Vízjel (logó vagy szöveg) hozzáadása egy videokliphez - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet vízjelet (logót vagy szöveget) hozzáadni egy filmhez, videokliphez. Ez egyfajta védelem, így tudni fogja, ki birtokolja ezt a fájlt. Mint valószínűleg észrevetted, a YouTube-on a legtöbb ember "márkázza" videóit úgy, hogy hozzáteszi webhely nevét vagy cég logóját. Miért veszik igénybe az emberek vízjelet a videón? A válasz egyszerű. Néhány producer nem akarja, hogy videóját másutt használják, alapvetõen egy logó hozzáadásával a videóhoz, amelyet valaki más nem használhat, ha a klipnek jóváírást tulajdonít. Így azok, akik logót helyeznek a videóba, megítélik érdemeiket és jogaikat a videóhoz, és nem használhatják azokat más emberek vagy vállalatok, amelyek médiatartalmat terjesztnek. Azáltal, hogy logót viselünk az általunk készített videókra, megóvjuk őket attól, hogy valaki más használja őket, és ugyanakkor "aláírjuk" őket, mint a miénk. Számos olyan professzionális videószerkesztő szoftver létezik, mint például: Sony Vegas, Adobe After Effects, Final Cut Pro, Adobe Premier, amelyek lehetővé teszik, hogy vízjelet adjunk az általunk készített videókhoz, de ma úgy döntöttünk, hogy a jól ismert VirtualDub-ot a A múltban oktatókat készítettem. Ezen a szoftveren kívül szükségünk van egy kis tehetségre a logó elkészítéséhez is, és ehhez mindenre van szükségünk. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját, hogy pontosan megtudja, hogyan kell vízjelet hozzáadni a videokliphez.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • nagyszerű, ha oktatással foglalkozik a logó vagy írás eltávolításával kapcsolatban, vagy ha ez egy képernyőkép, hogyan távolíthatja el a logót a megfelelő üzenetből

    • Calin:
      szuper dacafaceti és bemutatja, hogyan lehet logó vagy scrisu vagy ha az ilyen képernyő elfog, vagy távolítsa el a logó Postu

      Nagyon egyszerű, vagy vágja le, vagy adjon hozzá egy másik logót. A végleges eltávolítás, mintha soha nem lenne, lehetetlen ...

      • AdrianGudus: Nagyon egyszerű, vagy levágja, vagy egy újabb logo-uiesti vége. A végső ki, mint soha nem volt lehetetlen ...

        Határozottan nem lehet eltávolítani, de a VirtualDub rendelkezik egy szűrő, amely lehet erősebb vagy kevésbé homályos, hogy logó, homályos lehet tenni különböző módszerekkel keverési képpont ezen a területen, így a terület lesz kissé unalmas, de ascuzand film logo .

  • Virtuadub egy nagyon jó és hasznos video eszköz, sok szűrők szerepel, vagy ki lehet egészíteni segítségével egy ilyen szűrő nem a fordított akció itt bemutatott, tudjuk eltávolítani a login a filmet (pl. logó jelenik meg a televízióban klip rögzített).

  • Köszönöm neai az új show, és azon gondolkodtam, hogy hogyan tegye a webhely logóra a konzultáció.
    Tudna-e készíteni egy útmutatót arról, hogyan lehet weblapot készíteni a Photoshop-ban, azaz "wysiwyg" -nek, amelyet később felhasználhatunk html-re és css-re, és feltölthetjük a szerverre?

  • Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
    Hogy lehet az oka?
    PS: "a mentéshez elsőbbséget adtam a" nagyon magas "{nagyon magas}

    • Caesar:
      Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
      Hogy lehet az oka?
      PS: "Én adtam elsőbbséget a mentő" nagyon magasság "{nagy}

      A rögzítési minőség elvész már függ a kezdeti minőségi filmet, ha egy jó minőségű acceptabila.Pentru veszteség az, hogy a jobb minőségű végső beállításokat változtatni a codec (Xvid ebben az esetben), hogy a kódolás két menetben (ahelyett, hogy egyetlen menetben Twopass választja).

    • Caesar:
      Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
      Hogy lehet az oka?
      PS: "Én adtam elsőbbséget a mentő" nagyon magasság "{nagy}

      Ez normális, hogy veszít a minőségéből. Minden video elveszti minőségű videó kódolás. Nem sokat tehet. Minden video szedése, igen te avi, majd ismét, majd ismét avi avi minden folyamat akkor veszít a minőségéből.

