Hozzon létre az ISO image Windows 7 és az előre telepített alkalmazások ImageX és WinPE - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk folytatni, amit elkezdtünk két nappal ezelőtt. Pontosabban azt fogjuk látni, hogy hogyan csináljuk a Windows ISO kép után 7 7 Windows operációs rendszer már telepítve van. Ez azt jelenti, ISO image tartalmazni fogja az összes kedvenc szoftver és az összes beállítást.
Az első részben a téma Megmutatjuk, hogyan kell előkészíteni a talajt ahhoz, hogy lépjenek előre, amit csinálunk a bemutató és bemutató követni. Egyszer nyert rendszerindító környezetet teremtett az első bemutató winpe_x86.iso kép vagy éget egy CD-t vagy winpe_x64.iso tehet egy bootolható botot, amely tartalmazza a képfájlokat.
Továbbá, miután tettem a kedvenc beállítások Windows 7 miután telepítette a kedvenc alkalmazások kell használni SysPrep csomag mindent majd indítani a boot környezetet teremtett az első bemutató. Úgy döntöttem, hogy "fix" 7 telepített Windows virtuális gépen VMware Player, van néhány kedvenc telepített alkalmazások és ott volt néhány beállítást az operációs rendszer beállításait, hogy meg szokta minden alkalommal, telepítése után az operációs rendszer A Windows 7. Ez a Windows 7 telepítése VMware Player fogja használni, hogy létrehoz a ISO kép testre szabott Windows 7. Nem baj, hogy tudom használni a testre szabott virtuális környezetet, mert az ISO lesz általános tartalmazza vezetők nem csak a kedvenc szoftvereket és a rendszer beállításait, így telepíteni az egyéni ISO kép bármely számítógép vagy laptop. Ha van egy gyengébb hardver, és nem tudja használni a virtuális gép, ha használhatja a saját laptop vagy létre testreszabott ISO image Windows 7.
Most, hogy törli ezeket a kérdéseket, meg kell vizsgálni, hogy az, hogy sok alkalmazás van telepítve a Windows 7 (a virtuális gép vagy valós rendszer) mind az egyéni ISO kép nagyobb lesz. Nem kap végzett el, és telepíti az alkalmazásokat csak feltétlenül szükséges. Egyébként nem lesz képes-hoz éget a ISO kép egy egyéni DVD-n vagy egy bootolható USB stick és 4 GB kapacitással. Azt is tartsd szem előtt, hogy a rendszer partíció C, akkor lehet, hogy testre szabott ISO kép kell elég szabad hely, mert a bootolható, amellyel létre a képet, akkor mentse el a képet "instal.wim" C partíciót testreszabott Windows operációs rendszer 7 telepítve.
Bootand a rendszerindító (vagy winpe_x86.iso winpe_x64.iso) valóban generál egy fájlt a "install.wim" (Windows Imaging Format) fájlban talál olyan USB stick vagy bootolható ISO image Windows 7. Ez a fájl egy szabadalmaztatott kép beállítás Windows lazítani és ülni a merevlemezre, ha az operációs rendszer telepítése. A fájl "install.wim" megtalálható a "források" bármilyen hivatalos ISO képek.
Miután generált file "install.wim" szerint ez a bemutató videó segítségével bootolható környezetben, akkor megtalálja a C partíciót 7 Windows operációs rendszer már telepítve van, és miután tettem a kép "install.wim". Továbbá szükség van ISO image Windows 7 Arra használtam, hogy telepíteni a Windows 7 őket (PC virtuális gép, vagy valós), hogy van beállítva, és telepítettünk kedvenc alkalmazások tetszik. Fontos megjegyezni, hogy az ISO image most szükségünk feltétlenül kell egyeznie az alkalmazott, amikor telepítve a Windows 7 őket (a virtuális gép, vagy PC valós), hogy van beállítva, és telepített összes kedvenc alkalmazások .
Az én esetemben telepített Windows 7 Enterprise virtuális gép úgyhogy az ISO image Windows 7 Enterprise. A következő lépés az, hogy egy bootolható USB stick használatával WinToFlash vagy 7 Windows USB / DVD Download Tool később keresse meg a mappát "források" található a botot bootolható, azonosítja a meglévő fájlt a "install.wim", törölni, és helyette a fájl "install.wim" a C partíciót a Windows 7 már telepítve van, hogy keletkezett a bootolható winpe_x86.iso az én esetemben.
Ha a fájl "install.wim" 's felhasználásával előállított bootolható kibír több mint 4 GB, akkor egy USB stick, hogy a nagyobb kapacitású.
Ha fájl a "install.wim" keletkezik 4 GB bootolható médium lehet "visszavonás" a ISO kép (Windows 7 Enterprise az én esetemben) a PowerISO, keresse meg a mappát "források", azonosítja a fájlt "install.wim" található a mappában, törölje azt, és cserélje ki a fájl "install.wim" által generált Önnek. Tartózkodik a PowerISO, kivéve az ISO képet, majd egy DVD bootolható vele.
Ha nem a saját USB-meghajtó, külső merevlemez vagy SD-kártyára, amelyek illeszkednek a projekt vagy ISO image döntők és személyre szabott boggles 4.7 GB DVD, akkor le kell telepíteni a Windows egyéni hálózati dolgunk bemutató, hogy kövesse.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a tutorial, hogy pontosan hogyan tesszük ISO képek személyre Windows 7 már telepítve van, az ISO image, amely lehetővé teszi számunkra, hogy telepíteni a Windows 7, amely tartalmazza a kérelmek kedvenc és beállítások a rendszerben működik.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Igen megy, de én vártam valamit, ha telepíti a Windows 7 amíg a Windows telepíti eléri véglegesíti elkezdi telepíteni a szoftvert, egymás után mondani ... telepítése 2007 iroda, cclaner .... berendezesek, stb Így akartam arra gondolni, hogy ez ki fog jönni ez a bemutató, de

