Blender, egy erőteljes, nyílt forráskódú szoftverek 3D grafika és animáció - videó bemutató

3D Blender egy ingyenes (ingyenes szoftver) 3D grafika. Lehet használni, hogy modelleket 3D, UV leképezés, textúrázás, kötélzet (animáció segítségével "csontok"), víz szimuláció, animáció, renderelés, részecske és egyéb számítógépes szimulációk nemlineáris szerkesztés, kompozit, és az interaktív alkalmazások 3D. Blender áll rendelkezésre több operációs rendszerek, beleértve a FreeBSD, IRIX, GNU / Linux, Microsoft Windows, Mac OS X, Solaris, SkyOS és MorphOS. Blender egy különböző funkciók hasonló tárgyú és összetettségét, más programok, mint 3D Softimage | XSI, Mozi 4D, 3ds Max, Lightwave és Maya. Ezek a funkciók közé tartozik a fejlett szimulációs eszközök, mint a merev test, folyadék, ruha és softbody dinamika, hatékony eszközöket a karakter animáció, node-alapú anyagok helyszínek és Python szkripteket.
Eredetileg a programot fejlesztettek ki, mint a házon belüli alkalmazás a holland animációs stúdió NeoGeo (nem tévesztendő össze NeoGeo játékkonzol), és nem a Number Technologies (NaN), a vezető szerző, Ton Roosendaal, megalapította a cég NaN júniusban 1998 fejlesztése és terjesztése a program tovább. A program eredetileg felosztott freeware amíg NaN csődbe ment 2002. A név "Blender" ihlette dal Yello, az album Baba.
A hitelezők megállapodtak abban, hogy a Blender fel kell szabadítani, szabad szoftver a GNU General Public License feltételei a fizetési egyik részletének € 100.000. Júliusban 18 2002 Roosendaal indított adománygyűjtő kampányt és szeptemberben 7 2002 bejelentette, hogy gyűjtött elég adományok, és így Blender forráskódot kell rendelkezésre bocsátani. Blender jelenleg egy nyílt forráskódú szoftvert aktívan Blender Foundation.
Január / február 2002 világos volt, hogy az ANC nem tudott ellenállni, és zárva lesz márciusban. Mégis volt ereje, hogy hozzon létre egy másik változat, 2,25. Egyfajta húsvéti tojás, egy utolsó személyes szimbólum, az alkotók úgy határozott, hogy egy primitív csimpánz. Ez hozta létre a Willem-Paul van Overbruggen (SLiD3), aki szintén az úgynevezett Suzanne után orángután Kevin Smith Jay és Néma Bob visszavág.
Suzanne Blender alternatív vizsgálati modellek, például a modell kevesebb mellékhatással Teapot.Un Utah, csak 500, Suzanne gyakran használják, mint egy gyors modell tesztelésére az anyag, textúra és világítás. A legnagyobb díjat a verseny neve Suzanne Blender.
Blender viszonylag kis beépítési méret, és fut több népszerű platformon. Annak ellenére, hogy gyakran elosztott iratok nélkül vagy szemléltető jelenetek nélkül bonyolult program bővelkedik funkciók specifikus modellezési szoftver tetején. Között a képességei:

* Támogatja a különböző geometriai primitívek, beleértve sokszög alakúak, gyors felosztás felületmodellezés, Bezier és NURBS felületek, Metaballs, sokszög szobrászat és vektoros betűtípus betűtípusok.
* Sokoldalú belső megjelenítési képességű és az integráció a nyílt forráskódú sugárkövetõ YafRay.
* Eszközök animáció, beleértve inverz kinematikai, deformálódása armatúra (csontváz), valamint a rácsok, formakulcsokat képkockák, idővonal, animáció nemlineáris korlátok, vertex súlyozás, dinamikus softbody, beleértve ütközés detektálás tárgyak, folyadék dinamika, kemény test dinamikáját a haj alapján a részecske rendszer, és a rendszer a részecskék ütközés érzékelése.
* Python script eszközöket, hogy új eszközöket és a prototípus, játék script logika, és a feladatok automatizálása.
* Nem-lineáris videoszerkesztő és kompozitáló lehetőségek bázis.
* A játék Blender, egy al-projekt kínál interaktív funkciók, mint például ütközés detektálás, dinamika motor, és a programozható logikai. Azt is lehetővé teszi létrehozása önálló alkalmazások, amelyek valós időben futnak, építészeti látványtervezés videojáték programozás.

