és nem tesz semmilyen mel ő, sem Sall méret nem tudom lehetővé teszi a számítógép zárva, és akkor gyullad ki újra kullancs benne lehet az ő alakja méret és iam adott, de degaaba nem törli a fájlokat, nem értem, ha tudja, kérem jutati kérjük annyira visszatérés, ha tudja, én id gabyrobuc kérem, mint adtam egy csomó pénzt, és azt hiszem, senki sem tehet semmit köszönöm mondani mindenkinek, aki információt szolgáltat tinetio mindezt azért, hogy azok, akik nem tudják, köszönöm elmondhatatlan ismét nagyon szépen köszönöm, és kérem contactatima ha tudsz valamit plzzz

  • Adrian - mondta

   tökfilkó: Videotutorialu e ff jó és Üdvözlettel sokat segít adj egy másik probléma is maradok én a zenét, fényképeket és DVD millió olvasni, de pc mutatja nekem, hogy üres, és nem tesz semmilyen mel ő, sem sal fél nem azt teszi, zárt a számítógépet, és kigyullad újra kullancs benne lehet az ő alakja méret és iam adott, de degaaba nem törli a fájlokat, nem értem, ha tudja, kérem jutati kérjük annyira visszatérés, ha tudja, én id az gabyrobuc kérem, mint adtam egy csomó pénzt, és azt hiszem, senki sem tehet semmit köszönöm mondani mindenkinek, aki információt szolgáltat tinetio mindezt azért, hogy azok, akik nem tudják, köszönöm elmondhatatlan ismét nagyon szépen köszönöm, és lesz Kérjük, ha tudsz valamit plzzz contactatima

   Ha adott egy csomó pénzt, hogy akkor minden bizonnyal van valahol egy gomb, akkor adjon neki ... elfelejtett atnt bot, oldalra fej ... kéne egy buton rajta, hogy buton használ védő fel a botot, adikca buton üzembe, hogy egy bizonyos helyzetben a bot nem tud írni / méret / delete áttért a szemközti ...

 30. ramon690692 - mondta

  Salut! Van egy sony rúd 32 GB, ami nem kell formázni NTFS. NTFS formázás opció tűnik számomra, de ha adok formátumban adja meg az üzenet: "A Windows nem tudta befejezni formában." Cserébe lehet formázni FAT formátumban ex simán. Az elképzelés az, hogy én bottal meg egy tv nem olvasni az NTFS formátumú, mint az USB vagy a magzat 32.exista szeretnék formázott USB szoftver oldalak? Gyermekek megy neki több, mint 4 gb ex-zsír formátumban de olvastam tv player, azt mondom, nem ismeri fel az USB k a többi pálca megy k megpróbáltam másokkal

 31. ramon690692 - mondta

  még valami senki nem tudja olyan programokat: ((

  • Francisc - mondta

   ramon690692: Program formázott USB-meghajtók

   Tudom, hogy jól, de a Windows XP:
   NTFS formázni egy USB stick, csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez, majd kattintson jobb gombbal a "Sajátgép", és válassza a "Manage". Ezután kattintson a "Device Manager" és nyissa meg a menü "Disk meghajtók". Kattintson a jobb gombbal az USB-meghajtó (Generic USB Flash Disk USB Device), válassza a "Tulajdonságok", és megy a tab "Szabályzat". A két lehetőség jelenik meg, válassza az "Optimalizálás teljesítmény" (default - Kiválasztott "Optimalizálás gyors eltávolítása", hogy megtalálja, de akkor válassza ki a lehetőséget, hogy azt mondtam, hogy), majd kattintson az "OK" . Ez az opció lehetővé teszi, hogy a meghajtó írási cache, ami lehetővé teszi azt formázni NTFS.
   Miután ezt a lehetőséget, menj a "My Computer", jobb klikk az USB-meghajtót, és válassza ki a "Format". A menüben a "File System" látni fogja a lehetőséget, hogy formázni NTFS.
   És ez minden. Most akkor van NTFS formázott USB stick.