 2. ProgrameOriunde - mondta

  Nagyon érdekes! Először azt hittem nem látok jól, amikor láttam, hogy a klip 70 perc

 3. Adrian Gudus - mondta

  ASUS:
  Igen megy, de én vártam valamit, ha telepíti a Windows 7 amíg a Windows telepíti eléri véglegesíti elkezdi telepíteni a szoftvert, egymás után mondani ... telepítése 2007 iroda, cclaner .... berendezesek, stb Így akartam, mire gondoltam ő kap ez a bemutató, de meg kell telepíteni akkor alkalmazások oldalak és után nem akartam így ha egy vírus bűn hiba elszúrtam, amikor elképzelem 7, így az első változat volt másként nem rendelkezik. Nem tudom, hogy találtam egy Windows-7 nettó telepítésének befejezése után megkért, hogy telepíteni Daemon Tools, nero, WinRAR, WinZip, Avira, Avast, stb Egyre több apps csak egy DVD 4.7gb. Így azt gondoltam, hogy

  Nem nagy ügy, hogy letölthető alicatiile hogy meg kell lennie egy mappában nettó disconnect a rendszer telepítése a virtuális gépet, majd elkezdi telepíteni a szoftvert.
  Az így kapott kép számomra olyan nagy, mert a Microsoft Office programcsomag.
  Azonban, azt garantálom, hogy a telepítés során az operációs rendszer testre leírt módon a bemutató lesz sokkal rövidebb, mint amit akarok.
  Ha vesszük, és a környezet, amelyben személyre szabott rendszer azt mondod, hogy az egyik, lehet, hogy vírus, és a vírus könnyen elérheti a "projekt", amíg be nem zárja a testreszabott ISO képet, .... következtetéseket rajzolt magad.
  A bemutatott módszer az általam nem hivatalos és a harmadik féltől származó szoftverek használatát. A módszer által használt OEM

 4. kiváló bemutató de ez nem ugyanaz a működés és Windows 8 még nincs kész tudja csak kérdez

 5. leyyyy - mondta

  @ASUS Mit akarsz csinálni vele http://www.almeza.com/

 6. sailorriver - mondta

  Köszönöm a bemutató, és a kártya a elérésére irányuló erőfeszítéseit lui.Merita is megpróbálta megelégedésére eléréséhez valamit.

