Hogyan CD-k és DVD-k nélkül nero-free video bemutató

Hogyan éget CD-t és DVD-t ingyen Nero nélkül, ami egy nagyon drága szoftvert, és a rómaiak nem hiszem, hogy engedheti meg magának.

Ebben a videóban bemutató látni fogjuk, hogy ez a letöltés, és hogyan kell telepíteni ImgBurn egy ingyenes író program, amely könnyen használható.

ImgBurn felülete nagyon intuitív, de is beállításait haladó felhasználók számára, akik szeretnék, hogy a szoftver az adott.

Ellenőrizni fogjuk a képességeit a szoftver, és gyorsan át a felület hihetetlenül intuitív.

Írás minősége nagyon jó minőségű, nagyon drága szoftver riválisa.

Kérjük, nézze meg ezt a videót bemutató meggyőzni fentiektől.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

 1. Én égett a képet ImgBurn, ahogy mondtam, és a játék nem megy kinyitom a kép csak akkor jelenik meg ikon, és néhány MDF fájlok

 2. Nem tudom, mi a fasz nem működik

 3. admin - mondta

  Miféle játék volt, a PC vagy konzol.
  Másik hír, hogy a játék, éget, de aztán tárolja azt nehezebb feltörni, ha akarsz játszani a lemezt.
  Biztos vagy benne, hogy ez egy iso képet pc?

 4. admin - mondta

  Ellenkező esetben marad a játék üzlet:
  Nincs semmi, hogy éget rá a lemezre!
  Sokkal jobb, hogy telepítse a másik partíció!
  Kollégám boby készített egy bemutató videót róla!

 5. marian - mondta

  sal cristy fff're jó, kipróbáltam a bemutató a tiéd, link telepíteni Win XP virtuális pls tudsz adni nekem a id?: D: D

 6. admin - mondta

  Az id balu_tene, de nem tudom, ha én meg a rendetlenség, mert a kezdeti oktatóanyagok enni sokáig.
  Ha bármilyen probléma üzembe azt a megjegyzések rovatban, és megpróbáljuk kijavítani.

 7. adrian - mondta

  ok értem, de csak megy a program, vagy CD-t és DVD-k

 8. admin - mondta

  Menj éget, CD-és DVD-egyszerű és gyors.
  És remélem, hogy láttam, hogy ezt a munkát anélkül, hogy NERO.

 9. bobbytza - mondta

  spunetimi nekem, hogyan kell írni az ISO vagy 6 7 olyan koncert DVD-n
  DAK nem, akkor éget, hogy az ISO spunetimi mint 6 7 két DVD giga
  PS: Azt akarom égetni a Nero
  válaszra vár
  kérem

 10. Hogy - mondta

  Szia, nekem is lenne egy kérdésem. Hogyan írhatok DVD-re olyan képet, amely több mint 4,7 Giga. Például van egy játékom, amelynek 7 Giga képe van, és valami… folyamatosan kerestem a válaszokat, de nem találtam megoldást. Köszönöm

 11. admin - mondta

  Elér két megoldás, amennyire én tudom.
  1. Írja a képet egy kétrétegű DVD-
  2. Hány része van megtörni a kép Winrar

 12. Viorel - mondta

  HELLO! Hogyan jutok a PROGRAM Nero Burning ROM MULTISESION?

 13. admin - mondta

  Azt hiszem, minden doboz többmenetes nero, de azt hiszem, talán lemezeket használni.
  Ha tévedek kérlek javíts ki, mert én még soha nem húzta a lemezt többmenetes módban.
  És van még egy dolog, én be egy tutorial Nero programcsomag, de ragaszkodott hozzá, hogy Nero Burning ROM, amely a külön kérelmet, hanem része a csomag Nero Essentials.
  Remélem, mi milyen hamar egy sor video oktatóanyagokat a Nero Express és a Nero Burning ROM megjegyzéseket.

 14. Viorel - mondta

  Megértem raspunsul.Dca akar lőni a filmet DVD-n, és később egy másik cumpoti az IMG, ha többmenetes? Inteles.MULTAM Ez nem!

 15. admin - mondta

  Azt hiszem, hogy az "iso, uif, daa stb." Képekkel nem éghetsz a multisessionben, mert vannak már lemezek, de virtuálisakat égetsz, és ez olyan, mint egy CD vagy DVD lemásolása.
  Hacsak nem 100 mega égő, és én még mindig 100 holnap, és szeretné, hogy elégeti őket különböző időpontokban lehet, hogy egy többmenetes lemezt.
  De van, hogy su RW + RW, CD vagy DVD.

