Mintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. ASUS - mondta

  Adrian miért nem vettem észre, a srác, aki azt mondja, a Facebook globuletul fehér, úgyhogy csak semmi bár én már az összes tevékenység tettünk, és most már csak üres, csak tudom, hogy én kaptam a telefont android a facebook-on, és miután befejezte a munkát ott, mentünk után 1-2 óra beléptünk a PC a facebook-on, és kapsz értesítést, ha üres hiszem, mindent, amit mondanak, és nem volt bejelentés 2011 elég volt már csak a Nem, mi történt? Én obs. beléptek néhány fiktív az én kérelmek listájáról anélkül, hogy a barátom kérésére, egyszerűen be-és megadtam magamnak az egyiket, és kitalálni, hogy mi a fiókot letiltották Más szóval azt hiszem, ők voltak a hackerek sújtotta és magamnak szép és védelem 100 fiókot jelszóval karakterek és hackerek bejutását. Szóval üres lista nem töröl semmit, hogy én nem törölni!

  • Chirila adelina - mondta

   Van itt valaki, én regisztráció Én prblema-ri és megszemélyesíteni nekem .. nem tudtam, hogy ki ő?

 2. Tarlea Loredana - mondta

  Probléma van a facebook, ha tudok belépni adj aa tűnik, hogy a biztonsági tanúsítvány visszavonásra került ezen a honlapon. Hogyan tudom megjavítani?

  • Ellenőrizze a számítógép dátumát és időpontját.

   • Tarlea Loredana - mondta

    Megnéztem az időt és a dátumot a számítógép, és mi vissza 2 alkalommal. A probléma persista.Se tehet valamit?
    Köszönöm. 7 Windows Professional, amíg két nappal ezelőtt volt ez a probléma a Facebook. Meg kell telepítenie a Windows.

  • Van egy kérdésem ezer lefényképeztem fb lan jelentett állítsa ft és most sia készült más összefüggésben az összes képeimet, és nem tudom, mi a hosszabb, hogy mia ellopott néhány kép több személyi számítógép, de Leam hagyni tesztelheti kérem jó, hogy segítsen nekem megtalálni őt, vagy hogy neki már nem elégedett meg nevét, és a fotóimat sürgősen vizsgálja meg

 3. Marius - mondta

  érdekes lenne, hogy csinál egy videotutorial arról, hogyan kell telepíteni a GPS térkép Románia.

 4. Andrew - mondta

  Nagyon jó bemutató !!
  De Adrian, miért használja a Windows XP virtuális? Miért nem használ Win 7 vagy 8?

 5. Claudiu - mondta

  fogadtatás
  meg tudod csinálni a tutorial Yahoo Messenger?
  köszönöm

 6. adryano85 - mondta

  Adrian, ha tudsz segíteni nekem, és nekem valamit, ha tudod, 2 hónapja a számítógépet ellopták a házból, és az, aki ellopta ezer egység számológép, hozzászólás linkek a Facebook számla a következő napon, amikor nem volt olyan kap, mert ellopták, és máshol nem tudtam elmenni, mert nem kell, hogy számoljanak bárkinek. tudnál nekem segíteni valahogy az én PC-adat megy, hogy ellenőrizze a hálózati kártya MAC vagy Tudom ... ha én adom messenger címét vagy telefonszámát, hogy tudod magyarázni, mi a jobb ms

 7. Petrisor - mondta

  nekem azt mutatja, a dátum és az idő amikor bejelentkezett

 8. Petrisor - mondta

  nekem csak az aktuális munkamenet, de nem az utolsó. kell állítani valamit, hogy látni és ülések utoljára?

 9. AdrianGudus - mondta

  Petrisor:
  Jelenlegi doarsesiunea nekem megjelenik, de nem az utolsó. kell állítani valamit, hogy látni és ülések utoljára?

  Ha nem láthatók, és más ülés azt jelenti, hogy nincs más ülés. Már nincs bejelentkezve, és más PC-k, vagy más helyen vagy a többi böngésző vagy más operációs rendszert.