 7. Sági közlemény - mondta

  menne egy bemutató és kb Almeza azzal leyyyy

 8. Messze a legjobb bemutató tiéd. Nagyon hasznos! Köszönjük!

 9. Marius - mondta

  Hogyan lehet letölteni videotutorialele ezen az oldalon? Ha lehet.

 10. Adrian Gudus - mondta

  Marius:
  Hogyan lehet letölteni videotutorialele ezen az oldalon? Ha lehet.

  Ha azt szeretnénk, hogy töltse le őket azt jelenti, hogy meg akarják lopni a munkánkat, és nem értünk egyet, hogy a.
  Semmit sem kell letölteni őket, ameddig csak lehet hozzáférni honlapunkon 24 óra 24, 7 7 nap.
  A ismertetők állnak, és szabad marad, és nem számol való hozzáférés, illetve megtekintésére a helyszínen.
  Nem értem, miért akarod, hogy elfoglalja a helyet a merevlemezen egyébként ha fizetünk a szerveren, hogy tartsa az Ön számára, és meg lehet nézni bármikor.
  Megpróbál elmenekülni a mentalitás kabát "mi van a kezedben nem hazudik"

  • Marius - mondta

   Szeretném letölteni, mert hol töltöm a legtöbb időt van internet-hozzáférés, csak PC-n. És ezen kívül, ha mindenki szabadon az interneten, miért baj, ha letölti és tárolja azokat egy CD elérni őket, akkor csak nem férnek hozzá az internethez? Fur nem fog működni, csak azt akartam, hogy hozzáférjenek az internethez, ahol én (80% időmet). Sajnálom, hogy félreértik.

 11. polferis - mondta

  Marius:
  Hogyan lehet letölteni videotutorialele ezen az oldalon? Ha lehet.

  Marius:
  Hogyan lehet letölteni videotutorialele ezen az oldalon? Ha lehet.

  Ez nem lehet, ez ellen honlapon politika videotutorial.ro! Nehéz, hogy egy könyvjelző a böngészőben, és ha szeretné nézni egy tutorial?!?

 12. Daniel - mondta

  A legegyszerűbb módszer.
  Kap egy DVD eredeti és engedélyezett a Windows, és telepíteni. Ezután menj a Ninite automatikusan telepíti, és zárjon be minden programot, amit nevoie.Cu frissítések a Microsoft kb 45 min ... és kész! Azt hiszem, ma, aki egy PC vagy laptop, van net.

 13. Adrian Gudus - mondta

  Daniel:
  A legegyszerűbb módszer.
  Kap egy DVD eredeti és engedélyezett a Windows, és telepíteni. Ezután menj a Ninite automatikusan telepíti, és zárjon be minden programot, amit nevoie.Cu frissítések a Microsoft kb 45 min ... és kész! Azt hiszem, ma, aki egy PC vagy laptop, van net.

  Igen, mint ahogy vannak kereskedelmi alkalmazások, mint például a Microsoft Office, Adobe Photoshop, AutoCAD, hogy nem kínálnak harmadik fél helyek (Ninite ... beszél belőle, már mintegy Ninite egy oktatóvideót), és akkor kénytelenek vagyunk integrálni őket ...

