Eredeti Windows 7 letöltése 90 napos próbaverzióban - oktatóvideó

Szia barátok, ebben a cikkben fogom bemutatni, hogyan kell letölteni 7 eredeti ablakokkal, eredeti azt mondani, hogy nem fogja letölteni a ki tudja, honnan fogjuk letölthető a Microsoft TechNet hivatalos honlapján.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft tett minket egy ajándék, akkor töltse le az ingyenes Windows 7, ez egy Windows-verzióval 7 90 Enterprise napokig a tárgyalás során (Trial).

Sokan mennek a torrentek vagy agyak letölthető módosított változatai már híres Windows7, miért kellene csinálni, hogy amikor lehet letölteni a Windows 7 a legcsekélyebb erőfeszítés, még az ő anyjának.

90 napon belül eldöntheti, hogy erre az operációs rendszerre, ez a változat az, ami kapható lesz a végén ebben a hónapban, azaz épít 7600.

Gratulálunk a Microsoftnak az utóbbi időben megmutatott nyitottsághoz, reméljük, hogy ugyanaz marad, ha ingyenes Windows-t kaphat, egy rosszabb verziót azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy pénzt költenek egy rendszerre művelet, mondtuk már korábban, és továbbra is azt állítjuk, hogy ily módon a kalózkodás vékonyabb lenne, esetleg ők is gondolkodni fognak róla ...

Azok számára, akik nem foglalkoznak a Windows telepítése 7, van egy tutorial telepíteni a Windows Vista által végzett kollégánk Adrian, hogyan kell telepíteni, teljesen ugyanaz, Telepítse a Windows Vista.

Mostantól még több figyelmet fordítanak erre az operációs rendszer, megpróbáljuk együtt megtalálni őket, és korlátozza nekik megoldani a problémákat, biztos vagyok benne, hogy sikeres legyen 7 ablakokat.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Cristian Cismaru
 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. andreidfa - mondta

    Gyönyörű ablakok 7 de nem tudom, hogy mi történik, miután a 90 nap

  2. Mario - mondta

    Nagyon jó chear nem tudja, hol sal ieau az ablakok), érdemes kipróbálni, hogy hogyan jutottunk a verzió teljes} és más típusú ablak, de ez 7 beta szar véleményem szerint nem tudom, most már} Nagyon köszönöm, amit tesz minket zsenik Tartsa naprakészen minden} nem sokkal jobb egészséget Crist és az egész csapat, hogy az egészségügyi, mint furcsa páros oktató) bye

  3. Nagyon jó tutorial különösen nem szeretem több 7 win xp és vista mint 90 a Zila de miután csak sumplu nem indul a rendszert, és Sal inslocuim?

  4. Hát azt gondoltam, hogy vége letöltések Windows 7 most egy hónap akartam sal kioldódásának és nem megy! Azt mondja, hogy most nustiu és kezdődött? Nem lehet csinálni egy bemutató a mnai gyors windowsuri I 2000 sp4 a 512 ram és n proc, 1.8 AMD Athlon XP és megy néhány hihetetlen tökéletes képest XP!

  5. wolfwarine - mondta

    szia srácok..érdek téma kipróbáltam a Windows 7 próbaverzióját is, amit a microsoft oldalról vettem, de sajnos nekem nagyon nehéz volt..elég erőforrásigényes, így sajnos nem mindenkinek való 🙁 AMD athlon processzor 3500+ 64-es és 2 gb RAM-on, további részletekre csak a konfigurációra van szükség, mert kevésbé lenne fontos .. nekem nehéz volt, mert elég gyenge számítógépem van, ez a kérdésem Arról lenne szó, hogy ez a 90 napos változat meddig lenne érvényes, mert remélem, hogy a közeljövőben képes leszek beszerezni egy másik sokkal jobb PC-t, és szeretném kipróbálni ezt a Windows változatot. köszönöm!

  6. ylye - mondta

    Köszönöm Cristi ... ha nem magyarázta el a dolgot az usmanager-nek, megpróbálhatnám letölteni az év hátralévő részében a Windows 7 pana-t, remek magyarázatot és megfelelő szótárat!

  7. Igen, ha felad útmutatók az oldalon?

  8. Cosmin - mondta

    Köszönöm, Cristi és Adrian, hogy lépést tarthasson az, ami új, és mi ajánlott!

  9. Augustin - mondta

    Multumin az útmutató. Miután az 90 nap teszel az eredeti kulcs nem fog működni., Vagy szükség van egy másik változata win7. Köszönöm

  10. manuIgen, ha felad útmutatók az oldalon?

    Most rájöttem folytatni a sorozatot, hogy hogyan lehet egy honlap lesz a reklám, de már tudja, hogy megkért, többször is.
    Ez a cikk arról, 7 ablakokat nem lehet halasztani, ez egy érdekes dolog, hogy én nem hiszem, majd amint halljuk, rájössz, ablakok 7 3 legálisan hónapokig nem kell letölteni, aki tudja, mi a Windows- s rossz torrenteket.
    Ígérem én következő bemutató lesz reklám az interneten, hogy ha időközben felmerül minden fontos esemény, amit nem lehet halasztani.
    Microsoft eltávolíthatja a szabad ablakok, ez azt jelenti, hogy amin újra, hogy a bemutató az online reklám.

  11. Mihai - mondta

    Most, ha letölteni és telepíteni át 3 hónap luna..tot igaz akkor? .. És akkor tegye a Windows Vista sp2 származó 7? köszönöm

  12. BHA da munkás megy vele :)) ms végül alakult, mint Miai mondta ilyet yo Mas nem lehet elfelejteni :)) Azt akartam sal vásárolnak közvetlenül a MS fiúk adnak PNM kb naspeti így körülbelül HTMGB és milyen elmagyarázni hülye emberek :)), ez egy jó munka szerencse

  13. viorelpicu - mondta

    Talán zárak rendszer

    alex:
    Nagyon jó tutorial különösen nem szeretem több 7 win xp és vista mint 90 a Zila de miután csak sumplu nem indul a rendszert, és Sal inslocuim?

  14. viorelpicu - mondta

    Biztos, hogy a rendszer összeomlik, de addig talál egy… VÁSÁRLÁS módszert (a jó fiúk nem alszanak)

    andreidfa:
    Gyönyörű ablakok 7 de nem tudom, hogy mi történik, miután a 90 nap valaki mondja meg?

  15. viorelpicu - mondta

    Cristal vagy ADRIAN,
    A 90 nap érvényes, ha a letöltés vagy a szerelési időt.
    Mennyi ideig érvényes a "PROMOTION"

  16. György - mondta

    az oldalad megfertőződött ... .. ezt mondja nekem az AVG 9.0 andivirus !!! Csinálj valamit, hogy rajta is vitorlázz !! Addig nem lépek be! Várom mindenesetre, az ötlete szuper rendben van !! Viszlát

  17. Érdekes, de jobb eau nekem egy CD-kulcsot, és van egy (windows 7) az élet

  18. Me, I hallotta Teljes verzió jelenik meg, nos, akkor lesz érdemes telepíteni a Windows és 7 a PC, hogy ha elérünk, azok bug-gyűlölet a játékok, mint a Vista, látom, hogy léteznek.

  19. György: Az oldalán van a vírus ... .. így azt mondom andivirusul AVG 9.0 !!! Tenni valamit, hogy lecsendesíteni az navigálni magam !! Addig ne menj! Egyébként várunk ötlet szuper OK !! apa

    Nincs oldal vírus, vírusirtó szoftver egyszerűen ad hamis pozitív.
    Nem nyitott a téma, hogy nem tud sokat.
    Mi lenne az oka, hogy tegye a vírusok itt?
    Használd az agyad, vagy intraba egy barát, aki egy másik vírusirtó, ha ugyanaz a probléma, amikor meglátogatja videotutorial.ro

  20. Adrian - mondta

    Emberek, miért olyan nehéz olvasni a szöveget? Rögtön azután, hogy rákattintott letölteni a Windows kék írásban 7 meg fog jelenni a nyelv englezaaaa feltételeket. Ha szeretné használni a PC TANULNI ENGLEZAAA

    Mi több, már van egy oktatóanyag azok számára, akik nem tudnak angolul kezelni. A bemutatót a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro oldalon" találja. Írja oda: "Hogyan kell angolul lefordítani és kiejteni helyesen" írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.

    Néztem, milyen szánalmas vagy! Imádni fogja ezt a helyzetet? amikor mindenki ismer egy égési angol nem tudom csak egy idegen nyelvet? Fratilooor milyen világban élsz? Egy ember, aki nem tudja, legalább egy idegen nyelv egy középszerű ember, korlátozott távlatokat! Tehát jó lenne, hogy tegye a kezét az angol urak, vagy akár nézte a bemutató fent javasolt.

    És most lássuk azt a helyet és az erőfeszítés lefordítani, amit mond, vagy mi volt lusta olvasni, mindent az orrod !!!

    Engedélyezte a terméket 10 nap. Belül 10 nap, ha nem aktív, akkor a rendszer leállítja egyszer EURO óránként, amíg aktiválódik. Bizonytalan, hogy hogyan aktiválható? Látogassa meg a GYIK-ot.

    FORDÍTÁS: 10 nap aktiválja a terméket. Ha nem aktiválja a rendszert 10 napon bezárja egy órát, amíg nem aktiválja azt.

    A 90 napos próbaverzió óránként kikapcsol, ha a ha a végére ért a 90 napos kipróbálási időtartamra.

    FORDÍTÁS: A próbaverzió a 90 napon bezárja minden alkalommal 1 90, amikor a nap már lejárt engedéllyel.

    A 90 napos kipróbálási kínálják korlátozott ideig és korlátozott mennyiségben. A letöltés elérhető lesz március 31, 2010, a készlet erejéig.

    FORDÍTÁS: Trial of 90 nap kínálnak egy korlátozott ideig, és korlátozott mennyiségben. Ez lesz letölthető márciusig 31 2010.

    FIGYELEM: a Windows 7 telepítése után kattintson a "Sajátgép" elemre, kattintson rá a jobb gombbal, majd válassza a helyi menüből a "Tulajdonságok" funkciót
    A megjelenő ablakban az alábbiak szerint lesz írva: "10 nap az aktiváláshoz. Aktiválja a Windows-t most" (kék színnel van írva). kattintson ITT egy képernyő átlátni. Ez azt jelenti, hogy csak 10 napig licenc aktiválásához 90 napon fordítások ahogy fentebb már említettük.

    Kattintson arra a kék szövegre: "10 nap az aktiváláshoz. Aktiválja a Windows-t most", és a megjelenő ablakban kattintson az "Aktiválja a Windows-t most online" elemre. kattintson ITT hogy egy print screen. O csatlakozni a szerverek Click ITT hogy egy print screen

    Egy ablak jelenik meg, ahol értesítést, hogy a licenc érvényes 90 nap. kettyenés ITT hogy egy print screen

    És ez minden, amit ezentúl jogi Windows 7 90 nap frissítések és mindent, amit akar. kettyenés ITT hogy egy print screen.

    Nehéz volt? Nehéz volt átmásolni és beilleszteni azt az angol szöveget, amely a TechNet webhelyen a "Letöltés egy 90 napos próbaverziót a Windows 7 Enterprise" -ra kattintás után azonnal megjelenik, és beillesztheti a Google Fordítóba, egy ingyenes szolgáltatásba, amely bármiről lefordít. nyelv bármilyen nyelven? Tényleg valakinek mindig meg kell tennie helyetted ?? Könnyebb kérdezni, nem?

  21. Nem lenne jó egy oszlopot készíteni, ahol oktatóanyagokat javasolhat? > d

  22. Nem működik a Mozilla

  23. Üdv mindenkinek!
    Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
    Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
    Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

  24. Cristi - mondta

    Nem javasoljuk, hogy a frissítés telepítése, ha egy év IT Professional vagy nem szakszerű irányítása vállalati hálózatok nem.

    Ezt mondják. Igen, hazudhat, és mégis letöltheti, de ... ez valóban egy végleges verzió, de tesztekre készült !!
    Anélkül, illesztőprogramok és szoftver is.

    Ez túl szép ahhoz, hogy teljes verzió

  25. Adrian - mondta

    som: Üdv mindenkinek!
    Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
    Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
    Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

    Meg kell konvertálni azt a filmet! Írja fel a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: videó konverzió, írja be, és megtalálja a témához kapcsolódó oktatóanyagokat. Átalakítja olyan formátumra, amelyről a DVD-je tud

  26. Adrian - mondta

    som: Üdv mindenkinek!
    Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
    Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
    Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

    Meg kell konvertálni azt a filmet! Írja fel a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: videó konverzió, írja be, és megtalálja a témához kapcsolódó oktatóanyagokat. Átalakítja olyan formátumra, amelyről a DVD-je tud

  27. saryta - mondta

    Mozilla érvénytelennek hogyan?

  28. saryta - mondta

    SCz on monzila

  29. Cristi: Nem javasoljuk, hogy a frissítés telepítése, ha egy év IT Professional vagy nem szakszerű kezelése vállalati networks.Asta nem mondják. Igen, lehet hazudni és még le is töltheti a végleges változat, de ... ez egy nagyon, de készült tesztek !!
    Nem járművezetők szerepel túl jó, hogy softuri.Era teljes verzió :)

    E változat szuper, mega, FULL extra.
    Ez olyan, mint a végső, nem erősebb változata, amit telepített a notebookon, és tettem szinte az összes vezetők.
    Azt tolta és vezeték nélküli média, mivel a telepítési rutin (Atheros 9xx), én tolta és aero első + járművezetők audió és videó, elhagyta néhány hogy Perpelea a 3 másodperc mozog jól átkozott .
    A vezetők, hogy nem kell találni őket az új Action Center.
    Mi fog tenni egy tutorial, hogy milyen gyorsan fog frissítéseket a Windows 7, addig élvezik ezt a tárgyalás 3 hétfő, május látjuk után.

  30. pop Ionel - mondta

    Igen érdekes, hogy nekem ment sal google chrome letöltése, minden probléma nélkül, anélkül, hogy szükség van az elégedettség az egész mikro plugin.mii csapatok videotutorial.ro

  31. Bogdan - mondta

    Igen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz.
    Volt az ablakokat 7 de az indítás előtt, természetesen a FERS módosított megtekinthet minden megy Mrd hiba cserébe nem járt nettó összes megpróbáltam aktiválni a kártyám de avtivata amíg hívtam RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül én nem igazán üresen Finca memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?

  32. Ratzoiu - mondta

    Nagy-Hysteria 7 őket. A probléma az, hogy vannak emberek, akik olyan buta vagy gondatlan, hogy kéne nekik, és hol kap egy repedés. Ha kerestek egy kicsit a Google sok román szívesen.

  33. Ratzoiu - mondta

    BogdanIgen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz .I volt a windows 7 de mielőtt elindítja ferek irányt változtatott, és mindent látni fog Mrd hiba helyett mentem netul egyáltalán nem, megpróbáltam aktiválni a kártyám volt avtivata, de a végén én az úgynevezett RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül már nem igazán maradt üres birtok memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?
    @ Bogdan. Ember ... készítsen egy indítható botot a Windows xp.e-vel a legegyszerűbb módszer

  34. Adrian - mondta

    BogdanIgen neked adom a jogot, hogy nem, aki tudja, mi Lucu érdekes publcitatea ez, nem azt, hogy nem más, mint az arc a Windows 7 a 3 hónap ingyenes valami érdekes, vagy chear ahogy mondta eltávolíthatja Micosoft a Windows ingyen, hogy valami nehéz .I volt a windows 7 de mielőtt elindítja ferek irányt változtatott, és mindent látni fog Mrd hiba helyett mentem netul egyáltalán nem, megpróbáltam aktiválni a kártyám volt avtivata, de a végén én az úgynevezett RDS és meau azt mondta, hogy ez Vresse módosított és nem támogatja a Windowsos (Windows 7 ez), most már a Windows Vista Ultimate, jó, de sok helyet, és nem kell egy laptop túl erős, és ő 110 GB összes merevlemezén, fül már nem igazán maradt üres birtok memory stick: zene (nekem több, más nustiu) filmek, képek, szoftver szett, stb és szeretnék táska xp (megkezdésére sokkal kevesebb memóriát, mint a Vista sua 7), de sajnos Kijelölhetnek olvasni, mint a DVD-t és CD-t sem kell a DVD-R, de van sal csere és ala és xp általában helyezni cd és dvd ritka gasesc.Mati segíteni?