 16. Sergiu - mondta

  Hogyan szűkre szabott, és felirat film: D

 17. alex - mondta

  Problémám van ... .. 2 napig a CD-ROM-om már nem olvas CD-ket ce [mit kell tenni ??], hogy ne rohanjak visszavonni az egységet és ne ütjek meg valamit!! ????? kérem, segítsen nekem

 18. Adrian - mondta

  alex gondolod kapsz még egy választ? egyszer megkapta a gyors kommentekben !!! "Kíváncsi vagyok, miért nem kérdezte meg, mit tegyek, ha az audiocsatlakozóm kijön a számítógépemből? visszateszem? Tudod, mit kell tenned! A CD-ROM elromlott, és meg kell változtatnia! "

 19. Mi ennél többet is tönkre a cd rom ha már törött?
  Legyen darabokat, és mi a helyzet, és ha megy nem a másik, mivel azok nem drága 80 90-ron darabot.

 20. Sergiu - mondta

  OK .. HAI, hogy pontos legyek ..
  Brother .. éget filmet felirattal ismét egy CD-t? .. Ha igen .. hogyan és milyen programmal? ..

 21. Vasile - mondta

  Baetica Helló srácok a legjobbak, régóta keresett egy oldal, ahol megtanulják, hogyan kell helyesen használni calcuratotu, hála neked sokat tanultam, és azt kell megköszönni azoknak FOARTE.FOARTE MULT.Sa Isten segítsen egészség és több videotutorale.Va szeretne egy jó év, és minden doriti.VALY Iasi.

 22. Nelu - mondta

  Ha megengedi, szeretnék tisztázni: a kezelőfelületen nem a RECOVERY = RECOVERY, hanem a DISCOVERY = DISCOVER felirat szerepel A program honlapján ez áll: Discovery - Tegye próbára a meghajtót / adathordozót! A DVDInfoPro-val együtt használva ellenőrizheti a meghajtó által okozott égések minőségét.
  Örülök, rájöttem!

 23. Freddy - mondta

  Nemrégiben lecseréltem a CD-ROM-ot egy ASUS DRW-2014 DVD-ROM meghajtóra 51. Azóta nem nyitok audio CD-ket, hogy azokat például merevlemezre tegyem. Hang CD-ket hallgathatok BS PLAYER vagy WMP helyett , de mint mondtam neked, nem tudom letölteni őket merevlemezre. AUDIO CD [F;} megjelenik az ICONITA-n, de INGYENES MÉRETŰ "o" bitekkel és TOTAL SIZE "0" bitekkel. Kérem ...! Az MP-3-asok látják őket.

 24. Adrian - mondta

  @Freddy: Fel kell tépni azt a CD-t !!! Adik a konvertálás mp3-ban !!! csomagolj wmp-be, és ott meg kell másolnod őket pc-re a wmp segítségével !! Ha egyszerűen kinyitja a CD-t és másolja be a merevlemezre másolási beillesztéssel, az nem fog működni (másolni fognak, de 0 kb-os méretben) ... ripullál nero-val vagy wmp-mel ... nem tudom pontosan hol van a wmp opció, mert nem Hosszú ideje használom az ft-t ... Sokáig nem szakítottam meg egy audio CD-t (számot) ... ha nem tud választ adni arra, amit megoldott, és pontosan megmondom, mit kell tennie !!! Helyezze be a CD-t, és van egy CopyCD opció a WMP-ben, kattintson rá, ellenőrizze a másolni kívánt dalokat a PC-re, majd kattintson a másolásra ... várja meg, amíg másolják őket a PC-re, egyesével másolja őket..mert minden ha egyszer kitéped őket ... ha nem mondtam, használhatsz nero-t vagy bármilyen szoftvert, amely átalakítja az audio fájlokat!

 25. Freddy - mondta

  @ ADI .. ms régi, van értelme, hogy spui.NU gondoltam, hogy azért, mert a régi CDROM szóba, másolja copy-paste .. megragadta treaaba, hogy ha jön ki .. ms újra ..

 26. Freddy - mondta

  @ ADI.iti még egyszer köszönöm. Működik, feltépi őket a WMP-re és automatikusan továbbítja a MY Documents-be, a MY Music-ba..Nem igazán használom ezt a lehetőséget, csak attól féltem, hogy az ASUS nem működik jól .. Az élet benned ... !!! PS. Hosszú időbe telik, de ennyi.

 27. Adrian - mondta

  @Freddy: És köszönöm a szép szavakat, és várunk rád a videotutorial.ro oldalon ... Nem vagyok öreg, csak 23 éves vagyok: D ... Nero sokkal gyorsabban szaggatja őket, és vannak más szoftverek, amelyek ezt sokkal gyorsabban megcsinálják ingyenes orosz lejátszót, de több nyelven ... megteheti a menüt románul, angolul ... stb. még kínai is van, és ez a szoftver, amely véleményem szerint audio konverterrel és címkeszerkesztővel is rendelkezik, és egy hangrögzítő ... csak írjon a google aimp-be, és oktatóanyagokat talál a különböző blogokon, valamint a hivatalos webhelyen, ahol letöltheti !!!

