Ismerve valaki IP címét és helyét a Facebook, WhatsApp, Skype


Ismerve valaki IP címét és helyét a Facebook, WhatsApp, Skype
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan IP és helyét egy személy. Nem fogjuk használni kiegészítő szoftver, akkor nem kell telepíteni alkalmazásokat, bővítményeket vagy kiegészítőket a böngészőnek.

Miért vagyok valaki IP?

Ennek több oka lehet:
- egy barát elrejtőzik tőled, szükséged van rá, megütötte, és azt mondja, hogy nincs országban vagy a településen, és hogy nem találkozhat veled. Könnyedén megtudhatja, hogy igazat mond-e, vagy ha hazudik neked, megtudhatja, mi az IP-je, hol van
- van egy webhelyed, és statisztikát készíteni szeretne, hogy megnézze, hány felhasználót érdekli az Ön üzenete, a fotó, milyen böngészővel léptek be az Ön webhelyére, milyen operációs rendszert használtak, a rendszer melyik verzióját operációt, ahonnan az ISP (internetszolgáltató) érkezett az Ön webhelyére, milyen időtartamban.
- valaki zsarol téged, van egy kis gyanúsítottak köre, és kiderül, hogy melyik helyről teszik, melyik eszközről tudok képet adni arról, hogy ki lehet a zsaroló.
Nagyon gyakran az emberek, akik valóban zsaroló, akik jól ismerlek, az emberek tudják

Milyen egyéb információkat tudunk meg az IP-címet?

- hely
- nap, hónap, év és idő, amikor a személy elérte a linket, amelyen keresztül megkapjuk az IP-t
- a használt operációs rendszer és annak verziója
- a használt böngésző és annak verziója
- internetes társaság

Ismerve valaki IP címét és helyét a Facebook, WhatsApp, Skype

Hogyan működik Grabify?

Mint mondtam, nem fogjuk használni további szoftver bővítményeket vagy kiegészítőket a böngésző. Mi egy online szolgáltatást.
Mászni egy fotót, videót bármely szolgáltatás képmegosztó vagy videómegosztó (imgur, Dropbox, Google Drive, a YouTube, Instagram, Facebook), akkor hivatkoznak közzétett fotók (vagy feltöltött videó) beiiiesztőket helyezését Grabify .
A Grabify szolgáltatás nyomkövetési linket (nyomkövetést) generál, amely után lehetősége van arra, hogy elrejtsük, hogy a nyomkövetési kapcsolat barátságosabbá, kevésbé gyanúsá váljon. Ezt a Grabify által generált és elrejtett linket az "áldozat" eléréséhez adjuk meg, akinek IP-jét meg akarjuk tudni.
Amikor az "áldozat" eléri a linket, először átmegy a Grabify szolgáltatáson, majd eléri azt a fényképet, videót vagy cikket, amellyel rávesztettük az "áldozatot". Minden nagyon gyorsan megtörténik, az "áldozat" nem fogja tudni, hogy nyomokat és naplókat hagy a Grabify-on, vagy hogy megtudta az ő IP-jét.

...
Azt, hogy:
Hely telefonszám nélkül nettó SMS
Cerberus, lopásgátló application / hely ellenállás visszaállítás
Az IP telefon OTA frissítés gyorsabb

... lo

Video bemutató - Hogyan lehet megtudni valaki IP-címét és helyét a Facebookon, a WhatsAppon, a Skype-en



Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (36)

    • Nincs pontos hely, amely veled van. A város és esetleg a szolgáltató. Ez elavult ... Küld egy képet neki, hogy megtudja ip. Nagyszerű trükk. Most mindenkinek van dinamikus ip. És ha van ip, akkor mit csinálsz? Beolvassa az ont / modemet / útválasztót, vagy?
      "Áldozat" hallani :))))).

        • Elnézést, hogy zavarom, beszélhetnék veled részletesebben? Szeretnék tudni legalább azt a helyet, ahol írt nekem egy Facebook-profilt. Nem tudom befejezni őket! Köszönöm.

        • Szia, szeretném, ha segítene nekem egy Facebook-on, és van IP-címem, kérem, segítsen nekem, mert még mindig fenyegetésben vagyok, és szeretnék tudni legalább a helyszínt, nő vagyok, és ezért félek, hogy még mindig átkoz és fenyeget, kérem segítsen köszönöm

      • Hú, biztos vagy a régi, a régi és a régi módszeredben? Látja, hogy nagyvállalatoknál az optikai szálakon keresztül soha nem fogja megtudni a valódi IP-címet vagy helyet, különösen a Windows 10-n vagy akár a 11-en! Különösen az IPv6-on keresztül (például fedezze fel ezt a címet és a helyet fe80 :: c206: c3ff: fecc: 729c% 11), ezért ne írja, hogy itt gúnyolódik magával ... Újabb hexor és virtuális intelligenciája.!

  • ha e-mailt kapok telefonról, ahol engedélyezve van a mobil adatátvitel ... megtudhatom az ip-t, vagy meg tudom határozni, hogy honnan származik az e-mail?

  • jó! ADRIAN. A TUTORIAL már nem elérhető.
    ha megtaníthatsz, hogyan tanulhatok meg egy személy, aki a barátom egy másik oldalon? például a Tagged-en. Köszönöm előre.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.