Mondd, hogy nem mecénások torrent oldalak, hogy hozza a román bejelentkezés bemutató videó

Nem kell bejelentkezni, hogy elfogadja, hogy egyes torrent oldalak (mondják nyomkövetők) azon egyszerű oknál fogva, hogy az azonos torrentek foglalható torrent weboldalakon rangos nemzetközi és biztonságos az egészségügyi fájlokat.

Nem kap, hogy tévedtünk, mert nem illik a román torrent weboldalakon, de a gyakorlat számláló berendezés dolgok, különösen titkos vagy ami egyfajta titok.

Kedvesem, ezek a dolgok nonszensz, torrentek túlságosan is nyilvános mindenki számára, és nem lehet olyan ember, aki hisz a kém filmek, amelyeket nem állt helyre a korukat-hub.

Úgy vélik, legalább James Bond és azt hiszik, hogy a dolgok tilos és veszélyes, de hajlandó lenne visszatérni a címét az e-mail, hogy elfogadja a weboldal mesés, mint az illegális és tiltott, ahová hogy minden sarkon utca alatt értékesítik ezeket a rendkívüli meghívók bányákban.

Ébredés fraaaaaatilor.

Ezek torrentek, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó .

Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan kell letölteni torrentek jobb, de tanulunk és hogyan elleni védelem román torrent weboldalak, amelyek tulajdonosai nem tudják a szó meghatározását a megosztást.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)



Kapcsolódó oktatóanyagok


Hozzászólások

  1. bogdan - mondta

    A legforróbb bemutató helyben üdvözlőlapok.
    Megjegyzés őrült 10 +

  2. Adrian - mondta

    Nagyon pontos, teljesen egyetértek veled, az INSA-val abban a torrentben, amely szerinted nem megfelelő, és bejelentkezést kérsz, és románok, megtalálod a filmet román címmel! amely az isohunt-on nem fogja megtalálni a film román nyelvű fordítását! Azt fogja mondani, hogy "k és mi van vele, semmi sem könnyebb a titrálást keresni a hubon", az igaz megoldás, de azt is tudja, hogy a titrálás a videofájl formátumától függ! Tehát az AVI fájltípus 300 film titrálása soha nem lesz szinkronizálva a DVD-Rip, MPEG és így tovább! tehát milyen megoldást javasol erre? Úgy tűnik, hogy nem az, és mint ilyen, a román továbbra is a romániai mioritikus helyeken vagy nyomkövetőkön marad. Aaa plusz, hogy a hubokon ritkán talál titrálást a DVD-Rip fájlok típusához, túlnyomó többségük AVI! Várok egy bemutatót a titrálási megoldással, vagy esetleg választ tőled ... otthagytam az e-mailt, bármikor kapcsolatba léphetsz velem!

    • Liloiu - mondta

      Az egyetlen dolog az ellen, amit mondasz, az, hogy a neten nagyon könnyen megtalálod a feliratokat, ugyanazokat, mint a román torrenteken. A román torrentek így készülnek: letöltöm a 300 filmet az isohunt-ból (példa), letöltöm a megfelelő formátum feliratát a subtitrari.ro oldalról (példa). Összeszedem őket, és elkészítem a torrent fájlt (ha kicsit játszol az utorrenttel, megtudod, hogyan), majd Feltöltöm egy általam kiválasztott nyomkövetőbe ... egyszerű igaz?

  3. admin - mondta

    Köszönöm a megjegyzést Adrián.
    Most adok két jó linkeket felirat.
    És tudom, hogy a filmek DVDRip avi akkor is, ha az összes nem ripuite ugyanazok az emberek, néhány bizonyos alkalmazások használata és néhány más alkalmazás és így a felirat időzítés különbségek fordulnak elő következtetésre dvdrip axxo avi film. Senen soha nem fogja egy film dvdrip FXG avi.
    Ha a letöltés felirat kedvenc film jól néz ki, mielőtt a címet a teljesen azonos legyen a cím vagy alcím leírás.
    Most nézd linkeket ígértem a feliratok.
    http://subtitrari.regielive.ro/
    http://subtitrari.softpedia.com/
    Ha úgy találja, nem talál egymásra.
    Mivel a weboldalak román torrent mit mondtam én alapvetően egy semmi a saját ruha, de illik a gyakorlatot, amely ellentmond a szellem megosztás ingyenes.
    Köszönöm.

  4. d3n1_bo - mondta

    Szóval lehet mondani, hogy a prietnul a bemutató tűnt kevésbé érdekes az első, de azt lehet mondani, én vagyok háborodva. Azt állítják, hogy a sebesség 200 kb / s úgy tűnik, csillagászati. Azt lehet mondani, hogy a nemzetközi oldalak sebességgel 200 kb / s kicsit olyan, mint te, de abból, amit bonyolódni román weboldalak, hogy adjon egy login és aztán csak keresni, és ez mind ugyanaz .., majd adja meg a bejelentkezéshez egyszer azután, hogy a rendszer automatikusan elvégzi. De a sebesség az ilyen oldalakon, hogy utálod őket annyira szól 3 mb / s különbséget tenni .. ezért úgy gondolom, érdemes csinálni MINIMÁLISAN erőfeszítés 2 perc, hogy egy fiókot egy ilyen területre, és adja a jele, hogy később automatikusan megtörténik. Nem értem a felháborodást olyan nagy. Tényleg azt hiszed, érdekel, hogy veszek egy torrent, hogy Amerika Amerikai hangzik, sőt, akár azt a moldovai .. Nem érdekel, amíg veszel egy fájlt 10-szer gyorsabb, mint te.

  5. habarnisti szuper nehéz nekem

  6. admin - mondta

    A legtöbb fájlok és magvak kívül Romániában.
    Nem zavar a romániai honlapok, de a gyakorlatok, amelyek ellentmondanak a lényege ennek a jegyzőkönyvet.
    Illetve Románia torrent weboldalakon ezt a protokollt a STIL román stílusban hub.
    Az eltűnése agyak, ők (a tulajdonosok TRCK), aki már nem volt a Ban-EZE.
    És megy után.
    Gratulálok mindazoknak, akik torrent weboldalak, de miért nem ezt a munkát megfelelően (közös medence).
    Miért kell olyan sok titok?
    Miért nem bárki számára letölthető?
    Miért tegye olyan sok korlátozás?
    Mit csináljak annyi e-mail címeket?
    Miért nem tartják tiszteletben a szellem bitorrent?
    Miért betiltása néhány felhasználó?
    Miért olyan sok feltételt?
    Miért természetes szelekció nem egy torrent fájlt?
    Így terhelés tracker máshol.
    Az özönvízeket életben tartják, amelyeknek már régóta természetes módon el kell tűnniük. A kényszerű és természetellenes "letöltés-feltöltés" adagolási viszonyok miatt a torrentek elöregednek, és amikor letöltesz valamit, azt találod, hogy az nem nagyon működik, vagy túl régi.
    Miért nem kérdezed meg bejelentkezni kívül tracker?
    Megmondom: azért, mert kívül van egy bizonyos érettség IT, amit nem hisznek egy hamarosan.
    Globalizáció globalizáció globalizáció
    Nem korlátozható internet akkor is, ha akar.
    Ha lő a torrent weboldalak logged'll megosztani a uiesti nekem nélküled is deka vettem le a torrent.
    Egy utolsó kérdés a "d3n1_bo" kérdésre:
    Ahol ezeket mecénások torrent tracker őket ???

  7. alex - mondta

    Egyetértek veled, tudom, hogy vannak, akik nekünk, jól meg regasec azok között, akik tettek az oldalon Felhasználónév román, ismert igazság, hogy a sebesség különbség, ha egy filmet isoHunt piócát rakó vagy más oldalakra Maximum letöltés a mega 1 (ha szerencséd), és ugrik a román mega 2 csendes, de ez egy szégyen, hogy ez a korlátozás a meghívás felhasználóneveddel, így a sebesség nem összehasonlítani egy dolog, ha egy weboldal a szerveren Romániában és az egyik az, amikor egy oldalon van a szerveren az országon kívül, egy kis különbség. A mega 2 és töltse le a router most osztani, hogy akár van router jel legalább 3 letöltheti mega másodpercenként, így végül a különbség.

  8. alex - mondta

    és azt mondják, hogy azért, mert a fiúk sutitrari letöltések román helyén egy nagy rendetlenség, hogy sutitrari megtalálni tucat oldalon, és egészen pontosan a film dowbloadat

  9. alex - mondta

    Remélem nem zavarja az észrevételeket, amit tett, és szeretném megköszönni, hogy a munka, amit és akit tisztelsz, hogy segítse az embereket a különböző pc problémák

  10. admin - mondta

    Köszönöm a megjegyzést Alex.
    Nem ideges rám egyáltalán, sem ideges bármely egyszer még én is szeretem hallgatni, és véleményét a többi ember.
    Csak nem nekem guru számítógépen vagy az interneten, én csak segíteni akar az embereknek, akik nem tudják, bizonyos dolgokat, mert nem tanították senkit, és ha kér valaki úgy tesz, mintha nem is tudja ( vagy talán nem tudom)
    Köszönöm, és várják meg magunkat a többi oktató.

  11. Ionut - mondta

    románia da tesó célkövető nyoma felgyorsítja a 1mega ha 2 és vetőgépek. más nyomozó, hogy jöjjön szerencsés fogás több mint 500k

  12. admin - mondta

    Speed ​​káros az egészségre.
    Ha nem hisz nekem, nézze meg az 5 órás híreket.
    Elhagyva a vicc félre tudom, hogy ha húzza ki a torrent vetőmag, és van egy római írók húzni magam a 2 3-mega ..
    Azok, amelyeket nagy sebességgel forgatsz, néhány hónappal ezelőtt indított torrentek, és most Romániába jutok, és amíg egy másikig nem lövem le az előtted lévő fájlokat ... még akkor is, ha alacsonyabb sebességgel lövök, és miután lövök, téged is lőni fogok tőlem, aztán dicsekszik, hogy nagy sebességgel lő ...
    Úgy tűnik, nem érted a bittorrent működését ....
    Testvér, ez nem furcsa ...
    "Testvérek, nem értem, miért ne mindenki lőhetne keményen"

  13. FENOMENÁLIS… BAFTA tovább

  14. …… ..gyerekes kérdés Cristi… .milyenek az adományok ... egy pillanatban pánikba estem ... megmentettem néhány filmet az izohuntból ... nem adományoztam a szégyenemre ... .eeeeeee csak román vagyok ... egy pillanatban pánikba estem ... remélem, hogy nem regisztrálódik automatikusan ....

  15. A szervadományozás önkéntes és ha már facuto nincs semmi félelem.

  16. Nem regisztrálja semmit, csak még nem kapott adatokat a kártyáról?

  17. tárgya diffúzió - mondta

    'Re hangos, de hozzá a site-hoz letölt és hogyan került oda iso szeretnék ragaszkodni huntde ex Mininova vagy piratebay

  18. alex - mondta

    Ahelyett, hogy a 200 kb / s jobb, hogy mega 4 egy román tracker

  19. DOOMZOR - mondta

    Bár nem használom a román nyomkövetőket, olyan emberek vesznek körül, akik használják. A jobbak érzik az elidegenedés és a téves információ érzését a témától. Azon néhány dolog között, amelyet úgy gondoltam, hogy "ügyes" vagyok a felfogásomban, az a ration kifejezés. Ratio up ratio lefelé. Megértésem szerint az arány olyan folyamat, amely nyomon követi az Ön által feltöltött feltöltést, és ettől függően nagyobb letöltési sebességet biztosít. Nem vagyok biztos ebben az információban, és nem szeretnék olyan megjegyzéseket hallani, mint például "miért gondolod, hogy nem használod". Szeretnék tisztázni ezt az arányt, és ha valóban van valami, ami nyomon követi a feltöltését. Köszönöm a segítséged!

  20. Octavian - mondta

    hát igen le velem megyek kb 270 és 9 mb mp úgyhogy komolyan

  21. boby_admin - mondta

    Arról van szó, elveket!
    Azt kell félni, hogy az én radar.
    Nem értem, miért sietek ennyire ...

  22. Adrian - mondta

    oktáv ... amikor letöltötted a superman filmet, untam! új torrentek vannak a külföldi nyomkövetőknél baby !! Románia nem állít elő semmit, csak annyit tud lopni! És ahogy Cristi mondja, a p2p protokollt jelentő elvekről van szó. Milyen p2p az, ha beléptetsz egy fiókba, hogy ne tudjam, mennyit kell vetni, hogy legyen egy bizonyos számú magom, hogy torrentet tudjak tenni? Szintén keressen a nogle google-on esetleg a WikiPedia-n, ami protokollt és p2p szellemet jelent.

  23. A isoHunt ki 200-230 kb / s és a btjunkie a 500 600-kb / s és miniova park, és van jó sebesség más oldalakon lehet találni hozzá a Mozilla Firefox kiegészítőket és hozzáad egy eszköztár ahol 200 keres egy torrent oldalak, de jobb kihasználása keresők, mert a keresés özön a videotutorial minden torrent oldalak a világ

  24. adrian - mondta

    Cristi Nene szép kérem, mondja meg, és lökött hogyan Mininova, ISO Hunt, ETC, keresőmotort u torrent.eu már csak BitTorrent GOOGLE.ms több!

  25. boby_admin - mondta

    Ahonnan letölthető a program?
    És melyik változata uTorrent vagy te?

  26. adrian - mondta

    1.8.1 tőlük .www.utorent.com

  27. adrian - mondta

    Tettem ugyanazokat a beállításokat, mint te vd.tutorial

  28. adrian - mondta

    bn most nem érdekel, hogy be tudok írni a mini motorba ... .iso… stb., de kíváncsi voltam, hogy nincs-e ilyesmim

  29. Adrian nyitott utorrent - beállítások - haladó - felhasználói felület extrák - keresőmotorok - adjon hozzá a google alá, és kicsit toorent egy másik keresőmotort (mininova, kalóz-öböl, iso vad stb.), Nevet, URL-t stb. tudod kezelni

  30. adrian - mondta

    mere.ms nagyobb

  31. Adrian - mondta

    adrian 1 kéz száz becenevek nevét és kérlek szépen, hogy nem küldesz e név alatt, ragaszkodom nagyon, egyedi, harmincon túli így hív, de lehet akkor biztos, hogy van egy becenevet vagy név Ön megálmodta te vagy valaki sírni valahogy.

  32. boby_admin - mondta

    Bl olvas a gondolataimban már gyorsabban gratulálok

  33. adrian (kis).
    Menj be a beállításokat a uTorrent, pasteaza dolog, és átírni, amire ott, de idézőjelek nélkül:

    "Mininova | http: //www.mininova.org/search/? UTorrent & search =
    A Pirate Bay | http: //thepiratebay.org/search.php? Q =
    Torrentspy | http: //torrentspy.com/search.asp? Query =
    tvRSS | http: //tvrss.net/search/? SHOW_NAME =
    Isohunt | http: //isohunt.com/torrents.php? Ext = & op = és & IHQ =
    PointBlank | http: //bt.point-blank.cc/? Search =
    BitTorrent | http: //www.bittorrent.com/search? Client = utorrent1770 & search =
    Google | http: //google.com/search? Q = '

    Menj és tabletták: Options / Preferences / Advanced / UI Extras / Keresők - és cserélni mindent ott.
    Mostantól fogsz kapni e keresők.
    Van az Ön rendelkezésére torrent kereső tőlünk!
    A siker és elvárják magad!

  34. névtelen - mondta

    ms több kristályok.

  35. Adrian - mondta

    név nélkül köszönöm megértésedet, és remélem, nem idegesít velem, de mindenki szeret egyedülálló lenni, legalábbis nevében, ha másban nem. Ne érts félre ... mintha lenne veled valami ... bármikor szükséged van rá segítenek Önt szívesen az oldalon!

  36. névtelen - mondta

    nyugodtan ülni. nam dc supar.de Igazából nem tetszik a neve asta.cred múlva fogok önálló címmel Adrian VANDAM.ramai te, nem csak volt az első? NO !!!!! Offen

  37. nagyon jó tutorial, gratulálok.

  38. basil0000 - mondta

    Először is elismerem, hogy itt rendkívüli munkát végez! Másodsorban szeretném elmondani, hogy két éve töltöm le a torrenteket, és a torrenteket is használom számla nélkül, és a románokat is. A legjobbak a fiók nélkül az isohunt és a piratebay. számoljon és lőjön anélkül, hogy tudná, kitől és mit lő, minden szépségű vírusra ébred! Kíváncsi vagyok, hogy a merevlemez formázásakor nem gondolja-e, hogy egy adott e-mail cím a végtelenségből, amelyet megtehet, nem tart ezerszer kevesebb időt. Azt gondolva, hogy vannak olyan nyomjelzők, amelyeken elszámolhat rendszergazdák, akik figyelik a felhasználókat, és milyen feltöréseket töltenek fel a feltöltők. Amikor a hálózaton játszom, olyan szervereket keresek, ahol az admin van jelen, különben biztosan egy idióta vagy több fog csalni "kódok" használatával. Tiszteletben tartok minden véleményt. Mindenki problémája, honnan tölthet le. nyomkövetők ezrei és ott, amelyeken csak e-mail címmel vezetnek számlákat. Véleményem olyan, mint egy kis közösség, ahol fontos a mások iránti tisztelet, vagyis hagyja, hogy mások elhúzhassanak magától, ne kapcsolja ki a számítógépet, és ne törölje azt, amit lőtt üres merevlemezed van, mint a mininován vagy az isohunton. Ha azonban gondosan figyelsz, látni fogod, hogy a számla nélküli torrenteken mások kétszer annyi Kb-t merítenek tőled, amennyit húzol, amíg sikerül letölteni a tornyot tüll.

  39. basil0000.
    Honnan jönnek azoktól torrentek román treckerele.
    Nincs admin. ezen a világon nem tud "vigyázni" a torrentek érvényességére!
    Ha minden felhasználó romániai és Románia húzza ki egyformán és nem lenne különbség a sebességben.
    Minden tekintetben a román követők, de lövése titkosság és vedetismul!

  40. Katoxy - mondta

    Igazad van, de ha én keresem a filmet, és nem találnak más torrent kliens, és van egy lehetőség, ptr nagyobb sebességet, akkor elfogadható dolgokat néha nem tudja, mit mondjon, de többnyire igazad van ..

