Hogyan lehet a vezeték nélküli router egy laptop Ubuntu

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogy tudjuk be a laptop Ubuntu Linux operációs rendszer egy vezeték nélküli router, így tud csatlakozni az internethez vezeték nélkül az okostelefonról vagy tablet, akkor is, ha maga a router vezeték nélküli.
Én csináltam az elmúlt egy tutorial ebben a témában csak akkor, ha az volt a Windows, hogy fut a laptop, amit vált router. Mert sokan kért bemutató, és ha van egy laptop Ubuntu Linux vagy más Linux disztribúció, úgy döntöttem, hogy ez a bemutató.
Mint mondtam az előző tutorial, ahol volt ugyanaz, de a Windows, És ezúttal a laptop Ubuntu, akkor már van egy vezeték nélküli internet-kapcsolat, vagy botot Digi Net Mobil RDS.
Ez azért van, mert a vezeték nélküli hálózati kártya egy laptop, és nem lesz képes fogadni és bocsátanak ki, az interneten, és ugyanabban az időben. Ezért meg a laptop, úgy, hogy azon az interneten belépő laptop vezeték nélküli vagy A botot Digi Net Mobil RDS és eljuttatja a többi eszköz a vezeték nélküli hálózati kártya vezeték nélküli laptop.
A lépéseket kell követni őket rendkívül egyszerű, még egyszerűbb, mint a korábbi bemutató, ahol laptop fut a Windows operációs rendszer.
Mikor és kinek lesz hasznos laptopc Ubuntu átalakítása egy vezeték nélküli router?
Azok, akik még nem rendelkeznek egy vezeték nélküli router, vagy gondolkodás menteni egy kis pénzt, hogy a és átalakítása laptop már saját egy vezeték nélküli router, hogy internet egy okostelefon, vagy tabletta, vagy bármilyen más eszköz, amely képes kapcsolódni az internethez vezeték nélkül.
Igaz, hívlak benneteket, hogy a video tutorial, hogy pontosan hogyan kapcsolja be a laptop Ubuntu n vezeték nélküli hotspot csatlakozni az internethez, miközben több szerkentyű.


 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Alex567 - mondta

  Helló. Azt hiszem, már mondtam néhányszor korábban, de mielőtt "de" betette a vesszőt. Megértem, hogy nem mindenki ismeri a nyelvtani szabályokat, de nem értem azokat, akik nem akarják kijavítani magukat. Amit észrevettem, úgy gondolja, hogy ismeri mindet.

  • Ionut - mondta

   Mint te tudod őket! Lefogadom, hogy nem tudsz semmit, hogy beszél Adrian tutorial. Nemhogy minden ember rájön, mit jelent, így fogd fel ezt a témát. Ms megértését!

  • Duallpannel - mondta

   Túl igényes férfi rugalmasabb! És nem állította be a billentyűzetet, hogy a hibákat scie román karakterek: Hello. Azt hiszem, [a] azt mondtam párszor, de [i] előtt ", de" hozott vessző [a]. [I] n [t] megérteni, hogy [már] nem minden [a] a világ tudja, [s] Ön nyelvtani szabályokat, de [i] és az [t] megértem azokat, akik nem rendelkeznek [a] korrekt. Abból, amit láttam, nem úgy gondolja, hogy [a] mindent tudnak.
   Ha ez a munka feljegyzett 2 irányítást! Hát ez a román?

 2. REMI - mondta

  Helló Adrian.Foarte érdekes bemutató, és én örülök, hogy szeretné használni Ubuntu Linux.
  Pretty kérjük a bemutató, hogy hogyan lehet telepíteni Ubuntu egy mini quad core PC Tronsmart MK908 vagy Tronsmart T428-Quad-core Android Rockchip RK 4.2 3188-2G DDR3.

 3. FlorinP. - mondta

  Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

  Köszönöm srácok, hogy ingyenes oktatóanyagokat készítettek, és nem kényszerítem önöket arra, hogy fizessenek az előfizetésért! Tudja, hogy a fiúk mennyi munkát végeznek egy oktatóanyag elkészítésén? Miután a szeder utasításokat a szájban kínáljuk, összekapcsolódunk és mindenféle úgynevezett "hibát"

 4. Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

  Ajánlom a "rohadt cukrot", ne érezd a húsgombóc illatát az ágyban!

 5. Steli - mondta

  és mit fogsz csinálni? Bízom, hogy ismételje meg, amit a bátyja, és adja kirovó ásni máshol

 6. Alex567: Hello. Azt hiszem, mondtam párszor, de még a "de" hogy egy vessző. Megértem, hogy nem mindenki tudja, hogy a nyelvtani szabályok, de megértem azokat, akik nem akarnak javítani. Abból, amit láttam, azt hiszed, mindent tudsz.

