Hogyan lehet a vezeték nélküli router egy laptop Ubuntu

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy tudjuk be a laptop Ubuntu Linux operációs rendszer egy vezeték nélküli router, így tud csatlakozni az internethez vezeték nélkül az okostelefonról vagy tablet, akkor is, ha maga a router vezeték nélküli.
Én csináltam az elmúlt egy tutorial ebben a témában csak akkor, ha az volt a Windows, hogy fut a laptop, amit vált router. Mert sokan kért bemutató, és ha van egy laptop Ubuntu Linux vagy más Linux disztribúció, úgy döntöttem, hogy ez a bemutató.
Mint mondtam az előző tutorial, ahol volt ugyanaz, de a Windows, És ezúttal a laptop Ubuntu, akkor már van egy vezeték nélküli internet-kapcsolat, vagy botot Digi Net Mobil RDS.
Ez azért van, mert a vezeték nélküli hálózati kártya egy laptop, és nem lesz képes fogadni és bocsátanak ki, az interneten, és ugyanabban az időben. Ezért meg a laptop, úgy, hogy azon az interneten belépő laptop vezeték nélküli vagy A botot Digi Net Mobil RDS és eljuttatja a többi eszköz a vezeték nélküli hálózati kártya vezeték nélküli laptop.
A lépéseket kell követni őket rendkívül egyszerű, még egyszerűbb, mint a korábbi bemutató, ahol laptop fut a Windows operációs rendszer.
Mikor és kinek lesz hasznos laptopc Ubuntu átalakítása egy vezeték nélküli router?
Azok, akik még nem rendelkeznek egy vezeték nélküli router, vagy gondolkodás menteni egy kis pénzt, hogy a és átalakítása laptop már saját egy vezeték nélküli router, hogy internet egy okostelefon, vagy tabletta, vagy bármilyen más eszköz, amely képes kapcsolódni az internethez vezeték nélkül.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a video tutorial, hogy pontosan hogyan kapcsolja be a laptop Ubuntu n vezeték nélküli hotspot csatlakozni az internethez, miközben több szerkentyű.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Szia. Azt hiszem, már korábban is mondtam, de a "de" előtt tegyük a vesszőt. Megértem, hogy nem mindenki ismeri a nyelvtani szabályokat, de nem értem azokat, akik nem akarják kijavítani magukat. Amit észrevettem, azt gondolod, hogy ismered őket.

    • Mint te tudod őket! Lefogadom, hogy nem tudsz semmit, hogy beszél Adrian tutorial. Nemhogy minden ember rájön, mit jelent, így fogd fel ezt a témát. Ms megértését!

    • Túl igényes ember! Légy rugalmasabb! És mivel nem állította be a billentyűzetet, hogy ismerje a román karaktereket, hibákat követ el: Helló. Azt hiszem, már korábban is mondtam, de még mielőtt a "ajándékot" elhelyezzük, a vesszőt megértem. Megértem, hogy nem mindenki tudja. nyelvtani szabályok, de nem érti azokat, akik nem akarják helyesbíteni magukat. Amit észrevettem, azt gondolod, hogy ismered őket.
      Ha ez a munka feljegyzett 2 irányítást! Hát ez a román?

  • Szia Adrian! Nagyon érdekes bemutató, és örülök, hogy szereted használni az Ubuntu LInux alkalmazást.
    Kérjük, készítsen egy útmutatót arról, hogyan telepíthetjük az Ubuntu egy Tronsmart négymagos MK908 vagy Tronsmart -T428-Quad core Android 4.2 Rockchip RK 3188 -2G DDR3 mini PC-re.

  • Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

    Köszönöm srácok, hogy ingyenes oktatókat készítettek, és nem kényszerítem fizetni az előfizetésedért! Tudja, hogy a fiúk mennyi munkát fordítottak egy oktatóprogram készítésére? Miután a szederre vonatkozó utasításokat a szájban felajánlották, összekapcsolunk és mindenféle úgynevezett "hibával"

  • Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

    "Átkozott kurkust" javaslom, ne szagazd az ágyban a húsgombócot!

  • Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

    Rendben, hogy kijavít valakit, de nem az Ön által megadott hang, a „legfelsőbb okos” hangja ellenére.

  • Nem akarom, hogy elmondja valakinek ezek Alex100 567% ért egyet, de nem értem, hogy Adrian észre valamit, ő tudja, hogy minden, mint egy nagy ember, megjegyzést rendkívül savas egyáltalán.
    Azt hiszem, mindannyiunknak meg kell tanulni az egész élet, még te is, Adrian!

  • Üdvözlettel a válaszokat, jó vagy rossz. Természetesen mindenkinek megvan a maga hibái, de a probléma az, hogy néhányan közülünk comment bármilyen hiba facebook számla hogy hülye, írástudatlan vagy más módon az elkövetők (Casual Adrian). Szóval volt egy nem túl kellemes reakciót.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.