 10. Catalin - mondta

  A yahoo messenger nem tudod mit?

 11. AdrianGudus - mondta

  Catalin:
  A yahoo messenger nem tudod mit?

  Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: Honnan tudhatjuk, ha és amikor valaki használja a Yahoo fiókot, és Yahoo Messenger ID, nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a bemutató

 12. Viorel - mondta

  jó bemutató, kösz

 13. Mihai - mondta

  Google Mail nem csinál? A bemutató a Gmail

 14. AdrianGudus - mondta

  Mihai:
  Google Mail nem csinál? A bemutató a Gmail

  Már létezik! Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: Hogyan tudom engedélyezni vagy letiltani a Google fiókaktivitás, nyomja meg az Enter és meg fogja találni a tutorial.

 15. Sorin - mondta

  Érdekelne, hogy hogyan lehet mászni egy GIF képet a Facebook-on! Próbáltam a facebook látja jpeg, hogy nem mozog! különösen a kép már a számítógép!

 16. AdrianGudus - mondta

  Sorin:
  Érdekelne, hogy hogyan lehet mászni egy GIF képet a Facebook-on! Próbáltam a facebook látja jpeg, hogy nem mozog! különösen a kép már a számítógép!

  Sajnos a Facebook nem támogatja azt. Ez csak a Google Plus social network a Google. Előadás a social network Google Plus is van egy tutorial. Írja be a keresőmezőbe a tálaló, jobbra fent: Introduction Google Plus, a legmelegebb social network, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

 17. Sorin - mondta

  Köszönöm Adrian! Gyanítom nem támogatja, de azt hiszem, lehet, hogy a trükk. Egyébként köszönöm a választ!

 18. János Pál - mondta

  Hello emberek,
  valaki megváltoztatta a jelszót, és nem tudok Facebok használja a fiókot, akkor azt mondja, hogy átmenetileg felfüggesztették.
  Hogyan lehet ezt orvosolni?
  Sok liszt!

 19. dragos - mondta

  és ha az a személy, aki az én fb számla törölte az összes korábbi tevékenységek? csinálnak?

 20. adriana - mondta

  Köszönöm, hogy nekem ezt a lehetőséget, ahogy tudom, hogy láttam a ALTIII PUPICI PAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 21. Akarod látni a RASPUNSS mint mindig INCREC

 22. Hogyan Sall őrmester 2 facebook fiókok miau megtört egy hét alatt?

 23. Elena Bogdan Vasile - mondta

  Tudja valaki, hogyan találjuk ki, aki úgy nézett ki a facebook-on keresve a fiók nevét? (Tehát ha mi nem fér jelszó). Köszönöm!

 24. Elena Bogdan Vasile - mondta

  hogyan lehet megtudni, ha valaki úgy néz ki, a mi facebook számla? (tehát nem, ha hozzá az oldalhoz) Köszönjük!

 25. Ionut - mondta

  Szia Cristi, segíteni akarok valamit, azt hiszem, hogy valaki hogy a számítógépen, mentem a facebook-on rendben van, én csak azt mutatják, a városban, de legyen szíves mondja meg, miért bekapcsolni a webcam ? Lehetséges, hogy az egyén lép a számítógép eléréséhez USB Video Device, és onnan a szobámba, és indítsa el kémkedett utánam? Hadd mondjam el, miért, látom hirtelen bekapcsol, és ha találok a szobába, és háttal a falnak, hogy mondjak, vagy fel az ujjam a lencse, nem tart sokáig, és a fény kialszik, talán az egyéni és rájött, hogy kaptam, hogy valaki üldöz engem? "már beolvasott a víruskereső .. és én nem találtam olyan vírus, segíts nekem, ha tudsz, és mondd ki neki, hogy én is perelni, és még százalékában a károk, amelyek szükségessé teszik, azt hiszem, aki, de nem tudom bizonyítani, és nem jó verést arra utal, hogy ő tudja, hogy nézek ki, és van egy ház elegáns és stb :)) engem úgy segéljen?

 26. Bianca - mondta

  Honnan tudom, hogy ki nézte a Facebook?