 28. az ImgBurn másolni filmeket?
  azért, mert nem teszi lehetővé, hogy válasszak a filmbe

 29. Adrian - mondta

  @dan: még az oktatóanyagban is elhangzott, hogy hogyan lehet filmeket égetni ... nézd meg az egész farkat ... Nem is kellene elmondanom, hogyan kell csinálni !!! ezért elkészült az oktatóanyag ... görgetés nélkül felejtsd el a sorfejet ... menj a Fájlok / mappák írása lemezre ... elemre, és egyszerűen tedd a filmet és a feliratot ... Folder nélkül tedd csak a filmet és az alcímet, nézd meg az egész oktatóanyagot, hogy megértsd, ahogy mondták hogy-hogy!!!

 30. Marius - mondta

  HELLO. A lehető legrövidebb leszek. Annak érdekében, hogy ne tegyem próbára mások türelmét. Az egyik legújabb vagyok a számítógép-használat terén (a programokról nem is beszélve!). Többször "lebuktattam" a számítógépet és szégyellem, hogy folyamatosan hívom a barátaimat (még akkor is, ha fizettem), hogy segítsen nekem. Ezért adjon néhány tanácsot: milyen programokat használjak, és hogyan használjam őket CD vagy több CD készítéséhez, biztonsági másolattal minden, ami ezúttal a Calc. alkalmazásban van? És egy másik dolog: biztonsági másolat készíthető a Windows XP rendszerre (közvetlenül a C partícióról? -mert nincs telepítő CD-m?). PS = Megpróbáltam úgy csinálni, ahogy CRISTI mondta az oktatóanyagban az "imgburn" -ról, de semmilyen módon nem sikerült letölteni azt a programot, bárhová kerestem is. MINDENT kipróbáltam, de O (SEMMIT). NEKEM ÉS TANÁCSNAK VAGY SEGÍTSÉG!

 31. Marius - mondta

  P.S2-a, aki segíteni akar nekem: Yahoo cím:[e-mail védett] , Vagy a Gmail: mariuspetcu01, nézd nerabdare.MULT siker minden, amit javasolt.

 32. dragos - mondta

  szia szeretnék tudni, hogyan tudok írni (CD-DVD) DVD ROM!

 33. viorelpicu - mondta

  @dragos: Nem lehet égetni a DVD-ROM DVD-RW asta.Primul ismert, csak olvasható CD-k és DVD-k, míg az utóbbi ismeri és olvasni és írni (égés) CD és dvd.Iti tanfolyam és égő program, mint az, a bemutató vagy egyéb Nero, CDBurnerXP, stb

 34. r3d_d0g - mondta

  Sallu! nero 7 és nem tudom, hogyan kell csinálni, és én vagyok a DVD VIDEO_TS fisierelea incalulator ezt, de nem találom a lehetőséget a Nero tudja, hogy van, hogy az én Nero VIDEO_TS mappát, és a táska ugyanarra a pontra a számítógép tud nekem segíteni kérem?

 35. Adrian - mondta

  @r3d_d0g: Az ilyen típusú CD készítéséhez a Nero egy bizonyos verziójára van szükség, amelyet nem minden nero verzió tartalmaz !! írja fel a keresést így: "Hogyan készítsünk video dvd-t a különböző videofájlokból a Neróval" adja meg az enter-t és nézze meg a bemutatót, ez tisztázza !!!

 36. florin - mondta

  A Windows 7 operációs rendszert ISO formátumú képként töltöttem le, amint az a Microsoft webhelyén található, és az a kérdésem, hogy közvetlenül a DVD-re kell-e írnunk a képet (imgburn -> képfájl írása lemezre), hogy közvetlenül belőle telepítsem. Ezt már megtettem, és nem Tudom, hogy jó-e. Ha most beteszem a DVD-t, az közvetlenül elindít, vagy be kell lépnem a bios-ba? Vagy meg kellett nyitnom a képet? .. és egy másik önéletrajzot ... milyen funkcióval teszik fel a DVD-re az olyan programok, mint a WinRar, az ImgBurn-nel is

 37. Adrian - mondta

  florin: A Windows 7-et ISO képként töltöttem le, mivel a Microsoft webhelyén található, és az a kérdésem, hogy a DVD-n lévő képet közvetlenül így kell-e írni (az imgburn használatával -> képfájl írása lemezre), hogy közvetlenül belőle telepítsem. Ezt már megtettem és Nem tudom, jó-e. Ha most behelyezem a DVD-t, az közvetlenül elindít, vagy be kell lépnem a bios-ba? Vagy meg kellett nyitnom a képet? .. és egy másik önéletrajzot ... milyen funkcióval teszik a DVD-re a WinRarhoz hasonló programok az ImgBurn-t is

