Hogyan találjuk meg, ha és számítógépes szoftver kompatibilis a Windows 8.1

Helló barátok, Ebben a leckében majd meglátjuk, hogyan találjuk meg, ha a laptop vagy számítógép perifériák (webkamera, nyomtató, szkenner) és a preferált szoftver kompatibilis a Windows-8.1 ha tervezi, hogy frissítse a ez a kiadás.
A Microsoft segítséget nyújt a Windows Kompatibilitási Központon keresztül azáltal, hogy eljuttat egy futtatható "WindowsUpgradeAssistant.exe" fájlt, amely letölthető és futtatható. Feladata, hogy átvizsgálja a telepített szoftvert és a számítógépen vagy a laptopban lévő hardvert, amelyen futtatjuk a végrehajtható fájlt, és a szkennelési folyamat végén megvizsgáljuk, hogy a kedvenc szoftvere és hardvere kompatibilis-e a Windows 8.1 új verziójával.
Ha vannak perifériái, például nyomtató, webkamera, USB játékvezérlő, lapolvasó, többfunkciós készülék, akkor csatlakoztathatja őket a számítógéphez, mielőtt futtatná a Windows Kompatibilitási Központról letöltött "WindowsUpgradeAssistant.exe" futtatható fájlt, és miután a szkennelés befejeződött, a futtatható program megmondja ha a csatlakoztatott perifériák kompatibilisek lesznek a Windows 8.1-rel
Windows Upgrade Assistant egy hasznos szoftver, amely segít, hogy megtudja, ha a laptop vagy a számítógép kompatibilis az új operációs rendszer a Windows 8.1 és így nem kell időt pazarolni a Windows telepítése 8.1 és később kiderült, hogy nincs illesztőprogram, egy adott hardver-vagy a kedvenc app nem működik ezzel a Windows verzióval.


 


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Dan Iordache - mondta

  A Windows 8.1 x64 és x86 minden egy, ha nem tud egy stich a 8gb?
  A készülék ezután x86 nem AiO. Szoftver kapok hibaüzenetet, amikor megpróbálom tedd a botot. Fáradt vagyok, hogy mindig gyalog 7 a Windows DVD-én.

 2. bogdan - mondta

  adrian on windows8.1merg minden játék, tettem a LAM telepített a játék neve mezőgazdasági simulator2013 és amikor beléptem azt mondja shader model3.0 valamit, mint az utolsó vezető .. hogyan jelennek meg windows7 de tudtam, mi volt videokártya és mennek, de én instalato windows8.1 nem megy? windows8.1 nem hiszem, jó a játék.

  • Anderson - mondta

   Telepítse a legújabb videokártya-illesztőprogram az ajánlott vagy AMD / ATI vagy NVIDIA Geforce sem. Ha csak Shader Model 3.0 azt jelenti, hogy a videokártya nem támogatja a OpenGL 3.0.

  • Bekgry - mondta

   Ugyanez volt a bajom egy NVIDIA táblán lévő játékkal. Eltávolítottam a hivatalos illesztőprogramokat, és a Windows Update alkalmazással telepítettem, amely után működik. Nem tudom miért ...

 3. Ionut - mondta

  Helló!! Nem találok frissítést a Windows 8.1-re a boltban, segíthet valamiben… Windows 8 pro-val futó… laptopon…

  • Adrian Gudus - mondta

   Írja be a böngésző címsorába: "ms-windows-store: WindowsUpgrade" (csak idézőjelben), és nyomja meg az Enter billentyűt

 4. Bogdan - mondta

  Termékek és programok a Windows rendszerrel kompatibilis 8.1
  http://www.microsoft.com/en-us/windows/compatibility/CompatCenter/Home

