Tippek iPhone vagy iPad vásárolni használt

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni szerkentyű iOS, iPad és az iPhone. Konkrétan azt fogja látni, amit tudnunk kell, ha meg akarja vásárolni egy iPad vagy iPhone, másodkézből.
Mint azt bizonyára tudják már, ezek az eszközök futó iOS operációs rendszert. Egy operációs rendszer sokkal sötétebb és szigorúbb, mint az Android. Mit iCloud blokkolt vagy anélkül iCloud?
Tudnod kell, hogy ezek az Apple eszközök is biztosított. Minden biztonsági kötődik iCloud fiókot hozzá kell adni az első indításakor egy iPhone, iPad vásárolt új. Az Android Google Fiók szükséges, és a Microsoft Windows, Apple eszközöket kell iCloud fiókot. Ha szeretne vásárolni egy iPad vagy iPhone, hogy már egy másik tulajdonos előtt meg kell, hogy tiltsa le a "Find my phone", majd törölje az iPhone vagy iPad iCloud fiók hozzá a készülékhez. Ezt meg lehet tenni közvetlenül a készüléken, hogy értékesíteni fogják (ha lehetőség van a kapcsolat, hogy az Internet), vagy a böngésző találat cím http://icloud.com.
A teljes útmutató, hogyan kell ezt csinálni kapható utasításokat a hivatalos honlapon: Mit kell tenni, mielőtt eladná vagy ártalmatlanítása az iPhone, iPad vagy iPod touch egy másik személy
Ha veszel egy iPhone vagy iPad már van hozzá egy iCloud fiókot, akkor nem lesz képes frissíteni egy új változata iOS, és akkor vissza az eszközt, mert azonnal a reset vagy a frissítés, meg kell adnia az iCloud-fiókot az eszközön van frissítés előtt vagy alaphelyzetbe.
Nagyon fontos, hogy a készülék még nem vett, vagy a régi iCloud fiók tulajdonosa, hogy távolítsa el a számla vagy iCloud, mielőtt eladja neked. Csak így hozzá saját iCloud fiók. Szabad iCloud-fiókkal, akkor nem tudja elérni az App Store alkalmazás tárolja, nem tudja telepíteni alkalmazásokat, akkor nem a névjegyzék, naptár, jegyzetek beállításai, a böngésző könyvjelzőit dokumentumokat, fényképeket.
Jelenleg nincs megkerülő módszereket, törlés, bontsák iCloud fiók egy iPhone, iPad. És mellesleg bypass iCloud, akkor nagyon óvatosan, mert internetes hirdetések mindenféle egyének, akik azt állítják, hamis helyzet és spekulál, hogy távolítsa el az iCloud-fiókot kér előre kell fizetnie. A lezárt iPhone vagy iPad iCloud is olyan hasznos, mint egy játék. Használhatja őket csak pótlására újabb iPhone, vagy egy másik iPad, akkor vegye ki a fényképezőgépet, gombok, tok, kijelző, akkumulátor. Éppen emiatt blokkolt iCloud az Apple eszközöket értékesített egy nagyon alacsony áron.
Mit dekódolt Geveya vagy R-SIM?
Mint más mobil eszközök és iPhone lezárható, hogy egy bizonyos hálózati vagy hálózati lehet szabad.
NEVERLOCKED: Azt jelenti, hogy az iPhone mentes a gyári hálózati és fogadja el a SIM-kártya minden mobilszolgáltató. Ezek a telefonok általában drágábbak, mint a dekódolt Geveya vagy R-SIM
FELOLDVA: Azt jelenti, hogy az iPhone-t kódolja, de dekódoitnak alapján IMEI (dekódolás végleges), és ez lett szabad hálózati követően kinyitó keresztül IMEI. Ez a kiadás végleges és nincsenek hátrányai.
Decaodat Geveya vagy R-SIMR-SIM vagy Geveya helyén egy chip, alkalmazzuk a normál SIM-kártyával. Ezek a chipek ideiglenesen dekódolja az iPhone. Miután eltávolította a chip Geveya vagy R-SIM telefon újra kódolva, akkor mindig a Geveya chpip R-SIM vagy a SIM kártyán, mint az iPhone működtetni a hálózati kártyát, hogy van.
Általában iPhone vagy dekódolva Geveya R-SIM vagy IMEI nem dekódolható dekódolása alkalommal nagyon drága. Attól függően, hogy a hálózat, ahol az iPhone van kódolva, dekódolás állandó / tartós keresztül IMEI elérheti ára 450 lej vagy annál több.
Egy másik nagyon fontos szempont, hogy az iPhone dekódolt Geveya vagy R-SIM, hogy ezek a chipek függ változata iOS. Észre fogja venni, hogy a leggyakrabban iPhone dekódolt Geveya vagy R-SIM fut egy nagyon régi változata iOS, mert ha frissül egy újabb változata iOS, Geveya helyén vagy R-SIM nem fog működnek. Geveya oldalak és az R-SIM-kártyák csak támogatni bizonyos változatait iOS és ha úgy dönt, hogy a frissítés egy új változata iOS, akkor a végén a meglepetést, chip Geveya / R-SIM nem működik, és akkor kénytelenek megszerezni egy másik változata Geveya / R-SIM kifejezetten dekódolni az új változat iOS. Természetesen Geveya chips / R-GSM SIM képes dekódolni egy új változata iOS jön sokkal később.
Jelezte az lenne, hogy kérje az eladó verzió Geveya / R-SIM használt iPhone és érdeklődjön a gyártók honlapján ezen chipek az iOS verzió, hogy ez a változat Geveya / R-SIM-kártya támogatja.
A másik nagy probléma, ha a dekódolt Geveya iPhone / R-SIM mobil internet 2G / 3G. Mert van egy hatalmas mennyiségű mobiltelefon használó cégek szalagok különböző átviteli, ez elég nehéz lehet elképzelni egy Geveya / R-SIM képes adni a funkcionalitás teljes, és a GSM térerő (hívás / sms) és 3G a mobil adatátvitel (internet) bármely mobil hálózaton. Ha Geveya / R-SIM GSM hálózat sikeresen oldja erődből, hogy nagy meglepetés szempontjából a mobil internet. Sok esetben a mobil internet nem működik egyáltalán iPhone feloldani az ilyen chipek. Van egy iPhone Geveya / R-SIM funkciós minden tekintetben, mind a GSM és a mobil adatokat, de meg akarjuk változtatni a kártyát egy másik mobilszolgáltató, lehet, hogy meglepetés a mobil adatokat.
A végén nagyon óvatos, hogy mit vásárol, és soha nem lehet megfélemlíteni a tulajdonosok próbálnak menekülni gyorsan siettetni. Vizsgáljuk meg a telefon, hogy kérdéseket tegyenek fel. Én a középső és a pénz van a joga ahhoz, hogy a szükséges információt. Ha a tulajdonos becsületes és igazán akar eladni az árut, biztos, hogy lesz türelmem, és megadja az összes magyarázatot kérni. Csak az, aki valamit elrejteni fogja meg kikerüljék kérdéseket próbálja felgyorsítani a megszerzése, és próbálja vezetni az orr mindenféle kifogásokat dadogás.
Legyen nagyon figyelmes, hogy azok, akik megpróbálják eladni másolatai iPhone. Ki volt az iPhone lesz könnyű megkülönböztetni a hamis egy igazi iPhone. Általában vonalak futó Android egy témát, amely utánozza nagyon jó felület iOS és hardver szemüveg gyenge tapasztalat menük nem olyan sima, gördülékeny és navigációs menü nehézkes, látható csepp képkockák, amikor váltás Kezdőképernyőmód másik, amit nem talált meg a valódi iPhone.
Még ezekben a napokban láttam a hirdetések iPhone 6 néhány magas árak, mintegy 1700. 6 iPhone jelenleg nem létezik, azt nem jelentették be hivatalosan is megjelent, és nem is tudom, ha 6 iPhone lesz a végleges neve a következő generációs iPhone. Ez csak futó Android chinezarii műanyag át kivető téma, ami igazán jó IMTA iOS. Keresse YouTube unboxing is beszélve a telek, hogy ők replikák, hamisítványok. A leginkább ajánlott lenne, hogy valaki magával, aki tudja, vagy volt az iPhone, iPad.Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. FaqyaK - mondta