  DVD-re írod, ahogy van, nem kell semmit kinyitnod! De be kell állítania a BIOS-t a CD-ről történő indításra. Elmagyarázták, hogyan kell CD-ről indítani, Néhány számítógép beállította, hogy a CD / DVD-ről induljon el először, mások ezt nem teszik meg, és ezért ellenőrizheti, A meghajtóban lévő DVD, indítsa újra, és ha nem jelenik meg a „Nyomjon meg bármelyik billentyűt a CD-ről történő indításhoz”, az azt jelenti, hogy a BIOS-ból kell beállítania, hogy először elinduljon a CD-ről. Ha ezt az üzenetet látja: „Bármelyik billentyű megnyomásával indítsa el a CD-t” "Gyorsan nyomja meg bármelyik billentyűt, és elindul, gyakorlatilag elindul a Windows telepítés varázslója. Ha ez az üzenet nem jelenik meg, akkor indítsa újra, tartsa lenyomva a Del billentyűt, hogy belépjen a BIOS-ba a fel és le nyilakkal az Advanced BIOS Features vagy Advanced A BIOS Setup menüpontban írja be az Enter billentyűt, és lépjen az 1. eszközhöz vagy az 1. eszközhöz, és válassza a CD-ROM-ot, nyomja meg az F10 billentyűt, majd ismét mentse ezeket a beállításokat, nyomja meg az "y" billentyűt és írja be, a számítógép újraindul, és képes lesz indítás a CD-ről, és azt is megkapja, hogy „Nyomjon meg bármelyik billentyűt a CD-ről történő indításhoz…” Néhány számítógép rendelkezik egy gyors indítási menüvel is, amelyet az F12 billentyűvel érek el, La f folytatja, indítsa újra, tartsa lenyomva az F12 billentyűt, és belép a boot menübe, onnan válassza ki a nyilak közül, hogy mit szeretne indítani, természetesen a CD-ROM enter opciót választja, újraindul, és a cd-ről indulhat!

 38. webdan - mondta

  florin:
  A Windows 7 operációs rendszert ISO formátumú képként töltöttem le, amint az a Microsoft webhelyén található, és az a kérdésem, hogy közvetlenül a DVD-re kell-e írnunk a képet (imgburn -> képfájl írása lemezre), hogy közvetlenül belőle telepítsem. Ezt már megtettem, és nem Tudom, hogy jó-e. Ha most beteszem a DVD-t, az közvetlenül elindít, vagy be kell lépnem a bios-ba? Vagy meg kellett nyitnom a képet? .. és egy másik önéletrajzot ... milyen funkcióval teszik fel a DVD-re az olyan programok, mint a WinRar, az ImgBurn-nel is

  Szia Florin. Igen, ezt a képet CD-n vagy DVD-n (inkább azt hiszem, hogy DVD-n) "be kell égetni". És az ablakok telepítéséhez az akkor készített DVD-re (vagy CD-re) be kell lépnie a BIOS-ba, általában a "DEL" vagy az "F2" billentyűkkel (ha a kártya Asrock), és be kell lépnie a "boot device priority" menübe (vagy valami hasonlóba). Nem, ha oda belép, akkor látni fogja az alkatrészek sorrendje, amelyekből "indíthat". Az Ön esetében a Windows telepítéséhez be kell állítania a számítógépet az optikai meghajtóról (a CDROM-ról) történő indításra. Ha az Ön által írt kép "Működik, és a telepítő készlet teljes (hogy ne legyenek hiányzó fájljai, hogy mindenféle hibát okozzon a telepítés során), akkor problémamentesen indíthat az optikai meghajtóról. Ha fontos adatai vannak a HDD Azt javasoljuk, hogy gondold át kétszer a Windows telepítése előtt, hogy ne csinálj hülyeséget.

 39. florin - mondta

  :) Köszönöm uram.

 40. kérni, hogy legyen szíves mondja meg, hogyan lehet, hogy egy video dvd film fájlokat neroburningrom két két mini DVD-ket. Én hozzá az első mini DVD-t a VIDEO_TS mappát, de mikor kívánja adni a második miniDVD azt mondja, ott, ha azok [vagyis ugyanazt a nevet], de nem adhat hozzá, vagy nevezze át őket, így, ha nem ismeri. Szóval, mi a teendő? Köszönöm szépen. Várom válaszát.

 41. webdan - mondta

  nico:
  kérni, hogy legyen szíves mondja meg, hogyan lehet, hogy egy video dvd film fájlokat neroburningrom két két mini DVD-ket. Én hozzá az első mini DVD-t a VIDEO_TS mappát, de mikor kívánja adni a második miniDVD azt mondja, ott, ha azok [vagyis ugyanazt a nevet], de nem adhat hozzá, vagy nevezze át őket, így, ha nem ismeri. Szóval, mi a teendő? Köszönöm szépen. Várom válaszát.