 5. IONUTZZZ - mondta

  Szia ... Tudna valaki segíteni? Kérem. Szóval, megpróbálom telepíteni a Windows 8.1 ENTERPRISE-t, mint az Adrian által készített oktatóanyagban, és ő ír nekem normálisan. Nyomjon meg bármelyik gombot, hogy CD-ről, DVD-ről, vagy valami hasonlóról indulhassak. akkor az asztalom fekete színűvé válik, és nem mutatja, hogy bármit betöltenék. Körülbelül egy óráig hagytam, és nem tett semmilyen mozdulatot (időről időre jelet adott, hogy a DVD-ről olvas és a DVD-RW lámpa kigyullad), de ennyi. De nem tűnik számomra normálisnak, ha körülbelül egy órára otthagyom, és nem történik semmi? Mi a probléma? Kérjük, szíveskedjen, ha tud nekem segíteni, mert fogalmam sincs. Nagyon köszönöm 🙂

  • Bekgry - mondta

   Vagy számítógépes hardver arevun régi vagy cd nem írt vagy olvasott is.

   • Silviu - mondta

    Én nem indítható WinXP cd :))) dvd me please :))) Csináltam egy kis program ellenőrzi a bemutató sus.Mda, optikai meghajtó IDE csatlakozó, scart a lat guy :)). Most telepíteni.

 6. Eugen - mondta

  salut.felicitari a tutorial.pt IONUTZZZ látom nincs hiba a dvd. gyanús, hogy a Windows nem olvas DVD-t egy dvd 8.incearca., vagy nem ugyanazt az operációs rendszertől?., ha igen, lehet olvasni egység .

 7. IONUTZZZ - mondta

  A Windows 7 tökéletesen olvassa ... A Windows XP tökéletes és a Vista ugyanaz ... de a 8-as és a 8.1-es verziónál, ahogy fentebb mondtam .... Különösen a Windows 7-nél nagyon gond nélkül olvassa nagyon gyorsan. Mi az oka? még ma is hagytam kb. másfél órára a DVD-vel, amelyen Win 8.1 enterpise volt .. megjelent a Windows logó, majd jelet adott a DVD-RW-nek, hogy a DVD-ről olvas olvasás, majd leállítás és teljes csend a DVD-RW lemezen)

  • Costelina - mondta

   'S számítógépes modell?
   alatt 256 mb videokártya, RAM alatt 1 GB 1,5 gigahertz processzor, merevlemez ATA régi modell?
   majd lépjen ki a telepítés windows 8 8.1 nem azt jelenti, hogy nem működik.
   Próbáltam egy régebbi számítógép (windows windows 7 8 működött, de nem
   nem kap kedvét arra törekedjünk, hogy a stik Windows 8.1

 8. IONUTZZZ - mondta

  1 GB RAM-os processzor, 1,60 GHz-es videokártya, nem tudom pontosan, de jobb, mint 700 MB ... akkor mi az oka?

 9. IONUTZZZ - mondta

  Sikerült telepítenem a Windows 8.1-et, de hogyan? az egyetlen mód az volt, hogy a Windows 7-re tegyem ... átugrom a partíciót ... DC?

 10. Silviu - mondta

  Szia, nekem is gondom van a pc-vel sajnálom, ha oda írtam, ahol nem kellett volna, észrevettem, hogy a fenti "problémákkal" rendelkező webhely / fórum rendszerhibákat okoz nekem. A probléma a következő, a pc lefagy és egyszerű, ha hallgatom a zenei sávot, és a HDD-m lefagy, akkor nem működik a kék képernyő, nem értem, 2 órán át így hagytam, hogy lássam, mi történik, semmi sem marad így, amíg kézi újraindítást nem adok neki. 460 W-os főhűtővel cseréltem a forrást, nem tudom, mi hadd csináljam meg őket, egy kis segítség tőled, ha tudsz.

  • Costelina - mondta

   Nos, a probléma származhat bármely része, senki sem fogja észre, mint te, vagy ha lesz kijavítani repara.Problema akik jönnek a processzor olyan, hogy azt mondtad PC lefagy
   (Ez akkor történik, ha felmelegszik)
   Egy másik probléma is származik a videokártya inkompatibilitás nem lehet támogatni a jól
   processzor, ha a videó kártya van, akkor lesz kompatibilis az AMD és az Nvidia, ha a
   egy Intel proc ez ismert. Kipróbálhat még mást is - cserélhet közöttük memóriakártyát