A Blender egy tárgyat (amely a gazdálkodó egység, amely kölcsönhatásba lép a környezettel), illetve a "személyes" (form / függvény objektum is) egyértelmű és határozott. Link kapcsolatok dinamikus adat objektum minden alkalommal, ami megkönnyíti a gyors modellezési folyamatok egyedi jellemzői Blender.
Egy belső fájlrendszer, amely lehetővé teszi a "csomagolás" Több jelenet egyetlen fájlba (a fájl. "Blend").
Minden fájl. "Keveréke" a program kompatibilis minden platformon, és előre-hátra a másik változatban a program, és fel lehet használni, mint egy könyvtár, ahol lehet kapni kész tartalmat.
Files. "Blend" automatikusan időszakosan menteni a program, ami megkönnyíti, hogy túlélje az esetben, ha a program összeomlik.
Minden jelenetek, tárgyak, anyagok, textúrák, hangok, képek, utómunka hatása egy egész animációt lehet tárolni egyetlen fájlban. "Blend".
Interfész konfiguráció fájl tárolja. "Blend" igen, mi menteni, amit kapsz fel terhelést. Ez a fájl tárolható, mint "user default" (alapértelmezett felhasználói beállítások), így a képernyő elrendezése és az összes tárolt objektumok is, használják minden egyes alkalommal, amikor elindítja a programot Blender.
Blender a megítélése egy olyan program is nehéz megtanulni. Szinte minden funkció közvetlen billentyűkombinációt, és a számos funkció által kínált Blender eredményezett különböző hozzárendelt ugyanazon kulcs. Indulása óta a nyílt forráskódú, az általuk készített erőfeszítéseket adni helyi menük átfogó és hogy szerszámok használata logikusabb és rendezett, és javítja a vizuális képernyőn bevezetésével színtémák, ablakok áttetsző lebegő egy új és továbbfejlesztett objektumfából áttekintés és egyéb kisebb javítások (szín csepegtető, stb.)
A két fő módok munka Object módban és Edit mód, amely felváltva Tab. Object módban használják, hogy manipulálják az egyes tárgyak általában, míg a Szerkesztés mód manipulálására meghatározó adatok a tényleges objektumot. Például, ha a sokszög objektumok, objektum módban lehet használni, hogy mozogni, méretével és forgatni tárgyakat egész és Edit üzemmódot használjuk, hogy manipulálják a szerkezet egyetlen egyes csúcsok. Vannak más módon, például Vertex Paint Súly Szín, Sculpt mód. Version 2.45 van, és milyen UV Mapping, de 2.46 ő szerepel Edit üzemmód.
A program gyakran használ billentyűparancsokat. By 2.x változat és verzió 2.3x különösen, ha ez volt az egyetlen módja annak, hogy a parancsok, amelyeket nagyrészt felelős létre a hírnevét a program nehéz megtanulni. Az új változat átfogóbb menüket.
Blender egy belső fájlrendszer, amely lehetővé teszi a belépő több jelenet egy fájlban (hívott fájl .blend).

* Minden fájl. "Blend" kompatibilis más változatai a program cross-platform. Ezeket fel lehet használni, mint egy könyvtár kölcsönkérni egy textúra vagy tárgy.
* Blender program automatikusan mentse munkáját az adatvesztés elkerülése érdekében az összeomlás esetén.
* Minden jelenetek, tárgyak, anyagok, textúrák, hangok, képek, hatások egy egész animációt tárolni egyetlen fájlban. "Blend", akkor mi menteni, amit kapunk, ha tölteni. Szintén ez a fájl tárolja a felhasználói beállítások, például a rendszer az ablakok, így megnyílik a program fájlt ugyanúgy néz ki, mint a megváltás.

A fájlban. "Blend" tárolja tárgyak és közöttük a kapcsolatokat egy nehéz megfejteni, ami megnehezíti, hogy átalakítani őket egy külső program, de sok átalakító integrált Blender tárgyak, amelyek adatokat közvetlenül az API, megkönnyítve export más programok.
Blender szervezi adatok különféle "adatblokkok", mint a tárgyak, a hálók, lámpák, jelenetek, anyagok, képek és így tovább. A Blender egy objektum alkotja több "adatblokkok", mint például egy kocka, amely legalább egy adatblokk az objektumot, és a háló, és általában anyag. Ez lehetővé teszi, például, de megtartja a duplikált objektumok, amelyek kapcsolódnak egy adatblokk, hogy minden példányát az eredeti objektumra, és lehetővé teszi a módosítás minden objektum ugyanabban az időben. Közötti kapcsolatok blockuri dátumot manuálisan módosítható. Adatblokk oldalakon lehet venni más fájlokat. Blend, így megőrzésük a könyvtárak számára, hogy elérjék később.
Az első nagy szakmai projekt, amelyben a Blender-t használtunk Spider-Man 2, főleg, hogy hozzon létre animált rajzok és előnézetét forgatókönyvek osztály.
Szeptemberben 2005, néhány igen figyelemre méltó Blender művészek és a fejlesztők dolgoztak, hogy hozzon létre egy rövid filmet is többnyire szabad szoftver, egy ismert kezdeményezés az Orange Film Project. A kapott film, Elephants Dream premierje március 24 2006. Erre reagálva, hogy a siker a film Elephants Dream Foundation támogatta Blender Blender Intézet létrehozására egyéb projektek 2: Big Buck Bunny, az úgynevezett Peach Project, és Yo Frankie, az úgynevezett Projekt Apricot.In szeptember 27 2010 a premier Sintel film animációs film csak ezzel a programmal.
2.5 turmixgépben valószínűleg hamarosan a legszélesebb körben használt modellező program 3D.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Letöltés tesztfájlokat
Által az alábbi linkre kattintva meg lehet nézni a YouTube-on sorrendben következett tutorial.
"Http://youtu.be/5uaGlrcuqv4"

Dan Constantin ...... ..tutorialegimp.blogspot.com

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Letöltöttem a Blender 2.49, nagyon jól működik, és a béta.

  • RKO: Letöltöttem a Blender 2.49, nagyon jól működik, és a béta.

   Azt ajánljuk, hogy a béta verzió, mert vannak olyan nagy változások között 2.53 2.49 és 2.53 2.53.Interfata a program teljesen megváltozott, és számos funkcióval bővült.