  Mint egy használt eszköz, jobb az új négymagos Android chinezarie.

  • Adrian Gudus - mondta

   Ne aggódj. Minden (akár iPad / iPhone) vannak chinezarii asambalte Kínában! Gyakran és az Android okostelefonok ára túlértékelt forgalmazók Romániában, amely elérte a néhány bomba áron a piacon.

   • Costelina - mondta

    Adrian üdvözlő
    Sikerült megmenteni a Microsoft-fiók, én sajnálom őt elveszíteni, mert nagyon sok személyes fájlokat
    feltölteni a szerverre (ez majdnem tele volt 7GB), lépéseket csak a következő néhány biztonsági eljárásokat.
    Ennek kaptam egy 8 GB tárhely (nagyon hangos
    Nagyon jó tutorial, hogy tényleg nem tudom, hogy az iPhone úgy lehet beállítani,
    Van egy android smart összes használt és nem volt gond a google fiók létrehozásához
    arra
    Nem vagyok nagy rajongója a okos telefon, de még szeretnék egy újat, nem pedig, hogy hogyan van ez most
    hogy mozog, és csak újra következményei
    Remélem, hogy neki lágy transzplantáció
    mintha én szeretnék lenni fürge -azaz
    köszönhetően Adrian

   • bogdan - mondta

    Ha kap egy kérdést ajuti.am vásárolt egy használt iPhone fostu tulajdonos húzta iCloud fiókot, és amikor megpróbálom tegye ismét azt írja, hogy ez a készülék nem alkalmas, hogy hozzon létre egy fiókot grastis.ce tudnám ezt helyzet?