 27. Ionut - mondta

  adrian sall Van egy prob ... Volt valaki fb tulajdonosi és most nem lehet, hogy mit tegyen, vagy GRT profilu mi történt, amikor kapok rá AMI szerint chestaia
  Kért oldal nem található ..

  Lehet, hogy követ egy elavult linket, vagy lehet, hogy elgépelt címét. , Hogy néhány különbség számít kisbetű / nagybetű.

  Otthon


  Vissza az előző oldalra
  kérem, segítsen nekem, és min ...

 28. Adrian Gudus - mondta

  Ionut:
  adrian sall Van egy prob ... Volt valaki fb tulajdonosi és most nem lehet, hogy mit tegyen, vagy GRT profilu mi történt, amikor kapok rá AMI szerint chestaia
  Kért oldal nem található ..

  Lehet, hogy követ egy elavult linket, vagy lehet, hogy elgépelt címét. , Hogy néhány különbség számít kisbetű / nagybetű.

  Otthon


  Vissza az előző oldalra kérem, segítsen nekem, és min ...

  Az a személy, letiltott téged. Akkor már nem megtekintheti fiókját.

 29. Ionut - mondta

  hello ... például csak nézz rám bejelentkezve folyamatban ... különben nem fakitermelés régi ... azt mondják, hogy bejelentkezett egy barátom a vegyületek kakukk ATEV óra előtt és nem fordul elő, hogy amíg a napló mondta ...

 30. Én csak akkor jelenik meg IP.ul hely, nem a készülék típusától vagy különböző böngészőkben beléptem.
  Ha valaki blokkolja a fb.ul mit tegyek? meddig vissza?

 31. Alexandra - mondta

  Jó. Ezer aktív ülés tűnik számomra az egyetlen út: "Az aktuális munkamenet
  Tartózkodási hely: Alexandria, TR, RO (kb.)
  Típus: Safari WinXP ", nem annyira tőled. Ez normális? Úgy értem, hogy tudom, ha valaki jött a Facebook, és ki volt az?

 32. Helló,

  Nekem van egy probléma, hogy én nem találtam megoldást ...
  Az én aktív kapcsolat csak akkor jelenik meg aktuális munkamenetet, én záró tevékenységet.
  Hely: Snagov, B, E (kb.)
  Típus: Chrome Win7 ...... Én még soha nem voltam itt! Sem más oldalakon, hogy én ebben a részben felsorolt. Már változtatott jelszavak, én is törölte a fiókot, tettem egy másik, és hamis!
  Mit gondolsz tehettem volna ebben a helyzetben?

  Köszönjük!

 33. Hello, van egy kérdésem. Én egy bottal 2 nap RDS-RCS mind szép és jó .. amíg akartam bejelentkezni a facebook-on, s megjelent a bejelentkezési oldalon a telefon .. talán, hogy hogyan tudnám visszaadni a normális net figyelembe véve, hogy én akartam, hogy ragaszkodni 100 mb és a maximális 200 KBS. Előre is köszönöm

 34. Adrian Gudus - mondta

  Claudiu:
  fogadtatás
  meg tudod csinálni a tutorial Yahoo Messenger?
  köszönöm

  Már bemutató a témában, írja be a keresőmezőbe: "Honnan tudjuk, hogy ha és amikor valaki használja a Yahoo fiókot, és Yahoo Messenger ID" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.

  • Adrian Gudus: Már bemutató a témában, írja be a keresőmezőbe: "Honnan tudjuk, hogy ha és amikor valaki használja a Yahoo fiókot, és Yahoo Messenger ID" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.


   Adrian Gudus: Már bemutató a témában, írja be a keresőmezőbe: "Honnan tudjuk, hogy ha és amikor valaki használja a Yahoo fiókot, és Yahoo Messenger ID" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.


   Adrian Gudus: Már bemutató a témában, írja be a keresőmezőbe: "Honnan tudjuk, hogy ha és amikor valaki használja a Yahoo fiókot, és Yahoo Messenger ID" nyomja meg az Enter billentyűt, és meg fogja találni a tutorial.