    Az ISO képet Windowson írhatja rá, amit szeretne, CD-n vagy DVD-n nem számít, az írási mód ugyanaz, és a telepítés ugyanúgy történik, függetlenül attól, hogy CD-ről vagy DVD-ről telepít-e. Ha nem tudod, hogyan kell egy bootolható CD-t megírni, írd be a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: "Hogyan készítsünk indítható CD-t iso képből, nero-val" add meg, és megtalálja az oktatóanyagot, még többet telepítheti a Windows-okat egy USB-meghajtó segítségével, amellyel betesz egy ablakot, és indíthatóvá teszi, akárcsak indítandó ablakokkal ellátott botot, amellyel telepítheti a Windows 7, a Windows XP vagy a Windows Vista rendszerét, írja be a mezőbe keresés: hogyan készítsünk indítható botot, vagy csak egy indítható botot, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat

  35. vanessa - mondta

    som: Üdv mindenkinek!
    Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
    Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
    Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

    som: Üdv mindenkinek!
    Ön segített és másutt. Szeretném tudni, hogy hogyan lehet filmet nézni a DVD-lejátszó nem olvassa DIVX.
    Pontosabban: Filmfelvétel a honlapon, film látom jól a számítógépet (persze, ha én és minden szükséges codec), de szeretném látni ezt a filmet, miután írtam egy CD-lejátszó nem olvassa DIVX. Van-e bármilyen módon, hogy rögzíti a filmet a számítógépen, és milyen rendszer (?!) És akkor látni, hogy a DVD, amely beszélni?
    Köszönöm a megértést. Akkor olyan választ tőled több figyelmet.

    Cornel jó !!! Hogy egy DivX filmek DVD-lejátszó, amely nem tudja olvasni DIVX oldalak kell konvertálni VCD SVCD van.
    Ehhez szükség van a következő szoftverek (Total Video Converter) akkor írjuk be a film a Nero CD.
    Kövesse a videót és meg fogja érteni, hogy nem. kattintson ide

  36. Sorin - mondta

    Hi! A letöltött a számítógéphez, akkor telepíteni egy másik számítógépen is van ugyanaz az operációs rendszer, mint az enyém? Kösz.

  37. pop Ionel - mondta

    Feltelepítettem, és készen áll a hátsó Meglepetésem gyorsabb, mint Vista Home vindows edition.mii elégedettség antregii csapatok videotutorial.ro

  38. Adrian - mondta

    Sorin: Hi! Egyszer letöltött a számítógéphez, akkor telepíteni egy másik számítógépen is van ugyanaz az operációs rendszer, mint az enyém? Kösz.

    Akkor telepíteni amit akarsz számítógépekhez

  39. Sorin - mondta

    köszi

  40. vanessaKedves Cornel !!! Hogy egy DivX filmek DVD-lejátszó, amely nem tudja olvasni DIVX oldalak kell konvertálni VCD van SVCD.Pentru Ehhez szüksége van a következő szoftvereket (Total Video Converter) akkor írjuk be a film a Nero CD .Urmareste videó és meg fogod érteni, hogy nem. kattintson ide

    Köszönöm szépen a hatékonyságot. Alig várom, hogy milyen az átalakítás jön ki, ha szenved semmilyen változást. Azt szeretném, ha egy szép hétvégét.

  41. Ozgean - mondta

    Ami a játékot, hogy nem tud sokat WinXP

  42. Ana-Maria - mondta

    Nagyon szeretnék befejezni a incerc.Dar után 90 nap célszerű telepíteni a Windows volt újra ???

  43. Adrian - mondta

    Ana-MariaMég szeretnék incerc.Dar befejezése után a 90 napon célszerű telepíteni a Windows volt újra ???

    Ha uninstall és telepíteni a Windows 7 most nem normális, és logikus, hogy lejár után 90 nap próba kell tenni a többi ablak, esetleg az egy, amit már korábban? Vagy lehet, hogy a pénz és menj vásárolni egy Windows-licenc 7

  44. Costy - mondta

    FONTOS. Hogyan lehet eltávolítani a Windows 7.
    Cristi akart válaszolni.

  45. Adrian - mondta

    CostyFONTOS. Hogyan lehet eltávolítani a Windows 7.
    Cristi akart válaszolni.

    Helyezzen be egy másik CD-t a Windows, a Vista vagy az XP telepítésével, és amikor elérkezik a partíciók C formátumához, bemutatjuk, hogyan kell telepíteni a Windows XP-t vagy a Windows Vista-t, és megtalálja őket a jobb felső sarokban található "keresés a videotutorial.ro-on" mezővel. írd oda: Windows XP SP3 telepítés vagy Windows Vista telepítés és optimalizálás.

  46. és úgymond ... ha licencet vásárolok, meddig lesz érvényben ez az engedély? örökre örökre, vagyis korlátlanul, vagy csak hány éves lesz?

  47. és elfelejtettem valamit: Ha ugyanazt a terméket kell letölteni, és 90 napig lejárt ... és újracsomagolhatom az ablakokat, aktiválhatom-e még 90 napig? Vagy azt fogja mondani, hogy lejárt a licenc
    ?

  48. sorin00098 - mondta

    90 nappal a váltás után a Linux! Nem kell engedély, akkor már nem a fejfájás!

  49. stefan - mondta

    Szeretném tudni ezt a programot, hogyan lehet megtörni a rendetlenség jelszavakat?….? _

  50. neculau_constati - mondta

    Nem tudom, hogyan kell megtörni a jelszavakat és freau mes játékokat, hogy megtudja?

  51. Igen jó 90 nap balek zár, így jobb, ha rendelkeznek windowsu

  52. constantin Bratu - mondta

    Hallottam, hogy jó, de én mondani után 90 nap

  53. Stefan: ezen az oldalon nem tanulni trükköket csapkod, és ez nem is legális! Akkor agsi ezt Inala felöltözött, és kérdezni valamit, hogyan TEAI Simiti ha van ilyen program, és Tias feltörni a jelszót mes és mondjuk inprotane oly sok ember van, és törlöm őket, hogy Ön, mint TEAI Simiti? nai mondod, és bármilyen nagy hacker?

  54. tengeri - mondta

    sal Cristi és megpróbáltam letölteni a Microsoft Office 2003 millió, de nem tudja telepíteni, ha segíteni tud küldeni köszönhetően egy másik időpontra

  55. florin Voinea - mondta

    után 90 nap abban az esetben, szeretnék 7 ablakok, akkor telepítse újra a Windows XP?

  56. Adrian - mondta

    florin Voinea: Miután 90 nap abban az esetben, szeretnék 7 ablakok, akkor telepítse újra a Windows XP?

    Természetesen igen ... miért nem tehette? 3 napig vagy 2 órán keresztül használhatja, és ha nem tetszik, akkor visszateheti a windows xp-t!

  57. hackeru - mondta

    adom a teljes repedés meg kell tennie, próbálja menni 100% min, aki azt akarja, hogy ez hozzá remus_boss12

  58. mit tudom ki repedések mah feledd én nem értem ezt a páratlan oldalon erre! Itt van, hogy megtanulják

  59. ha az operációs rendszer egy hamis, hogyan kap ki a Microsoft honlapján?

  60. VIC: Ha az operációs rendszer egy hamis, hogyan kap ki a Microsoft honlapján?

    Már törölte a fa.
    És megmondja, hogy pontosan mit akart utalni,.

  61. Tehát: használjon winxpsp2 nem regisztrált a Microsoft a k contrafacut.In bemutató, mondja egy k mementdat nincs értelme hazudik az operációs rendszert, hogy használjuk őket egyébként k hogy mi az én-rendszer folosim.intrebarea dak látta kioldódásának hadd k olyan operációs rendszert használ, amely nem eredeti.

  62. Adrian - mondta

    VIC: Tehát: használjon winxpsp2 nem regisztrált a Microsoft a k contrafacut.In bemutató, mondja egy k mementdat nincs értelme hazudik az operációs rendszert, hogy használjuk őket egyébként k mit rendszer folosim.intrebarea Mert láttam kioldódásának hadd k olyan operációs rendszert használ, amely nem eredeti.

    Bárki letöltheti a Windows 7 számít, hogy milyen operációs rendszert engedélyezett-e vagy sem.

  63. :-) Hűvös. Ez volt minden, amit tudni akartam. 10x

  64. marica - mondta

    de a Windows driverek azt 7 bemutatva hol és hol találunk? Úgy értem, hogy hang driver. video. a processzor driver. Ott Codec Pack a Windows 7 ptr?

  65. CelCuFrunza - mondta

    maricaDe a vezetők a Windows 7 ahol bemutatásra, vagy ahol megtalálja őket? Úgy értem, audio driver. video. A vezetőt a processzor. Van ptr csomag kodekek ablakok 7?

    Általában most, amikor ez a "friss" operációs rendszer megjelent, az alkatrészek (alaplap, videokártya, hangkártya, hangkártya ... stb.) Gyártóinak a megfelelő illesztőprogramokat elérhetővé kell tenniük hivatalos weboldalukon. ez a rendszer (Windows 7)
    Most ott maradt hátra, hogy megtanulják, milyen összetevők a számítógépnek, hogy írjon le, és nézd minden oldalon driverul.Subliniez Mivel ez a művelet van szükség, mielőtt telepíti a rendszer hatékony, így hogyhogy készíteni minden szükséges eltelnie ahhoz, hogy az új rendszer (pl vezetők).
    A tutorial, hogy hogyan fog tanulni, milyen összetevők vannak a PC ezt és nem lenne sajnálom, hogy olvassa el, amit Adrian mond itt.
    Sok szerencsét!

  66. Cristynicu - mondta

    Pontosan megtettem az oktatóanyagban bemutatott lépéseket ... de van egy kérdésem ... .mikor telepítem .... Hogy a fenébe csináljuk? .... DVD-re égettem, miután kibontottam az archívumot, letöltöttem- o… és látom, hogy nem indul el tőlem. bár más dvd-kről elindít engem ... na és hogyan tb-t kell csinálni? ... hogy az archívumot kiírjam anélkül, hogy bármit kibontanék? ... vagy hogyan ... meg tudnád mondani a lépéseket?….
    Remélem, hogy ez a TIME K válaszolni nekem ... valaki ... .sper .multumesc előre!

  67. Adrian - mondta

    Cristynicu: Pontosan azt tettem a lépéseket, amelyeket meg bevezetett bemutató ... .I hanem egy kérdés ... .Ha telepíteni ... .Hogyan a fene tegyünk? ... Azt .eu DVD-re, miután kivontuk archív hogy letöltheti k látni ... és nem a csizmámat el.desi más DVD I tb csizma ... igen, hogyan csináljam? ... éget archívum kibontása nélkül semmit? ... vagy hogyan ... meg tudja mondani a lépéseket? ....
    Remélem, hogy ez a TIME K válaszolni nekem ... valaki ... .sper .multumesc előre!

    Sokan elkövetik azt a hibát a Winrar telepítésekor, hogy nem teszik lehetővé az ISO képekhez való társítást, és a winrar automatikusan archívumként fogja látni az ISO képeket, a Winrar elhelyezésekor pedig nagyobb figyelmet fordít arra, hogy egy bizonyos ponton ott kérdezze meg Öntől, hogy milyen típusú archívumokat szeretne társítani. ... Törölje a jelet az ISO fájlokból, és csak ezután adja meg a Tovább vagy a Folytatás lehetőséget. Van egy oktatóanyagunk is a Winrarról, ha nem tudja, hogyan kell vele "zsonglőrködni". Összefoglalva: vegye úgy az archívumot, ahogy van ... anélkül, hogy kibontaná és CD-re írná, ha nem tudja, hogyan kell a Windows 7-et telepíteni, akkor van egy oktatóanyagunk a Windows Vista telepítéséről és optimalizálásáról, mivel a Windows 7 telepítése megegyezik a Vista telepítésével. Írja be a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: telepítse és optimalizálja a Windows Vistát, írja be és megtalálja az oktatóanyagot, a Vistán végrehajtott optimalizálási beállítások is érvényesek a Windows 7 rendszeren

  68. mytyktz - mondta

    mia, nem jár, de nem tudom, miért, de tudod CAMD körülbelül PREBET lejár lehet telepíteni?

  69. Cristi - mondta

    repedés van számára. Aktiváltam. Windows 7 loader extreme-nek hívják ... 3.010-es verzió. A nyomkövetőkön megtalálhatja

  70. Cristi - mondta

    Elfelejtettem mondani, hogy miután csatlakozni az első választás használatra egy második meghajtó nekem nem (én beszélek crack)

  71. cápa - mondta

    Van egy kérdésem. hogyan lehet megváltoztatni a kurzor? Azt akarjuk, hogy arany

  72. vanessa - mondta

    cápa: Van egy kérdésem. hogyan lehet megváltoztatni a kurzor? Azt akarjuk, hogy arany

    1. nyílt vezérlőpult
    2. Kattintson duplán egér
    3. Kattintson a gombra mutatók ... A jobb felső 2-csípőbeleket
    4. Menj az egérrel ablakban testreszabásae és kék, a pipa, ahol azt mondja normál Select.... (Első opció)
    5. Most menj gomb Tallózás és kattintson rá ... egészen ... és válassza ki először panel ikon (3dgarro) bal felső és a Megnyitás gombra.
    6. sajtó alkalmaz si Ok ... ..with Ez az, hogy akkor is csak az aranyat.

  73. cápa - mondta

    köszönöm

  74. Andrei - mondta

    nagyon jó bemutató ... ... nagyszerű munkát végez

  75. Andrei - mondta

    és még cristi is ... milyen lehetőséget adhatna annak a repedésnek ??? nézzen ide: …………………………………. melyik telepítést adjam nekik ???

  76. narancs - mondta

    igen, én is megpróbáltam letölteni a Windows 7 Enterprise vállalathoz az MSDN-ről, és ez nem működik, hibát ad, miután kéri, hogy mentse ...

  77. Adrian - mondta

    narancs: Igen, próbáltam, hogy a Windows letölthető az MSDN 7 vállalkozás, és nem megy ütközés után szükségessé teszi, hogy mentse ... ..

    Telepítse Java Runtime Environment, megtalálni a Google, telepítése után, akkor képes lesz arra, hogy töltse le a Windows 7

  78. angyal - mondta

    Azt akartam, hogy ez egy próba 7 90 ablakok le nap, és ahogy nem megy, nem tudom, miért nem megy a sok tutorials, mint te?

    És tudom, hogy fogod spoune én drága, nem, hogy távolítsa el, vagy, hogy betiltották

  79. Adrian - mondta

    angyalAzt akartam, hogy dausieujos ablakok tárgyalás 7 90 nap, és csak a tinenumia sil ment, én nustiu numimerge ezért sok útmutatók, mint te? Mispoune és csuka tart nusatentca eltávolítani, sauosa nekem betiltották

    Vakok számára ... Telepítse a Java Runtime Environment alkalmazást, megtalálja a google-n, miután telepítette, letöltheti a Windows 7-et. Ha fent olvasta, egyszer ezt mondtam !! Látta, miért nem működik úgy, mint itt? mert nem érdekel !! Nem kell papagájolnia, amit bemutatunk az oktatóanyagban, tudnia kell és meg kell értenie, miért csináljuk így és nem fordítva. Figyeljen arra, amit az oktatóanyagban mondunk, ne csak nézze meg, hova kattintunk!

  80. Adrian - mondta

    narancsVan java telepítve ... mi a fene nem érti, nem megy tesó ...

    Milyen barátaid vannak? miért ideges vagy ha hozzám ment, akkor a többihez, és Cristihez került, aki hibás? Tegye meg a Windows újratelepítését, pontosan adja meg, hogy milyen hibát kap ... adja meg itt a hibaüzenetet, és talán mi is tudunk segíteni Önnek .. Nem kell ezt kibaszni, ha beszélni szeretne, és segítenének.

  81. narancs - mondta

    sajnálom idegek
    Jelölje be ezt a hibát
    http://img141.imageshack.us/img141/2558/screenshot001wd.jpg

  82. Claudiu - mondta

    Nekem van egy probléma ezzel a Windows Messenger 7. Használom Messenger változatát 8.1. nem volt gond az első, de előfordul, hogy ha rákattint a zsák a levelek automatikus be dschide már nem browserul.Am én is eltávolította a Revo messenger, de a probléma továbbra is fennáll. Azt hiszem, hogy ez probléma lenne a Windows-7, de előfordulhat XP. Valami ötlet, hogy hogyan tudom megoldani a problémát?

  83. Adrian - mondta

    ClaudiuVan egy probléma ezzel a Windows Messenger 7. 8.1 a Messenger változata. nem volt semmi probléma az első, de előfordul, hogy ha rákattint a teafilter automatikusan adja meg az e-mail nekem már nem dschide browserul.Am még eltávolított Messenger Revo de a probléma továbbra is fennáll. Úgy vélem, hogy ez probléma lenne a Windows-7 de előfordulhat XP.Aveti ötlet, hogyan lehet megoldani a problémát?

    A probléma azért merül fel, mert a Windows "fel van háborodva", és nem tudja, hogy ki vagy melyik böngésző az alapértelmezett ... ezért kövesse ezeket a lépéseket

    1 Kattintson a "Start" gombra
    2 Kattintson a „Vezérlőpult” elemre
    3 Kattintson a "Programok" gombra
    4 Kattintson az „Alapértelmezett programok” elemre
    5 Kattintson a „Programhozzáférés és a számítógép alapértelmezett beállítása” elemre.
    6 Kattintson az "Egyéni" jobb oldali nyílra
    7 Az "Válasszon alapértelmezett webböngészőt" részben jelölje be, melyik böngészőt szeretné beállítani az alapra, és jelölje be a jobb oldalán, hogy bejelölje az "Ennél a böngészőhöz való hozzáférés engedélyezése" jelölőnégyzetet, adja meg az "OK" lehetőséget, és ennyi.