  Szia! Értésem szerint egy "nagy" DVD-t (általában) két "mini-DVD-t" szeretne elhelyezni. A két "mini-DVD" mindegyikén található egy video_ts nevű mappa. Mi a teendő, ha a két min-dvd azonos nevet kap. Az egyik megoldás az lenne, ha a két "mini-DVD" tartalmát átmásolná a számítógép partíciójára. Másolás előtt végezze el a számítógépen. a "Dvd" nevű mappát. A "dvd" mappában egy "Dvd1" mappát készít, ahová a mini-dvd-ről másolja a tartalmat, majd egy "Dvd2" mappát készíthet, amelybe másolja a másik mini-dvd tartalmát. megváltoztathatja a fájl nevét, ha az DVD-n található. Miután átmásolta őket, "zsonglőrködhet" a fájlnevekkel, hogy ha 4 vagy 8 GB-os DVD-re akarja rakni őket, ne hibát ad, mert két azonos nevű fájlt másolt be. Ezenkívül, ha másolta őket a számítógépére, akkor megvan az az előnye, hogy adataikat a két mini-DVD-re mentette, amelyben romlanak.

 42. Köszönjük frumos.asa fog tenni. de már másolja őket két külön mappákba az asztalon, de amikor a beszúrni kívánt video DVD VIDEO_TS Nere már nem ismeri el a nevet. ez IFO fájlok VOB és bup.ce annak érdekében, hogy a tudatlanság departe.scuze és még egyszer köszönöm.

 43. Egy vagy több fájl nem adható hozzá a fordítás.

  A következő fájlok nem tartózkodnak az VIDEO_TS könyvtárban a DVD-Video összeállítás. Csak a kompatibilis DVD-Video fájlok
  VIDEO_TS.IFO,
  VIDEO_TS.VOB,
  VIDEO_TS.BUP,
  VTS_nn_0.IFO,
  VTS_nn_0.VOB,
  VTS_nn_0.BUP és
  VTS_nn_m.VOB
  Hozzá lehet adni a VIDEO_TS mappát. Kérjük, add fájlokat befejezett DVD-Video készítése évben, vagy használható szoftver, mint Nero Vision a DVD-Video fájlok hagyományos videó fájlok, például *. Avi és *. Mpg.

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ a.BUP

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ d.VOB

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ f.BUP

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ g.IFO

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ h.VOB

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ j.VOB

  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ s.IFO
  ezek a dolgok történnek, amikor azt szeretné helyezni a video ts fájlokat redenumite.nu alapvetően tudom, mi mást tudok segíteni fac.daca asi nagyon hálás. nagyon köszönöm.

 44. webdan - mondta

  nico:
  Egy vagy több fájl nem adható hozzá a fordítás.
  A következő fájlok nem tartózkodnak az VIDEO_TS könyvtárban a DVD-Video összeállítás. Csak a kompatibilis DVD-Video fájlok
  VIDEO_TS.IFO,
  VIDEO_TS.VOB,
  VIDEO_TS.BUP,
  VTS_nn_0.IFO,
  VTS_nn_0.VOB,
  VTS_nn_0.BUP és
  VTS_nn_m.VOB
  Hozzá lehet adni a VIDEO_TS mappát. Kérjük, add fájlokat befejezett DVD-Video készítése évben, vagy használható szoftver, mint Nero Vision a DVD-Video fájlok hagyományos videó fájlok, például *. Avi és *. Mpg.
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ a.BUP
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ d.VOB
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ f.BUP
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ g.IFO
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ h.VOB
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ j.VOB
  D: \ Copy \ dvd \ dvd 1 \ s.IFO
  ezek a dolgok történnek, amikor azt szeretné helyezni a video ts fájlokat redenumite.nu alapvetően tudom, mi mást tudok segíteni fac.daca asi nagyon hálás. nagyon köszönöm.

  Szia. Nos, úgy tűnik, hogy bonyolultabbá teszi magát, hogy nero égő romokkal írjon, amikor egyszerűbb megoldás a "nero express" használata, és onnan az "írási adattárcsával" játszik a DVD írására. így nem tudod megtenni, akkor egy másik megoldás az lenne, ha ezeket a DVD-ket az empirikus "copy-paste" módszerrel írnád meg. Vagyis tedd az üres dvd-t dvdrw-be, és másold rá, amit akarsz. Ha megnézted a Cristi által készített oktatóanyagot, akkor nem Azt hiszem, problémákba ütköztél volna. És akik létrehozzák a nero-t, azoknak vannak oktatóanyagok a weboldalukon, ott is megnézheted, ha nem érted Cristian oktatóanyagát.

