Anti-irancia elleni titkosítás Új fájlok a Windows Defenderben

védett mappák zsarolóprogramok, videotutorial fájlok védelmére zsarolóprogramok, hogyan védje a zsarolóprogramok, hogyan védekezhet a zsarolóprogramok bemutató védett videofájlok zsarolóprogramok, bemutató védeni mappák fertőzés zsarolóprogramok, védelme fontos fájlok zsarolóprogramok, a fájlok védelmére értékes zsarolóprogramok, szabályozott mappa hozzáférési Védett mappák mappa videotutorial ellenőrzött hozzáférés meggátolja, hogy a fontos adatokat, így nem csökken a fontos fájlokat
ÚJ a Windows Defender anti ransomware titkosítási fájljaiban
Hello barátok, a mai bemutatónkban fontos vagy értékes fájlok biztonságáról beszélünk. Látni fogjuk, hogyan védhetjük meg értékes fájljainkat a feltörés elleni fertőzésekkel szemben, amikor a számítógépünk megfertőzte, titkosítja az összes fájlt, és így elveszítjük.

Ellenőrzött hozzáférési mappa

Hozzátette, egy új réteg védelmet a Windows Defender az új nagy frissítés a Windows 10, Őszi frissítése Alkotók már rendelkezésre, mivel az októberi 17 10 Windows operációs rendszert. Ha nem rendelkezik frissítéssel az Őszi alkotók frissítéséhez, akkor nem kapja meg az új "Ellenőrzött mappaillesztő-hozzáférést"

Mit csinál az Ellenőrzött mappa?

Ezzel két funkcióval rendelkezünk, amelyeket Protected Folders (védett mappák) -nak nevezünk, és lehetővé teszünk egy alkalmazást a Controlled mappához való hozzáférés révén.

Mit csinál vagy védett mappák?

Nos, ez a funkció lehetővé teszi számunkra, hogy egy vagy több mappát adjunk egy "páncélozott dobozhoz", amely megakadályozza, hogy a vírusok hozzáférjenek az adott mappában lévő fájlokhoz. Basic, ha aktiválva Contrllef mappa hozzáférést, a rendszer automatikusan védi a rendszerfájlok és fájlok Dokumentumok, Asztal, zene, fotó, videó, Kedvencek, de nem a többi fájl valószínűleg más partíciókat. A védett mappák használatával manuálisan hozzáadhatjuk a legértékesebb fájlokat egy mappához, majd hozzáadhatjuk a mappát a Védett mappákhoz.

Ransomware-fertőzés esetén, amely titkosítja a számítógép összes fájlját, feltételezik, hogy a Védett Mappák szakasz mappáiban található fájlok nem befolyásolják a titkosítást.

Mit jelent a "Hozzáférés engedélyezése az ellenőrzött mappák elérésén keresztül" funkció használatához?

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy adjunk egy alkalmazást a listához hozzáféréssel rendelkező alkalmazások vagy használatát, módosítsuk, kiegészítsük, vagy törölni a fájlokat egy meglévő mappát Védett mappák. Ha történetesen, hogy egy egzotikus alkalmazásokat, hogy a rendszer nem teszi lehetővé, hogy írjon, módosíthatja, bővítheti vagy törölheti meglévő fájl mappákat a védett mappák, add app egzotikus „Hagyjuk év app mappa Ellenőrzött hozzáférés révén”

Alapvetően az operációs rendszer már automatizált hozzáférést kínál a népszerű vagy baráti alkalmazásokhoz (ahogyan azt a Microsoft hívta), de ha egy app azt panaszolja, hogy nem fér hozzá, vagy nem tudja módosítani az X fájlt a mappában, a meglévő védett mappákat, hozzáadhatja kézzel.

Videó bemutató - ÚJ a Windows Defender anti ransomware titkosítási fájljaibanKapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. szia. valaki elszalasztotta a titkosítást [[Email protected]] .arena?
  Próbáltam néhány dekódert, de nem sikerült.

 2. Nancy - mondta

  Nagyon jó. Köszönöm a bemutatót, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a védelem olyan rendellenességgel viselkedik, mint Cristi bemutatója.

 3. Lemmy - mondta

  nem találja a mappákat vagy a titkosított fájlokat linux alatt?

 4. Dorel - mondta

  A probléma az, ha van egy másik víruskereső ... ... az öröm, ha megérdemli a változást Avast free a Microsoft Windows Defender. Mit gondolsz? Nagyon érdekel ...