    VIGYÁZAT: Mielőtt ezt mindezen műveletek közel böngésző / böngésző (ha több is van) és a Yahoo Messenger

  84. Claudiu - mondta

    Köszönet Adrian segítségért. Ön a legtöbb hasznos oldal Romániában véleményem. Sokkal további sikereket.

  85. robtsvas01 - mondta

    Mondd kérlek win7 .iso képet 90 nap bootolható? Értelmetlen, hogy azt a DVD-n?

  86. angyalAzt akartam, hogy dausieujos ablakok tárgyalás 7 90 nap, és csak a tinenumia sil ment, én nustiu numimerge ezért sok útmutatók, mint te? Mispoune és csuka tart nusatentca eltávolítani, sauosa nekem betiltották

    Nem tudom, hogy hol van az ideg, hogy állapítsa meg.
    Te az a benyomásom, hogy megpróbáljuk becsapni a világot?
    Menjünk, mert a dolgok jobbra, ha nem, és meg vannak győződve arról, mint azt, hogy mindent jól.
    Lehet, hogy te is rohant, és biztonságos, mutatja, hogy hogyan írja, vagy lehet, hogy a hiány.
    Nem vagyunk lehetetlenné válik az Ön számára!

  87. robtsvas01 - mondta

    Mondd, kérjük e bootab`ila image Windows 7 ez, vagy sem?

    azoknak, akik nem szeretik a letöltést, próbáljon meg 2-3 alkalommal bejelentkezni és áttelepülni a Windows LiveID-n ...

  88. Adrian - mondta

    robtsvas01: Mondd, kérjük e bootab`ila image Windows 7 ez, vagy sem? Download`ul akik nem megy, és megpróbál bejelentkezni relogati a 2 3-szor LiveID a Windows ...

    Igen, nem ez a bootabilaaaa ... ha nem tudod, hogyan kell egy bootolható CD-t írni, írd be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro-n ..." mezőbe: hogyan készítsünk indítható CD-t vagy bootolható CD-t, írd be, és megtalálja az oktatóanyagot

  89. angyal - mondta

    http://www.microsoft.com/windows/windows-7/

    nézd meg, hova küldtem ahelyett, hogy küldjön nekem, hogy nem a fiókomat a Microsoft, hogy mit csinálok ezt?

  90. robtsvas01 - mondta

    Adrian inebunii nem mentem, ez csak annyira bonyolult ?!

    ms válaszidő

  91. florin - mondta

    Üdvözlet! Szeretném tudni, hogy a román nyelv működik-e a Windows 7 ezen verziójával. Természetesen jobban járok az anyanyelvemen ... talán azért, mert a régi iskolában több orosz nyelvet beszéltek. elismerés a munkájáért.SIKER!

  92. Adrian - mondta

    florinHi! Szeretném tudni, hogy ez a verzió a Windows 7 megy romana.Nu dugva és a nyelv egy másik, igen, jobban anyanyelvükön ... talán azért, mert a régi iskolában készült több rusa.Multe nyelv köszönhetően és elismerését a munka voastra.SUCCES!

    Minden windowsurile támogatja a román nyelv!

  93. Adtam magamnak le a tárgyalást május 90 23.10 nap, és most, amikor írok, azaz május 04.11 megállított és védjen valódi Etiket, és érvényesíti a másolatát 7 nyerni !!!! Tehát elmúlt időszakban a 90 nap !!! tenni a 90 nap kellett a parancsot kell begépelni a cmd, és most látom, hogy meg kell nyerni Etiket asztali másolat érvényesítésére 7 90 nap !!! tudok tisztázni, aki valójában egy kísérleti időszak alatt? minden jót, és tartsa minden olyan erősek !!! !!!!!

  94. Lucian - mondta

    Van egy HP laptop 9420 NX OS Win Xp Home.Am próbáltam telepíteni egy másik operációs rendszer, például Win XP Professional, de nem teszi lehetővé, nem ismerve fel, hogy jön az eredeti változata fabrica.Imi az üzenethez a kapcsolatot a rendszergazda .Most szeretnék telepíteni a Windows rajta 7 egy tiszta telepítés, frissítse verzió Xp.Cum nem tudja, hogy nekem ezt nélkülem korlátozza a hozzáférést bármely operációs rendszer telepíthető?.Multumesc.

  95. MARYAN - mondta

    I f PLCE mennyi az oktató, de szeretném tudni, hogy hogyan kell telepíteni a Windows. Megteheti ezt egy bemutató? Marian

  96. Adrian - mondta

    MARYAN: I f PLCE mennyi az oktató, de szeretném tudni, hogy hogyan kell telepíteni a Windows. Megteheti ezt egy bemutató? Marian

    Régóta bemutató a Windows XP telepítéséről, és van egy oktatóanyagunk a Windows Vistáról is. Írja be a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: telepítse a Windows XP SP 3 programot, vagy telepítse és optimalizálja a Windows Vistát, írja be, és megtalálja az oktatóanyagokat

  97. Laura - mondta

    Jó.
    Szeretném kipróbálni windows7, de ahogy mondta, és győződjön meg arról, hogy van a járművezetők. ezt a rendszert. Elmentem pg. Gyártó (Asus), de pt. Alapvető én fórumon én nem találtam semmilyen új driver. sem vista. windows7. Asus alaplap I K8U-X, AMD Socket 754, Uli M lapkakészlet úgy 1689.Daca ki az új vezetők is eltarthat fejemben le windows7? Mi lenne a megoldás?

  98. Razvan - mondta

    Nem tudom, ha bármilyen illesztőprogramok Windows Vista 7 támogatást?

  99. Lucian - mondta

    Én is feltettem egy kérdést ... vagy már meghaladja a képzettségét? Úgy látom, hogy Ön a nagy informatikusokat végzi ...

  100. Lucian: Már fel magam egy kérdés ... vagy már meghaladja a szintet a készítmény? Ahogy látom ezzel a nagy programozók ...

    Ne kérj bocsánatot, mi szintű felkészülés vége.

  101. Adrian - mondta

    Lucian: Már fel magam egy kérdés ... vagy már meghaladja a szintet a készítmény? Ahogy látom ezzel a nagy programozók ...

    Akartam válaszolni, de hogy jön az ilyen megjegyzéseket, hogy ne! Csak nem a kutatás a Google-on, nem mi vagyunk az egyetlen hely, amely az IT! Csak adjon egy kicsit: "formázza kemény" restu csinálsz ... mint te "beszédes", nem igaz?

    • Lucian - mondta

      Adrian:
      Akartam válaszolni, de hogy jön az ilyen megjegyzéseket, hogy ne! Csak nem a kutatás a Google-on, nem mi vagyunk az egyetlen hely, amely az IT! Csak adjon egy kicsit: "formázza kemény" restu csinálsz ... mint te "beszédes", nem igaz?  

      Elnézést, ha megsértettem bárki, de várunk mihamarabb tőled ... én formázott a merevlemezt, de amikor megpróbáltam telepíteni XP Professional indítható, így a telepítés után újabb fájlok másolását a Windows, kaptam az üzenetet administratorul.Si kapcsolatba is próbáltam kb 3 ori.Multumesc választ ...

      • Adrian - mondta

        Lucian:
        Elnézést, ha megsértettem bárki, de várunk mihamarabb tőled ... én formázott a merevlemezt, de amikor megpróbáltam telepíteni XP Professional indítható, így a telepítés után újabb fájlok másolását a Windows, kaptam az üzenetet administratorul.Si kapcsolatba is próbáltam kb 3 ori.Multumesc választ ...  

        Oké, így megértjük. Mert te apologized'll megmondja, hogy mit kell tennie. De a jövőben nem érti, hogy mi marad a helyszínen éjjel-nappal, hogy válaszoljon minden lehetetlen, mert egy napon hozzászóláshoz 100, és sajnos mások, akik tudják, ne vegyenek részt! Így van, hogy legyen türelemmel. Emellett a helyszínen, mi mindannyian gyerekek, barátnő, házastárs, barátok, a személyes élet.

        Most vissza a kérdésre

        Meg kell formázni a partíciót rendszerindító CD-ről, vagy egy Linux live CD (és tudja, hogyan kell formázni NTFS), vagy Acronis Disk Director, amit a bemutató, és meg lehet nézni kattintva ITT Ez Acronis lehetővé teszi, hogy egy bootolható CD-t, amely akkor indul el, és formázza a merevlemez szükségessége nélkül a Windows vagy más operációs rendszer van telepítve a partíción. Meg kell csinálni a Acronis bootolható CD-t, a boot, és formázza a partíciót C vagy esetleg törölje (ez tovább tart). Miért azzal, hogy a CD? neki az összes fájlt kell lennie, mert Acronis szoftvert kezdeni! és az ilyen hardver nem használható Formázás közben, így tudom, hogy a C- nem lesz képes formázni sosem járás közben megteremti a Windows, mint a CD-n él, mert a fájlok használatban vannak, ha azt szeretné, hogy formázza meg, amíg te a Windows. ez olyan, mint a módosítani kívánt a kereket egy autó, miközben az utcán. Ez teljesen lehetetlen, hogy nem lehet telepíteni az operációs rendszert akarunk, csak van, hogy okos! ez nagyon fontos, hogy formázza a merevlemezt egy CD, CD bootand leginkább ajánlatos Acronis Disk Director vagy ha talál jó és a Partition Magic. Meg lehet formázni a Windows partíciót ki minden C amint mondtam, a fájlok használatban vannak a szoftver megosztjuk futni, futni a Windows, és így tovább. Ha kérdése van, hívjon

        • Lucian - mondta

          Adrian:
          Oké, így megértjük. Mert te apologized'll megmondja, hogy mit kell tennie. De a jövőben nem érti, hogy mi marad a helyszínen éjjel-nappal, hogy válaszoljon minden lehetetlen, mert egy napon hozzászóláshoz 100, és sajnos mások, akik tudják, ne vegyenek részt! Így van, hogy legyen türelemmel. Emellett a helyszínen, mi mindannyian gyerekek, barátnő, házastárs, barátok, a személyes élet. Most vissza a kérdésreMeg kell formázni a partíciót rendszerindító CD-ről, vagy egy Linux live CD (és tudja, hogyan kell formázni NTFS), vagy Acronis Disk Director, amit a bemutató, és meg lehet nézni kattintva ITT Ez Acronis lehetővé teszi, hogy egy bootolható CD-t, amely akkor indul el, és formázza a merevlemez szükségessége nélkül a Windows vagy más operációs rendszer van telepítve a partíción. Meg kell csinálni a Acronis bootolható CD-t, a boot, és formázza a partíciót C vagy esetleg törölje (ez tovább tart). Miért azzal, hogy a CD? neki az összes fájlt kell lennie, mert Acronis szoftvert kezdeni! és az ilyen hardver nem használható Formázás közben, így tudom, hogy a C- nem lesz képes formázni sosem járás közben megteremti a Windows, mint a CD-n él, mert a fájlok használatban vannak, ha azt szeretné, hogy formázza meg, amíg te a Windows. ez olyan, mint a módosítani kívánt a kereket egy autó, miközben az utcán. Ez teljesen lehetetlen, hogy nem lehet telepíteni az operációs rendszert akarunk, csak van, hogy okos! ez nagyon fontos, hogy formázza a merevlemezt egy CD, CD bootand leginkább ajánlatos Acronis Disk Director vagy ha talál jó és a Partition Magic. Meg lehet formázni a Windows partíciót ki minden C amint mondtam, a fájlok használatban vannak a szoftver megosztjuk futni, futni a Windows, és így tovább. Ha kérdése van, hívjon  

          Köszönöm szépen Adrian, és még egyszer elnézést kérek azért, amit az oldal adminisztrátorairól mondtam ... igazad van, más személyes problémáink vannak, amelyek miatt néha figyelmen kívül hagyunk néhány kevésbé fontosat ...
          Más hírek a merevlemezt megosztjuk Norton Partition Magic.Totdeauna ezelőtt, amikor volt probléma a Windows, vírusok vagy más szerencsétlenség letelepítés használt DVD, amit én rögtön vettem a laptop .Voi próbálja meg, mint te spus.Sper hogy reusesc.Chestia bosszant az, hogy nem tudod valami új laptop.Am vizsgálatot végzett a Microsoft honlapján kompatibilitás, és úgy tűnik, hogy az egyetlen probléma az lenne, ATI Radeon videokártya meghajtók, amelyek X1600 laptop, ez a Windows 7.
          Még egyszer köszönöm…

  102. webdan - mondta

    Lucian:
    Van egy HP laptop 9420 NX OS Win Xp Home.Am próbáltam telepíteni egy másik operációs rendszer, például Win XP Professional, de nem teszi lehetővé, nem ismerve fel, hogy jön az eredeti változata fabrica.Imi az üzenethez a kapcsolatot a rendszergazda .Most szeretnék telepíteni a Windows rajta 7 egy tiszta telepítés, frissítse verzió Xp.Cum nem tudja, hogy nekem ezt nélkülem korlátozza a hozzáférést bármely operációs rendszer telepíthető?.Multumesc.

    Nos, ha jön Hp NX 9420 telepíthetőnek kell lennie a Windows xp-nek, nézze meg a laptop operációs rendszereinek listáját: Microsoft Windows 2000
    Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
    Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
    Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
    Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
    Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
    Microsoft Windows XP Home Edition
    Microsoft Windows XP Professional
    Megpróbálhatja telepíteni a hetest, de kockáztatja, hogy nem tölti le az összes illesztőprogramot az internetről. Ha még mindig nem akarja telepíteni az xp-t, próbálja meg frissíteni a BIOS-t, ha nem is a frissítéssel, akkor próbálja meg feltenni az illesztőprogramokat raid (a HDD felismerése érdekében) az "nLite" programmal, ha a raid illesztőprogramok sem működnek, vegye vissza és mondja el nekik, hogy fogalma sincs a laptop használatáról ...

  103. webdan - mondta

    webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
    Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
    Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
    Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
    Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
    Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
    Microsoft Windows XP Home Edition
    Microsoft Windows XP Professional
    Megpróbálja telepíteni hét helyszínen, de azt kockáztatja, nem tölt le minden járművezetők Internet.Revin on temei.M szembesültem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltér az, amelyik eredetileg telepítve) nem sikerül saját domain engedélyt, mert a laptop integrált az alaplapon kellemes történő elhalasztásának telepíteni a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea az csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop a HP-Compaq.Altfel központja nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap minden "sakál" (hackerek és jaxorei), és senki nem sikerült csinálni valamit, mert ott pricina.Este kellemes, szép lemezszerû vezeték csak egy speciális dugó, hogy a dugók az alaplap, és mellékelt saját akkumulátorral, és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani minden degeaba.Placuta reprogramata.Se ütemezni csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar ütemezni kellemes és frissítse a BIOS-t felesleges.

    • webdan: webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
      Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
      Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
      Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
      Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
      Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
      Microsoft Windows XP Home Edition
      Microsoft Windows XP Professional
      Megpróbálja telepíteni hét helyszínen, de azt kockáztatja, nem tölt le minden járművezetők Internet.Revin on temei.M szembesültem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltér az, amelyik eredetileg telepítve) nem sikerül saját domain engedélyt, mert a laptop integrált az alaplapon kellemes történő elhalasztásának telepíteni a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea az csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop a HP-Compaq.Altfel központja nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap minden "sakál" (hackerek és jaxorei), és senki nem sikerült csinálni valamit, mert ott pricina.Este kellemes, szép lemezszerû vezeték csak egy speciális dugó, hogy a dugók az alaplap, és mellékelt saját akkumulátorral, és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani minden degeaba.Placuta reprogramata.Se ütemezni csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar ütemezni kellemes és frissítse a BIOS-t felesleges.  

      (Idéz me)

      Valószínűleg utalva TPM, nincs munka, akkor kell telepíteni minden Windows operációs rendszer gond nélkül.
      Meg kell telepíteni a Windows-t bios, én is arról, hogy a BIOS számos olyan beállítása, hogy szükség van a figyelmet.
      Amit fentebb már említettük, nem teljesen pontos, a számítógép, amely a Windows telepítve van, nem nem tudja telepíteni az új Windows.
      Ha kell tennie egy BIOS-frissítést.
      Bármi lehet megoldani a számítógép kell csinálni, amit akar, nem, mit akar.

