Fájl History, takarít és letölti a fájlokat a Windows 8 - video bemutató

Fájl History, takarít és letölti a fájlokat a Windows 8 - video bemutató
4.3 (7) 85.71%

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni Fájltörténet Windows 8. Fájl történelem egy védelmi modul, mely része a Windows biztonsági 8 (Rendszer és biztonság)
Ez segít abban, hogy a back-up fájlok automatikus (zene, fotók, dokumentumok, videók) a könyvtárak, kapcsolatok, Kedvencek, és a Desktop Microsoft SkyDrive. Ha az eredeti fájlok sérültek, akkor visszaállíthatja az elveszett vagy törölt nagyon könnyen és hozzáférhet korábbi verzióiban őket.
Alapvetően Kép története a Windows 8 korábbi Windows-verzió egy kicsit fejlettebb 7 lehetővé teszi számunkra hozzáférést egyes beállítások, például:
- A személyes fájlok visszaállítása
- Válasszon ki egy partíciót, egy külső merevlemezt, USB stick vagy merevlemez hálózati tárolási back-up készült a File History
- Képesség, hogy kizárják mappákat a biztonsági mentés
- Lehet állítani az időt, hogy a fájl előzmények, hogy back-up fájl
- Lehet beállítani egy offline cache merevlemezen ahol úgy döntünk, a helyet, hogy mentse a mentés külső merevlemez, USB stick vagy hálózati merevlemezen. Így része a back-up lesz elérhető helyben, ha még nem mentette a forrás, ahol a korábbi verziói a fájlok
-, Hogy mennyi ideig kell megtartani a mentett back-up.
Kép története nem jön alapértelmezés szerint ezért szükséges, hogy manuálisan aktiválni, és válasszon egy merevlemez tárolja back-up tette. Ha a korábbi Windows-verzió 7 volt egy automatikus és erősen függ a rendszer-visszaállítás, a File History sokkal jobb független, és a részletesen beállítani, ki lehet kapcsolni anélkül, hogy a rendszer-visszaállítást.
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézze meg a videót bemutató pontosan hogyan Aveda vissza korábbi verziói a fájlok és dokumentumok a File History Windows 8

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Comments

 1. Catalin - mondta

  Hogyan védje meg PC VMware partíciót a játék?

 2. Costelina - mondta

  szia Adrian, szeretnék kérdezni valamit
  Tud valamit, ebben a hónapban a Microsoft politika változás?-E vagy sem, jól értem
  felismerni nem igazán tudják, hogyan kell olvasni angolul
  egy e-mailt a Microsoft, bár úgy olvastam
  köszönöm

 3. Mihai - mondta

  Kérjük, hogy a bemutató, és hogyan kell frissíteni android Samsung Galaxy S II.

 4. Costelus - mondta

  Hello!
  Hogyan hát 8 győzelem?
  Ne hagyd, hogy telepítse 2009 Acronis vagy Paragon.
  Csináltam egy CD Acronis biztonsági mentési, de a fellendülés nyitja meg ugyanazt a rendszert.
  Milyen megoldást van? File Recovery lehet használni, hogy a rendszert.
  Továbbá, a Win 8, Revo uninstales nem működik, amíg a végén.
  Köszönjük!

 5. Costelus:
  Hello!
  Hogyan hát 8 győzelem?
  Ne hagyd, hogy telepítse 2009 Acronis vagy Paragon.
  Csináltam egy CD Acronis biztonsági mentési, de a fellendülés nyitja meg ugyanazt a rendszert.
  Milyen megoldást van? File Recovery lehet használni, hogy a rendszert.
  Továbbá, a Win 8, Revo uninstales nem működik, amíg a végén.
  Köszönjük!

  A Revo U. Nem volt gond a Windows Pro x8 64. Úgy értem, megy a végére.

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.