 35. Jó. Azt találták, hogy tudok letölteni egy példányt a Facebook számla információk, képek, beszélgetések, stb. Van ötleted, meddig jutok mail információt?

 36. Mihaela - mondta

  Buna.Am ellenőrizte a beállításokat fb, és nézd meg a jelenlegi ülésen helyem, aztán megnéztem a következő nap, és azt vettem észre, hogy bár ez ugyanaz az operációs rendszer, ugyanaz a böngésző shcimbase elhelyezkedés és ip.ul. , Ne dc, mert én voltam, az ugyanazon a számítógépen. M.am ip.ul szerint is dinamikusan cliknet van internet, de amikor futottam ellenőrzése yahoo munka, van egy ip után ip 2 3 nap jelenik meg a különböző, de ha ez a dinamikus, nem meg kell változtatni minden alkalommal, amikor bekapcsolja pc.ul?

 37. Azt akarom tudni, hogy ki lépett fiókom facebook póker A Yahoo Messenger?

 38. Jó toturor! kérem, segítsen nekem, ha tudja, vagy ha lehetséges! Van egy facebook számla és a jelszó megváltozott, és most már nem férnek hozzá, hogy figyelembe. Szeretném, ha meg tudod mondani, hogyan lehet megtalálni a helyét az utóbbi időben a jelszó megváltozott ... ha ez lehetséges, hogy megtalálja. Nagyon szépen köszönöm, remélem én értem, és azt kívánom, bárcsak megtalálja, melyik hely (város, falu, stb.) Megváltozott! Üdv mindenkinek!

 39. Octavian Gabriel - mondta

  valaki pózol, mint "én" már barátai közös velem (említése facebook). Nem tudom, hogy mi a teendő, ha adsz személy kereső megítélése szerint nem, de néhány barátom is. stóla és profil kép, egy kurva! pls válasz vár

 40. iulia - mondta

  Hogyan tudom megnézni a régi aktív ülés. Csak az aktuális ezeregy órával.

 41. diana Deliu - mondta

  Gyanús tevékenységet észlelt a Facebook számla, és azt ideiglenesen felfüggesztették általános biztonság biztonság. Valószínű, hogy a fiókjával eredményeként a jelszó beírására a honlapon úgy néz ki, mint a Facebook. Ez a fajta támadás néven ismert adathalászat ................... Úgy jelenik meg, ha tudok regisztrálni, és írd meg a jelenleg felfüggesztett, mert nustiu ahol édesanyja beiratkozott. Kérjük spunetimi rögzíti, hogy van?

 42. Gabriela - mondta

  Hogyan távolíthatok el egy helyet a "ÜLÉSEK aktív"? (Azaz Account Settings, ahol LÁTHATÓ helyen és időben, amikor a Facebook a különböző városokban)??

 43. Gabriela - mondta

  Hogyan kell törölni a helyet "aktív ülés"? (Vagyis a fiók beállítások részben aktív ülés, ahol nem az a hely, ahol csatlakozik a Facebook-on)

 44. ANCA - mondta

  A barátom, aki azt hozz facebook azt mondta, elérhető a social network késő esti órákban az éjszaka. ami nem történt meg a valóságban, de még óra kétes archívum az én IP. nem él senki, én nem ismerek senkit, de őt jelszót. Szóval, hogy ez lehetséges. Él Amerikában.

 45. ramona - mondta

  BUNA.poti rog.mi.a segíteni bejutni valaki a facebook-on, és mi.a törölt néhány barátom .. de kaptam a rossz ek biztonsági beállításokat mi.a eltávolította az összes aktív ülés, és nem látom, hogy belépett respectiva.ma ember segít kideríteni, ki az?-e bármilyen módon, hogy aki az én fb? ajuta.ma kérem

 46. dana - mondta

  Én Facebok véve azt, hogy megtört - és az e-mail jelszó, amit bejelentkezve Én alapvetően nem férnek hozzá a számla, de úgy látom, hogy az általa használt vineva hogyan törli véglegesen tudni, hogy hozzon létre egy másik címre e-mail, hogy én vagy bejelentkezve?