    • Lucian - mondta

      webdan: webdanNos, ha ez Hp NX 9420 kell telepíteni a Windows XP, itt a lista az operációs rendszer a laptop: Microsoft Windows 2000
      Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
      Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
      Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
      Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
      Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
      Microsoft Windows XP Home Edition
      Microsoft Windows XP Professional
      Megpróbálja telepíteni hét helyszínen, de azt kockáztatja, nem tölt le minden járművezetők Internet.Revin on temei.M szembesültem a probléma, mint a tiéd, és a kevésbé kellemes az, hogy ezekben az esetekben is, ha sikerül egy újabb operációs rendszer a laptop (operációs rendszer eltér az, amelyik eredetileg telepítve) nem sikerül saját domain engedélyt, mert a laptop integrált az alaplapon kellemes történő elhalasztásának telepíteni a különböző operációs rendszerek laptop.Reprogramarea az csak a gyártó, az Ön esetében: hogy küldje el a laptop a HP-Compaq.Altfel központja nem, amikor megpróbáltam mentem egész nap minden "sakál" (hackerek és jaxorei), és senki nem sikerült csinálni valamit, mert ott pricina.Este kellemes, szép lemezszerû vezeték csak egy speciális dugó, hogy a dugók az alaplap, és mellékelt saját akkumulátorral, és az akkumulátor akkor is, ha el kell távolítani minden degeaba.Placuta reprogramata.Se ütemezni csak HP-Compaq gép néhány speciális eszköz, amely respectiva.Chiar ütemezni kellemes és frissítse a BIOS-t felesleges.  

      Nagyon szépen köszönjük…

  104. Kapok egy hiba után válassza ki az oldal nyelvet technet.microsoft.com hogyan választotta ki a 32 Bitzi KND kattintott icnarca nem megy, hogy nekem eraoare oldalon. Az Internet Explorer használata böngésző

  105. vali - mondta

    Van-e lehetőség a flash klipek lejátszásának optimalizálására olyan webhelyeken, mint a youtube, a trilulilu stb. Amikor teljes képernyősre megyek, rángatózónak tűnik. A Windows XP operációs rendszerben ez nem történik meg, kivéve, ha a videó nagyon nagy felbontású vagy HD felbontású volt. A böngészőben található weboldalak szintén lejátszásra kerülnek, amikor görgetnek. Feladtam az átlátszóság és az aero hatásait (mielőtt még rosszabb lett volna), de még mindig nem úgy játszanak, ahogy szeretném ...
    (Alaplap GA-81945GZME-RH Intel Celeron processzor gh 2,66 - 256 kb cache, 2gb ram, Nvidia 7100 GS). Valószínűleg ez a konfiguráció xp minden jobb ...

    • Adrian - mondta

      vali: Van-e lehetőség, hogy optimalizálja a lejátszás flash videók oldalak, mint a YouTube-on, stb. Trilulilu? Ha adok teljes képernyőn látható szaggatott. A Windows XP nem ez történik, kivéve, ha van egy nagyon nagy felbontású videó vagy a HD korszak. Szaggatott és weboldalak válnak a böngészőben, amikor görgetés adni. Feladtam és Aero átláthatóság hatásokat (mielőtt még rosszabb volt), de még mindig nem játszik, mint szeretnék ...
      (Alaplap GA-81945GZME-RH Intel Celeron processzor gh 2,66 - 256 kb cache, 2gb ram, Nvidia 7100 GS). Valószínűleg ez a konfiguráció xp minden jobb ...  

      Biztos, hogy rendelkezik a legújabb videokártya-illesztőprogrammal (nem a CD-n lévővel értem) ??? Nézze meg, hogy van egy oktatóanyagunk az nVidia videokártyák illesztőprogramjának letöltéséről. Írja fel a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: frissítse a videokártya illesztőprogramját, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.

  106. Marius - mondta

    Én és én folyton kíváncsi. Ha telepíti a Windows 7 90 napon belül Sami lehet telepíteni a Windows XP SP 3 újra?

    • Adrian - mondta

      Marius: Én, és én is kíváncsi. Ha telepíti a Windows 7 90 napon belül Sami lehet telepíteni a Windows XP SP 3 újra?  

      Igen normális, amennyit csak tudsz, hogy miért nem? Soha nem tesz senkit semmilyen OS nyakán, hogy nem lehet eltávolítani !! Minden operációs rendszer a múlt lehet telepíteni vagy eltávolítani!

  107. Marius - mondta

    Elfelejtettem da köszönöm a jó munkát, és hála neked én fáradt multe.ma anvatat még adni sami pénzt használó Windows világot, de most tudok venni, és nem csak az erős cucces CEMA és oktatóanyagok

  108. vali - mondta

    Van netem az RDS-től, de nem igazán értek semmit ... Amikor bekapcsolom a számítógépemet, és rákattintok a "hálózat" gombra, mások számítógépei megjelennek nekem (ez akkor is megtörténik, ha nem vagyok csatlakoztatva az RDS-hez, egyszerűen ahhoz, hogy a hálózati kábel csatlakoztatva legyen). Ha azonban megpróbálok csatlakozni valamelyikhez, akkor nem sikerül. Mi van velük? Miért jelennek meg? Van-e aggodalom a számítógépem biztonságával kapcsolatban?

  109. Igen ... a legújabb illesztőprogram, a Windows 7 telepítése előtt letöltöttem

    • Adrian - mondta

      valiIgen ... ez az utolsó vezető Letöltöttem mielőtt telepíti a Windows 7  

      A lemez meglehetősen gyenge Windows 7 !!! Ha nem tévedek akkor passzív hűtés nem aktív (adik nincs ventilátor (ventilátor hűtő) rajta) Ezzel a válság videokártyák szuper áron, jobb, ha magad néhány dollárt, és kapsz egy új videokártyát , nagyon olcsó most ebben az időben, mint a többi komponens. Miért nem kérdezed meg őket, hogy a Windows 7 tányér tiéd!

  110. Marius - mondta

    nagyon szépen köszönöm, és sok szerencsét továbbra vaurmaresc évben nagy örömmel

  111. Lucian - mondta

    Adrian sikerült formázni a merevlemezt, telepítettem Windows-Acronis.Apoi 7, friss példányt most update.Pana nem nagyon elégedett program.Singura probléma vezető video.Nu plakk képes megjeleníteni videó Aero mód hiánya miatt vezetőire corespunzator.Placa azon már csak 8 bites színes kijelző felbontása 1400 x 1050.Rezolutia jó lenne 17 hüvelykes képernyő, de ez nem zavar megy 32 színmélység biti.Stii, hogy hol található illesztőprogram az én videokártya ATI Radeon X 1600? Ha telepíti a driver Vista kellett esélye, hogy menjen?
    Örülök, hogy tettem menni anélkül, hogy az eredeti rendszer fabrica.Iti köszönöm Adrian tízszeres ...

    • Adrian - mondta

      LucianAdrian sikerült formázni a merevlemezt, telepítettem Windows-Acronis.Apoi 7, friss példányt most update.Pana nem nagyon elégedett program.Singura probléma vezető video.Nu plakk képes megjeleníteni videó Aero mód hiánya miatt vezető vívmányok corespunzator.Placa már csak 8 bites színes kijelzők felbontása 1400 x 1050.Rezolutia jó lenne 17 hüvelykes képernyő, de ez nem zavar megy 32 a színmélység hol találok biti.Stii illesztőprogramok a videokártya ATI Radeon X 1600? Ha telepíti a driver Vista kellett esélye, hogy menjen?
      Örülök, hogy tettem menni anélkül, hogy az eredeti rendszer fabrica.Iti köszönöm Adrian tízszeres ...  

      Gratulálok, örülök neked! És remélem, hogy ma van, hogy több beteg, és enyhébb velünk.

      keres ITT Tudod kap driver Windows 7

      • Lucian - mondta

        Tegnap este már megpróbáltam a Windows 7 telepítése után, és elmentem a webhelyre. Töltse le a videokártya illesztőprogramját, de amit letöltöttem, nem működött. Kiválasztottam egy Windows Vista x32 Enterprise illesztőprogramot, de letöltöttem telepítve, de nem működött. Ehelyett reggel felkerestem a HP webhelyét, és ott megtaláltam a Windows Vista x32 illesztőprogramjait minden olyan alkatrészhez, amelyhez illesztőprogramok szükségesek, nem csak a videokártyához. Most 1650 x1440 (széles képernyős) felbontással is jól működik ) és 32 bit színnel. Most megy a program Aero módja. Telepítettem a Norton Internet Security 2010-et. Mostanra ez jól működik, és elégedett vagyok ... Nagyon hasznos voltál. Ha további problémáim vannak, felhívlak. szakemberek. Siettem a következtetésekre. Sajnálom ...

        Adrian: Gratulálok, örülök neked! És remélem, hogy ma van, hogy több beteg, és enyhébb a noi.Uite ITT Tudod kap driver Windows 7  (Idéz me)

  112. Razvan - mondta

    Van egy kérdésem fit illesztőprogramok Windows Vista 7? Kérem válaszoljon Sami.

    • Lucian - mondta

      Razvan: Van egy kérdésem fit illesztőprogramok Windows Vista 7? Kérem válaszoljon Sami.  

      Telepítettem a Windows laptopomon Hp 7 és telepítette az illesztőprogramokat Vista.Merge perfect.Acum függ a rendszer konfigurációs ... Nem általánosítani próbál mearga.Dar kell mearga.Bafta!

      • Razvan - mondta

        Lucian:
        Telepítettem a Windows laptopomon Hp 7 és telepítette az illesztőprogramokat Vista.Merge perfect.Acum függ a rendszer konfigurációs ... Nem általánosítani próbál mearga.Dar kell mearga.Bafta!  

        Ez az, amit tudok, mert én letöltött illesztőprogramokat 7, de nem biztos, ha illeszkedik, és megvan az eredeti CD-t illesztőprogramok PC a Windows Vista.

  113. marian - mondta

    f nultumesc sok amit csinálsz ezen az oldalon ezt a munkát nekünk megjegyezni 10.am felhalmozódott d vs. Nagyon sokat, és hála neked, a PC jól működik f telepíteni a Windows-t 10 perc maximum, mert ha egyszer .inc útmutatók köszönöm az erőfeszítést és áldozatot, amit teszik. a többiek. Nem fogom elfelejteni, hogy szinte minden tudok, ettől Tisztelt ÚTMUTATÓ

  114. Costy - mondta

    hello! Van egy olyan probléma, húztam le a net nod32, telepítése után az újraindítás, és kaptam iam leptopu van vírus, és nem tudja, hogyan kérjük a tartalék, hogy szép, hogy nekem, és azt mondják, hogy a biztonsági mentés S. MI nyitott, de működik kemény. Kérjük ajutatima

    • Adrian - mondta

      Costy: Hi! Van egy olyan probléma, húztam le a net nod32, telepítése után az újraindítás, és kaptam iam leptopu van vírus, és nem tudja, hogyan kérjük a tartalék, hogy szép, hogy nekem, és azt mondják, hogy a biztonsági mentés S. MI nyitott, de működik kemény. Kérjük ajutatima  

      Ne maradj ki NOD32 életedben a legrosszabb és lusta vírusölő.
      Kérjük, nézd EZ oktatóanyag, hogy vírussá válhasson (kattintson az "EZ" szóra, hogy a bemutatóval elérhető oldalra jusson)

  115. cápa - mondta

    Adrian antivírus vitatkozni a vékony, miután több tesztek IKARIUS AV.

  116. Megértettem jól gb szinte 2.5 4-szer nagyobb, mint az XP.

  117. Helló. Elnézést a zavarásért eleje óta, de így, és van néhány kérdésem Lagat a Windows 7. Volt telepítve ez a rendszer 5 hónapban, és nagyon elégedett voltam vele, letöltöttem a Microsoft weboldaláról licencelt hogy mikor, érvényes június 2012, minden rendben ment, amíg tettem a pokol és én PC (egy Acer laptop 5620G), minden jól ment csak k látok egy üzenetet, hogy azt mondta nekem, hogy ez a változat csak tesztelésre, és már lejárt. Vettem egyéb engedélyek a Microsoft és semmi az üzenet, amit úgy tűnik körülbelül minden 2-3 perc és az asztali fekete volt. Most van egy xp Utolsó v.22

    Intreberea van, akkor le kell töltened egy másik változata. A Windows 7?
    Melyik lenne ideális, hogy nem probléma a licenc?
    Hogyan tudom kikapcsolni a Windows Genuine Advantage?
    Telepíthető a Windows egy bottal 7 8 Gb? (Ne legyen indítható, de fut rajta, és ha igen, hogyan?)

    Kérem, küldjenek nekem egy e-mail választ.

    Köszönet előre.

  118. Razvan - mondta

    Én sie probléma. Letöltöttem Windows verzió 90 7 nap, és amikor instalato nem volt nagy meglepetés, hogy megmutatja az összes ablakot 7 hatások, hűvös is, mint például az átláthatóság, stb Miért lehet magyarázni nekem? Kérem! Várakozás a válaszra.

    • Adrian - mondta

      RazvanVan egy probléma, amit sie. Letöltöttem Windows verzió 90 7 nap, és amikor instalato nem volt nagy meglepetés, hogy megmutatja az összes ablakot 7 hatások, hűvös is, mint például az átláthatóság, stb Miért lehet magyarázni nekem? Kérem! Várakozás a válaszra.  

      Telepíteni kell a videokártya driver, mert grafika mi? Ha volt logikusan gondolkozol, aki felelős a kijelző és grafikák számítógépen? A válasz videokártya, ha nem videokártya-illesztőprogramok automatikusan tudja, hogyan kell "kommunikálnak" megfelelően az operációs rendszer és nem fogja tudni, hogy értelmezze, illetve nem teheti grafikus rendszer adja csinálnak? Graphics Driver Keresés az interneten vagy aktiváló automatikus frissítéseket a Windows 7 és azt fogja találni, akkor automatikusan az Ön számára.

      • Razvan - mondta

        Adrian:
        Telepíteni kell a videokártya driver, mert grafika mi? Ha volt logikusan gondolkozol, aki felelős a kijelző és grafikák számítógépen? A válasz videokártya, ha nem videokártya-illesztőprogramok automatikusan tudja, hogyan kell "kommunikálnak" megfelelően az operációs rendszer és nem fogja tudni, hogy értelmezze, illetve nem teheti grafikus rendszer adja csinálnak? Graphics Driver Keresés az interneten vagy aktiváló automatikus frissítéseket a Windows 7 és azt fogja találni, akkor automatikusan az Ön számára.  

        És ez lenne a gondolat, de elfelejtettem teszteltem konkrét windows egy virtuális merevlemez 7. Legyen és emiatt vagy nincs beépítve a próbaverziója ms?

        • Adrian - mondta

          Razvan:
          És ez lenne a gondolat, de elfelejtettem teszteltem konkrét windows egy virtuális merevlemez 7. Legyen és emiatt vagy nincs beépítve a próbaverziója ms?  

          Megértem, hogy úgy döntött, hogy telepítse a virtuális. Ok, attól függően, hogy a teljesítményét a videokártya és a támogatott technológiák lehetővé teszik "3D gyorsítás". Ne mondd, hogy a virtuális gép, ha használja Virtual Box, akkor indítsa el, majd balra egy kattintással a Windows telepítve van, és a jogot, hogy válasszon egy virtuális gépet, hogy a beállításokat a lap "Részletek". Menj a "Display" fülre, majd kattintson a "Video" tick box "Enable 3D gyorsítás". Ismétlem, hogy Ön a virtuális hatását csak akkor, ha a videokártya támogatja úgy, gyorsulás 3D.

          • Razvan - mondta

            Adrian:
            Megértem, hogy úgy döntött, hogy telepítse a virtuális. Ok, attól függően, hogy a teljesítményét a videokártya és a támogatott technológiák lehetővé teszik "3D gyorsítás". Ne mondd, hogy a virtuális gép, ha használja Virtual Box, akkor indítsa el, majd balra egy kattintással a Windows telepítve van, és a jogot, hogy válasszon egy virtuális gépet, hogy a beállításokat a lap "Részletek". Menj a "Display" fülre, majd kattintson a "Video" tick box "Enable 3D gyorsítás". Ismétlem, hogy Ön a virtuális hatását csak akkor, ha a videokártya támogatja úgy, gyorsulás 3D.  

            Köszönöm. Megnéztem "gyorsuló 3d", de még mindig nem 7 hatások ablakok és társasjátékok úgy vélik, hogy a támogatás (ATI Radeon x1550 512 mb), nem volt hiba. Igen folosec VirtualBox.

          • Adrian - mondta

            Razvan:
            Köszönöm. Megnéztem "gyorsuló 3d", de még mindig nem 7 hatások ablakok és társasjátékok úgy vélik, hogy a támogatás (ATI Radeon x1550 512 mb), nem volt hiba. Igen folosec VirtualBox.  

            Sem nekem nem megy. Sajnos élvezheti hatását csak akkor, ha telepíti a Windows 7 tiszta, de ha tettem virtuális linux, majd telepítettem a compiz tudtam játszani szuper híres kocka 3D és minden eredményt, amelynek Compiz.