  41. Adrian - mondta

    Katoxy melyik testvér? Véget ért a bátyám a romániai torrentek és nyomkövetők hülyeségeivel, tudsz valamit, amit 1,5 m-rel lelőttem az izohuntból. Mondom őszintén, hogy nem hazudok semmiről, aki nem hiszi, nincs hinni való ... a román nyomkövetőknél nagyobb sebességgel lő ... hazugság, annyit lő, amennyi sebesség és sávszélesség van testvér, a sebesség nem attól függ, hogy Romániából vagy Olaszországból lő!

  42. basil0000 - mondta

    Az első, hogy válaszoljon intrebare.Poate jöhet bárhonnan, beleértve Romania.Poate megy kamerával, és lőni film acolo.Poate szobához egy barátom, aki kölcsönzött videojáték tárolni őket, és tedd be crak net.Poate van egy tracker véve, hogy beiratkozási pénzbe, és vigye acolo.Le kaphat, ahol akar, beleértve mininova.Pentru isoHunt mászni a torrent, vagy meg kell felelnie bizonyos feltételeknek, és tudja, hogyan kell csinálni A torrent nfo tudom, hogy egy jó kapcsolat van, hogy egy tevékenység-nyomkövető, hogy mászni, hogy jól sikerült, és VERIFICAT.Deci adminok check Feltöltők Feltöltők torrentele.In ahogy vagyok sokkal jobb tájékoztatása a torrent töltse le és időt takaríthat meg az összes szar által, aki nem tudja, hogy miért tesz, hogy a tetején a háló a nevét, aki egy kis ötlet, és képes arra, hogy a dolgokat interesante.Toate feltételek tesz az adminok nem történik összezavarni, vagy bonyolítaná a dolgokat, de egyébként a közösség exista.Deci regényt, ha feltettem egy filmet piratebay nem lesz, ahogy lőni és én, mert abba számítógép vagy Állítsa torrent bosszant engem kinyitom az oldalt egy kicsit lassabban, vagy egyszerűen csak azért, mert nem obligat.Asta a mentalitás Romániában így trak számlák legnagyobb román és lőni őket, és kerülje az olyan helyeket, ahol Virus lehet tölteni, vagy kiveszi a rendetlenség titoktartás pompos.Despre a nevét nem tudom, hogy hogy vorba.Va foglalkozik minden mari.Va trakerele mondjuk invitatii.Ce fórum, ahol lehet kapni egy titkot? Arról vedetism mit mondjak nem mindenki van fel.Pe trakerele ahol megtalálható ez a személy az arcon és mondd el nekik, hogy kilép cont.Fara felhasználók számára, hogy ne supravietuieste.Da tracker! kell tiltani azokat, akik durva, és nem tartják tiszteletben a feltöltő munkáját fel valami érdekes és új, és nem mások lőni gyorsabb, ha hagyná a torrent is. A legtöbb adminok úgy találta, hogy, mint egy kezdő, segített nekem, amikor nem tudtam, hogy többet kell és kodekeket, hogy egy filmet, vagy hogyan kell csatolni a subtitrare.Asa szeretné, hogy húzza le? OK isohunt.Vrei szokta rész egy közösség, ahol kénytelenek lesznek elhagyni mások rajzolni tőled? Ezt tiszteletben az ember, aki ellenőrizte, hogy működik, ez az, amit azt állítják, hogy a torrent tracker, és mászni azok számára, akik meg akarják venni ez a gondolat, hogy ezek a torrent.DECI megjelent Trak létezik, mert szükség van rájuk! hogy megéri BESZÁMOLÓ!

  43. Adrian - mondta

    basilooo testvér megosztását, hogy mit jelent? megosztás azt jelenti, hogy megosszák! Amikor megy, és alamizsnát adni valakinek, vagy ha segíteni a rászorulókat nem megy, és tedd feltételek testvér! Nem megy, és kérje meg őket azonosító számát, sorozatát, hogy adjon nekik egy kis segítség! Ugye ez az emberek, hogy a rászoruló! Mert, hogy szükség van, és azt szeretnék ajutor.Daca feltételeket tesz valamit cserébe ala név már nem segít az ember! Ne légy olyan biztos, mint te nem durva és román tracker nem vírusok! Teljesen rossz kedves látogató! Tudod mi segített, amit nem tudom, hogy te admin? Ha nem tűnik el a tracker! Ahhoz, hogy az emberek nem Banu! Túl kevés fájt neki, hogy nem köti filmu megy, hidd el! Le a kalappal, ha minden torrentet a tracker Admin, hogy készült, és tegye meg! De amíg az emberek ott is beleértve adminu veszi sorra programok muzik és filmek torrent ingyenes (isoHunt, piratbay) nem hiszem, úgy tűnik, a tisztességes, hogy ő vette őket feltétel nélkül és neki, hogy másoknak tegye feltételek! Románia nem torrentek drága! Mi nem Vista, programok, stb.! Jönnek kívülről tarii.Daca azok külföldön nem tettem Vista követők olyan újszerű, garantálom, hogy nem kellett volna a belek és pénze a Vista, és tedd a tracker! per2per jelenti valami teljesen más, mint a számla, a fakitermelés feltételeket! Keresés a Wikipédián, vagy a Google, és mi fájlmegosztó protokoll per2per! És beszélni után! Mondd meg nekem, miért isoHunt és piratbay fakitermelés és ne kérdezd semmilyen meghívást? Ahogy te bolondozás? Vagy mi? Te, tudja, hogyan reagáljon?

  44. @basil0000:
    basil0000 feltöltésében egyetértenek abban, hogy bárki feltöltheti, de miért nem lehet az emberek letölteni torrent-eze amatőr.
    Ez a probléma a végén!

  45. basil0000 - mondta

    e

  46. basil0000 - mondta

    Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, a probléma kezdődik az internetes szolgáltatók, hogy vedd le a szemed, hogy a sebesség le, és töltsd fel mica.Din tízszer, mert a torrent meghal, mielőtt tudta élvezni neki, hogy vrea.Adrian, tegyük fel, hogy te egy gyerek, és én voltam a dzsungelben, és hoztam egy oroszlán, hogy játsszon vele, miután elveszett idő, hogy elkapja, én ártalmatlan bántani, adtam pénzt, hogy megtisztítsák, és kérjük, hogy más gyerekek játszanak el.Dar te egy rossz ember, és nem hagyja, hogy bárki közelebb el.Meriti te az erőfeszítést? NO! Akkor vegye, és adja meg a másik gyerek, és hagyja, hogy mások játszanak el.Cam így mutatja be a helyzetet traker.Nu kérdezte, és én nem adtam pénzt minden tracker . ezek csak pénzt azok nettó, nekik a pénzt, hogy fel voi.Ce feltételek? hagyja mások játszani a kölyök, és csak a farkát, vagy nem? Feltétellel, hogy az nem azt jelenti, mások tisztelete, hogy töltse le és a maximális sebességet? Miért nem szükséges regisztráció piratebay? Mert van dzsungelben vagy nélküli falu caini.Daca le a vírus a számítógépre, győződjön meg róla, hogy nem véletlenül tesz a tracker-nél vagy Vista graba.Faptul mi nem van, de a román filmek és oktatási programok gyermekeknek da.Si lehet letölteni valamit, és multi Romanasi tőlem gyermekeik számára. Szabályok és feltételek tegye a szülők, amikor te születtél reguli.Pe Adrian.Peste all torrentek csak a józan ész szabályait, és így van! On piratebay, ha volt valami két vagy három alkalommal több, mint a józan ész mások élvezik ki torrentek mielőtt túl sok ele.Gresit Mr. admin_cristi.Absolut mindenkinek, aki a megfelelő részét az összeg, lemerült őt másoktól, hogy mások is le ugyanazt az összeget tudja letölteni, hogy a keserű A torrent.Nu csak kell egy kis odafigyeléssel a többiek, és távolítsa el a számítógép torrentet hogy a nagy öreg, vagy azokat, ahol bevitel több mint unu.Cine azt hiszi, hogy ez nem megy, vagy hogy a módszer piratebay down.Eu de az ember nem adja fel Trak.

  47. Adrian - mondta

    basilooo félreértetted a torrent, traker kifejezést! és félreértetted, amit mondtam! nem adsz neki pénzt a nyomkövetőjére, de ő az admin keres pénzt, ha felhasználói vannak a nyomkövetőn! PT szabad vagy, de az admin nyer, mondom! Mert van néhány hirdetése a nyomkövetőn, és ha nincsenek felhasználók, akikre kattintani tudna rajtuk valóban nem tartaná nyitva a nyomkövetőt ... amint láthatja, már senki sem jótékonykodik! A románok csak kívülről lopták el az ötletet a nyomkövetőkkel és a torrentekkel, és sajnos a per2per protokollt román stílusra alakították át. o a tiédre ... a tiszteletet nem szabad kikényszeríteni, de mindenkiben benne kell lennie! Tiszteletben kell tartanod önmagadat, nem pedig azt, hogy valaki rád kényszerítse a tiszteletet! Ha nem érdekel, az a hibás, akinek van a nyomkövetője! de úgy érzed, hogy nem tudod, hogyan kell tisztelni! Ha lennének lehetőségeim, jobb kompromisszum, elegendő pénz, mindenki számára ingyenes nyomkövetőt készítenék bejelentkezés, titkos meghívások és mindezek a hülyeségek nélkül… és a reklámozás nélkül, hogy senkinek ne legyen szemrehányása… hogy megnézze, mi kell még Önnek mond? hová mész titkos nyomkövetőkön, amelyeknek jajra van szükségem, mintha tudnák, mi nyomkövető vagy én? ahol csak akkor, amikor rákattint a torrentre, és ennyi? És tegyük fel, hogy több ingyenes román tracker is lesz, nemcsak az enyém, garantálom, hogy ezekre az ingyenesekre megy!

  48. Adrian - mondta

    Ha lenne egy tracker, és élsz is, akarva-akaratlanul feltölteni egy fájlt vírus, nem vagyok a hibás, amit csinálsz rendszergazdaként! de te egy bunkó, és igazad van! Senki sem felelős a tetteiért, hogy nem csak a 4 éve? Ha durva, és azt mondod, hogy akkor akarok buta, ostoba és vírusok uplodand rossz te magad a hibás! nem én! nem kell a jogot, hogy nevelés magad meg, meg kell adnunk a felelősségérzetet és a 7 év otthon! Ha közbenjár tracker majd át neked, és meg fogja verni a játékot Feltöltéslehetőséget nonszensz, a vírusok nem az én hibám de nem tudod, mi az a tisztelet!

  49. basil0000 - mondta

    Ha félreértik a kifejezést tracker, ha azt mondjuk, amit akarsz a helyeken, ahol azt mondhatjuk, piócát rakó eu.Ii comunitate.Comunitate, hogy ha nem tartják be azt nem kell kivetni fii.Respectul! Kell lennie mindenkinek! És ha nem? Rossz a jó egészség
    i torrent letöltési sebesség és csökken élesen jobbra? Ha azt akarjuk, hogy a rendelkezésére áll egy hely, ahol minden a hülyék feltölti mit akarnak a probléma, de meglátja, hogy pazarlás idő és pénz segítség nélkül is mult.In csere, ha úgy találja, hogy az emberek támogatják, hogy ellenőrizze és feltöltési érdekes dolog, hogy van, hogy egyes kiválasztott tulajdonítanak nekik információkat, és mindent látni fogod, ahogy számának növelése több useri.Daca azt jelenti, hogy jó munkát.

  50. Adrian - mondta

    basilooo kész ember ... hogy ez a vita soha nem fog véget érni, mondtam, ha valóban segíteni akarsz neked feltétel nélkül, nem az én hibám lesz, hogy mások hülyék és feldobják a hülyeségeket, és nyugodtak maradnak, hogy vírusokkal és tamponokkal töltöttem meg az általad imádott nyomkövetőktől! ahol az adminok állítólag mindenről gondoskodnak =)) milyen naiv vagy! A letöltöttek közül soknak volt egy elbűvölő leírása, amely örömet okoz, és amikor befejezi a letöltést, egészen mást talál a letöltött mappában! Ha nyomkövetőt kezel, akkor arról beszélünk, hogyan és ha van kedve az egyes mappáknál maradni és chichita, hogy megnézze, mi van vele, minden fájlt átvizsgál, hogy kiderüljön, vannak-e vírusai ... Álom ember, tisztelem a véleményedet, ez a tiéd, és jogod van rá! Csak nem akarsz bejelentést tenni, amikor belépsz a nyomkövetőikbe. ne lépjen be, tele van vírusokkal, ne töltsön le semmit, VESZÉLY! ” Amit az admin nem tesz meg néhány kattintással a webhelyen lévő tulajdonában lévő hirdetésekre, a pénz az oka nem jóindulatuknak és elkötelezettségüknek!

  51. boby_admin - mondta

    @basil0000:
    Ön félretájékoztatták minden tracker kell jelentkezned hogy lehet feltölteni a torrenteket.
    A nagy probléma a feltöltés, de a letöltés.
    Mi lenne a probléma, ha a rendszergazda lenne hagyni, hogy bárki letöltés eze torrent tracker román?
    Minden tekintetben a román keresők őket, de ők nem érvényesíteni a cenzúrát, de a túlzott szabályozás.

  52. basil0000 - mondta

    @boby_admin: Naplózva és így néhány, gondosan ellenőrzi azokat a tekintetben, mert felelős a minőségi torrentului.Problema lenne, ha hagyja, hogy mindenki letölt a következők: 10 1500 vetőgépek és piócák, és nem fordítva a sebesség lenne legyen 2Kb / s nem 5Mb / s

  53. Adrian - mondta

    basiloooo ember, te lehetetlen vagy ata, mondtam, hogy nem jutunk el sehová, ahol maradsz azokon, akiket imádsz és letöltesz 200kb-tal, én pedig az izohunton 1,5M-rel, akár 2M-rel is, és ha nem hiszed, küldök neked egy képernyőképet lásd, hogy k nem az a kreáció, amibe beleteszem, amit le akarsz tölteni az isohunt-ból, és meglátod, hogy a szemeid alatt 6 másodperc alatt elérjük-e 10 sebességemet az 1,5M-2M-ig. Lássuk, mit kell akkor mondanod! és a te szemed alatt is tettem valamit a nyomon követett ostyádról, és meglátod, hogy a letöltés nem haladja meg a 200kb-t. Ne légy ilyen, szerintem senki nem ellenőriz semmit. Ez valójában az a "függöny", amely mögé bújnak! Céljuk, hogy e-maileket gyűjtsenek a spam népszerűsítése érdekében, és hogy a webhelyen minél több felhasználó kattintson a tulajdonukban lévő hirdetésekre, és ezzel pénzt keressen! Sokan lopnak vagy keresnek e-maileket ... a lehető legtöbb ember szépen összegyűjti őket, majd egy nap arra ébred, hogy a postafiókban olyan hirdetések jelennek meg, amelyeket nem látogatott meg életében (és ne mondja el, hogy n -Te soha nem szenvedtél ilyet, mert nem hiszek neked!). Hogyan lehetséges? Egyszerű ... ahová jártál (nyomkövetők) hagytad az e-mailt, az "okos" srácok "összegyűjtötték" őket, és így megosztották az e-maileket különböző webhelyek hirdetéseivel, vagy személyes célokra használják őket, hogy nem tudom, milyen fiókot nem ismerek milyen oldalak külföldről vagy akár az országból!

  54. @basil0000:
    basil0000 jobb lenne érdeklődni egy kicsit ezeket a protokollokat, hogy jobban megértsük őket.
    Ha szeretne egy nagy letöltési sebesség, jó lenne, forduljon a szolgáltató a nettó és mondd meg neki, hogy az Ön nagyobb külső szalag, külső nyomozó nem a probléma lassú a letöltés di Romániában.
    Itt nat mindannyian szolgáltató jó internet sebességet csak belsőleg.
    Net szolgáltatók kötelesek a sávszélesség növelése, de nem fizet, mert azt akarják, hogy többet keresnek, minimális befektetéssel.
    A világ ebből a szempontból nagyon rossz, azt mondják, hogy az "odc" -n erősebben lövök, mint a "torrenteken", de nem tudom, hogy ezek a központok a környéken vagy mindenképpen valahol Romániában vannak, amikor külföldre megyünk, akkor az összes nevetés sávszélessége, és ezért nem lövünk jól a külső nyomkövetőkön.
    Meggyőződésünk, bekötött szemmel, és néhány dolgot szeretnek internet szolgáltatók Romániában.
    Ébredjen emberek, és nézd meg a valódi bűnösöket sávszélesség, amit kevés a külső.
    Végül Kérdezhetek valamit, úgy gondolja, követők adminok ellenőrizni ezer torrentek napi?
    Ébredj ember!
    És hallod, ellenőrizze özön, maaannnnn!

  55. basil0000 - mondta

    UPC net, és én ugyanazt a sebességet, valamint a belső és külső 1.1Mb a sec.Bine én verifica.Dar én még nem kapott vírusokat rájuk helyett isoHunt kaptam egy nem láttam semmilyen hard.A partíció formázni kell a teljes merevlemez és elvesztettem az összes kép és emlékek familie.Poate volt a szerencse, de aztán letöltöttem egy torrent vonakodnak olvasni megjegyzések nélkül a kevésbé descarcat.Uploaderii írásban játékok általuk telepített és gondoltam merge.Ma és ellenőrzi őket, mielőtt instaleze.Adrian! Hadd kibaszott mail címre! teheti meg egy és 3 percek alatt, és azt csak ha valaki megkérdezi (a kínált szolgáltatások javítását), és nem érzem, hogy hirdetéseket tampite.Intri havonta egyszer, és törölje az összes kész! ez egy e-mail címet, nem az otthoni címét.

  56. basil0000 - mondta

    Romanian.Dubbed.Cartoons. Keress valamit a Mininova és isoHunt piratebay? Piacon 10 50 Ron Ron és újszerű bucata.Daca nem bírja megmászni őket, ahol visz? Én több mint kétszeresére ro.Voi 30 DVD nem fiatalabb testvére, vagy a gyerekek? Unod már olvasni őket, és azokat? Ha nem talál szabad trakerele mi a teendő?

  57. basil0000 - mondta

    Barbie.And.The.Diamond.Castle. DVD és felirattal román megduplázódott. Mesélj kedveseim, ahol ezt a dvd olyan helyeken, ahol a munkaadók és le voi.Spuneti nem lehet letölteni, amit találnak isoHunt sem köztünk van néhány spam i-Trak zárt ochii.Pe kiírja a megbízó és atat.Nu akarok reklám és én sem én nem szeretem azokat a feltételeket, de szeretném hangsúlyozni, hogy mindenki számára, hogy néhány torrentet nem máshol, mint a boltban, és a Trakia zárva.