 32. ramon690692 - mondta

  Francisc hello, megpróbáltam így igen nem megy formázza tart 3 órán át, majd azt mondják, hogy "nem tudta befejezni a Windows formátum." 32 van gb bot, valami gondolkodtam program k, így az ösvény klasszikus

 33. Francisc - mondta

  Nem tudom, miért nem megy. Megtettem egy időben, és működött a trükk (van windows xp?). Próbálja progranul "USB Disk Storage Format Tool" ingyenes. Megtalálható a másolás a név pontosan azt, amit írtam (idézőjelek nélkül) a Google kereső ablakot, jelölje be a "lapok Románia" ablak meg és linkek. Válassza ki az első kapcsolat (download.chip.eu). Így megy közvetlenül a program. Tudna segíteni. BAFTA!

 34. ramon690692 - mondta

  ms, mint Francis, egy program ala próbálja meg neki, ahogy én basic.ms vista, mint egyszer

 35. ramon690692 - mondta

  Próbáltam formázni ment ala programot és LCD elolvassa azt most megy Trieste Francisc tökéletes :-))

  • Francisc - mondta

   ramon690692: Próbáltam formázni ment ala programot és LCD elolvassa azt most megy Trieste Francisc tökéletes :-)) Idéz nekem

   Örömmel. Akkor nem sikerült, mert nem volt az első verzió XP. Írtam az első beavatkozás, ami igaz csak az XP. Ha azt mondta, majd gyorsan gyorsabban megoldhatók.
   Azonban jól sikerült megoldani a problémát.
   BAFTA tovább,

 36. pitzyy86 - mondta

  sceneminimal nem akarja eladni a botot, hogy? Megvenni. Mennyit kérsz érte? 0762637 ....

 37. gabriel - mondta

  hi, f videotutorialul érdekes, ha tudod, hogy decand küzdöttem, hogy egy filmet Stick 4 giga.Dar dc nem tudja letölteni a filmet, mint a 4giga az én comp, sikerült letölteni csak 30% (a fájllista), miután hogy egy piros X lehet az oka, hogy ram (512mb), megpróbáltam deswcarc közvetlenül egy külső merevlemez ... de ugyanaz a probléma (30%). Úgy gondoltam, hogy ha veszek egy ext nehéz mearga.Astept rekedten. köszönöm

 38. adiloiu - mondta

  Nagyon jó oktató 10.Am a jegyzetet, és van egy kérdésem: hogyan lehet megszabadulni a vírus be egy bottal? Nem igazán tudom, a számítógép megpróbálja elkapni annyi tőled.

  • Francisc - mondta

   Nagyon jó oktató 10.Am a jegyzetet, és van egy kérdésem: hogyan lehet megszabadulni a vírus be egy bottal? Nem igazán tudom, a számítógép megpróbálja elkapni annyi tőled. Idéz nekem

   Letöltés Panda USB Vaccine 1.0.1.4
   Hit program futtatásával: beoltott beoltott Computer majd USB (ha több is van matrica / kártyák / MP3 játékosok csinálni műtét védőoltás minden).
   Ezután meg kell győződni arról, hogy nem kapott semmit a számítógépen, letöltheti Malwarebytes -Anti'Malware. Telepíteni. A telepítés végén arról, hogy le kell ellenőrizni a következőket: Malware és indítás frissítése Malwarebytes'Anti-Malwarebytes'Anti-Malware. Majd a Befejezés gombra. A program indítása után válasszuk a Teljes vizsgálat, majd kattintson a Scan. A vizsgálat befejezése után kattintson az OK gombra, majd az eredmények megjelenítéséhez. Győződjön meg arról, hogy minden be van jelölve, majd kattintson az eltávolítani a kiválasztott (adott esetben - vagyis ha kimutatható valami). A végén megnyit egy fájlt a Jegyzettömb a vizsgálat eredményeit, ahol elolvashatja, mit tett, vagy tette ezt a programot.
   BAFTA.

   • adiloiu - mondta

    Letöltés Panda USB Vaccine 1.0.1.4
    Hit program futtatásával: beoltott beoltott Computer majd USB (ha több is van matrica / kártyák / MP3 játékosok csinálni műtét védőoltás minden).
    Ezután meg kell győződni arról, hogy nem kapott semmit a számítógépen, letöltheti Malwarebytes -Anti'Malware. Telepíteni. A telepítés végén arról, hogy le kell ellenőrizni a következőket: Malware és indítás frissítése Malwarebytes'Anti-Malwarebytes'Anti-Malware. Majd a Befejezés gombra. A program indítása után válasszuk a Teljes vizsgálat, majd kattintson a Scan. A vizsgálat befejezése után kattintson az OK gombra, majd az eredmények megjelenítéséhez. Győződjön meg arról, hogy minden be van jelölve, majd kattintson az eltávolítani a kiválasztott (adott esetben - vagyis ha kimutatható valami). A végén megnyit egy fájlt a Jegyzettömb a vizsgálat eredményeit, ahol elolvashatja, mit tett, vagy tette ezt a programot.
    BAFTA.