  119. Razvan - mondta

    Tehát ha azt akarom, hogy a Windows 7 minden effektussal hűvösnek tűnjön, vagyis az ablakoknak átlátszónak kell lenniük, és a tálcán a nyitott ablakok miniképeit stb. Kell megjeleníteni, akkor „élőben” kell telepíteni? Bocsásson meg, hogy ragaszkodtam, de szeretnék a 7-re menni, és nem vagyok biztos benne, hogy a rendelkezésemre álló verzió végleges-e. És mint mondta, letöltöttem a 9 napos próbaverziót is, amely telepítéskor ugyanaz jelenik meg effektusok nélkül . Köszönöm a tanácsot.

    • Adrian - mondta

      Razvan: Tehát, ha azt szeretnénk, hogy jól néz ki 7 ablakok mindazokkal hatások, amelyek átlátszó ablakokkal és a tálca, hogy bemutassák a mini képek a nyitott ablakok stb telepíteni kell az "élő"? Elnézést, de ragaszkodom hozzá, hogy át 7, és nem biztos, hogy a verzió már az, finala.Si a szavakat, amelyeket én letöltött 9o napos próba, amely úgy tűnik, hogy nekem, hogy telepítés nélkül hatásai . Köszönöm a tanácsot.  

      Igen telepíteni kell azt oti valódi, ahogy élvezik a hatások és az összes funkciót. Azt javasoljuk, hogy telepítse a verziót venni a Microsoft oldalon, legalább garantálni már hivatalos, tiszta és ráadásul éppen ez a változat, amely a piacon csak 90 nap van, hogy az engedélyt, ha azt szeretné, hogy használja ... és veszel egy engedély vagy "csinálsz ... tudod, hogyan." Telepítése egy torrents're kockáztatva több!

      • Razvan - mondta

        Adrian:
        Igen telepíteni kell azt oti valódi, ahogy élvezik a hatások és az összes funkciót. Azt javasoljuk, hogy telepítse a verziót venni a Microsoft oldalon, legalább garantálni már hivatalos, tiszta és ráadásul éppen ez a változat, amely a piacon csak 90 nap van, hogy az engedélyt, ha azt szeretné, hogy használja ... és veszel egy engedély vagy "csinálsz ... tudod, hogyan." Telepítése egy torrents're kockáztatva több!  

        Oké, köszönöm. És azt szeretném kérdezni valamit, azt látjuk, hogy van tapasztalata 7, valahogy tudta, ha illik illesztőprogramok Windows Vista 7? Ms ismét tanácsot!

        • Adrian - mondta

          Razvan:
          Oké, köszönöm. És azt szeretném kérdezni valamit, azt látjuk, hogy van tapasztalata 7, valahogy tudta, ha illik illesztőprogramok Windows Vista 7? Ms ismét tanácsot!  

          Egyes Vista illesztőprogramok működnek, mások nem, azonban tanácsos őket megkeresni, és ha megtalálja a Windows 7 megfelelő összetevőjének illesztőprogramját, akkor megteheti és telepítheti. Nem tudom, miért menekül el mindenki, vagy fél a vezetők keresésétől, de ez egy nagyon egyszerű eljárás, egy kicsit okosnak és akaratosnak kell lenned, használhatod az everest-t, amiről van egy video bemutatónk, amellyel megtudhatod, melyik tábla van megvan az alapok, milyen alkatrészek vannak, és könnyebb lesz a neten "keresgélnie" az illesztőprogramok után

  120. Dumitru Munteanu - mondta

    hello guys! Tegnap este néztem útmutatók néhány a srácok, hogy micrisoft és bemutatott egy programot xp mód azok számára, akik törte meg a Windows XP vagy e mststo. Azt hiszem, akkor kell fceti és egy pls !! Az első alkalommal, amikor megy le vitual PC és ad nekik egy ingyenes verziója a Windows XP Mode !! Köszöntöm szia és sok szerencsét !!

  121. luxus - mondta

    Először is köszönöm, hogy ez a bemutató Letöltöttem nagyon jól megy, és azt akarom mondani, hogy azt tapasztaltam, hogy a Windows újratelepítését dak és formázza a C: Jára ad neki 90 zile.Va egyszer köszönet és további jó munkát !!!

    • Lucian - mondta

      természetesen 90 napig újra lehet újratelepíteni, mert egyszerűen formázza a merevlemezt, törölve az előző telepítés minden nyomát ... de ez nem túl praktikus. Mentsen el mindent, amit használ, és nem túl sokat. ez jó.

      luxus: Először is köszönöm, hogy ez a bemutató Letöltöttem nagyon jól megy, és azt akarom mondani, hogy azt tapasztaltam, hogy a Windows újratelepítését dak és formázza a C: Jára ad neki 90 zile.Va Köszönet újra és folyamatosan így !!!   

  122. Razvan - mondta

    Ez jól megy ez a rendszer windows 7: 1.80 GHz-es Intel dual-core, 2 GB RAM?

    • Adrian - mondta

      Razvan: Ez jól megy ez a rendszer windows 7: 1.80 GHz-es Intel dual-core, 2 GB RAM?  

      Miért nem telepíti, hogy lássa? Keresse meg a Windows 7 specifikációit, írja be a google-ba: a Windows 7 rendszerkövetelményei vagy a Windows 7 specifikációi, írja be, és megtalálja azokat, és megnézheti, milyen rendszerkövetelményekkel rendelkezik. Legalább 1G processzort igényel, így elméletileg meg lehetne fogalmazni. Most te is látod

  123. Traian - mondta

    bravoo nagypapa nem vagyok jól, mlt shi fffff nem [sok szerencsét] $ [egészség] ,,,,, pontosan amire szüksége van'magyarázzon valami jó tanárhoz hasonló dolgot ,,,,,,,,,,, bravoo you salll

  124. adrian - mondta

    bravo, csak így tovább, kérlek, mondj nekem valakinek CRISTI, BOBI stb. stb. Az oktatóanyag összes lépését követtem - hogyan lehet ingyenes domaint létrehozni, de amikor megadom a címet, nem ír be

  125. Giani - mondta

    Salut.As akar, és kérem, hogy egy szép tutorial, hogy volt látható, amikor egy CD-t vagy DVD nem fecem összes CD / DVD.Adica mondani, hogy mi teszi a film és a memória, de nincs más film és az első film, amit szeretnék csinálni egy másik alkalommal, hogy aldoilea.Va róga ajutatima.Multumes.

  126. CDBurnerXP lehet vele és bemutató.

  127. Razvan - mondta

    ahol megtalálható, és én draivar az ATI Radeon grafikus kártyák Windows 9250 7 nem találja sehol a ajutatm plssss és köszönöm min

    • Adrian - mondta

      Razvan: ATI Radeon 9250

      Sajnos a videokártyád nagyon régi !!! és a Windows 7-hez még a Vistához sincsenek illesztőprogramok, kivéve a 32 vagy 64 bites Windows XP-t! Azt tanácsolom, hogy a Windows 7 telepítése után menjen a vezérlőpultra, majd lépjen a Rendszer és biztonság, majd a Windows Frissítések elemre, kattintson a Frissítések keresése elemre, várja meg, amíg megkeresi a frissítéseket, majd kattintson a Részletek megtekintése elemre, vagy további részletek és megmondani, hogy mit talált a listában, ha lát valamit ott az ATI illesztőprogramokkal ... jelölje be a négyzetet, és kattintson az OK gombra (az ablak alján az jobb oldalon található OK gomb), majd kattintson a Frissítések telepítése gombra.

    • mr.satanika - mondta

      Sal: Van egy videó pl fel.am megállapította a következő vezető és megy fb.Vista_ATI_Radeon_XDDM_6.14.10.6606_for_WIN7.cauta nettó p telepíteni és megy ok.ai pontot gyengébb a játék grafikus, de MERGE.sper ajute.n talál egy másik driverpana -n prezent.am kerestem CAPI. e singuruk és functioneaza.Bafta

    • marian - mondta

      Letöltés Driver max (a google), és találkozunk!

      Razvan: Hol találok és draivar 9250pt ATI Radeon grafikus kártyák Windows 7 nem találják sehol ajutatm plssss és köszönöm mn  

      • Marius - mondta

        marian:
        Letöltés Driver max (a google), és találkozunk!

        Az AMD és az jön, hogy megtudja, ott kapsz vagyok nem varimiu van udul Dami tányéron

  128. Iustin - mondta

    Üdvözlöm Adrian a 30 napokban megy újraélesednek?

    • Adrian - mondta

      Iustin: Welcome Adrian a 30 napokban megy újraélesednek?  

      Igen, ez fog menni, de te nem 30 90 napig minden újraélesednek parancs !! Azt tette egyértelművé bemutató hogy megy újraélesítését újraélesednek bármely változatát Vista vagy nyer 7, vagy nem tudom, mi az esetleges verzió? Adik legyen bármi is fog menni, ez otthon, ez a Home Premium, alapvető, Professional, Ultimate, Enterprise, ha azt mondanám, minden verzió nem világos?

  129. Marius - mondta

    Miért állna meg a felét bemutató?

  130. Marius - mondta

    Kérlek, bocsáss meg én csak folyamatosan csodálkozó akarta küldeni, de én nem tudom, mi Anca egyszer dc megbocsát, ha tudok válaszolni?

  131. Dragos - mondta

    Ti nagy volt. Van egy kérdés, a nagy különbség ENTREPRISE és ULTIMATE?

    • ylye - mondta

      Dragos: Srácok szikla. Van egy kérdés, a nagy különbség ENTREPRISE és ULTIMATE?  

      Drágám, nem tudok ide linket tenni, de javasolhatom, hogy így írd be a google-ba: végső és üzleti különbségek ... Azt mondhatom, hogy a 2 verzió között nincsenek nagy különbségek, szinte nincsenek ... sok sikert!

  132. Helló !!!! Windows 7 Enterprise-t is letöltöttem 64 bitre (a microsoft webhelyről), pontosan úgy, ahogy a cristi bemutatta az oktatóanyagban, telepítettem és 10 napos érvényességi időm van !!! Miért, nem kellett neked 90 ????? Van még néhány napom a lejáratig, és ha megadom neki az slmgr -rearm parancsot, akkor ad még 30 napot vagy 10 nap érvényességet ???? És most ettől eltekintve nem az én témám, lemásoltam és a következő megrendeléssel akár 360 napig is meghosszabbíthatom !!! nyissa meg a Beállításszerkesztőt (Start-> Futtatás-> írja be a regedit.exe fájlt, majd kattintson az OK gombra), és kövesse a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ SL elérési utat. Az ablak jobb oldalán található bejegyzések között keresse meg a SkipRearm elemet, és állítsa az értékét 1-re. Ez a változás lehetővé teszi az slmgr -rearm parancs további 8-szoros használatát. Ha ilyen sikeres, és kérem, mondja meg, ha leadom a megrendelést, akkor még 30 napot kap !!! öböl öböl

    • Adrian - mondta

      par: Helló !!!! Windows 7 Enterprise-t is letöltöttem 64 bitre (a microsoft webhelyről), pontosan úgy, ahogy a cristi bemutatta az oktatóanyagban, telepítettem és 10 napos érvényességi idővel rendelkezem !!! Miért, nem kellett neked 90 ????? Van még néhány napom a lejáratig, és ha megadom neki az slmgr -rearm parancsot, akkor ad még 30 napot vagy 10 nap érvényességet ???? És most ettől eltekintve nem az én témám, lemásoltam és a következő megrendeléssel akár 360 napig is meghosszabbíthatom !!! nyissa meg a Beállításszerkesztőt (Start-> Futtatás-> írja be a regedit.exe fájlt, majd kattintson az OK gombra), és kövesse a HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ WindowsNT \ CurrentVersion \ SL elérési utat. Az ablak jobb oldalán található bejegyzések között keresse meg a SkipRearm parancsot, és állítsa az értékét 1-re. Ez a változás lehetővé teszi az slmgr -rearm parancs további 8-szoros használatát. Ha ilyen sikeres, és kérem, mondja meg, ha leadom a megrendelést, akkor még 30 napot kapok !!!! öböl öböl  

      Ha olvasták az összes megjegyzést, most már képes Windows 7 !!!

      Mint látható ez alatt az utolsó megjegyzés az én ezt írja:

      [8. oldal / 8] [<< Első <<] […] [<<] [4] [5] [6] [7] [8]

      Ez azt jelenti, hogy ez a leírás 9 oldal tele megjegyzéseket, úgy 1 megjegyzések oldalon a bemutató hagytam egy megjegyzést, amelyben elmagyaráztam mik azok a napok, és hogyan aktiválhatja a 10 90 napok

      Kattints ITT és olvassa el az utolsó megjegyzést az oldalon !!!

      Olvassa el a véleménye, mielőtt érvénybe !!!

  133. Dragos - mondta

    Adrian Nagyon köszönöm, ment a dolog aktiválására 90 napig. Ez nagyon egyszerű, de azt vettem észre. Alin mondta Adrian, és adja meg, ahol kezelni. VIDEOTUTORIAL LIVE!

  134. Láttam !!! Nem voltam ott, mert írtam törlődik 10 90 nap helyett, ez összezavart !!!! Én találtam, és most minden megy rendben !!!! ms sok !!!

  135. Marius - mondta

    hajó imádkozni, ha tudna Sami választ, vagy azt anvatati, hogyan kell telepíteni Daemon Tools Windows 7 nem tudok telepíteni Rengeteget kipróbáltam, de egyik sem telepíti kérem, mint más programok nem igazán tudják, hogyan kell használni, és nem lehet köszönöm, hogy telepíteni játékokat

    • Lucian - mondta

      Marius: A hajó imádkozni, ha tudna Sami választ, vagy azt anvatati, hogyan kell telepíteni Daemon Tools Windows 7 nem tudok telepíteni Rengeteget kipróbáltam, de egyik sem telepíti kérem, mint más programok nem igazán tudják, hogyan kell használni, és nem köszönöm telepíthető játékok  

      Alig W7.Eu telepítettem Daemon Magic Disc és menj super.Am W7 Ultimate.Are a lehetőség, mint a Daemon és emellett az is gratuit.Da Google.Bafta keresést!

  136. Marius - mondta

    köszi csiszol megoldottuk jól anteles a ajutoruj te és én kérdezem, ha meg tudná mondani, számi és a helyiség web cam, hogy nem megy a Skype Yahu nem tetszik a hely van egy cammera lehet eftina bizalom webkamera Ha lehet kapni nagyon hálás vagyok teák segítenek

  137. Magda - mondta

    kifejezés után lejár 90 nap, mi? visszatér az operációs rendszer, amit azelőtt ?? k Tudom, hogy nevetséges, amit mondanak, hanem újonc k ezért kérem, segítsen nekem, és hadd magyarázzam meg pontosabban. és van még egy kérdés: DAK telepíteni W7 kell telepíteni minden programot újra?

    • Adrian - mondta

      Magda: Miután a kifejezés lejár 90 nap, mi? visszatér az operációs rendszer, amit azelőtt ?? k Tudom, hogy nevetséges, amit mondanak, hanem újonc k ezért kérem, segítsen nekem, és hadd magyarázzam meg pontosabban. és van még egy kérdés: DAK telepíteni W7 kell telepíteni minden programot újra?  (Idéz me)

      Amikor a 90 napon lejár járjunk el a EZ bemutató (kattintson a szóra EZT).
      És igen, ha a Windows programok 7 újra kell telepíteni az illesztőprogramokat stb Ha nem tudja telepíteni a Windows 7 aggodalmak EZ bemutató telepítésével és optimalizálása a Windows Vista, de ugyanúgy működik Windows 7

  138. Cristi - mondta

    sal, nekem is tudsz segíteni, van egy nVidia GF 7600GS videokártyám, és nem tudom, hogy találok-e illesztőprogramokat a win7 x86-hoz, az nvidia.com-on kerestem, és 7-tól 8-es sorozatig nem találom, a google-on találtam valamit de nem tudom, jók ... ms :)

    • Adrian - mondta

      Cristi: Sal, tudok magamon segíteni, van egy videokártya és nVidia GF 7600GS nem tudom, ha megtalálják illesztőprogramok win7 x86, kerestem, és nem találtam a nvidia.com 7 származó 8 sorozat, mint a Google-on találtam valamit, de nem tudom, ha jó ... :) ms  

      Azt sem tudom, hogy néz ki. Mintha ez nem?
      Vedd fel a termék típusa: GeForce majd Termék sorozat: GeForce sorozat 7

      választani az operációs rendszer a vezető számára az összes operációs rendszer. Hazug.

  139. Adrian - mondta

    Megtalálni illesztőprogramok ITT Plusz volt egy oktatóanyag a videokártya illesztőprogramjának frissítéséről ... kereste, megnézte? Írja be a jobb oldali "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: frissítse az illesztőprogram videokártyáját adja meg az Enter billentyűt, és megtalálja, vagy írja az nvidia adja meg az enter parancsot, és megtalálja

  140. Razvan - mondta

    A Windows 7-hez kapcsolódó problémám is van, a játékoknál nem tudom beállítani a felbontást 1024 × 768-ra, hogy az az egész képernyőn látható legyen, ehelyett középen, egy téren látható. Mielőbb választ akarok kapni! Köszönöm.