 45. gabriel - mondta

  Kár, hogy nem mond semmit a román nyelv beállításáról, a csomagot a langueges mappába telepítettem, programfájlokba / Imgburn, de az Imgburn program újraindítása után (beállítottam a román nyelvet, ahogy ő látta) semmi sem történt. van egy Aply és Ok gomb ... hülyeség nem, sikerült betenni a román nyelvet ???

 46. florin - mondta

  egy nagyon jó és érdekes bemutató, de nem kaptam egy lucru.Dupa akkor égett egy CD-zenével, például a CD is hallgathatja a házimozi mp3? Datimi választ kérek.

 47. alexpes - mondta

  ba, ha nem nem használhatja pl. ISO nero Lauti ad copy dvd vagy cd és adja Dait tészta és írni fájlokat thi cd duapaia Miért olyan nehéz

 48. Bogdan - mondta

  CEM chear ő finca am, és nem volt a Windows Vista Ultimate, Vista fel magam, hogy hogyan is megy, és jól megy bultumit erős, de van egy probléma, Nero nem kompatibilis, és semmilyen más program éget CD / DVD-n és nem kompatibilisek
  , Fül nem tudom, mit kell kérni, hogy kompatibilis legyen, és ez a program működni fog

 49. Sabina - mondta

  Van egy jó kérdés dc táska teszek zenét CD-n, mint én megpróbáltam, és nem jut messzire, hogy nem tudom, ez a program ImgBurn

 50. Adrian - mondta

  Sabina: Szia Nekem van egy kérdés, amit dc táska zenélni a CD megpróbáltam, és nem jut messzire, hogy nem tudom, ez a program ImgBurn

  Amihez azt szeretné, azt javasoljuk, hogy használja a Nero-t (amelyről oktatóanyagunk van, írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: nero, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot), és válassza az Audio CD vagy CDBurnerXP lehetőséget. így van egy bemutatónk, amelyre kattintva megnézheti ITT. Csak akkor válasszon Audio CD-t a Nero-ban, ha CD-t akar írni a zeneszámokkal (azok méretétől függően csak 12-13 dal fér el). Ha CD-ket akarsz írni mp3 fájlokkal és több (kb. 140 dal) fér el, akkor a Nero-ban vagy bármely más szoftverben ki kell választanod az ImgBurn „Data CD” funkcióját, hogy mp3-kat írj CD-re. válassza a „Fájlok / mappák írása lemezre” lehetőséget. Ha audio CD-ket akarsz készíteni (CD-k olyan számokkal, amelyek csak 12-13 dalhoz illeszkednek), akkor nem hiszem, hogy erre használhatod az ImgBurn-t, nem tudom, képes-e audio CD-ket készíteni ... de még többet mondtam egy audio CD-ről akár mit tehetsz vele: CDBurnerXP vagy Neróval.

 51. vanessa - mondta

  Sabina: Szia Nekem van egy kérdés, amit dc táska zenélni a CD megpróbáltam, és nem jut messzire, hogy nem tudom, ez a program ImgBurn

  Kedves Sabina ! Először is, figyelmesen olvassa el a szavait Adrian és akkor, ha azt szeretné, hogy éget mp3-Yuri DVD-re vagy CD-t, akkor az alábbi videotutoriale először létre Boys csapat https://www.videotutorial.ro . Nekik van rólad tisztázni, hogy mit szól a inscriptionatul DVD vagy CD. kattintson ide ...kattintson ide .
  Miután nézte az oktató adhatsz Kattintson ide lásd még egy demo hoztam létre, hogy neked ki a köd egy kicsit.
  Sok szerencsét és türelmet!

 52. Andrey - mondta

  Problémám van, mert van Counter Strike 1.6 szerverem, és dinamikus ip-m van, mit tegyek, mert senki sem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz, nem tudom miért ... ..Cristi kérem, segítsen nekem megmondani, mit tegyek?

 53. Lekérdezések, ha van egy dvd hogy egy puha 4.7 1 H H, vagy akár egy képet, hogy nézek ki tele van, és nem tesz semmit a dvd, akkor ImgBurn. tartályok

  • Adrian - mondta

   AEA: Van egy DVD lekérdezések esetén 4.7 hogy egy puha 1 H H, vagy akár egy képet, hogy nézek ki tele van, és nem tesz semmit a dvd, akkor ImgBurn. tartályok  

