Elrejtése alkalmazások Android telefonok

Bujkál a app fiók alkalmazások telefonok Android OS.
AppHider Ez egy ingyenes alkalmazás, amellyel tudunk elrejteni alkalmazás androidos telefonon, ha van gyökere.
Ez elrejti bármilyen alkalmazás AppHider rendkívül egyszerű alkalmazása és a későbbi elindítását blokkolja a felület könnyen csak akkor, ha a jelszó; dolog, hogy távol tartja magát a kíváncsi.
Így lehet, hogy a rendszer megváltoztatására, AppHider root elérés. Ha nem tudja, vagy nem tudom, mi gyökér eszköz figyeli útmutatók kapcsolódó gyökér.
Nemrég tettem egy tutorial amit mutatott Ahogy paroleaza alkalmazások AndroidHa a bejelentést tesz egy jelszót dob, és ha a jelszó nem volt jó, nem indul alkalmazást. App Hider alkalmazások egyáltalán eltűnnek a fiókból alkalmazások, így lehet, hogy nem látja a kíváncsi.
Hogyan működik alkalmazás App Hider?
1. A telepítés fogad majd egy üres képernyő egy plusz jel a közepén, ahol felveheti alkalmazások listáját rejtett alkalmazások.
2. Kipofozva prémium / támogatási kérelmek rejtett alkalmazások listáját, azt fogja kérni ROOT jogok és emellett mi lesz szükség, hogy válasszon egy jelszót. Jelszó ezt fogjuk használni a továbbiakban elrejteni / megjeleníteni alkalmazásokhoz.
3. Miután a fenti alkalmazások kiválasztott eltűnik a fiókból alkalmazások és az otthoni képernyőn (ha voltak); és most alkalmazások indíthatók AppHider alkalmazás.
4. Mint egy bónusz, meg tudjuk változtatni az alkalmazás nevét AppHider a beállításokat, így felébreszti a gyanút.
AppHider megy elrejtése borotva és kezeli fordulni alkalmazások Android telefonok gyerekjáték; Azt ajánlom!


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (25)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.