TUDJON KAPCSOLATBAN, HASZNÁLJÁK VAGY A VIDEÓS SPektrumot


HA A MŰKÖDTETŐ VESZÉLYES VAGY MŰKÖDTETÉS

A Meldown és a Spectre sérülékenységei az összes processzort érintik a világon, függetlenül az operációs rendszertől.
Az elmúlt napokban a nemzetközi sajtó elkezdett spekulálni az Intel AMD és ARM processzorokban felfedezett Meltdown és Specter sebezhetőségek témájában.

A helyes lehetőség!


Az igazság az, hogy az intel súlyos sebezhetőséggel bír az összes Utolsó 10 ÉVben gyártott processzor vonatkozásában. UTOLS 10 ÉV ????
Manapság az információ felszínre kerül; miért? Mivel túl nehéz volt és nehéz elviselni, és valószínűleg arra számítottak, hogy találnak valamit az AMD-nél vagy az ARM-nél, mivel… megosztja velük a károkat. Ez nem személyes ügy, hanem csak propaganda és marketing.

Mennyire érintettek a processzorok?


Az INTEL a leginkább érintett ez a helyzet, mert a legrosszabb sebezhetőség, amely lehetetlen javítani, mert hardver.

Mi a hardveres biztonsági rés?


Úgy tűnik, hogy az Intel szándékosan hagyott bizonyos kiskapukat nyitva a processzorukban, sőt "a processzorba telepített csapdákat".

Az Intel telepítette az operációs rendszereket a processzorban?


Hidd el, vagy sem, az Intel telepítve van egy távoli operációs rendszerben, amely képes olvasni a meghajtón tárolt adatokat.
Az operációs rendszer nagyon kicsi, csak a rendszermag és néhány modul. Az Intel processzorok által telepített operációs rendszert MINIX néven hívják. Madărfacării .... !!!

Honnan tudod, hogy van-e Meltdown vagy Specter?


Az Intel webhelyén található kis szoftver megtalálható a veszély jelenlétére. link alatt

Hogyan lehet javítani a sérülékeny processzor által érintett Meltdown és a Spectre?


A Microsoft kiadott egy frissítést, amely megoldja a problémát. Ha nincs bekapcsolva a frissítések, alább talál egy közvetlen letöltési linket.
A Linux és a MacOS frissítéseket is kiad, ha már megtették.

Letöltés:
Az összeomlás és a spektrum sebezhetőségének észlelése "eszköz"
A frissítés, amely "kijavítja" az Meltdown and Specter sebezhetőséget (ha nincsenek nyitva frissítések)

KERESS, HOGY MEGKAPCSOLATOS VAGY A SPEKTUMVAL KAPCSOLATOS FOLYAMATOTT - video bemutató



Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (57)

    • Nos, ez az idézetekkel. Azt mondtam a bemutatóban, hogy az Intel processzorok problémája a hardver, és ez a frissítés az, hogy valamiféle PLASTURE nem javítás.

  • Én ezt a frissítést, de azt mondja, a számítógép még mindig sebezhető. Mit tehetek tovább?

  • Tudtam, miért szinte 15 éve vagyok az AMD-n !!! :) Sokan még csak nem is tudják, mennyire súlyos a probléma! Természetesen a normál felhasználónak nem kell aggódnia, de nagy és multinacionális cégekre, kormányokra és biztonsági ügynökségekre gondolok ...

    • Minden processzor érintett. Az Intel Intel processzorai a leginkább érintettek, de az AMD vagy az ARM is érintett.

      • Két intelligencia van, mert tudod, hogy az Intel elmondta, hogy az ilyen processzorok nem kapnak támogatást tőlük, ha nem tőlük, akkor ki, aki ?????

  • Mondjam ezt: Ez a rendszer sebezhető, még ma kaptam ezt a frissítést: 2018 01-Set havi frissítéseket, mint a biztonság a Windows alapú rendszerek 7 x64 (KB4056894) teszt tettem után a frissítés, a remény hogy az 7 ablakot használják.

    • Azt mondtam, hogy az információkat és az xNUMX x10-ot használom a felcsatolt frissítéssel

  • Hibát adok, ha frissíteni szeretnék és a számítógépem sebezhető
    Nem kaptam ilyen frissítéseket.

  • Lesz rázza degeaba.Chestiile Aste árok lesz az igazi probléma számunkra hétköznapi, nem igaz, mert nem számoltak nimik kapcsolódó szivárgást kapcsolódó vagy nem kapcsolódó e problema.Iar ha azt akarjuk, hogy fontos Kérdezze meg őket a NSA, Daar biztosan nem, hogy vagy hackerek lopni kolbász képeket mikor afumati.Mai fontos az, hogy hogyan kerüljük programokat, amelyek a bányászati ​​bitcoin.A szolga processzorok munka jelenik mondván 50 béta hogy ilyeneket csinál.

  • Nem frissítettem. Üzenet: Az eszköz által végzett elemzés alapján: Ez a rendszer nem sebezhető. PS Intel i7-3537U CPU @ 2.00GHz

  • Megújítottam, újraindítottam a számítógépet és ... Ez a rendszer sebezhető. Tehát nem működik.

      • Cristi úr: Az IPTV-ről szóló video oktatóanyag használható külföldön az intelligens televíziókban. Láttam, hogy mi a telekom-ból van, akkor megtalálják ezt az internetes televíziós szolgáltatást. Köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.