  58. basil0000
    Mondom őszintén fáradt elmagyarázza az üzletet azokkal özön romániai és külföldi (ha lehet ilyen dolog).
    Srácok mit gondol, drag, ahol akar, és ha úgy tetszik.
    Román nyomozó a legmelegebb.
    Tracker Románia SZABÁLYOK!
    Trackerek kívül szar!
    Élő sebesség!
    A halálozási arány alacsony!

  59. Addy - mondta

    minden tiszteletem azért, amit itt csinálsz, srácok ... láttam a k feletti oktatóanyagban, hogy a letöltési sebesség 200 volt, és valami kb / s sebességű buna jó sebesség, nincs mit mondanom… .de azt mondom, k egy román tracker után, hogy van egy számla Soha nem volt 2 mb / s alatti sebességem, néha elérve 7-8 mb / s… Megemlítem, hogy triviális netem van, havi 25 RON előfizetéssel fizetek, így rájössz, hogy nincs sebességem a neten ... most már megérted, miért maradnak meg abban a véleményben, hogy k a román nyomkövetők megverik a külföldieket, megalapozzák a véleményemet, és a valóság megerősíti különösen azért, mert k a valóság a letöltési sebességben áll, és végül ez is a cél k a letöltési sebesség minél nagyobb? különben is köszönöm, hogy k mindenki kimenjen, hogy kifejthesse véleményét és tintáját, egyszer gratulálok az oldalhoz: VÉGLEGESEN A ROMÁNIA LEGJOBB HELYZETEI !!!

  60. Adrian - mondta

    Emberek, akik nézték ezt a bemutató minden félreértettem! Nem vagyunk ellene a román tracker! De ellen a gyakorlat! Nem értünk egyet azzal titok és az a tény, k kell jelentkeznie, és veri a hozzáférést és a bejelentkezési van szüksége Domle meghívást, rájössz? mintha a tulajdonában arany tracker van !! És nem eszik levest 8M hogy elviszi a román és azokat, 200kb ingyenes! Én mindig az Ön számára egy filmet készítettek nekem egy capture szoftver, milyen jó, hogy a isoHunt letölteni és hogyan kell fogni 6M 10 2,5 másodperc hai !!!

  61. Addy - mondta

    rendben ... igazad van ... valójában TÖKÉLETESEN JOGOD van a bejelentkezési szakaszban ... ez így van ... monopóliumot helyeznek egyes fájlokba, amelyek nem tartoznak hozzájuk, és olyan követelésekkel emelkednek, mintha az övék szerzői jogi védelem alatt állna a fájl iránt ... tökéletes jogod volt, és munkahelyen a meghívókkal ... .pt k nehéz beszerezni, és legtöbbször mobiltelefonon fizetsz érte (az SMS 1234 körülbelül 9-10 euróba kerül meghívásonként ... Hoztam egy példát, hogy nem a telefonszám az igazi) ... De abban a szakaszban, amikor a 8mb / s = borscs ételekkel ellentmondok neked, és van két képem, amit mobiltelefonnal készítettem, az egyik 2 MB, a másik pedig 7.5 MB ... és mindig tudok fényképezni a nettó szerződés, hogy bebizonyítsam, milyen nettó 8 lejem van ... szóval kiar, nem ettem borscsit a gyorsasági szakaszon ... és 2 kb-val láttam az oktatóanyagban k, hogy mennyi volt, amikor 200-at eresztettél le ... és én is korábban beléptem az izohuntba, és Kaptam egy win xp-t 300-1.2 MB / s sebességgel, ami jó dolog ... egyébként: megyünk előre és letöltjük a levest, ahol megragadjuk 🙂

  62. Adrian - mondta

    @Addy: Adrian vagyok, és aki elvégezte az oktatást, Cristi, és ő a webhely rendszergazdája! A bemutatót nem én készítettem! Nem hiányzik egy vonat, és ha valamit el akarok venni a torrentből, akkor inkább 2 kattintást adok az isohuntra, mint 10 (a bejelentkezéshez) a román trackereken ...

  63. Addy - mondta

    ok srácok ... nem számít 1 kattintás vagy 7 vagy 10 vagy 1 kb sebesség vagy 100mb / s:) ... sokkal fontosabb az a tény, hogy az oktatóanyagban olyasmit hallottam, mint k, olyan nyomkövetőt szeretne készíteni, amelyhez nincs szükség sem bejelentkezésre, sem meghívásra, sem az euró elköltése ... mikor lesz kész és hogyan tudhatunk meg róla?

  64. Adrian - mondta

    @Addy: Ügyeljen arra, hogy amikor mi befejezni a projekt neve kerül be, mint hogy mindenki tudja, addig kérjük, legyen türelemmel!

  65. George Iordache - mondta

    Uraim,
    Bírálnia kell Cristi urat és a többi táncostársat azok után, amit ezen az oldalon végeznek. Szellemük világos: szabadság és egyenlőség mindenkinek! Azt mondom, hogy a táncosok véleményét tiszteletben kell tartani, tudom, mit mondok és mit csinálok! Csak tartozással tartozunk nekik! Bárhonnan megszerezheti a vírusokat. Minden arról szól, hogy nincs ilyen "szerencsénk". Ami a sebességet illeti, egy dolog teljesen egyértelmű: ez az Ön előfizetésétől és a szolgáltatótól függ. Nem vagyok túl erős a torrentek felhasználója, 10 mega előfizetéssel rendelkezem, és száloptikával foglalkozom. Mind a külföldi, mind a román trackereken (a legfontosabbak közül 4-nek van számlám) a sebességem 1 mega / s sebességgel áll meg. Vannak más feltételek, amelyektől függ a sebesség, és sokan ismeritek őket. Így ………
    Ahogy az egyik régebbi szükségét érzik, hogy ösztönözze a csapat Cristi Úr azt mondta nekik, csak, hogy: BRAVO, Köszönet és lépést tartani az ASA.

  66. Adrian - mondta

    @George Iordache: Köszönöm szépen az elismerését és a gyönyörű szavakat. Nem tagadjuk, hogy talán a román nyomkövetőktől nagyobb vagy alacsonyabb sebességgel veszel részt, de nem ezt akartuk hangsúlyozni! De az a tény, hogy a feltételek meg vannak határozva, és van némi "titoktartás", ami nem helyes, ha figyelembe vesszük, hogy mit jelent a sher, per2per. "Ellenezzük" a módját, amíg le nem töltenek valamit a nyomkövetőikről ! A legtöbben félreértették ezt az oktatóanyagot!

  67. Mario - mondta

    Először is szeretnék gratulálni az `VIDEOTUTORIAL.RO` csapatnak az elvégzett munkához, az ezen az oldalon található összes útmutatásért RESPECT !!! minden, amit mondanak, nagyon-nagyon igaz. DAR. Teszek fel nekik egy kérdést ... egy román film vagy valami román sajátosságokkal, és nem csak (ami szerintem nem található meg a külföldi légcsöveken), hol másutt találom őket, mint a román nyomjelzők ..?!?!?
    mindezek miatt a `CARCOTESC`: A TESTVÉREK HOGYAN AKARJÁK, de nem hiszem, hogy külföldi programokat, filmeket, zenét stb.
    ne mondd, hogy nem igaz, amit Cristi és Adrian moderátorok mondanak.

  68. ION SCARLAT - mondta

    Srácok szeretnék gratulálni Önnek a bemutató ragyogó, az úgynevezett nyomozó igazad van már csak egy forrás tészta néhány gyerek seggfejek, hogy ha nem tetszik az avatar adni Bann, ha mersz egyet mint admin, és hogy kényszeríteni, hogy üljön 10000000de óra vetés, ha nem a tracker pa, mintha ezek a fájlok a belőlük készült, mind a nagy horog oldalak
    Túl sok feltételeket néhány fájl, ami nem is a lor.Fratilor akik részesedése, úgy értem több külföldön, hogy nem igazán megengedhet magának egy RIP, egy játék, egy program bár a körülmények nem tesz ptr csakúgy, mint a munka, a pénzüket, idejüket, nos nem, ahogy mondtam, vannak ezek a
    Legjobb seggfejeket faca.Toate

  69. cristian - mondta

    Nem tudom, ti mit mondtok, de tetszik, amit ezen az oldalon írnak, és az előadások, természetesen néhányan romlottak a feliratokkal, de ha ragaszkodsz ahhoz, hogy találj, mindig egy yalának van ilyen kulcsa, a filmnek pedig ro felirata, reméljük, hogy CRISTIAN úr megtanít minket, és hogyan találjuk meg ezeket a feliratokat, várakozással tekintünk….
    Cristian TM

  70. Adrian - mondta

    @cristian: ez a bemutató, hogyan lehet megtalálni felirat helyén nemrég még csak nem néztem !!! itt a bemutató = https://www.videotutorial.ro/?p=475

  71. Adrian - mondta

    @cristian: A válasz az volt, az orra alá látsz csak Isten előtt? bal jobb Bangham nem jó? fel le ott? Volt egy szöveget csak a megjegyzés alatti mondván, így

    Visszakövetések / Visszajelzések

    1. Hogyan lehet letölteni az új filmek és felirat őket szinkronizált | videotutorial.ro

    És ha rákattintasz arra a kék írásra, amely a "Hogyan töltsem le a filmeket ..." feliratot, az pontosan arra az oldalra dobja, ahol a bemutató található !!! Olvassa el azt is, hogy mi van a testvérei között, olvassa el a baloldalt jobbra lefelé ...

  72. @Adrian:
    Keresés a jobb, ha a helyszínen, hogy tudod, hogy sok hasznos dolgot, például ez a bemutató a feliratokkal és descacarea filmeket.
    https://www.videotutorial.ro/?p=475

  73. cristian - mondta

    -Nos, tudod, igaz, hogy az orrom alatt volt, de mivel 2 szolgáltatással voltam, kevés időm maradt az oldal tanulmányozására, igen, könnyű volt lehúzni és elolvasni, de az volt a lényeg, hogy megadtam, miért fájt nekem, és Néhány nappal ezelőtt alkalmaztam azt, amit a CRISTI mondott neki. Ezt a címsorokkal fedeztem fel ... köszönöm a figyelmet Adriane ...
    Most azt akarom mondani, hogy ezen az oldalon található egy kiváló minőségű 10, igen testvérek amit ezek a srácok nem a nettó gyakran találkozott, ezért arra ösztönzi őket, amit csinálnak.
    -Cristi is én vagyok, és te is erős vagy, mondom neked, hogy még azok is, akik ellenzik ezt az oldalt, még ők is olvasnak vagy gyűjtenek információkat, de azért, hogy ne hallgassanak el, foglalkoznak mindenféle valótlansággal, hamissággal ... stb. Azt hiszem, nem csak én mondom, hosszú orrú csillagok, akik nem akarják ezt az oldalt.
    - Köszönöm ADRIANE

    cristian

  74. kosty - mondta

    Béke ismét láttam néhány oktató nagyon jó. kapcsolatban az acil multii nem tudja, mi a tracker akárcsak születhessen torrent, ha megkéred őket elkezd dadogni, ha egy webhely torrent nem jelenti azt, hogy hibás tűk és leült legnagyobb tudta tudja Cristi azt mondja, hogy nem, és akkor mik a bemutató ezentúl Fórum és a beszélgetés után és subtin és Mr. George Iordache megjegyzései
    így meg kellett mondani, és én nagyon tisztelem, akik hozzájárulnak az oldalt

  75. cristian - mondta

    Nagyon egyetértek dl.Gheorghe Iordache valóban így van, épp, hogy magam, az előfizetés 4mega.
    -OLVASD mintegy Cristi szeretnék jól és gondoskodunk ezen az oldalon, mi támogatjuk Önt, és nem utolsó sorban, köszönöm, amit csinálsz, sikert a jövőben.

    Cristian TM

  76. TASE - mondta

    hmm ... új vagyok itt, és azt hiszem, néhány tíz percet töltöttem a legtöbb hozzászólással ... véleményem? … Az a csodálatos „titkolónia”, amelyről folyamatosan beszélnek, nem titkol semmit ... felkérést kap, hogy hozzon létre egy fiókot a webhelyen annak érdekében, hogy ellenőrizni tudja a mag és a pióca közötti különbséget, és ez nekem teljesen normálisnak tűnik… például…
    A feltöltő (remélem ez mond bn) helyezi torrent site / pálya, nem számít, ha történt, vagy a helyszínen vett ki tudja, mit, a lényeg az, hogy ő a PC.
    Fogod, nagy sebességű, román pálya, 2-4 MB / s, 5-10 perc, majd törlöd. Nem árt, ha nem töltöttél fel, mert nem számít ... senki nem ellenőrzi ... mindenki ugyanazt csinálja ... megjelenik egy másik film, és még egy stb.
    Meghívja barátait, családját, hogy lásson valakit, aki látott egy filmet, amely 1-2 évvel ezelőtt jelent meg.
    Hány filmek úgy gondolja, hogy valaki u HDD?
    Ehelyett azokon a nyomkövetőkön, amelyek a feltöltés "titkolóniáját" használják, elérhetővé teszem számodra, te elviszed őket ... de emlékszel arra, hogy tartsd be az adagodat, tehát 1 vagy több napig maradsz feltöltve. Így rövid idő alatt sok mag gyűlik össze, és a feltöltő új filmet tehet.
    Ami a sebességet illeti, ez egy olyan megjegyzés, hogy "sok hónappal azelőtt láttam a szupermenest, hogy megláttad őt (valaki, aki használja az izohuntot a román nyomkövetőkhöz)" ... Van egy fiókom az FL-ben hogy nem hirdeti őket), és hogy példaként megemlítsem a sebességet, a House MD 5. évad epizódjai minden kedden megjelennek az Egyesült Államokban, este 7-8 óra között, és elérhetővé teszik annak, akinek fiókja van 2-3 órakor. másnap (azaz több mint 7 órán át), HDTV vagy .avi formátumban és felirattal. És a példák folytathatók.
    Mint vendég, ugyanezen okból! Ha venni akarsz, és nem ül a feltöltés, végül akkor kirúgták (tiltás, tiltsa stb.) Ja, hogy abbahagyom te a másik fiókot egy másik e-mail címet?
    Végül is miért minden "titoktartás"? Mivel a román csak rá gondol, és ha nem tartana valamit a papucsa alatt, például az adagot és a meghívó alapján kiállított számlát, akkor bármit is visszaadva, vagyis maradva elvenné a pillanatnyi szükséget. feltölteni.
    Bocsánat, ha megismételtem magam ... de a videó szinte praktikus cél nélkül tűnik számomra, mivel "oktatóanyag", amelyben valaki leállítja ... Sajnálom, ha valamivel megbántottam vagy én készítettem a hirdetést, de példákkal jobban érthető 😉 ...
    BESZÁMOLÓ AZ teszik megéri !!!

  77. TASE - mondta

    aaa… a vendégekről…

    vannak olyan fórumok, ahol ingyenes meghívókat kapnak ... és miután a számla elkészült, nem kérnek pénzt ... csak akkor, ha adományozni akar (mint az isohunt esetében) ...

  78. TASE - mondta

    Köszörülés bemutató lenne praktikus felek, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell megtalálni torrentek a Utorrent és weboldalak nélkül fiókprofilját.

  79. IANIS - mondta

    asadasdsa

  80. Adrian - mondta

    @IANIS: Ha írástudatlan vagy, megértünk téged ... ha nem vagy, és csak gúnyolódsz velünk ... a jövőben kérlek írj valami következeteset és értelmeset !!!

  81. Cristian TM - mondta

    Nustiu aki Ianis de ha van egy komoly üzleti szól, hogy a FAO és ha nem hagyja, hogy-hogy értelmetlen, hogy dolgozzon ki a cucc, hogy csak az elméd megérti, hagyja azokat, akik nagyon jó, hogy tanítsa az kevésbé jó, és ha olvas valamit tanulni, vagy nem mi jelenjen meg ezen az oldalon, és még küldeni köszönet azoknak, akik tanítani valami jó.

    Cristian TM

  82. Tidi - mondta

    Szia. Gratulálok az oktatóanyagokhoz. Ugyanazt ajánlom. Talán megvitatná, hogyan lehet elkerülni a hamisítványokat. Sok éve használok peerguardian-t, vagy aktiválom az Ipfilter-t. Utorról adva. A "kíváncsiság" elkerülése érdekében Sok szerencsét, és még egyszer jó oktatóanyagokhoz.

  83. bogdan - mondta

    szuper kemény cristi.FELICITARI

  84. badaboum - mondta

    Adminule! Elnézést, de azt hiszem, prédikál a sivatagban!
    Tutorialu túl fejlett, közös felhasználók ptr!
    hadd forraljuk Puti május saját levében!

    Rájössz magadtól, hogy mit tanulnak most!

    Sok szerencsét!

  85. kiborg - mondta

    Sal Cristi Brother hadd mondjam el, hogy miért a világ román tracker! Mivel a külföldi nyomozó, dicsérjük annyira ember nem találja a filmet DVD formátumban, mint az eredeti leletek a helyszínen, hogy tudja, hogy nem romanesti.Si e sebesség Vb zici.Sau ha úgy találja, a film nincs bejelentkezve altceva.Sunt dvd.Nimic tradus.Vb legnagyobb nyomkövetők Románia bittorents és Torrentbits.Pot mondani, én vagyok szuper elégedett velük, vettem 300 előtt DVD uri.Asa nem lő non-stop és őrzi sraine.Nu engleza.Iti köszönöm mindenki tudja!

  86. Adrian - mondta

    @kiborg: Hagyd, hogy a testvér ne mondja már nekünk, hogy elegünk van ... az a hibád, hogy nem találsz eredeti filmeket ... mert nem tudsz keresni, és ha nem tudsz angolul, akkor is a te hibád !!! Nézd meg azokat a filmeket, amelyeknél látod, hogy az "eredeti" arcok külföldi és ingyenes nyomkövetőkből is elveszik a gyereket, aztán elment, ő vette a feliratokat a regielive.ro-tól vagy a softpedia-tól vagy a subtitrari.ro-tól, amelyet a film mellé csatolt, és feltöltött a román trackerre. és így cik “megvan az eredeti film” =)) Istenem mennyire naiv vagy! És hadd mondjam el, milyen szavakat kell tudni a külföldi nyomkövetőkről való letöltéshez: Keresés = keresés A torrent letöltése = A torrent letöltése ... tehát tudnia kell, hogy le tudja tölteni a külföldi nyomkövetőkről ... és látja, hogy a Keresés = a keresést angolul is használják a román nyomkövetőkön ... tehát nem számít az a szakasz, hogy nem tud angolul! Aaaa és még egy szó Kategóriák = Kategóriák ... sok angol nyelvre van szükséged, ha letöltöd a külföldi nyomkövetőktől =))

  87. de azt hiszem, minden, mint a szabad nyomkövetők eléri 600 700 / s és a fogást 0 vetés torrentek azaz a román fileist és letöltés totate a 1.7mb / s még 5 magot. Most minden lesz, de a szabad nyomozó sok hamisítvány, sok nélkül vetés torrents, rossz sebességet, különben nem lenne probléma.