 2. Andrei - mondta

  Nagyon jó és érdekes videotutorialul

 3. szép bemutató, és szeretnék csinálni, a többi főleg ismertetők a szerkesztési videó fájlokat, és hogy lehetséges lenne, hogy egy listát a legfontosabb ellenőrzések tutrial TIA hálás, mert alig értem legfontosabb parancsok

 4. Friedrick - mondta

  Érdekes, de egy ilyen program bonyolult nem is beszélve a Maya vagy #dSMax

 5. Szép tutorial. Lehet kombinálni LuxRender, és egy rövid bevezetés? Modellezése oktatóprogramok talán leghasznosabb megtanulni egy programot 3D (úgy tűnik számomra) Lehet, hogy a világ lesz Interszegmens Blender.
  Sok szerencsét!

 6. Majestik - mondta

  5 / 5

 7. Köszönöm nagyon érdekes program, de hogyan lehet megtalálni az összes billentyűkombinációk használt?

 8. papyy08 - mondta

  A bemutató meglehetősen összetett, de nagyon érdekes
  Azt várom, hogy továbbra

 9. tréfacsináló - mondta

  Köszönöm, sok szerencsét

 10. pckrkk - mondta

  Köszönöm. ff használata és magam valami köze a folytatása tutorials ezt a programot, szeretnék, ha lehetséges, hogy folytassa a játékot kötve. hogy olyan nagy, hogy ez a bemutató, hogy mit kell fogalmam sincs, ha azt akarjuk, hogy elkezdjük a szerencsejáték. (mert azt mondta, a többség a szerencsejáték-ipar fordul ez a program, így azt hiszem a folytatást, nem árt)

 11. Gepeto - mondta

  szép tutorial
  Véleményem te a legnehezebb és legbonyolultabb útmutatók Adika komplex sajnos én nem érdekli ez a lágy
  Van egy kérdés, ha nem tudod, kivel cserélni puha kép egy futtatható fájlt, hogy nem tudom, hogyan működik, ha tudja, bármilyen szoftvert bemutató tegye róla
  Köszönöm !!!

  • axelluny - mondta

   Gepeto: Gyönyörű bemutató
   Véleményem te a legnehezebb és legbonyolultabb útmutatók Adika komplex sajnos én nem érdekli ez a lágy
   Van egy kérdés, ha nem tudod, kivel cserélni puha kép egy futtatható fájlt, hogy nem tudom, hogyan működik, ha tudja, bármilyen szoftvert bemutató tegye róla
   Köszönöm !!!

   És egész nap nem hiszem, mint hogy hogyan, hogy egy kis trójai programok, férgek, stb egy végrehajtható, és adjunk hozzá egy ikont az CCleaner.Desi Szerintem nem nehéz, ha használja 7z vagy https://www.videotutorial.ro/?p=3106

 12. vior3l - mondta

  Blender nem ki tudja, mi az animáció és modellező szoftver, amit igényelnek 3d PC, nem csak ahogy Maya, Max 3D stb Igaz, hogy ha fel nehéz jelenetek "ásni kiemelkedő", de van egy kicsit adni megdöbbentő, hogy mit gondolok, dolgozom Maya és Max 3D sokáig, és van egy feladat, amelyben egyaránt alkalmaz + altele.Blender olyan program, amely CUDA GPU gyorsuló adni fogják használni, amint SmallLux vakolat OpenCL + mint OpenCL Nvidia vesz az OpenCL, megvan az ereje, hogy a geometria magasabb (azaz a "Fermi", amely a hatalom geometria hatalmas), könnyen tudja jeleneteket nehezebb, ha nem modellezés vagy animált bonyolult, ezért egy nvidia sokkal több, mint egy üdvözlő puturos.Daca szedése a videokártya programok, mint a Blender, Maya, 3D Max, Adobe, stb Vedd el, amit akkor az Nvidia, nem buta, hogy ha, mert a járművezetők hibákat, és csak beszélni a problémákat, amelyek most akkor a vezetők, hogy a hibákat tartalmaznak, összeomlik, távolítsa el a vezetők a táblázatban, de abból, amit látok a fórumon eltávolítja illesztőprogramok AMD tömege egyre proaste.Deci ez a rész síiták te = cool.

 13. axelluny - mondta

  Viorele látni sétált néhány szoftver rajz 3d és azt hiszem, te jó ebben, de még nem tudok ellenállni egyet a mi vonatkozik videokártyák, ahol akkor biztos, hogy marad sokkal jobb, mint az N-vidi (teljesítmény) .Spun bankok nem tudnak ellenállni, mert nem ellenállt nem nagyon technikai Szólj hozzá a szoftver Ön által használt, főleg mivel általában oktató foglalkozik az újoncok és profesorilor.Am nem használt amabele meghatározott típusú videokártyák és lehet mondani, nyilvánvalóan nem adtam semmilyen hibát járművezetőket ATI.In függően mainframe rendszerek felépítése és munkaprogramok diferit.Toata minden feladat körülbelül ugyanaz, mint az egy antivírus, minden dicséretet ... mi a legjobb, így a polémia ez haszontalan.

