Encryption android telefon vagy táblagép eladás előtt

Helló barátok, tudom, hogy cím furcsának tűnhet, de ígérem, ez nagyon szép. Értékesítése előtt a telefon vagy tabletta, szükséges gondos tisztítás kezelés, nem úgy értem, a fizikai tisztítás, de tisztítja a belső memóriát, hogy az adatokat már nem lehet visszaállítani.
Bármilyen telefonról tudja visszaállítani az adatokat akkor is, ha törölve lettek, és látszólag nincs adat.
Azok, akik követik a honlapunkon nagyon jól tudják, hogy a Törölt adatokat vissza lehet nyerni szinte teljesen, különösen, ha a hal nem újraírt memória. A sejt, mint bármely más adathordozó az adatok nem tűnnek el teljesen a törölt adatokat, hogy jött a kezében másoknak, biztosan többet tehetünk kárt.
A telefon rendelkezik magánbeszélgetések, privát fotók, banki adatok, sms, adatgyűjtés a különböző honlapokon, fórumokon, vagy online áruházak jelszavakat a Facebook, Twitter, Google, Yahoo és sok-sok más.
A legbiztonságosabb tisztítási módszer a telefon a titkosítás beállítása előtt a gyári állapotra. Ebben a leckében látni fogja, hogyan kell ezt csinálni. Felhívjuk a figyelmet, hogy mi hangzott el a bemutató. Semmilyen körülmények között ne szakítsa meg a folyamatot.
Azok számára, akik szeretnének többet Understanding titkosítás, van néhány oktató szentelt ennek a témának, ami most még aktuálisabb, mint valaha, összefüggésben a lehallgatás a nemzetközi kommunikáció.
AxCrypt, program gyors és nagyon biztonságos titkosítási fájlokat vagy dokumentumokat
Cryptophane, a gyors fájl titkosító programot
TrueCrypt, létrehozása titkosított konténerek megőrzésre adatok kemény vagy stick
Ha érdekel a téma az adatok titkosítása, kérjük írja meg nekünk a hozzászólások részben a programok és egyéb oktatóanyagok a témában.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Kérjük, készítsen egy bemutatót arról, amit tudnunk kell, és legyen óvatos, mielőtt vásárolnánk egy használt telefont androiddal vagy iOS-sel ... például: hogyan vesszük észre, hogy az iphone soha nem záródik fel, és mit kell tennie megvizsgáljuk, mielőtt megvennénk, és még sok más fontos dolgot .. (nagyon szeretnék iPhone-ot vásárolni)
    Úgy gondolom, hogy nagyon érdekes bemutató lenne sokunk számára (főleg mivel Adrian megszerezte az iPhone-ját, és megígérte, hogy készít egy ilyen oktatót ....)
    Köszönet sokat, és további sikereket!

  • Cristi tud ajánlani egy programot át adatokat a számítógépről a telefonra.
    Régebben Snapp de sok hiba.
    Tudna segíteni nekem legyen szíves kedves !!!

  • Helló,
    Futtatása után titkosítás, fájl, később (képek, szöveges fájlok, stb) ekkor alapértelmezés szerint titkosítva, vagy visszanyerhető speciális szoftverrel még újraindítása után a telefont, és hogy azt az eredeti állapotába, a gyár?

    • Aktiválása után a titkosítás, az összes fel a telefont, és még a képeket, amit csinál, lesz titkosítva.

      • Cristi üdvözlő
        Szépen kérlek felvilágosít engem rám, megkérdeztem Microsoft fiók bejelentkezési kód ????
        és lenne két nap, és aztán zárja be?
        hogy kód ??? ahol ???
        Kérjük, válaszoljon nekem
        köszönöm

    • Ha az USB-kábellel a telefont, akkor nem kell külön szoftvert át fájlokat a telefonról a számítógépre és fordítva. Ha telepíti a szükséges illesztőprogramokat (amely megtalálható a hivatalos honlapján a gyártó), amikor csatlakoztatja a telefont / tablet PC tárolás (belső memória) és az SD kártya (ha van a telefon / tablet) jelenik meg a My Computer . Ön képes lesz arra, hogy hozzáférjen a ugyanúgy hozzá egy USB stick, amit PC-hez csatlakoztatva
      Minden gyártó kínál egy olyan szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a fájlok kezelése a PC és a telefon / tabletta. Nokia PC Suite a Nokia ott van az LG PC Suite LG, Samsung Samsung Kies

      • Szia Adrian, éves s4 Samsung GT-i9500 és amikor betettem a hasznosítási vagy download mód
        android robot jelenik csak írásban, és nem
        Próbáltam minden kombinációja gombbal indítsa el a telefont, de semmi
        Szeretném megváltoztatni őket szoftver, amely lassan mozog, és csak a hibákat
        mi a teendő?