    • Adrian - mondta

      Razvan: Van egy probléma ablakok 7, a játékokat nem lehet beállítani a felbontást 1024 768 × látni teljes képernyő helyett megjelenik a közepén egy négyzet. Szeretnék választ leggyorsabban! Köszönöm.  

      Videokártya driver van telepítve? Ha nem, telepítse!

      • Razvan - mondta

        Adrian:
        Videokártya driver van telepítve? Ha nem, telepítse!  

        A fürdőszobákban telepítettem Douar nem hoz 9500 gt vezető nélkül, de szeretnék játékot őket a felbontás (1024 * 768) xp megy, hogy a teljes képernyőt csak 7 nem akarja, ez VRO beállítás van, hogy GRT tenni?

  141. Razvan - mondta

    A fürdőszobákban telepítettem Douar nem hoz 9500 gt vezető nélkül, de szeretnék játékot őket a felbontás (1024 * 768) xp megy, hogy a teljes képernyőt csak 7 nem akarja, ez VRO beállítás van, hogy GRT tenni?

  142. Razvan - mondta

    A Windows 7-ben is problémám van, olyan játékoknál, mint a waw-kód stb., Nem állíthatok be 1024 × 768-as felbontást, mert ez a képernyő közepén lévő négyzeten látható. Tudna valaki segíteni nekem? Kérlek válaszolj! Van nvidia 9500 gt.

  143. Mihai - mondta

    helló Van egy kérdés, hogy is mondjam 7 windows cd?

    • Mihai: Jó napot ointrebare hogyan tegye 7 windows cd?  


      Ez egyszerű, éget a ISO kép egy DVD-t.
      Mi is van egy tutorial, hogy.
      Írja be a webhely keresőmotorjába azt is, hogy "hogyan lehet iso képet lemezre írni".
      Siker.

  144. Denis - mondta

    Távolítsa el a Windows 7?

  145. Alyn - mondta

    Inteleg.:(..fak nem minden, amit ..instalez Adonai acela..shi..imi hogy ablak jelenik meg download..ii give salveze..si ..nu ahová menni: | ..dau ok. .és én letöltés menedzser ablak ..de nem lefelé. nik

  146. alex - mondta

    a különbség az Ultimate és Enterprise

  147. alex - mondta

    a különbség az Ultimate és Enterprise a Windows 7 zicetimi nekem kérem ??

    • Francisc - mondta

      alex: A különbség a végső és a vállalati Windows-7 zicetimi nekem kérem ??  Idéz nekem

      Itt vannak a legfontosabb különbségeket a Windows verziók 7:

      Jellemzők: verziók: Starter / Home Premium / Professional végső

      64 bites verzió: Nem / Igen / Igen / Igen
      Támogatott RAM (64 bit): - / 16 GB / 192 GB / 192 GB
      Processzorok támogatása: 1 / 1 / 2 / 2
      Biztonsági mentés és visszaállítás központ: Nem biztonsági hálózat / nincs hálózati backup / igen / igen
      Többmonitoros: Nem / Igen / Igen / Igen
      Változás háttérkép: Nem / Igen / Igen / Igen
      Windows Mobility Center: Nem / Igen / Igen / Igen
      Aero hatások: Nem / Igen / Igen / Igen
      Multi-Touch: Nem / Igen / Igen / Igen
      A Windows Media Center: Nem / Igen / Igen / Igen
      Encryption File System: Nem / Nem / Igen / Igen
      Távoli asztal: Nem / Nem / Igen / Igen
      XP Mode: Nem / Nem / Igen / Igen
      A kijelzés nyelvének megváltoztatása: Nem / Nem / Nem / Igen
      Boot from virtuális merevlemezen: Nem / Nem / Nem / Igen

      Remélem descurici olvasol.

      Az elv ugyanaz, mint a Vista. Ha azt szeretnénk, hogy az összes funkciót, válassza az Ultimate verzió. Ha nem akar felébredni korlátozásokkal több vagy kevesebb logikai lehetetlenségét változás Wallpaper neme kerüljék a Starter változat. Ha szeretne egy változatát jelenti, hogy van egy választás között Home Premium és a Professional.

  148. Boddy - mondta

    Tehát van 2 kérdésem ... válaszolsz, ha lesz időd: p
    1. Néhány héttel ezelőtt csatlakoztattam a Windows 7 Ultimate x86-ot, de azt is elmondtam, hogy problémám van az illesztőprogramokkal (nagyon rosszul), például a videokártyán, a Windows által önállóan telepített videokártyán, ez közvetlenül az 50% -os digitális Vibrace (ami nem normális, az alapértelmezett érték 0%, de ha 0% -ot állítok, az fekete-fehérnek tűnik), ne engedje, hogy a fő meghajtókat (a cd-ről) tegyem (meg akarom említeni, hogy Nvidia 9500 GT videokártyám van 1 gb), és egyéb problémák ... ha özvegyeket teszek 7-re, mindent 0-tól 100% -ig teszek?: D (win7essential)
    2.eu amikor formázni a táskám csak C`ul ablakok (ahol windows`ul telepített programok stb), és D`ul hogy engem (én csak több mint 150 GB filmek és játékok, és még EVEN úgy érzem, újra letöltheti) .. ha elmegyek partíció D ráhúzzuk egy normális windows`ul menj jobbra ?: D
    Remélem érted amit írtam, mert fáradt és nem igazán tudja, hogyan kell kifejezni magam
    Béke \ /

  149. alex - mondta

    Asta.Vreau nem értem, de nem akarja, hogy ha a különbség Ultimate és Enterprise?

    • Adrian - mondta

      alexNU asta.Vreau értem, de nem akarom, hogy ha a különbség Ultimate és Enterprise?  

      Senki nincs, mint hogy Enterpries mint elérhető és ingyenesen letölthető, amíg március és után, hogy a pápa, meg kell vásárolni egy változata a boltban. Most boldog vagy?

  150. alex - mondta

    Most rájöttem, köszönöm: D

  151. alex - mondta

    De azt mondja meg, mi a víruskereső ablak Miata javasoljuk 7: D

    • Francisc - mondta

      alexDe azt mondja meg, mi a víruskereső ablak Miata javasoljuk 7: D  Idéz nekem

      ingyenes:
      Avira, Avast! AVG, Comodo Internet Security stb
      Licensed fizetett:
      Symantec (Norton), a Kaspersky, Avira, McAfee stb
      A választás az Öné

  152. alex - mondta

    ok kösz

  153. Bulgac - mondta

    hol lehet kapni a Windows 7 élet?

  154. Mihai - mondta

    menni carrfeour van 7 11 millió ablakban a dvd és a Windows Vista 7 az e 24 millió

  155. Razvan - mondta

    Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7?

    • Razvan - mondta

      Razvan: Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7? Hadd gyors választ. Köszönöm.  

    • Adrian - mondta

      Razvan: Ez jól működik a Windows 7 2 rendelkező gb ram, de szeretnék jól megy a játék? Azt x7 végső Windows-86 32 kicsit, szeretnék sal telepíteni. Mi drviver menne jobb NVIDIA Windows gt 9500 7?  

      Minden attól függ, a rendszer nem csak egy számítógép RAM és a processzor és a videokártya nem csak RAM, megtalálja az oldalon nagyon egyszerű rendszer követelményei Microsoft Windows 7, írsz szépen google rendszerigény Windows 7. Ahogy vezetők ... mit jelent ", ahol a járművezetők jobban megy?" Azt hiszem, akkor tegye az izom vagy mi járművezetők akar ??? Ha megy csak egy XP driver XP és XP driver csirke, ha futni csak Vista driver Vista és Vista illesztőprogram csirke, és így tovább. Menj játszani a nVidia oldalon, válassza ki a modellt a videó kártya, az operációs rendszer, és töltse le a legfrissebb illesztőprogramot, volt minden, ami megjelent itt ... CRIE jobb a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." update videokártya, belépsz és megtalálja a tutorial.

      Vagy nézd meg EZ oktatói

      • Razvan - mondta

        Adrian:
        Minden attól függ, a rendszer nem csak egy számítógép RAM és a processzor és a videokártya nem csak RAM, megtalálja az oldalon nagyon egyszerű rendszer követelményei Microsoft Windows 7, írsz szépen google rendszerigény Windows 7. Ahogy vezetők ... mit jelent ", ahol a járművezetők jobban megy?" Azt hiszem, akkor tegye az izom vagy mi járművezetők akar ??? Ha megy csak egy XP driver XP és XP driver csirke, ha futni csak Vista driver Vista és Vista illesztőprogram csirke, és így tovább. Menj játszani a nVidia oldalon, válassza ki a modellt a videó kártya, az operációs rendszer, és töltse le a legfrissebb illesztőprogramot, volt minden, ami megjelent itt ... CRIE jobb a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." update videokártya, belépsz és megtalálja a tutorial.Vagy nézd meg EZ oktatói  

        Scuzama ha nem megfelelően kifejezett mam, én már használhatja a weboldal verzió és nvidia 191 196 tűnt, hogy megpróbálta lam és van néhány probléma (nem igazán súlyos), és azt akartam kérdezni, hogy melyikük menne jobban 7. Néztem a követelmények 7 ablakok és tartsa a poligon Mivel 1.80 GHz kétmagos CPU-én és NVIDIA GeForce GT 9500 1 2 + gb GB RAM, mint mondta. Tudtam volna problémái játékok? Köszönöm a választ.

  156. Van egy egyszerű kérdés, ha valaki tud válaszolni nekem.
    A Windows ezen verziója 7 telepíthető több számítógépre és amikor csak akarja, és miután elhaladtak a 90 nap, és én egy újratelepítése az új 90 .Multumesc várható.

    • Adrian - mondta

      ady: Van egy egyszerű kérdés, ha valaki tud válaszolni nekem.
      Ez a változat a Windows 7 lehet telepíteni több számítógépre, és amikor csak akar, és miután elhaladtak a 90 nap és én egy újratelepítés újra 90.Multumesc várható.  

      Igen minden feltett kérdésekre az Ön által. Lehet, hogy érdekel újraélesítés funkció, ha használja, nem kell telepíteni a Windows után 90 nap lejártával. Írja fel a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, amely azt fentebb már említettük

      • Adrian:
        Igen minden feltett kérdésekre az Ön által. Lehet, hogy érdekel újraélesítés funkció, ha használja, nem kell telepíteni a Windows után 90 nap lejártával. Írja fel a dobozban "Keresés videotutorial.ro ..." Right: újraélesednek, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató, amely azt fentebb már említettük  

        Ismerem a sorrendet, azért kérdeztem, mert egy másik 7-et akarok telepíteni egy másik futófelületre valakire, és nem akarok kakaót készíteni. Egyébként tudom, hogy körülbelül 2 hónap múlva bármely operációs rendszer "elfárad" és nem ugyanúgy működik gyorsan, hogy mielőtt nem tartok egy operációs rendszert 2 hónapnál tovább, és ezért megkérdeztem, hogy talán megpróbáltad, és tudod, és nekem már nem kell kísérleteznem.
        Én nagyon hálás lenne, ha meg tudná válaszolni nekem.

        • Adrian - mondta

          ady:
          parancs tudom kérnem tőled, mert azt akarom, mint 7 telepíteni egy másik Calc nem valaki akarok, és nem tudom, cacao.Oricum körül 2 hónapon belül bármilyen operációs rendszer "fáradt", és nem megy a inainteeu gyors, mint az OS telepítése egyébként nem több, mint 2 hónap és ezért kértem, tudhattam volna, hogy megpróbáltad, és nem kéne experimentz is.
          Én nagyon hálás lenne, ha meg tudná válaszolni nekem.  

          Melyik részét nem te inteleso, azt kell tennie, hogy a rajz valamit? Azt fentebb már említettük, hogy a válasz igen, hogy minden kérdésre !!!!! (Igen, mindet feltett kérdésekre az Ön számára.) Én vagyok a választ, hogy miért ???

  157. cezar_bt - mondta

    hogyan meghosszabbítja a tárgyalás windows7.
    Ez egy tutorial itt, és nem tudom?!

    • Adrian - mondta

      cezar_btHogyan lehet meghosszabbítani a tárgyalás windows7.
      Ez egy tutorial itt, és nem tudom?!  

      Igen, írd be a jobb oldali "Keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: élesítsd, írd be, és megtalálja az oktatóanyagot

  158. Catalin - mondta

    ms sok testvér Csak tisztelettelek irántad, mivel kb. 7-szor keresem a WINDOWS 3 lam agyagot özönökön. Csak tisztelettelek irántad, te is megmutattad nekem, hogyan lehet jó atintivírust szerezni ... .ms sokat BFT

    • Adrian - mondta

      Catalin: Ms testvére, mint én csak a tekintetben, hogy mikor keres WINDOWS 7 lam a torrenteket a sár 3 néha csak tisztellek benneteket, és megmutatta, hogyan kell egy jó atintivirus ... több BFT MS  

      Javaslom, hogy nézze meg a Visszaélesítésről szóló oktatóanyagot, ha még mindig rendelkezik Windows 7-tel, nem mondom el, mire szolgál, hagyom, hogy megkeresje az oktatóanyagot, és megnézze. Írja be a jobb oldalon található "keresés a videotutorial.ro…" mezőbe: élesítse, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.
      Mint antivírus Avira vagy Avast azt javasoljuk 5 ami ezek bemutató, megtalálod a jobb sarokban di box, írja oda: Avira vagy Avast 5 belépsz, és megtalálja oktató

  159. Razvan - mondta

    Van egy probléma, telepített két dual boot Windows operációs rendszerek, útközben megálltam egyikük volt telepítve a lejtőn separat.Problema, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet az én dual boot menü, bár én formázott így az, hogy partíció. Hogyan megszabadulni a menü? (Ennek fő folosec xp) Szeretem magam sürgősen VÁLASZAI kérem.

    • Adrian - mondta

      Razvan: Van egy probléma, telepített két dual boot Windows operációs rendszerek, útközben megálltam egyikük volt telepítve a lejtőn separat.Problema, hogy amikor bekapcsolja a számítógépet az én dual boot menü, bár én partíció formázva, hogy így van. Hogyan megszabadulni a menü? (Ennek fő folosec xp) Szeretem magam sürgősen VÁLASZAI kérem.  

      nézd meg alaposan EZ bemutató (kattintson a "Ez a" piros)

      Kérem, tekintse meg a farok fejét ... Nem fogok válaszolni, ha kérdezni valamit már említettük, a bemutató videó

      • Razvan - mondta

        Adrian:
        nézd meg alaposan EZ bemutató (kattintson a "Ez a" piros)Kérem, tekintse meg a farok fejét ... Nem fogok válaszolni, ha kérdezni valamit már említettük, a bemutató videó  

        Köszönöm, hogy útmutatást, megoldottam a problémát.

  160. - Ami nem tetszik a w7-ben, az az, hogy ha új szoftvert akarsz telepíteni, akkor a teljes képernyő elsötétül, és amikor törölsz egy fájlt ... látsz valamit, ami fokozatosan megmutatja, hogyan kell törölni, különösen ezt a 2-t, de másokat is ....

  161. Ionut - mondta

    Van egy kérdés, amit letöltött a Windows PC 7 2 hónapban, és most szeretnék telepíteni a Windows, hogyan napod vagy 30 90.

  162. Ionut - mondta

    ha Letöltöttem a Windows PC 7 2 hónapban, és most szeretnék telepíteni a Windows, hogyan napod vagy 30 90 te?

  163. Uncle Cristi Adrian hol letölteni w7 Home Premium vállalkozás mellett ez nem ...? irgalom

    • Adrian - mondta

      Uncle Cristi Adrian hol letölteni w7 Home Premium vállalkozás mellett ez nem ...? irgalom  

      7 windows nem szabad, hogy egy kereskedelmi operációs rendszer, találja letölteni, ha azt akarjuk, szép és megy megvenni. A vállalkozás egy változata, amely nem sokkal azután, nem fogja használni, ez csak a letöltési felhasználó számára, hogy egy ötletet 7 ablakokat.

      Ha szeretne egy szabad operációs rendszer és a nyílt forráskódú és nem kérni egyet, ha licenc vagy kérdezze meg, hogy van egy engedély telepíteni, használni Ubuntu Linux. Rájöttem néhány video oktatóanyagokat róla. Mielőtt kap egy ötlet aggodalmak EZ bemutató (kattintson ezt a szót piros)

  164. Megvettem, előre telepítve van a laptopomra, de nem készítettem helyreállító cd-t, és a sony.ro újratelepítéséhez elküldte a sony.usa-ra, hogy kérjek helyreállítási CD-t, vagy telepítsem a w7 home-ot, és feltettem a sorozatot, és nincs időm sony-ig. az ajtó küldené ...

