Különböző IP-kamerák egy alkalmazásban az Androidon

Különböző IP-kamerák az alkalmazásban

Különböző IP-kamerák az alkalmazásban

Mindegyik órakamera-gyártónak az a célja, hogy az adott kamera vagy megfigyelő kamerák által közvetített élő képeket nézze.

Problémák merülnek fel, amikor különböző gyártók felügyeleti kamerái vannak. Ezután meg kell nyitnia egy alkalmazást minden szobában.

A megfigyelő kameráknak egyetlen alkalmazásban kell lenniük.

A TinyCam Monitor olyan alkalmazás, amellyel egyszerre láthatjuk az összes kamerát a képernyőn, és az alkalmazás beállításai lehetővé teszik, hogy gyorsabb vagy világosabb videofolyamokat válasszunk.

A TinyCam Monitor kezdeti beállítása nem túl bonyolult, különösen, ha követi ezt a bemutatót. Mindössze annyit kell tennie, hogy beolvassa a hálózatot, és a kamerák azonnal megjelennek. Azok, akik többet tartanak, kézzel fogják be őket, ami nem egy nagyon bonyolult folyamat.

Miért kell meggyőződned róla?

 1. Telepítse az alkalmazást TinyCam Monitor szabad
 2. Keresse meg a felügyeleti kamerák IP / port / felhasználóját és jelszavát
 3. Győződjön meg róla, hogy ugyanabban a hálózatban van, mint a kamerák

Mit tegyek, ha távoli kamerákat akarok látni?

 1. Az első lehetőség az, hogy nem porttovábbítást minden szobában, és belökte az alkalmazás IP Monitor TinyCam nyilvános együtt portot minden kamera. (Biztonsági okokból nem ajánlom ezt a módszert)
 2. A módszer azt ajánlom megtekintésre szoba a távirányító egy kicsit más. Használja a VPN szerver a belső hálózaton, hol vannak a szobában, ami biztosítja a távoli bejelentkezést. Ez teszi a kapcsolat, amelyen keresztül lesz belső otthoni hálózat és láthatjuk lámpa kamerák nélkül port forwarding. Egy jó lehetőség lenne Készíts egy VPN-kiszolgálót egy Raspberry PI-ből.

Kapcsolódó videó bemutatók

 1. Hogyan lehet nyílt VPN-kiszolgálót készíteni a Málna PI-n?
 2. Távolítsa el a Hikvision IP kamera jelszavát
 3. Funkciókat, beállításokat és a képminőség Hikvision IP kamera
 4. Hybrid NVR Hikvision, felvétel és kezelése IP kamerák
 5. Beállítása a videó megfigyelő rendszer audio, a 1, telepítés és beállítás IP kamera
 6. Felállítása felügyeleti rendszer, a 2, hangfelvétel és videó kezelése

 

Különböző IP-kamerák egy alkalmazásban - video bemutató

 

Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Daniel - mondta

  Szia Cristi, azt hiszem, nincs videója! Nem You Tube!

 2. Vasile - mondta

  Helló Cristi. kültéri telefonkapcsolattal, jó áron, ajánlom? Multumec.O szép nap.

 3. Asterix - mondta

  Hello Cristi, szeretnék egy távoli kamerát egy távoli számítógépre helyezni, de a kamera wifi vagy bluetooth, így követhetem a gép útvonalát a számítógépről.
  Hol találok PC-kamerákat wifi vagy Bluetooth funkcióval?
  Köszönöm.

  • Próbáljon ki egy wifi-vel felszerelt sportszobát. Ezek a szobák olyanok, mint a GoPro, de olcsóbbak. A fényképezőgépnek rendelkeznie kell egy akkumulátorral is.
   Egy PC-webkamera az USB-re megy, és azt hiszem, ez egy kicsit bonyolultabb, hogy hordozható legyen.

 4. Nancy - mondta

  Hello Cristi. Nos, visszajöttél ezzel az új anyaggal, mint mindig érdekes. Néhány évvel ezelőtt végső bemutatót készítettél, mint egy jó és biztonságos jelszókezelőt. Most melyik jelszókezelőt ajánlja? Vajon az utolsó út továbbra is jó választás, vagy úgy gondolja, hogy jobb lenne? Köszönöm.

  • Azt hiszem, a lastpass továbbra is a legjobb vezető.
   Mégis, jobb megoldás a helyi jelszavak kezelése (közvetlenül a telefonon vagy a számítógépen). A Lastpass tárolja a jelszavakat a szervereiken.
   Megpróbálok találni egy helyi menedzsment megoldást, nem pedig a munkát és egyéb szolgáltatásokat, és elvégezni a bemutatót.

 5. Görögország története - mondta

  Kérem, legyen probléma a samsung j4 plusz telfondal, és nem tudom, hogyan találom meg, és elfelejtettem az e-mail jelszót, hogy hogyan tudom megnézni, hol van, kérem, segítsen nekem

 6. Caesar - mondta

  Ki ismeri a külső IP-kamerát?

 7. Adrian Gudus - mondta

  Senki sem segíthet ebben a körülmények között. Azt javaslom, hogy menjen el a rendőrségbe, és nyilvánítsa el, hogy elveszett vagy ellopott. Ha Románia bármelyik üzemeltetőjétől (Orange, Vodafone, Telekom) veszi, látogassa meg mobilszolgáltatóját, hogy blokkolja azt. Ha rendelkezik a telefon IMEI-jével, a mobiltelefon-vállalat (mobilszolgáltató) együttműködhet a rendőrséggel, hogy megpróbálja megtalálni és helyreállítani.
  Ez minden, amit tehetsz!

 8. Bogdan - mondta

  Miután elérkeztem a LastPass ingyenes jelszavaira, Bitwardenre mentem, elégedett vagyok.
  Van-e megoldás arra, hogy nyomon követhesse a Linux Mint szobáit?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.