    • Adrian Gudus - mondta

     Végezzük el a számla a PC, laptop elérésével appleid.apple.com fiókot, majd adjuk hozzá a iPhone. Úgy tűnik, hogy van egy határ, iCloud képes létrehozni számlák ugyanazon az eszközön.
     Figyelem, nem adnak fiktív fiók létrehozása vagy fiktív jegyzetek a fiók létrehozásához felsorolt ​​adatokat valahol. Ha elveszíti a hozzáférést iCloud fiók, akkor nincs semmi köze a készüléket.
     Miután ezt a fiók küldünk egy visszaigazoló e-mailt az e-mail címre írt iCloud fiók létrehozása során figyelembe kell aktiválni a kapcsolatot e-mailben küldött, amely bevezette iCloud fiók létrehozását, és akkor adjuk hozzá a iPhone.

     • daniel dk - mondta

      Turial hogyan kell csinálni egy desblocheaza egy iphone 4 minden hálózatban

  • Úgy értem, hogy elfogy a telefon üzlet?

 2. Vladutz - mondta

  Még egy dolog, de honnan tudjam, hogy ő ki, táska NEVERLOCK másik kártyát egy másik szolgáltató, láttam (hallottam), hogy megy ellenőrzött IMEI, mint ezen az oldalon ez a "iphoneimei.info", de mindig megy ..more egy másik módja ?? (sokan azt mondják, hogy ellenőrizze ezt IMEIu kurzusa cserébe pénzt) ..

 3. katalinnn - mondta

  mivel várnak! ... bravo! ... ti rock!

 4. adrian - mondta

  Igen, de hogyan tudom Sema azt NEVERLOCK (ii táska külső, mint a másik SIM mobiltelefon) van más megoldás? (Találtam több helyszínen, ahol meg kell adni az IMEI a telefon megy néha ... néha nem) ...

  • Adrian Gudus - mondta

   Mivel Ön elfogadja két lapot a két különböző mobil szolgáltatók ez több, mint nyilvánvaló, hogy a készülék nincs lezárva vagy Neverlocked. Igazából nem számít, ha kártyafüggetlen (magyarázható a fenti szövegben bemutató Neverlocked jelenti, és azt jelenti kártyafüggetlen). iPhone nyithatók / feloldani IMEI véglegesen nem mutat hátrányai, mint egy Neverlocked.

 5. Adrian Gudus - mondta

  Szintén érdemes megemlíteni, hogy az iPhone változat csak 4 van egy módja annak, hogy megkerülje a blokkolt iCloud.
  Ők lehet oldani, de nem tudja használni a GSM. Használhatja az iPod csak zene lejátszás, videó klip, akkor fotózni, böngészhet a weben a Safari böngésző. Nem tud adni vagy fogadhat hívásokat / sms.
  Személyesen találom kényelmetlen 4 vásárlás iPhone (még a dekódolt nélkül iCloud fiók) egyszerűen azért, mert ez a modell nagyon régi. iOS 8, hogy hamarosan megjelenik, nem fogja támogatni, és 4 iPhone modell. Ez egy nagyon gyenge a mai hardver, az akkumulátor lesz nagyon kevés, és a legújabb változata iOS mozog nagyon lassú 7.1.2

  • stefan - mondta

   Azt mondani, Adrian, de binr i4 mint i4s blokkolt iCloud
   Én vagyok tulajdonosa i4 fél év, és még jobb, ha te ezt a modellt, hidd el nekem

 6. Egy érdekes kérdés: Mi lenne a tolvaj "tapasztalt", ha úgy találják, az iPhone?
  ICloud valószínűleg törli a tulajdonos? Factoy dátum reszet? vagy térjen vissza a gyári beállításokat?

  • Adrian Gudus - mondta

   Már van a válasz és bemutató (ezt kivéve, ha már kifejlesztett és figyelte a vissza) a fenti szövegben bemutató

  • Hi Van egy kérdésem: Van egy barátom, és azt akarja, hogy eladja iphone4s, szeretnék megvenni neki mia mondta a telefon, hogy ismét Lam megkérdezte egy fiókot iCloud és mia azt mondta, hogy nem ad tudást contu iCloud, így Nincs semmi köze hozzá kérdezi restelheti contu?

 7. kinyit és iCloud, de költség
  "Chronicunlocks"

  • Adrian Gudus - mondta

   Mint mondtam a fenti szövegben bemutató, számos állítás, hogy távolítsa el vagy kinyit egy iPhone iCloud blokkolt. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a szolgáltatás a legjobb. Te személyesen tesztelt, és működött? Te megfordult és elment a szolgáltatásokat? Meg kell a bátorságot, hogy fizetni egy ilyen szolgáltatás?
   Mellesleg, akik blokkolt iPhone / iPad keresztül elfelejtett jelszó saját iCloud és dokumentumok / számla bizonyítja, hogy az iPhone / iPad tartozik viszont az Apple kér jelszó iCloud-fiókot, ha nem foglalkoznak a jelszó-visszaállítás lépései icloud.com elérhető.
   Természetesen meg kell adnia számla igazolja, hogy az iPhone / iPad fog tartozni egyéb információkkal együtt, hogy kérni fogják az e-mailben.

