Készítsen ISO képet a Windows 7 rendszerrel és az előre telepített alkalmazásokkal a WinPE és az ImageX segítségével - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk folytatni, amit elkezdtünk két nappal ezelőtt. Pontosabban azt fogjuk látni, hogy hogyan csináljuk a Windows ISO kép után 7 7 Windows operációs rendszer már telepítve van. Ez azt jelenti, ISO image tartalmazni fogja az összes kedvenc szoftver és az összes beállítást.
Az első részben a téma Megmutatjuk, hogyan kell előkészíteni a talajt ahhoz, hogy lépjenek előre, amit csinálunk a bemutató és bemutató követni. Egyszer nyert rendszerindító környezetet teremtett az első bemutató winpe_x86.iso kép vagy éget egy CD-t vagy winpe_x64.iso tehet egy bootolható botot, amely tartalmazza a képfájlokat.
Ezenkívül a Windows 7 rendszerben a kívánt beállítások elvégzése és az összes preferált alkalmazás telepítése után a SysPrep programot mindent össze kell csomagolni, majd indítani kell az első oktatóprogram alapján létrehozott rendszerindító környezetből. Úgy döntöttem, hogy "rendezem" a VMware Player virtuális gépébe telepített Windows 7-et, telepítettem ott néhány kedvenc alkalmazást, és elvégeztem néhány beállítást az operációs rendszerben is, amelyeket általában minden alkalommal megteszek az operációs rendszer telepítésekor. Windows 7. Ezt a VMware Player alkalmazásba telepített Windows 7 rendszert használom az egyéni ISO-kép generálásához Windows 7 esetén. Nem számít, hogy virtuális környezetet használom, mivel az egyéni ISO-kép univerzális lesz, nem fogja tartalmazni az illesztőprogramokat, hanem csak a kedvenc szoftveremet. és a rendszerbeállításokat, így bármilyen számítógépre vagy laptopra telepíthetem az egyéni ISO-képet. Ha gyengébb hardvere van, és nem tud virtuális gépet használni, akkor saját számítógépével vagy laptopjával létrehozhatja az egyéni ISO-képet a Windows 7 rendszerben.
Most, hogy tisztáztuk ezeket a kérdéseket, figyelembe kell vennie azt a tényt, hogy minél több alkalmazást telepített a Windows 7 rendszerbe (a virtuális gépről vagy a valódi rendszerből), annál nagyobb lesz az egyéni ISO kép. Ne szálljon el, és csak a szigorúan szükséges alkalmazásokat telepítse. Szerződés esetén nem lesz képes az egyéni ISO-lemezt DVD-lemezen elégetni, vagy 4 GB kapacitású indítható USB-eszközt készíteni. Azt is figyelembe kell venni, hogy a rendszer C-partíciójának, amely után elkészítjük az egyéni ISO-képet, elegendő szabad helynek kell lennie, mivel az a rendszerindító környezet, amellyel a képet elkészítjük, az egyéni "instal.wim" képet menti a Windows operációs rendszer C-partíciójában. 7 már telepítve van.
Indításkor a rendszerindító környezetből (winpe_x86.iso vagy winpe_x64.iso) valójában létrehozunk egy „install.wim” (Windows Imaging Format) nevű fájlt, amelyet minden indító USB-meghajtón vagy ISO-képen megtalálhatunk Windows 7 esetén. Ez a fájl egy olyan védett kép, amelyet a Windows beállítása visszavon, és a merevlemezre helyezi, amikor az operációs rendszert telepítjük. Az "install.wim" fájl megtalálható bármely hivatalos ISO-kép "Source" mappájában.
Miután az "install.wim" fájlt a jelen oktatóvideó szerint elindítottuk a rendszerindító környezetet felhasználva, ez megtalálható a telepített Windows 7 operációs rendszer C partíciójában, amely után elkészítettük az "install.wim" képet. Ezután szükségünk van ISO image Windows 7 Arra használtam, hogy telepíteni a Windows 7 őket (PC virtuális gép, vagy valós), hogy van beállítva, és telepítettünk kedvenc alkalmazások tetszik. Fontos megjegyezni, hogy az ISO image most szükségünk feltétlenül kell egyeznie az alkalmazott, amikor telepítve a Windows 7 őket (a virtuális gép, vagy PC valós), hogy van beállítva, és telepített összes kedvenc alkalmazások .
Az én esetemben telepített Windows 7 Enterprise virtuális gép úgyhogy az ISO image Windows 7 Enterprise. A következő lépés az, hogy egy bootolható USB stick használatával WinToFlash vagy 7 Windows USB / DVD Download Tool Ezután lépjen a rendszerindító eszköz "forrásai" mappájába, azonosítsa a létező "install.wim" nevű fájlt, törölje és cserélje le a "install.wim" fájlra, amely a Windows 7 operációs rendszer C partíciójában található. már telepítve, amelyet az én esetemben a winpe_x86.iso indítókörnyezettel hoztam létre.
Ha a csomagtartóval létrehozott "install.wim" fájl nagyobb, mint 4 GB, akkor nagyobb kapacitású USB-eszközt kell használnia.
Ha a rendszerindító adathordozóval létrehozott "install.wim" fájl kevesebb, mint 4 GB, akkor visszaállíthatja az ISO-képet (az én esetemben a Windows 7 Enterprise-t) a PowerISO segítségével, keresse meg a "források" mappát, azonosítsa az "install.wim" fájlt törölje, és cserélje le az Ön által létrehozott "install.wim" fájlra. Ha megmarad a PowerISO-ban, mentse el az ISO-képet, majd készítse el a DVD bootolható vele.
Ha nem a saját USB-meghajtó, külső merevlemez vagy SD-kártyára, amelyek illeszkednek a projekt vagy ISO image döntők és személyre szabott boggles 4.7 GB DVD, akkor le kell telepíteni a Windows egyéni hálózati dolgunk bemutató, hogy kövesse.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy pontosan hogyan tesszük ISO képek személyre Windows 7 már telepítve van, az ISO image, amely lehetővé teszi számunkra, hogy telepíteni a Windows 7, amely tartalmazza a kérelmek kedvenc és beállítások a rendszerben működik.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (54)