    Miért kell olyan sok titok? A titoktartás egyszerűen nem adja ki wants're nem a körúton, hogy valaki fizet, hogy a webhely.

    Miért nem bárki számára letölthető? Mivel romanu letöltés után fukar és nem ad neki, és egy másik (nem engedi fel)

    Miért teszek ennyi korlátozást? az egyetlen igazi román tracker (filelista) nagyon kevés korlátozással rendelkezik, az arány nagyon könnyen növekszik, minden rendben van a többi román trackerrel, nem is tudom, mi létezik még ...

    Mi a teendő, annyi e-mail címek nem, hogy bármit, amit tettél célkövető mail fiókok követők és még nem kaptak semmilyen spam rajta.

    Miért tiltó néhány felhasználó? Bármely torrent Filelist meg jó letöltési sebesség (kell net akkor hülye, hogy nem kell sebességet fájllista), amennyiben a felhasználó nem hagyja őket vetés a szokásos módon, Letöltöttem minden romanu letöltés után törölni abból, amit látok, és meg kell 0 össze így, és akkor lehet egy logikai dinacela kap pénzt, és úgy tűnik, igazságos. Ez altu nem kapsz mag az Ön számára?

  88. boby_admin - mondta

    @g3Ko:
    És fizetünk sok pénzt kell menni ezen az oldalon és még nem hozott, hogy jelentkezzen be
    Vagy kellene ?????

  89. Adrian - mondta

    @g3Ko: Csak akkor kapod le a "tüskédet" az ingyenes nyomkövetőkről, ha hülye vagy! ha nem tudod, hogyan kell olvasni a megjegyzéseket, ha nem tudod, hogyan kell nézni a minősítést, a vetőgépek számát stb. a romániai nyomkövetők, ne feledje tehát ... a paraziták diszkográfiáját egy szabad és külföldi nyomkövetőn, és azt, ami állítólag benne volt! plusz megnézheted a torrentet letöltés előtt, megvan ez az opció az uTorrent-nél ... csak akkor tudod megcsinálni, ha hülye vagy! Nem kap spam-et a webhely rendszergazdáitól ... de szépen összegyűjtik az e-maileket, és különböző vállalatoknak adják, és hirdetéseket, valamint mindenféle baromságokat küldenek neked! a fájlmegosztás akkor jelent megosztást, ha a veled való megosztást feltétel követi (bejelentkezés, levelezés, a feltöltési feltételek tiszteletben tartása) azt jelenti, hogy félreérted a megosztás kifejezését, állítólag megosztani, csak akkor nem osztom meg! miért hagyja az isohunt és a többi ingyenes nyomkövető mindent ingyen, mint hogy fizetnek a tárhelynek, és mi mégis elvágjuk ... mit nyernek? miért csinálom feltétel nélkül? mert megértették a megosztani kifejezést !!!! Ha az A MEGOSZTÁS kifejezés mellé CSAK HA is felteszed a szót, akkor félreértetted az A MEGOSZTÁS (FÁJL MEGTALÁLÁS) kifejezést. Miért nem haltak meg az ingyenes nyomkövetők, ha mindenki üt és fut? Azt mondom neked ... könnyebb, ha egy ember nem bosszankodik, és a magnál marad, amikor van ideje ... mint bosszantani, hogy mindig bejelentkezik, hogy maradjon. Megvásárolták az adminokat a trackeren, és feltették őket a trackerre? valahogy filmeket vettek és letépték? Nem hiszem, hogy szerintem inkább bolondokat találtak, hogy "anyaggal" töltsék fel a nyomkövetőjüket, vagy inkább találtak annyit, hogy elvegyék az ingyenes nyomkövetőtől, hogy megnevezzék a fájlt, hogy feltöltsék a román trackerre, és hogy harcolni tudjanak velük. ököllel a mellkasban "a domle-t én készítem és másztam fel én" - nem filmeket, szoftvereket, operációs rendszereket készítünk ... mindez kívülről jön Geko bácsi! ingyenes nyomkövetőktől is!

  90. g3Ko - mondta

    @boby_admin: Az a helyzet bejelentkezve a fórumok, ha a vendég továbbra is tud küldeni fórum lehetne tölteni az összes szar, ezért itt egyesültek, hogy letölthető torrent, és ne hagyja ki.

    Rendszergazda: A spam fázisban azt értettem, hogy egyáltalán nem is kaptam levelet, vagy talán elfelejtették eladni az e-mailemet, ha eladták az összes e-mailt, nekem is van új fiókom ... Úgy folytatom ezt a dolgot, mintha valaki adna nekem, ii Én is adok.

    Ami ezt a bejegyzést illeti, az egyetlen magyarázat a példa a fórummal. Nem hiszem, hogy bárki egyetértene veled abban, hogy a "sadkjlfhgnkzsLsfkgthdtfdsa" -hoz hasonló kommenteket hagyjon az egész blogon. Ugyanígy a román nyomkövetőkön is attól tartanak, hogy a románok többsége nem engedi, hogy pótolják őket. És innentől kezdve az egész a bejelentkezéssel, aki nem alkot búcsú nyomkövetőt.

  91. Adrian - mondta

    @g3Ko: Jobb a g3Ko, akkor azok, akik ingyenesek, miért ingyenesek, ha úgy mondod? mert hülyék? nem azért, mert nagyon értem a fájl shering és a p2p (per per per) kifejezést? Én az izohunton nem láttam hasonlót a "kjsfk bsfhilajb" -hoz a kommentekben! és ne mondjon példát egy fórumra, mivel a nyomkövetőkről fentebb beszéltünk ... az egyik fórum az egyik, az egyik a másik! Ne tedd az ujjadra, mert őszintén, még te is elismered magadban, hogy ez egy disznóól a román nyomkövetőkkel, csak te akarsz további magyarázatokat ... Tedd, amit akarsz, töltsd le a román nyomkövetőktől, mi pedig az ingyenesektől! Ne mondd, hogy a román nyomkövetők csak azért vásárolnak eredeti ablakot / játékot / szoftvert, hogy klónokat készítsenek belőlük és feltöltsék a nyomkövetőre, mert öngyilkos vagyok! Ki lenne hülye ezt megtenni? A következtetés? A román trackereken mindent levesznek az ingyenesekről, és átnevezik, hozzáadnak egy .nfo fájlt, és "jaj, istenem, feltettem az árut a trackerre" Milyen naivak vagytok testvérek! Ha eltalálsz és futsz, az a te hibád, és emberként kell tiszteletben tartanod ... nem kell rákényszerítened valakit, vagy arra kényszerítened, hogy fent maradj! Fogadok, ha beteszel egy szalagcímet, ahová írhatsz valamit: "A gyors és tiszta letöltés érdekében kérjük, ne töltsön fel vírusokat, maradjon a magon, és így a letöltési kategóriák sokkal változatosabbak" valaki ilyen üzenetet tett egy szalagcímre, és a látogató megbecsülésére bízta, mint hogy erre kényszerítse! És hé ... Értem, hagyjuk ránk ... azt mondani, hogy igazságos, ha nem ülsz a magnál, hogy pénzt vagy "viszlát nyomkövetőt" adjak neked, akkor miért kell "harcolnom" egy számláért a nyomkövetőjükön? miért kell meghívót kapnom? Ez nem titoktartás? miért nem szabad senkinek ingyen regisztrálni a cu-t, még akkor is, ha a magnál maradsz… postával mindennel, miért kell “wow domle you need a invitation”, rájössz, milyen tartalommal rendelkeznek, ha vendégeket kérnek =))

  92. @g3Ko:
    Ez a dolog a ROMÁN PÁLYÁZÓKHOZ SZÓLÓ meghívásokkal olyan, mint Ceausescu korában a mozijegyekkel, aki 28-30 éves legalább tudja, miről van szó.
    Korábban az üzletembereknek voltak aktáik a mozi pénztárában, és megvették az összes jegyet. Amikor a házba mentél jegyet vásárolni, azt mondták neked, hogy készen vannak, végül, ha meg akarod nézni a filmet, akkor 200% - 300% -kal többet kell vásárolnod a jegyet az üzletemberektől. nagyon.
    Már nem áll megmagyarázni, mert én megunta ezt a témát, amit akarsz, már látható a helyes utat, elmagyaráztam, mi bittorrent, és ez a szellem ez a protokoll, ha azt szeretné, hogy folytassák ezt a szart ( Románia típus), mint te.
    Nem akarjuk, hogy szabad elme?

  93. pt. Azoknak, akik nem tudják, van egy weboldal (torrent) nyilvános Monova hívják, és én és a ki-3 4 mb / s. Az én véleményem szerint az egyik legjobb, és a nyilvánosság

  94. @Zola:
    Köszönöm a megerősítést, mondd el a fejedben legzárva is, hogy a link létrehozása után a nyomkövetőnek nincs sok kapcsolata a meghúzott ülésekkel. A nyomkövető visszavonja és csak nyilvántartást vezet azokról a számítógépekről, amelyeknél a fájl "le van írva" torrent.
    Az igazi probléma nem a tracker, probléma a lassú kínálnak román szolgáltatók nettó külső kapcsolatok, nem mondom, most, hogy az ilyen akciókat kell nyújtania belsőleg, de legalább 20% vagy 30% -át sebességet biztosít a hazai.
    Emberek, ne csináljátok ezeket a "james bonji" sztárokat a román trackerekkel, amelyek rabszolgává teszik meghívásért.
    A megosztás a SZABADSÁGOT jelenti, a SZABADSÁG nem azt jelenti, hogy feltételeket szabjon, amikor az ember 50k - 60K torrentet akar letölteni.
    Egyetértek naplózás feltölt özön, de a letöltés naplózásra érzéketlenség és tiszteletlenség a látogatók.

  95. devilsrock - mondta

    Gratulálok ehhez a milliónyi videó bemutatóhoz ... .. ma csak torrenteket veszünk egy román oldalról, de mostantól a román torrentek webhelyével rendelkező ember elrakhatja valahova 😀 mert onnan már nem veszem el..Láttam ebben az oktatóanyagban minden, amire szükséged van egy csendes és egyszerű torrent letöltéséhez ..ezer ezer köszönet érte a tananyagot !!!!!!!!!

  96. boby_admin - mondta

    @devilsrock:
    Örülünk, ha látjuk útmutatók hasznosak, és tudjuk, hogy magunkat érteni
    Köszönjük a hozzászólást, és magad vár videotutorial.ro

  97. Tud valaki segíteni, mert ez nem én sebességgel k akkor is a 800 kb / s, k tudom letölteni a 150 kb / s maximális Olaszországban található, és van egy előfizetés 7 Mb min sebesség 800 kb még és 200 vannak vise.Ma AJUATI? kérem, hogyan kell csinálni? hogyan állíthatom uTorrent?

  98. Adrian - mondta

    @Dany: Hiába ragaszkodsz barátom !!! Még egyszer megadtam neked a választ és boby, és nem csak a nettó sebességedtől függök !!! hanem vetőgépek is !!! Lásd: k az uTorrent bemutatója, hogyan kell beállítani ... írja be az uTorrent keresést, és megtalálja az oktatóanyagot! Itt van, amit boby_admin mondott a Bitcomet bemutató kérdésére:

    boby_admin
    26th március at 2009 3: 53 pm
    @ Dany:
    Ha úgy gondolja, hogy egy közvetlen shoot-1 2 mega másodpercenként tévedsz
    Lehet, hogy a legjobb net, és a világ, hogy ne húzza az ODC
    Meg kell türelemmel, mert a sebesség kismértékben növekszik
    Ha nem pontosan, mint a bemutató beállításai rendben
    Kérjük, nézze meg ezt a videót bemutató hátsó sapka nélkül ugró
    Ez a szépség a video tutorials nem kap, miután nézte meg egyszer, és soha többé nem látom újra és újra és újra, amíg meg nem érti, hogy ez ingyenes, és nem kell fizetni a mozijegy

    Adrian
    26th március at 2009 3: 49 pm
    @Dany: Tud letöltési sebesség 1G a kínai, hogy ez nem fontos, de hány hajtás és hol lő te ... hány vetőgépek ezt az ügyet ... hogy beállíthatja azt a sebességet ... ez egy alap, hogy legyen, vagy kicsi vagy nagy ... elfelejtetted a bemutató, és a beállítás, mint a bemutató ... azt mondtam, akkor is, ha gyorsítani nem csak, hogy fontos, és nem csak a sebességet, hogy a nettó függ letöltési sebességet, de száma vetőgépek, hányan a fájlt, amit lőni hány aktív, ha húzza a fájlt, és hol vannak az adott lőni ... mi országban ... stb ...

    Ne ragaszkodj hozzá ... amennyire tudom, Olaszországnak nagyon rossz a hálója, a legrosszabb háló növekszik ... nem hiszem, hogy 7M sebességed lenne !!! Nem számít, milyen torrent letöltő klienst használ, nem lesz nagyobb sebessége !!! Mert nem csak a sebességed érdekli a neten!

  99. dragos - mondta

    Sall creysty srácok nagyon jól, mi factzy tynetyo minden oktató multu mau tényleg segített és ATUT és a barátok is ms tinetio így tovább :))

  100. mihay - mondta

    Igen igaza van és nekem pl a FIlelisten van számlám és Unu 3 eurót kér a meghívóért!!! Igazad van@!!! Nagy testvér vagy

  101. cuntss - mondta

    Gratulálok minden oktatóanyag. Egészen egy évvel ezelőttig és valamiért panaszkodtam az alacsony letöltési sebességről kívülről, amíg az utorrentnél, néhány külföldi oldalon néhány beállításra bukkantam. Ezek a beállítások megnövelték a sebességemet Mr. Itt vannak azok a legfontosabb beállítások, amelyek megnövelik a sebességemet, Mr: azokban a kapcsolati beállításokban, ahol a RANDOM PORT be van írva, mindig legyen az 50.000 60.000 és 200 200 közötti szám. Egyéb kulcsbeállítások: a sávszélességen belül, a kapcsolatok számánál, állítsa be sorrendben: 5; 50; 25. És még egyszer valami nagyon fontos, soha nem lesz meg a maximális egyenáramú sebesség. Letöltés közben a feltöltés maximálisra van állítva. A maximálisnál hagyja a feltöltést csak a DC. Ne rohanjon a letöltéssel. Példa: Maximális feltöltési sebességem 20KB / s. Sietek a letöltéssel, majd a feltöltést felére, azaz XNUMXKB / s vagy XNUMXKB / s értékre állítom. Remélem, hogy segíthetek a kezdőknek, és ne felejtsük el, hogy miután Mr. te és te Mr. és azért mások !!!
    PS: dc. kiküldött ezeket a beállításokat, és mások, elnézést.

  102. Ionut - mondta

    A különbség a román és a külföldi, valamint a külföldről érkezők között NEM olyan, mint mi .. nagyvárosi és külső… és
    VB Románia .. ha támaszkodhat sebesség Metropolitan .. és ez azt jelenti, minimális 300kbps / felhasználó ez azt jelenti, legalább 10 3 felhasználók .. Mbps / sec

    ha kívülről veszel ... kb. 50 .. 100 ezerrel veszel…

    képzeld el, ha metróval a románia .. .. akár 10 vegye Mbps, míg kívül a külső bátor .. ez a média 700k / s

    ezért Románia és .. a nemzetközi ... igaz .. Romániában nincs sehol .. de az élet szar ...

  103. marian - mondta

    Mr. boby vagy Adrian hogyan és tartsa u torrent és kis üstökös, mert dobja ki BitComet u torrent, és úgy tűnik, a legjobb utorent de szeretnék mind a kettőt, nem akarom kérdezni, hogy a Mozilla letölteni, a mindkettő maradhat internetes keresőprogram és nyitott felfedező, hogy szeretnék a 2?

  104. Adrian - mondta

    @marian: Őszintén szólva nem értettem semmit, amit csinálni akartok !!! hová mész utorrentbe, hogy bedobd magad a bitcometre ?????? annyira őszintén, nem értek semmit, amit mondasz ... keresd meg a szavaidat, és magyarázd el világosabban, mit szeretnél csinálni?

  105. Cristi-Bernadett - mondta

    Cristi írásban várjuk mentség, de írni egy kis korban deget.sunt a harmadik Dua elrontottam hosszú adni, de azt sikerült véleményt erről hobi.cu nem ad pénzt, hogy megtanulják .va mutumesc.am törött, és én nem tudom, mit kell telepíteni incep.eu tot.am NORC volt egy szomszéd, aki azt telepíteni XP telepítése mergea.la amikor oly sokszor én anvatat és eu.probleme veled voltam az elején, hogy nem tudtam a sorrendben vdeotutorialelor.acum figyelte század-m kb. minden [?], hogy azt hittem interesante.dupa, hogy csináltam egy zacskó információk vettem, és elkezdte érkező: instce a lényeg xp set.ascunse etc.si most jön forrázás aero vista BitComet, Revo unistaller, Acronis, GOM Player etc.cu prstii munka én nyitok több videotutoriale.ro gondolja? másolni nem tudom, hogyan, de nem látok ce.nevasta aludni veled, hogy az iskolai kapnánk cuvoi.ce avea.sper akkor nem hagyja abba, ahogy írom asta.cand doboz dobását üdvözlő ctremur

  106. Itt Nai jobb, ha azt akarom, hogy a Blu-ray piratebay például a 1 héten pc megvilágított íróasztal és nyomkövetők román vegye be 30 perc plusz nem tesz hamis és vírusok nem azt mondom, tegye mindenki, aki mint

  107. Andrew - mondta

    Mi lenne, hogy van nagy sebességgel isoHunt 245 kb / s én elvenni 3 MB fel a román.

    A sebessége nagy nem azért, mert a román nyomozó, hanem azért, mert a felhasználók szinte minden rómaiak. A isoHunt kevés.

