Vízjel (logó vagy szöveg) hozzáadása egy videokliphez - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan lehet vízjelet (logót vagy szöveget) hozzáadni egy filmhez, videokliphez. Ez egyfajta védelem, így tudni fogja, ki birtokolja ezt a fájlt. Mint valószínűleg észrevetted, a YouTube-on a legtöbb ember "márkázza" videóit úgy, hogy hozzáteszi webhely nevét vagy cég logóját. Miért veszik igénybe az emberek vízjelet a videón? A válasz egyszerű. Néhány producer nem akarja, hogy videóját másutt használják, alapvetõen egy logó hozzáadásával a videóhoz, amelyet valaki más nem használhat, ha a klipnek jóváírást tulajdonít. Így azok, akik logót helyeznek a videóba, megítélik érdemeiket és jogaikat a videóhoz, és nem használhatják azokat más emberek vagy vállalatok, amelyek médiatartalmat terjesztnek. Azáltal, hogy logót viselünk az általunk készített videókra, megóvjuk őket attól, hogy valaki más használja őket, és ugyanakkor "aláírjuk" őket, mint a miénk. Számos olyan professzionális videószerkesztő szoftver létezik, mint például: Sony Vegas, Adobe After Effects, Final Cut Pro, Adobe Premier, amelyek lehetővé teszik, hogy vízjelet adjunk az általunk készített videókhoz, de ma úgy döntöttünk, hogy a jól ismert VirtualDub-ot a A múltban oktatókat készítettem. Ezen a szoftveren kívül szükségünk van egy kis tehetségre a logó elkészítéséhez is, és ehhez mindenre van szükségünk. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját, hogy pontosan megtudja, hogyan kell vízjelet hozzáadni a videokliphez.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.roKapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  szuper, ha csinál egy tutorial, hogyan kell eltávolítani logó vagy kézírással, illetve, ha a screen capture távolítsa el, hogy a logó a Postu

  • AdrianGudus - mondta

   Calin:
   szuper dacafaceti és bemutatja, hogyan lehet logó vagy scrisu vagy ha az ilyen képernyő elfog, vagy távolítsa el a logó Postu

   Nagyon egyszerű, vagy levágja, vagy egy újabb logo-uiesti vége. A végső ki, mint soha nem volt lehetetlen ...

   • sailorriver - mondta

    AdrianGudus: Nagyon egyszerű, vagy levágja, vagy egy újabb logo-uiesti vége. A végső ki, mint soha nem volt lehetetlen ...

    Határozottan nem lehet eltávolítani, de a VirtualDub rendelkezik egy szűrő, amely lehet erősebb vagy kevésbé homályos, hogy logó, homályos lehet tenni különböző módszerekkel keverési képpont ezen a területen, így a terület lesz kissé unalmas, de ascuzand film logo .

 2. sailorriver - mondta

  Virtuadub egy nagyon jó és hasznos video eszköz, sok szűrők szerepel, vagy ki lehet egészíteni segítségével egy ilyen szűrő nem a fordított akció itt bemutatott, tudjuk eltávolítani a login a filmet (pl. logó jelenik meg a televízióban klip rögzített).

 3. Marius - mondta

  Köszönöm neai az új show, és azon gondolkodtam, hogy hogyan tegye a webhely logóra a konzultáció.
  Tudna készíteni egy oktatóanyagot arról, hogyan készítsen egy weboldalt a photoshop-ban, azaz "wysiwyg", amelyet aztán használhatunk html és css segítségével, és feltölthetjük a szerverre?

 4. Pady - mondta

  Nekem van egy probléma: van egy videó az ex DAK 10: 41 min VirtualDub kapok csak 10: 30.Ce Azt kell tennie, hogy a legjobb videó?

 5. Caesar - mondta

  Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
  Hogy lehet az oka?
  PS: "Én adtam elsőbbséget a mentő" nagyon magasság "{nagy}

  • sailorriver - mondta

   Caesar:
   Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
   Hogy lehet az oka?
   PS: "Én adtam elsőbbséget a mentő" nagyon magasság "{nagy}

   A rögzítési minőség elvész már függ a kezdeti minőségi filmet, ha egy jó minőségű acceptabila.Pentru veszteség az, hogy a jobb minőségű végső beállításokat változtatni a codec (Xvid ebben az esetben), hogy a kódolás két menetben (ahelyett, hogy egyetlen menetben Twopass választja).