  • vior3l - mondta

   axelluny: Viorele látni sétált néhány szoftver rajz 3d és azt hiszem, te jó ebben, de még nem tudok ellenállni egyet a mi vonatkozik videokártyák, ahol akkor biztos, hogy marad sokkal jobb, mint az N-vidi (teljesítmény ) .Spun bankok nem tudnak ellenállni, mert nem ellenállt nem nagyon technikai Szólj hozzá a szoftver Ön által használt, főleg mivel általában oktató foglalkozik az újoncok és profesorilor.Am nem használt amabele meghatározott típusú videokártyák neked és lehet egyértelművé, hogy nem tudtam elérni bármilyen hibát járművezetőket ATI.In függően mainframe rendszerek felépítése és munkaprogramok diferit.Toata minden feladat körülbelül ugyanaz, mint az egy antivírus, minden dicséretet ... mi a legjobb, így vita hiábavaló.

   Sajnos az Ön számára, amit fentebb már említettük, 99,9% adevarat.Si higgye el, hogy ülsz a grafika rossz rau.Pe nettó ezer tesztek bizonyítják, milyen egy igazi teszt spun.Daca segíthet és meggyőzni magad, hogy amit mondok nem "baromság" .A például előfordulhat, hogy úgy gondolja, nem egy Hd5870 elméletileg van egy Hd5870 2,10 teraflops számítási teljesítmény, de alapvetően ez megverték alma keserű GTX260 tehát következtetni, hogy itt (vezetők a felelősek, jobban meg kell próbálnia "lopni" néhány programozók az nvidia vezetők, azok tőled kb semmi) .Mi beszél "teljesítmény" kissé ellentétes, abban az értelemben, hogy ( mi nem beszélünk szigorúan a beszéd játék grafika) Nvidia remekel területén professzionális táblák miközben ülsz vissza a PC és fogyasztani curent.Banuiesc hallottál párhuzamos CUDA gyorsítás és jól csinálni, vagy fejlesztett alkalmazásokat mostanában részesülő felgyorsítja CUDA (minden lakosztály Adobe CS5, Photoshop CS5 ahol CUDA háromágyas idő, Premiere Pro részesülő teszi CUDA a Mercury Playback Engine, After Effects CS5 ugyanazt a történetet, Iraya előnyeit CUDA és raytracing, bunkspeed, Octane render Stb) + nvidia natív C ++, miközben még emulált, geometria skalár hol van a port, "nvidia gtx400 sorozat, az első a világon, GPUComputing" akkor is meg kell CGPU ramas.Dute a fórum Amd több tízezer felhasználó, aki panaszkodik, mert drverelor Ati.Omule mondtam, hogy ha itt maradok volna évekig, adhatna egy google keresés, de gyakran a probléma között szék és a billentyűzet, így ....

 14. axelluny - mondta

  Hallgassa "ember" viorica minden, amit fentebb már említettük, nem vonja le a következtetést, hogy te, mint a másolandó> paszta minden fórumon, és szeretné lenyűgözni a szakosodásra kifejezéseket használ.
  ASA meggyőzni valaki tudja hitelességét a mondás ???
  Azt hiszem, nem volt túl az érintett, mert a tábla csak megtalálni a szavakat, hogy egy kis linkeket, és inkább bun.Te mondjuk nem vagyok biztos, hogy kerestem a neten, és az aktuális idő ATI hangosabb, mint én Vidi. ítéletet típus "you = hideg Shia" jelöli éretlensége és egoism.Sunt arról, hogy sok olvasó adj dreptate.Fi edzett következtetések és nyilatkozatok, amelyek nem ismernek elég ahhoz, hogy ítéletet.

 15. vior3l - mondta

  Ratzoiu néhány szót a barátnőmmel, és putin.Eu convongi úgy gondolja, hogy még mindig kap csúfoltak, nem adnak copy-paste (ezért azt eredményezheti, hogy copy-paste egy "hobbi" az Ön számára), I interesz, olvasni, ellentétben nem használja a google fordítót, hogy nem tudom, anyám és apám célom, hogy megtanulják, hogy nagyon sok mindent, veled ellentétben én megismerte a túlélési technikák önmagukban nem ül, és növekszik a pénzt a szülők, hogy van egy feladat, amelyben tervező így tudom, hogy mit beszélek, úgy néz ki, mint te mohó rajongója van, de én semmi ellen, kiki az ő öröm, hogy a vonal azt mondod, azt jelzik, hogy megtámadni de én már sok mindenen ment keresztül, és ne tegye a lélek, amit mondasz acolo.Ce azt mondta az első megjegyzés egy tipp azoknak, akik vásárolni videokártyák grafikus 3d a következő időszakban, linux stb (van vezetők por linux, így ..) mint már sokszor mondtam a probléma között szék és a billentyűzet.

  Edit: Pillantson legalább lőni nem látja a aici.Si használ translate lehet érteni, hogy fejjel lefelé.
  "Http://www.pcper.com/article.php?aid=745&type=expert&pid=7"-uitete ide milyen károkat a videoklip jött egy ATI videokártya, a kapcsolat eredménye, amire étkezés agyatlan izom.

 16. mitikus - mondta

  Nagyon interesant.Pe Érdekel, függetlenül attól, hogy a véleményét, hogy a altora.De kérjük continuati.Va köszönhetően.

 17. győztes - mondta

  Igen szeretném, ha lehetséges folytatása a sorozat tutorials ezt a programot (Blender) és különösen a grafikus humanoid ha tudsz xD

  • győztesIgen szeretném, ha lehetséges folytatása a sorozat tutorials ezt a programot (Blender) és különösen a grafikus humanoid ha tudsz xD

   És én lenne érdekelt tovább

   • György - mondta

    Razu:
    És én még mindig érdekelt imádkozom sokat, és mert ingyenes és bonyolultabb bemutató Köszönjük!