  108. Andrew - mondta

    Elfelejtettem mondani valamit. Mit ért "Miért nem követeli meg a külső nyomkövetők a bejelentkezést?
    Mondom neked: mert van egy bizonyos informatikai érettség kint, ami nem hiszem, hogy hamarosan eljut hozzánk. "

    Mert tudod, csak a külső, amelyek állami, magán- közül még hülyébb, mint mi.
    Nem hiszem, hogy hallotta BITME, torrentleech és hogy ez még nehezebb, hogy meghívást.

    Egyébként tetszik a bemutató. Ha nincs más választása, és használja isoHunt

  109. igazad van 20% -ban, csak annyit mutattál be, hogy használhatsz más torrent oldalakat is, amelyek nem feltétlenül románok, és észrevettem, hogy te mondtad és idézlek: "nézd meg Romániát, valószínűleg a lány letöltött egy román trackerről, és most letöltöm és valami tőle "teljesen rossz, az ISOHUNT fájljai nem férnek hozzá a privát nyomkövetők adatbázisához! Mondom, mi a baj a román torrentekkel: 1 van külföldről feltöltőjük, sok nyomkövetőn láttam feltöltőket az Egyesült Államokból, így nem mondhatod, hogy tölts le 1 tagtól 1 privát trackeren az ISOHUNT használatával, csak azokhoz a tagokhoz férhetsz hozzá, akik ISOHUNT-ot használnak, a rom trackerek sebessége 1 mg és 1.5 mg között van, ha az iso vadászat nem haladja meg a 3,9 kb-ot

  110. @NDR: Nem tudom, hogyan használta nyomkövetők kívül azt mondani, hogy a letöltés csak 300k Szerintem nem pontosan értette, mit akartam magyarázni.
    Visszajövök egy bemutatóval, amelyben bemutatom, hogy milyen gyorsan lehet letölteni, és "kívülről" idézőjeleket teszek, mert te csak kívülről veszed a torrentet, de azt hiszem, készítek egy másik oktatóanyagot, amelyben tovább elmagyarázom részletesen a p2p hálózatok működése vagy helyesen "a nagy p2p hálózaté" lenne.

  111. Adrian - mondta

    @NDR: Apa, azt javaslom, írd be a wikipédiába a p2p-t, hogy megkeresd a definíciót ... ami az izohunt sebességét illeti, tudd meg, hogy a 2,5 G-os paraziták diszkográfiáját csak 5 magról lőttem állandó, 2,5 M sebességgel, ha van szomszédos háló jó és külső feltöltési sebességgel poros logikus, hogy 300kb-val töltöd le !!! ha elolvassa a fenti megjegyzéseimet, elmagyaráztam többet ... ha akarja, nekem is van egy hercegem, a sebességbiztosítással a parazita diszkográfiából ... csak az 5 hajtású 2,5 m magvetőből

  112. cremaxx - mondta

    Ez jobb fájlkezelő, megszüntetése hibák fel fájlokat, a megjegyzéseket, akik használják a fájl (ok bun.are vírus, szar vagy hangos, stb).

  113. Sandell - mondta

    Ezek a srácok minden dicséretet a sebességet a nyomkövetők kell mondani, és a román ahogy növekednek, mint a sebesség arányt 2-3 Miar mega.Cred nem kap pénzt keresni itt Cipruson {mintegy 1000 euró] IL scenefz.net tartani a takarmányadag például, ha együtt letölthető 2-3 mega.Asta a véleményem ellentmondani nekem némi reményt, hogy én istállót imediat.Cristi sal-admin bemutató, mert nyitott szemmel ezekről a nagy nyomozó, román hangos köszönöm mult.As inkább adományozni euró 20 küld több mint egy nyomkövető román balek, de nem tudom, hogyan, hogy nincs semmilyen vízum kártya és a master kártya .Sok kívánunk további sok sikert és árok fan a videotutorial.ro

  114. Név (szükséges) - mondta

    aki elkészítette ezt az oktatóanyagot, fogalma sincs arról, hogy milyen bolygón él, és több állításban ellentmond önmagának ...
    engem egyszerűen nem érdekel, hogy bizonyítani semmit, ha Haliti egy lazább, aki nem beszél, hogy pontosan használó bittorrent kliens és ad nekem ilyen isoHunt amelynek nincs ötlete, mi ez, ez a dolga.
    Megdöbbentem és őszintén csoda, hogy a fiú sikerült a bemutató, hiszen a kultúra, amely azt bizonyítja, kíváncsi vagyok, meddig használ torrentet, és ha van egy fiókot Romániában vagy kívül sigup

  115. @Név (szükséges): November Már megjelent a megjegyzés, bár nem azért, mert volt a jó értelemben, hogy hagyja el érvényes e-mail címet, és akkor is, ha nem bűncselekmény
    Tudsz mondani szempontjából, de nem lenne jó, hogy te és az érvek és tisztán mondjuk, amit szerencsétlen ebben a cikkben

  116. Adrian - mondta

    @Név (szükséges): Úgy gondolom, hogy a szavaknak nincs értelme, és továbbra is azt gondolom, hogy csak egy retard vagy, akinek nyomkövetője van, és idegesít, hogy ez az ember kiteszi a te fehérneműidet, amit csinálsz, ha pénzt kérsz a vendégektől, valamilyen filmszoftveren, amely nem tartozik rád. és melyik szerepel a nyomkövetőn azoknak, akik feltöltik őket, és akik valószínűleg elvették őket az izohuntból ... mióta készít románia szoftvereket, filmeket? mióta gyártják az ablakokat Romániában? Antivírus? névtelenül kellene gondolkodnod !! Ne hülyéskedj már, hogy panaszt nyújtsak be a nyomkövetőd ellen azáltal, hogy az ipödnél tartok ... aaa, mit mondasz?

  117. haosss - mondta

    bv Krisztus.
    és plz adj tracker vagy a helyszínen, mint azt, hogy szereti Itzi.
    MC előre !!

  118. Név (szükséges) - mondta

    fürdőszoba emberek, tudja, hogy hol van isoHunt torrent tracker beszélni feliratkozás?
    pénzt kérnek a vendégekért, akik kihasználják azt a tényt, hogy minden reggel egy idióta felébred, csak annyit kell tennie, hogy megtalálja őt ... ha tudsz részleteket annak a számláról, aki meghívásonként pénzt kér tőled, jelentheted a nyomkövető támogatása, majd meghívást keres vásárlásra :))
    de nem kényszeríthet senkit használni követők regisztrálni, ha még mindig maradt a szellem ODC és valóban, én tényleg nem értem, hogy miért ad pénzt a meghívást, amikor olyan sok célkövető ingyenes sigup olyan jó, mint a híres iPlay hogy aki covets a világon, és ha kapok meghívást marad meglepődtek, hogy nem tudtak, így minden torrent tracker biztosít 0day (hgzone.ro; blackz.ro; icetorrent.org), de nem minden tracker, hogy a felhasználóknak ne régi torrentek vetőmag (bittorrents.ro; filelist.ro; iplay.ro)

    Megjegyzés: a sértések nem személyes jellegűek; Nincs nyomkövetőm, mert rengeteg munka van érte, és senkinek semmiféle jutalma nélkül, csak elvesztegetett idő; Nagyon tisztelem, hogy annak a személynek a kezdeményezése van, aki ezt az oktatást elvégezte, de téves adatokkal sietett tájékoztatni a lakosságot, figyelembe véve azt a tényt, hogy nem tudja túl jól, miről beszél, valószínűleg egyáltalán "jó ember".

  119. @Név (szükséges): Felvettem a kapcsolatot adminu származó filelist és imádkoztam, nagyon szép, udvarias és elegáns, hogy adjon nekem egy meghívó !!! és meglepetés !! Csak én pénze ceurt ingyenes meghívást, hogy ne adj !!! Nos mi a helyzet ez? Ezen felmondás akit neki, ha ő adminu? Fogalmad sincs, mit vorbesti..Ai írt wikipedia (ha tudod mi ez, és ha már hallott róla) per 2 per termenu vagy tracker, vagy torrent? Olvasta meghatározása, és ez a szellem, vagy értelmét per 2 per Shering fájlt? Adik isoHunt, piratbay, Mininova Isten hogyan lehet Trak szabad és rómaiak inkább Jmecherie november kérnek pénzt, és ami azon túl fakitermelés filelist ellen isoHunt? És miért isoHunt elengedem, és nem a miénk? Dolog, amit valaha azon, hogy? válaszolsz?

  120. @Adrian: Az az elképzelés, szellem per 2 per tracker, és jön ki belőle ők találták volna mi csak volt, mint mindig jelent romanu másolni, de rossz példányt, deformálódhat, és alkalmazkodik az igényeihez kálium és fösvény !!!

  121. yorgus - mondta

    Nagyon jó bemutató, amely azt tanítja, több érdekes dolgot

  122. te többnyire káposzta vagy ... ha ingyenes megosztása lenne, akkor senki sem hagyná a fájlokat a mag számára, ezért kevesebb lenne a vetőgép, ami alacsony letöltési sebességet is jelent. Ezért jó, ha van néhány jól kidolgozott szabály, tölts le, de tölts fel is ... mindenhol egyensúlynak kell lennie ... mintha senki nem engedné feltölteni

  123. @YCA: Az "egyensúlynak" mindannyiunkban kell lennie !!! az oktatásnak és a sher szellemének mindenkiben léteznie kell, hogy ne kényszerítsék rá !!! Mindenkinek rendelkeznie kell a józan ésszel, hogy megossza, ahogy mások is megosztják vele !! Ne gondold, hogy ha a román trackerek naplóznak, és a szabályok nem ütnek és futnak, akkor nagyon-nagyon rossz barát vagy !!! Miért nem írja elő Isohunt ezeket a szabályokat? Több testvér, vagy hogyan? És megtudja, hogy ők egyébként magvetők !! Néhány napja még vettem egy 3M-es filmet isohuntól, ez nemcsak a magvetőkről szól, hanem a sávszélességéről és a netről is !!! Olvassa el az összes megjegyzést, hogy lássam, k azt mondtam, hogy csak 3 magról töltöttem le az isohunt-ból a 2,50G diszkográfiai parazitákat 2,5 M állandó sebességgel !!! felmegy, de 2,5 alatt nem volt ... ha akarod, nekem is van nyomtatási képernyőm !!! Tehát vegye kézbe a könyvet és az alfát, ami fájlszűrést jelent, 2 per 😉

  124. Joseph - mondta

    A nyomkövető privátba helyezésének azonban vannak okai: sok, túl sok felhasználó használja a hit & run módszert. Vagy egy privát nyomkövetővel nincs sok esélye megtenni, mert gyorsan bejut a marógépbe.

  125. Adrian - mondta

    @Joseph: És akkor is, ha eltalálsz és futsz ... mi a probléma? Az ön által gyártott Windows 7? megvetted a film eredetét és letépted? Valahogy feltörte és feltörte azokat a nyomokat a nyomkövetőn? Nem hiszem!!! Mindegyik "apróra vágott", amelyet külföldi nyomkövetők vettek át, megváltoztatták a nevüket és beoltották a román nyomkövetőkbe !!! Soha egyetlen tracker-en sem vásárolt még DVD-t, hogy letépje és feltegye a magra, hogy mondjuk nézz domle, feláldoztam magam, elvettem a CD-t és neked tettem !!! Ezt garantálom neked ... ha valami hasonlót tett volna, akkor azt mondtam, hogy érdemes szabályokat előírni, igen, amíg máshonnan lopsz, hogy felkerülj a nyomkövetőbe, és akkor néhány bolond is pénzt kér a vendégektől ... letöltéshez mi a? az ingyenes nyomkövetőktől elvett kalózkodás? Fájdalmas, szánalmas ... WAKE UP-VAAAA !!!

  126. csi_dd - mondta

    turorialul szuper kemény, így :) lépést tartani a serpenyőbe, és most hajt rajta egy torrent meghívást, és azt nem tiltották, mert nem tudom, hogy hány euró havonta vagy szükség szerint meghívja számos useri.Si így tovább Skócia 1,2 MB másodpercenként, és a isoHunt ki és a nagy sebességű és kis sebességű függ fogás :) és teljesen igaz, amit mondott ebben tororialul

  127. hajsütés - mondta

    mondtál valamit egy nyomkövetőről. hogy megpróbálod csinálni, sikerült? ………… ..hogy hívják: d

  128. @hajsütés:

    Nem tettem még maradt a projekt, mert szeretnénk, hogy szabad, és az egész világon való hozzáférést korlátozások nélkül, de ez lehetséges legyen szükségünk van egy szerver, és még nincs minden a pénz, de ha biztos, hogy készen áll, hogy be

  129. Sorin - mondta

    Lószart találni nyomkövetők nyilvános, akik megtalálják saját înceacă teszi, hogy figyelembe TorrentLeech majd beszélünk, beszélek szigorúan torrentek magán (amennyit ad, hogy megértsük ezt a videót, és csak azoknak a magán román) egyszerűen nem lehet összehasonlítani egy csúzli saját közönség.

  130. Elmondom egyik oka, hogy sokan vannak a magán nyomozó, román: teljes DVD-feliratok román vagy DVD / DVDrips román anyagok, amelyek nem találják a külföldi is. Azok, akik letöltötték a dvd külföldi és román feliratok kerültek ki később, és látta, milyen fáradságos fel, azt hiszem, értem. Én személy letölteni a rapidshare (prémium), ez sokkal kényelmesebb.

  131. ExPeRtU " - mondta

    Nos, ez teszi ezeket a video oktatóanyagokat ... krisztus ez ... nem tudsz semmit sem a torrentekről, sem a számítógépekről ... azt gondolod, hogy ha készen állsz egy programra ... ez növeli a letöltési sebességedet ... hülyeség ... a letöltés sebessége a BAND-tól függ hogy bármit megváltoztasson a szalagon a c …… -val. a programjait ... a sávváltással növelheti a sebességét ... csak így lehet ... erről a „bemutatóról” ... ez valami nevetés ... ha megnézte, mielőtt megjegyezte, hogy ………. látnád, hogy a legnagyobb letöltési sebességet ROMÁNIA adja meg .. de úgy kommentálsz, mint egy f… szóval mielőtt további oktatóanyagokat csinálnál, győződj meg róla, hogy tudod, mit csinálsz ...
    A tanácsom az, hogy kilép a dologba tutorials tenni !!!!

  132. DEFCON - mondta

    Wow! Ön über 1337, stb. Fogalmam sincs még, hogy mit esznek p2p világban? Engedjék meg, egy válasz: NEM!

    Mondhatom, hogy sokat nevettem az úgynevezett "bemutatón" keresztül!

    "Hová teszi, hogy minden utcasarkon a bányahívások alatt árulják ezeket a rendkívüli helyszíneket." -

    FAIL! A sarkon nyomkövetők kapnak meghívásokat LAME, nem híres követők!

    - Trezitiva fraaaaaatilor. -

    Rili? Ment keresztül az ötödik évfolyam román nyelvoktatás? Valami nyelvtan?

    "Ezek a torrentet, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó. "-

    EPIC FAIL! Ha feltételezzük, hogy én ClickNet és felhasználója Cuca Macaii rendelkező x vetés torrent (ritka külső követők, SEED: lol :) vonok tőle 1MB / s még? Rossz! Van egy kalap peering r * az adott felhasználóval.

    "Ebben a videó bemutatóban megtanuljuk, hogyan kell helyesen letölteni a torrenteket, de megtanuljuk, hogyan lehet elkerülni azokat a román torrenteket tartalmazó weboldalakat, amelyek tulajdonosai nem ismerik a MEGOSZTÁS szó meghatározását." -

    Te egy kis Baho?

    Azt tanácsolom, Mr. Cristi vizsgálták p2p világ, akkor kezdett el írni útmutatók, hogy jöhetnek szóba, bár.

    DEFCON

  133. DEFCON: Wow! Ön über 1337, stb. Fogalmam sincs még, hogy mit esznek p2p világban? Engedjék meg, egy válasz: NEM! Azt lehet mondani, hogy nevettem bőségesen az egész úgynevezett "bemutató", "ahová hogy minden utcasarkon alatt értékesítik ezeket a rendkívüli meghívók bányákban." -
    FAIL! A sarkon nyomkövetők kapnak meghívásokat sánta nem híres nyomozó, "Waking fraaaaaatilor." -
    Rili? Ment keresztül az ötödik évfolyam román nyelvoktatás? Valami nyelvtan?
    "Ezek a torrentet, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó. "-
    EPIC FAIL! Ha feltételezzük, hogy én ClickNet és felhasználója Cuca Macaii rendelkező x vetés torrent (ritka külső követők, Vetőmag :vicces: ), Vontam tőle 1MB / s még? Rossz! Van egy hajol r * kalapot a felhasználó. "Ebben a videó bemutató, akkor megtanulják, hogyan kell letölteni torrentek jobb, de tanulunk és hogyan elleni védelem honlapok torrent román, akiknek a munkaadók nem ismerik a szó meghatározását MEGOSZTÁS." - te egy kis Baho?
    Azt tanácsolom, Mr. Cristi vizsgálták p2p világ, akkor kezdett el írni útmutatók, hogy hogyan jön minte.DEFCON

    Se pare ca tu nu intelegi care este diferenta intre tracker si frontend-ul pe care-l acceseaza userii, mai departe nu pot merge cu tine.
    Eu nu stiam pina acum cine-i Bahoi, daca tu stii inseamna ca ai cultura serioasa.
    Domnule draga, trackerul este tracker, nu este site, nu conteaza unde este hostat el, userii sint baza P2P-ului.
    Tracker vine de la track=urmarire, trackerul face doar urmarirea si depistarea locatiilor in care se poate gasi un fisier, nu conteaza unde este trackerul, poate sa fie in Romania sau in Mozambic, rezultatul este acelasi.
    Pe linga tracker mai este site-ul cu baza lui de date, site-ul il acceseaza userul cand, cauta torrente, la fel ca trackerul, site-ul poate sa fie hostat si-n Arabia Saudita.
    Diferenta poate fi facuta in momentul in care Trackerul (site+tracker) face compromisuri, adica gazduieste fisierele (cu sau fara copyright) pe acelasi server, fisiere pe " Tracker "=PUSCARIE, daca hosteaza fisiere cu copyright.
    Nu are rost sa vorbesc cu tine care este diferenta intre trackerele php sau cele c++, cu tine pot vorbii doar despre Bahoi.
    As putea vorbii despre configuratia optima pentru un Tracker (site+tracker), dar nu cu tine, esti copil, nu ai bun simt, tu alegi sa-ti ascunzi ignoranta dupa fraze gen:uber, wow, rili, fail etc, frazele astea sint folosite de ignoranti pentru a umple vidul care ramine in lipsa argumentelor tehnice.
    Spre deosebire de tine sau altii, din intimplare sau nu, eu chiar am lucrat cu trackere de torrente si nu numai.
    Mai citeste si tu altceva in afara de facturi, cind mai postezi ceva aici sau in alta parte este indicat sa lasi de-o parte aerul arogant sau mistocareala, spune ce ai de spus cu decenta in limitele bunului simt si cu argumente in sprijinul afirmatiilor.
    Modestia este rara in ziua de azi, lumea sufera prea mult de aroganta tip Becali (aroganta gratuita), care nu este sprijinita de calitati intelectuale sau profesionale.