 47. Gabriella - mondta

  Fogalma sincs, hogyan kell csinálni, hogy a fiókomban a Facebook-on
  30 beragadt a nap, de azt mondja, nem tudja elküldeni kéréseket csak barátok, de az a helyzet, nem tudom meg a helyet
  és mégis itt van ... azt mondja, hogy a címet, jelszót, és ha adok ok link jelenik meg a https://www.facebook.com/checkpoint/?next segítsen nekem legyen szíves? Én visszaszerezni számlám ......: ((

 48. Nicoleta - mondta

  JÓ, azt akarom, hogy segítsen nekem egy évvel ezelőtt, vagy úgy volt egy facebook számla és az ex-férjem megváltoztatta a jelszót, szeretném tudni, hogy tudsz nekem segíteni tudja a jelszavam

 49. Armin - mondta

  Hello, van és információra van szükségük. Hogyan tudom megnézni, hogy ha valaki a Facebook számla? Én zúzva fiók jelszavát, és nézek ki a normál, de mások megváltozott. Én átmenetileg letiltotta a fiók, akkor még mindig, hogy mi változott, amikor lehetővé teszi, hogy újra? Előre is köszönöm

 50. Én csak menni, ahol u utolsó bejelentkezése
  Én nem jelenik meg minden bejelentkezést nemében a múlt héten

  + Azt akarom tudni, hogy én találtam meg a jelszót a fiók, amely bejelentkezett tudva én pc

  Előre is köszönöm

 51. cristy1110 - mondta

  Hosszú idő, amikor elérheti a linket a Facebook block-számítógép újraindul. ez a probléma? beszélve arról, hogy a más oldalakra nem jelentkezik probléma. mostanában már eltávolította, majd újra a két böngésző alapvető, de más problémák, de ez a probléma származik a számítás.

 52. Roberta - mondta

  Az aktív munkamenet tűnik számomra, csak a jelenlegi ... olvastam más oldalakon, hogy úgy tűnik, az utolsó bejelentkezések, hol nem le, nem jelentkeztünk be, szóval nem úgy tűnik, hogy nekem egy listát az aktív session?

 53. Ancuta - mondta

  Hello! Én Ancuta, és néhány érdekességet! Valaki belépett a főoldalon nevezetesen a Facebook, és megváltoztatta a jelszót, és a Facebook és a Yahoo Messenger, és most már nem tudok változtatni, így tudok a Facebook számla! Mit tehetek? Kérem, segítsen nekem!

 54. carmen - mondta

  Ha megváltoztatta a jelszót, nem jelenik meg ott, mint ahol elérhető, miután tudom megváltoztatni? Elkövettem azt a hibát, hogy változtassa meg, mielőtt megláttam a bemutató .. van egy másik lehetőség SA hozzak?

 55. Corne - mondta

  Szia Nekem van egy kérdés, és talán akkor kap egy ötletet, tisztázni magam. Én többször rögzítheti a személyes FB. Néhány hét múlva örökké, de a telefon nem haza, hanem egy másik helyen, egy másik városban. Én abban a városban, és nem nyom, úgy tűnik, a telefonom bejelentkezik, hogy az IP furcsa. Futottam ki, és újra próbálkozott az aktivációs kódot a telefon. Én Védelmi ugyanazon a helyen, ha letiltja a telefont, azt látom, hogy meg kell locgez újra. Nem tudom, mi történik. Valami ötlet? Köszönöm.

 56. alex - mondta

  Úgy nézett ki, és most már szimulálni veszteséget jelszót. Ha rákattint az "elfelejtett jelszó" meg kell adnia az e-mail használt bejelentkezni a Facebook vagy a neve, ha nem adott meg semmilyen. van facebook telefont, hogy az emberek a Facebook küldhet egy kódot a jelszó visszaállításához. Ha az e-mail azt nem tudod ezt a lehetőséget nem. Van, hogy képes küldeni a kódot e-mailben. Ha még nem adott meg semmilyen. Telefon és e-mail nem férnek másik verziója nem hiszem, hogy

 57. Ioana - mondta

  Nem tudom, mi történik, nem tudok csatlakozni Facebok, váltottam a jelszót, és mindent, és nem tudok csatlakozni az én Facebok PTR küldött egy jelszó-visszaállító kódot, írjuk be azt, és azt mondja, ez helytelen. Aki nekem segíteni. Köszönöm

 58. Alin - mondta

  Helló, kerestem az interneten, de nem találtam. Küldök ezt az üzenetet, talán tud nekem segíteni, hogyan lehet megtalálni egy ip facebook? Köszönöm a választ!

