Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Backup rejtett helyreállítási partíció a Windows

Bármilyen laptop vagy asztali újra, engedéllyel, van egy rejtett partíció, ahol van egy biztonsági másolatot az operációs rendszer illesztőprogramok, szoftver és licenc a Windows.
Multi törli a partíciót, és nem jó; Mert tartalék kész, ami menthet meg minket a baj, és még könnyebbé teszi az életet számunkra.
Azok törölt partíció hasznosítás, tudnia kell, hogy ezek a szolgáltatások nem kapnak laptop nélkül rejtve helyreállítási partíció az eredeti állapotában.
Ebben a tutorial Régebben a Windows 8.1 egy Asus laptop UX305 (ultrabook)
Miért rejtett helyreállítási partíció biztonsági másolatot a Windows?
1. Visszaállítása a Windows eredeti állapotába.
2. Visszaállítása Windows számítógéppel való fertőzések esetén.
3. Frissítse az operációs rendszer elvesztése nélkül fájlokat és beállításokat.
Ha továbbra is szeretné tenni az általános tartalék Windows, hívlak benneteket, hogy lásd a bemutató Hát Windows.
Mire jó egy rejtett partíció backup a fellendülés?
1. Mi lehet visszaállítani a Windows akkor is, ha a merevlemez sérült.
2. Mi lehet klónozni mindent a merevlemezen.
3. Akták tárolása, a járművezetők és az engedély biztonságos.
Hogy hozzon létre egy biztonsági másolatot a partíció helyreállító, csak meg kell egy USB stick vagy memóriakártya legalább 16 GB. Egyébként nem kell semmilyen biztonsági szoftver, a Windows tudja, hogyan kell ezt a munkát is.
Restarurarea egy rejtett helyreállítási partíció mentés!
1. A PC ki van kapcsolva, kapcsolja be a számítógépet, és ismételten nyomja meg az ESC vagy F12 (gyártótól függően, hogy adja meg a boot menü. Mert, minden laptop van egy bizonyos billentyűkombinációt, hogy belépjen a boot menü, így több a kézikönyvben, és jól néz ki a Bios rész / boot menü.
2. Lépett a Boot Menu, válasszon egy pendrive vagy kártyaolvasó.
3. Miután egy gyors reboot, a számítógép indul a botot, és azt a lehetőséget, nyelvi acran.
4. Miután kiválasztotta a nyelvet, akkor választhat egy egyszerű rendszer frissítési vagy visszaállítani az újraparticionálásra. Újraparticionálása lesz pontosan úgy, ahogy volt az első, de óvatosan, akkor el fogja veszíteni az összes adatot. Innen a click-click next-next és kész.


Video bemutató - A Windows rejtett helyreállítási partíciójának biztonsági mentése

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Hi, Cristi a bemutató nem ért semmit nem tudom, mi történik, de kérjük, nézze meg, és akkor irány a farok nélkül ugrott. És meg fogod érteni, mire gondolok. Nem biztos, hogy a videó a szerkesztés vagy Youtube.

    • Szívás, holnap helyreállítani. Úgy néz ki, mint a Windows videokártya-illesztőprogramok 10 nem elég érett.

      • Én is 10-re váltottam, de van egy problémám egy olyan játékkal, amely jól működött a 7.-en. Minden lesz a videó illesztőprogramoktól? A játék Tom Clancy HAWX-je, és a sík már nem jelenik meg. Egy tipp? Hogy tartsunk w 10-et vagy alacsonyabb szintre?

  • Cristi angol sokkal jobb oktatóanyagok, kérjük, tegye a windovs angol ha teheti oktató vagy az összes tuorialele a windowsu román

    • Azt hiszem, igazad van. Én nem is kijönnek túl jól a Windows román, mert én megtanultam angolul.

      • Amikor megnéztem az oktatóprogramot, azt hittem, hogy problémáim vannak a youtube-lal ... készen állok a vizsgálat megkezdésére. :) Üdvözölnem kellett a marslakókat!
        Angol nyelven a Windows jobban néz ki. :)

  • Helló Cristi,
    Ugyanez a probléma és én. Nem értek semmit tutorial. Egyszerűen sót. Kilátás min 3.00
    Hibák gyakoribbak van.
    Sok szerencsét!

    • Nincs gond az Ön számára. A probléma az én videó-illesztőprogramok a Windows 10. Ma este, hogy állítsa helyre a Windows 8.1 és holnap vissza tutorial.
      Mi ellenére nekem, ha én jött le most.