  165. NeoGeo - mondta

    igen, tökéletes bemutató volt ez az operációs rendszer, és most telepítek egyet a dekstop-ra, van egy kérdésem is ... van-e olyan felhasználó, akinek van egy prb-je akkumulátorral, vb-vel azok közül, akiknek van egy rendszere laptopon, egy bizonyos idő után igen idő? Körülbelül három hónap múlva észrevettem, hogy az autonómia szédületesen csökken, és egy hónap múlva kész !!! OK
    Vettem még egy akkumulátort és szemmel figyelt !!!!
    Az első héten 5.6 kopás ... 5 töltés után 21% !!!!!
    Levettem az op webhelyet és feltettem a vista ... ezt 3 hónappal ezelőtt !!!
    Már 30 a be- és kirakodás, és elkopnak ciklus maradt ugyanazon a szinten !!!
    Következtetés ... .jó rendszer, de nem a laptopon !!!!!!
    Érintett .... Az Acer, az Msi.Dell és a Sony !!!!

  166. és hirtelen betöltem a 80% -ot, újratelepítettem a rendszert és 100% -ot, azonnal mindenféle hiba, hiba csak akkor jelenik meg, ha online beállítás nélkül próbálok beállítani, ef instabil w7 ...

  167. viorelpicu - mondta

    Krisztus feltámadt, kellemes ünnepeket mindenkinek ... és a Microsoft ajándéka: a Windows 7 Enterprise letöltési időszakát meghosszabbították 31. december 2010-ig.
    Nem, nem vicc, ellenőrizze Technet

  168. bogdan Stanescu - mondta

    Van egy kérdésem. Elkezdtem rajzolni ablakok a 7 300 vállalkozás mb de abbahagytam, mert én nagyon meghúzza adott törölni utána mentem, hogy törölje a partíciót D felhívtuk de sehol mappa ablakok. amikor néztem a memória partíció D GB vettem észre, hogy hiányzik 3 nem lehet visszaállítani őket májusban. mit kell tenni? Húztam windows mikor pontosan követni a lépéseit bemutató néztem minden PC, és nem találja a mappát a Windows

  169. Razvan - mondta

    Van egy probléma, nem tudom, ha ez azt mondani, hogy ez komoly, de közben én is játszottam, vagy inkább, amikor elhagyta a játékot primist egy BSOD cdd.dll azt, hogy kötődik a fájlt, kaptam MANTION BSOD számítóelemeket lehet, amíg legalább, de nem vette észre, mi a probléma, amíg ez a BSOD, tud nekem segíteni, és mondja meg, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

    • Francisc - mondta

      Van egy probléma, nem tudom, ha ez azt mondani, hogy ez komoly, de közben én is játszottam, vagy inkább, amikor elhagyta a játékot primist egy BSOD cdd.dll azt, hogy kötődik a fájlt, kaptam MANTION BSOD számítóelemeket lehet, amíg legalább, de nem vette észre, mi a probléma, amíg ez a BSOD, tud nekem segíteni, és mondja meg, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?  Idéz nekem

      Mi windows van? Valahogy a Windows 7? Arról van szó, cdd.dll - Canonical Display Driver MS. Mivel nem pontos adatokat csak akkor lehet kitalálni a könyvekben:
      - az operációs rendszer inkompatibilitása a játékkal;
      - hardverproblémája van;
      - sérült fájl, hibás készlet.
      lásd itt http://www.processlibrary.com/directory/files/cdd/317698 (Remélem, hogy nem sérti a rendszergazdák)

      • Razvan - mondta

        Mi windows van? Valahogy a Windows 7? Arról van szó, cdd.dll - Canonical Display Driver MS. Mivel nem pontos adatokat csak akkor lehet kitalálni a könyvekben:
        - az operációs rendszer inkompatibilitása a játékkal;
        - hardverproblémája van;
        - sérült fájl, hibás készlet.
        lásd itt http://www.processlibrary.com/directory/files/cdd/317698 (Remélem, hogy nem sérti a rendszergazdák)  

        Igen elnézést elfelejtettem, hogy tartsa az ablakokat 7 vállalkozás vette a Microsoft. Hogyan oldja meg a problémát, én még memória tesztet kétszer, és nem érzékeli RAM VRO probléma. Mi lenne megoldása?

        • Francisc - mondta

          Igen elnézést elfelejtettem, hogy tartsa az ablakokat 7 vállalkozás vette a Microsoft. Hogyan oldja meg a problémát, én még memória tesztet kétszer, és nem érzékeli RAM VRO probléma. Mi lenne megoldása?  Idéz nekem

          Hát nem vizsgál az oldalon, hogy adtam neked, és olvassa el, mit mond áttétel. Ha nem tud angolul használja a "Google Tramslate" (másol tészta a mondatokat, és lefordítani őket). Ott is lehet a járművezetők. Lásd, hogy milyen információkat kap, és rögzítse azt a vizsgálatot követően. Miért gondolod, hogy én kockáztattam, hogy felborul a rendszergazdák a webhely így a kapcsolat ala. Nos, hogy segítsen a probléma. Innen a külső ahol pobleme tudni, mi van. Adtam néhány lehetőség / okok és információs eszközök / megoldások. Sőt, itt, nem tudok személyesen. Mások jöhet más javaslatokkal.
          Tedd, amit mondok, vagy várni más választ a kérdésére.

          • Razvan - mondta

            Hát nem vizsgál az oldalon, hogy adtam neked, és olvassa el, mit mond áttétel. Ha nem tud angolul használja a "Google Tramslate" (másol tészta a mondatokat, és lefordítani őket). Ott is lehet a járművezetők. Lásd, hogy milyen információkat kap, és rögzítse azt a vizsgálatot követően. Miért gondolod, hogy én kockáztattam, hogy felborul a rendszergazdák a webhely így a kapcsolat ala. Nos, hogy segítsen a probléma. Innen a külső ahol pobleme tudni, mi van. Adtam néhány lehetőség / okok és információs eszközök / megoldások. Sőt, itt, nem tudok személyesen. Mások jöhet más javaslatokkal.
            Tedd, amit mondok, vagy várni más választ a kérdésére.  

            Abban draverul gondolatom, és én beiktatott egy újabb változat a videokártya driver után takarítottam a régi meghajtó csökkentett módban egy meghajtó tisztító. És kapcsolódik a program, amit ajánlott nekem, én is használtam, és én már elrontottam a registry-ben, és el kellett újratelepíteni windowsu. Vagy talán még nem használt magam igaz?! Nem tudom, mit mondjak neki, hogy adjon neked egy átkutat ez a program, hogy is mondjam én nem használtam magam is. Egyébként köszönöm a segítséget, vissza fogok jönni, ha nem oldotta meg a problémát. És azt mondta, valamit a fájl sérülése vagy hibás készlet, vettem az operációs rendszer a Microsoft, amint az a bemutató kapott.

  170. cristisort - mondta

    salut.intampin a probléma a Windows 7, nevezetesen: nem lehet telepíteni a frissítéseket 4
    megjelenő felirat tájékoztatják arról, hogy a Windows Update ütközött egy ismeretlen probléma történt volna hiba + 646. Azt retried többször telepíteni a frissítéseket kézzel, de még mindig nem merge.Cel a kellemetlen az, hogy amikor megáll várni pc frissítések telepítésével és Apopi van inchide.ms

  171. Vicentiu - mondta

    Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?

    • Albert - mondta

      Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?  

      Cristi ablakai 7 most. \ Amikor bemutató ablakok xp.Te valószínűleg figyelte a bemutató létrehozásának dátuma? Október 20, 2009

    • vali - mondta

      Van egy kérésem: ne csináld útmutatók számítógépek Windows XP. Azt allergia XP. Cristi, ha voltak ablakok 7, te adtad xp?  

      Statisztikai szempontból XP még mindig dominál (legalább egy ideig). Tehát ez nem lehet figyelmen kívül hagyni. És alkalmas arra nagyon jól az alacsony vagy közepes szintű számítógépek. Azt mondanám, hogy a fény az operációs rendszer az adott pillanatban.

      • Adrian - mondta

        Statisztikai szempontból XP még mindig dominál (legalább egy ideig). Tehát ez nem lehet figyelmen kívül hagyni. És alkalmas arra nagyon jól az alacsony vagy közepes szintű számítógépek. Azt mondanám, hogy a fény az operációs rendszer az adott pillanatban.  

        Rossz, csak tegye a Linux-gép, és látni fogja a diference !!!

        • vali - mondta

          Rossz, csak tegye a Linux-gép, és látni fogja a diference !!!  

          Tettem ubuntu 10.04. De amikor egy filmet teljes képernyőn, CPU terhelés 99-100 mindig, nem számít, milyen a film fut játékos (VLC, MPlayer, Gnome lejátszó). Előfordul, hogy a kép is van egy pár a másodperc tört része megszakítás. Xp minden sokkal könnyebb ... loading 20-30. Az igaz, hogy én és a feldolgozó Kopasz (GHz Intel Celeron 2,66, 7100 Nvidia GS, és amellett, hogy a ... .A monitor 22 hüvelykes). Menj keményebb és böngészést a Firefox ... különösen, amikor már a helyszínekről, flash bannerek. (Én kénytelen használni Adblock Plus).
          Sok véleményt, hogy azt mondják, hogy az Ubuntu egyszerű 10.04. Hajlok arra, hogy egyetértek velük. De ez az operációs rendszer nem fold jobb minden PC.
          A Windows 7 park és menjen egy kicsit könnyebb, mint az Ubuntu.

          • Adrian - mondta

            Tettem ubuntu 10.04. De amikor egy filmet teljes képernyőn, CPU terhelés 99-100 mindig, nem számít, milyen a film fut játékos (VLC, MPlayer, Gnome lejátszó). Előfordul, hogy a kép is van egy pár a másodperc tört része megszakítás. Xp minden sokkal könnyebb ... loading 20-30. Az igaz, hogy én és a feldolgozó Kopasz (GHz Intel Celeron 2,66, 7100 Nvidia GS, és amellett, hogy a ... .A monitor 22 hüvelykes). Menj keményebb és böngészést a Firefox ... különösen, amikor már a helyszínekről, flash bannerek. (Én kénytelen használni Adblock Plus).
            Sok véleményt, hogy azt mondják, hogy az Ubuntu egyszerű 10.04. Hajlok arra, hogy egyetértek velük. De ez az operációs rendszer nem fold jobb minden PC.
            A Windows 7 park és menjen egy kicsit könnyebb, mint az Ubuntu.  

            Te is video driver telepítve?

  172. vali - mondta

    Igen…

  173. Mihai - mondta

    Van egy kis probléma, tud valaki segíteni?
    A problémám a telepítés után jól megy, és azután 1 nap már nem megy jól, és ez normális buteaza szívesen el nem éri a zár, majd indítsa újra vissza normal.De hogy blokkolja? És akkor újraindul?

  174. dan Lázár - mondta

    Már telepítve van, azt mondhatom Dust mer ke: | altele.inainte első hiba, és volt egy win7 végső kalóz minden rendben volt, nem volt kevesebb hibát de a CIK eredeti k! Gondol k hamarosan adni neki, és térjen vissza a kalóz!

  175. Razvan - mondta

    Hi all, szeretnék neki, ha tudok jutati problémája finomabb, így számos alkalommal találkozott egy kék képernyő, és nem tudom, hogy lehet az oka, szeretném megemlíteni, hogy én jelenik kilépés után után hogy egyes játékokat játszani intenzívebb (30 perc egy óra), de nyitott mereu.Dupa minidump fájlt Blue Screen Viwer szoftver azt találtuk, hogy a fájlok okozhatnak autó összetörik a cdd.dll és win32k.sys.Va Kérjük meg tudja mondani, hogyan tudom megoldani ezt a problémát, és mit kell tenni?

  176. gleccsermászó - mondta

    ms sok testvér ... .Az oktatóanyagok nagyon hasznosak voltak és nagyon hasznosak ... ez a webhely nagyon jó

  177. costelpescar - mondta

    Rövid, világos és obiect.Mulţumesc.

  178. Mario - mondta

    All.Am Sal és van egy probléma az USB portokat laptop.Din 4 én nem alma sem windowsurile tettem, hogy én és az összes mere.Ce Szerintem nem lehet kérni sokkal ajutatima fi.Va.

    • Adrian admin - mondta

      MarioSal all.Am és van egy probléma az USB portokat laptop.Din 4 én nem alma sem windowsurile tettem, hogy én és az összes mere.Ce Szerintem nem lehet kérni sokkal ajutatima fi.Va.  

      Chipset driver telepítése és a többi vezetők már telepítve van?

  179. Mario - mondta

    Szia Adrian telepítettem az összes illesztőprogramot tettem, hogy én és a degeaba.Se windowsurile bármi lehet laptop vagy nustiu mit kell cred.Merci próbál segíteni.

    • Adrian admin - mondta

      MarioHi Adrian telepítettem az összes illesztőprogramot tettem, hogy én és a degeaba.Se windowsurile bármi lehet laptop vagy nustiu mit kell cred.Merci próbál segíteni.  

      Mit teszel az USBs közületek rájött, hogy megy? Akkor még több USB eszközt, hogy menjen? Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép ikonra, és válassza a kezelése a helyi menüben funkciót, majd a megjelenő ablakban a Device Manager megy, és nem a nyomtatási kép és a post itt tinypic.com és adja meg a kapcsolat 4 században. Ha nem tudod a nyomtatási képernyőn, írja a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete él: hogyan lehet a nyomtatási képernyőn, nyomja meg és meg fogja találni a tutorial.

  180. Mario - mondta

    Szia Adrian printu tettem én lai dat.Da helyszínen, hogy megpróbáltunk több USB-eszköz alapján a kamera, egér, hangszórók mp3 táska mp3 de ha tudom elhagyni merge.Imi id így Vb bine.Merci több

  181. Marius - mondta

    Sall! Elnézést, hogy valaki tudja, hogyan lehet felismerni a leptop pályán, vagy ellopták ???
    van valami, vagy csak vásárolt egy cég, ahol lai tehet ???

    • Vanessa - mondta

      Marius: Sall! Elnézést, hogy valaki tudja, hogyan lehet felismerni a leptop pályán, vagy ellopták ???
      van valami, vagy csak vásárolt egy cég, ahol lai tehet ???  
      ................................................
      Az egyik leghatékonyabb alkalmazások, amelyek segítenek megtalálni a lopott laptop az egyszerű módja zsákmány
      ...kattintson ide... A Prey egy ingyenes alkalmazás.
      ................................................

  182. Marius - mondta

    elnézést Van egy kis kérdés? van egy videó bemutató: -autentificarea fotók valódiak, így miután rájött, hogy ha az eredeti vagy
    programe.ce szenvednek egy bizonyos változás van hozzáadva, amely original_?
    Előre is köszönöm!

  183. Michael Paul - mondta

    Az oldal egy tutorial, hogyan kell aduagam programokat egy bootolható CD-t umreaza használni őket a Windows nou.Era tett Mr. Cristi.Am használta a kereső, de én gasit.Va kérem, segítsen nekem.

  184. Delia - mondta

    Van egy mini laptopom Windows 7 indítóval. A probléma az, hogy a D helyreállítási partíciót 93% -ban piros színnel kapom meg, amikor a programmal elemzem az o & o defrag programot, és a töredezettségmentesítés után ugyanaz a helyzet .. ez normális? Kérlek, ha válaszolni akarsz nekem. Köszönöm.

  185. eduard - mondta

    Azt kell egy CD-t a Windows 7?

  186. Viorel - mondta

    Sall. Ki anvata, hogy hol lehet letölteni az eredeti Windows XP Professional.
    A gyártó jogszerűen ??? Kérem!

  187. Mihai - mondta

    Van egy kérdés, hogy hogyan lehet letölteni windows xp ??????

  188. marian - mondta

    Köszöntelek, szeretném elmondani, hogyan kell futtatni Windows 7 bevezetni internetkapcsolat (RDS) (szélessávú), és hogyan lehet eltávolítani eredeti Windows 7.

  189. vízmosás - mondta

    jó ötlet ... köszönöm szépen.
    Én is használom ...

  190. Andrey - mondta

    Nagyon jó !! ajánl

  191. Andrey - mondta

    gg jó

  192. Claudiu - mondta

    Nem tudom letölteni a lehetőség, hogy úgy tűnik, hogy nem adja fel a bíróság előtt.

  193. Catalin - mondta

    Tineo minden olyan nagyon jó

  194. György - mondta

    Hi, egy barátom megkapta a laptop a Windows Home Premium 7 meghatározott olasz. Azt akarja, hogy megváltoztassa az angol, és nagyon ajánlom, hogy telepítse a kalóz Windows aktiválva van, és egyébként teszi frissítéseket, így a különbség nem lenne érzékelhető. Az ő esetében van még egy másik megoldás, vagy telepíteni az új rendszer? Ebben az esetben az átmenet a valódi származó kalóz okozhat némi problémát?

