Hogyan lehet visszaállítani a törölt azonosítókat vagy névjegyeket Yahoo Messenger és a Mail

Helló különböző baráti, a mai bemutató fog beszélni a Yahoo Messenger és a Yahoo Mail. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk visszaállítani a törölt kapcsolatot azonosítókat vagy Messenger vagy a Yahoo Mail.
Mint mondtam egy cikket a blog, hívlak benneteket, hogy olvassa el, Yahoo automatikusan eltávolítja az érvénytelen azonosítók a listán a Messenger
Az eljárás a helyreállítása a törölt ID rendkívül egyszerű, és magában csak néhány kattintás az egérrel. Lehet, hogy valaki hozzáfér a számlánkra, és távolítsa el a messenger ID listát vagy tudjuk eltávolítani magunkat a hibát. Függetlenül attól, hogy törölték a contact ID Messenger vagy a Yahoo Mail fiókot, akkor vissza.
Ezen Yahoo szolgáltatások minden felhasználójának számláján van a Névjegyek szakasz, és van egy másik kategória, a Törölt névjegyek. Ebben a "Törölt névjegyek" listában a Yahoo 1 hónapig tárolja a törölt névjegyeket és azonosítókat. A névjegyeket szelektíven vagy egyszerre állíthatjuk vissza.
Ha valamilyen okból nem találjuk a törölt azonosítót a "Törölt névjegyek" mezőben, akkor van egy utolsó megoldás, pontosabban ki kell töltenünk egy Recovery Form ami után a tisztviselők megpróbálja visszaállítani Yahoo, vagy a kapcsolat a Yahoo fiókot. De sem ez utóbbi megoldás nem hasznos, ha ez több mint 10 napok, amikor ID törölt / elveszett a számla.


[hordozóazonosító = 1099 szélesség = 480 magasság = 223]


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. florin - mondta

  Nem olyan, mint Adriane, ez egy ingyenes szolgáltatás, és engedelmeskedjünk. Mivel mindannyian elköteleztük magunkat a használat mellett. A Yahoo-nak nem szabad beavatkoznia a magánéletünkbe, és törölnie kell azonosítóinkat az inaktív listából. Talán egy idő után az illető beírja az azonosítót. Ez számomra a magánélet megsértésének tűnik. Rendben, minden vitatható, még a törvények is, minden értelmezhető. Nem létezik, a fehér fehér, jelenthet szürke és fordítva ...

 2. Anderson - mondta

  Nos, milyen gyenge a biztonság, a hackerek és a szerverek megtörték őket, egyenként törölték a romániai yahoo-fiókokat. Tegnap este még a levél beírása sem működött, azt mondta nekem, hogy "nem található" az us.ymail.com oldalon, és csak akkor működött, ha beléptünk a yahoo romania-ba, a dabea dabea-ba.

 3. Ciprian - mondta

  Adriane, Yahoo vált érdektelen téma az elmúlt években. Lásd még az az érdeke, látogatói számára a "bemutató". Nem hiszem, hogy a jövőben pont az idejét vesztegeti ezekkel a konzultáció.

  • Adrian Gudus - mondta

   Én nem tudom, hogy érted, az érdeklődés a bemutató. Meg kell férnie a Webmaster Tools, és nem tudom mi!?
   Ha több hozzászólás nem azt jelenti, hogy van érdeklődés, akkor jelentse róla! Mindaddig, amíg a dolgok világosan elmagyarázta, és nincs egyetértés normális ott kérdéseket, észrevételeket. Hiánya megjegyzések lehet a jele, hogy már jó munkát végzett!
   Ha nem érdekel, nem jelenti azt, mások nem. Soha ne feltételezzük, függetlenül attól, hogy a pályát, ez érdektelen neked, lesz, mint érdektelen a többi.