      • Cristi jobb eltávolítani azt zapatesti, hogy ne nekünk. Egyébként mindez bemutató újjáépíteni.

        • csinálni ma este :)) hogyan kerültél partíció, amit csak windows onnan ala szabad, nem vásárolt a boltban a Windows előre telepített. hogy ez rendben van, hogy tárolja kemény.

        • Már visszatértem a Windows 8.1 és holnap vissza tutorial.
          Azok számára, akik kíváncsiak, hogy hogyan működik a downgrade Windows Windows 10 8, nézze meg ezt a videót bemutató:

  • A Cristi tudsz nekem segíteni, telepítettem a futó Windows 10 rendszert, és telepítettem az összes illesztőprogramot, kivéve a lapkakészlet alaplapjait. Problémáim vannak a Windowskal, sok hibát kapok, és nagyon nehéz mozogni, ezeket a problémákat az okozhatja, hogy nem telepítik az illesztőprogramot a lapkakészlethez. vagy miért vannak ezek a problémák.

    • Nos, mit gondolsz?
      Pilóta chipset hatékony elektromos csatlakozást.
      És a Windows egy általános illesztőprogramot, de nem lehet összehasonlítani a hivatalos driver.
      ELSŐ chipset driver kell telepíteni telepítése után az operációs rendszer. De talán menjünk most.

      • Cristi Csak egy kérdésem van, hogy ha Windows-hibaelhárításban van-e, mit tegyek a számítógéppel, mert még nem volt ideje biztonsági másolatot készíteni, és nincs CD-lemezem, és a számítógép új egy hónapig, visszaveszem, mert van garancia vagy talán Itt is megpróbálom ...?

  • Cristi, van egy módszer partícionálás a merevlemez helyesen? Holnap lesz a hajó az új PC, és megértettem, hogy ha megfelelően megosztjuk merevlemez tovább tart. HDD van 1TB tárhelyet. Arra gondoltam, ezt az utat: 180 GB az operációs rendszer és néhány program, és a többi, azaz 820 GB maradnak a játékok és a multimédia. Vagy lesz egy másik módszer: 120 880 OS, a többiek szét egyenletesen.

    • Van már egy oktatóanyag erről a témáról, és az úgynevezett "Hogyan lehet a merevlemezt megfelelően particionálni", amelyet a jobb felső sarokban található keresőmezővel talál.

    • Helló ... a HDD formázása után már nem lesz 1 TB tárhely, 965 GB-ot hagysz, ha nem tévedek. A 180 GB az operációs rendszerhez nagyon sok ... felhasználhatja 60-70 gb, ez több mint elegendő ... a többi helyet igény szerint felhasználhatja, legfeljebb egy vagy két partíciót ... sok szerencsét!

      • Azt hittem, jobban év: 150 GB az operációs rendszer és néhány program, és a maradék (850 GB), hogy két partíció minden 425 GB-os.

  • A hahaha ablakok a szokásos módon tisztességet adnak. A microsoft mindig összeomlik a rendszerrel, amikor új ablak jelenik meg, és a megoldás sokat igényel. még mindig használom ablakokat, és imádkozom, hogy "jól" dolgozzak a linuxon. Soha nem volt probléma elfogolni. Windows-ban da. Nem kell csomóznom a bakupot, mert a legjobb, ha frissen teszem. éppen így, amikor biztonsági másolatot készít a programokról, azok változatlanok maradnak, és amikor visszaállítasz, sokat fogsz maradni a programok frissítésében, és az ablakok naprakészek.

  • Megértem sok ez a bemutató, de szerettem volna kérdezni, hogy tettél egy ilyen bemutató, ha lehetséges, hogy csinál egy bemutató, és hogyan teremtünk, hogy a fellendülést részben bsckup a termelőtől. Tudom, hogy ezek eltérnek egymástól, de ha szeretné telepíteni a Windows tiszta és azt akarom, hogy ez, amiért nem probléma a jövőben, hogyan? Köszönöm!

    • Mi lesz hamarosan, hogy egy bemutató, és a témában. Ez a bemutató lesz gyorsan helyreáll. Kérjük, olvassa el a fenti megjegyzéseket, hogy megértsük, miért nem sokat értett ez a bemutató

  • Cristi, és én gondom van a video driver Windows 10. Azt hajtogatta sötétíti a képet, és hogy visszaszerezze a vezető.
    Az én hibám volt, hogy letiltotta az indulás vagy a videokártya driver. Van egy AMD videokártya.
    Adtam neked csak egy javaslat, és nem tudod, ha ugyanazon okból.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.