  134. Adrian - mondta

    DEFCON: Wow! Ön über 1337, stb. Fogalmam sincs még, hogy mit esznek p2p világban? Engedjék meg, egy válasz: NEM! Azt lehet mondani, hogy nevettem bőségesen az egész úgynevezett "bemutató", "ahová hogy minden utcasarkon alatt értékesítik ezeket a rendkívüli meghívók bányákban." -
    FAIL! A sarkon nyomkövetők kapnak meghívásokat sánta nem híres nyomozó, "Waking fraaaaaatilor." -
    Rili? Ment keresztül az ötödik évfolyam román nyelvoktatás? Valami nyelvtan?
    "Ezek a torrentet, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó. "-
    EPIC FAIL! Ha feltételezzük, hogy az I. és a felhasználó a Cuca ClickNet Macaii miután x-magot torrent (külső nyomozó ritka dolog, SEED), vontam tőle 1MB / s még? Rossz! Van egy bámult r * kalapot, hogy a felhasználó. "Ebben a videóban bemutató megtanuljuk, hogyan kell letölteni torrentet jobb, de tanulunk, és hogyan lehet védekezni ellene romániai honlapok torrentek akiknek a munkáltatók nem ismerik a kifejezés meghatározásának megosztását." - Kicsit Bahoui?
    Azt tanácsolom, Mr. Cristi vizsgálták p2p világ, akkor kezdett el írni útmutatók, hogy hogyan jön minte.DEFCON

    Ezen a bemutató azt mondtam, ha megnézi az észrevételeket, ezerszer, hogy húztam a romániai diszkográfia paraziták 2,5G mindössze vetőgépek és 5 2-3 2MB alábbi scadea..cum nem magyarázod? Néztél a Wikipedia és látod mi P2P, tracker, torrent megosztás ??? Vegye megy, és nézni őket, és a meghatározást lásd élőben is beszélve!

  135. Hahalera - mondta

    Először is szeretnék köszönetet mondani Mr. Cismaru Cristian amelyben (legalábbis én) kaptam egy egészséges adag nevetés, és bebizonyította, hatalmas tudás, hogy mit aggodalmak illusztrálják közösség egyenrangú (talán néhány nem tudom, mi a rövidítése p2p ).
    Mielőtt egy bemutató az én tanácsom az, hogy dokumentálja a "követők", "özön", és nem gramatika regényeket, mert nyomozó, lehetővé tette, hogy a létezés olyan jelenségeket, mint Baho de a tudatlanság és az ismeretek hiánya.
    Szeretnék kiemelni néhány dolgot szerepelnek a bemutató, mert:
    1. Ebben tutotial vagy inkább ezen az oldalon először találkoztam a "főnök tracker" (a inpeptie én szempontból), akik a saját "torrent tracker" nem cégek szövetségek vagy szervezetek
    2. A hozzáférés korlátozott a biztonság iránti igény
    3. Ott tracker Romániában kötelezi a felhasználók fizetni
    4. NEM = börtön tracker tracker hosteaza minden fájlt, ami szerzői jogi védelem alatt. Mint említettük Mr. Cristian Cismaru fájlok tárolása a "felhasználók" és azok alárendelve a törvény.
    5. IsoHunt EGY TRACKER a piratebay és így tovább.
    6 Több tucat nyomozó Romániában Csatlakozz most (ingyenes tagságot), és ha egy ilyen nyomozó van az a rossz szokása, hogy megkönnyítse megnő a levélszemét (spam), az abszolút biztos a képességét, hogy egy e-mail cím már csak a regisztrációhoz trackeru X vagy Y
    7,8,9 rengeteg dolog, hogy szükség LAMURA
    Végül szeretnék, hogy a feltételezés, hogy mit fog kinézni Cismaru Mr. Cristian. Biztos vagyok benne, hogy volt, és a fiók a következő "követők román", mint mi hívjuk őket, és nem tudták megtartani a fiók, amely fenntartása közötti arány 0,6 és 1 ezért kérjük kedves, hogy ne beszéljünk megosztás és a közösségi szellem (ha nem tudja, milyen szerepet a fejadag kérem keressen meg itt).
    köszönöm

    PS: Azt folyamatosan beszél a szerzői jog, ha a bemutató sürgette a felhasználók számára a kalózkodás és a szerzői jogok megsértése Microsoft Windows Vista, Need For Speed ​​és 300 (film) anyag minden, hogy esik e törvény szerint bárhol Attorney ( belső vagy külső követők).

  136. Hahalera: Először is szeretnék köszönetet mondani Cismaru Cristian úrnak, aki (legalábbis nekem) egészséges nevetést kínált nekem, és széles körű ismereteket mutatott a jeles társ-társ közösségről (talán néhányan nem tudják, mi van ... ..

    Úgy látszik, nem tudjuk pontosan, hogy ez a technológia, ha tudok nézni a bemutató óvatosan megvalósítani a lényeg.
    1. Catch szó, jelentése védőszentje romániai itt több, mint bárhol az ember, aki vezet valamit hajlamos arra, hogy vak, a siker, a pénz, népszerűség, stb, felejtsd el, amit kellett, hogy ténylegesen végre (részvény).
    2. A hozzáférést korlátozza a megfelelő hardveres infrastruktúra hiánya, de Romanul így akar ostort csinálni, azon kívül, hogy valódi szerverfarmokat használt klaszterkonfigurációkban, továbbra is a "trackert" tartjuk hálószoba.
    3. Az igazság az, hogy van egy díja közvetlenül mennek a dolgok más módon.
    4. A nyomkövető nem börtön, ha a "tulajdonosok" nem jogosultak "forró" fájlok felajánlására "" a legnagyobb sebességű felhasználóknak "" "hogyan tudják ezt garantálni? A fájlok "kemencében" tartásával.
    5. IsoHunt és TPB már nem sokáig egyszerű követők és nem hiszem, hogy ők bármikor, azok kereső, hogy az indexeket torrentek mindenütt isoHunt indexek torrentek tracker-ite a 12000 követők nem hiszem, majd meglátjuk hamarosan új munkát.
    6. Számos hatékony módszer létezik a spam leküzdésére, azt közvetlenül a szerver "ajtajánál" lehet gond nélkül megállítani.
    7.8.9 Soha életemben nem volt számlám román nyomkövetőkről, nagyon régóta használom ezt a protokollt, a szemem alatt kialakult az izohunt, az első napon online voltam, amikor elindították, azóta láttam, mi előreléptek, látásuk volt a kezdetektől fogva, csak egyszer felmentem egy nyomkövetőre, hogy megnézzem, hogyan építették, majd rájöttem, hogy ez nem képes 150000 XNUMX-nél többet szállítani (a legboldogabb esetben) , mert php nyomkövetőt használtak, akkor rájöttem, hogyan néznek a dolgokra: „egy kis víz, egy kis c…. és készítettem egy kastélyt, természetesen egy c kastélyt… ”.
    A szerzői jog, amely senkinek sem szemrehányást nekünk, nincs helyben keygen oldalak, repedés vagy más oldalak dastea szar, beszélünk, beszélünk az emberekkel, akkor beszélhetünk egy pisztoly nem teszi meg a gyilkos
    Ember, ne érts félre, szabadságot akarok társaimnak, a férfi is akar lőni valamit, miért nem engeded, ez a probléma, ezért hívtam őket "főnököknek", taposták a szellemet megosztása.

  137. BHA fiú, ha nem tudjuk, mi nem beszélni képtelenség ala tracker, amely eltávolítja az ISO Hunt és tudom, hogy a fészek a vírusok, nem tesztelt, vannak torrentek söpört kemény nem számít a minőség NUMA cantitatea.Trackerele teljesen eltérnek igen, a minőség és nem a mennyiség, + mint egy nyomkövető talál szoros közösségben todeauna

    PS: Én még nem hallottam tracar (ami valójában tracker)

  138. Eu: BHA fiú, ha nem tudjuk, mi nem beszélni képtelenség ala tracker, amely eltávolítja az ISO Hunt és tudom, hogy a fészek a vírusok, nem tesztelt, vannak torrentek söpört kemény nem számít a minőség cantitatea.Trackerele teljesen különbözik NUMA az így minőség nem a mennyiség, + mint egy nyomkövető talál szoros todeauna comunitateP.S: én még nem hallottam tracar (ami valójában tracker)

    Kérjük, tartsa a tisztességes itt nem beszél velem, vagy sőt, ha van az oktatás nem magyarázat, nem tetszik, hogy úgy viselkedik, mint munkáltató és a tilalom.
    Mesélj az új tracker, akik a filmeket, vagy olvassa el a romániai román crackuiesc puha.
    Azt lehet mondani, hogy nekem, ha érti persze, hogy a különbség a nyomkövető és egy torrent tracker, vagy frissíteni a hibakövetőn és akkor mi a különbség a nyomkövető és a c ++ php.
    Hogy hívják azt a tracker, és mit tesz a mozgás, hány szerver van, adj egy kis linket.

  139. Hahalera:
    Először is szeretnék köszönetet mondani Mr. Cismaru Cristian amelyben (legalábbis én) kaptam egy egészséges adag nevetés, és bebizonyította, hatalmas tudás, hogy mit aggodalmak illusztrálják közösség egyenrangú (talán néhány nem tudom, mi a rövidítése p2p ).
    Mielőtt egy bemutató az én tanácsom az, hogy dokumentálja a "követők", "özön", és nem gramatika regényeket, mert nyomozó, lehetővé tette, hogy a létezés olyan jelenségeket, mint Baho de a tudatlanság és az ismeretek hiánya.
    Szeretnék kiemelni néhány dolgot, mert abordatein bemutató:
    1. Ebben tutotial vagy inkább ezen az oldalon először találkoztam a "főnök tracker" (a inpeptie én szempontból), akik a saját "torrent tracker" nem cégek szövetségek vagy szervezetek
    2. A hozzáférés korlátozott a biztonság iránti igény
    3. Ott tracker Romániában kötelezi a felhasználók fizetni
    4. NEM = börtön tracker tracker hosteaza minden fájlt, ami szerzői jogi védelem alatt. Mint említettük Mr. Cristian Cismaru fájlok tárolása a "felhasználók" és azok alárendelve a törvény.
    5. IsoHunt EGY TRACKER a piratebay és így tovább.
    6 Tucatnyi célkövető romániai Regisztráció (ingyenes regisztráció), és ha egy ilyen követők rossz szokás, hogy megkönnyítse mennyiségének növelésével levélszemét (spam) között absoult benne az a képesség, hogy egy e-mail címet ott csak hogy hozzon létre egy fiókot a X vagy Y. trackeru
    7,8,9 rengeteg dolog, hogy szükség LAMURA
    Végül szeretnék, hogy a feltételezés, hogy mit fog kinézni Cismaru Mr. Cristian. Biztos vagyok benne, hogy volt, és a fiók a következő "követők román", mint mi hívjuk őket, és nem tudták megtartani a fiók, amely fenntartása közötti arány 0,6 és 1 ezért kérjük kedves, hogy ne beszéljünk megosztás és a közösségi szellem (ha nem tudja, milyen szerepet a fejadag kérem keressen meg itt).
    köszönöm
    PS: Azt folyamatosan beszél a szerzői jog, ha a bemutató sürgette a felhasználók számára a kalózkodás és a szerzői jogok megsértése Microsoft Windows Vista, Need For Speed ​​és 300 (film) anyag minden, hogy esik e törvény szerint bárhol Attorney ( belső vagy külső követők).

    Hahalero hagyja, hogy a testvére jön az egész banda?
    Brother látja, hogy zavar mentes Ochiu rosszul ebben a témában eléggé érzékeny, mint te valószínűleg apró "román munkaadók torrent"
    Ha ezen az oldalon videotutorial van 50 -60 látogatók esetleg nem zavarlak olyan rossz
    Hogy a fenébe lenne buvneste minden nevetni? (Vagy valami testvérek együtt dolgoznak)
    Én személy szerint irtózom srácok ad okos (ba nap nyíltan testvére, és van egy torrent oldalon, és ez árt a videó bemutató
    Miért fáj ez? .. Mondom, mert a vesztesek nem jönnek, hogy jelentkezzen be az oldalra, és csökkenni fog a forgalom, hogy a nagy
    Miért őket bejelentkezni? Én is csinál, és egy kis e-mail, vagy nincs rájuk ifrastructura kell tartani a minden?
    Meglátogatom az oldalt sokat, és azt lehet mondani erről a témáról nem beszélt sokáig, de hogyan van az, hogy egy napon lesz érdekelt ez az egész?
    Haver néz ki gang béna
    és a vizitdíj osztályú 4-to bungheste

  140. dumitr32 - mondta

    PS: Azt folyamatosan beszél a szerzői jog, ha a bemutató sürgette a felhasználók számára a kalózkodás és a szerzői jogok megsértése Microsoft Windows Vista, Need For Speed ​​és 300 (film) anyag minden, hogy esik e törvény szerint bárhol Attorney ( belső vagy külső követők).
    Hahalera: etés

    Mondhatsz olyat, amit nem mondasz, és ragaszkodsz az oktatóanyag minden elhangzott szavához, de arról, hogy a Crisit kalózkodáshoz sürgeti a világot, egyszerűen nincs jogod mondani. Rólam ítélve, amíg rábukkantam erre az oldalra, közömbös voltam a törvényes szerzői jogi smd összes ilyen kérdése iránt. A Crstinek és a videotutorial.ro csapatának köszönhetően megszoktam, hogy lágy repedést szedek a pályáról, jobb, ha valami ingyeneset kínál a gyártó vagy egy nyílt forráskód. Ezért azt tanácsolom, hogy rendszeresen nézze meg a videotutorial.ro oldalon közzétett cikkeket, hátha megszabadul a román özönektől ... 😀

  141. hahaleraBack - mondta

    Úgy látom, hogy félreértenek, semmi közöm a videotutorial.ro-hoz vagy Cismaru Cristian úrhoz, van valami közöm a kifejezésmódhoz és az ismeretek hiányához, a legjobb az lenne, ha mindenki dokumentálja magát, ez nagyon egyszerű, saját maga alkot véleményt és folyamatosan veri az érme annyira román, ha még nem volt tapasztalata egy román trackeren, akkor ne mondja ki a véleményét, tegye meg pontosan azt, aki azt mondja (például), hogy "Domle milyen hülye Loganu", és nem utáltak vagy kodifikáltak ilyesmit rosszabb a RATBu-val mozogni.
    Nem tudom, hogyan tartod célkövető hálószoba 40000 felhasználók, de kíváncsi arra, hogy (nem úgy értem, http: \\ tracker.ciupercadupaploaie.ro)
    Ha isoHunt kifejlesztett szemed alatt, amint látni fogja, hogy ez megszünteti (ducmenteza up "mecénások" isoHunt is beperelte a thepiratebay sorsa valószínűleg).
    Kiszolgálófarmok, klaszterek, 1gbps kapcsolatok szorulnak pénz és pénz és pénz nem összehasonlítani az életszínvonal, hogy a svéd (egyik házigazdája a szerverek isoHunt).
    Arra kérem, hogy keressen a neten TorrentLeech Iptorrents stb látni, hogy honnan származik ötlete privát közösség
    A letöltési sebesség függ 90% -át felhasználó internet-kapcsolat, ha 125 KB / s nem lehet elvárni, legfeljebb letöltheti protokollra való tekintet nélkül.
    Ön szabadon minden tracker letöltheti, amit akarsz, amíg tiszteletben tartják a szellem közös használat fenntartani egy tisztességes adag nem kész arra, hogy lőni után clientu zárja gyorsan.
    Kínálom Önnek egy meghívást, hogy a tracker a 40000 + felhasználók és a kísérlet, hogy ha ez van, ahogy mondod.
    @ DUMITR32 most menj be egy másik területén a nyílt forráskódú, Google: Free Software Group; Amikor először telepíti, majd beszélve a nyílt forráskódú operációs rendszer

  142. hahaleraBack: Úgy látom, hogy félreértenek, semmi közöm a videotutorial.ro-hoz vagy Cismaru Cristian úrhoz, van valami közöm a kifejezésmódhoz és az ismeretek hiányához, a legjobb lenne, ha mindenki dokumentálja magát, ez nagyon egyszerű, saját maga alkot véleményt, és minden tetszik ......... küzdelem.

    Azt hiszem, Ön és munkatársai félreértette az üzenetemet.
    Hogy tisztázzam a dolgot a logannal és a busszal, nekem tetszik a logan, még ha mást is vezetek, a logan 99% -ban renault, aki szerint a logan nem jó, azt jelenti, hogy ő sznob ezzel a "minden német autó uram" szóval.
    A nyomozó, a román és a vezetők nem kell semmit, általam javasolt ingyenesen letölthető, tényleg Feltöltők kell bemutatni igénylés minden van, így tettél, hogy kiszűrje hatékonyabban nyomorúságok, de miért nem lehet letölteni egy mi szar ember egy torrent kicsi, nem hiszem, hogy elfoglalja túl sok sávszélességet, lehet I / O de hogy készített egy vezérlő jó és néhány merevlemez és egy elhatározás, decentralizált: adatbázis, dns, honlap és szerzett egy csomó.
    Ehhez kompromisszum jön a nagy tömeg a követők kommunista képes letölteni és az ember valami.
    Ha a letöltés a liberalizált tegye a link vagy banner az Ön számára egy hétig minden kötelezettség nélkül az Ön részéről.