    Köszönöm a nagyon Malwa srác használtam tökéletesen működött a PC legrégebbi és adott találat 4 vírusok és megtörölte mozog, és jobb pc ... .sa helyén él

    • Francisc - mondta

     Köszönöm a nagyon Malwa srác használtam tökéletesen működött a PC legrégebbi és adott találat 4 vírusok és megtörölte mozog, és jobb pc ... .sa helyén él Idéz nekem

     Vakcinálás uitilitarul származó Panda've megcsinálta (ahogy már spua)? E fertőtlenítési és oltást. Nem lesz probléma a jövőben.

 39. leonard - mondta

  próbáld meg formázás: a számítógép> fogod ragaszkodni> jobb klikk> Format> hagyni mindent, így> kullancs "quick format" (dak nem akar sokáig várni), és elkezd> egy mondani k letöröl mindent meg Mert te ceva.Astepti formázni és gata.Eu 6-7 volt egy vírus, és így reusit.bafta>

  • adiloiu - mondta

   próbáld meg formázás: a számítógép> fogod ragaszkodni> jobb klikk> Format> hagyni mindent, így> kullancs "quick format" (dak nem akar sokáig várni), és elkezd> egy mondani k letöröl mindent meg Mert te ceva.Astepti formázni és gata.Eu 6-7 volt egy vírus, és így reusit.bafta>

   Köszönöm a sok társ

 40. tibi - mondta

  tud valaki segíteni. Ragaszkodom 4 gb, és nem tudok látja Windows formátum, de nem tudok formátumban adja meg az üzenet - A Windows nem tudta befejezni formátumban. Kérjük ajutatima!

 41. hello all, van egy probléma:
  Dua hogy formázva NTFS bot után másoltam, amit szükséges akartam húzza át a Hardver biztonságos eltávolítása
  Én csak a videók, de ha megáll, és így celectez dizpozitivul ad nekem a hiba: ,, A készülék "Generic kötet" nem lehet megállítani most. Próbálja leállítása a készüléket újra később. "
  és megpróbáltam, és később, hogy minden ad nekem hiba! Kérem, segítsen nekem

  • Adrian - mondta

   danHi all, van egy probléma:
   Dua hogy formázva NTFS bot után másoltam, amit szükséges akartam húzza át a Hardver biztonságos eltávolítása
   Én csak a videók, de ha megáll, és így celectez dizpozitivul ad nekem a hiba: ,, A készülék "Generic kötet" nem lehet megállítani most. Próbálja leállítása a készüléket újra később. "
   és megpróbáltam, és később, hogy minden ad nekem hiba! Kérem, segítsen nekem

   Csukd be a számítógépet és távolítsa el a botot ... olyan nehéz volt?

 42. florin - mondta

  Szia Nekem van egy kérdés; Mit tegyek, ha egy 4.2 GB Windows és azt szeretné, hogy azt egy bottal 4 teheti boot USB? Sajnálom, hogy zavarom, és köszönöm

  • Adrian - mondta

   florin: Szia Nekem van egy kérdés; Mit tegyek, ha egy 4.2 GB Windows és azt szeretné, hogy azt egy bottal 4 teheti boot USB? Sajnálom, hogy zavarom, és köszönöm

   Ez nem lehet 4.2G CD vagy ISO-képfájlt Windows7! Hacsak megváltoztatni, hogy a kép az egyik, hogy benne illesztőprogramok és szoftverek. Senki megáll akkor nem próbálja meg, hátha működik! Stick indítható, amit tehetünk WinToFlash amit bemutató. Írás a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv: WinToFlash, belépsz, és megtalálja a tutorial.

 43. florin - mondta

  adrian e köszönöm, hogy nyerni, ahogy mondod húzta WinToFlash szoftver és illesztőprogramok és próbálja megtörni a Hulk, hogy mi jön, köszönhetően a sok

 44. Hello, van egy kérdés a botot: a deviruseaza egy USB stick, én szembesül ezzel a problémával. Várják a tip tőled. Köszönöm.