  • Igen, ez működik, de számítottam valamit, amikor telepítem a Windows 7-et, amíg telepítve van, amikor az eléri az ablakokat, hogy befejezzék a telepíthető szoftvert, mindegyik viszont azt mondja: Office 2007 ... telepítés, clander ... telepítés stb. Azt akartam valami ilyesmire, gondoltam, hogy ez megjelenik ebben az oktatóanyagban, de: (telepítened kell az alkalmazásokat, és utána nem akartam, tehát ha hiba nélkül kapok vírust, mindent elrontottam, amikor 7-es képet készítek, tehát az első Nem tudom, találtam egy Windows 7-et a neten, amely a telepítés befejezése után megkérdezi tőlem, hogy telepítsen démon eszközöket, nero, Winrar, Winzip, Avira, avast stb. Sok, sok alkalmazás csak egy DVD-n Olyan gondoltam, hogy ez kijön

  • ASUS:
    Igen megy, de én vártam valamit, ha telepíti a Windows 7 amíg a Windows telepíti eléri véglegesíti elkezdi telepíteni a szoftvert, egymás után mondani ... telepítése 2007 iroda, cclaner .... berendezesek, stb Így akartam, mire gondoltam ő kap ez a bemutató, de meg kell telepíteni akkor alkalmazások oldalak és után nem akartam így ha egy vírus bűn hiba elszúrtam, amikor elképzelem 7, így az első változat volt másként nem rendelkezik. Nem tudom, hogy találtam egy Windows-7 nettó telepítésének befejezése után megkért, hogy telepíteni Daemon Tools, nero, WinRAR, WinZip, Avira, Avast, stb Egyre több apps csak egy DVD 4.7gb. Így azt gondoltam, hogy

    Nem nagy ügy, hogy letölthető alicatiile hogy meg kell lennie egy mappában nettó disconnect a rendszer telepítése a virtuális gépet, majd elkezdi telepíteni a szoftvert.
    Az így kapott kép számomra olyan nagy, mert a Microsoft Office programcsomag.
    Azonban, azt garantálom, hogy a telepítés során az operációs rendszer testre leírt módon a bemutató lesz sokkal rövidebb, mint amit akarok.
    Ha így vesszük, és a környezet, amelyből elkészíti a testreszabott rendszert, amint azt állítja, hogy van, akkor megfertőződhet, és a vírus könnyen elérheti a "projektet", amíg bezárja a testreszabott ISO képet, tehát .... vonja le a saját következtetéseit .
    A bemutatott módszer az általam nem hivatalos és a harmadik féltől származó szoftverek használatát. A módszer által használt OEM

  • Köszönöm a bemutató, és a kártya a elérésére irányuló erőfeszítéseit lui.Merita is megpróbálta megelégedésére eléréséhez valamit.

  • Marius:
    Hogyan lehet letölteni videotutorialele ezen az oldalon? Ha lehet.

    Ha azt szeretnénk, hogy töltse le őket azt jelenti, hogy meg akarják lopni a munkánkat, és nem értünk egyet, hogy a.
    Semmit sem kell letölteni őket, ameddig csak lehet hozzáférni honlapunkon 24 óra 24, 7 7 nap.
    A ismertetők állnak, és szabad marad, és nem számol való hozzáférés, illetve megtekintésére a helyszínen.
    Nem értem, miért akarod, hogy elfoglalja a helyet a merevlemezen egyébként ha fizetünk a szerveren, hogy tartsa az Ön számára, és meg lehet nézni bármikor.
    Próbálj megszabadulni a „ami a kezedben nem hazugság” mentalitástól

    • Szeretném letölteni, mert hol töltöm a legtöbb időt van internet-hozzáférés, csak PC-n. És ezen kívül, ha mindenki szabadon az interneten, miért baj, ha letölti és tárolja azokat egy CD elérni őket, akkor csak nem férnek hozzá az internethez? Fur nem fog működni, csak azt akartam, hogy hozzáférjenek az internethez, ahol én (80% időmet). Sajnálom, hogy félreértik.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.