Hozzon létre USB pendrive -ot a Windows 11 rendszerrel Media Creation Tool nélkül - videó bemutató

Miről szól az oktatóanyag az USB -kulcs létrehozásáról a Windows 11 rendszerben?

Az USB -memóriakártya létrehozása Windows 11 rendszerben című videó oktatóanyagban készítünk USB -pendrive -ot Windows 11 rendszerrel, a hivatalos Windows -webhelyről letöltött ISO -képből.

Mivel a Windows 11 -hez még nincs Media Creation Tool (5.10.2021.), A Rufust fogjuk használni.

Hol lehet letölteni az eredeti Windows 11 ISO -képet?

Pont úgy, ahogy bemutattam ISO 11 képletöltési útmutató, letöltjük a Windows 11 -et és USB -pendrive -ra tesszük a telepítéshez.

Az ISO kép jelenleg hivatalosan letöltődik a Windows Insider webhelyről. Annak ellenére, hogy ez egy előzetes fejlesztői verzió, szinte hasonlít a végső verzióhoz.

Milyen alkalmazást használnak USB -kulcs készítéséhez Windows 11 rendszerrel?

Mivel a Media Creation Tool varázsló a Windows 11 rendszerhez még nem érhető el, a Rufust fogjuk használni.

A Rufus egy kisméretű program, amellyel rengeteg operációs rendszert tehetünk a botra, nem csak a Windows -t.

Hol tudom letölteni a RUFUS -t?

A Rufus mindenhol megtalálható az interneten, különböző webhelyeken, de a legjobb, ha letöltjük a hivatalos oldalról.

Az alábbiakban az összes RUFUS verziót tartalmazó oldal látható

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha belép a Google -on megjelenített hivatalos oldalra, 404 -es hibaüzenetet kap.

Letöltés Rufus

Hol tölthetem le az eredeti ISO -képet Windows 11 rendszerrel?

A helyszínen https://insider.windows.com/en-us/ keresse meg a Windows 11 eredeti verzióját, amely most, közvetlenül az indítás előtt érhető el.

Figyelmeztetés:

Be kell lépnie a bennfentes programba. Ez nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik Microsoft -fiókjával, és kövesse az oktatóanyag lépéseit.lásd az oktatóanyagot)

Kapcsolódó videó bemutatók:

Windows 11 ISO hivatalos letöltési webhely
A telepítéshez töltse le az eredeti Windows 10 rendszert
Windows 10 telepítési útmutató
Az Intel 11. generációs Windows laptop telepítése
Windows 10 Pro RETAIL 40 Lei

Videó bemutató - Hozzon létre USB -kulcsot a Windows 11 rendszerrel




Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (8)

  • Szia, mit tudsz mondani az új eszközökről, processzoros alaplapokról, amelyekről úgy tudjuk, hogy valahogy nem kompatibilisek a Windows 10 rendszerrel, esetleg még a Windows 11 rendszerrel sem, amelyet egyidejűleg 2 pálcával telepítenek, 1 amelyre telepíti az ablakokat és Ön világossá kell tenni, hogy a készülék régebbi, másrészt a bios és az illesztőprogramok, .....

  • Meg tudná mondani, hogyan lehet engedélyezni a biztonságos rendszerindítást Windows 10 PC-n és Asrock H310CM-HDV alaplapon és Intel Celeron G4930 processzoron? Ha a beállítások -helyreállítás - komplex rendszerindításba megyek, nem találom az UEFI firmware opciót ...

  • Helló! Úgy tűnik, hogy nem lesz lehetséges a Windows 11 telepítése minden számítógépre. Például a laptopomon, intel i7 7700HQ processzorral, SSD 256 GB + HDD 500 GB, 8 GB RAM memória, a beállítások frissítésében és a biztonságban azt az üzenetet adja, hogy ezen a számítógépen nem lesz lehetséges a Windows 11 telepítése, mert nem felel meg bizonyos követelményeknek. És lehetőséget ad arra, hogy ellenőrizzem, melyik összetevő nem felel meg a Windows 11 követelményeinek. Ellenőrzéssel úgy tűnik, hogy ez a fent említett processzor. Nem értem miért. Rajtam túl van. Ha valaki tud magyarázatot adni szívesen fogadom.

    • Sziasztok, van egy laptopom is, Intel 7200U processzorral, de telepítettem a Windows 11 Insider -t, és folyamatosan frissítettem, de az a furcsa, hogy most telepítettem a 22471.1000 -es buildet, amit nem kellett volna telepíteni egy olyan eszközre, ezt a processzort.
      Úgy tűnik, hogy generációs processzorainkat nem lehet telepíteni, legalábbis a Microsoft ezt állítja.

    • A magyarázat szerintem minden bizonnyal az lenne, hogy minden hardverkomponenst frissítenek, ezért nem működik minden laptopon, asztali számítógépen, de ez nem határozza meg Mr. CRISTI -t, logikus, mint az autóknál. Nem változtathatod meg a Yale agyat az ajtóknál, ha nem abból az évből származik, ugyanabból a sorozatból, hogy sokan használhassuk ezt az "ablakos" szart és kakilást, szükség van egy frissítésre, ami természetesen pénzbe kerül, ezért a testvérek nagyok bassza meg ezt az ablakot, ami többletköltségekre kényszerít, ha nehézségek nélkül akar futni. Vagyis több pénzt kereshet, mint amennyibe a kiskereskedelmi program kerül az informatikai szállítóknak. Véleményem szerint még ne bonyolítsd magad, itt vannak természetesen oktatóanyagok és nagykereskedelmi hirdetések arról, hogy mit kell eladni, ingyen kapsz egyet, feltéve, hogy megvásárolod a működéshez szükséges termékeket.KÖVETKEZTETÉS: az egyik kéz mossa a másikat.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.