 8. hi Adrian! helyszínen tud megszabadulni a google chrome? törölte az összes az én eszköztár jelenik meg Explorerben és a Mozilla kicseréltük a címet, de ez nem működik a honlap "http://postimg.org/image/qean9eq77/" Helló ms

  • Adrian Gudus - mondta

   Keresés a bemutató "Hogyan gyári beállítás minden böngésző" Ellenőrizze a központ, és nem kell telepíteni adware kétes. Azt javasoljuk, hogy használja AdwCleaner ingyenes, megtalálni a Google

 9. ms sok remény, hogy megszabaduljon tőle üdvözlés

 10. Laurentiu Catalin - mondta

  Ahhoz, hogy hozzá, mit mondott a bemutató:
  1. Kérdezd IMEI és ellenőrizze a "iphoneimei" (jól működik, ha ez nem működik, valószínűleg adott IMEI nem érvényes), - akkor mi a kapacitása, vagy nem Neverlocked, napon, amikor vásárolta, vagy adott nekem egy ellenőrzést, és a szolgáltató, hogy vásárolta SOROZATSZÁM
  2. Ha a "iphoneimei" ad a sorozatszámot ellenőrizheti a https://getsupport.apple.com/ProductSelector.action emellett néhány részletet a telefon
  3. IOS különleges alkalmazások (mint például App Store, az iTunes Store), hogy nem tudja kitörölni, ha ezek hiányoznak egyértelműen hamisítvány
  4. Tudom, hogy legalább az iPhone 4s van 2 "érzékelők", hogy ellenőrizze, ha a telefon már vízzel érintkezik, az egyik a sisak és egy a töltőt (ezt ellenőrizni kell egy kis zseblámpa a legjobb). A két pontot, és ha ezek a pontok rózsaszín telefon 2 kapcsolatba került vízzel.
  5. És észrevettem egy másik probléma néhány iPhone Home gombot, ha megpróbálja kattintva, és kapcsolja be néhány mobil mozog (előfordult, hogy az iPhone, hogy kiszivárogtak gyakran gyalog)
  6. Próbálja meg a telefont, hogy már padlón elöl / hátul az első napon, és ez volt talán a lökhárító.

 11. Stefan - mondta

  Adrian segítségével kinyit iphoneul a iclouddaca akar ... ha azt akarjuk, keressen meg és vorbim..stiu valamilyen módon és erővel, hogy adjon neki a fejét
  plusz költség nélkül

  • Kérem, tud AJUTAMA és én kinyit egy 5S IPH, a bátyám egy jelszót ÉS CÍME frekvenciaváltó és nem akar, és azt szeretnék, hogy elmondja valakinek HOGYAN MIL DEBLOCHEZ.STIE? Lasatimi ÜZENET

   • Adrian Gudus - mondta

    Mint mondtam, a bemutató, akkor nem tudja feloldani, ha zárolva iCloud. Azonban menni vele egy GSM szolgáltatás, és ha ez meg tud oldani.

  • brunetica - mondta

   Jó és van egy probléma. Vettem egy iphod a használt és iCloud, és nem dezblochez meg tud nekem segíteni?

 12. Cristi - mondta

  Helló,

  Fent van a megjegyzés maradt Adrian, mint az iPhone 4 jelenleg nem érdemes, mert mennek keményen, te kis akkumulátor, stb ... .tin vitatkozni itt (kivéve az IOS 8 nem lesz kompatibilis A modell), hogy én jelenleg saját egy HTC One x egy és 4 az iPhone és a két nagyon jól, például, ha én vagyok a munka, és néha néha megteszi a HTC iphone és tartottam a HTC akkumulátor egy nap, és az iPhone 4 tudtam használni, hogy a következő nap (azaz fél nap) és alkalmazásokat nyithat meg egészen elfogadható (persze nem olyan gyors, mint a quad android és kétmagos a 1 GB RAM), csinál jól, ha nagy igények, mint a "játékosok", vagy, mint az emberek, akik szeretnének telepíteni több tucat alkalmazást máshol.

 13. Kiderült, hogy a költség 5s Iphone 100 600 700 dollárt, nem dollárban. Tehát hogyan amerikaiak eladja a terméket egy túlzó összeg Adrian. Az amerikaiak nagyon jól tudják, hogy eladja nekünk a képet, a kép kerül az Apple a nevét, a nagy költség. Bár a részei, amelyek csak 100 dollárt, vagy még egy kicsit. De a kép sokba került. A magas minőség Samsung és a HTC és még Huaweiul. A kockázat ismételni magam, az amerikaiak a legrafináltabb értékesíteni új cég image, lásd például a filmek, műsorok, minden, ami nem tapintható.