        • és nem a PC nem látja
          Telepítettem a drivert a hely modell Samsung (kulcs)
          és mások, de semmi

      • Helló George,

        Ha azt szeretné, hogy ne kelljen hirdetések youtube android alkalmazás, telepítheti Xposed Installer. Akkor megy ez az alkalmazás a YouTube-on AdAway letölteni és keresni ott, és telepíteni.
        Aktiválásához újra kell indítania az okostelefont, de legyen óvatos, egyes eszközökön ez a Bootloopot okozza.

        Én például, nem volt bootloop.

        Sok szerencsét!

  • Kendő! Titkosítással nem rendelkező android telefonok esetén, pl. Titkosítható az Allview A5 Duo? Ha igen, milyen szoftverrel?
    Előre is köszönöm!

    • Ő jobban néz ki. Funkció amely az Android operációs rendszert (és azon túl) a csak rejtve máshol azok számára, akik AllView kívánja szabni a felület elég agresszív

  • Ki tud nekem segíteni, bejelentkeztem a skype-re az Android operációs rendszert használó mobiltelefonról, és még akkor is, ha elhagytam a számlám és töröltem a skype-fiókot a szinkronizálásból, mindig online vagyok a skype-on, annak ellenére, hogy van számítógépem leválasztva, és az okostelefon is .... SEGÍTSÉG

  • Például nekem van egy Huawei android 4.3 nincs ez a lehetőség a beállítások, telefon titkosítás, miért? mi a teendő?

  • Üdvözlet

    Van egy nagy kérés, hogy VideoTutorial csapat. Keresi a 22 és még mindig nem találtam az idő 03 látni, hogy ott volt, és itt kerestem, de nem találtam, amit én keresek, és még fizetni egy ilyen bemutató a pillanatban, és remélem, hogy kattintson.

    Szóval, miről van szó? Szeretnék újabb hangzást felvenni egy videóra, és lehetőségem van arra is, hogy szinkronizálja a videó hangját. Ha elkapta a Sátán rajzfilmek által a YouTube-on készített sorozatokat ... Például néhány percre készítettem egy videofájlt egy bizonyos rajzfilmből, és az eredeti hangzású, és el akarom távolítani az eredeti hangot, és fel kell jönnöm az új hanggal (de Ismétlem, hogy valamilyen módon szinkronizálhassam a videóval).

    Ha úgy gondolja, meg tudod csinálni a tutorial ezt, hadd tudjam meg, tényleg hadd tudjam meg, és ha lehet, hogy tudja, ha ásni a neten, és holnap este.

    Köszönjük, hogy időt olvasni az e-mailt, és remélem tud nekem segíteni.

    Minden jót,
    Iulian

    PS Próbáltam küldje el az űrlapot, de nem küldi el az üzenetet.

    • Camtasia Studio függvénye elbeszélés, feltölt video fájl futtatása közben talk mikrofon. Tökéletes fordítás és szinkronizálás.
      De azt hiszem, te is tudod, nem tud nyugodtan ülni a hangsáv fölé a videót, ha nem tökéletes szinkronban.

    • Néhány évvel ezelőtt tettem, hogy pontosan mit tu.Softul részleteit csak nem emlékszem rá, de azt hiszem, Ashampoo-Movie-Studio.sau a szoftver az NCH VideoPad Video Editor.

  • Szia! Jövök egy kérdéssel: Van egy Samsung telefonom, amelyben mióta vásároltam (a boltból) nagyon sok Custom ROM-ot telepítettem .... a kérdés most felmerül, hogy a titkosítás helyett nem tudom újratelepíteni az eredeti ROM-ot. ? De ha megteszem, akkor visszaállíthatók-e az egyedi ROM-on lévő fájlok?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.