  • AdrianGudus - mondta

   Caesar:
   Úgy tettem, ahogy te, de én tettem, hogy nagymértékben csökkent minőségű avi fájlt, és mielőtt telepítettem a K-Lite Codec
   Hogy lehet az oka?
   PS: "Én adtam elsőbbséget a mentő" nagyon magasság "{nagy}

   Ez normális, hogy veszít a minőségéből. Minden video elveszti minőségű videó kódolás. Nem sokat tehet. Minden video szedése, igen te avi, majd ismét, majd ismét avi avi minden folyamat akkor veszít a minőségéből.

 6. Albert1831 - mondta

  Adrian azt kell mondanom, hogy te jó grafica.Am láttam a Facebook profilját, ahol írt néhány képet videotutorial.ro.Erau simplae de ... nem tudom azt mondani, hogy egyszerűen csak csúnya és szép

  • AdrianGudus - mondta

   Albert1831:
   Adrian azt kell mondanom, hogy te jó grafica.Am láttam a Facebook profilját, ahol írt néhány képet videotutorial.ro.Erau simplae de ... nem tudom azt mondani, hogy egyszerűen csak csúnya és szép

   Én nem csinálom a dolgokat csak azért, mert bonyolult, és hogy jó. Én egyszerű dolgokat, mert tetszik

 7. Alexandru Serban - mondta

  Üdvözöllek ezen a poszton szeretnék foglalkozni, különösen Krisztusban és adrian.In Először is gratulálok ehhez site.Desi sok útmutatók ezen az oldalon lehet még tett egy groaza.As szeretné, hogy magamnak néhány oktató ezt site.Sa Nem hiszem, hogy azért jöttem ide, hogy a rendszergazdai jelszót, és megy, hogy törölje minden 1.eu nem tehetem meg, és 2.100%, ha valaki csinál valamit az Ön honlapján, így ceva.Eu biztonsági mentés, vagy csak azt, hogy hogy oktatóanyagok Nem kell administrator.Daca jelszót érdemes adni a középérték teszel egy bemutató a YouTube-on, és azt hiszem, elfogadó vagy respins.Astept a raspuns.Multumesc

  • Alexandru Serban:
   Üdvözöllek az ezen a poszton szeretnék foglalkozni, különösen Krisztus adrian.In Először gratulálok a site.Desi sok útmutatók ezen az oldalon is tenni a groaza.As szeretne csinálni, és euniste útmutatók ezen az oldalon . Ne ​​gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy a rendszergazdai jelszót, és megy, hogy törölje az összes, amelyek nem ezt, és 1.eu 2.100%, ha valaki csinál valamit, akkor tartalék helyszínen, vagy csak azt, hogy erre ceva.Eu Nem kell oktatóanyagok administrator.Daca jelszót érdemes adni a középérték teszel egy bemutató a YouTube-on, és azt hiszem, el vagy respins.Astept a raspuns.Multumesc

   Mr. Alexandru Serban Hány éves vagy?

 8. Karcsi - mondta

  Jó. Ez rendben van, de ez egy szoftver, tutorial, hogy könnyebben és még sok más teszi. Úgy hívják iWisoft Free Video Converter nem tudja, vagy nem próbálja bemutató, de ha ő nem túl jó véleményem.

  • Karcsi - mondta

   Karcsi:
   Jó. Ez rendben van, de ez egy szoftver, tutorial, hogy könnyebben és még sok más teszi. Úgy hívják iWisoft Free Video Converter nem tudja, vagy nem próbálja bemutató, de ha ő nem túl jó véleményem.

   Most csak azt látom, hogy már van róla egy oktatóanyagod, amelyet a DAN készített ...