   • Silviu - mondta

    Erre gondoltam, de a játéknál a hőmérséklet meghaladja a 35 és a 40-44-et. 460W-os főhűtővel cseréltem a forrást, mindenféle védelem van rajta ... bn elvettem egy barátomtól, tovább az internet 230 lej, és 120 lejt adtam. Végül megoldottam a problémát, a rosszul telepített illesztőprogramoktól származott ... Az irányítót letöltöttem a videokártyára a gyártó weboldaláról ... 2 nap után szabadon elkaptam egy barátom, és megkértem, hogy telepítse az illesztőprogramjaimat, ő valamivel képzettebb, mint én. A következő módon tanácsolta ... hogy az illesztőprogramokat egy zseniális illesztőprogrammal tegyem, így tanult meg telepíteni őket. Én is tettem egy kis különbséget, a Windows-nál A frissítési dirverul 214 MB-os, a gyártó honlapján 189 MB, a zseniális meghajtón pedig 240 MB volt. Windows 7 64 bites, most már működik. De az alkatrészeim pár évesek :)). Tehát a win8.1-re váltok 32 többet fogyaszt. kicsit.Köszönöm a tanácsot.Bft !!

 11. pedro - mondta

  Szia, tudnál segíteni nekem, és betettem a Windows 8.1-et, és problémám van ... Nincs hangom, ez azt mutatja, hogy telepítve van, de nem hallható a fejhallgatóban. kompatibilis a Windows 97-tel, a kompatibilitási teszt futtatásakor nem okozott hibát a hangnak, lehet, hogy van valami program, amivel én is képes vagyok a hangot kiadni.

  • Costelina - mondta

   A szoftver telepítése előtt a Vezérlőpult, majd megnyitja ===== programot futtassa erlier Windows
   ilyesmi válassza XP Win xp sp2 ==== sp3 nem ok?
   Miután sikerült telepíteni, hogy a végén majd kérni, hogy ne indítsa újra, amíg nem menti a beállításokat
   Alig akkor újra a reményt voltam hasznos

 12. Silviu - mondta

  Szia, kipróbáltam a Windows kompatibilitási központtal is, jól néz ki a kompatibilitás terén ... .driver játékprogramok ... stb. De a "Kompatibilitás" felett ez így szól:
  Telepítse app DVD-k lejátszásához év
  A Secure Boot nem kompatibilis a számítógépével
  A képernyőfelbontás nem kompatibilis a pillanatfelvétellel
  Megértettem, hogy telepítenem kell ezeket az eszközöket?

  • Costelina - mondta

   telepítsen egy alkalmazást DVD-k lejátszására ——- Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy egy szoftvert kell telepíteni a DVD-kre

   Azt tanácsolom neked (és több, mint a hit), ha nem használ laptopot játékok befejezzük

   • Silviu - mondta

    Ez nem laptop. Ez a fenti konfigurációjú számítógép, amit mondtam, azonnal megfagy. Erre gondoltam, de nem voltam biztos benne ... és a felbontási szakasz az, hogy az egyértelműség kedvéért vagy mi?

    • Costelina - mondta

     Adok neked ma választ anélkül, hogy a fenti legrégebbi hozzászólás
     amit Intuit és természetesen nekem a véleményem az, hogy én nem tudom, hogy ez így van,
     a PC-n, hogy a kábelek rendben vezetők minden történt a jobb, stb
     probléma a BIOS-ban, és tényleg nincs, ha már játszott, és nem tudom, egy srác, aki tudja, hogy Chiam, hogy a BIOS-beállítások megfelelő

