Hogyan lehet letölteni az új filmek és feliratok őket szinkronizált videó bemutató

Látni fogjuk a következő video tutorial, hogyan kell letölteni az új filmeket vagy a videó minősége, és hogyan találjuk meg feliratnak nekik kell, és szinkronizált.

Az oktatóprogram első részében olyan emberekre válaszolok, akik valószínűleg félreértenek az oktató témájával kapcsolatban " Ne mondj nemet a munkáltatóknak a román torrent webhelyekkel, amelyek bejelentkezést tesznek szükségessé ”.

A második részben fogunk egyenesen letölteni egy filmet egy torrent oldal (isoHunt), míg a el, és mi a helyzet a filmek és azok minőségét.

Akkor megyünk a honlapon: subtitrari.regielive.ro kell letölteni a feliratot a film Letöltöttem

Beszélünk az a bemutató, és az emberek, hogy lehetővé teszik, hogy ingyenesen letölthető a videó, ami véleményem szerint megérdemli a tiszteletet és remélem, mindenki számára.Köszönjük, hogy mit csinálsz mindenkinek ( FXG, aXXo, KingBen stb) sajnálom azokat, akiket nem említettem.

Remélem, mindenki úgy gondolja, hogy ezek az emberek kockáztatják a munkájukat, és szabadságot, hogy letölthető filmeket és nézni őket a legnagyobb könnyedséggel.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (174)

  • Nagyon szépen köszönöm, barátom !!! de igazán nem találtam a feliratomat a filmhez ... Letöltöttem a davinci kódot az isohunt-ból ... nagyon világos, bár avi! és ez egy teljes adik egyetlen CD-n, többségük 2 CD-n volt ... Regielive-en és softpedia-on kerestem, és igazán nem találtam a szinkronizálandó feliratokat, végül pedig töröltem és átvettem a hubokon minden formátum van, de 2 cd-en, a feliratozással együtt. De most köszönöm, hogy tudom, hogyan kell csinálni! Újra kerestem a feliratot, miután megláttam az oktatóanyagot, és még mindig nem találtam meg, követtem a lépéseket. Ez ... vagy ahol a film régebbi, és valószínűleg nem volt olyan besorolása, hogy valaki feliratolhat vagy küzdhet egy olyan film feliratával, ami nagyon tetszett ... Azt javasolnék neked, bár egy oktatóanyagban azt mondtad, hogy készítesz-e vagy fogsz-e készíteni egy oktatást a mozilla thunderbird beállításáról ... Nagyon érdekel ez, kicsit fáradt vagyok a Yahoo levelektől, csak a hirdetés színeiről, szeretnék levelező programot használni a számítógépemen ... de semmiképpen sem az outlockexpress. Köszönöm újra és tudod, hogy k sok embernek segít az oktatóprogramokban, még akkor is, ha nincsenek megjegyzéseik rájuk. Biztos vagyok benne, hogy sokan jöttek ide, kivéve, hogy a románunk kissé ... gondatlan és nem tudja, hogy mondjak legalább egy egyszerű köszönet ... látja érdeklődését és ennyi.

  • És ugyanaz volt a probléma, az ugyanazt a filmet (nem jó).
    A régebbi filmek, 1 2 éve van egy probléma, de a film az utóbbi időben én még nem találkoztam ilyen problémákat.
    Általában találni feliratok dvdrip vallási helyszínek (axxo, fxg, KingBen).
    Köszönöm az észrevételeit Adrian're nyitott.

  • Super bemutató, de véleményem szerint azt hiszem, a felirat kereső használata http://subtitrari.exsto.ro/ Ide tartoznak a 30 feliratoldal, és győződjön meg arról, hogy itt megtalálja a kívánt feliratot, amelyet körülbelül egy éve használtam, és soha nem volt probléma egy felirat megtalálásával. A legrosszabb esetben a google fordítóval fordítottam az összes feliratot. abból a keresőmotorból annyira szuper bemutató bravo cristi, hogy ugyanaz maradjon, és minél több oktatóprogram legyen;)

  • Costel.
    Hol fel ezt a címet?
    Ha azt szeretné, hogy a címét, amikor aláírta a vendégek, hogy a honlap címét, és kattintson a Costel adta a világ, amikor elérte a honlapjára.
    Iratkozzon fel egy másik böngészőt, vagy törölje őket lu a cache.
    Tedd meg a nevét, e-mail és a honlap címét.
    De csak egy feltétellel, a helyén lesz a tiéd, és a link, hogy az index oldal (fő), hogy adja ki más weboldalakon, vagy más értelmetlen.

  • Kedves Cristi, követtem a lépéseket, a megnyitása isoHunt,
    FXG, mi választottuk a következő filmek: a hercegnő, Elizabeth Golden Age, Run Fat Boy Run,
    Már letöltött, de még csak nem is a feliratok ezért választottam minden fxg felirat
    megfelelő, akkor törölték a mappát fedél FXG, angol felirat és a nyelv nem jelent meg titrálás romana.De miért, hol csináltam rosszul?

  • Van egy tutorial a helyszínen arról, hogyan lehet tartani a román feliratok 1 és tart, csak egy másik, hogy az ügyvédje.
    Végezzen keresést a webhely keresőprogramjában a "felirat" szóval

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.