 9. Ilie - mondta

  Helló srácok köszönöm szépen a bemutató, miután elvégezte az anya, milyen egyszerű volt, és én még mindig küzd a után efects és az újra köszönetet mondani mindazoknak, viszlát

 10. Nicu - mondta

  Én nem tudom, hol fogok írni egy komoly kérdés, meg akartam csinálni a Windows-telepítés, és láttam a bemutató, és azt mondta, hogy ha már csak az a billentyűzet, egér és monitor, hogy menjen be a BIOS, és hogy optimaiz alapértelmezett terhelés így és most nem tudom telepíteni a Windows a számítógép nem működik, mit tehetek? ms tovább!

  • sailorriver - mondta

   Nicu:
   Én nem tudom, hol, hogy írjon neked van egy komoly probléma, azt akartam, hogy a Windows telepítése, és láttam a bemutató után azt mondta, már csak az a billentyűzet, egér és monitor, hogy belépjen a BIOS és a terhelés optimaiz ad alapértelmezett így tettünk és most nem tudom telepíteni a Windows a számítógép nem működik, mit tegyek! ms tovább!

   Ha megváltoztatja a beállításokat BIOS rendszerindítási sorrendjében ellenőrzése valószínűleg flopy egység ment először, változtassa meg, és tegye az optikai meghajtót a boot környezet a számítógépen.

 11. Alexandru Serban - mondta

  Cristi-admin: Hány éves vagy Mr. Alexandru Serban?

  15 éve, de most már nem azt mondják, hogy kicsi, és nem tudom, multe.Intradevar nem tud mindent, és én nagyon sokat kell tanulni, de azt hiszem, sokkal jobban, mint sok számítógép-felhasználó böngészi a neten, és hogy én is segítséget voi.Am tanultam meg, hogyan lehet oktatóanyagokat és azt hiszem, descurca.Tot akarok adni nekem egy esélyt, és mondd, hogy fogadják el, mint egy csapat, vagy sem.

  • Daniela egyensúly - mondta

   Alexandru Serban: 15 éve, de most már nem azt mondják, hogy kicsi, és nem tudom, multe.Intradevar nem tud mindent, és én nagyon sokat kell tanulni, de azt hiszem, sokkal jobban, mint sok számítógép-felhasználó böngészi a net, és hogy tudnék segíteni voi.Am tanultam meg, hogyan lehet oktatóanyagokat és azt hiszem, descurca.Tot akarok adni nekem egy esélyt, és mondd, hogy fogadják el, mint egy csapat, vagy sem.

   Csodálom a bátorságodat Alex-mert merészeltél javasolni ezeknek a szakembereknek ..mint velük dolgozni -meggyőződésem, hogy a táncosok is értékelnek téged ..és a bátorságot és vágyat. Még akkor is, ha ... a válasz negatív lesz ... vagy nem. .Biztosan ... veled lesznek ... az oktatóanyagok révén ... és ki tudja? .. talán .. még téged is megválasztanak. Ugyanúgy tartsd meg ... Szeretem .. merem .. te ... BRAVO..CU. .Minden őszinteség ...

  • Alexandru Serban: 15 éve, de most már nem azt mondják, hogy kicsi, és nem tudom, multe.Intradevar nem tud mindent, és én nagyon sokat kell tanulni, de azt hiszem, sokkal jobban, mint sok számítógép-felhasználó böngészi a net, és hogy tudnék segíteni voi.Am tanultam meg, hogyan lehet oktatóanyagokat és azt hiszem, descurca.Tot akarok adni nekem egy esélyt, és mondd, hogy fogadják el, mint egy csapat, vagy sem.

   Alexander, nem egy bemutató valamit, hogy nincs bemutató, hogy szép, mint te örökké.
   Poateaza meg a YouTube-on, és küldje el nekünk a kapcsolatot a kapcsolat oldalon.
   Legyen szép és sikeres.

  • Daniela egyensúly - mondta

   Alexandru Serban: 15 éve, de most már nem azt mondják, hogy kicsi, és nem tudom, multe.Intradevar nem tud mindent, és én nagyon sokat kell tanulni, de azt hiszem, sokkal jobban, mint sok számítógép-felhasználó böngészi a net, és hogy tudnék segíteni voi.Am tanultam meg, hogyan lehet oktatóanyagokat és azt hiszem, descurca.Tot akarok adni nekem egy esélyt, és mondd, hogy fogadják el, mint egy csapat, vagy sem.