 45. ovimed - mondta

  Hi! Van egy probléma, nem tudja megoldani azt egy bottal 32 gb.Nu formázható NTFS többé, sem a win xp, sem win7, sem a gen.Puteti il ​​szoftver adj néhány tanácsot? Köszönöm

 46. tengeri - mondta

  Sall ... tudok egy kérdést tesz fel Mika jokuri özön vagy más oldalakon, jokuri az xBox360, hogy őket a 16Gb flashk ... varog, akik tudják, Ms ajutatima több

 47. Marius - mondta

  Kaptam egy botot 4 gb és amikor tettem sal szerint a lemez írásvédett! mit tehetek?

 48. Homebet - mondta

  Nagyon hasznos! köszönöm

 49. DRAGOS - mondta

  Szia, van egy kérdésem: Azt akarom, hogy másolni a HD videó STIK, hogy képes legyen látni a tévében, de elveszti MINDEN ADAT STIK Karélia, ha el kell távolítani, a TV-t. Hogyan tovább? Köszönöm.

 50. eniustavi - mondta

  érdekes ... köszönöm

 51. Sonia - mondta

  Azt multumesccccc akkor írt ez a bemutató !!! További siker !: *

 52. Basil Covaciu - mondta

  Nagyon köszönöm a bemutató! Minden jó!

 53. Köszönöm nagyon hasznos

 54. Köszönöm a segítséget ... de egy másik alkalommal a mappa átnevezéséhez xxx

 55. Corleone - mondta

  Megvettem ezt a botot: http://www.emag.ro/memorie-usb-kingston-datatraveler-111-32gb-usb-3-0-negru-dt111-32gb/pd/EGKTKBBBM/?ref=list_p2_l1 Most körülbelül egy hónap és másfél óra. Másoltam iso képet, hogy egy játék, hogy körülbelül 7.4 GB, egy játék, mert van telepítve a Windows a 8.3 GB plusz még egy 650 MB (nem tudom, miért hagyta, hogy másolja pontosan 16.3 GB FAT 32, I tudtam, hogy nem lehet másolni nál nagyobb fájlokat GB FAT 4 32. ez volt az asztalon USB 2.0). Aztán ki a botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam az ISO képet a játék, húztam a botot, és azt Lasta az asztalra. Kb 2 héttel én bemutatta az új botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam, hogy a játék, mint ő volt telepítve a windows, hogy van 8.3 GB méretű. Miután másolt megkért, hogy továbbra is használják formázási és megmutatta a két doboz "Disc Format" és egy "Mégsem" belebotlottam "Format Disc" és semmi sem történt. Bementem Lemezkezelés és onnan én formázott, majd amikor bementem a Sajátgép Meglepetés nem mutatott rá, eltűnt, mintha örökké. Küldtem egy e-mailt a Emag hogyan történt, azt mondta, hogy postára adták a román (Már megrendeltem futárral nem tudom, miért őt küldjük román). És most ő küldött nekem egy új. És most jön a kérdés: Cristi mondd kérlek, hogy van ez jobb, hogy tartsa őt formátumban FAT vagy NTFS formátumú 32 nem akar akasztani történik, mi történt vele. És még egy: Miért hadd másolja nagyobb fájlokat 4 GB neki, mert usb legyen 3.0. Várakozás a válaszra, és köszönöm neki. Üdvözlégy.

