Szülői felügyelet android tabletta és telefonok gyermekek számára

Android Szülői felügyelet összeget lépéseket, hogy minden szülő, aki ad a gyermek hozzáférést biztosít a PC / tabletta / laptop vagy telefonon, akkor létre kell hoznia, mielőtt az összes.
Szülői felügyelet blokkolja a hozzáférést a video tartalmat veszélyes gyermekek (pornó, szerencsejáték, az erőszak, stb.).
Sajnos sok szülőnek nincs elképzelése arról, hogy miként kell működtetnie a táblagépet vagy a telefont, és ezért az a "szenvedés" a gyermekek által az interneten végzett "önképzésnek".
Gyors lépéseket, hogy képesek vagyunk az Android blokkolja explicit tartalmat a YouTube-on, és n böngésző és a szülői ellenőrzés a Play Store, túl erőszakos játékok elrejteni.
Minden szülő kell gondolni, mielőtt nyújtó gyermek hozzájusson a tabletták és telefonok. Még ha a szülő mellé ül a gyermek, még mindig nem elég.
Ne tégyük félre, nem hiszem, hogy egy gyerek ilyesmit keres, csak véletlenül megüti és "beteszi a fejébe", Innentől nem tudjuk, mi folyik az agyában; de természetesen nem hiszem, hogy ez jó, miután a filmeket és képeket bámultak.
Minden Android telefonok és tablettát; Azok számára, akik szeretnének egy kicsit szigorú kontroll tabletta, amely lejátssza a gyermek és ugyanabban az időben, az utóbbi, és néhány férhetnek hozzá a kreatív eszközöket, azt ajánlom, bemutató Zoodles, a program / böngésző kiváló a gyermekek számára.
Windows (Asztali vagy laptop) javaslatot tesz egy bemutató-beállítások Szülői felügyelet a Windows
Az általános biztonság a teljes hálózatot, meg lehet nézni Nyit bemutató, Amely képes blokkolni mindent, zár alatt, aki már nem adja át (csak VPN).


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

  • Me érdekelne még egy bemutató a téma DNS-el kapcsolatos. Nagyon jó tutorial. Igazán nem tudom, hogy van még beállításait android.

    • Lásd, hogy van egy bemutató a Nyit és asztali beállítások. https://videotutorial.ro/open-dns-viteza-securitate-si-filtrare-web-cu-ajutorul-dns-ului/
      A hamarosan csinálni egy bemutató az útválasztó beállításait. Miután dugva a router korlátozásokat, viszlát pornó. Mégis felülírhatja a vpn, de kétlem, hogy ismeri egy gyermeket kezelni VPN (vagy ki tudja?).
      Figyelem!
      A DNS-beállítások csak a helyi hálózaton működnek, azaz a házon keresztül történő wifi-n. Ha belép a mobilhálózatba ....

      • Tudom, figyeltem az oktatóprogramot (valójában szinte minden oktatóprogramot figyeltem a webhelyen, azt mondhatom, hogy ezeket az oktatóanyagokat 2010-2011 óta követem, mióta felfedeztem a webhelyet). Csodálkozni fog, hogy a mai gyerekek mennyire tudják, hogyan kell csinálni, különös tekintettel a kicsikre, akik hajlamosak az orrukat mindenhol beragasztani - különösen, ha a technológiáról van szó. Azért tudom, mert én voltam köztük. A legtöbb fiatalot azonban nem érdekli a technológia - ironikus módon azért fordulok magamhoz, mert csak 14-15 éves vagyok. Csak játékot akarnak és esetleg közösségi hálózatokat (egy bizonyos kortól kezdve), így nem is veszik észre ezeket a beállításokat, de legalább tudják, hogyan kell letiltani őket. Ezek a szülői felügyeleti oktatóprogramok különösen azoknak a szülőknek hasznosak, akik aggódnak amiatt, hogy gyermekeik mit találhatnak az interneten, és kíváncsi embereknek is (az esetem), akiket érdekel az eljárás. Megemlítek: Azt hiszem, hogy ezek a funkciók elérték az android telefonokat - különös tekintettel a google tulajdonosi alkalmazásokra -, tekintettel a szülők által benyújtott egyre növekvő számú perekre, azon az alapon, hogy a kicsiknek sikerült fizetniük a nevükben - ahogy Ön említette és ön az oktatóprogramban - valószínűleg néhányuk a nem megfelelő tartalomhoz való hozzáféréshez kapcsolódott, mások pedig valószínűleg. Ez minden, amit hozzá akartam tenni. Még egyszer köszönöm az oktatóprogramot (különös tekintettel az egyes oktatóprogramok megvalósításának hátterében álló munkára)

  • Nagyon jó oktatóanyagok. Nagyon jó munkát végez, és szeretnék köszönetet mondani minden nehéz munkáért. Csak azt remélhetjük, hogy azokkal leszel azokkal, akiknek a jövőben szükségük van tanácsára és tanítására. Egy kérés ... ha sikerülne valamilyen módon megoldani a problémát a flash lejátszóval, mert a régebbi útmutatók nem láthatók az android eszközökön, noha van telepítve egy flash player, és egy böngésző, amely támogatja a flash alkalmazást. Sok szerencsét, és tartsd fenn!

    • Flash-Android folyik. A hamarosan, hogy egy bemutató, hogyan kell telepíteni és beállítani a Flash player Android működni.
      Egyre nehezebb a flash az Android, de hogy körülöttünk.

  • Helló Cristi. Nagyon jó, és üdvözöljük a bemutató, mint minden az oldalon, hogy ez megtörtént, Ön által vagy Adrian !!! Nem hosszabb távon: nőtt a munkával kapcsolatos DNS bemutató !!! Egészség és erő, hogy tartani, így az útmutatók és a webhely Szerencsére, hogy nagyon jól csinálni, amit !!!

  • folytassa a megfigyelési rendszerekkel kapcsolatos oktatóanyagokat. video ballon, tápegység poe, switch poe ... ip kamerák rögzítése az nvr-n.
    köszönöm

  • Jó, hogy ez Android telefonokon és táblagépeken is megtehető. Néhány éve használom az Open DNS DNS-t az útválasztóhoz, és ezek nagyon jók. Örülök, hogy megoldást talált ezekre az eszközökre, amikor nem az útválasztó hatókörén belül vannak. Kérjük, végezze el ezt az oktatóprogramot az android rendszer DNS-ével.

  • Kérjük, kattintson a DNS bemutató android rendszer. ha tudjuk, más akadályon, amely lehet tenni az Android (pl megteheti, hogy csak 4 óra / nap, a munka a mobilhálózat netul ??), kérem tudassa velem, és róluk. Köszönöm !!!

  • szülői felügyelettel, ami jó, és nem túl. és mondd meg, hogy miért. és hogy néha blokkolja a telek, hogy semmi köze a pornográfia. nevezetesen üzembe pálca a kerekek között több

  • Üdvözlet! Problémám van egy lenovo IdeaPad Tablet a1-07 táblagéppel is, visszaállítottam a gyárból, mert a bátyám feküdt a táblagépen, és eltömődött. És miután visszaállítottam a gyárból, nem akar újrakezdeni. Úgy érzem, megérintem az android logót, de miután megérintettem “a varázsló nem marad zárolva a beállítások folytatása nélkül, kérjük, segítsen nekem néhány tippen. Köszönöm

  • sall ... jó bemutató a szülői felügyelethez ... 9 éves vagyok, és így tanulom átadni ezt az irányítást, ha apám is megteszi ... jó, hogy a gyermekeket megtanítjuk a felnőttkori tilalmak elkerülésére is ... ms stb ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.