  • Adriannak el kell mondanom, hogy jól játszik a grafikában. Láttam a facebook-profilodban is, ahol néhány képet közzétetted a videotutorial.ro segítségével. Egyszerűek voltak, de ... nem mondhatom, hogy csúnya, egyszerű és gyönyörű.

    • Albert1831:
      Adrian azt kell mondanom, hogy te jó grafica.Am láttam a Facebook profilját, ahol írt néhány képet videotutorial.ro.Erau simplae de ... nem tudom azt mondani, hogy egyszerűen csak csúnya és szép

      Én nem csinálom a dolgokat csak azért, mert bonyolult, és hogy jó. Én egyszerű dolgokat, mert tetszik

  • Üdvözlet az üzenettel, különösen a keresztényeknek és az adriannak szeretnék szólni.Először gratulálok ennek a webhelynek. Bár sok oktatóprogram van ezen a webhelyen, mégis nagyon sok horror el lehet készíteni. Nem hiszem, hogy azért jöttem ide, hogy megadtam nekem a rendszergazda jelszavát, és hogy beléphessek mindent törölni, mert az 1.eu ezt nem teszi meg, és az 2.100%, ha valaki csinál valamit a webhelyen, amelyről van biztonsági másolatod, vagy valami Oktatóanyagokat csinálok, nincs szükségem az adminisztrátor jelszavára. Ha akarsz, adhatok mintát, azaz csinálok egy oktatóanyagot, amelyet feltettem a YouTube-ra, és azt fogom mondani, hogy elfogadtam vagy elutasítottam.Várom, hogy válaszoljon.Köszönöm

    • Alexandru Serban:
      Üdvözöllek az ezen a poszton szeretnék foglalkozni, különösen Krisztus adrian.In Először gratulálok a site.Desi sok útmutatók ezen az oldalon is tenni a groaza.As szeretne csinálni, és euniste útmutatók ezen az oldalon . Ne ​​gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy a rendszergazdai jelszót, és megy, hogy törölje az összes, amelyek nem ezt, és 1.eu 2.100%, ha valaki csinál valamit, akkor tartalék helyszínen, vagy csak azt, hogy erre ceva.Eu Nem kell oktatóanyagok administrator.Daca jelszót érdemes adni a középérték teszel egy bemutató a YouTube-on, és azt hiszem, el vagy respins.Astept a raspuns.Multumesc

      Mr. Alexandru Serban Hány éves vagy?

  • Jó. Ez rendben van, de ez egy szoftver, tutorial, hogy könnyebben és még sok más teszi. Úgy hívják iWisoft Free Video Converter nem tudja, vagy nem próbálja bemutató, de ha ő nem túl jó véleményem.

    • Karcsi:
      Jó. Ez rendben van, de ez egy szoftver, tutorial, hogy könnyebben és még sok más teszi. Úgy hívják iWisoft Free Video Converter nem tudja, vagy nem próbálja bemutató, de ha ő nem túl jó véleményem.

      Most látom, hogy már van egy DAN készített ismertetője erről ...

  • Helló srácok, köszönöm szépen az oktatóprogramot, végül anyámmá tette, milyen egyszerű volt, és még mindig küzdöttem az utóhatásokkal, és ezek is köszönöm ismét búcsút

  • Nem tudtam, hol kell írni. Van egy komoly probléma, hogy a Windows telepítését akartam. Láttam az oktatóprogramot, és azt mondtad ott, hogy csak a billentyűzet, az egér és a monitor jelenik meg a bioszoftverbe való belépéshez és az optimaiz alapértelmezett betöltéséhez, így tettem és most nem tudok telepíteni a Windows rendszert a számítógépre, mit tehetek! Nagyon köszönöm!

    • Nicu:
      Én nem tudom, hol, hogy írjon neked van egy komoly probléma, azt akartam, hogy a Windows telepítése, és láttam a bemutató után azt mondta, már csak az a billentyűzet, egér és monitor, hogy belépjen a BIOS és a terhelés optimaiz ad alapértelmezett így tettünk és most nem tudom telepíteni a Windows a számítógép nem működik, mit tegyek! ms tovább!

      Ha megváltoztatja a beállításokat BIOS rendszerindítási sorrendjében ellenőrzése valószínűleg flopy egység ment először, változtassa meg, és tegye az optikai meghajtót a boot környezet a számítógépen.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.