Hogyan elrejteni aki lettem barátok a Facebook-on

Helló barátaim, a mai bemutatón látni fogjuk, hogyan tudjuk elrejteni, kikkel barátok vagyunk a Facebookon. Valószínűleg már észrevette, hogy amikor elfogadja valakinek a baráti kérelmét, barátai automatikusan értesülnek a hírcsatornájukban. Olyan üzeneteket fognak látni, mint: "X Y-vel barátkoztak" vagy "X Y-vel barátkoztak", "X most Y-vel barátok" vagy "X Y-vel barátkoztak".
Ez az értesítés jelenik meg a News Feed az ideje, hogy forduljon a barátok barátokká válnak, vagy fogadja el barátja kérésére más valakit.
Oka annak, hogy nem akarom, hogy mindenki tudja, ki nemrég lettek barátok is sok. Lehet, hogy el akarja fogadni barátság megkeresést korábbi / volt, és nem akarja tudni, hogy a jelenlegi / aktuális barátja, vagy szeretné, hogy fogadja el a barátja kérésére a személy, aki nem jól látta a baráti társaság vagy a rokonok és a példák is.
Nos, a "Cover Photo" vagy a "Cover Photo" "Activity Log" vagy "Activity Log" gombjaiban képesek vagyunk néhány kattintással letiltani ezeket az értesítéseket, amelyeket barátaink látnak a News-ban. Takarmányuk, amikor elfogadjuk egy személy barátjának kérését.
Lealkalmazás említett, és megmagyarázzák a videó bemutató, a barátok nem fogja tudni, hogy ki az utóbbi időben összebarátkozni sokatok ez alkalommal már nem halad át harcokban oly sokszor okozott szociális hálózati óriás Facebook


[hordozóazonosító = 1113 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • oktatóanyagot készíteni a kamerákról és a megfigyelő rendszerekről. felszerelés, beállítás .... dvr, nrv ... Szükségem van egy vezeték nélküli ip kamerára memóriakártyával és PTZ-vel. ha tudsz jóat, válaszolj nekem.

    • Számos oktatóprogram található a megfigyelő rendszerekről, amelyek megtalálhatók a jobb felső sarokban található "keresés" mezőben

      • da alex. amit mondtam, nem található a "keresés" fenti mezőben. Tudom, mit kértem. ha ez lenne ... már nem írnék. Ha linket akarsz hagyni nekem, talán nem találom. dvr beállítás és kültéri videokamera rögzítés. Problémáim vannak, hogy nem tudom beállítani a felvételt csak mozgatásra. teljes munkaidőben regisztrál, és nekem egy kicsit nehéz keresni egy bizonyos napot / órát. ha beállítom a mozgásrögzítést, akkor nem rögzíti. A video bemutatót csak az a helyszínen találtam, hogy egy beltéri tplink kamerát találtam.

        • Tudna segíteni azt
          Megszerzése csak egy útmutató, de segíthet valamit, azt mondta, Cristi abban a tutorial. Azt mondta, az elején, hogy szükség van néhány oktató telepítésével és beállításával kamerát, és azt hiszem, ez segít a meglévő útmutatók. Remélem, ez tutorisl is segít megtalálni az IP kamera. Pontosan erről van szó.

  • Adrian, a múltban megígérted nekünk, hogy készít egy oktatást a számítógép automatikus indításáról, anélkül, hogy manuálisan kellene indítania azt az esetleges áramkimaradás esetére.

    • Ez egyszerű! Bios-ból készült. Ehhez használja a jobb felső sarokban található keresőmezőt, hogy írjon „néhány rövid magyarázatot a bio-ról”, írja be és válassza ki a fiúk által készített első bemutatót. Ebben az oktatóanyagban megtalálja megoldását!

  • AM ORUGAMINTE AM A TRONSMART MK908 MINI PC szükségem nekem ACEA eszközök FLESUIT IN video bemutató nem megy le, hol lehet venni

    • Nézd meg itt itt . Talán segít. Nem teszteltem, hallottam, hogy Cristi mondott valamit a freaktab.com -ról abban az oktatóanyagban, és az oktatóanyag feletti szövegben szereplő hivatkozott szavak végtelen rom 1.5 voltak. Megkutattam és megtaláltam. Remélem hasznosnak találja. A jövőben kérjük, tegye meg a megjegyzést annak az oktatóanyagnak, amelybe a témát tartozik. Ez csak egy tipp a kommentárok szakaszának tisztán tartása érdekében, és egy esetleges vomnak, akinek problémája van a gyorsabb megoldás megtalálásában. Ne keverjük össze az almát a körtével. Csak tanács, remélem, nem bánja.

  • ASI Bárcsak VIDEOTUTORIAL A FL Studio A amiért nem megyek MP3 és egyesíti a macska MIDI ASI hogyan lehetne BAG NEGATÍV MP3

  • Hello! Szeretné, hogy a konzultáció a számítógépes konfigurációk (desktop). Szeretnénk, ha lehet a következő bemutató a legújabb konfiguráció, az utolsó ember a processzor, és ha meg tudod mondani nekem egy kártyát nekem az alapot, ami őszintén szólva én meg nagyon jó, mert sok új és hasznos technológiák és jó áron: Gigabite Z87X-D3H, ha ez érdemes megvenni, vagy kíván ajánlani egy placa.Comparatia is csinálni, miközben magyarázni, amikor tutorialul.La hogy ez a rendszer, és képes vagyok upgrade.Sistemul akarom kerülni, amíg a lei.Daca 2000 tudod, hogy konfigurációját ezen a nyáron recunoscator.Va köszönöm!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.