    • AdrianGudus - mondta

      GyörgyHi, egy barátom megkapta a laptop a Windows Home Premium 7 meghatározott olasz. Azt akarja, hogy megváltoztassa az angol, és nagyon ajánlom, hogy telepítse a kalóz Windows aktiválva van, és egyébként teszi frissítéseket, így a különbség nem lenne érzékelhető. Az ő esetében van még egy másik megoldás, vagy telepíteni az új rendszer? Ebben az esetben az átmenet a valódi származó kalóz okozhat némi problémát?

      Tájékoztassa ismerősét honlapunkon és egyszer megérkezett itt az oldalon, akkor írj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: "Illesztőprogramok telepítése, a nyelvi csomagok nyelv román és még sokan mások a frissítés a Windows 7 és vista" da be, és talál egy videót bemutató, amely segít neki problémát.

      • György - mondta

        AdrianGudus: Tájékoztassa ismerősét honlapunkon és egyszer megérkezett itt az oldalon, akkor írj fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: "Illesztőprogramok telepítése, a nyelvi csomagok nyelv román és még sokan mások a frissítés a Windows 7 és vista" da be, és talál egy videót bemutató, amely segít neki problémát.

        Nos, ha a változat a Home Premium nem telepíthető egy másik nyelvi csomag, csak az Ultimate és Enterprise lehet, ezért meg kell telepíteni egy W7 Ultimate még. És kérem, ezt W7 valódi átmenet a W7 csapkodott, kárt okozhat a puha szinten?

  195. Raul Marian - mondta

    Szia, néhány napig szeretnék újratelepíteni a Windows-ot, és nem tudok késő estig dolgozni a napokkal, nem azért, mert nem tudom, tudom, de a probléma az, hogy amikor elindítom a cd-csizmát, a Windows-fájlok betöltődnek abba a fehér sávba 2 és 3 után. 7 perc múlva kapok egy olyan fájlt, amely nem tud fájlozni ... dll, amely soha nem jelent meg, és a telepített ablakokat többször is megpróbáltam, és csak egyszer jelent meg, hogy olyan floppy lemezt tettem, amely nincs Megkaptam a hajlékonylemezt, és nem jelent meg az az üzenet a hajlékonylemezzel, az egész dll-lel és néhány fájllal ezután azt mondtam, hogy telepítsem a Windows 7-et, mint az almákat, és közvetlenül a Windows 3-et, azzal a gondolattal, hogy legalább tudok formázni, hogy talán sikerülhet és xp után telepítem, gondoltam néhány vírusra vagy hibára, amikor a XNUMX. lépéshez érek, megjelennek a partíciók, nem tudok formátumot adni (hihetetlen), a partíció nem mutat semmilyen előzetes beállítást. Felszólítalak téged, mert mivel ez a probléma megnézem az oktatóanyagokat, és többet is kipróbáltam, és a Windows rendszerrel indítható botot sikerült elindítanom, de még mindig nem sikerült telepítenem a Windows-t, kérem, segítsen nekem kissé kétségbeesetten, hogy olyan ablakokat telepítettem, amelyeken nincs dll, és talán éppen ezért, nem tudom, tényleg túl van rajtam, kérem, segítsen valahogy formázni a merevlemezt, vagy megoldani a Windows XP vagy a hét telepítésének problémáját. Köszönöm, és remélem, bármiben segítesz ([e-mail védett]) Vagy azonosítóját. Köszönöm.

    • Viorel - mondta

      Raul Marian
      Szia néhány napig szeretném újratelepíteni a Windows u és

      Próbáld ki, és csinál egy átkutat a merevlemez = hdtune =, talán beduri rajta, hacsak nem beduri, vegye, és ellenőrizze a CD, hogy a Windows, akkor e A karcos csíptek, talán nem számadatai égő cd Aredia vívmányok egység a CD-t, a hosszabb átfutási idő. BAFTA és nyomon követni, hogy mit tettél.

    • AdrianGudus - mondta

      Raul Marian:
      Jó néhány napig u akar újratelepíteni a Windows, és nem kínozni késő ma nem tudom, nem tudom, de a probléma az, hogy a boot cd táska betölti a fájlokat a fehér sáv alatt windowsin utáni 2 3 percben, amikor megjelenik egy üzenet, Nem fájlba ... dll, amit soha nem jelent meg, és a Windows instlat oldalak próbáltam többször is, és így úgy tűnt, hogy csak nekem egyszer egy floppy lemezre táskát, amit kellett kaptam egy sinus lemezt üzenet jelent meg, hogy az összes lemezt dll dolog, és néhány fájlt azután, hogy azt mondtam, hogy telepíteni a Windows 7 ismerte az alma és a közvetlenül a Windows telepítése 7 gondolom, hogy legalább nem formázható c nem képes kezelni valahogy és telepíteni xp, akkor az A. Sauer vírusok mam jutott valami, ha kapok lépni 3 nem úgy tűnik, hogy adott partíció formátum (hihetetlenül) a partícióra én sem nem előre setings. Kérem Önt, hogy mivel a probléma, hogy a tutorealele órát, és próbáltam több és tartsa bootolható Windows dolog, amit sikerült elindulni, de még mindig nem tudja telepíteni a Windows u kérem, segítsen az Telepítettem egy kicsit kétségbeesett hiánya Windows DLL és, hogy nem is tudjuk, hogy ez túl van rám, kérem, segítsen nekem valahogy hardu formátumban, vagy megoldani a problémát, telepítése Windows XP vagy hét. Köszönöm, és remélem, ajutatipt bármilyen ([e-mail védett]) Vagy azonosítóját. Köszönöm.

      Nem engedi mail, nem érintkezik senkit videotutorial.ro. Ha problémája van akkor mehet intreaba.videotutorial.ro vagy tegyen fel kérdést itt, és megkapod a választ itt.

      Most kapcsolódik a problémát, töltse le az ingyenes Ubuntu Linux ubuntu.ro vagy ubuntu.com, éget a ISO kép egy CD indítottunk, hogy a CD Élő mód, és formázza a partíciókat garantált szóváltás ingyenes. Ha törli a partíciót, akkor hagyja szabad területet a merevlemezen, és akkor újraelosztása / visszaállítás partíció boot során a Windows CD-t.

  196. Ionut - mondta

    Nem található a távoli szerver

    Ellenőrizze a címet írta, hogy a helyesen, vagy megpróbál keres az oldalon.

    miért nem tudok jönni?
    http://technet.microsoft.com

  197. Mihai - mondta

    Nagyon jó bemutató. Régen letöltöttem az ablakokat a torrentekből, és vírusaik voltak, ffff módosítottak ... Nagyon jó, hogy kinyitották ezt a "kaput", hogy elvegyük tőlük, és mindannyiunknak ki kell használnunk maradni.
    Ezzel kapcsolatban Mozilla.Eu tudom letölteni vele, és mentem, nem volt baj.

  198. zambila29 - mondta

    Szia, én próbáltam csinálni pontosan olyan, mint te, de nem sikerült, és kaptam egy üzenetet, hogy 10 napnak kell aktiválni egyébként nem zárja calculatorul.Ce érhető 7 letöltése windows?
    Ms szép és SCz zavarni!

  199. Ovidiu - mondta

    Vettem magamnak egy új központi egységet, és nem az operációs rendszer. Amikor üzembe látok egy fekete képernyő, amely azt mondja, hogy helyezze be a telepítő CD-t. Van egy CD-t a Windows 95 (eredeti). W95 szükség az első, majd W7?

    • AdrianGudus - mondta

      Ovidiu:
      Vettem magamnak egy új központi egységet, és nem az operációs rendszer. Amikor üzembe látok egy fekete képernyő, amely azt mondja, hogy helyezze be a telepítő CD-t. Van egy CD-t a Windows 95 (eredeti). W95 szükség az első, majd W7?

      Nem, ha nem tud közvetlenül a Windows 7 de szükség van egy DVD a Windows 7. És elmész egy barát vagy rokon, töltsd le az ISO image, írja fel egy DVD-t és tudja kezelni. Arról, hogyan kell telepíteni a Windows Vista vagy a bemutató 7 már létezik az oldalon. Írás a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete sáv: telepítés és optimalizálása a Windows Vista, belépsz, és megtalálja a bemutató (7 ablakok vannak telepítve, amint ott, és mit lehet alkalmazni a Windows 7)

  200. mirela - mondta

    Pontosan követtem az oktatóanyagot, rendben volt, letöltöttem a Windows 7 verzió 90 napos próbaverzióját, elmentettem az asztalomra és a D-be ... és most mit kezdjek vele? Hogy nekem semmi nem tűnik ... nincs futtatás ... semmi, és a calc nem indult újra, semmi sem történt. Az összes Windows nem eredeti, nekem úgy tűnik ... mi a következő lépés? Készítettem egy biztonsági másolatot is a botról, amiről nem tudom, hogy helyesen történt-e, mert azt mondja nekem, hogy nincs elég hely ... kérem, segítsen !!! Már nem tudom mihez kezdjek!! Kezdő. Nagyon köszönöm!

  201. Sergiu - mondta

    Elfelejtettem a jelszavam Windows 7 aki tud segítsen nekem

    • AdrianGudus - mondta

      Sergiu:
      Elfelejtettem a jelszavam Windows 7 aki tud segítsen nekem

      Abban a reményben, hogy igazat mond, és nem ellopni egy laptopot, azt javaslom, írja a keresőmezőbe a jobb felső sarokban a fekete él: Csatlakozzon a Windows-7 ismerete nélkül a rendszergazda jelszavát, és anélkül, hogy a szoftver segítségével, akkor adjuk meg, és megtalálni bemutató

  202. hé hogyan add el a dobozban
    "Windows 7
    a Windows licenc 90 napig érvényes, build 7 *** ”
    tud nekem segíteni

  203. Robert - mondta

    és szeretnék egy windows xp, amit használ;)), ha tudna is feltölt, és ISO képet egy tracker nekem valamit: -?

  204. iulain - mondta

    Hello!
    Kérem, segítsen nekem, és nekem a következő probléma:
    Dolgozom, amikor a számítógép egy Windows kalóz 7 (felkészítve speciális programok).
    Szeretném azonban valahogy törvényessé tenni, és a következő megoldásra gondoltam: irodai szomszédom számítógépén 7 engedélyezett szélvédő van (telepítve a még mindig meglévő DVD-re).
    Használhatom-e a Windows 7 dvd-t a számítógépemre való telepítéshez és a 30 napos próbaidőszakhoz (további 60 lehetőség meghosszabbításának lehetőségével)? (minden törvényes)
    Még egy dolog, ha törvényes volt a szomszéd DVD-jére telepített Windows-ok használata, és néhány próbaprogramot feltettem és telepítettem (a Windows 30 napig érvényes, a 30 napig érvényes programokat készítettem), és egyáltalán készítek egy biztonsági másolatot az Acronis-szal, 29 nap után, ha mindent újratelepítek az Acronis-szal, visszaállnak-e a Windows és a programok próbaidőszakai, vagy érvényesek lesznek még 1 napig?
    Gratulálunk ezt jól site.Numai!

  205. Vasile - mondta

    Hello, van egy hatalmas kérés, hogy azok, akiknek sikerült letölteni a Windows 7 eredeti, még nem sikerült letölteni nem tudom, miért nem kapta meg, kérjük, sokat, ha tud segítsen nekem ezzel a Windows 7, azt hiszem, sok lau letöltött, köszönöm, és sok szerencsét, és nagy sikert aratott!

  206. vlad - mondta

    most már nem windows windows vállalkozás 8 7 vállalkozás !!

  207. Marius - mondta

    Végül sikerült megtalálni a próbaverzió 90 napig Softpedia és a készlet is kb. 2,4 Gb. A helyzet az, hogy próbaverzió, és én 2010 2011 vagy egy változata 2011 telepített, és megállapította, 120 éjjel-ajánlott frissítéseket, kivéve, ha az opcionális + NETFramework frissítést. + Töltse le a frissítést átvette 20 perc alatt. Mindannyian tudjuk, hogy ez jobb, telepíteni a Windows-verzió az adatbázis 7 közelmúltban, mint telepíteni több tucat frissítéseket, majd látni, hogy gond van a Windows és a keményebb lépéseket. Windows 2011 vizsgálat rendben volt, de most már megéri, ha nincs telepítve a nettó vagy a számítógép szerény 1 GB RAM-mal.

  208. Octavian - mondta

    Helló Cristi Hogyan tudok lemásolni egy Windows-7 Professional a Microsoft erre a linkre http://msdn.microsoft.com/subscriptions/downloads/hh442898#searchTerm=Windows%207%20Professional&ProductFamilyId=0&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0,
    Próbáltam többször is, és senki nem kap tud segíteni ?!

  209. Szia, azt akarom, hogy töltse le és én windous Enterprise 7 90 nap néztem a bemutató fölött, de most, mikor követi a bemutató lépéseket, ez nem csak, mint a bemutató.
    "Technet" -et írom, elmegyek az oldalukra, és ez megváltozott, nem olyan, mint minden. Ez a Microsoft által felajánlott lehetőség a windous ingyenes letöltésére már nem érvényes?
    Tudna valaki segíteni, kérem ...

  210. Töltse le a Windows vagy a Windows 8 7 vállalkozás elérheti a link enerprise ezt Technet altartománya, ahol megtalálható az összes Microsoft szoftver oldalak, amelyek részt vettek ov ersion tárgyalás vagy enerprise.

  211. Enterprise 7 32 bites Windows hivatalosan nem kapható letölthető verzió csak 64 kicsit. Linck letöltés vagy a megoldás jó elkövetkező

  212. Michael Petculescu - mondta

    Segítségre van szükségem. A minap akartam letölteni a Windows 7 Enterprise, de nem ment, ahogy szerettem volna. TechNet felület megváltozott, így kiválasztottuk a Windows 7 Enterprise, de nem úgy tűnik, hogy válasszon a 32 és 64 bit (én leptop nem támogatja 64 bit). Elkezdtem letölteni és észrevettem, hogy a letöltött Windows-7 64 kicsit .Hogyan lehet letölteni ablakok 32 kicsit?

  213. Szeretem a Windows 7

  214. Cristi - mondta

    Követjük nagy örömmel urak és gratulálunk minden, amit csinál, jöttem ide a kérdésekre, de most már egy legrosszabb.
    Sikerült vásárolni Windows licienta 7, CD nem minden.
    Van egy kompóm a Windows 8.1-gyel, és oda akarok telepíteni Win 7-et .... Természetesen a szükséges beállításokat a BIOS-ban.
    Ha másolatot nyerni 8.1 most visszatérhet a jelenlegi Windows bármikor ..
    Úgy értem, ha tesz vissza UEFI beállításai és telepíteni a másolatot.
    És szerelési 7 nyerni, amikor formázni partíciót, méret partíció C ahogy ott marad kevesen 8.1 nyerni.
    Most csak azt mondom: Ti vagytok a legjobbak, és kérje.
    Köszönöm szépen.

    • Adrian Gudus - mondta

      Ha egy biztonsági másolatot a Windows 8.1 és mentse el egy másik partícióra, vagy egy külső merevlemezt, akkor vissza (restore backup), amikor a Windows 8.1
      Ha a Windows telepítése 7 formázni a C meghajtót, semmi sem marad az operációs rendszer, amely elé került.

      • Cristi - mondta

        Nos tudom, hogy fut C semmit, de továbbra is ezek a rejtett részeket fogom hagyni őket tette, csináltam egy biztonsági mentést egy külső merevlemezt.
        8.1 visszatérhet a Windows, ha törli, hogy ez volt a probléma, formázni az összes partíciót majd, hogy csak két, C és D lehet nyerni a tartalék van 1 TB nagy elhagyni egy partíciót.
        Adrian szép köszönöm.

      • Cristi - mondta

        De a rejtett partíciók formázásához…? Nem ad hibát a telepítés után vagy közben sem, félek elindítani a telepítést, hogy ne fogyjanak el a Windows-ok, csak a C partíciót formázom és ez rendben van ... !!!
        Csináltam egy biztonsági mentést egy bottal és egy másik Én a Windows helyreállítási.
        Azt hittem, a két rejtett partíció vo segíteni nyerni vissza 8.1 ott voltak, és a legfontosabb, hogy törölni ..
        Köszönöm szépen Adrian.

Trackbacks

  1. […] Azok, akik nem engedhetik meg maguknak az eredeti Windows rendszert, legyen az Vista vagy Windows 7, kollégám, Cristi, egy oktatóanyagot készítettek a Windows 7 Enterprise verzióról, amelyet ingyenesen kínál a Microsoft, és Ön teljesen működőképes lesz a [… ]

  2. […] Windows 7 művelet. Ha még nincs ISO képe a Windows 7 operációs rendszerrel, megtekintheti a Windows 7 letöltésével kapcsolatos bemutatónkat. Ellenkező esetben a lépések nagyon egyszerűek, csak annyit kell tennie, hogy el kell mennie ahhoz a mappához, ahonnan letöltöttük […]

Speak Your Mind

*