     • Silviu - mondta

      A probléma a rosszul telepített videokártya illesztőprogramjával volt, vagy nem töltöttem le teljesen. És a BIOS-szal, amint azt mondtad, nincsenek problémáim vele, és hidd el, hogy ez nem dicséretes, de tudom és tudom, hogy az egyes alkatrészek milyen szerepet töltenek be részben még az általam ismert biok sem játszhatók le. Frissítettem a CD-n lévő programmal az ASUS frissítő alaplapról, plusz a flash bios gombra ... Van egy jó bios adikom, mivel tavaly frissítettem, nem működött nekem Kivettem az akkumulátort az alaphelyzetbe állításhoz, amikor a merevlemezt teljesen formattáltam, és megtisztítottam a portól. A BIOS visszaállítása után a következő beállításokat végezem, azt hiszem, mindannyian rendelkeztek velük: A DVD-ROM-tal ellátott HDD-t rendbe tettem a rendszerindító eszközön -> Letiltom a floppyt, azt hiszem, senkinek nincs floppyja vagy nem használja / aktiválom az AMD COOL'N QUIET …… + …… .SmartQ-Fan ... .. ez nagyon csökkenti a zajomat, ráadásul nagyon alacsony a hőmérséklet ennél a régi PC-nél ... ... a processzor nem haladja meg a 30-31 fokot, az internetes rendetlenségnél stb., Játékokban maximum 40-45 ... .videokártya 27 játékok nélkül / játékokkal maximum 30-32 .... ez 28-30 bázis talán még kisebb is. Ezek a bios beállítások;). Köszönöm a segítséget.

 13. Costelina - mondta

  Azt hiszem, a legjobb módja annak, hogy BIOS-ui által Cristi (miután flopy vagy stick)
  de csak akkor és csak akkor, ha szükséges,
  Eltört egy alaplap, így
  Én a Windows Update BIOS (vett egy újraindítás, és még nem kezdődött el egyáltalán)
  és dobta

 14. Daniels - mondta

  Helló,
  Kérem, segítsen, ha lehetséges ...
  Telepítettem wind7 és hívásfogadás CD-videokártya tehet valamit?

  PS. Ez a videó meo tetszett

  • Costelina - mondta

   lehet
   vezérlőpanel ======= programok futnak programok készült korábbi Windows-verzió === menetrend
   böngészhet jövő ====== kompatibilitás futtatható (video kártya driver mappát, amely
   vagy CD) kiválasztása, és válassza ki, milyen Windows-verzió, hogy a szállás válassza a Windows XP SP2
   telepítése után általában látsz egy nagy képet, és hozza meg ecranu hogyan befejezni, majd indítsa újra
   hogy nem így van, hogy minimalizálja ezt a képet, és folytassa az ablakot kompatibilitás

   Ott jövő DAI ÉS MENT seting akkor alig végzett a szoftver telepítése és újraindítás
   mondja el, ha sikerült kilenc

 15. Ez lehet csatlakozni PC-2 kábeleket a nagyobb számítási sebességet, ha igen, hogyan?

  • Costelina - mondta

   Tudom, hogy
   "összekapcsolhat" két haddiskot egy raidben a nagyobb teljesítmény érdekében (olvasás - írás átadáskor
   magasabb)
   írjuk fel a keresési mezőbe, RAID és AHCI
   most nem hiszem, hogy érdekelne ilyesmi (véleményem), mert az SSD-k piacra kerültek

 16. Ez jó, de ez nem az, amit keresek, szeretnék egy nagyobb feldolgozási sebesség!

 17. Cosmin - mondta

  Hello! Telepítettem windows I 8.1.
  És szerettem volna telepíteni a "Counter Strike 1.6" -t, de nem működik. Amikor megrendelem az OpenGL-t, bezárja a játékomat, és elmondja, hogy ez a parancs nem kompatibilis a videokártyával.
  Amikor 7 ablakok minden tökéletes volt, a videó kártya és ugyanazt a parancsot. Tud valaki segíteni?

 18. Helló Van egy ASUS laptop, és volt a Windows rajta tegnap 8 8.1 telepíti a Windows, és nem engedi telepíteni az illesztőprogramot a videokártya (integrált) A Windows 8 .Precizez ahogy ment. Azt mondom, hogy ez a számítógép nem rendelkezik a minimális, vagy valami. Mit tehetek, hogy telepítse és CD-meghajtók, és megvan az ASUS honlapján, és így mondom. Kérjük, aki tudja, vagy aki már ebben a helyzetben, és rendezni a .Mi segítsen nekem köszönöm!

  • Azt hiszem, ez segít még ha adott néhány további részletet. Mi a pontos modell laptop. Nem csak ASUS. Grafikus meghajtó a 8 8.1 vagy? Talán segítene, ha reprodukálni pontosan a hiba.