 14. Jully - mondta

  Érdekes bemutató ... de szeretem marad felhasználói fiókot. Tudok telepíteni, hogy bárki anélkül, hogy a "lábnyom". Azt hittem, valami, mint amit ők ki a CtrlSoft (Windows 7 Office 2010) nem volt számla létre, mintha az eredeti. Lehangoló ImageX és én CMD integrálni x64 a WIM x86 (ne mindkét változat ugyanazon stick) és román, mint az angol verzió (választható a telepítés egyesek román, angol és mások lassabban éri el a nyelvi csomag után).

 15. polferis - mondta

  Igen, tetszett! Minden az én elismerést is páratlan. Részemről bemutató elérte célját. De én nem szeretnék programokat telepíteni, amelyek továbbra is a Windows verzió telepítés óta. Tehát egy bizonyos idő telik el kell tenni más képet, ha azt akarom, hogy frissíteni kell szoftvert.
  A teljes testreszabhatóság, "a gyökerek" lehet először GImageX vagy RT7Lite (rosszabb opció), majd a fent leírtak szerint. I "saját jó" film, nagyon jó! Adrian mellesleg "Power ISO próba, képes kezelni nagyobb képek 300MB? Like Magic ISO (amit használ) nem engedi meg ... Én tudom a választ ... de tetszett "Flash" abban az időben! OK, sok egészséget!

 16. Egy nagyon sikeres bemutató! Köszönjük!

 17. vlad angelo - mondta

  Bebi:
  Egy nagyon sikeres bemutató! Köszönjük!

  Igen igazad van ... bemutató kezeli és jól magyarázható

 18. Cristi - mondta

  Érdekes, de sokkal érdekesebb volt, hogy mivel ez a videotutorial kellett újratelepíteni a Windows, követtem minden lépést anélkül, hogy valamit anélkül, hogy nekem egy hiba, de lépés után "capture", majd indítsa újra már nem kap Windows alatt (helyett szívesen az üzenetet kapom sikerült betölteni konfiguráció, indítsa újra a számítógépet, hogy folytassa a telepítést és konfigurációt ad bezár PC újraindul, és így és ismétlem, nem vagyok tisztában azzal, hogy mások, akik nem rendelkeznek a nyom és ismétlődő műveletek maga 3 alkalommal meg kell győződni arról, hogy minden rendben lesz, és Én nézett videotutorialele 3 alkalommal.

 19. Cristi - mondta

  A helyes magam "...... hogy * ....", és még hozzá a figyelmeztetés: Én nem csináltam szart mindezt vmware, de ahogy mondtam, 100%-ban biztos semmi rossz nem fog történni.

 20. Cristi - mondta

  Helló, nemrég rábukkantam egy program neve Tweak Me "..... ez Optimalizált windows ............ ha meg tudod csinálni a bemutató ezen a kis puha és jó véleményem :) köszönöm!

 21. vlad - mondta

  Bebi:
  Egy nagyon sikeres bemutató! Köszönjük!

  Igen, igazad van ... bemutató nagyon sikeres és jól magyarázható

 22. erdélyi - mondta

  Bárcsak jó, ha tudja, milyen a számi Western Digital merevlemez SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB mivel ez egy értékes új piaci, hogy tudom, hogy fogok vásárolni Lati recamanda sal Üdvözlettel

  • erdélyi:
   Bárcsak jó, ha tudja, milyen a számi Western Digital merevlemez SATA-III 1TB IntelliPower Red 64MB mivel ez egy értékes új piaci, hogy tudom, hogy fogok vásárolni Lati recamanda sal Üdvözlettel

   Először is, hogy a HDD WDC Red 1TB csak pt. NAS, ami azt jelenti, NAS (Network Attached Storage) HDD, ami jó, de ha azt szeretné, hogy a Windows rajta ne próbálja. Ő 5400RPM pt. hogy hallgasson. Azok HDD csak a tárolás, akkor a külső hdd. HDD néhány nagyon csendes. Ez attól függ, hogy mit akarsz csinálni vele