  143. Adrian - mondta

    hahaleraBack: Látom, minden rossz semmi bajom Mr. Cismaru Cristian videotutorial.ro vagy kifejezési módja, amit én nem ismerik, és a legjobb az lenne, hogy minden egyes dokumentum nagyon egyszerű, hogy saját vélemény teljes verte érme, amely úgy és romanu ha még nem volt tapasztalata a tracker román akkor kifejtik véleményüket nem pontosan azok, akik azt mondják, (például) "Domle milyen bunkó Loganu", és nem voltak uract vagy codus így rosszabbul mozgó RATBu.
    Nem tudom, hogyan tartod célkövető hálószoba 40000 felhasználók, de kíváncsi arra, hogy (nem úgy értem, http: \\ tracker.ciupercadupaploaie.ro)
    Ha isoHunt kifejlesztett szemed alatt, amint látni fogja, hogy ez megszünteti (ducmenteza up "mecénások" isoHunt is beperelte a thepiratebay sorsa valószínűleg).
    Kiszolgálófarmok, klaszterek, 1gbps kapcsolatok szorulnak pénz és pénz és pénz nem összehasonlítani az életszínvonal, hogy a svéd (egyik házigazdája a szerverek isoHunt).
    Arra kérem, hogy keressen a neten TorrentLeech Iptorrents stb látni, hogy honnan származik ötlete privát közösség
    A letöltési sebesség függ 90% -át felhasználó internet-kapcsolat, ha 125 KB / s nem lehet elvárni, legfeljebb letöltheti protokollra való tekintet nélkül.
    Ön szabadon minden tracker letöltheti, amit akarsz, amíg tiszteletben tartják a szellem közös használat fenntartani egy tisztességes adag nem kész arra, hogy lőni után clientu zárja gyorsan.
    Kínálom Önnek egy meghívást, hogy a tracker a 40000 + felhasználók és a kísérlet, hogy ha ez van, ahogy mondod.
    @ DUMITR32 most menj be egy másik területén a nyílt forráskódú, Google: Free Software Group; Amikor először telepíti, majd beszélve a nyílt forráskódú operációs rendszer

    Ha nincs lehetősége külső nyomkövetőkre, akkor maradjon bankjában, és ne találjon ki újból nyomkövetőt vagy sher utat !!! Ilyen a román ... ha nincs ... feltalálja, ha nem olyan, mint a kintiek, és mint azok, akik kitalálták, akkor hogyan nevezheted trakernek ??? milyen bátor vagy, hallgass rá, micsoda mentség "elnézést, de nincs lehetőségünk kívülállókra" ok, akkor fogd meg a fűzőt ne találj ki trakeru mert neki van világa letölteni, maradj nyugodt !!! Ahogyan neked is jogod van feltalálni a román stílusú nyomkövetőt, és nekünk is jogunkban áll téged hibáztatni, és arra ösztönözni az embereket, hogy ne használják őket, ugye, miként bátorítod őket, hogy használják őket, igaz?

  144. Aimetti - mondta

    Vitatja nem az, amit mondasz, de tényleg lehet használni sok mindenre mail
    De a kockázatmegosztás az email túllépték a spammerek és más ccturi
    Inkább van egy román torrentem, hogy ne kelljen sokat bajlódnom a forgatással .. hamisítványok, amelyek még rosszabbul veszélyeztethetik a "pc egészségemet"
    Legalább van egy garancia román tracker'm nem Fake (hogy a sebesség nagyon örülünk, legalább 10 mb / s mert sok román), ha húzza ki például egyfajta prototípus, amely 4 jok gb és egyesek körülbelül egy hónap, hogy húzza bármilyen sebesség minden 250 kb / neki, hogy
    Vitatja nem ezt mondtad
    És köszönöm a videó oktató csapatnak, hogy kevesebb információval segítettek nekünk "adottságokkal"
    Köszönet előre

  145. Aimetti - mondta

    Végül minden új tracker külső vagy belső minden olyan helyszínen, hogy a filmeket, bármilyen ODC bármilyen eszköz nélkül licienta börtön így mind össze vegye a pénzt a zsebéből, és megvenni a DVD-k, moziba menni, és nem fog fej üt így :)))
    Az összes film, amelyet helyesen lehet letölteni, "freeware from the tracker", csak promóciós változat, nem eladó
    Tehát viszlát vesz egy dvd vagy kuss
    Talán felébred, mint hirdetik kalózkodást
    De alapvetően elismerem kalózkodás nem lehet azt mondani, hogy helyesen vagy helytelenül lő :))
    Az egyetlen különbség az iso tracker és a privát között az, hogy hagynod kell, hogy mások rád lőjenek "normális esetben van értelme, ha olyat lőttél, amit másnak kell lőnie 🙂"
    És, hogy befejezze trackeru hozta létre olyan emberek, akik szükség bizonyos fájlokat (dokumentumok, iratok, stb ...), de semmiképpen sem vagy gondolat pirataeria zene, játékok és filmek
    Csak arra törekedett, amely megkönnyítheti munkájukat .. és miért nem timpu
    legalábbis én Kredi ..

  146. Dudu-Dudu - mondta

    Cristi tiszteletem testvére útmutatók félelmetes jó dolog, különösen a torrent. baftasi köszönet nekik

  147. Ovidiu Zeicu - mondta

    @ Aimetti
    A „Csak promóció céljából, és nem is eladó” kifejezés (logikailag) promóciós célokra, nyilvános műsorszolgáltatásra vonatkozik, annak érdekében, hogy a nyilvánosságot rábeszéljük a film megvásárlására, és csak a producer / forgalmazó / promóter írásbeli beleegyezésével lehet tulajdonosa valakinek. a szerződésben említett célra, anélkül, hogy joga lenne megtöbbszörözni és / vagy eladni. Ami azt jelenti, hogy ha megvan a személyes videotárban beleegyezésük nélkül, az még lopás, akkor is börtön.

  148. bravo testvér..Szeretem, ha k dühös lettél, és sok érdekes dolgot mondtál el nekünk, és epste kap astora kare-t akartál nekik pénzt keresni a balekok hátán ... sok sikert

    tisztelettel ... klaudyu.ramnicu valcea

  149. bunicacarebatetoba - mondta

    ba megy gyorsabban
    és én Addicted rosszabb, ha kihúzom ezt a hajtás 3MB román / s-4MB / s és a isoHunt és a Pirate Bay nem lő sem 500kb / s.
    Megpróbálja, mielőtt megszólalt. DA? kérem.

  150. Bulgac - mondta

    Miért nem megy videotutorialul?

  151. Bulgac - mondta

    Miért nem kereshetem meg a keresősávot a torrentből? Nem működik, beírok valamit arra a sávra, és amikor megnyomom az "Enter" gombot, furcsa hang hallatszik, és nem nyílik meg böngésző. Kérem, segítsen.

  152. Vasile - mondta

    Van egy kérdésem, mégpedig: a dolog torrentek törvényes-e vagy sem?, Hogy ha veszek filmeket vagy játékokat, és használja őket csak nekem törvényes-e vagy sem, akkor számíthat a meglepetéseket. (Kérjük, engem nagyon hozzájuk ad választ is e-mailben, a rövid igen vagy nem, ez nem veszi el az időt) Köszönöm!

  153. tálcák - mondta

    Szeretném látni TV-tuner és digitális kábel tv a pc, amire szükségem van, és én dolce

  154. Mitzap - mondta

    Csak néhány megjegyzést olvastam, és máris szédülök ... az emberek az isohunt mininovát stb. Használják, mert a DHT ACTIV-del készített torrentek (ez a trükk).
    A személyes éréshez kapcsolódnak az elkötelezett és tisztelt közösségek. Hogy teljes legyek, pontosítom, hogy csak ők végeznek bizonyos személyes javításokat (mindegyiket típusának és jóakaratának megfelelően).
    Külső kapcsolódik, Románia nem rendelkezik olyan szintű Dw / Fel nagy dolog, hogy olyan sok a követők.
    A belső… a dolog a következő: METROPOLITAN és PUNCT
    Minden városban van egy tracker, ott helyezik különféle fájlokat (filmek, zene, ebook, stb) és a külső nyomozó vagy más helyeken, akár más Trak bár ez tilos egyes tracker.
    Végül egy szót a Search uTorrent hasznos kezdő felhasználó.

    Kívánok jó zii

  155. Popescu - mondta

    Testvériség-e, hogy legyen óvatos, és a román nyelv (nyelvtan) lenne félelmetes!
    Te pup!

  156. Mitzap - mondta

    Kapcsolódó tracker emlékszik rám, nem hiszem, hogy minden alkotja személyesen rossz, vannak élvezetek hogy meghívják azokat, nem találtam sehol.

    Egy jó nap
    A jobb és gazdagabb év

    Egészségére

  157. Daniel - mondta

    Azt mondta az oktató akarsz egy torrent oldalon tudtam segít uploadatul legújabb özön! Van egy pár játékok és filmek Subs beton. rom kész elhelyezni!
    Mellesleg egyetértek veled a szabályokat a "privát tracker" .Például Volt egy számlát lasttorents és ott nem lehetett letölteni torrentet feltölteni utolsó 10 nap és hálózati felhasználó és a VIP és a pokol, és Gyilkostó ".
    Van még egy kérdésem: milyen beállításokkal van uTorrent, mint én, amikor megláttam maszk le- és feltöltési sebességet bármely helyszínen .I nem lehet letölteni több mint 200kB / s és feltölteni több mint 50kB / s!

    • Adrian - mondta

      DanielEmlítette a bemutató akarsz egy torrent oldalon tudtam segít uploadatul legújabb özön! Van egy pár játékok és filmek Subs beton. rom kész elhelyezni!
      Mellesleg egyetértek veled a szabályokat a "privát tracker" .Például Volt egy számlát lasttorents és ott nem lehetett letölteni torrentet feltölteni utolsó 10 nap és hálózati felhasználó és a VIP és a pokol, és Gyilkostó ".
      Van még egy kérdésem: milyen beállításokkal van uTorrent, mint én, amikor megláttam maszk le- és feltöltési sebességet bármely helyszínen .I nem lehet letölteni több mint 200kB / s és feltölteni több mint 50kB / s!  

      Hadd válaszoljak akkor az ő helyén, és ő is azt használja az alapértelmezett beállításokat, elkaptam és letöltési 6MB számít, hol és milyen szolgáltatót

  158. Libertinu ` - mondta

    Ahahaha, szeretem, hogy a cucc Astoria unatkozik segítségével Tracker / román :)) Remélem nem azért, de igazad van követők / külföldi torrentek mindig az elsők között jelenik meg, azt hiszem, Gogu lesz lu` Ghitza az, aki először tette a tracker / torrent román film vagy program vagy joc.Prea kemény tutorialu` (több alapvető, nem hiszem, mint mi jobban érdekli a módszer, hogy a munka torrentet, nem mondom, hogy ez igaz a minden, de nah, szoktuk cseréje román tracker;))

  159. băieti.multumesc jó munkát elmagyarázza. userRM

  160. Mircea - mondta

    Szia, azt is szeretném tudni, hogyan jelenik meg az önhuntod a torrentben ott a keresés közelében ...

    • Adrian - mondta

      MirceaJó és szeretném tudni, hogyan jelenik meg ott melletted isoHunt Torrent keresés ... .K adtam csak akkor jelenik meg valami, mint a Google és a BitComet meg tudja magyarázni, kérem? Köszönöm  

      Menj be a beállításokat a uTorrent, pasteaza dolog, és átírni, amire ott, de idézőjelek nélkül:

      "Mininova | http: //www.mininova.org/search/? UTorrent & search =
      A Pirate Bay | http: //thepiratebay.org/search.php? Q =
      Torrentspy | http: //torrentspy.com/search.asp? Query =
      tvRSS | http: //tvrss.net/search/? SHOW_NAME =
      Isohunt | http: //isohunt.com/torrents.php? Ext = & op = és & IHQ =
      PointBlank | http: //bt.point-blank.cc/? Search =
      BitTorrent | http: //www.bittorrent.com/search? Client = utorrent1770 & search =
      Google | http: //google.com/search? Q = '

      Menj és tabletták: Options / Preferences / Advanced / UI Extras / Keresők - és cserélni mindent ott.
      Mostantól fogsz kapni e keresők.
      Van az Ön rendelkezésére torrent kereső tőlünk!
      A siker és elvárják magad!

  161. Andrew - mondta

    Me egy elvezetett hagyja őket a fenébe Tracker
    Spor készült tutoariale

  162. Sorin Ionut Panaite - mondta

    Helló ... láttam ezt a bemutatót ... és meg akartam kérdezni, hogyan tudnék keresni az utorrentemben, ha nincs isohuntom vagy más webhelyem az u torrentben ....

  163. Sorin Ionut Panaite - mondta

    és nem látok semmit a társak pályáján vagy a nyomkövetőkön, kérem, mondja meg, milyen utorrentet használ, és lehet, hogy van olyan verziója, amelyben az oktatóanyagban bemutatott összes dolog megjelenik ... várom a választ e-mailben

  164. Mihai - mondta

    200 kbps? :)))) LOL !!! Főnök ... Nos, mikor forgatsz 10 MB / s sebességgel az IsoHunt-tól, amely tudatja velem! Hogyan lehet ugyanaz a torrent az izohuntból a Filelist.ro egyikével ( példa)? Ilyen nincs ... az IsoHunt-on más, a Filelist-en pedig más! Lehet, hogy arra gondolt, hogy a feltöltő kívülről kihúzza a megfelelő filmet a nyomkövetőkből, és elhozza nekünk a filelist.ro címen nagy sebességgel forgathatunk;)! Bármely fájlt leforgatom 11 MB / s maximális és minimum 7 MB / s sebességgel!

  165. drshomeboy - mondta

    Nem tetszik az az ötlet sem, hogy "meghívót cseréljünk egyikre, meghívót másra". Jó lenne, ha nyitna egy román tracker mindazok, akik nem kényszerítik a hitelesítést, amely körül közösség (fórum) van, hitelesített felhasználókkal, a hitelesítés továbbra is mindenki választása marad, és nem kötelesség, mint a ma létező román nyomkövetőknél.

  166. drshomeboy - mondta

    Az ok, a román magán nyomozó gyorsabban isohunt.com például (a isoHunt I 1-2 MBps sebességgel a vetőmag fájlok sok helyen és filelist órától 12 MBps (általában bárhol között 4-8 MBps ) a következők:
    1. A nyomozó 90% romániai romák Romániában;
    2. Romániai románok lévén, létezik a "nagyvárosi hálózat" kifejezés, amely biztosítja a külsõ 12-1 MB / s sebességig akár 2 MB / s sebességet.

    Bizonyos értelemben mindkettőnket egyesítenek és megosztanak a román magánkövetők. Mindazok, akik a nyomkövetőn vannak, egyesülnek ... a sebesség nagy, hátránya: ez a körülbelül 15.000 XNUMX felhasználó korlátja ... helyenként változik. Ez a határ csak az fáj, nem maga a hitelesítés. A tulajdonosok létrehozták ezt a "hiány" érzést (azt hiszem, új szót találtam ki), a hiány révén azt mondom, hogy ritkaság. És ha a nyomkövetők ezt a spekulációt az e-mail adatbázissal teszik elérhetővé, amely elérhetővé teszi azokat mások számára, akik marketinggel foglalkoznak ”, részükről nagyon rossz, de nem a világ vége van módszerünk a spam szűrésére: D, google / yahoo Nem alszom, amikor spamről van szó a @gmail vagy @yahoo dobozokban, szóval most légy komolyan, legtöbbünknek van gmailje vagy yahoo-ja, van néhány olyan domainnel, amelynek @ gica.com van, és meg kell keresnie a saját módszereit a szűréshez Spam: D, és különben is, akiknek domainjeik / hostinjeik vannak, már "szakértőknek" számítanak 😀 és általában jó fiúk és lányok.
    Misto üzenetet küldött, de nem tudom elhinni bemutató, veszem, mint egy leckét az erkölcs is elterjedt.
    Személy szerint, amikor úgynevezett "vendégeim" vannak egy ilyen privát oldalon (számos ilyen "nyomkövetőn" vannak számláim, és megtartom az arányomat azáltal, hogy betartom az adott webhely követelményeit), akkor barátaimnak adom őket.

  167. Tiby - mondta

    Letöltöttem a legújabb verziót belőle, és nem jelennek meg utorent azok weboldalakat, hogy már utorent, hogy hová kell, hogy nekem úgy tűnik, hogy nekem ??

    • Adrian - mondta

      Tiby: Io Letöltöttem a legújabb verzióját utorent és nem jelenik meg azokon a weboldalak, amelyek akkor hogyan lehet az én utorent eszembe ??  

      kérlek szépen a hozzászólásod előtt mától, citestele első bemutató az összes, hogy majd kérdéseket feltenni! Nem azért vagyunk itt, hogy ismételje meg a 30 alkalommal csak azért, mert lusta olvasni neked! Fent 2-3 megjegyzéseket mondtam meg kell csinálni. Ha már régen voltál olvasás ezeket a megjegyzéseket a uTorrent Trak!

      • cucli - mondta

        kérlek szépen a hozzászólásod előtt mától, citestele első bemutató az összes, hogy majd kérdéseket feltenni! Nem azért vagyunk itt, hogy ismételje meg a 30 alkalommal csak azért, mert lusta olvasni neked! Fent 2-3 megjegyzéseket mondtam meg kell csinálni. Ha már régen voltál olvasás ezeket a megjegyzéseket a uTorrent Trak!  Idéz nekem

        talán nem látok jól, de a preferenciák szerint / haladó ... .. elvesztettél ... .. nem találok kivonatot ....

  168. cristi04 - mondta

    minden alkalommal, amikor segíteni Thankyou

  169. djcristy - mondta

    Nem értek egyet veled román nyomozó priviinta! még akkor is, akkor jelennek meg a filmek és a másik nem kell türelem, hogy töltse le a 25 kbps itt tévedsz!

    különben nem akarom elmondani a véleményemet a gondolkodásmód!

  170. cucli - mondta

    Elolvastam az utasításokat, de ... ..

  171. cucli - mondta

    igen ... ..visszajövök a szükséges bocsánatkérésekkel ... .Sem is láttam jól ... egyszerű, hello .. :)))) ms

  172. Brother semmi baj Romániában a legtöbb ISP korlátozná külső forgalmi így ha a trakerele külső nem peeruri romániai ülni 10 év lőni, sőt az ötlet megosztás nem kell feltételezni, naplózott, de az ilyen módon biztosítsák Seed konstans nélkül cserbenhagyásos.

  173. Radu - mondta

    Jó oktatóanyag, teljesen egyetértek, de bármennyire is utálom a "trackereket", az "utolsó torrentből" 3-7 mega / sec-ről jutok le. Én is használok izohunt, mint a fenti videóban, és mint a fenti videónál, ugyanaz a letöltési sebesség (gyenge). Szolgáltató-RDS, ha számít. Ismétlem, utálom az "utoljára" vagy hasonlót, de azért, hogy HD-t töltsek le az izohuntból vagy másból. "" Ma forgatsz, és egy hónap után nézed.

