Hogyan szabad és törvényes letöltés Windows 8.1 Enterprise

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Windows 8.1 pontosan hogyan és hol lehet letölteni a Windows 8.1 Enterprise ingyen és legálisan. Mint tudod, amikor elindította a Windows 7 kellett ingyenesen letölthető a Windows 7 Enterprise, amikor elindította a Windows 8 kellett letölthető a Windows 8 Enterprise és most, mert a végleges változat a Windows 8.1 hivatalosan is elindította, már letölthető, ingyenes és 8.1 Enterrprise Windows verzió.
Az érdeklődők számára, beszélgettünk közben más tutorials Mi az új Windows 8.1 vagy Ahogy frissíteni a Windows 8.1. Még ha az említett útmutatók készülnek júniusban, és ez volt a Windows 8.1 előzetes, semmi sem változott, és mi meg majd akkor is igaz ma a végleges változat a Windows 8.1.
Visszatérve a birka, akkor töltse le a Windows 8.1 Enterprise szabadon és törvényesen lehet használni az 90 napig. Után lejár 90 nap lehet használni a "visszahúzás" parancs, amelyről egy másik videó bemutató során beszéltünkHogy aktiválja a még 3 vagy 90 érvényes napig. Összefoglalva, alapozzuk 90 nap plusz egy további 3 vagy 90 nap ez időszakot jelenti 360 nap érvényesség használható Windows 8.1 egy legális módon, anélkül, hogy kénytelen használni a kalóz Windows-verzió 8.1
Minden előnyök már a Windows 8.1 8.1 mi van a Windows Enterprise, így nem látom okát, miért akar bárki használni ezt a lehetőséget, hogy elkerüljék a hivatalos és jogi Windows 8.1
Lássuk, melyek a rendszerkövetelmények Windows 8.1:
- legalább 1 GHz-es processzor
- legalább 1 GB vagy több RAM a 32 bites verzióhoz, és legalább 2 GB vagy annál nagyobb a 64 bites verzióhoz
- 16 GB szabad lemezterület a 32 bites verzióhoz és 20 GB a 64 bites verzióhoz
- képes videokártya Microsoft DirectX 9 támogatással
Azok, akik rendelkeznek Windows 8 Pro vagy RT licenccel, ingyenesen frissíthetők a Windows 8.1 verzióra az Áruházból, a Windows alkalmazás áruházból a METRO UI felületen, vagy elérhetik ezt a linket


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (118)

  • Jó tudni. Enterprise használata Windows verzió 7 3 hosszú újraélesítését hónap. Azt hiszem, megpróbálom, és a Windows 8 Enterprise.

  • miért nem működnek a Metro felületen található alkalmazások, például az Időjárás, sport és mások? ebből a Windows 8.1 vállalkozásból ... köszönöm a választ ...

  • Érdekes oktatóanyag, de a tesztelhető vagy ingyenes operációs rendszerekről beszélve, kérlek (és szerintem a webhely sok látogatójára gondolok), hogy térjen vissza a nyílt forrású oktatóprogramokhoz, különösen az Ubuntu 13.10 kiadása óta. Köszönöm és tartsd fenn!

  • Nincs több 3 alaphelyzet, csak 1. Az "'slmgr.vbs -dlv' 'parancs, hogy megnézze, hány alaphelyzetbe állítása van,' 'slmgr.vbs -dlv' '

      • Hi Adrian! Mondd kérlek, hogy nekem egy ilyen megoldás a megtévesztett és manipulálni viszontgarancia a rendszerleíró kulcsot tartalmaz, így több, mint 1 újraélesednek. Előre is köszönöm!

    • Hogyan lehet azt mondani, hogy amikor Adrian videója a jobb alsó sarokban egyértelműen megmutatja, hogy "a Windows licenc 88 napig érvényes"?

      • 88 nap úgy tűnik, hogy telepítette néhány nappal ezelőtt Daia tűnik 88 hátralévő napok engedély, de az eredeti első telepítésnél rögzített 90 4 nap + alkalommal újraélesednek.

  • Salut!
    Köszönjük, tutorial.Am pontosan követni azokat látható video.Descarcarea teljes volt.
    De (és kérem, bocsásson meg a képtelenség) semmi sem változott !!!
    Úgy értem, van egy új ikonom az asztalomon, az úgynevezett Power ISO fájl ... Ez azt jelenti, hogy telepítettem a Windows 8.1 Enterprise alkalmazást? Nem tudom! A Start-Run-dxdiag segítségével is kerestem, és ez "elmondja" nekem az XP Professional-ot.
    Segíts, kérlek előre?
    Köszönöm.

