HD asztali rögzítés videó oktatóanyaghoz + feltöltés a youtube HD-re mindössze 5 perc alatt a CamStudio segítségével - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató látni fogja, hogyan lehet a minőségi befogás vagy video tutorial, hogyan lehet a YouTube-on a HD felbontású, talán sokszor azt, hogy a kérdést: Hogyan HD videót a YouTube-on?
Ahhoz, hogy egy minőségi befogására vagy video tutorial, szükségünk van egy capture szoftver, CamStudio tökéletes erre a feladatra, vele együtt, és használja fel a veszteségmentes videó codec CamStudio, segít nekünk, hogy minőségi felvételek veszteség nélkül.
Annak érdekében, hogy HD (nagyfelbontású) filmeket lehessen a YouTube-on, először HD-felbontású videofájlt kell feltöltenünk, sokan úgy gondolják, hogy a YouTube a HVGA felbontást (240 × 320) Full HD filmré teheti, valami hasonlót ez nem lehetséges.
Sokszor kértük, hogy megtanulják, hogy a minőségi felvételek a következő bemutató tettem szeme láttára, a beállítás CamStudio feltölteni a YouTube-on került sor közvetlen vallanom, hogy elloptam egy kicsit off Már kész YouTube fiók plusz CamStudio veszteségmentes codec telepítve volt kész, de a beállításokat tettem előtted.
Majd meglátod, milyen egyszerű ez, akkor nem használ bonyolult eszközöket ki tudja, mi minden ingyen CamStudio veszteségmentes codec nyílt forráskódú, és még a YouTube egy ingyenes szolgáltatás, akkor nem áll le senkit, és semmi köze képernyő elfog és oktatóanyagok képminőséget.
Az első megjegyzésben elküldöm a YouTube-ról készített videót, amelyet a CamStudio-val történő rögzítésről és a YouTube-ra való nagyon jó minőségű és HD felbontású videofelvétel készítésével készítettem, látni fogod, hogyan alakult ki, ne feledje, hogy sietve csinálták, ne kritizálj engem ...
FIGYELEM
Ne tegye a YouTube anyagok szerzői jogi, próbálja meg videók, filmek, bevont fogás van, az eredeti tartalmat, különben veszélyezteti a YouTube fiók nemrég zárva sok beszámoló a YouTube-on és a Blogger számlák hogy megsérti a szerzői jog, az eredeti, hogy a Google és a YouTube érdekli, jogosan, vagy nem tetszik, hogy ad egy keresést a Google, és az első az oldalon megtalálható az azonos témák különböző helyszíneken.
Szerinted nem birkák vagyunk, emberek, és meg kell, hogy büszke és a személyiség, próbálj meg 100% eredeti.
Gyere dolgozni, kitörni show, sok szerencsét!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (135)

      • Cristi-admin: Néha folosimCamStudio néha használja Camtasia.
        Nem számít, mit használ, az eredmény számít!

        Cristi Letöltöttem egy kis stúdió, és én letöltött codec, azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell telepíteni, telepítenie kell őket, mielőtt telepíti a kamera studio.Si ha telepíti őket, mint a probléma, mint én, néhány codec volt Letöltés BS.Player? Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem, a bemutató a saját precíziós el kell távolítani a kodekeket a számítógépen, majd telepítse csomag kodekek bemutatni Önnek a bemutató (Remélem nem tévedek.) Várjon raspuns.Toate jó.

    • Mert most már hiba 7 Camtasia Studio verzió, várják a stabil kiadás, és mi nem a bemutató, azt hiszem, várni sokáig!

    • Bezárja az üzenetet Megjegyzés írt. A videokamerával készült filmek vagy videók esetében a helyzet teljesen más, a javasolt képsebesség meghaladja a 30 FPS-t
      Nem érdemes eszik források máshol nem érzem.
      Hidd el, én is tudom fogni valamit asztalon!

    • Én nem beszélni akciófilmeket Bruce Lee, vagy a speciális effektek, ez egy asztali elfog, ha azt akarod, hogy csak 60 FPS.
      A filmek és videók készült digitális fényképezőgépek, a dolgok egészen más, ott ajánlott FPS frame ráta 30
      Nem érdemes eszik források máshol nem érzem.
      Hidd el, én is tudom fogni valamit asztalon!

    • 1680x1050 felbontású képeket készítettem FRAPS-sel, természetesen hozzáértő hardveren.
      Exetrem sokat számít, hogy milyen hardver van a FX 5200 például nem sok.
      Gondoltok ti, miközben fut a játék legkeresettebb processzor és a videokártya és a capture program, akkor kell egy nagyon erős számítógép ezt a munkát.

      • De a számítógépemen ... milyen esélyem van?

        Processzor: Intel (R) Core (TM) 2Duo CPU E7300 @ 2.66 GHz 2.67

        Memória (RAM): 3.00 GB

        Videokártya:
        Grafikus processzor ATI Readon (0x9598)
        ASUS SERIES EAH3650
        Bus típusú PCI Express 2.0
        Memória mérete 512 MB
        DAC típusa: Internal DAC (400MHz)
        DDR3 memória típusa
        Alapvető óra MHz-ben 725 MHz-en
        Memóriaóra MHZ 700 MHz-en
        .................................................. .................................... ???

  • A bemutató kezelik, de egy időben csinál oktatóanyagok párhuzamosan az alternatív szoftver Linux.
    Elhagyta a Linux útmutatásait? Még mindig XP-t használok a VirtualBoxban, és mint operációs rendszer az Ubuntu alapú LinuxMint-et használom, és időről időre szeretnék egy-egy Linux bemutatóját látni ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.