   Alex-GONDOLKOZD MEG MAGAD, ÉS PARAGNEDEZD MEG MAGAD -D-KRISZTUS -KORLÁTOZOTT- Lehetőséget adott neked ... ne siess ... meditálj ,,, rajta ,,, Válassz jól. A pokol rossz ...

   • Alexandru Serban - mondta

    Daniela egyensúlyAlex Think-SI "PARAGANDESTE-TE-D-UL-Christ-admin adott neked egy esélyt .. nem rohan ... meditálni rajta, jól .. Témaválasztás .. SA Nem a DRACU'SA rossz ....

    Sajnálom, de nem tudok túl repede.Deja tesztet bemutató tudom, hogy mit fog tenni, és kész minden, de van egy probléma, nagyon hideg és a hangja nagyon aiurea.Imi bocsánatot Krisztus de ne bemutató több mint egy hét mult.Imi 1 bocsánatot kérni újra.

    • Tzitzi - mondta

     Alexandru Serban: Bocsánatot kérek, de nem tudok túl repede.Deja tesztet bemutató tudom, hogy mit fog tenni, és kész minden, de van egy probléma, nagyon hideg és a hangja nagyon aiurea.Imi bocsánatot Krisztus hanem az, hogy bemutató több mint egy hét mult.Imi 1 bocsánatot kérni újra.

     Gratulálok "öreg embernek" a bátorságért, hogy szarvánál fogta a bikát. Légy erős, hogy senki ne vegye a fejed. Senki

     született, a halál, haldoklás tanított minden rossz, mondja a közmondás.
     Adattár - admin: gyerek lehet frissíteni régebbi útmutatók egyéb szoftverek már

     továbbfejlesztett változatai. Lehet indítani erősebben felkérés oktatóprogramok és te, aki szeretné őket

     válogatás a kereső, hogy objektív nem Adrian, aki ruhát pedagógus. Mint egy profi, hogy "OK".
     Nem tudom, miért nem csinál egy tutorial VMware Player, ami ingyenes, és a legjobb az iparágban (Kipróbáltam az összes).
     Örömmel követik oktató. Ők a legjobb a neten. Láttam másokat feljutni ilyen teljesítményre.

     Kanada várja Tzitzi.

     • AdrianGudus - mondta

      Tzitzi: Gratulálok a "régi" a bátorságot, hogy a bikát a szarvánál. Légy erős, hogy senki sem veszi a fejed. Senki

      született, a halál, haldoklás tanított minden rossz, mondja a közmondás.
      Adattár - admin: gyerek lehet frissíteni régebbi útmutatók egyéb szoftverek már

      továbbfejlesztett változatai. Lehet indítani erősebben felkérés oktatóprogramok és te, aki szeretné őket

      válogatás a kereső, hogy objektív nem Adrian, aki ruhát pedagógus. Mint egy profi, hogy "OK".
      Nem tudom, miért nem csinál egy tutorial VMware Player, ami ingyenes, és a legjobb az iparágban (Kipróbáltam az összes).
      Örömmel követik oktató. Ők a legjobb a neten. Láttam másokat feljutni ilyen teljesítményre.

      Kanada várja Tzitzi.

      Mit jelent az Ön számára ruhával tanár?
      Ha nem ragad figyelembe, ha azt kérdezi háttérkép vagy téma egér kurzor azt jelenti, hogy én használtam szövetek tanár?
      Kérjük adja meg a szót, vagy hogy mit jelent neked tanár, arról, hogy hogyan kell, hogy legyen egy jó tanár?