    és én vagyok érdekelt

    • Razvan - mondta

     És Érdekelne asemenea.Programul nagyon bonyolult, és örülnénk, ha elkezd egy alaposabb után egy sor tutorials, ha tudsz

     Köszönöm.

 18. adj ad nekem hiba Subdivide, mit kell tenni?

 19. keresés - mondta

  Remélem, hogy jöjjön vissza később egy folytatólagos bemutatásának ezt a programot!
  Sok szerencsét!

 20. Van egy probleca a utorentu

  Adok én egy hiba, amikor másolni a uTorrent, én jelenik meg szinte függetlenül attól, hogy mi minden torrent oldalon. Azt lehet mondani, amit ???

  Hiba: Data Error (ciklikus redundancia ellenőrzés

  http://img412.imageshack.us/img412/7787/clipboard01ar.th.jpg

  • Adrian - mondta

   uzzy: Hiba: Data Error (ciklikus redundancia ellenőrzés

   CRC hiba által jelentett nehéz, ha a hibás szektorokat. Hamarosan a merevlemez véglegesen ezért javasoljuk, hogy megmenti több kép és fontos fájlokat megy ... égetni őket DVD-re vagy CD-ket. Készítsünk vásárolni a következő ... kezdeni megtakarítást fel egy új kemény!

   Tud is próbálja a következő lépéseket:

   Menj a Start, majd Futtatás, és a Futtatás párbeszédpanelen írja: cmd
   Ön Enter vagy az OK (Ha Vista vagy Windows 7, kattintson a Start gombra, és írja be a cmd parancsot a Keresés mezőbe jelenik meg a Start menüben, kattintson a jobb egérgombbal, és válassza a helyi menü "Futtatás rendszergazdaként ...")
   Most a parancssor írni a következő parancsot: chkdsk / r
   És adja meg az Enter, kapsz egy üzenetet cmd hogy ez a funkció nem futtatható Windows, és újra kell indítani a számítógépet, nyomja meg az "y" (idézőjelek nélkül), és adja meg (ez azt jelenti, hogy megállapodtak abban, hogy ezt ferificare hogy indítsa újra a számítógépet
   PC ad az újraindítás, de nem indul az operációs rendszer, de elindul ellenőrzi a merevlemez a boot, hogy hadd tegye a dolgát, és ne szakítsa meg az ellenőrző sehogy!
   Ha valaha is megtalálják a erroare logikai lemez szinten rögzíti, hogy ha megtaláljuk a hibát Badura vagy fizikailag, akkor csinálni, amit korábban mondtam comment. Készítse elő a "temetés" a merevlemezt, biztonsági másolatot az adatok, és készülj vásárolni a következő ...

 21. Axelluny, Viorel vitatkozni semmi. Talán ATI verte Nvidia játékok féláron. Nem tudom, és nem érdekel ez a rész, de azt hiszem, hogy elolvasása után bizonyos dolgokat. De higgye el, hogy a programok, amelyek a technológiák, mint a feldolgozás segítségével CUDA, PhysX, az ATI és így nincs esélye. Emiatt egy szerény Quadro verést egy high-end ATI rendering szimulált folyadékok pl. Kérjük, ne rohanjon ellentmondani nekem a YouTube-on, és keressük, hogy mi a különbség a táblák. Vagy keres, hogy miért film gyártók használni Extreme Quadro 7000 nem hd5870 vagy bármi. Megismételheti egy SLI gaming ATI 1GB hagyja 1 1 * Nvidia ezelőtt, de az NVIDIA nem, és nem is én egyhamar riválisa. Viorel konfiguráció és hajlamosak azt gondolni, hogy ha akar ATI vásárol.

  • axelluny - mondta

   Alex: Axelluny, Viorel vitatkozni semmi. Talán ATI verte Nvidia játékok féláron. Nem tudom, és nem érdekel ez a rész, de azt hiszem, hogy elolvasása után bizonyos dolgokat. De higgye el, hogy a programok, amelyek a technológiák, mint a feldolgozás segítségével CUDA, PhysX, az ATI és így nincs esélye. Emiatt egy szerény Quadro verést egy high-end ATI rendering szimulált folyadékok pl. Kérjük, ne rohanjon ellentmondani nekem a YouTube-on, és keressük, hogy mi a különbség a táblák. Vagy keres, hogy miért film gyártók használni Extreme Quadro 7000 nem hd5870 vagy bármi. Megismételheti egy SLI gaming ATI 1GB hagyja 1 1 * Nvidia ezelőtt, de az NVIDIA nem, és nem is én egyhamar riválisa. Viorel konfiguráció és hajlamosak azt gondolni, hogy ha akar ATI vásárol.

