Hogyan lehet véglegesen kikapcsolni a Metro UI felületet a Windows 8 rendszerben - oktatóvideó

Helló barátok, hogy a bemutató fogunk beszélni ma egy témáról által kért sok felhasználó a Windows 8. Konkrétan majd meglátjuk, hogyan tudjuk véglegesen letiltja (de nem végérvényesen) Modern UI interfész Metro UI és a Windows 8.
Ehhez fogjuk használni szoftver egy úgynevezett Ex7forW8 tanfolyam, vagy Explorer7forWindows8. Mielőtt munkához kell említeni, hogy szüksége lesz a Windows DVD vagy ISO képfájlt 7 Windows alkalmazás Ex7forWin7 8 mert csomagold ki néhány fájlt, melynek segítségével a Windows shell 7 helyett a A Windows 8. ISO kép vagy DVD a Windows 7 32 bit kell lennie, ha le szeretné tiltani a Metro UI a Windows 8 32 64 bit vagy bit ha letiltja a Metro UI kezelőfelület a Windows 8 64 a biteket.
Amit kapunk használat után Ex7forW8?
- A Metro UI már nem töltődik be a RAM-ba
- A Metro UI felület és a Metro UI alkalmazások már nem lesznek elérhetőek
- Többé nem kell pirítósmenükkel ellátni az „Önnek új programja van ennek kezelésére”, és a fájlok társítását manuálisan kell elvégezni a helyi menüből vagy az Alapértelmezett programokból a Vezérlőpulton
- Ha a számítógépéhez egynél több monitor van csatlakoztatva, akkor nem lesz minden tálca támogatása az összes monitoron
- Az XMenu (Windows + X) és a gyors képernyőképernyő készítésének lehetősége a Windows billentyűkombináció és a Print Screen SysRq megnyomásával többé nem működik.
- Amikor a számítógép elindul, az operációs rendszer közvetlenül belép az asztali felületbe.
- A tálcán, a bal alsó sarokban elhelyezjük a Start gombot, ahogy azt a Windows 7-ből ismerjük.
Más szóval, ha úgy tetszik a stabilitás, a sebesség és a megbízhatóság a Windows 8, de nem akarja használni a Metro UI felületet, vagy ha Explorer7forWindows8 Modern UI mindent, amire szüksége van. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan használjuk Ex7forW8 visszaállíthatja a Windows Start menüben a Windows 7 8 és hogyan lehet visszafordítani a vitatott Metro UI felületet.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Ez az alkalmazás jó, de ez a trükkös, hogy nem sok manőverek, és szüksége van a Windows 7.Eu és javasolja, hogy menjen ezen az oldalon http://www.iobit.com és töltsön le 2 apró alkalmazást, amelyek elindíthatják a Start gombot a Windows 7-ből és elrejthetik a metroUI-t. Vagyis a Windows 8-nak ugyanúgy el kell indulnia, mint a Windows 7-nek metro interfész nélkül. Ezek az alkalmazások:
    StartMenu8 (start gomb), és WinMetro.

  • hello ..... nagyon jó bemutató, adrian ........ Biztos voltam benne, hogy nem adod fel ..... és ki fogod venni a metró felületet :)), ms ismét, viszlát

  • Szia video bemutató. Problémám van a Windows 8-mal is. A C partícióm 50 GB-os. Telepítettem tegnap a gyönyörű ablakokat, amire minden szükséges illesztőprogramomat beillesztettem, és végül egyik napról a másikra hagytam a számítógépet, hogy feltölthessek valamit egy webhelyre. Mielőtt aludtam, ellenőriztem a partíciót és 31 GB-os szabad voltam. Reggel, amikor visszatértem, elértem a 28 GB-os ingyen, a ccleanerrel ellenőriztem az ideiglenes fájlokat, és csak 300 MB-osak, szóval hol van a többi? Tölti le a Windows olyan sok frissítést, amelyek annyi helyet foglalnak el? Néhány hónappal ezelőtt először telepítettem a Win8-at ... minden rendben, de néhány hónapos kopás után 0byte-ot értek el C.-ban. A Win7-en nincs ez a probléma.