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt javaslom, hogy telepítse a videoillesztő-programot a Windows Update segítségével. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor már van egy oktatóanyag erről a témáról, amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezőben talál: "Illesztőprogramok és nyelvi csomag telepítése a Windows Update segítségével"

 19. Cirstea - mondta

  Hello World. Nekem van egy probléma a Windows 8.1 ma lam zárak telepítése és ha kinyitom mozilla 2 oldalakon. Szeretem számítógép-alkatrészek: processzor GHz i3 330, 8 GForce videokártya RAM 650gb 4gb kérem, segítsen az MNE

  • Próbálja meg újratelepíteni Firefox és azokat a telepítés vagy frissítse a Flash Player.
   Ugyanakkor használható másik böngészőt, például az Internet Explorer vagy a Google Chrome.

  • Costelina - mondta

   próbáld frissítések a rendszer (mint ez, és lassan meghozza a szükséges illesztőprogramokat, videokártya, hang, hálózat)

   majd telepítse a Flash lejátszót IE 10

   ha telepíti egy másik böngészőt (Mozilla, Chrome, Safari) kell telepíteni flash player ismét, hogy a böngésző (ne felejtsük el telepíteni a flash, hogy legyen a fő böngésző)

   Flash lejátszót IE nem ugyanaz, mint a többi böngésző

  • Costelina - mondta

   Nagyon fontos

   ellenőrizze hőmérséklet (CPU, rendszer, videokártya), ha ez rendben van, hogy cserélni a tápegységet

   • Costelina - mondta

    Én történt

    Nekem van egy régebbi PC (amit csak a játékok)
    után tettem újra a Windows, amikor megkaptam a böngésző és flash-meghajtók, majd a semmiből tudott újraindítani;
    Vettem az összes alkatrészt ellenőrizni (mert nem tudtam megtalálni a számítógépre, és én is egy darabig, és én tudom, csukott szemmel)
    mindenki télen már dugja be az elektromos készülékek fűtésre és mert nem lesz outlet, hogy 220 1 vesszővel hiszem, érthető
    Nem is beszélve a jelenlegi ingadozások
    A finom, amíg nem változott a tápegység nem gondoltam arra,
    (a régi forrás nem érezte, hogy égne, természetesen működött, de a kondenzátorokat természetesen "elvették"

 20. Cirstea - mondta

  Ezt a munkát is elvégeztem ... még mindig összeomlik, és ha akkor is kinyitom a számítógépemet, amikor az elvégzi a gőz frissítést, összeomlik. Van Windows 8.1-em is, a Microsoft licencével

 21. alex - mondta

  Ki tud segíteni nekem ? Van egy noteszgépem (asus), és az ablakokat csak a stick (usb) hellp-re lehet telepíteni ... 2 GB RAM intelcore videokártya és 2,41 Ghz segítséget kérem ... milyen Windows működne?

  • Alex - mondta

   Azt hiszem, és a Windows 8.1 állna tisztességes. Van tutorial arról, hogyan kell telepíteni a Windows operációs rendszer, a gyártás egy bootolható USB stick, itt az oldalon. Miért nem próbálja meg telepíteni a Windows, és nézd meg, hogy köszönetet?

 22. Andrew - mondta

  fogadtatás
  Miért az én számítógép lefagy néhány hétig még le van zárva, miután visszatértünk után egy héttel azután minden zárolás után blokk 2 idők után 3 és 4 vagy este az időjárás, így a szülők azt mondják, hogy u kell menni szerelője hogy őt megjavítani, de tudom, hogy serviceman tudom kijavítani, de megmarad a hó, vagy 2 és újra előfordul Hogyan tovább blokkolja a számítógép lefagy mindent vagy szkennelni AVG és befagyasztotta, mit kell tennie, így ha semmit sem teszek az ablakokat, és hagyja, ablakok 8.1 egér úgyhogy megdermedt, és ha én vagyok a google vagy facebook youtube youtube tudate hangokat hallotok, és nem tudom, mit tegyek Hogyan oldja meg a problémát Köszönöm !!!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.