 23. Nagy tutorial! Ez pontosan az, amit keresünk hosszú: iso kép mindent a Windows-t. Nagyon jó!

 24. Remus D - mondta

  hello, de ha azt akarom csinálni, csak az én laptop, és azt akarom, hogy és videó illesztőprogramokat, audio SMD sysprep .Ha azt mondja, hogy jelölje meg a tábornokok, valamint leállítás, hogy a videó és audió, hogy már telepített ne legyen generelase kullancs? reszelő várjon

 25. Remus D - mondta

  Köszönöm, kijöttem, hogy pontosan hogyan akartam audio és video gépjárművezetők, csak egy laptop.Multumesc a bemutató.

 26. Marius - mondta

  És tudok hozzáférni a könyvjelző nélkül internet-hozzáférés? Megírtuk és indulhat is az üzlet.

  polferis:
  Ez nem lehet, ez ellen honlapon politika videotutorial.ro! Nehéz, hogy egy könyvjelző a böngészőben, és ha szeretné nézni egy tutorial?!?

 27. és ablakok 8

 28. Marius - mondta

  Ok, nem is beszélve a dolog, ami engem morális arrogancia más felhasználók és mások, én tényleg azt kell oktató, hogy van internet-hozzáféréssel, mint nagyon kevés. Hogyan tehetek? Ez lehet vagy nem?

  Adrian Gudus: Ha azt szeretnénk, hogy töltse le őket azt jelenti, hogy meg akarják lopni a munkánkat, és nem értünk egyet, hogy a.
  Semmit sem kell letölteni őket, ameddig csak lehet hozzáférni honlapunkon 24 óra 24, 7 7 nap.
  A ismertetők állnak, és szabad marad, és nem számol való hozzáférés, illetve megtekintésére a helyszínen.
  Nem értem, miért akarod, hogy elfoglalja a helyet a merevlemezen egyébként ha fizetünk a szerveren, hogy tartsa az Ön számára, és meg lehet nézni bármikor.
  Megpróbál megszabadulni a mentalitás kabát "mi van a kezedben nem hazudik"


 29. Adrian Gudus - mondta

  Marius:
  Ok, nem is beszélve a dolog, ami engem morális arrogancia más felhasználók és mások, én tényleg azt kell oktató, hogy van internet-hozzáféréssel, mint nagyon kevés. Hogyan tehetek? Ez lehet vagy nem?

  Nem tudom, melyik része nem érti meg. Nem értünk egyet azzal, hogy a weboldalt, és letöltheti nem lehet letölteni. Az a tény, hogy nincs internet, nem érdekel minket ... sajnos nem tudjuk szállítani a szolgáltatások és az internet.
  Ez olyan, mint megy a boltba vásárolni a kenyeret, és mondd el nekik az üzlet, tudod ... nincs pénzem.
  Nincs pénz, nem kap kenyeret, ez egyszerű. Az a tény, hogy van egy ürügy (pénzhiány) Mit gondol, lesz az oka annak, hogy megérdemled a kenyér nem fizet érte?
  A Net ma olcsó és az utak ...

 30. Apollo - mondta

  Van egy megoldás, hogyan Marius internet-hozzáféréssel. Használhatja a hordozható internet stick. Orange és a Vodafone előre, ha van egy mobil-előfizetés. Vagy Cosmote vagy Digi (RDS) csak bulletin érintés otthonról, és korábban nem egy hang előfizetést. A legolcsóbb a 9 euró, áfával és biztosítja Önnek, hogy gyorsítsa fel 2Gb 21Mbs majd leesik 128 Kbps sebességet. Minden ingyenes. Ragaszkodom a Vodafone Internet és nézheti útmutatók otthonról.

 31. Túl bonyolult ember. Valami nem létezik? Way néhány oktató túl öreg, sok alkalmazás különbözik attól, amit ereau 2,3.4 évvel ezelőtt, így ezek a konzultáció nem felel meg a valóságnak azt hiszem, aktualizálni kell őket.

