Fekete-fehér képek színezése - egyszerű és gyors

Miről szól a videó bemutató Hogyan lehet fekete-fehér képeket színezni?

A fekete-fehér képek színezése című video bemutatóban megmutatom, hogyan adhat új életet a fekete-fehér fotók a mesterséges intelligencia segítségével. Az eredmények meghaladják a várakozásokat.

Ki ne szeretné színesíteni a régi képeket, főleg, hogy vannak emlékekkel teli pillanatok.

Van néhány fekete-fehér fotó gyermekkoromból, és úgy döntöttem, hogy új életet adok nekik.

Mint minden embernek, aki fekete-fehér fotókat készített, nekem is vannak olyan fotóim, mások jobban megőrződtek, mások rosszabbak, amelyeket szeretnék digitalizálni és színezéssel új életet adni nekik a mesterséges intelligencia segítségével.

Kezdetben nem reménykedtem néhány fekete-fehér kép színezésében. Néhány szolgáltatás kipróbálása után azonban lenyűgözött a szín és a szín pontossága.

A PhotoScan segítségével a régi fényképek digitalizálása meglehetősen egyszerű

A Google Fotókban megtalálható a PhotoScan alkalmazás, amellyel beolvashatja a régi fényképeket, amelyeket később megoszthat a közösségi hálózatokon.

Még van is ilyenünk PhotoScan bemutató.

A PhotoScan alkalmazást megtalálhatja a Google Fotók / Fotókönyvtár / Segédprogramok / Képek beolvasása a PhotoScan alkalmazással

Természetesen nem prefektus, de azt mondhatom, hogy ez az AI körülbelül 80% -kal takarja el a színeiket.

Még akkor is, ha a színes fotók által készített színek nem 100% -ban pontosak, azt mondhatom, hogy az AI 80% -ának sikerül rájuk néznie.

Az eredmény nagyon kellemes, még 80% -os pontossággal is.

Online fotószínező és eredmény-összehasonlító szolgáltatások.

https://hotpot.ai/colorize-picture - színező fotók

https://www.diffchecker.com/image-diff/ - képösszehasonlító

Hasznos vagy hasonló oktatóanyagok:

PhotoScan digitalizálására régi fényképek és ossza a Facebook-on
Háttér eltávolítás bemutató képekből
Mélyhamis videó bemutató és alakformáló képek
Mit és hogyan HDR fotók HDR Photomatix
Hogyan lehet eltávolítani a nem kívánt tárgyakat a képekről

Oktató videó - Hogyan színezhetünk fekete-fehér képeket




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (2)

  • Az a véleményem, hogy véletlenül az a szín jelent meg a piros nyakkendőn, miután újrafestett. Nagyon jó lehet, hogy nem pirosan jelenik meg, attól függően, hogy melyik online programot vagy alkalmazást használja. Az ilyen alkalmazások általában szokásos színező mintákat használnak, például a növényzetnek zöldnek, égkéknek, adott bőrszínnek kell lennie stb. Végül is egyetlen program, bármilyen fejlett is, nem tudja pontosan visszaállítani a színeket (legalábbis nem automatikus feldolgozással). De ezt sem kell megtennie, reálisabb, szemnek tetsző árnyalatot kell kitalálnia, még akkor is, ha tudjuk, hogy nem ezek a színek.
    Például fehérítettem néhány képet a Gimppel, és feltöltöttem őket, hogy lássam, mi jött ki. A bőr tónusa rendben van, a növényzet rendben van, az ég és a felhők színe rendben van, de az ing színei rajtam egyértelműen nem voltak azok :)). De érthető.

    Tényleg vannak régi fekete-fehér képeim, amikor lesz időm, megpróbálom ezeket az oldalakat vagy másokat felhasználva életre hívni, hogy lássam, melyik tetszik jobban. Köszönöm, hogy megnyitottad az inspirációt :)

  • Szia Cristian
    Köszönjük a csodálatos útmutatót a régi fényképek színezéséhez. A hotpot nagyon jó volt. Segítségével kipróbáltam. Felfedeztem azonban egy másik nagyszerű eszközt "https://imagecolorizer.com/", valószínűleg egy jobbat, a tapasztalataim szerint, összehasonlítva a Hotpot ai-val. Szerintem vegye fel a listára.

    Remélem ez segít. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.