  • Fanibu:
    Ez az alkalmazás jó, de kicsit bonyolult olyan sok manőver elvégzéséhez, és szükség van a Windows 7-re is. Azt javaslom, menjen a következő oldalra, és töltsön le 2 apró alkalmazást, amelyek a Start gombot a Windows 7-ből hozhatják és elrejthetnek. Vagyis a Windows 8-nak ugyanúgy kell elindulnia, mint a Windows 7-nek a metro interfész nélkül.
    StartMenu8 (start gomb), és WinMetro.

    WinMetro küldetése az, hogy a felhasználók a Windows XP, Vista és 7 használat és Metro UI, és nem elrejteni vagy tiltsa le a Metro UI a Windows 8. még csak nem is telepíthető Windows 8 ezt WinMetro.
    Azt világossá tette, a szövegben bemutató és bemutató, Ex7forW8 nem elrejteni véglegesen letiltja a Metro felület, akkor betöltődik a RAM-ba, nem fogyaszt forrásokat!
    Nem értem, miért használ 2 alkalmazások csak egy FAE mindketten.
    ISO kép a Windows 7 megtalálható minden út. A Microsoft is kínál ingyenes és legális letölteni valamit, beszél természetesen a Windows 7 Enterprise. Szóval nem látom a problémát.

  • És a Fanibu számára is, ha csak el akarja rejteni a Metro UI-t, és amikor az operációs rendszert közvetlenül az asztali felületre dobják, akkor már van egy oktatóanyag erről a témáról és arról, hogy mit kell megnézni, további szoftver használata nélkül! A letiltás azonban nem ugyanaz, mint a rejtőzés. A bemutatóm, amelyről beszélek, megtalálható a "Hogyan állítsuk be a Windows 8-t az asztali felület megnyitásához indításkor" kifejezésekkel, amelyek a jobb felső oldalsó oldal KERESÉS mezőjébe vannak írva.

  • Nem értem a DC-t, ne telepítse a Windows 7-et közvetlenül ... Több mint 30 perc alatt vesztegeti a Windows 7-re való váltás, és csak azt veszíti el, ami a C partíción található ...

  • A barátok elindították az IObit StartMenu8,100% -át, testreszabható, román felülettel és még sok más.
    Telepítse, és akkor a gombra lesz a Windows 7 rendszerben, és ugyanazzal a programkonfigurációval, amikor rákattint, és a képernyő jobb oldalán elrejtette a metrófelületet, csak vigye az egérmutatót oda, és megjelenik benne.2. 1. Hűvösebb, mint a Windows 7. linkek a letöltéshez:
    http://majorgeeks.com/StartMenu8_d7934.html
    vagy
    http://www.neowin.net/news/iobit-startmenu8-v10121
    vagy
    http://gratuitro.blogspot.ro/2013/01/iobit-startmenu8-100-final.html

  • György:
    Nem értem, dc közvetlen Windows telepítése 7 30 percet ... ne hagyja, hogy menj a windows, és ne hagyja 7, mint amit a C partíciót ...

    Windows nudorim 7 ami mozog rosszul, rosszabb, mint 8! 8-ulse nagyon jó lépés.! És ezért én személy szerint nem tetszik ez a szar Metro UI. Szerettem volna, de ha nem volt tablet PC.

    • Tudja, hogy megértem a zaklatását. De hagyd, hogy Isten segítségével vásárol egy jó számítógépet. A számítógépes malmánál, amiben már van ... minden bizonnyal megbolondul majdnem, amikor ablakot nyit. ... de tudd, hogy a szomorúságod igazolható. Amikor megjelenik a Windows 8, kétségbeesetten is telepítettem ablakaimat, mert úgy éreztem, hogy jó ablakok, és nézd, valójában ez! Sok fájdalomra: a Windows 8 jó ablak. De szükség van egy kettőre egy jó videokártyára, egy nagyon jó processzorra, egy SSD-re ... és megnézheti, hogy a Windows 8 akkor milyen jól működik. És ha operációs rendszert akarsz, akkor válthatsz valamire a Linuxról. Megértettem, hogy jó lenne .. szinte mindenki dicséri ezt (bár amikor azt hallom, hogy valami túl hangosan dicsérik, máris elkezdem kételkedni abban a termékben). :: :))) Ne légy többé szomorú ... legyen az egy nap .. jó számítógéped lesz, és elégedett leszel is!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.