  • és ... .Ha megváltoztak, még a füle elkapják, és nem használja őket, miután nézni a bemutató? vagy egyszerűen csak túl lusta gondolkodni kisebb és tegyen meg mindent mura-n szájából? ... ..

 32. és én zavarja a kérdést:
  Tettem a CD 140 mb eredménye az első bemutató a meghajtóba, és van, hogy jelölte doboz sysprep általánosítani parancsot adta a shutdown parancsot, és rendben 10 másodperc után adtam ERROR FATALA.aveti ötlete, hogy miért nem megy ?? de volt, hogy kibír a cD-t a meghajtóba, amíg a célba művelet ??? ??? sysprep hogyan ??? Kérjük ajutati.va Köszönöm.

 33. Adrian Gudus - mondta

  marian:
  és én zavarja a kérdést:
  Tettem a CD 140 mb eredménye az első bemutató a meghajtóba, és van, hogy jelölte doboz sysprep általánosítani parancsot adta a shutdown parancsot, és rendben 10 másodperc után adtam ERROR FATALA.aveti ötlete, hogy miért nem megy ?? de volt, hogy kibír a cD-t a meghajtóba, amíg a célba művelet ??? ??? sysprep hogyan ??? Kérjük ajutati.va Köszönöm.

  Már kifejtette, mindössze annyit kell tennie, a bemutató videó. Talán van probléma a Windows, hogy nem működik a "készítmény" of SysPrep

 34. kérdés egyszerű volt: adok Sysprep ImageX tr CD-t a meghajtóba?

 35. da su igaz? 's nehéz írni igen vagy nem?

 36. Takla - mondta

  nekem jöjjön Sysprep és onnan ez ad nekem "Fatális Hiba történt közben Sysprep a gép" dc adta nekem ezt a hibát itt működött tökéletesen mia

 37. Viorel - mondta

  Van egy windows 7 X32
  AAM sikeres lépések a bemutató NR1 MINDEN hogy teremt WINPEX32
  Futtatásakor Sysprep eszköz azt mondja, végzetes hibát, amikor megpróbálta KIVITELEZÉSE Sysprep eszközt a számítógépen,
  Van valakinek egy megoldás?

 38. johnny_computers - mondta

  A probléma megoldása "Fatális Hiba történt közben Sysprep a gép"
  Ctrl + Shift + Esc -> Szolgáltatások
  látszó WMPNetworkSvc -> jobb klikk -> abba szolgáltatások

  Mint mondta Adrian bemutató, van egy hiba, a Windows Media Player.
  Gratulálunk csapat videotutorial!

 39. Hello Nekem van a telepített operációs rendszer a Windows Starter 7 sp1 és nem tudom, hol le egy ISO kép segíthet voi.Si újabb kérelmet: Honnan tudom, hogy milyen sorozat kulcs 7 vagyok windows starter (az egyik a Windows aktiválási ?) Előre is köszönöm

 40. Vasile Gavriluta - mondta

  Gratulálunk ez a bemutató. Totorialul nagyon jó és nagyon érdekes. Kérem, mondja meg, hogy meghaladja a mérete 4,7 GB DVD hamu 8,5GB használhatja a DVD-t és az USB stick, amikor leküzdeni 4GB, hogy miért nem tudjuk használni a botot 8,18 GB?. Miért kell feltétlenül 32GB?
  Kérlek, válaszolj, Toturialul lehet alkalmazni, hogy a Windows 8.1 Enterprise?

  Köszönöm,

 41. johnny - mondta

  Már egy ideje nem hozta létre az első győzelem 7 telepítve utasítására a 2 oktatóprogramok és köszönöm ezen a módon.
  Még mindig veri nekem .. xp .. a gondolat, hogy nem működik egy hasonló módszer?
  Köszönjük!