  • Cristian - mondta

   Bárhová utazik Románián keresztül: Meg kell találnia egy Gica-contra-t ... ugyanaz van ezen az oldalon ... ahelyett, hogy köszönetet mondana ennek az embernek az információkért, amelyeket örömmel nyújt, néhányan csak azért jönnek be, hogy öntsék a tamponokat és arrogáns 2 fillérért ... senkit nem érdekel a véleményed nea Cypriane .. óvakodj tudatlanságodtól, és hagyd, hogy az emberek csendesen kommunikáljanak.

 4. Valentin - mondta

  Összes oktatóanyag érdekes. Még ha egyesek nem szeretik, tanulhatunk valamit minden.
  Bravo!

 5. György - mondta

  Adrian. Ez nem olyan, mint mi, hogy a kötelezettséget Amikor elfogadjuk a feltételekkel, mint a Yahoo nem. Azt gondolom, hogy nem kell a jogot, hogy a magánélet és annál inkább úgy dönt, hogy törli az azonosítók a barátaim akkor is, ha nem mentek évekig rájuk. Úgy tűnik, felháborító igazán. Én döntöm el, mikor, és ha azt akarom, hogy törlöm azonosítók, valamint a facebook-on, ha tesz egy beállítás nem látja a csoport a fotók, hogy bárki be Facebook, hogy mindenki .. Ez nem fair, ez az én döntésem, vagy X.

 6. Iulian - mondta

  Salut.Folositor tutorial.
  Szeretnék egy oktatóanyagot készíteni, amely bemutatja, hogyan juthatunk el az "Asztali kompozíció letiltása" lehetőségre a Windows 8 rendszerben. Köszönöm

 7. Michael Alexu - mondta

  Hi Adrian! Jövőben szeretnék tenni útmutatók a Windows Phone, Windows Phone mobil ajánlások, trükkök, hogyan alakítani, hogy hogyan megyünk május milliárd nush, mindenféle dolgot, mint ő az Android dastea akar, és Windows Phone, azt is, hogy az összehasonlítást a Windows Phone és Android, nush orice.Oricum gratulálok a munkát, tanultam sokkal tőled.

 8. Constantin - mondta

  Hé, tudom, hogy ez nem az, amit szeretnénk, hogy a téma, hogy érdeklődjön, de még mindig szeretnék választ kapni, ha lehet. Használom mozilla mint megbízó és a víruskereső Kaspersky Internet Brawser 2014 (eredeti) sétálok Videotutorial.ro és megtekintheti a videotutorial, hogy menjen vissza az előző oldalra kell adni 3-4 vagy kattintson a gombot, hogy az előző oldalra. Azt akarom tudni, hogy néhányan közületek az oldalon, vagy tőlem, mint én vagyok minden kiterjesztés Kaspersky engedélyezve a Firefox. Ez a dolog történik, csak és csakis Videotutorial. Ro. Köszönöm, és várják a választ.

 9. FaqyaK - mondta

  Az összes általunk kínált szolgáltatások Yahoo a versenynek kitett davada a cél a hackerek akkori demonstrato. (Úgy tűnik, hogy a biztonsági rés, hogy már azt java script, ami hatással volt rám és én).