 59. Szia, látom, hogy jó vagy társadalmi számlák, van egy probléma a fb és mailu valaki megváltoztatta a jelszót, mit lehet tenni? Van egy esélyt, hogy visszaszerezze? kérem, segítsen nekem id és hagyja, hogy van ez, ha tudod, hogyan kell megjavítani ... és add nekem a mail mesj lu feleségem az esetre, ha sikerül a jelszavakat .ms sok reményt, hogy amint a mesj ms ms. gentilu00 id

 60. mitaftyn - mondta

  Ez nagyon egyszerű, ha van hozzáférése az áldozat számítógépén.
  My Services [Email protected]
  Az óra küld nekem levelet.

 61. elena - mondta

  a kitettség a cikk, nem adok a feladat, mint a mai, hogyan látja a munka több napon keresztül?

 62. Cristina - mondta

  Valaki elérhető facebook számla, adott néhány linkeket megosztani, és teszi kérések barátok (kb 200). Miután megváltoztattam a jelszót tanultam Active Sessions, de most már nem mutatják ki, és ahol elérhető a számla a múltban. Hogyan tudom visszaállítani a korábbi elérése listán? Szeretném látni, aki hozzáfért a fiókom!

 63. Elena - mondta

  Mi történhet egy személyiséget, hogy bement egy másik személy számlájára a Facebookon? Én

 64. Maria - mondta

  Van egy nagy probléma nem tudja megoldani. Igazán tudják a személy, aki a múltban a barátom volt. Ne hagyd, hogy van egy másik Facebook számla. Az első számla sikerül törni. Nem bánom, ez a gesztus minden ... mert semmi köze hozzá. De a probléma teendő, ha egy újabb fiókot a Facebook-on a következő napon legkésőbb amikor felfedezték le rólam. Úgy értem, amikor megpróbálok bejelentkezni az új fiók használatáról Facebook azt mondja, ez ki van kapcsolva. Hogyan lehetséges az, hogy valaki kikapcsolja a Facebook. Van egy lehetőség, hogy blokk fel neki, mert ő és a barátai megpróbáltam és semmi. Get valaki. Csak azt szeretném tudni, hogyan tudok csinálni, hogy a profilom, az emberek nem egy listát a barátok, hogy hozzáférjenek a profil úgy tűnik, hogy azokat csak az „Add Friend” a „Follow” és a „Message” a lehetőséget, hogy a „több”, ahol levelet „blokk” vagy a „jelentés” akkor is, ha a barátok, hogy nem jelennek meg az alábbi „Tovább”, ahol azt mondja: „jelentés” „block” és a dolog. Ez valószínűleg nem lesz képes, hogy nekem ezt a jelentést spam vagy kikapcsolása fiókomban. Nagyon szép Kérem segítsenek! KÉRLEK! Belefáradtam, hogy én letilthatja a fiókot teszek, mert ez azt jelenti, mail és egyéb emlékezni egy másik jelszót minden fiókot. És nem, nem letiltani facebook, de Ő. Köszönöm.

 65. nyugalom - mondta

  Hétfő reggel a 10 én írt a Facebook-on egy képet egy meztelen csecsemő, aki egy üzenetet nedandu.mi észre valaki, hogy adjon nekem egy jelentést, és így azt közölték, hogy az én facebook.ul 72 blokkolva volt az óra. A probléma az, hogy a 72 óra telt el, de még mindig nem tud a facebook-on. Mi folyik itt? Megvan az interneten a telefonon.