     • Daniela egyensúly - mondta

      Tzitzi: Gratulálok a "régi" a bátorságot, hogy a bikát a szarvánál. Légy erős, hogy senki sem veszi a fejed. Senki sem született, a halál, haldoklás tanított minden rossz, azt mondja, a zicala.Pentru Cristi - admin: gyerek lehet frissíteni régebbi útmutatók más verziók már javultak. Lehet indítani erősebben felkérés oktatóprogramok és aki azt akarja, hogy rendezni rajtuk keresztül igyekszik objektív nem olyan, mint Adrian, aki ruhát pedagógus. Mint egy profi az "OK." Nem tudom, miért nem teszi a bemutató VMware Player, ami ingyenes, és a legjobb az iparágban (Kipróbáltam az összes). Majd Örömmel követik oktató. Ők a legjobb a neten. Láttam másokat felkelni ilyen performanta.Din Kanada várja Tzitzi.

      Mr. Tzitzi-én értékelem Mr. Alex-tra ösztönözni teljesen megéri. Chance. Chance, amit kínált Mr. Cristian és Mr. Adrian.Dansii tudom, mi a szerelem szenvedély it.Aceasta hozzáférés a gyermek-és felnőtt nagy lelkesedéssel .. talán túl sok .. mondjuk eu.Dar minden választani, milyen érzés, május mult.Aveti igaza van, amikor azt mondja, hogy Mr. Adrian egy kicsit .. egyébként .. Azt mondom .. Azt gondolom, hogy ha válaszolni egy intrebare.Pune és egy nagy kő a hevedert, és elindul felé a segged minden Raspuns.DAR ne felejtsd el a legjobb tanárok azok, akik nagyon igényesek. Mr. Adrian és az is marad a profi .. egyébként, és Mr. Cristian, sokan tanultak lor.Va hello .. és kívánok minden jót.

     • AdrianGudus - mondta

      Daniela egyensúly: D Én értékelem őket Tzitzi-tra ösztönzésére Mr. Alex teljesen megéri. Chance. Véletlen, hogy ajánlotta Mr. Cristian és Mr. Adrian.Dansii tudják, mi a szerelem szenvedély it.Aceasta elérni a gyermek, és művelt nagy lelkesedéssel .. talán túl sok .. mondjuk eu.Dar minden választ, milyen érzés május mult.Aveti dreptatecand állítják, hogy Mr. Adrian egy kicsit .. egyébként .. Azt mondom .. Azt gondolom, hogy ha válaszolt egy intrebare.Pune és egy nagy kő a hevedert, és elindul felé a segged minden Raspuns.DAR ne feledkezzünk meg a legjobb tanárok azok, akik nagyon igényesek. Mr. Adrian és az is marad egy profi .. egyébként, és Mr. Cristian-sokan tanultak lor.Va hello .. és kívánok minden jót.

      Kár, hogy nincs olyan Tetszik gomb (tetszik) az olyan hozzászólásokhoz, mint a Facebook. Tökéletesen leírtál, de én vagyok az… mindenkinek megvan a saját lénye, ha egyformák lennénk, rettenetesen unatkoznánk egymással ...
      "Keményebb" vagyok, mert szeretem biztatni a férfit, arra, hogy még többet akarjon, ambiciózusvá tegye a saját válaszának megtalálásában, az olvasásban, a kutatásban és annak megtalálásában, ami érdekli, egyáltalán nem szeretem az embereket kényelmes várakozás készen áll ...

     • Daniela egyensúly - mondta

      AdrianGudus: Kár, hogy nincs meg a Like gombot (szeretem), a megjegyzés, mint a Facebook. Akkor le tökéletesen, de ez én vagyok ... mindenkinek van feul vagy mintha mindannyian ugyanazt vagyunk unatkozni egymást ... Ők inkább "kemény", mert szeretem, hogy ösztönözze az ember csinálni többet akar, ő ragaszkodott megtalálni egy választ, az olvasás, kutatása és keresi, mi a baj, nem szeretem lusta emberek, akik várnak kész ...

      Csak egy kis kavicsot éreztem. Köszönöm, hogy vakabb vagy ... jó estét ... kívánok.