 10. Adrian Gudus - mondta

  Florin és George.
  A dolgok nem, mint gondolod
  Azok azonosítók nem csak törli őket az egyik módja Yahoo valami személyes veled. Minden szolgáltatás egy rekord, egy adatbázis, és láthatjuk, vagy automatizálni a folyamatot rendszeresen kapnak jelentéseket arról, hogyan és mikor kell használni a személyi igazolvány vagy több.
  Senki sem fogja elérni a fiókot, hogy mi fog mozogni, és aki hozzáadni vagy eltávolítani a listából Messenger
  Mindezek a dolgok automatikus. Egyszerűen tartsa be a munka a szegények Yahoo fiókot, és úgy dönt, hogy törölje, ahogy ez történik az Ön számára is, hogy ID, hogy úgy döntenek, hogy tiltsa le a lista része 2 a
  Senkinek semmi köze senkihez. Nem is beszélve arról, hogy hányuknak van olyan fiókja, amelyet sem Ön (azok, akik készítették), sem azok az adatok, amelyekkel elkészítette őket, vagy egyszerűen nem felejti el, hogy egyszer "lalaband" nevű azonosítót készített .Lala zenekar "
  Sok felhasználó visszaélésszerűen használta a Yahoo-t, spamelt, másnak tettette magát, esküdni. Mindezek a számlák, amelyeket készített, és amelyeket elfelejtett, és nem használja, vagy használja, nagyon ritkán fogyasztanak forrásokat. Az Ön fiókja és a fiókja ... sok ezer felhasználó számára sok "szemetet" gyűjtünk
  Időről időre meg kell tisztább söpredék csinál jól. Senki sem engedheti meg magának, hogy kimerítik bizonyos forrásokat máshol tartani az aktív bizonyos számlákat, hogy sokan nem érdekel.
  Úgy vélem, hogy nagyon szép, ha nem használja a Yahoo X napig le kell törölni a fiókjába. Ön használni? Ez azt jelenti, hogy nem kell. Miért vesztegetni forrásokat tartani az aktív néhány ritkán használt számlákat, amikor tudjuk ajánlani másoknak, akiknek szükségük van rájuk.

 11. Costelina - mondta

  köszönhetően Adrian

 12. Liviu - mondta

  Lehet, hogy az e-maileket yahoo a szerveren, és ugyanabban az időben a PC-n?
  Hogyan?
  Ebben az esetben mehet az e-mailek és off-line (a PC-n mentett / letölthető), és ha jönne egy másik PC-kapcsolat is elérhetik az e-mail gond nélkül.
  Köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a keresési mezőbe jobbra fent: Zimbra Desktop, e-mail kliens végre a desktop mailt a Yahoo Mail, nyomja meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 13. Liviu - mondta

  Tehát lehet.
  Azt hittem, hogy csak egy álom volt. Jó dolog, hogy ez csak egy álom.
  Nagyon köszönöm újra és kapok munkát.

 14. zame77 - mondta

  Hasznos tutorial. De néhány nap múlva nem tud semmilyen videoapeluri és audio hívásokat. Van-e megoldás? Én a Windows 7 Enterprise x86. A webkamera lát beállításokat, valamint a mikrofon, de nem működik. Tőlem is fáj? A víruskereső Kaspersky Antivirus 2013 engedélyezett. Tud valaki segíteni? Köszönjük!

 15. Adrian - mondta

  Milyen lehetőségei tudom már, hogy én ID, akinek a jelszót elfelejtettem, és választ a titkos kérdésre már elfelejtette?

 16. zame77 - mondta

  Uraim, te útmutatók Elemi OS Luna rendszer? Illesztőprogramok telepítése, telepítse a Flash Player szoftver rendszeres használók,? Köszönjük!

 17. Andrey S - mondta

  Helló Nekem van egy probléma alapja a bemutató (de azt hiszem, hogy ez Mrd tegye itt, mert ez a legújabb bemutató, és talán majd válaszolni) a probléma a PC I telepített lam mufat forrás paneļu előtt Rami mindent jól, de amikor táska jelenlegi dugó kiderül a fények újra APSA butonu a hatalom, de nem történik semmi, egyszerűen nem indul el, és tud nekem segíteni ezen a problémán perc, ha lehetséges.!

 18. Izzi - mondta

  ez a csapat aludt az ábrán látható módon. akár egy tutorial, hogy hogyan tegye további linkek egyszer Facebok anélkül, hogy kénytelen megnyitni őket egyesével, vagy a gyerekek, hogy nem lehet látni a képet a link felület. Remélem vati fogott.