 14. Costelina - mondta

  Nos zsenik, ha nem ez a fickó, aki contraziceati bemutató
  jön, és hasznos információkat

 15. György - mondta

  Van egy probléma HTML5 amikor egy második videó párhuzamosan futó másik kép a második zöld, de a hang rendben van, meg tudom csinálni?

 16. Azt sem tudja, hogy milyen contu kinyit a jelszót, ha elfelejtettem, mikor csatlakozik a felhő (bocs, ha nem helyesen írni) azt mondják, hogy az iPhone van zárva telu c5. Azt állítsa vissza a gyári, de contu régi, de még mindig

  • Adrian Gudus - mondta

   Ez a leírás csak az arcról, azt mondta, hogy a fenti szövegben bemutató és videó bemutató.
   Az egyetlen dolog, amit tehetünk, mint mondtam egy megjegyzést a fenti ad egy e-mailt, hogy az Apple, de nem segít, ha nincs dokumentumok / bill akvizíció révén bizonyítani, hogy te vagy a tulajdonosa iPhone vívmányokat.

   • így ha vettem használtan valakitől? Van egy másik módszer? Én nem csak történt, hogy sok ember, hogy vegye a használt telefon Contu akkor blokkolja a személy, akitől vásárolta. Láttam valamilyen módon mondják fiók törlése respectiiv voltak szoftver, de nem tudom, hogy megy, és nem vírusok cv

    • Adrian Gudus - mondta

     Az a tény, hogy sokan történik veled, hogyan történt, nem mentség!
     A hiba a tiéd nem tájékoztatják, nem keres információt, hogy létezik az Apple hivatalos honlapján, a román nyelv hosszú ideig (és hogy adtam magamnak bemutató linket a fenti szövegben)
     Ha van megoldás, te tényleg nem említik? Nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy nem nézte a bemutató, és még nem is olvassa el az összes fenti szöveg bemutató, és mondom ezt, mert néhány dolgot, amire érdemes kérve, hogy válaszoljon a szöveget és bemutató.
     Nem számít, hogy kitől vásárol, van egy jobb módja annak, hogy egy termék megvásárlására. A helyes út, amely a teendő, ha veszel egy használt Apple készülék, mint mondtam, azt a saját hivatalos honlapján.
     Ha érdekli ez a tisztességes nem vásárol egy Apple eszköz és mész vásárolni, így egyszerűen anélkül, hogy ismerné az Apple, azok eszközök, szigorúan a probléma, hogy mi fog történni a vásárlás után.
     Keresés egykori tulajdonosa, azt kérdezi, hogy a törvények és így hosszabb-mailben az Apple. Ha már nincs meg, vagy nem tud adni a korábbi tulajdonos, hogy van. Lemondani magad, hogy van egy csecsebecsét vagy a legjobb esetben is azt mondta a szöveget a bemutató, alkatrészek az iPhone.

     • probléma megoldására. megoldotta a műhelyben. Nem tudom, hogyan ez a módszer nem mondott, bár kérdeztem. megtörölte blokkolt contu nem tudom, hogyan, és most tökéletesen működik. tanácsot restu adja nekem több szolgáltatást, és valaki tudja, hogyan kell csinálni. Hangos Azt akarom tudni, hogy a módszer, amit használtam, mint publicao tud senkit. urmatir bemutató, és csak azt kérem, hogy idővel a megtalálta a módját. Követem útmutatók, hogy az engem érdeklő

     • Néhány jogi szolgáltatás a célok és a gyökér, ha kéred, hogy ez Android vagy Apple. és néhány te és megmondja, hol letölteni illegális önköltség és hogyan kerüljük ellenőrzéseket.

 17. Costelina - mondta

  amit láttam és hallottam magam Apple eszközök a legbiztonságosabb, ha a biztonságról van szó
  sértés azt mondani, hogy bárki, akinek van egy számítógép, vagy laptop, hogy az Apple készülék vírus.
  Hallottam, hogy a Linux legújabb -Android lehet virused
  így nem futtatható Windows, hogy minden sírsz vállán

  • semmi sem 100% biztos. Az Apple a biztonság, így F jó nem vitatkozom, de ez rugalmatlan programok és ingyenes játékokat nem lehet dual boot, vagy módosítsa az operációs sistemu. I f pc és ritkán nem használja a Windowsba Linux (Ubuntu), amely immunis a vírusokra mondhatjuk, ha a vírusokat 400 500 minden disztribúció, de nem megy 100%

   • Costelina - mondta

    -Linux Ubuntu rendben van, de az átjáró Vírusok PC aki azt gondolja? böngésző!

