Hogyan lehet a Windows XP felületet Ubuntu 12.10 formátumba alakítani - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni testre Windows XP, különösen, hogy hogyan lehet átalakítani a Windows XP felület az Ubuntu Linux operációs rendszer 12.10. Miközben tettünk a múltban, és egyéb oktatóanyagok a megszokott Windows XP, Vista vagy Windows a Windows 7 8, azt mondta egy másik bemutató a Windows XP lesz túl különösen beszélünk testreszabás.
Bár a Windows XP egy veterán az operációs rendszer, és széles körben használják ma. Ma jelenik meg a szükséges lépéseket, hogy telepíteni az Ubuntut a Windows XP témát. Amint az egyéb oktatóanyagok a Windows testreszabása, ha azt szeretné, hogy telepíteni témákat harmadik fél által fejlesztett Foltoznod kell néhány fájlt, hogy az operációs rendszer, amely azt szeretné, hogy elfogadja az új témákat. Patch az operációs rendszert használjuk ui Uxtheme Multi Patcher használható a Windows XP, Vista, Windows 7.
Alkalmazása után a javítást, az operációs rendszer újraindul, és újraindul, amint visszatérünk maradt, hogy másolja a téma mappát a helyet kell, hogy életbe lépjenek.
Ubuntu Light téma téma kétféle változatban kapható: fekete (Ambiance) és fehér (Radiance), és minden változat viszont két módon. A téma alkalmazni telepített betűtípusok Ubuntu (Ubuntu Fonts), valamint a Start gombra, és váltja fel az Ubuntu logóval. Marad, hogy a háttérkép, mint a háttér, hogy jön a téma, és élvezhetjük 12.10 Ubuntu téma a Windows XP.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan kell telepíteni Ubuntu 12.10 téma a Windows XP.

Töltse le az Ubuntu könnyű Theme for Windows XP

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Oktatóvideó gyerekeknek, mindenki tudja, hogyan kell témákat beállítani, és ez a téma nem kompatibilis, vagy hiányzik valami, mert nem ismeri fel a nevét. :) Hol vannak a tutorialok hardverhez, androidhoz, alaplapokhoz... stb.

    • Hallgass újra Asuse..ez az oldal kezdőknek és úgymond haladóknak is.és nem vagy túl kicsi.És ha túl kicsi?...figyelj tanulj...és fogd be.Hagyd abba elmondja a véleményét...

      • ldldaniela:
        ASUS hallani .. ez van egy telek avansati.Daca AKA incepatoridar és úgy érzi, hogy ezen az oldalon nem az orrod, törölje az orrát .. és megy a főiskolára, ... hogy ha lehetővé teszik az idősebb, és nem mic.Iar is, ha túl kicsi? ... nézni, tanulni .... és Taci.Nu meg, amit adsz ...

        ldldaniela:
        ASUS hallani .. ez van egy telek avansati.Daca AKA incepatoridar és úgy érzi, hogy ezen az oldalon nem az orrod, törölje az orrát .. és megy a főiskolára, ... hogy ha lehetővé teszik az idősebb, és nem mic.Iar is, ha túl kicsi? ... nézni, tanulni .... és Taci.Nu meg, amit adsz ...

        Te nem kérdezte, mi, a saját dolgoddal, soha nem téged orrát, ami nem. ! Úgy érted, tedd okos / ügyes.

  • ASUS:
    Bemutató videó a gyermekek, hogy mindenki tudja, hogy témák, és a téma, amely nem kompatibilis, vagy hiányzik valami nem ismeri fel a nevet. Hol vannak azok a tuorialele hardver, android, alaplapok .... és így tovább

    Nem látja értelmét a hozzászólás.
    Ezek az útmutatók készülnek a kevésbé tapasztalt, nem mindenkinek van a PC-n.

  • @ Fabian, Cristi.
    Minden, ami állami és magánintézményekkel kapcsolatos (több mint 20-50 alkalmazottal) - továbbra is XP-t használok; és nem csak Romániában, ahogy egyesek vagy mások gondolják, akár megfelel nekik, akár nem. Valóban, külsőleg a Microsoft Office programcsomagot egyre kevésbé használják, helyette az OpenOffice és/vagy a LibreOffice.
    Amikor bankban, önkormányzatban, magáncégben stb. több mint 20 számítógépe van, és szeretne váltani egy másik operációs rendszerre + egy Office csomagra (nem a PC-kre való frissítésről beszélek, ami szintén költséges), aki annyit fog költeni ezekre a licencekre, amikor más és más prioritások is vannak a rendszerben. az adott közösség???? ...csak hogy nem veszel vmi licencet és azt az intézmény összes PC-jén használják...
    Ne legyen elfogult, és próbálja, hogy a valóságot, amelyben élünk, nem történeteket, néhány akar előírni nyilvános.

  • Óvatos:
    Ki a fene használ XP?

    Nos, azok, akik még nem vásároltak caculatoare minket. Vagy akkor is, ha vásárolt új PC-k is néhány ember még mindig időről időre, és a régi PC-k.

  • Andrew:
    Kaptam egy samsung galaxy gio okostelefon és Adobe Flash Player 10.2, én erről a webhelyről letöltött feltelepítettem minden rendben van, és ha látok egy videót, hogy szüksége van az Adobe Flash Player, mint én klipek az oldalon nem működik. Milyen verziójú Adobe Flash Player kell telepíteni a smartphone Android 2.3.3?

    Az okostelefon nem támogatja a Flash player túl gyenge miatt a CPU.
    Mit Flash Player telepítése a (nem hivatalos) megváltozott nem az őshonos és ezért nem működik teljes kapacitással.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.