Hogyan helyezhetünk el filmet vagy videót az asztalra háttérkép helyett - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogja, hogyan lehet, hogy a film, mint tapéta, igen jól hallottad, hanem tapéta teszünk egy videó fájlt, a család fimulet a klip a youtube-on, stb, a videó fájl helyére háttérkép nem kusza egyáltalán, akkor pontosan úgy viselkedik, mint egy igazi háttérkép + mozgás (mozgás).
Ehhez használjuk a VLC media player, be kell állítani kevesebb, mint egy beállítást, és egy kis változás a lejátszási lista segít, hogy filmeket az asztalon háttérképként, és képesek leszünk futtatni hurok (ha akarod).
Azt akarom mondani, hogy ez nem csak egy film teljes képernyőn, akkor a szokásos módon működnek az asztalon, és a háttérben fut, film valószínűleg nem lesz annyira óvatos, de kit érdekel, mi módosítani desktop Az igazság az, hogy mi vagyunk, hogy unatkozni háttérképek, megérdemlünk egy változás táj.
Minden nagyon egyszerű, ezt az oktatóanyagban láthatja, ennek a módszernek az az előnye, hogy bármilyen videofájlt háttérképként tehetünk, más kifejezetten ehhez létrehozott alkalmazások csak bizonyos videó formátumokat támogathatnak, a régi VLC bármit támogat, azt
Nézzünk szembe a tényekkel, tedd bele az asztali srácot.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

    • Igen vannak más szoftver sajnos nem megy minden operációs rendszer vagy nem működik az összes videó formátumot, néhány sokba.
      Ha a téma a bemutató videót mutat érdeklődést, hogy folytassa más szoftver, hogy segítsen nekünk hogy egy videó fájlt, mint a háttér.

    • SqadÉs egyéb szoftverek, mint, hogy létezik? VLC nem jelenti azt, hogy egy másik film, hogy a futás az asztalon.

      Én is, mint egy bemutató, hogy hogyan lehet játékok ttorente levonni. csinál egy nagy munka, én önt. Bear 76

      • Ön írt valamit a keresési mezőbe a jobb oldalon a fekete felső: Hogyan kell helyesen telepíteni játékokat, akkor adta be, és megtalálta?
        HASZNÁLJA kereső oldalra, mint ami fel van NENEEE!

  • Ez a tárgy VLC? hogy értékes elmélyítése, hogy ez egy jó játékos .. csak állni design egy kicsit alacsony, de Restu execeptional lejátszó

  • Helló! Gratulálunk az elvégzett munkához és az elvégzett munkához. Javaslatom van egy video oktatóanyagra is, ha lehetséges, a dreamveawerről. Köszönöm

  • Van egy véleményem is. Mindenekelőtt nagyra értékelem az oktatóanyagot, mert én is szeretnék valami ilyesmit az asztalra tenni. Úgy gondolom, hogy ugyanezt meglehetõsen könnyû elérni a BSplayerrel. Válasszon egy klipet, kapcsolja be, majd csak nyomja meg a "D" gombot, és azt mondom, hogy ugyanaz a hatás. A kilépéshez tartsa lenyomva a "D" billentyűt;).

  • Szia. Van egy véleményem is. Először is gratulálok ennek az oktatóanyagnak, mert ez valami érdekes. De próbáljon ki valami ilyesmi a BSPlayer-rel. Válasszon egy klipet, kapcsolja be, majd nyomja meg a "D" gombot. Azt mondom, ugyanazt a hatást fogja kapni. Kilépés a "D" billentyűből;)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.