 66. nyugalom - mondta

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hétfőn mintegy 10 feladtam a számlámon

 67. nyugalom - mondta

  Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hétfőn mintegy 10 I posat én facebook számla képet az interneten egy meztelen csecsemő, aki egy üzenetet. Néhány perc múlva vissza akartam vágni a facebook-on, de azt mondták, hogy blokkolja ezeket a 72 óra egy barát a Facebook-on tett jelentést a képet küldte nekem. 72 óra telt el, de még mindig nem tud a facebook-on. mi történik?

 68. Cris - mondta

  Sziasztok. Mi történik, ha az IP-címet a Facebook (utolsó ülés) nem esik egybe, hogy az internet? Néhány hozzászólás a Facebook-on láttak egy bizonyos időben, bár az én időm, hogy láttam az üzenet ugyanaz volt, mint a laptop, mintha valaki látta az üzenetet előttem. Megváltoztattam a jelszót, mert észrevettem egy furcsa mozgást az értesítési sávban, üzenetek, csakúgy, mint valaki, vagy csak frissíteni ... látom máshol? :))

 69. Van egy jó lekérdezéseket tud valaki segíteni? Én VB barátnőmmel of England és a munkamenet Spanyolország Madrid nézek ki, mint Megkérdeztem, hol és ő azt mondta, Angliában és számot hív engem megérteni, miért Angliában nem mutatott nekem egy másik országban

 70. Basil crapper onisor - mondta

  Ahogy Sami'm jelszavát da Facebok

 71. Eliza - mondta

  Ez nem létezik, csak úgy tűnik, hogy nekem annyi helyét és az eszköz típusát és nem jelenik meg a többi nap

 72. Catalin - mondta

  jó! Valaki módosította facebook jelszavát veszi meg tudtam tanulni a jelszavát?
  van-e mód?

 73. Gabriela - mondta

  2 héttel ezelőtt valaki betört a jelszó Facebook és email.imi posta és azzal fenyeget, mind barátok listáját, és hagyja, hogy mindenféle hozzászólás vulgare.mi én újabb és újabb e-mail fiók facebook.dar kérem, mondja meg hogyan kell csinálni a régi blokk ... .Mi sürgős mondani, hogy az, ami veszélyt miatt meu.multumesc

 74. Tatiana - mondta

  Ma valaki küldött nekem ... .I elfogadta a barátom kérésére, és abban a pillanatban, én kiürítették profil ... Én semmi ... .I elvesztette minden lemezét képekkel és dalok ... Hogyan tudok letölteni őket.

  • Camus - mondta

   akkor felejtsd el ... egy másik alkalommal már nem fogadja el, hogy minden cocalarii vagy az emberek, akik nem tudják, vagy nem tudom én, és hogy olyan betegsége van róluk ... a több szem. Barátok listája ... Butaság ..UNEORI nemcsak nem fáj, de a költség ...

 75. iasensky - mondta

  A chat jelenik meg az emberek, akik nem rendelkeznek barátok?

 76. Andrew - mondta

  Szia Nekem van egy probléma, amit véletlenül otthagyta az iskolát, hogy fiókadat és nyitott vagyok, hogy lezárja a biztonsági azaz Rogge figyelembe, ahogy megy, vagy aki a POTE info az én facebook számla

 77. Maria Armina - mondta

  Jó néhány nappal ezelőtt számlám volt pirateat és címkézett összes barátom a facebook-on néhány videót felnőtt emberek facebook miau mondta megváltoztatni a jelszót schimbato és most, amikor akarok aláírni nekem úgy tűnik, egy másik számlát üres nevét kérjük Sami ajutatima szép régi számla recuperz nem tudom, hol máshol aelez

 78. Mariana Ionele - mondta

  Mindkét facebook fiókot és jelszót is elment, és nem tudok bejelentkezni. Mit kell tennem, hogy el kell ismerni, és visszaszerezze a számla és a barátok?

 79. Salut!
  Tudsz mondani nekem, ha tudsz, és ha igen, hogyan tudom blokkeszközökhöz hosszabb csatlakozni a Google-fiókot.
  Előre is köszönöm!