  Rendben van, ha kijavítasz valakit, de nem abban a hangnemben, amit csinálsz, a „legfelsőbb okosnak”.

 7. Marian - mondta

  Mit tegyek, ha szeretné használni a vezeték nélküli adapter csatlakoztatva van a számítógéphez?

 8. valentin - mondta

  Nem akarom, hogy elmondja valakinek ezek Alex100 567% ért egyet, de nem értem, hogy Adrian észre valamit, ő tudja, hogy minden, mint egy nagy ember, megjegyzést rendkívül savas egyáltalán.
  Azt hiszem, mindannyiunknak meg kell tanulni az egész élet, még te is, Adrian!

 9. Alex567 - mondta

  Üdvözlettel a válaszokat, jó vagy rossz. Természetesen mindenkinek megvan a maga hibái, de a probléma az, hogy néhányan közülünk comment bármilyen hiba facebook számla hogy hülye, írástudatlan vagy más módon az elkövetők (Casual Adrian). Szóval volt egy nem túl kellemes reakciót.

 10. Lehet Jelly Bean tűnik Gaxaly Mini 2?

 11. Linux - mondta

  Ingyenes vezeték nélküli modemet hívják, nem mentes a vezeték nélküli router

 12. Alex567 - mondta

  Amíg Adrian teszi mindenki idióta, buta, vagy más módon a kis hibákat, azt hiszem, kell, hogy tökéletes legyen.

 13. Adrian Gudus - mondta

  Marian: Mit tegyek, ha szeretné használni a vezeték nélküli adapter csatlakoztatva van a számítógéphez?

  Ugyanilyen módon, mint a bemutató. És én az összes vezeték nélküli adapter bemutató lány!

 14. Linux: Az ingyenes vezeték nélküli modem hívják, nem mentes a vezeték nélküli router :)

  Nem igaz!
  A router is vezeték nélküli és vezetékes (nem nélküli)
  A modem még valami, egy olyan eszköz, hogy csatlakozzon egy adott hálózat (ADSL, 3g, műhold, stb)

 15. Stelica - mondta

  Nea Adriane amikor mi, új asztali rendszer konfigurációja komponensek alapján leginkább támogatja a Linux, hogy lu Cristi (Hackintosh projekt 1, hardver ajánlott)

 16. Alex567: Amíg Adrian teszi mindenki idióta, buta, vagy más módon a kis hibákat, azt hiszem, kell, hogy tökéletes legyen.

  Alex567: Köszönöm a válaszokat, jó vagy rossz. Természetesen mindenkinek megvan a maga hibái, de a probléma az, hogy néhányan közülünk comment bármilyen hiba facebook számla hogy hülye, írástudatlan vagy más módon az elkövetők (Casual Adrian). Szóval volt egy nem túl kellemes reakciót.

  Haver, ez nem óvoda és a nyelvtan, sem idő, van egy téma, és ez jó, hogy tartsa őt.
  Van egy kérdés, mondjuk a dobozban, vagy más látogatók megjegyzéseket, és mi segítünk.
  Mi bosszút egymást, nem fizet politika röviden próbált maradni az informatika területén.
  Amit meg kell osztania a "facebook" -on, az a problémája, nem hiszem, hogy Adrian a videotutorial.ro webhely nevében tárgyal a személyes fiókján.
  Ha bármilyen kifogást a bemutató témában hallgat, kérem tartózkodjanak a jövőben.

 17. Adrian Gudus - mondta

  Stelica: Nea Adriane amikor mi, új asztali konfigurációs rendszer komponensek alapján leginkább támogatja a Linux, hogy lu Cristi (Hackintosh projekt 1, hardver ajánlott)

  Már létezett számítógépek, laptopok és All In One PC-k az operációs rendszer telepítve. Ha van elég kérések, teszek egy ilyen bemutató.

 18. Alex567 - mondta

  Cristian CismaruBarátom, ez nem is az óvodában és a nyelvtan, van egy kérdés, és ez jó, hogy tartsa őt. Van egy kérdés, mondjuk a dobozban, vagy más látogatók megjegyzéseket, és mi segítünk. Mi bosszút egymást, nem fizet politika röviden próbált maradni az informatika területén. Mit kell osztani a "feisbuc" a probléma, azt hiszem, Adrian megvitassák az oldal neve videotutorial.ro 's személyes fiókot. Ha bármilyen kifogást a bemutató témában hallgat, kérem tartózkodjanak a jövőben.

  Ahogy észrevettem, nem vitatkozni, mert tisztellek. Adrian lehet beszélni órákig, de én inkább a végére itt.
  PS. Folytatás útmutatók Mac OS? (Sikerült telepíteni, de azt akarom, hogy előnyös, és azoknak, akik az oldalon erre a célra).