    • Miután letöltötte a Windows (iso kép ablakokkal kell írni a DVD vagy stik)

      általában megjeleníti az xp professional programot, mert ez már telepítve van a számítógépre :)

    • Úgy tűnik, hogy nem volt elég óvatos, amit mondtam, a videó bemutató.
      Ezzel a bemutató, mint te, hogy letölt egy ISO kép, amely a Windows operációs rendszer 8.1
      Ezt az ISO-képet DVD-re kell írni, amelyet felhasználhat a Windows 8.1 telepítéséhez a Windows 8.1 számítógépre. Az oktatóanyag címe nem "Hogyan telepítsük a Windows 8.1", hanem "Hogyan töltsük le a Windows 8.1" ( annyira egyszerű román nyelv)
      Az asztalon van egy „ikon”, az úgynevezett Power ISO fájl, mert telepítette a Power ISO alkalmazást, és az operációs rendszer automatikusan társítja a fájlokat a szoftverrel, amely képes működni a fájllal (az Ön esetében a Power ISO felhasználhatja / manipulálhatja az Ön által letöltött ISO képet).
      Arról, hogyan lehet egy bootolható CD-t bemutató itt: http://goo.gl/5cKnHh (Bár ez a bemutató CD, DVD, ha ugyanúgy működik)
      Hogyan kell telepíteni a Windows 8.1 a bemutató itt: http://goo.gl/lpD3V7 (Akkor is, ha a Windows bemutató 8, 8.1 Windows telepítve ugyanúgy)

  • Miért nincs jelen, és gyakran linux verzió vagy más szoftver nyílt forráskódú?
    Úgy gondolom, hogy nem mindenki akar irányítani csak és kizárólag Windows-on.

    @ Rendkívüli, itt van egy olyan oldal, ahol a linux legnépszerűbb verziói vannak, INGYENES ... mielőtt kipróbálnád, megnézheti néhány képrögzítést, megnézheti, hogyan néz ki a felület, stb. stb .; http://distrowatch.com/

  • Van, hogy hány nap van hátra az első aktiválás állítani. Miután 90 nap engedéllyel (aktiválás) az rearmeaza másik 90 nap. Ha úgy gondolja, nem, telepítse a virtuális mintát, és győződjön

  • Adrian, nem mondtad az oktatóanyagban, hogy azok, akik 360 napos (90x4) tesztelést akarnak vásárolni, megvásárolhatnak egy licencet, és probléma nélkül, és az Enterprise Evavation segítségével aktiválhatják azt, eltűnnek, és megjelennek a Computer / Proprieties / System Windows 8.1 és a licencekben. le és írja a Windows be van kapcsolva.
    1.Licenta lehet kapni külön csak a termékkulcsot, és még az új Windows telepítő
    vagy
    2. Vásárolja meg a matricán a Windows 7 telepítőjét (a DVD-t tartalmazza) és a licencet. Az egyik ilyen lehetőség közül a 2. lehetőséget választanám, mert az árban nincs különbség.

    • Én nem ezt mondtam. Mint mindig érti, mit akar, és hogyan szeretné. Azt mondta 360 elég ahhoz, hogy eldöntse érdemes vásárolni Windows 8.1 és különben is nem hiszem, hogy bárki is ellenállni telepített 360 nap, mert sok van problémája, akkor viruseaza, ekkor látni fogja, hogy szükség van újratelepíteni kevesebb A 360 nap

      • Nem mondtad, amit ott mondtam, miért mondod újra, hogy nem értem, hogy nem mondtad ezt: '' 1. A licenc külön megvásárolható, csak a termékkulcs, és van új Windows telepítő
        vagy
        2. Vásárolja meg a matricán a Windows 7 telepítőjét (a DVD-t tartalmazza) és a licencet. Az egyik ilyen lehetőség közül a 2. lehetőséget választanám, mert az árban nincs különbség. '' Miért mondod, hogy csak azt értem, ami újra megfelel nekem, azt nem hiszem.

  • Helló. Igaz, hogy ha mindig marad dugva a router tűnik, mintha mindig is csatlakozik a net? Bár PC zárva a nap nagy részében, hogy valaki (nem tudom, hogyan) azt mondja, úgy tűnik, hogy csatlakozik a net. Köszönöm.

    • Miatt az ismeretek hiánya tűnik a félelem az ismeretlentől!
      Még ha a router ül a foglalatban nem jelenti azt, hogy az éjszaka folyamán kezd megőrülni, ki tudja, milyen weboldalakat.
      A router egy hálózati komponens nem PC.
      Ha nézni a tutorials felhalmozódnak több információt, és akkor feltétlenül jobban megértsék, hogyan hálózaton.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.