 12. Helló, a kérdés, van egy hp 4510s, yum k növeli a vezeték nélküli önkéntelenül zárva kinyitom? Nem apinde LED, de azt elismerik setyngs, Inan lesz, kösz

 13. Szeretné, hogy segítsen nekem konvertálni videót, azt szeretné helyezni a logó a promóciós nem találja a megfelelő szoftver átalakítására videó és VirtualDub nem fogadja el az AVI formátum

 14. sklipy - mondta

  Hogyan addig? A fiú tette tutorialu, vagy sem? :)) Mondtam, hogy jó lenne, ha Krisztus és Adrian szeretnék csinálni egy versenyt azok számára, akik az oldalon videotutorial egy verseny, ahol az ember csinál egy jó tutorial, hogy felkerül minden bizonnyal lenne akar ;)) láthatjuk adminok gondolkodni, és mondja el nekünk, ha

 15. Vízöntő - mondta

  Hello! Próbáltam VisaulDub, és felmerült a következő hiba, bár a legújabb K-Lite Codec-ek:
  "Nem található zsilipelj formátum XVID (ismeretlen)
  Szükség van egy VirtualDub Video for Windows (VFW) kompatibilis codec nyomást video. DirectShow codec-ek, mint amilyeneket a Windows Media Player, nem alkalmas. "

  Kérem, segítsen nekem megjavítani, a videó használt in Avi

  • Vízöntő - mondta

   Vízöntő:
   Hello! Próbáltam VisaulDub, és felmerült a következő hiba, bár a legújabb K-Lite Codec-ek:
   "Nem található zsilipelj formátum XVID (ismeretlen)
   Szükség van egy VirtualDub Video for Windows (VFW) kompatibilis codec nyomást video. DirectShow codec-ek, mint amilyeneket a Windows Media Player, nem alkalmas. "

   Kérem, segítsen nekem megjavítani, a videó használt in Avi

   valaki valamit?: (

  • cristianus - mondta

   Vízöntő:
   Hello! Próbáltam VisaulDub, és felmerült a következő hiba, bár a legújabb K-Lite Codec-ek:
   "Nem található zsilipelj formátum XVID (ismeretlen)
   Szükség van egy VirtualDub Video for Windows (VFW) kompatibilis codec nyomást video. DirectShow codec-ek, mint amilyeneket a Windows Media Player, nem alkalmas. "

   Kérem, segítsen nekem megjavítani, a videó használt in Avi

   és én ezt a problémát a Windows 7.cum megoldani?

 16. Cosmin - mondta

  Azt szeretné, hogy a téma a Windows

  • AdrianGudus - mondta

   Cosmin:
   Azt szeretné, hogy a téma a Windows

   Az rajtad múlik, ha írsz a keresési mezőbe a jobb felső sarokban: custopack és adja meg.

 17. Wazzz - mondta

  thx .. Én sikerült csinálni ..
  aq Szeretném tudni, hogyan, hogy logó jelenik meg néhány másodpercig az elején és a végén .. nem az egész klip

 18. Wazzz - mondta

  hogyan fordulhat elő, néhány másodpercig az elején és a végén?

 19. cristianus - mondta

  A Windows XP tudtam, menni, még a virtuális gép (VirtualBox).

  azt jelenti, hogy a probléma a Windows hét.

 20. Szeretném magam egy bemutató, ha lehetséges szövegek a nagyon törlésével videoklip károsítása nélkül

 21. Vanatoru - mondta

  Üdvözlégy tudna segíteni nekem, és én? Próbáltam programu IEU és megy minden, csak a logó, hogy teszel millió adni a teljes képernyős, vagy a fele, mint a problémamegoldás és IEU millió IEU szeretnénk, hogy le a sarkokat ott a teljes képet
  sok köszönet

  • AdrianGudus - mondta

   Vanatoru:
   Tisztelgek tudnál nekem segíteni? Próbáltam a programot, és megy minden EUI csak logót, hogy tegye mil hogy teljes képernyős vagy felét cumrezolv és EUI mil problemaieu tettem fel a sarkok le az összes kép, ha nem tud valaki segíteni: id mesenger vanatoru93 köszönöm szépen

   Nézd bemutató fej-farok nélkül vissza, és megtudja! Redimenzioneaza logo már van a helyszínen sok útmutatók fényképeit átméretezni

 22. Hello! Próbáltam VisaulDub, és felmerült a következő hiba, bár a legújabb K-Lite Codec-ek:
  "Nem található zsilipelj formátum XVID (ismeretlen)
  Szükség van egy VirtualDub Video for Windows (VFW) kompatibilis codec nyomást video. DirectShow codec-ek, mint amilyeneket a Windows Media Player, nem alkalmas. "
  Kérem, segítsen nekem megjavítani, a videó használt in Avi
  Emlékezzünk telepített K-lite!