    • Hát normális browservar kap vírusok (mint ő szörfözés), de a Windows vírusok nem működik Linuxon és fordítva, mint f kevés, hogy menjen be a Windows és a Linux. hogy világosabban megmagyarázzák a semmiért jött a vírus Linux nem fogja látni ilyet más formában, és nem lehet exe vagy dll-s linux. más. sokat tett az oktató, hogy azt mondják, amit az előnyei és hátrányai a Windows és a Linux. de ha tud dual boot elengedhetetlen, hogy jöjjön be, és néha a Windows.

     • Costelina - mondta

      Tudom, hogy akkor már a PC és a Windows és Linux (Ubuntu, Linux Mint és más disztró-k) dual boot
      Tudom, hogy a vírusok nem működnek Linux és Windows, sem a Mac (Apple), és fordítva
      mert minden operációs rendszer különböző speciális kiterjesztéssel és mások (nem megy bele a részletekbe, de vannak olyan vírusok, amelyek megtámadják a vírusok, amelyek megtámadják a Windows és a Linux
      és végül én vírusokat? néhány utasítást, hogy egyes programok viszont hoztam létre az ínyencek, de rosszindulatú.
      Tudjuk, hogy van egy csomó parancsok és programok, amelyek nem rendelkeztek a GUI
      nézd meg a monitoron látsz semmit, csak merevlemezről keményen dolgozik, és talán az internet sávszélesség fojtva.

 18. Converse cipők - mondta

  Bravp. Nem tudom, mit Geveya és R-kártyát.

 19. Madalina - mondta

  Kedves Adrian, kérdeznem kell valamit! Nem tudna adni az e-mail, kérlek szépen?

 20. Adelin - mondta

  Azt magyarázta Adrian szép képeslapokat.
  Én hozzá egy dolog: iphone 4, még ha ez ragadt iCloud fiók és nem tud belépni a menübe véglegesen törölheti a fiókot megadásával DFU mód és iDeviceu`lui ott egy kis puha törlőkendővel a fájl neve setup.app. Említettem már, hogy ez a módszer csak akkor működik, amíg az iPhone 4.
  A következő változat a telefonok egy más típusú processzor, amely nem teszi lehetővé ezt a módszert.

 21. Sabin - mondta

  Szia .. Van egy kérdésem. . Ez akár ezúttal egy másolata iphone 5s csatlakozni az AppStore és megtalálható az iTunes? Szeretnék vásárolni egy és találkozom szembe az eladó, és hiszem, hogy talált hamis iTunes. . Ha tévedek kérem, mondja meg ..

 22. Lucian - mondta

  hello! Vettem egy iPhone 4s 64GB és azt mondták, hogy neverlock! sorozat IMEI 013061002179114 site_uri de megnéztem a valaki mond valamit egyéb más ... tudsz segíteni? ... Köszönet

  • Adrian Gudus - mondta

   Mint mondtam, a bemutató, és a fenti szöveg bemutató nem számít, ha az iPhone KIOLDJÁK vagy NEVERLOCKED (különbség a kettő között már kifejtette a szövegben bemutató) meg, ha a telefon támogatja a SIM ha találja magát Miért eladni, vagy ha ez egy másik városban, mondja meg neki, hogy küldje a csomagot ellenőrzést. Ha nincs rejtegetnivalója, fogadja

 23. Marius - mondta

  Hi kaptam zárva iphone iCloud 5 és hogyan köszönöm szép DeBlock

 24. Hadd hello I vásárolt egy iPhone kódolt o2 Angal menjen r-sim nyitva?

 25. Iphone 6

 26. claudia Toader - mondta

  Jó. Azt jelenti, rejtett iCloud fiók?

 27. Irinel - mondta

  hello! Nekem van egy iPhone iOS 3g a 4.1 és én VUT frissíteni, de ragadtam és én jelenik meg az USB és az iTunes tehetünk, és megpróbáltam visszaállítani de hogy nekem semmit sem mondani, mit lehet csinálni Rogge !!

 28. Szia! Te már sikerült is bypass icloud.
  Ha igen, hogyan?
  köszönöm előre

 29. marian - mondta

  Vettem magamnak egy használt i4 és nem jeleníti meg a számok után sim, mit kell tennem?

 30. Danielle - mondta

  Iphone 6 128 GB. Zárt Orange Spanyolországban. Nem értettem jól, de abból, amit értem a problémát iCloud, beragadt, vagy valami. Felhívtam Service-2, az egyik azt mondta, hogy meg tudja javítani, a másik, hogy nem tudom kijavítani, és a ki engem becsapni. Mi hinni? Meg lehet dekódolni?

  • Danielle - mondta

   Felelj a lehető leghamarabb, kérem.

   • Ha egy szolgáltatás, amiben megbízhat, és kétségei vannak, akkor meg tudja csinálni.
    Nem vetted észre, hogy nem tudjuk garantálni.
    A kockázat a tiéd.
    Mint egy ötlet, akkor nagyon könnyű rögzíteni a blokkolt hacsak a iCloud szolgáltatást a „mágus”, és nagyon jó ebben.
    Figyelem!