   Alex, ami zavart próbálja meg, hogy nagyon kategorikus és próbálják megsérteni nem lehet eltartani a ponton vedere.Eu gondolja mindenki látott már, hogy minden relativ.Azi IT technológia a gyártó a tetején, altul.Este holnap egy kiélezett verseny ATI piata.Daca kéretlen, és mondják el, miért gondolod, hogy nem csinálom ilyen traktorokat. Hogy mit is érint ATI Linux állni kicsit sovány, de láttam, hogy kijavította problemele.Personal és dolgozik maximális létesítmények telepítése nélkül vezető ATI, így azok, akik támogatást nyújtanak az Ubuntu például úgy találták a megoldást, hogy segítsen gyorsítani grafika .
   Kiküldetés fenti világosan lássuk, hogyan kár, mint esetleg fellebbezni kár általában is, hogy én is tudom, mint azt már járt odahaza copii.Cred akut szüksége pszichológiai consisliere hogy segítsen neki eltávolítani ezeket a gyermekkori traumák hogy lesz egy lázadó és egy fösvény, aki nem énekel kórusban vele.
   Ha segítünk ... Bevallom ... .bin 101% igaza van mindenben, amit mond, és remélem, hogy arra a következtetésre jutott ebben a vitában.

 22. Adrian de a Windows XP ...

  • Adrian - mondta

   uzzy: Windows XP Adriandar én ...

   És mi van, ha van XP? Nem látni, hogy olvassa el, mit írtam a megjegyzéseket?
   Kattintson a Start> Futtatás> Futtatás írásban: cmd
   Azt mondta, csak akkor használ Vista vagy 7 Keresőmező a Start gombra, majd írja be a cmd ott jobb klikk, és futtassa rendszergazdaként

   Ön török? Nem érti a román?

 23. vior3l - mondta

  Látom, hogy miután Alex írta, hogy megjegyzést te "csavart" már nem lenségünket ártatlan mondás: "Alex, én zavart, hogy megpróbálja, hogy nagyon kategorikus és próbálják megsérteni nem lehet eltartani a pont megtekintéséhez. ". mint mondtam a probléma között szék és a billentyűzet" gyerek ".

  • vior3l - mondta

   vior3l: Látom, hogy miután Alex írta, hogy megjegyzést, "csavart", most van lenségünket ártatlan mondás: "Alex, én zavart, hogy megpróbálja, hogy nagyon kategorikus és próbálják megsérteni nem támogatja pont a kilátás. ". mint mondtam a probléma között szék és a billentyűzet" gyerek ".

   edit:
   Kérem Adrian eltávolítani hozzászólásai.

 24. Még mindig ad nekem ugyanazt a hibát: Adathiba (ciklikus redundancia ellenőrzés

 25. beefree - mondta

  =)) Uzzy nekem ő adta meg comadanda ellenőrizze, hogy a merevlemez megy a kutyáknak

  • beefree: =)) Uzzy nekem ő adta meg comadanda ellenőrizze, hogy a merevlemez megy a kutyáknak Idéz nekem

   ha ez volt a merevlemezről nem működött a társ

   • Adrian - mondta

    uzzy: Ha ez volt a merevlemezről nem működött a társ

    Hány emberre akarsz mondani, hogy a merevlemez útközben? Van már 3 spuso ... mennyit kellene mondja meg neki, hogy érti ezt?

 26. Láttam, hogy mire lehet aprítani.
  De itt van, amit tettem After Effects és Mozi 4D:
  "Http :/ / www.youtube.com/watch?v=E_YNin9-QEs"

 27. Miért nem próbálja meg, hogy továbbra is egy sor tutorials Maya?
  Vannak próbaverzió, így van egy engedély probléma!
  Sok szerencsét!

 28. adrian - mondta

  Sall nevem Adrian és szeretnék stiiu ha vannak útmutatók ezen az oldalon, kérjük spunetimi és én

  • adrian: Sall nevem Adrian és szeretnék stiiu ha vannak útmutatók ezen az oldalon, kérjük spunetimi és én

   Adok neked néhány tanácsot: változtatni az admin Nikula ez egy strofocat itt, hogy egy hasonló nik.
   Két kezét. Itt hol találja útmutatók ezen az oldalon.
   Kattintson ide, hogy mit és hogyan kell csinálni:
   http://www.bild.me/bild.php?file=7004161Cautarea_pe_Videotutorial_Ro.JPG
   Adrian Burlugeanu, akkor bizalommal kép úgy néz ki szegény emberek, akik nem ismernek, és kérdezni valamit. Nem a másik, de nem félek fene infarktus, milyen keményen strofoci. És ez így sokkal könnyebb megérteni.
   Lehet olvasni, mi van írva a site logo talán elfelejtette: "Azt hiszed, mindent tudsz a PC?"

  • Adrian - mondta

   adrian: Sall nevem Adrian és szeretnék stiiu ha vannak útmutatók ezen az oldalon, kérjük spunetimi és én

   A helyszínen egy 400 olyan oktató, hogy megtalálja, felső kategóriába esik le a fekete szélén, vagy a keresőmezőbe, hogy a jobb oldalon a fekete sáv, írsz szoftver neve, amely szeretné látni a bemutató, akkor Írd le, mit szeretne csinálni, és adjon meg az Enter, például írsz "hogyan lehet egy bootolható CD-t" adja meg, és megtalálja útmutatók ebben a témában, akkor is megy fel a kategória linkek a fekete szélén, és ott lesz a kategóriában Listák és Levéltár. Siker

 29. szia Dane! Követtem a lépéseket mondtam, bemutató és mia jött ki igazán jó grafika, szeretném kérdezni, hogy milyen formátumban mehetünk, hogy egy képet, hogy a mozgó? mert azt akarjuk, hogy a háttérkép az asztalon Ha ez lehetséges, ??? ms több

  • adyHi Dane! Követtem a lépéseket mondtam, bemutató és mia jött ki igazán jó grafika, szeretném kérdezni, hogy milyen formátumban mehetünk, hogy egy képet, hogy a mozgó? Mert szeretnék tenni háttérképként desktop.daca lehetséges ??? ms több

   Blender, az exportra avi formátumban, majd kövesse a bemutató Itt; / a:.