  174. Andrew - mondta

    Cristi tutorialu nagyon jó.
    Ki mondta, hogy a román nyomkövetők letölthető nagy sebességgel igaz, de attól függően, hogy milyen vetés.
    Ha letölt egy fájlt egy tracker, bármely kérdésben, és nem oltjuk 0 mondjuk én soha nem indul vagyis nem a felhasználónak az érintett fájl vagy nem lehet a seed.depinde és az internet-kapcsolat, ha 2 mb / s, és a torrent, hogy lakott jelenti ül vetés egy nagy magok száma alkalmazás, amely letölti a sebességet, hogy van.
    Azt mondtam a véleményem, és remélem, hogy mint

  175. danyyy - mondta

    Te nagyon tari..am megtanult néhány dolgot tőled néhány tutorials

  176. Andrew - mondta

    Én nem ismerem ezeket a csodálatos lehetőséget, köszönhetően hatalmas kristály, hogy a legjobb elmék és vezessen minket a helyes úton, köszönhetően !!! KÖSZÖNJÜK !!! KÖSZÖNJÜK !!!

  177. Laurentiu - mondta

    Köszönöm, hogy ez a bemutató, körülbelül 5 éve keres egy szabad torrent ingyenes számla, nem a sport a torrent az elme

  178. gamer - mondta

    dolog az, hogy a webhely nem igazán áll oldalak, mint isoHunt minden torrentet vetőgépek ha pl NFS kereshetőek 480 torrent vetőgépek ha nem tér 100

    Ez a különbség az ISO Hunt és más oldalakon keresők román lány

    nyomkövetők kénytelenek maradni vetés a szívó és növelheti, és mások is a lehetőséget, hogy letöltse

    Én személy letölt több a honlapon román oldalak

  179. igazad van, hogy nem lehet naplózás
    I-Én megyek, hogy magamnak egy tracker bejelentkezés nélkül, de nem tudom, hogyan
    Mi torrents
    de kell hely
    tud nekem segíteni

  180. tálcák - mondta

    de tud lőni játék után torrenteket?

  181. Marius - mondta

    Sal Köszönöm szépen ez a bemutató még sokan, akik nincsenek tudatában annak, hogy trakerii adni ezeket a neveket, hogy megállapították, a torrent, hogy az e-mail lehet, mint a Yahoo, mint torrent oldalon, és megy elég jól függ minden egyes sávban vagy netul ilyen Btjunkie.org, thepiratebay.org vagy
    isohunt.com

  182. Marius - mondta

    Elfelejtettem megadni, hogy trakerii segítségével küldje el a nem kívánt révén, amelyek nem akarjuk, hogy bárki Kristy Nagyon köszönöm ismét ezt turorial

  183. jávorszarvas - mondta

    Srácok, mint mondtam, akkor jó, amit csinálnak, de fejezetben nyelvtani .. Gyenge Pruteanu volna dobni a sírjában :). Végül, nem lehet mindent. Ezért szeretnék minél több oktató.

  184. titirka - mondta

    emberek !!!! ébredj fel !! Itt olvastam, hogy valaki 5 éve keres nyomkövetőt bejelentkezés nélkül, milyen bolygón élsz ember ???? "ezek a" helyek ", ahonnan downl
    még a külsőket is nyomkövetőknek hívják, az eszméletlen román számára nagyon könnyű elmennem egy "webhelyre" filmet letölteni, kikapcsolni a számítógépet és lefeküdni. Nagyon kényelmes, nem? Hit \ run and on-nak hívják A román oldalakat büntetik, számomra normálisnak tűnik. Nem beszélve a lesüllyedési sebességről ... .. kívülről 3-400kb / s sebességgel megy le, belül pedig 7-8Mb / s felfelé, eeee hol van ” kombináció "??? szeretnél egy új filmet, egy új játékot, zenét, rajzokat, ezek megtalálhatók a privát nyomkövetőkön, ezeket 0 napnak hívják, a nyilvánosak már jóval később megjelennek. A román trackerek túlnyomó többségének van szabad regisztrációja, te nem meghívóra van szükséged. Nagyon sok mondanivaló van, de ... nincs itt hely. Ez egy vb…. A macska, amikor nem ér a mancshoz, ezt mondja

    • Adrian admin - mondta

      titirka: Trezitzi a srácok !!!! !! olvastam itt, hogy valaki keres egy nyomkövető 5 év bejelentkezés nélkül a bolygón élő ember ???? '' helyek '', ahol ezek a Képletöltések
      még a külső is nevezik minden Trak, ptr újszerű lelkiismeret nélkül nagyon könnyen megy a "site''sa eltávolítani egy film, állítsa le a számítógépet, és kap kényelmes culci.Foarte nem hit ?? Úgy hívják \ Run és a román oldalak büntetni, úgy tűnik, hogy nem normal.Ca Letöltési ... Vb sebességgel külső ..pe kap le 3-400kb / s és belsőleg származó 7-8Mb / s fel, ahol "eeee és a "kombinált" ??? szeretnénk egy új film, egy új játék, zene, rajz, ee ezek megtalálhatók a magán-Trak hívják 0day a nyilvánosság tűnik, sokkal dupa.Marea többsége román trakerelor van freesign-up, invitatie.Sunt nem kell sokat mondani, de ... készpénzzel helye aici.E a vb ... .Pisica ha nem érő mancsát, azt mondja, hogy "büdös"  

      0 nap ??? =))) (nevess meg) Mutasson nekem 1 annyit, egyet minden román trackerről, aki elmegy a boltba, vesz egy játékot, alkalmazást, filmet, albumot zenével, amelyet aztán fel lehet tölteni a trackerre. Ez azt jelenti, hogy valódi feltöltőnek kell lennie a "0 napos fájlok" feltöltésére
      Szeretne egy szép nyomtatási sebesség 6M látható nyilvános Trak?
      A román trakerelor ingyenes regisztrációt meghívás nélkül? LLOOLL felébred sörény, melyik bolygón élsz? Care Trak? A torrentek amelyek 6 és azok nélkül Seed, trakerele minket, akik meghalnak nyitó 1 héten, hogy nem tesz semmilyen átkozott számla van?
      Miről van itt szó az ember?

  185. Denisov - mondta

    Én kicsit che program, amely csak magyarázatra szorul

  186. nedves - mondta

    köszi mindent, amit csinál, magyarázza nagy, megértettem mindent, és a következő lépésről lépésre minden dolog sikerült különböző dolgokat, hogy nem tudja,
    köszi salllll

  187. sklipy - mondta

    Azt hiszem, ez az egyik legjobb útmutatók kapcsolatos Torrent, és tudom, hogy néhány, hogy eladja meghívott :)) buta. Én még soha nem próbáltam és nem is áll szándékában, adsz teljesen igaza abban, amit mondtál a bemutató. Egy igazi hülye seggfej, és ahelyett, hogy nekik néhány euróért a meghívást, amely szar jobb veszek a játékban, vagy filmu szükségem anyagi ..itt ugyanaz. Multmuesc a bemutató.

  188. florin - mondta

    Minden jó, de "Utorrent"? Az első betű nem U, hanem a görög miu betű, a MICRO előtaghoz használt jel. Inkább mikrotorrentet tennék nekik, nem U-vel ...

  189. gigi - mondta

    Köszönöm szépen köszönöm oktatóanyagok készült

  190. gigi - mondta

    SZÉP FUARTE

  191. névtelen - mondta

    Ezek torrentek, hogy megtalálja a saját helyén, vagy mi a tracker azt szeretném mondani, megtalálja bármely más site a világon, és ha a fájl tulajdonosa a felhasználó új fog húzza sebességgel nagyon jó .

    Tudnia kell, hogy a torrenten nem osztja meg az egész fájl teljes, hanem kis százalékát. Vagyis egy filmet / játékot stb. Részben tőled, részben másiktól, stb. Forgatnak ... Ezért azok, akik torrentek után töltenek le, nem ébrednek fel egy őrrel az ajtónál a kalózkodás miatt (kalózkodás, mert te megosztod… abban az esetben odc / dc ++, van egy barátom, aki elég csúnyán jött ki a dc ++ után ...).
    A privát oldalakkal kapcsolatban.Szerintem jó dolog. ? Így van ez a privát oldalakkal is. Ha nem lenne privát, akkor mindenki letöltené, senki sem tenne magot. El kell ismernünk ... hogy a románok nincsenek sehol 🙂

  192. AGRESSZÍV - mondta

    Még nem akarom megváltoztatni a parrying rólad.
    Nem hoz létre a K 274 vele, mint te és én, hogy a nagy felbontású HD video vagy játék xbox 360 3 sok napon át.
    Miért van az emberek ellen, akik a nyomozó, román?
    Lefogadom, hogy van egy fiókot, és ülni és filelist filelist.
    Én pl veszi a fájllistában 16 Mb / s, ami elég jó, nem?
    Egy méret 7 játék Gb sebesség, amellyel azt jelentené Ön 5 nap ahogy fentebb már említettük.
    Tehát ne legyen ironikus, és úgy gondolja, hogy ha e Fiser tárolt felhasználók romániai megéri maradni több az ilyen oldalakon tracker
    romanesti… :)

  193. robert - mondta

    hogyan lehet egy rádió

    • AdrianGudus - mondta

      robert:
      hogyan lehet egy rádió

      Ha írtak a keresőmezőbe a jobb felső sarokban: hogyan lehet egy rádióállomás, és adott be, akkor megtalálja a bemutató

  194. Hai ba hagyj békén tracker és a legjobb véleményem szerint egy román tracker (filelistro) ahol tudok letölteni akár 50 MB másodpercenként, és ha megkapjuk máshol 6mb maximális letöltési csak megy, és lövés :)) és kalóz ba ez a leginkább fertőzött :))

  195. Carmen - mondta

    Köszönjük ezt a kísérletet, hogy "felvilágosítsa" azok elméjét, akik azt gondolták, hogy csak akkor, ha például van fiókja a fájllistán, nagy sebességgel töltheti le a megtekinteni kívánt filmeket. Még egyszer köszönöm! Egy jó nap!

  196. robert - mondta

    Köszöntelek igaza uTorrent a legjobb, de van egy dilemma, és ha van ideje, kérem, segítsen nekem néhány tanácsot leejtettem a cím robert.pescaru79 rendetlenség köszönöm, és remélem, hogy ne felejts el

  197. Marius - mondta

    Sal Cristi is tudom, egy jó torrent oldal btjunkie.org mondja itt tud levonni filmeket vagy zenét ingyen játékok, amelyek nem igényelnek felhasználói nevet és jelszót, egyetlen lehetőség, ha azt szeretnénk, és hogy a számla

  198. Bogdan - mondta

    Szia, Cristian.

    Tudnia kell, hogy egy játékot töltöttem le a Filelistáról, és csak "Romániában" volt "társai"

    Így végül SUMT román és nyomkövetők őket a legjobban.

  199. Razvan - mondta

    Ön kemény tesó (erősek) !!!!
    Tiszteljük

  200. Vlad Andrei - mondta

    Ez a bemutató érdekes, mint az összes többi. . . . . teljesen igazad van abban, amit mond! Sokat tanultam az Ön útmutatók és minden dolog jó! tekintetében erre az oldalra, és különösen az Ön számára, és a munkaerő-: -bd

  201. igazad van, mint mindig, én sokat tanultam tőled, és tiszteletben tartva a munka

    • VAGYOK MINDEN, román INPOTRIVA Pina ÉS KÜLSŐ LEVEGŐ LAS felhívni a FOOD mintha nem is vásárolnak Romániában, hanem az utóbbi időben hozzáférhető és torrentek ROMÁN legalább FIU STUPID

  202. tiszteletben az Ön !!!

  203. aberrációk
    NORMAL letöltés valamit, ha van, hogy mások is letölthető ,,,
    IN PLUS DETIINATORII pálya VABPENTRU YB fizetni őket TIN torrentek néhány chri szervereinek és COSTA
    NOT READY TO RUN és moziba DECSARCI ,,, és hagyja egy másik KELL torrent, de néhány rómaiak, mint az, aki nem akar ÚTMUTATÓ mindent semmi !!
    TRACK mert ezek számára ingyenes MA NIST filmek, zene ,,, INGYEN !!
    Mindkét CER PATRPNII ACST Sitora letölteni valamit, hogy a CAE megnyitotta TORRNTUL SA IA hogy mások !!
    Túl nagy kérés? !!!

  204. György - mondta

    manapság ez is a híres vállalkozás "mintha küldene nekem 3 eurót, meghívót adok"

  205. Kruger - mondta

    igazad van ... regisztráltam egy ilyen oldalon, sok nyomkövetővel, és a bőrömön éreztem, hogy tévedek. mit tegyek: megkeressem őket, hogy milyen filmek jelennek meg, és letöltöm őket az iso vadászatból. Tartsd meg így ... erős és tisztelem.

  206. Dyana - mondta

    Érdeklődő "bemutató" ... Elismerem, hogy nem olvastam el itt az összes megjegyzést, ez túl sokáig tart, de úgy érzem, kénytelen vagyok rámutatni a következőkre:
    1. A mondjuk az uTorrent által elérhetõ maximális sebesség (lehet BitTorrent vagy bármely más torrent letöltõ kliens) attól függõen változik, hogy: A hálózathoz való csatlakozás típusa, azaz a vállalat maximális sebessége szerződésed van, és később a vetőgép állapota kínálja, vagyis minél több román ember szerepel azok listáján, akiktől lősz, annál nagyobb a sebesség. Tegyen egy sebességtesztet: http://www.speedtest.net/ nézd meg, milyen sebességed lehet ...
    2. A torrenteket, függetlenül attól, hogy "román nyomkövetőtől" származnak-e, függetlenül attól, hogy a világ más részeiről származnak-e, a törvény tiltja. Ez az oktatóanyag a megosztás szabadságáról szól. Ezt a szabadságot a törvény garantálja, amennyiben a megosztott fájl típusa személyes jellegű. Példa: Szilveszter estén forgattam a barátaimmal, és meg akarom osztani az egész várossal ... free Ingyenes, legális, mert személyes filmezésem. Sokan közületek azonban azt vették észre, hogy ha videót szeretne feltölteni a youtube-ra, de amelynek hangsávja Rihannától származik, akkor tilos feltölteni, vagy később értesítést kapni arról, hogy a videóját be lehet tiltani. .
    3. Értsd meg, hogy: reprodukálása, másolása, megosztása, a felhasználók megoszthatják, eladni fájlok másolatait (szoftverek, játékok, operációs rendszerek, filmek, zene, stb), amelyek sértik a szerzői jogot, ellentétben a törvény és büntethetőségét caatare.
    Engem személy szerint egy másik dolog zavar, és azt hiszem, sokan egyetértenek velem. Azt akarják, hogy Románia olyan körülmények között is küzdjön a kalózkodás ellen, amelyben az életszínvonal olyan, amilyennek mindannyian tudjuk. Nem hasonlíthatjuk össze magunkat a nyugati országokkal azzal, hogy "Nézd, lelkiismerete van, nem kalózkodik". A tudat áthalad a gyomorban. Ezután a kalózkodásért kiszabott büntetés aspektusa: Bírság, Börtön és Az eszköz konfizálása. Itt egy régi ismerősömet kell idéznem, aki azt mondta: "MUTASD MEG, HOGY A MONITOR, ESET, KEYBOARD, stb. TÁROLHATJA AZ INFORMÁCIÓT" CSAK A TÁROLÁSI MÉDIA ÉS CSAK A SZÁMÍTÓGÉP MEGHATÁROZÁSÁRA. HA VAN 2 SZÁMÍTÓGÉPEM A HÁZBAN ÉS CSAK EGY PÁRAM, MINDENT MEGERŐSÍT? ÉS VÉGE A "FÉLELEMTŐL, HOGY NEM SZERKEZNénk". Van egy közmondás, amely azt mondja: "A fejben lévő hal büdös". Hiába lenne, ha vasárnap eljönnék filmet nézni. Legalább 100 olyan ember van, aki lemásolja és eladja, vagy tárolja feltöltésre a lehető legtöbb nyomkövetőhöz.

  207. Huluba - mondta

    Egy dolgot szinte minden trakerele
    - A felhasználók szerint mindig ugyanaz vagyok minden nyomkövetőn, úgy értem, hogy nik név
    - kemény felhasználói klónozás történik
    - Ha feltöltő szeretnél lenni, akkor ex d-ami bombázzák az asztalod azonosítóját, hogy megtanítsanak neked bla bla ...
    -Ez Vallott munkatársa, de valójában nem is beszélve az összes testvérek akart trakerele ad figyelmeztetni ,, ,, tiltsa meg az anyjuk
    - Szeretném, ha mindannyian eltűnnének, hogy ne játsszák a gombokat, ahogy akarják
    -Miután Véleményem árok csalódott néhány gyerek, akik nem tudják, mi lesz valójában
    -Miután Véleményem szerint ezek az emberek számára súlyos problémát jelent a tetőtérben, így láttam
    eszerint
    [B] [size = 5] túl közel volt számomra minden [/ size] [/ b]

  208. Bogdan - mondta

    Most nincsenek isohunt.com. Hol tudok eltávolítani filmek egyszerű? Én például egy fiókot a helyszínen, ezért a román, e ki olyan könnyen, mint a régi isoHunt (amely bejelentkezett örökre, mint egy magyarázat a fenti, így nem vesztegeti az időt naplózás), de egy csillagászati ​​ütemben ellen isoHunt. De nem ez volt a probléma. IsoHunt találtam magam a régi filmeket, és ez nem túl román. Tud ajánlani valamit?

  209. Bogdan - mondta

    Ez isohunt.to, de nem hasonlítható össze az őse!

  210. Hol találok, a tracker külföldi filmek, könyvek, román programokra. Ft Fontos, hogy a közösség a románok, hogy beszélgetés egy adott terméket. Ft ritkán találni román számít.

  211. megértettem ... miről beszélünk, de a legegyszerűbb az, ha a nadrághoz csatolunk egy letöltőt, kattintsunk a nyílra, mentsünk és üljünk fel a farkammal, mert nem tudom, mennyit használok még ma a DVD támogatással FILM LETÖLTÉSE TORRENTJUKKAL.

Trackbacks

  1. […] Az oktatóanyag első részében válaszolok néhány emberre, akik valószínűleg félreértettek engem a témával kapcsolatban az oktatóanyagban. [...]

Speak Your Mind

*