 5. Corneliu - mondta

  Windows 8.1 esetén van valami hasonló? Köszönjük!

 6. roflorin - mondta

  Az Avast Antivirus programot is használom, és ezt az opciót letiltotta. És nem is aktiválhatom, inaktív. A víruskereső képes kezelni ezt a dolgot.

  • Adrian Guduş - mondta

   Nem kezeli ezt a munkát. A funkció engedélyezéséhez a Windows Defender használatát és engedélyezését engedélyeznie kell

   • Greuceanu - mondta

    Ha letiltjuk az aktuális vírusirtót, és aktiváljuk a Windows Defendert a védett mappák engedélyezéséhez, majd visszatérünk rendszeres víruskereső programunkhoz, megőrzik a védett mappák beállításait?
    Köszönjük!

 7. Zicu - mondta

  Jó tutorial!
  Ki téma: Tudunk lépésről lépésre bemutatni hogyan válunk az amazon leányvállalatok, hogy támogassák a linkeket a termékek és a jutalékok?
  Azt hiszem, nagy segítség lenne sokan közülünk!

  köszönöm

 8. Mihai Badea - mondta

  Nem hiszem, hogy bemutató video tutorial szükséges. Ha az Adobe Premier mappát vagy a Photoshop mappát alapértelmezés szerint védi, logikus, hogy a program hozzáférést biztosít a programhoz, ugye?

  • Adrian Guduş - mondta

   Nem. Jól világosan beszéltem románul, de ha románul keményebb, hadd magyarázzam meg.
   Amikor egy mappát ad hozzá a Védett Mappához, a rendszer nem olyan intelligens, hogy automatikusan engedélyezi a hozzáférést azokhoz az alkalmazásokhoz vagy alkalmazásokhoz, amelyek a Védett Mappában ezeket a fájlokat használják vagy használják. Túl sok intelligenciát kér az operációs rendszertől!
   Az a bemutató, amelyre felkértem, hogy írja meg észrevételeit, hogy csinál-e vagy sem, egy egész más dologra utal!
   Nevezetesen (bár én egyértelműen meghatározva a videót, de a román neked egy keményebb, ki tudja ...) Hadd vírus szándékosan egy zsarolóprogramok amit titkosítja az adatokat, hogy ha ez valóban hozzáadott fájlokat egy mappában védett mappa védelmet kapnak, ha megszabadulnak az iranómia fertőzés által titkosítva

   • Beszélj szebb embereket, ne légy marlan.
    Mi van ezekkel a bábukkal? "Bár a klipben egyértelműen kifejtettem, de románul, nehezebb számomra, ki tudja ..." vagy "Világosan beszéltem románul, de ha románul keményebb, hadd magyarázzam el. ”. Szépen beszél a férfival. Kérdezte, mert nem tudta / nem volt óvatos. Nem adta a haját, ellenőrizze a viselkedését!

 9. Mihai Badea - mondta

  Köszönöm a tisztázást. Nagyon érdekes lenne látni, hogy a ramsonware fertőzés hogyan néz ki, és hogy a fontos fájlok érintetlenek maradnak.

 10. Stefan Vlad - mondta

  Saut,

  Ez a frissítés a Win 10 Home vagy a Win 10 Pro programra vonatkozik?

  Köszönöm,

  • Mihai Badea - mondta

   Az olvasott cikkekben nem olvastam semmit a Windows két verziója közötti különbségről. Ehelyett megtudtam, hogy nem mindenki fogja látni a frissítést, mert a Microsoft szakaszokban teszi elérhetővé. Nem minden számítógép támogatható a frissítés kiadásakor. A frissítési folyamat néhány hónapig tart.

 11. Mihnea - mondta

  Ha tudsz egy kvantum tűzoltó bemutatót és hogyan szerezheted meg a mi kiegészítőinket (pl. NoScript, Beef Taco stb.). Köszönjük!

 12. György - mondta

  Észrevettem mostanában a film oldalak „szabad” processzort használnak maxim.AM BitDefender Free Edition és dugtam valamit bitcoinminer króm, lehetséges, hogy az enyém Bitcoin mások, miközben nézem a filmet online? úgy vélem, hogy egy komoly biztonsági probléma, mivel nem csak történik egy weboldal asta.Poate hogy a tutorial róla.

 13. György - mondta

  Egy gyakorlati útmutató tervezetét GrandCrab Nincs több Ransom a BitDefender lehet Cristi? Adrian látni, hogy elég elfoglalt mostanában ... Előre is köszönöm!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.