 19. Eugen - mondta

  salut.pentru Andrew és én nem kaptam semmit, jobb és még tau.scrie comment logic.vezi nincs jack sehol, ram elhalt vagy sérült forrásból cauze.sa sok a kábel nem tette meg, vagy én megyek gresit.daca aki stie.e a sfat.sanatate

  • Andrey S - mondta

   Igen kösz Megjegyzés én helyes PIN-kapcsolat, de feltettem azokat a más forrásból, és elkezdi megnyomása nélkül pawer vmit, és én csak egy lapot, hogy a korábban elment anélkül, rami probléma, hogy most már NUJ alaplap károsodhat a ssursa jó

 20. gabi - mondta

  Ha ezt a következő bemutató Mac OS

 21. PEXAL - mondta

  Uraim, azért mentek nyaralni, mert nem jelent meg oktatóanyag? Vagy bányászat a BitCoin után?

 22. cristy1110 - mondta

  valahányszor hozzáférek a borítékhoz az e-mail megadásához, a jelszavamat kéri ... más felhasználót adtam meg, átírtam a címet és elmentettem a jelszót, de hiába csináltam?

 23. Donatella - mondta

  Hello, van egy kérdés, és nem ajutor.Cum is kell valaki, aki már az én messenger listán, értesítést kap a Yahoo, ahol szörfözhet az interneten. Adott nekem pontosan mit gondoltam, amikor azt olvastam, Azon a napon, hogy az információ, hogy a copy-paste bizonyos csoportokra. 's nem mi zavar, de az tény, hogy a bejelentést információkat munkám internet.Va Köszönöm.

 24. igen, válaszolna, uram. cristi1110 ″ válaszoljon inkább magának, talán miért nem válaszolt most a kenyérre

 25. Én is vissza messenger id

 26. Azt akarom, hogy az id. Mess

 27. Recovery messenger id

 28. Ruxi - mondta

  Jó estét, azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan érhetem el, hogy id mesenger? Én tört email jelszó, vagy nem tud belépni, van megoldás? Nagyon szeretnék vissza

 29. Costi - mondta

  Hello friends Nekem van egy kis probléma, ha közben nem fogad mail ym aderesa a probléma.
  Ami costy

 30. Madalina Voicu - mondta

  id rendetlenség nem nyílt mobil telefont, és mivel én azt írta, hogy a megfelelő jelszót

 31. Darius - mondta

  Ez nagyon nehéz

 32. CRISTINA - mondta

  Helló, problémám van a jelszó-helyreállítással, kb. 7 hónapja nem jelentkeztem be az msg-n, kipróbáltam a szükséges lépéseket, de ... Nem emlékszem, milyen biztonsági adatokat választottam akkor, amikor megnyitottam egy yahoo-fiókot .

 33. Én nem megyek messengeru

  • Mit jelent pontosan az, hogy a messengerem nem működik? Nem akkor kezdődik, amikor elindítja? Gondolod, hogy van hiba? Ha igen, milyen hiba? Megakadt a hitelesítési folyamat? Adjon meg további részleteket.

 34. Peter Faur - mondta

  Segítségre van szükségem, van egy régi e-mail címét, hogy nem ment egy évig, és azt akarom, hogy visszaszerezze
  tudsz segíteni nekem . A cím …… ..Elfelejtettem a jelszót. Ekkor az alábbi üzenet jelenik meg, amikor megadom az e-mailt.

  Az Ön fiókja le van tiltva a Yahoo
  Yahoo Fiókja inaktív volt sokáig, és hasznosítjuk újra. Ha szüksége van egy új fiókot, jelentkezzen be, hogy kap egy.

  • Alex - mondta

   Sajnos nem hiszem, hogy bármit megtehetsz, mert az emberek Yahoo azt mondják, nem lehet visszaállítani egy fiókot, hogy le volt tiltva az inaktivitás miatt hosszú. Be kell jelentkeznie legalább egyszer 12 hónapban.

 35. Marius - mondta

  kérdezzük meg az embereket a yahoo szeretnék csinálni, ha valami, hogy talpra imeil címet

 36. mitikus - mondta

  Jó. Van egy nagy probléma a Yahoo is vechi.De egy e-mailt egy hónap nem tudom ellenőrizni Maillat.

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.