 30. Dane ms sok! Van egy boldog szív árok mare.chiar

 31. György - mondta

  tartsa útmutatók

 32. Nagyon érdekes programot.
  és annyi útmutatók vele

 33. Sintel volt finalizat.Rezultatul projekt látható itt.

  • Mihai.m - mondta

   Dan: http://www.youtube.com/watch?v=E_YNin9-QEs

   Futottam cuvinte.O rendkívüli történet halad és animációs incredibila.Nici nem találják meg a dicsérő szavakat.
   Miért nem folytatta a sorozat tutorials, ahogy ígérted tudom, hogy kevesen vannak, akik fog még dolgozni ezt a programot, de nézd meg, mit tudok tenni azokat putini.Poate csinálni egy bemutató valami egy kicsit bonyolultabb, tudom, a labda forog egy országúton, vagy valami nagyon interesant.Este asemanator.Ar nagyon nehéz dolgozni ezt a programot, én legalábbis alig sikerült zászlókat, de csak addig, amíg a bemutató tau.Am próbált valamit, de tare.Imi failed kívánta volna, hogy egy serpenyőben, és taszít geam.Rabdare am, de nem tudom, túl jól használni a programot a net elég nehéz megtalálni útmutatók segítségével turmixgép és ha van, vagy homályosak alkalommal készülnek a szakemberek k én az egyik nem érti nimic.Tu magyarázza, és nagyon jól teszi meg szép és joaca.Multumesc a bemutató, és tetszik jobban csinálni még egy, én nagyon hálás.

  • Mihai.m - mondta

   Dan: A projekt Sintel volt finalizat.Rezultatul látható itt.

   Nem ez volt az sus.Imi idézet kérni elnézését én nem tudom, hogyan kell összekapcsolni ala.Il megjelent egy másik lapon nyílik meg a böngésző, de nem tudom, hogy került oda elnézést újra.

 34. Mihai - mondta

  Köszönöm léteznek, számítástechnika diák és megtanultam, és sokat tanulnak tőled

 35. Mihai - mondta

  talán még dekat tanulni az iskolában, ptr a Pakat romániai került nagyban függ az elmélet és a gyakorlat nagyon kevés ... ..

  • Adrian - mondta

   Mihai: Még dekat tanulni az iskolában, ptr a Pakat romániai került nagyban függ az elmélet és a gyakorlat nagyon kevés ... ..

   Ha practicasau össze elméletet, ha a gyakorlatban nem alkalmazható az elmélet nem old meg semmit. Ugyancsak a "elmélet elmélet, de a gyakorlat megöl bennünket" Tudnod kell, hogyan lehet kombinálni, és alkalmazza a 2 vagy ellenőrizze, hogy ha alkalmazza az elméletet tanultak a gyakorlatban.

 36. túlélő - mondta

  Azt mondom, a program soooper érdekes, jó lenne csinálni egy sor BÁRMILYEN 10 TUTORIALULE mint még nagyon jó, de TRB

 37. keresés - mondta

  Ön továbbra is egy sor tutorials Blender?

  • marian - mondta

   keresés: Ön továbbra is egy sor tutorials Blender?

   És én még mindig érdekel, és azt hiszem, egy csomó lune; ha meredeken emelkedik a forgalom, hogy a folytatást, vagy egy sor tutorials egy másik 10. :)

 38. Andrei Lucian - mondta

  Salut.Am és van egy probléma, és remélem csatlakoztatni a telefont a pc ajutati.Cand nem vettem meg az usb bár néhány évvel ezelőtt jártam (2 hónap). Mi kellene?

 39. Andrei Lucian - mondta

  Hello. Nekem van egy probléma, és kérem, segítsen nekem. Amikor csatlakoztatom a telefont a pc nem veszi meg az usb bár egy idő után elment. Mit kell tennem? HELP PLEASE

  • Adrian admin - mondta

   Andrei LucianHi. Nekem van egy probléma, és kérem, segítsen nekem. Amikor csatlakoztatom a telefont a pc nem veszi meg az usb bár egy idő után elment. Mit kell tennem? HELP PLEASE

   Ha több részleteket nem hiszem, a csillagok! Mi ablak van, milyen telefon van?

 40. Catalin - mondta

  programot hideg !!!!

 41. szia szeretném tudni, ha én tud némi hatást a CD ilyen helyek, hogy képernyő ablakok és ezt nagyon köszönöm

 42. ventilátor 3D - mondta

  Nagyon jó tutorial egy kezdő turmixgépben kezdtem közvetlenül változat 2.5 először úgy tűnt, nagyon bonyolult, de idővel megszoktam remény és elvárják, hogy más oktatóanyagok keverőgép 2,5 bonyolultabb köszönöm előre, és az úton egy kérdésem Dan vagy azok számára, akik jól ismerik a programok 3 turmixgép, 3DS Max, Maya vagy más programok indításáról? Azt lehet mondani, hogy én nagyon sok időt és szenvedélyesen kisgyerek grafika 3D mindent, megyek csak a szakmai színpadon. hobby, nem. dolgozni valahol, azaz a. létrehozni játékok, rajzfilmek 3d. Speciális effektusok videók stb Minden személyzet figyelembe véve, hogy elkezdtük a Visual Studio, Win32, OpenGL, Direct3D. Photoshop. HTML, DirectX, stb

 43. Cristian - mondta

  Szuper programot. Úgy tűnik, egy kicsit nehéz dolgozni vele, mert hiányzik a dedikált gombok. Szeretem oktató bemutatása parancsok és parancsikonok örvendetes lenne. Egyébként szuper munkát itt emberek videotutorial.ro.Deci Adrian kérés, hogy ne más tutorials nyitva marad.