 56. Corleone:
  Megvettem ezt a botot: http://www.emag.ro/memorie-usb-kingston-datatraveler-111-32gb-usb-3-0-negru-dt111-32gb/pd/EGKTKBBBM/?ref=list_p2_l1 Most körülbelül egy hónap és másfél óra. Másoltam iso képet, hogy egy játék, hogy körülbelül 7.4 GB, egy játék, mert van telepítve a Windows a 8.3 GB plusz még egy 650 MB (nem tudom, miért hagyta, hogy másolja pontosan 16.3 GB FAT 32, I tudtam, hogy nem lehet másolni nál nagyobb fájlokat GB FAT 4 32. ez volt az asztalon USB 2.0). Aztán ki a botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam az ISO képet a játék, húztam a botot, és azt Lasta az asztalra. Kb 2 héttel én bemutatta az új botot az USB port a laptop 3.0 és másoltam, hogy a játék, mint ő volt telepítve a windows, hogy van 8.3 GB méretű. Miután másolt megkért, hogy továbbra is használják formázási és megmutatta a két doboz "Disc Format" és egy "Mégsem" belebotlottam "Format Disc" és semmi sem történt. Bementem Lemezkezelés és onnan én formázott, majd amikor bementem a Sajátgép Meglepetés nem mutatott rá, eltűnt, mintha örökké. Küldtem egy e-mailt a Emag hogyan történt, azt mondta, hogy postára adták a román (Már megrendeltem futárral nem tudom, miért őt küldjük román). És most ő küldött nekem egy új. És most jön a kérdés: Cristi mondd kérlek, hogy van ez jobb, hogy tartsa őt formátumban FAT vagy NTFS formátumú 32 nem akar akasztani történik, mi történt vele. És még egy: Miért hadd másolja nagyobb fájlokat 4 GB neki, mert usb legyen 3.0. Várakozás a válaszra, és köszönöm neki. Üdvözlégy.

  Így nem tud nagyobb fájlokat 4 GB pendrive, vagy merevlemez szükséges módosítani fájlrendszer NTFS vagy exFAT az FAT32 látni, hogy mi van a bemutató.

 57. Corleone - mondta

  Nem érti Cristi. Miért engedi tranfer nagyobb fájlokat 4 GB hogy kibír. Például ruházható át, GB FAT 20 32. Ezért megkérdeztem, hogy a legjobb, hogy a fájlokat a FAT formátumú stick 32 vagy NTFS?

 58. Corleone:
  Nem érti Cristi. Miért engedi tranfer nagyobb fájlokat 4 GB hogy kibír. Például ruházható át, GB FAT 20 32. Ezért megkérdeztem, hogy a legjobb, hogy a fájlokat a FAT formátumú stick 32 vagy NTFS?

  Talán exFAT vagy átvitt 20 GB fájl nem fájl nagyobb, mint 4 GB.
  FAT32 van 4 GB-os határt egy fájlt.
  Fat32 megfelelőbb a kezdők számára, hogy azért van, mert kiáll nélkül szétszerelni ha fat32 ez nem jelent problémát, ha ntfs hot plug funkciót aktiválni kell adatvesztés elkerülése érdekében a fájlokat

 59. Cristi - mondta

  salutare.am és van egy probléma, egy bottal 4gb, usb látja a 0 gb igen, van egy esélyt, hogy feléled őt, és min valaki segíteni, megpróbáltam prog ala HP USB Disk Storage Format Tool formátum és még egy mik esélyt, akkor, akik azt mondják, eltört? mondjuk k nem tudtam kitörölni mi volt rajta, k én adatfeldolgozási hiba, iam adott gyors formátum, és amikor meg akartam őt a usb autós nem felismert, k ... Remélem segít senki sem számított repar.multumesc

 60. Mircea - mondta

  Köszöntelek, és vettem egy WD My Book külső hdd 2 tb. Azt formázott USB 3.0 akartam tenni windows rajta, de meggondoltam magam szeretnék tenni a modemet a hálózatban? Én át neki 300 gb. speciális formázást? válaszfalak stb? És még egy kérdés, ha formázza a asztali és laptop nem lát fordítva tanácsot, mit tegyek?
  Oktató beszélve Kerestem, de nem találtam megoldást a problémára, vagy nem tudom, hogy néz ki.
  Kérem, segítsen. köszönöm

 61. david - mondta

  hogyan van az, hogy miután megcsináltam mindenki eltűnt mia kibír az összes fájlt? tudok tenni most

  • Cristi - mondta

   🙁 Szeretnék tudni a lehető leghamarabb, de mondja meg pontosan, hogy David hogyan bánik a bajjal?

  • Dragos - mondta

   Ha elolvasta a vélemény: Ha a formázás törli az összes fájlt a merevlemezen, vagy bottal ezelőtt, hogy nem ez a probléma

   • Eugen - mondta

    Én csak sikerült gondosan követve protokoll szigorúan be kell tartani:
    1 formázva NTFS formátumban ragaszkodni Nr1 számítógép, ahol másolt fájl
    A másolat a fájlt a számítógépen 2 Nr1 stick (I másolni egy fájlt a hüvelykujj 22 32 GB GB)
    Befejezését követően a másolás leáll 3 Nr1 számítógép anélkül, hogy a bot
    Vegye ki a rudat a számítógép 4 Nr1
    5 bot van illesztve egy számítógép Nr2 (figyelem nem az)
    Indítsa el a számítógépet 6 Nr2
    7 Ez átmásolja a fájlt a számítógépre stick Nr2
    Másolása után 6 stick van formázva FAT formátumú biztonsági 32
    Gratulálok. tutorial.