 19. Cristi, kérjük írja meg nekünk, akik elvárják, hogy a projekt Hackintosh, ha ez fog történni!
  Előre is köszönöm!

 20. sötét - mondta

  Cristi, nincs igazad. Láttam, hogy Adrian képeket tett a "Facebook" -ra, néhány videó megjegyzésével a videó bemutatóban. Túl "súlyosnak" tűnik ... minden ember téved, még az is, aki tökéletes volt. (Jobb, mint te hogy nem figyel arra, hogy mit tett és mit tett rosszul).

 21. Adrian Gudus - mondta

  sötétCristi, én nem láttam, hogy dreptate.L Adrian volt "feisbuc" képek néhány vélemény videotutorial.parca is "súlyos" ... minden ember rossz, még nem volt tökéletes. (Több, mint nem figyelni, hogy mit tett, és minden, mi a baj.)

  Ön még zavaros!
  Meg tudja mondani a különbség a szabadon kifejezni a saját véleményét (és személyes) egy dolog, és beszélnek a nevében valaki esetünkben nevében videotutorial.ro?
  A feladat nem átengedni.
  Ez nem a valaki az, amit csinálok kint a helyszínen, amit csinálok, amit viselek, hogyan beszélnek, aki beszélni, hogy miért.
  Miért nem jön a Facebook-on, hogy panaszkodnak, miért nem foglalkozik közvetlenül velem van, vagy a Facebook chat?
  Csak óvodások sírni a tanár!

 22. Adrian Gudus - mondta

  Linux: Az ingyenes vezeték nélküli modem hívják, nem mentes a vezeték nélküli router

  Letöltés a képet: http://cl.ly/Phqk
  Készíts egy zoom, és olvassa el, mi van írva a fehér logó

 23. Szia, ki oktat arról, hogyan lehet "mozogni" az asztali rögzítésről (a CamTasia 7 vagy 8 segítségével) a digitális fényképezőgépre a filmre?
  Azt hiszem, Andreas és Alex, nagyon jó képszerkesztő és videó

 24. Alex567 - mondta

  Beszélni akartam veled a Facebookon, de nem tudtam elmondani, hogy az oktatóanyagokban az "írt" szót használtad (linket is adtam), és inkább törlöd a listáról. Ígérem, hogy ez az utolsó megjegyzés ehhez a témához.

 25. sötét - mondta

  Adrian Gudus: Ön zavaros? Meg tudja mondani a különbség a szabadon kifejezni a saját véleményét (és személyes) egy dolog, és beszélnek a nevében valaki esetünkben nevében videotutorial.ro? A feladat nem átengedni. Ez nem a valaki az, amit csinálok kint a helyszínen, amit csinálok, amit viselek, hogyan beszélnek, aki beszélni, hogy miért. Miért nem jön a Facebook-on, hogy panaszkodnak, miért nem foglalkozik közvetlenül velem van, vagy a Facebook chat? Csak óvodások sírni a tanár!

  Nem akar többé hozzászólni ai te nem "idegesítettél" semmivel..így nem kell többet mondanom.

 26. Van minden tiszteletem a munkáért, amit csinál, és tisztelet a csapat, és azok számára, akik nem értenek egyet a helyzetben keressük a más oldalak útmutatók, hogy hogyan Dottore, sok szerencsét az összes.

 27. Cosmin - mondta

  Apropó ez, viszont a router egy vezeték nélküli antenna vétel?

 28. Cosmin: Apropó ez, viszont a router egy vezeték nélküli antenna vétel?

  Lásd a Kapcsolódó cikkek alatt tutorial.
  Ez a kapcsolat az úgynevezett hozzáférési pont vagy híd, több oktató honlapunkon a fikció.

 29. Mitza - mondta

  ha van egy vezeték nélküli adapter, hogy csatlakozik a vezeték nélküli hálózathoz nettó természetesen adhat interneten keresztül a laptop vezeték nélküli kártya? és ha igen, hogyan?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez volt látható ez a videó bemutató. Kattintson a lejátszás gombra, és nézze meg a videót bemutató!

   • A bemutató nem mutatja, hogyan csinálja hotspot két vezeték nélküli kártyákat. Egy csatlakozik az internethez és más hotspotok.

 30. Daniel - mondta

  fogadtatás
  De lehet létrehozni egy kapcsolatot a NIC és wirless?
  Én leptopu wirless hálózat csatlakozik az internethez, és szeretné, hogy a hálózati kártya

 31. hello,
  Azt akarom, hogy a laptop hotspot második vezeték nélküli kártyát. egyikük rendelkezik internet és a többi akarom tenni hotspot. lehet ubuntu? de meg akarom nyerni megy Linux alatt. Köszönöm!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.