    • Adrian Gudus - mondta

     Nézzük nem teszi zavart feltételekkel! Dekódolás egyike, és beragadt iCloud egy másik.
     Dekódolás = telefon titkosított, és csak akkor használható a mobil hálózatban. Ahhoz, hogy használható bármely hálózat bármely mobilszolgáltató kell fizetnie a szolgáltató hálózat, amely a dekódolás iPhone
     Lezárt iCloud: már elmagyaráztam a bemutató során. A telefon nem használható, hacsak a korábbi / régi tulajdonos.

 31. Magda - mondta

  Jó estét! Lehetséges, hogy valaki törli a iCloud fiók egy 4s ha eladja, nem találnak disable iphone és egyéb opciók először (mondjuk nem tudom, hogy kell csinálni)? és ha lehetséges, van-e bizonyíték? És ha megtörölte iCloud fiók és adott vissza, és tettem a számla vannak más lépéseket tegyen, május ii eszköz megjelenik a számla? Köszönjük!

 32. Alex - mondta

  Salut! Abból, amit én mondtam, hogy 5 Service, mint az iPhone, vásárolt használt, hogy beragadt vodafone, megy feloldják, és meg kell oldania a chip?

  • Adrian Gudus - mondta

   Ugrás egy másik GSM szolgáltatást! Nem minden GSM szolgáltatási területek a tapasztalat vagy forrásokkal a műveletet

 33. vasea - mondta

  Amikor létrehoz egy mobil figyelembe veszik a használt írja azonosító nem hozható létre Applw Ez a készülék nem alkalmas a kegyelmet számla tud segíteni, mit tehetek?

 34. Claudiu - mondta

  Jó! Kérjük, néhány tanács: Én még soha nem volt, vagy Android okostelefon és a véleményedre ellentétes megszerzésére Galaxy mini vagy iPhone 4 4 s. Csak wat, s up, Facebook, Skype és Viber. Úgy döntöttem, ezek a modellek 2 mérete miatt, de most szeretnék választani azt a legjobb. Várakozás tanácsot, köszönöm!

 35. Costel - mondta

  Van egy jó reggelt Andrew Prentice tel.iphone5 digitális Elfelejtettem a jelszót .de nem tudja megnyitni újra tudok tennie, hogy vásárol vadonatúj új garanciát. köszönöm szépen

 36. nyugalom - mondta


  Találtam egy iPhone uk i 6 a cloud..am próbált ezer szolgáltatási és azt mondta, hogy iCloud k ... úgy véli, hogy a jövőben lesz képes megtalálni a módját, hogy megkerülje, törlés, eltávolítás vagy tanácsot adni nekem ?? iCloud fiók pt.piese eladni?

  • Adrian Gudus - mondta

   Kétlem, hogy a módszer jön ki hamarosan, de sosem lehet tudni. Sajnos nem tudtam mondani, ha megtalálja a módját, vagy meg fogják találni a módját, hogy megkerülje blokkolt oldalak iCloud iPhone

 37. fabian - mondta

  Nem spunetii hogyan lehet csatlakozni egy iPhone a PC ... szép ..multumesc segítség ..

 38. Cristian - mondta

  Vettem egy Ipad 2 egy fiú ... .és beragadt icloud? Nem lenne esélye? vagy lehet dobni?

 39. Marius - mondta

  szia Andrei nézte a bemutató a jól magyarázza meg akartam kérdezni valamit, amit vásárolt egy iPhone 6 plusz a tulajdonos rendben mutattam számlát még nem pontosan mit mondott tettem a jelszót iCloud IAM adott törlés rakjuk tel én iCloud megy perfect.Vreau egy dolog, hogy kérni, hogy adjon neki a korábbi tulajdonos is ellopták a garanciális és abba én blokk vele?

 40. Marius - mondta

  Elfelejtettem megemlíteni cselekmények maradt neki nimik én csak egy telefon, és vettem a neten remélve egy tipp ms

 41. Marius - mondta

  Elnézést kérek, azt mondtam vb biztosítási garancia, és ha elveszti vagy ellopják azt, és így egy másik telefonra

 42. KOKO mozdony - mondta

  nush mit mondjak a chinezarii ... de kaptam sf 6 / 64 32 ... voltam .. de nah. Én Spanyolországban és kiadása ingyenes bizonyos vállalatoknak az összeg 30 / 40 euró havonta előfizetést. Én maradtam iCloud játszani a 3 32 hónap PASW helyre tudja állítani a számlát.
  Alkalmazások és levelek fölött leveleket képviselői, a probléma az, hogy a spanyolok egy kicsit hátra, mint amennyit megoldott az adatvédelmi tisztviselő, és minden bizonnyal azt hiszem, hogy tudod, mi teszi a pénzt, de tudok adni bármilyen telefonról ,, akkor megy a pasas, és ez ad nekem egy másik Egyszerű, a blokkolt eladni Kolozsváron =))) blokkolt csak Spanyolország (spanyol hülye), így a srácok hagyja el chinezarii teszi iPhone 6 semmi telefont, akkor hagyja a telefont az asztalra, és az ágy vb Siri távoli hozzáféréssel rendelkezik az összes telefon segítségével hangfelismerő (csak a tiéd). A ház nem találja a telefont? nincs hívás egy másik telefonról .. de kiabálni siriiiii egy m.mmmmm akkor =)))). kisfiúk így fogjuk hagyni inspirációt .. nem túl sok a dohányzás. Csak jobb