 62. Daniel - mondta

  Köszönöm szépen

 63. Marius - mondta

  Helló, ha viszont az NTFS és azt szeretnénk, hogy egy film több, mint 4 gb hd, majd tegye rá a TV-ben van probléma vele, ha egyszerűen csak húzza ki a TV-t?
  Van is egy módja annak, hogy másolja a nagy fájlokat a bot károsodása nélkül a botot?
  Köszi előre is a választ!

 64. DJ Ionix - mondta

  Köszönöm már nagyon hasznos oktatóanyag, megpróbálom, és jobb, mint a haldokló rosszul, és miért nem tesz egy film egy stik 7 származó 16 Gb Gb ... :))

 65. VEnNoM - mondta

  Hello. Szeretném tudni, hogy tudnám ezt: Van egy usb memória 2.0 8 Toshiba GB (elméletileg, de gyakorlatilag 7.22GB). Megtettem mindent, amit akart vele, de most azt tapasztaltam, hogy ha én csak fel a film (Blu-Ray) tovább megy. Azt mondják, hogy pontosan mit mondtam ott, és nem engedi, hogy őt (más fájlokat 4gb + hadd). A probléma az, hogy a bot nem támogatja a Blu-Ray, vagy volt FAT32?

 66. RedRemus - mondta

  Köszönet tesó !!! Ön 10 figyelmét, tőlem !!! Most nézd meg könnyedén a tablettát át a kártyát, hogy a filmek 4 nagyobb koncertek !!! merci és nmai is !!!

 67. ragyog - mondta

  Sal.am android telepítve van a Mac fájlátvitel, vagy cv mint ... ..de nem tud ki a telefont, tabletta, semmi felülmúlja 4gb.mai vannak más könnyű programok közvetlen átadását? Említés, hogy mindkettő android. merci

  • Alex - mondta

   Az alkalmazás AnySend csinál, amit akar, és írni a leírást az Itunes-on vannak korlátai a fájl méretétől függően. Lásd, hogy van egy bemutató itt, hogyan kell használni az oldalt.

 68. Catalin - mondta

  Hello. Azt szeretnénk, hogy a fájl nagyobb, mint 4giga egy bottal, majd futtassa a tévében, még nem tudom, ha megy TV, de tegyük fel, hogy elolvassa, az NTFS Természetesen akkor ... hogy is mondjam ki ? Tv első állomása? Tévé biztonságosan eltávolítani a optin? msi

 69. Bogdan - mondta

  Szia Nekem van egy probléma ... 128gb húzó. 40 60 fel filmeket a cheita gb de amikor fel TV mondjuk k ... .és én nem támogatják a Smart TV 3d Azt hiszem, ez cheita Probléma k ... .. tud valaki segíteni?

 70. Megjegyzés számtalan 10
  Köszönöm, hasznos volt

 71. György - mondta

  Köszönöm segíteni nagyon folos.bafta ..

 72. Valentin - mondta

  Tehát megértettem: Tettek egy 2 gb külső merevlemez NTFS?

 73. Albert - mondta

  Hello, ha játszani akarok például a Play Stationon, és természetesen szükségem van a FAT32 botra. Mit tegyek?
  Mert ha NTFS formátumban ragaszkodom a játékhoz, és visszatérve a FAT32-ba, törli az összes adatot a boton. És az USB-n keresztül próbáltam, és nem működik

 74. Viorel - mondta

  Szia, van egy Samsung GT P5100 tabletta Android 4.1.2-mal.
  Helyeztem egy 32 GB formátumú FAT32 mikro SD kártyát. Az Android nem támogatja az NTFS-t.
  K: Hogyan tudok játszani a táblagéppel több, mint 4 GB? Van egy forgatóprogram, amely öncsatolásokkal rendelkezik? Ha igen, akkor nem zavar, ha darabokra lőnek. Csak ne legyen óvatos, hogy vége az 4 GB felvételnek. Köszönöm, Viorel

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.