 23. Augustin - mondta

  Mr. Adrian ruhát pedagog.Care mondanom, hogy nincs beleszólása rosszindulat.

 24. Raluca - mondta

  buna.am egy filmet bármilyen formátumban mp4 2 minutele.el tartalmaz animációk és hangok engleza.eu kell írni annak ki a szöveget angolul romana.cum sal k meg tudom csinálni ezt valaki segíteni?

 25. Lenne egy kérdésem adi, megteheti ugyanezt a képet, és egy másik program? Ha igen, lehet, hogy a bemutató?

 26. AdrianGudus - mondta

  Alexandru:
  Lenne egy kérdésem adi, megteheti ugyanezt a képet, és egy másik program? Ha igen, lehet, hogy a bemutató?

  Igen, lehet, és a képeket, fogok csinálni egy video tutorial arról, hogy

 27. Van-e valamilyen beállítás, hogy a videó egy kicsit kisebb legyen, 3 percig 2 GB-os a videó ... egy kicsit több ... az eredeti fájl csak 25 MB volt

 28. Sal és van egy videó a YouTube-on, és kivettem a jelkép:
  https://www.videotutorial.ro/?p=6411
  CNV tud nekem segíteni??

 29. Silviu - mondta

  Kérjük, ha tudod, hogy a szoftver videoszerkesztő megjelölni emberek (ábra), a kör, mint ahogy az a televízió.

 30. SAL Letöltöttem VIRTDUB K eltávolítása LOGO egy videót a YouTube-on, és azt mondja:
  Nem tudja megnyitni Kéne egy program átalakítására Tudna ajánlani egyet???

 31. Silviu - mondta

  Igen, azt javasoljuk, hogy az online átalakítás, és így nem lesz fejfájás szoftverrel.
  Írás Goole: pl (. FLV. Avi), és meg fogsz lepődni, hogy mit talál.
  vagy egyszerűen kattintson az alábbi linkre:
  http://video.online-convert.com/convert-to-avi

 32. Sétált egy próbát

 33. Sall-le virt dub, de én nem nyit film dc?

 34. Gabriel - mondta

  és Camtasia Studio egy 8 használom, és elégedettek vagyunk a szolgálataiért

 35. Andra - mondta

  Jó hibát észlelt. Én meg, amikor azt szeretnénk, hogy videó, amit telt AVI AnyVideo, és én még írni: ,, Couldn`t keresse zsilipelj DVIX formátumban, vagy mpg1 (ismeretlen) VirtualDub igényel Video for Windows * VFW kompatibilis codec kibontani video.DirectShow kodekek, mint SOUCHE által használt ablakok Alkalmas Medya játékosnak sem. Írhat a válasz mail címre. Köszönjük!

 36. Cristi - mondta

  Először gratulálok a bemutatóhoz, nagyon jól megértettek és érthetőek.
  Kérdésem van neked is, ha tehetsz egy oktatóprogramot, nyilvánvalóan, ha van ilyen vagy nem a VHS-digitalis filmek szerkesztésére és a videokamerával készített tévés felvételről.
  Jó cucc itt jó, néha ezek a filmek nem rendben vannak, azt mondom, mert az egyértelműség kívánatos, természetesen nem akarom teljes HD-t készíteni, de ha lehet, hogy a lehető legtisztább legyen. Különböző konverziókat próbáltam ki az AVC-vel, de sajnos az egyértelműség ugyanaz. Tudsz valamit a videó konverziós műfajról és a régebbi, helyreállított filmek szerkesztéséről (tisztaságáról), amelyeket VHS-kamerák készítenek? Nagyon köszönöm. Nagy szükség van erre.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.