 43. KOKO mozdony - mondta

  Danielle ... Azt mondtam ti0am állami 3 hónapban Spanyolországban IPH 6 / 32 jobb állapítsa meg az elveszett vagy ellopott .. ha tulajdonosa (látszólag te nem), akkor már nem használja ala Spanyolországban

 44. KOKO mozdony - mondta

  Marius ... .. és az egész Apple termékek mellett nyilvánított kereskedő kínálja !!!!!!!! 2 év garancia esetében találok ezen biztosíték akkor viszont közvetlenül a gyártótól .. csak jó !!!!!!!

 45. Ionut - mondta

  Van egy iphone 4 32g jó, és nézd, ahol én nem írok Apple ID és jelszó

 46. Nicu. - mondta

  szia. Elvesztettem magam egy iPhone 6 és 5 perc l'aki megtalálta a sötétben. Én doboz voltam iCloud számlát keresünk iphone rajta, de degeba. kérdés. Hogyan találhatom meg a szabad keresés telfonul iphone ??? köszönöm !!!

 47. Silviu - mondta

  Helló,
  Már egy korábbi vettem egy iPhone problema.Anul 4s dekódolt R-sim.Cand tettem kártyát nem recunoscut'o és kerestem a fórumok és az oldatot képez számkombináció (pl 112 mint Geveya ), akkor már nem volt semmilyen problema.Acum adtak valaki másnak a telefont, és jött át ugyanaz a probléma: sim'ul nem ismeri, és nem emlékszem, mit csináltam akkor és nem találtam információt. Tud valaki segíteni? Köszönöm.

 48. Sebi - mondta

  Hi Adrian! Ha veszek egy iPhone 5 és ez alól az általuk megvásárolt iCloud figyelembe, adok neki egy törlést, törölheti a számláját, és zsákot neki az enyém, ugye?

 49. Claudia - mondta

  HELP !!!!! Nekem van egy probléma, vettem egy használt iPhone 6, mint az új! Én törölte az összes korábbi vagyoni adatok, és most már csak magától Nanos, mielőtt adatok törlésével Sim menni anélkül! Az új nano SIM- Sim jön alig több mint egy hetedik ((kérdés, hogy hogyan kell használni a telefont SIM-kártya nélkül ?? Köszönöm

 50. Délia - mondta

  Ha megveszik a többi fiók tulajdonosa benne, tudom használni, vagy törölheti a fiókot használja a bemutató adtam neked?

 51. Alex - mondta

  Nézze meg a bemutató. Account eltávolíthatja, ha ismeri a jelszót. A tanácsom az, hogy távolítsa el a régi tulajdonos fiókot, mielőtt megvásárolja a telefont.

 52. Cristi - mondta

  Adrian, van egy probléma hasonlít egy másik tetejére, vettem egy iPhone 6 és volt, hogy a számla iCloud, természetesen rossz egy párszor, és most azt mondom, hogy ezen az eszközön vagy folytatásához ilyesmi többé hogy ingyenes számlák
  Meg lehet tenni valamit?
  Kérjük, hagyja üzenetet tudjam, előre is köszönöm

 53. győztes - mondta

  Hi, vettem egy iphone 5s kéz adoua
  Ploce funkcionális ha iCloud le van zárva! Így említi. ICloud Lezárt zárva!
  hogyan tudok kinyit iCloud, majd távolítsa el a készülék. Dolgozom e-mail címét és jelszavát század adta a tulajdonos nem tudta törölni, sem engem. Küldtem kiadás, de megjelent mia bármilyen mail Apple Mail iCloud blokkolt.

 54. Deny Jack - mondta

  Igen, több bolondozás körül,
  Köszönjük! Adrian szuper kemény bemutató sokat segített!

 55. Adriana - mondta

  Hé!
  Azt 2 kérdéseket.
  Van egy iphone kezében 4 2 és azok zárva vodafone.Am volna telepíteni facebook, messenger, Viber, stb, stb, és megkérdeztem egy másik változata (I 7.1.2), és szeretnék, hogy ... hogyan?
  És ahogy akartam csinálni egy reset, de attól tartok, hogy én is kérdezni semmit, és nem volt egy kódot iCloud

Trackbacks

 1. [...] Használata, kollégám Adrian kifejtésre kerül egy bemutató, hogyan működik a iCloud számlák és mit kell tudni a vásárlás előtt egy iPhone vagy iPad. Ha nem a dolog, nézni a bemutató, vagy menjen el valaki, aki tudja, hogyan kell vásárolni [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.