   Normális, hogy így néz ki, mindenki ilyen. Csak akkor néz ki, ha jobb gombbal kattint a Sajátgép CD-ROM-ra, majd a tulajdonságokra, de az égő szoftver látni fogja az üres helyet, ha utoljára égett egyszer rajta a "multi session" lehetőséget választotta. Annak érdekében, hogy újra megírhassa azt a DVD-t, ha nem "töltötte ki", amikor először megírta, van egy doboza, ahol a "Több munkamenet lemez" vagy "A későbbiekben hozzáadandó fájl" vagy "Több rekord alatt" felirat található. ”Meg kell ellenőriznie, hogy a DVD nyitva maradjon, így máskor is hozzáadhat valamit, ha nem lenne tele…

 54. Az Advance 5-ben olyan dolgokat találtam, amelyek jelölhetők, hogy lefordíthassam őket, de…:

  hogy több mint 8 könyvtár szinten
  hogy több mint 255 characteres az úton
  hogy több kiterjesztés nélkül
  lehetővé fájlok meghaladó mérethatár
  ne adja hozzá a '; 1 ′ verziószámot a fájlokhoz

  Tehát automatikusan bezárja az Ön számára, normális lenne, ha nyitva hagynám, 4 DVD-t tettem tönkre emiatt ...

  • Adrian - mondta

   AEA: Találtam Advance 5 kérdésekben lehet megjelölni lehetővé fordítottam nekik, de ...:
   hogy több mint 8 könyvtár szinten
   hogy több mint 255 characteres az úton
   hogy több kiterjesztés nélkül
   lehetővé fájlok meghaladó mérethatár
   ne add ", 1" verziószám automatikusan filesDeci bezárja, azt általában meg kell hagyni neki nyitva, eltörtem 4 dvd, mert a ...  

   Az égett, és használja a Nero vagy BurnAware vagy CDBurnerXP (kb. Nero és CDBurnerXP mi oktató) Én nem égnek az ImgBurn CD / DVD ISO a többi gyerek, mint a nem CD-k, ne használja azt égő

 55. - sajnálom, hogy az imgburn barátságos és egyszerű felülettel rendelkezik, és megkérdezés nélkül bezárja a DVD-t ...

 56. cristian - mondta

  Hello Nekem van egy probléma. Próbáltam írni néhány dalt az img burn, és nem jövök ki. Felvivőpufferrel én 100% és semmi más nem számít az eltelt idő incontonuu most érkezett, és egy óra hála

  • Adrian - mondta

   cristianSzia Nekem van egy probléma. Próbáltam írni néhány dalt az img burn, és nem jövök ki. Felvivőpufferrel én 100% és semmi más nem számít az eltelt idő incontonuu most érkezett, és egy óra hála  

   Használja a CDBurnerXP-t vagy a Nero-t, mindkét szoftverről bemutatunk. Írja fel a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: CDBurnerXP vagy Nero, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot, de azt javaslom, hogy nézze meg azt, amelyiken a CDBurnerXP egy ingyenes CD-író szoftver.

 57. Hanon - mondta

  az img égnek, ha azt szeretnénk, hogy egy CD-t a CD-t, hogy a go muzika hallgat és dvd, vagy össze?
  Milyen lehetőséget kéne válassza?

 58. neomorphy - mondta

  ImgBurn Windows 7 menni?

  • Adrian - mondta

   neomorphy: ImgBurn Windows 7 menni?  

   Tényleg kell kérni, hogy az? Te egér, billentyűzet, meghajtó, monitor? folosestele! telepíteni, és nézd meg, hogy működik-e vagy sem, ha ez nem működik, távolítsa el, és ez az, nem harap, és nem ölt meg senkit, ha kipróbálod!

   Azt mondom, menj és nézd meg, amit mondok?

 59. Giani - mondta

  Én zavarodva billentyűk vagy billentyű nem kérdőjelezte meg, kötőjel és kötőjel és altele.tastez / ki nekem valamit. Tehetnek +

 60. Sorin - mondta

  Ez egy nagyon jó és nagyon "egyszerű" program. Jók vagy, és köszönöm, hogy segítesz nekünk. Milyen egyéb programok vannak a W7-hez? Ha van még W7 (állítólag jó program), hogy megtaláljuk a program futtatásához szükséges programokat. KÖSZÖNJÜK A SZÍVBŐL, ÉS VESZÉKET UGYANAK ... .SORIN a BV-től

 61. tálcák - mondta

  Otthagytam és 1x és nagyon jól ment, és tettem DVD

 62. Lufthansa - mondta

  Salut!
  Srácok, tőled a férfi folyamatosan kideríti és megtudja! Hasznos dolgok, mondom. Érdekesnek találom ezt a trükköt az ImgBurn-nel, főleg, hogy mostanra sem a laptopomon, sem a PC-n nem tudok DVD-ket írni. A rossz rész az, hogy már nincs helyem a HDD-n sem ott, sem ott. A HDD-k tele vannak HD filmekkel, és sajnálom, hogy töröltem őket, de írni sem megy. Még ezzel az Img-vel sem. Nero Nekem 2, a laptopon 10, a PC-n "7-re estem". Így sem működik. A film formátuma a hibás? A legtöbb MP4. 3 nappal ezelőttig csodálatosan írt. Aztán hirtelen megállt és kész! Nézzük meg, hogyan lehet megoldani, mert nagyon rossz!
  Szeretettel várjuk, és belökte előre is, amit csinálsz! Te vagy szakemberek!