 44. György - mondta

  Érdekes turmixgépben jó lenne folytatni a sorozatot

 45. FrYgY - mondta

  hello ... lehet, kérjük a bemutató és a szoftver CINEMA 4D az, kérem? Nem kell feltétlenül tudja, hogyan kell használni: (

  • Adrian admin - mondta

   FrYgY: Hello ... akkor kérjük a bemutató és szoftver CINEMA körülbelül 4D kérem? Nem kell feltétlenül tudja, hogyan kell használni :( Idéz nekem

   Irtál fel a keresési mezőbe a jobb: a háromdimenziós grafika, egyszerű, de látványos és adtál 4D Cinema be, és nem találtam meg a bemutató?

 46. Robert - mondta

  Nem lenne szuper, ha továbbra is a sorozat tutorials körülbelül ez szoftver

 47. Georgel96 - mondta

  Következő VIDEOTUTORIAL szuper kemény plzzz

 48. hé! Nekem van egy probléma, hogy május 3 luni.nu bemegy olyan játék, amely már telepített calculator.imi mondani, hogy én 3d és reinstlez DirectX grafika és a cucc. Mit tehetek, hogy menjen?

 49. ilucmaster - mondta

  Miért nem tesz a bemutató max 3d lenne VFI érdekes turmixgép, ami nem az én véleményem bonyolult, és sok seghele

 50. nyugalom - mondta

  Gratulálunk! Nagyon szép bemutató sokat segít. Május Vree több Vree!

  Én is olvastam itt, hogy nagyon bonyolult program. Azt akarom, hogy az animáció, akkor javasoljuk, hogy megtanuljam Blender vagy arra, hogy egy másik programban? Mi lenne az?

  Jó napot!

  • Alecs - mondta

   Nagyon jó program animáció és nem csak mozi 4D. Keresse ismertetők a youtube

  • Lucian - mondta

   nyugalom:
   Gratulálunk! Nagyon szép bemutató sokat segít. Május Vree több Vree!

   Én is olvastam itt, hogy nagyon bonyolult program. Azt akarom, hogy az animáció, akkor javasoljuk, hogy megtanuljam Blender vagy arra, hogy egy másik programban? Mi lenne az?

   Jó napot!

   A program nem olyan nehéz, sok elkerülni ezt a programot, mert a sok billentyűparancsok, de Orce szakmai beilleszteni semmilyen grafikai program 3d használ cobinatii kulcsokat, és végül az a következtetés, hogy ezek mind nagyjából azonos, újonc turmixgép, de arra a következtetésre jutott, hogy megköveteli a sok munka Orce
   képzelet, a fizetett programok, mint 3ds max, Maya, egy egyszerű első érintkezés azoknak sokkal könnyebben tanulnak, de csökkent továbbítása is.
   Például 3ds Max van kétlábú helyszínen, akkor könnyedén animáció sok implementáció, de az igazi kihívás számomra, hogy azok magad skeletu és a képzelet bábszínház, mint azokon keresztül vezetékek ellenőrzése alatt jellegű , ugyanaz a dolog az animáció.
   A legnehezebb része modellezés nekem, mit csináltál a csontvázat blenderdupa könnyen, hogy a témával kapcsolatban mintájára pontosan vortecsi vezérlő objektum modell.
   Keresés útmutatók "" cgcookie.com ""

 51. sultanu21 - mondta

  Nagyon jó tutorial, szeretnék tovább, amit ígért oktató legtöbb adni más tutorials ezt a programot ... Én szenvedélyes modellezés 3d és a jövőben szeretnék lenni stadion készítő, úgyhogy lenne igazán hasznos ... köszönöm

 52. Jokero - mondta

  Sal, mit akarok kérdezni kedves a telefon android 4.4 kitkat beléptem tévedésből beállításokat a telefonon, és tájékoztatta a jogi és megérintette véletlenül engedélyek nyitott Sorce és úgy tűnt lista után adtam INAP I azt hiszem, nem érintette nem történik semmi? Köszönjük!
  Most a második kérdésre, ha én is kérem? Orce ugrás történik, fel kell tennünk, hogy egyetértünk valamiben, és nem is kell költség, ha azok biztonságosak, vagy lehet véletlenül megnyomta, és még a nagy ember, most, hogy a technológia.

 53. Mihai Popa V - mondta

  Mr. Dan, van egy projekt az oktatási rendszer formájában játék niveluir IQ,. Mivel a rendszer összetettségét kell beszélni a telefonra. Tudom programozni C ++, de nem tettem puha. Nem tudom, és nem animációs szoftverre. Ha én vagyok hajlandó segíteni bármilyen anyagi áldozatot. A telefon 0761593479. Köszönöm.

Trackbacks

 1. [...] Pełny Artyk na: Blender, egy erőteljes, nyílt forráskódú grafikus szoftver 3D ... [...]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.