Cryptophane, a gyors fájl titkosító programot

Szia barátok, ma majd meglátjuk, mit lehet tenni a biztonsági és biztonságos cseréje üzeneteket.
Mindannyian privát üzenetek küldését és fogadását, ezeket az üzeneteket kell, hogy maradjon magán, ha valaki betör a Facebook számla, messenger, gmail, stb
A maximális biztonság kell titkosítja az adatokat, ez azt jelenti, hogy bárki, aki az a kezüket az adatok nem olvashatók. Ott lesz csak néhány fájlt titkosítva nincs értelme a támadó / hacker, és nyugodt lehet, hogy a személyes adatok továbbra is magán.
A szoftver, amit használunk ma hívták Cryptophane, ingyenes és letölthető a Google Code (linkek alább).
Cryptophane tudja, hogyan kell csinálni, de ma többet én már most látható az alapja egy egyszerű jelszó alapú titkosítást. Ha érdekel, teszek egy második rész, ahol megmutatom, hogyan kell használni, hogy a legteljesebb. A legtöbb csak akkor kell egy vékony réteg biztonsági közelállókkal a szemét.
Titkosítja az adatokat fel lehet használni, és TrueCrypt program, amit tettek, és a bemutató egy ideje. Az igazi kriptában valamit különböző lehetőségeket, hogy segíthet néhányan igényű.
Mondd el a megjegyzések rovatban, mit szeretne látni az adattitkosítás és adatbiztonsági általában.
Letöltés Cryptophane (Google Code)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Szia Cristi, ami tabletta vásárolni, és amit mondok választani:

    Sony Tablet Z-LTE
    -Samsung Galaxy Tab 3 P5200
    -Samsung Galaxy N8000 vagy N8020
    EVOLIO-Quadra (az IT-terület azt mondják, hogy rendben van)
    -Aliview HD 9.7 hüvelykes (képernyőfelbontás 2046x1536)
    Mit javasol akarok quad-core processzor, ram, és 2G 3gb vagy 4G attól függ, mit ajánl, vagy csinál egy tutorial ezen, vagy milyen könnyen döntetlen pontokat. Hello!

  • Igen, szép Cristi bemutató, de mielőtt elkészítetted a 30/60 perces oktatóanyagokat, most látom, hogy nagyon rövidre teszi őket, valami történt :)

  • AurelIgen Cristi szép bemutató, de mielőtt csinált oktató 30 / 60 perc, most látom, hogy te nagyon rövid, valami történt

    Az átlagos látogató videotutorial.ro nem néz több mint egy percig 5 tutorial.
    Nem akarom untatni az embereket, igyekszem koncentrálni annyi információ oktatóanyagok 5 10-perc.
    Miután az online 5 évek során arra a következtetésre jutott, hogy az emberek meg akarják tanulni a dolgokat gyorsan, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy fog kinézni a néhány nap csak tanult.
    Nem tudjuk megváltoztatni az embereket, csak próbálok segíteni, és azokat az étvágyat a technológia. Amellett, próbálják tartani őket lépést az új technológiákat.

  • AndersonSzia Cristi, ami tabletta vásárolni, és megmondja, mit kell választani:

    Sony Tablet Z-LTE-Samsung Galaxy Tab, a Samsung Galaxy N3 5200 P8000 vagy N8020-EVOLIO Quadra (az IT-terület mondd, hogy rendben) Aliview HD 9.7 inch (képernyőfelbontás × 2046 1536) Mit ajánl akarok quad- core, ram, és 2G 3gb vagy 4G attól függ, mit ajánl, vagy egy tutorial ezen, vagy milyen könnyen döntetlen pontokat. Hello!

    Jó, hogy van egy kis türelemmel, hamarosan kijön Qualcom Snapdragon tabletta 800. Ez a legjobb rendszer chip most.

  • Cristian Cismaru: Átlagos látogató videotutorial.ro nem néz több mint egy percig 5 tutorial. Nem akarom untatni az embereket, igyekszem koncentrálni annyi információ oktatóanyagok 5 10-perc. Miután az online 5 évek során arra a következtetésre jutott, hogy az emberek meg akarják tanulni a dolgokat gyorsan, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy fog kinézni a néhány nap csak tanult. Nem tudjuk megváltoztatni az embereket, csak próbálok segíteni, és azokat az étvágyat a technológia. Amellett, próbálják tartani őket lépést az új technológiákat.

    Értem, köszönöm a választ. Nagyon szép, mindenki tudni fogja, hogy mind tanulni, és tudja, hogyan kell manipulálni a PC és a szoftverek egyszerű.
    Őszintén nézni őket egészen értem is, hogy csinál perces 30 40 stb igen részletesen elmagyarázza, stb
    A siker folytatódott videotuturial egy weboldal szentelt Romániában

  • Alternatív megoldás: EncryptOnClick, ez sokkal egyszerűbb és ... a fájlokat nem lehet visszafejteni egyetlen ismert módszerrel sem. 256 bites AES titkosítást használ

  • Lee Ho Shit: Alternative: EncryptOnClick, ez sokkal egyszerűbb és ... fájlokat nem lehet visszafejteni bármilyen ismert módszerrel. Használja 256 bites AES titkosítás

    Azt hiszem, ő lesz a jövőben tenni Krisztusban, és mit mondott most is vannak olyan emberek, akik igyekeznek strofoaca és a szomjúság a tudás az IT és azon túl.

  • Hello Nekem van egy probléma, hogy a telefon (Samsung Wave723). Miután bement a javításra, és csináltam egy resoftare tűnik, hogy a képminőség sokkal alacsonyabb. Példa: file :/ / / D :/ Mountain / Fotografie0157.jpg (remélem elérheti a link). Mit javasol? Szeretném megemlíteni, hogy a lencse tiszta, és a szoba tartják a 5 megapixel.

  • Nagyon jó bemutató, de a bemutató az titkosítása az Internet kapcsolat az ingyenes program lehet?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.