 63. Sikoly - mondta

  Bro, tisztelet. Nagyon köszönöm a tutorial.

 64. florin - mondta

  Most találtam ezt a tutorial.
  RENDKÍVÜLI

 65. Andy - mondta

  Andy:
  Hi guys, van egy kérdésem! Ezzel a programmal lehet törölni a fájlokat CD-re vagy DVD-k, DVD-RW?, És akkor is, amikor írt image to disk, a lemez mindig kell, hogy legyen teljesen üres?

 66. Daniel - mondta

  Szia, hogyan éget video DVD ImgBurn? KÖSZÖNJÜK!

 67. azt azonban nem értem, hogy amikor egy teljesen üres DVD-R-t teszek (most vettem), akkor a staus: Incomplete and Disk Not üres ... miért nem egy félig elfoglalt DVD-R-ről beszélek, mint ugyanaz a helyzet ms? ms

 68. Edvard - mondta

  Da da nai barátom azt mondta, márkák és bootolható?

 69. Edvard:
  Da da nai precizatil barátokat és bootolható?

  Logika, de van, hogy egy képet is, hogy bootolható ISO egyébként :)

 70. romeo - mondta

  Kérem, segítsen nekem! Azt akarom tudni, hogy meg tudom csinálni a másolásvédett programok az építészet és a kapcsolódó kódot engedélyt, miután engedélyt egy számítógép. Milyen program erre példányt, és ha tudom használni a számítógépet, amikor én csatlakozik az internethez, figyelembe véve, hogy ez a program csak akkor használható, a dolgozók a vállalat respectiva.Nu tudni, ha másolt, akkor My calculatorull telepítés, és hogyan működik!

  • BornToSex - mondta

   romeo:
   Kérem, segítsen nekem! Azt akarom tudni, hogy meg tudom csinálni a másolásvédett programok az építészet és a kapcsolódó kódot engedélyt, miután engedélyt egy számítógép. Milyen program erre példányt, és ha tudom használni a számítógépet, amikor én csatlakozik az internethez, figyelembe véve, hogy ez a program csak akkor használható, a dolgozók a vállalat respectiva.Nu tudni, ha másolt, akkor My calculatorull telepítés, és hogyan működik!

   Hey Romeo!
   Azt hiszem, meg tudod csinálni másolatot, de nustiu ha képes lesz használni egy másik PC-n (számítógépen), ha liceenta 1 egyetlen Calculator: -?.
   Esetleg repedéssel, ha megtalálja az interneten ... Biztos vagyok benne, hogy a kalózkodást itt nem javasoljuk, de nem minden románnak van pénze minden licencprogramra ... Sok sikert!

 71. Kidz - mondta

  Gratulálunk! Nagyon szeretem a tutorials!
  Kidz?

 72. van a legmelegebb

 73. Hogyan a fotagrafile, hogy azt mondják, hogy támogatják

 74. Hogyan xbox játék 360 2 DVD ImgBurn?

 75. Dragosmanyak - mondta

  Hello! Tudna nekem segíteni valamiben? Kaptam 1 cd üres táskát PC és ha nem megy! Vettem csak egy, és minden megy! De a többi CD menni! Mit tehetek?
  PS: Csak ne menj üres!

 76. Kronos - mondta

  Csináltam egy dvd-t a nero + 4.7 7 egyre csomagolja archívumhoz 8.5 giga

 77. Viorel Z. - mondta

  Salut!
  Számos videó van a telefonomon, és DVD-re szeretnék tenni őket. Ennél is fontosabb, amikor a lemezt a lejátszóba helyeztem, azt akarom, hogy fejjel lehessek, anélkül, hogy minden filmben / klipben játszanék. Milyen formátumban kell konvertálni a filmeket, és milyen programkal tudnám megírni a DVD-t?
  Köszönjük!

Trackbacks

 1. […] Nincs szükségünk parancssorokra, mindent a hasznos és nagyon jó ImgBurn szoftver automatizál. Ha az ellenkezőjét szeretné megtenni, vagyis készítsen indító botot Windows XP, Vista vagy Windows rendszerrel […]

 2. […] A szoftver végén más regisztrációs programokkal is rendelkezünk oktatóanyagokkal: ImgBurn, CDBurner XP stb. A Nero egy hatalmas szoftver, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül, sokan közülünk […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.