 80. Traian Stanciu - mondta

  valaki megváltoztatta a facebook jelszó ... Hogyan rez probléma ... multukesc

 81. Dymy - mondta

  Azt hiszem, valaki jött a Facebook számla, nézek ip.ul
  Hogyan lehet megtudni, hogy az eredete ennek a vizsgálati időszak alatt. ?

 82. SÜRGŐS !!!! Egy személy adott mi.a mail címét és jelszavát a Facebook számla. Eszerint, elmentem egyszer májusban. Ez a személy volt probléma aláírásával ma reggel, és elküldte mi.a screenshot ip időpontban és helyen telefon modell, amely hozzáfért fiókjához.
  Ez a személy az Egyesült Államokban, és hogy HUAWEI
  Én Romániában és tartozom LG SPIRIT
  A probléma az, hogy az elmúlt hónapokban 2 én még nem használta a fiókot. Ebben az esetben, hogy miért mentem 2 napja? Kérem, segítsen nekem egyértelmű választ, és 100% biztos. SÜRGŐS!

 83. Beni hurmuzache - mondta

  Hello! Valaki betört egy hete facebooku került screenshotok intim beszélgetni a különböző emberek, és hogyan, hogy kitaláljuk a helyét felbomlott a Facebook?
  Most én vissza, de szeretnék tudni helyét kitalálni, hogy ki ő, deoarce van szívem őket.
  Köszönjük!

  • Adrian Gudus - mondta

   Igen Játssz a videó bemutató, és látni, hogy fej-farok. A videó bemutató megmutatom, hogyan kell látni, aki használja a fiókját. Emellett ott jelenik meg a helyet, ahová tette, és a használt eszközök és az IP

 84. Enache - mondta

  Ziua.O jó kérdés: hogyan lehetséges, hogy egy facebook fiók zárva (a kérelmet kifejezetten Close), mint egy másik linket loggia facebook számla zárva? Kösz.

  • Adrian Gudus - mondta

   A bemutató a „Hogyan ideiglenes letiltása vagy véglegesen törölni a Facebook számla, mint” megtalálja a keresőmező segítségével a jobb felső, a jobb?
   Azt mondta, hogy még ha a fiók bezárásával ez nem történik meg azonnal. Mert 14 napon (ez volt akkor, abban az időben, én tettem bemutató), ha úgy döntött, hogy zárja be a fiókot, nem kell jelentkezned magát vagy egyáltalán fog fordulni fiókot, és törölje azt automatikusan törlésre kerül.
   Tekintettel erre, tud valaki közel áll hozzád megállapította vagy ellopták a jelszavát, és bejelentkezett fiókjába ebben 14 napig.
   Azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be a fiókjába, zárja be az összes ülés, ahol tartózkodott bejelentkezve, ahogy ez a bemutató, változtassa meg a jelszavát, majd ezután újra a fiók törlése, amint az a bemutató, hogy én azt fentebb már említettük, hogy megtalálja a keresőmező jobb felső.

 85. vasile popan - mondta

  Nem lehet hozzáférni a faceboochoz, csak megtekintheti a barátok hozzászólásait, ???

 86. Szia, én vagyok Cristina problémája elég kérem, segítsen nekem, ha van egy barát fb látok profil látok barátok minden adatot, de nem látom az időrend megmutatja 2 körökben, hogy folyamatosan forog, mint néz ki, de nem működik egyáltalán köszönöm előre

 87. Mihalache Dan - mondta

  Dk adja meg a gmail címét, mi történhet

 88. Camy - mondta

  Segíts a Yahoo-on, a Google-címekben, a több Facebook-os oldalakon, amelyeket valaki nem tud hozzáférni, megkértem az azonosítót, a közleményt, hogy eljuthassak az oldalhoz, és nem tudtam, mi történhet segíteni nekem igen nem problémákat, biztonságos facebook-oldalaimat ismeretlen számmal szeretném, amit szeretem, hogy az e-mail tulajdonos nem tud beírni, mit tegyek

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.