Elrejtik állapota olvasni »vagy« X típusú „Facebook Chat

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban meglátjuk, hogyan tehetjük barátainknak, akikkel a Facebook Csevegésben beszélgetünk, már nem lesznek „látva” vagy „X típusú…”
Mindannyian a Facebook-ot használjuk, nem csak a nyaralásra készített fényképek elküldésére, hanem a barátokkal, a családdal vagy a szeretteinkkel való kommunikációra is. Tudom, hogy képmutatónak fogom hangolni, de el kell ismernünk, hogy gyakran sietve kommunikálunk néhány emberrel, mert eladósodtak vagyunk, sajnálkozva vagy miért nem félünk. A kapcsolatban álló személyek a Facebook csevegő segítségével tesztelik vagy megfigyelik a partner hűségét, hogy megtekintsék, mikor volt utoljára aktív a Facebook csevegésben, mikor, mikor olvasották el az elküldött üzenetet.
Noha a Facebook nem nyújt lehetőséget arra, hogy letiltjuk a „látott” állapotot a Facebook csevegésben, vagy a „Maria type…” letiltását, ezeket a dolgokat a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészők bővítményeivel is megtehetjük.
A két extesii használt a bemutató is SeenBlock és a Facebook Láthatatlan, hogy megtalálja a Chrome Webáruház és a Mozilla Firefox nevű láthatatlan.
E három kiterjesztés segítségével az elrejtett emberek nem fogják látni az „látott” vagy az „X típusú…” állapotot, amikor elolvasják üzenetüket, vagy amikor a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngészővel válaszolnak rájuk.
Facebook Unseen for Chrome
SeenBlock Chrome
Láthatatlan a Firefox


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Nagyon jó bemutató. Egyébként, ha a jövőben megteheti a '' Hogyan láthatjuk, hogy ki volt online a facebook-on a baráti listánkból, amikor delegáltak, kikapcsoltuk a számítógépet, így reggel láthatjuk, hogy ki és mikor jelentkezett be bejelentkezve '' Tudom, hogy vannak alkalmazások a facebook-on. Csak te tudsz magyarázni szépen.

      • Nem is tudom, talán vannak olyan alkalmazások, hogy elmondjam, ki volt online a listából, és mikor, és hogy az állam egyszerű elméletben (nem alkalmazások, mint a Ki nézett profilom a facebook-on az összes külföldi) tehet a totorial.

        • Látom, hogy ragaszkodik hozzá, és makacsul kért olyan alkalmazásokat, amelyek nem léteznek, vagy ha léteznek, ezek csak tények. Lehet, hogy vannak olyan alkalmazások, mint például: Ki látta a profilomat az összes idegennek a Facebookon), amelyek mindenki tudja, hogy ostobaság. Keressen, és talán talál valami hasonlót. Sokkal valószínűbb, hogy ha letölt egy alkalmazást, amely megígéri, hogy megteszi a kívánt dolgot, akkor vírus fertőzött meg. Siker!

  • Nem bízom az ilyen kiterjesztésekben, mert ha az fb-en működik, és közvetlenül a szerverről megmutatja, mennyi ideig olvasta az üzeneteket, akkor ezek a kiterjesztések nem fognak működni. ráadásul nem mindig működik 100% -ban a kiterjesztések, mint én, és ezek a kiterjesztések néha nem működnek.

  • Meg tudod csinálni egy tutorial, vagy bejelentését a szeptember végén a Microsoft ingyenes 15GB ad szabad teret onedrive. 30GB azaz összesen.

    PS Az üzenet hagyható jóvá, vagy nem, nem bűncselekmény. BAFTA-

  • Helló Adrian. kérlek felvilágosít engem, miért nem látom ezt videotutorial az Internet Explorer? tennie, hogy játszani néhány pontosabb ba. pontosabban, hogy visszahozza az betöltött és youtube.probabil köze van a jwplayer ?,, és ha igen, mi a teendő. (megjegyezve, hogy a Google Chrome játszani.

  • Szia! Van egy problémám, és nem tudom megoldani. A számítógépemről már nem tudok hozzáférni webhelyére: Telepítettem a Windows-ot, a Windows 7 Windows 8-at 32 bitesre fordítva, hiába. Próbáltam antivírus nélkül, antivírussal és hiába. Mit tehetek? Csak erre a webhelyre nem tudok hozzáférni, különben minden jól működik.

    • Beállította a szülői felügyeletet? Arra is gondolok, hogy „ásni”, szülői felügyelettel rendelkezett, vagy máshol, ahol véletlenül feltette a webhelyet, vagy beillesztette egy alkalmazásba (kiterjesztésbe) a böngészőben. Nincs más ötletem.

    • Kipróbált már több böngészőt? Pontosan mi történik, amikor megpróbál elérni a webhelyet? Milyen üzenetet kap? Nem töltődik be, az oldal üres?

  • Igen, a probléma az összes böngésző, az oldal nem töltődik be, de megoldottam. Levettem a router, és minden visszatér a normális kerékvágásba. A router az RDS. (ZTE)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.