 42. A folyamat létrehozása a install.wim velem a múlt 3 másodperc, és végül, hogy a fájl partíció C-képalkotás folyamatát meg kell hagyni futtatni a Windows AIK telepítve van? Megismételtem a folyamatot többször is, és minden egyes alkalommal, amikor sikerült Wim fájlt. Van ötleted, szívesen.
  Köszönöm.

 43. Nagyon jó tutorial. Eleinte nem működött, mert nem helyesen határozta meg a partíciót a Windows. Vajon az operációs rendszer, melynek eredményeképpen tesztelt és működőképes.

 44. Megpróbáltam néhány héttel azután, hogy benyújtották bemutató (november 2012), és hagyjuk, hogy csúszik. Futtatásakor sysprep alak jelenik meg ofereastra "" végzetes hiba, amikor megpróbál végrehajtani Sysprep ISTRUMENTOS számítógép ""
  kezdett korán VirtualBox, a második a vmplayer és folytatni kell, mert ez az érdeke, és ez az egyetlen módja annak, hogy "" klón OS "" Ha valaki találkozott már ilyen helyzetben, hogy írjon az oldalon ___ köszönöm tekintetében DAN

 45. szikra - mondta

  nem akar bootolni a WinPE kezd közvetlenül elpusztítani MBR operációs rendszer nem használható, azt töltik VBox 6 operációs rendszerek (win7) minden ugyanazokkal a problémákkal, eltávolítottam a „winpe_x86” volt két fájlokat belül BOOT ont zárójelek közé, mint 0KB
  Elvittek egy kép (WinPE) létrehozott egy másik operációs rendszer egy másik virtuális gép (VBox), és használt egy virtuális gép (VMPlayer)
  Nem tudom, hogyan dolgozott ki meglátjuk, de valami nincs rendben, hogy a pokolba

 46. szikra - mondta

  Oké srácok Megtaláltam baj
  virtuális doboz "Sajátgép" operációs rendszer partíció (C :), de a valóságban (D :) __ dön
  D: \> ImageX / capture d: \ d: \ install.wim "Win 7 Custom" / ellenőrzi az ENTER gombot
  Azon kaptam magam, elérhető a virtuális gépek VirtualBox
  és az optikai meghajtó (CD-meghajtó) egy (E :)
  Azt hittem, hogy gyorsabb, mint VBox VMPlayer
  Ha azt szeretné, aero hatásait a virtuális memória állítva 128 mb doboz és telepítésekor vendég feltöltött 3D jelölőnégyzetet ablak jelenik meg, válassza ki a nem, akkor egy másik ablakot és ellenőrizze igen telepítése után OS adja meg a központ, válassza ki a Hibakeresés, megy aero hatások és a következő-bla-bla next_____bla fátyol __
  Ezek a tippek, ha nem bánod, egy jó nap minden adminok __

 47. Catalin - mondta

  Helló,
  A rendszerindítás az indítható (winpe_x86.iso), pt. generáló file "install.wim" (Windows Imaging Format), hiba lép fel: Hiba a fájl megnyitásakor [d: \ Elképzelni \ data.wim]. Kérem, segítsen nekem.
  Köszönöm.

 48. Próbáltam, hogy ki rendben van, de amikor én ajunsla képzési rendszer ad nekem egy hiba {ebből összteljesítmény tesztelés Számítógépes Sysprep eszköz} Mit várok a válaszra, hogy foglalkozzon Mayl [Email protected] Köszönöm

 49. szikra - mondta

  szalma adta meg sysprep hiba, mert ez a manőver történt, legalább 3 alkalommal
  azt jelenti, hogy a Windows tiszta, mielőtt __cineva, hogy személyre szabott és tette download__
  Ha vissza szeretné állítani az értékét egy registru__doua sysprep változás verzió
  v1-run_slmgr.vbs / DLV__enter
  v2-run__regedit__enter__ válassza HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ Setup \ sysprep status \ razzia === tagja van állítva az értéket 2

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.