1 GB szabad hely és tartomány az iLink, az ftp beállítás, az e-mail kliens, a wordpress számára - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell kezelni az ingyenes tárhely csomagot kapott iLink, ez egy másik bemutató, tettem a kéréseket, mert sokan tettek, köszönhetően a ilive.ro számlák De ilyen vagy olyan okból nem tudták, hogy kiadja a munkát.
Azok számára, akik még nem nézte az első bemutató "1 GB hely, domain, e-mail tárolása, ingyenesen és egy fiókban" , Azt javaslom nekik, hogy a bemutató megkezdése előtt tegyék meg, így a megjegyzések részben energiatakarékosak leszünk.
Az FTP-kapcsolat létrehozásához számítógépünk és az iLive.ro szerver között a WinScp klienst választottam, a Windows platform legjobb ftp kliensét (véleményem), e-mailhez a Mozilla Thunderbird klienst hívtam a "lejátszás" gomb előtt az oktatóanyagban töltse le és telepítse ezeket a két szoftvert.
A végső cél a bemutató, hogy telepíteni WordPress kiemelkedő azok számára, akik még nem hallottak a WordPress, vagy szeretne többet megtudni a csodálatos termék, és kérlek benneteket, hogy nézni ezt a részletes bemutató a wordpress platform
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (84)

    • je_bogdan:
      SZÉP

      CRISTI Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja, miért a Windows 7 NU_MI MICROFONU probléma WINDOWSU Keresés vagy PC_UL?

      • je_bogdanCristi Szeretném megkérdezni, hogy tudja, miért a Windows 7 NU_MI MICROFONU probléma WINDOWSU Keresés vagy PC_UL?

        Mit jelent a "nem találom a mikrofonomat" ???
        Mielőtt feltesz egy kérdést, részletezze, mit tett a probléma megoldása érdekében ...
        Biztos vagy benne, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat (a legújabb / utolsó) a hangkártya? Biztos, hogy a audio drivert modelljének placa.chip Csak hang?
        Ahol fel a mikrofont a készülék? az első vagy a hátsó a ház?

  • Szia, a kérdés független subiect.A változtassa meg a lejátszó, mert
    Nem látom az összes fogást az Ön által és példázza:

    "Http://screensnapr.com/v/MGdVtv.jpg"
    Itt van egy játékos általában screnshot az oldalon

    És itt "

    "Http://screensnapr.com/v/qcH3BE.jpg"

    az, amit látok a fullscren.Sper megérteni néhány ilyen képet.

    Kérjük, válaszoljon a többi csak jó.

    • crystache2001:
      Szia, a kérdés független subiect.A változtassa meg a lejátszó, mert
      Nem látom az összes fogást az Ön által és példázza:

      "Http :/ / screensnapr.com / v / MGdVtv.jpg"
      Itt van egy játékos általában screnshot az oldalon

      És itt "

      "Http :/ / screensnapr.com / v / qcH3BE.jpg"

      az, amit látok a fullscren.Sper megérteni néhány ilyen képet.

      Kérjük, válaszoljon a többi csak jó.

      A cache-memóriát, és visszatér minden a régi kerékvágásba.

  • crystache2001:

    A lejátszóval nincs gond ... esetleg kétség esetén törli a böngésző gyorsítótárát. Figyelem: ha kiüríti a gyorsítótárat, akkor ezt megelőzően győződjön meg róla, hogy egyetlen fülön sem nyitotta meg a videotutorial.ro webhelyet.
    Ez csak Cristi hibája, nem illesztette be megfelelően az ablakokat a rögzítésbe, és a hiányosság "illúzióját" adta ...

    • AdrianGudus: Nincs probléma a lejátszó ... végül kiüríti a cache browserlui kétség esetén. Felhívjuk figyelmét, hogy ha üres a cache, mielőtt ezt, győződjön meg róla, ne nyissa meg honlapján videotutorial.ro egy lapra.
      A hibás csak Krisztus nem integrált megfelelően rögzíteni ablakok és adta az "illúzió" hiányos ...

      Ez nem az én hibám, a hiba vaku, hogy megy megkergült időről időre, kiüríti a cache, és minden visszatér a régi kerékvágásba.
      Ne felejtsd el, hogy Flash cache, és ki kell üríteni.

    • bogdanmos:
      Hello. Már akkor tehet egy tutorial a Joomla
      köszönöm

      Joomla írtad a keresési mezőbe a jobb felső fekete szegéllyel, és adja meg, amit adott nem találja?

    • bogdanmos:
      Hello. Már akkor tehet egy tutorial a Joomla
      köszönöm

      Maaaan, majdnem 600 oktató, nem tudjuk őket, mielőtt a bemutató a helyszínen meg kell nézni, ha esetleg már nem, hogy a téma.
      Felhasználása az oldal kereső, meg fog lepődni, hogy hány talál.
      Dolgoztunk, hogy azok, és veszed a fáradságot, és keressük meg azokat, nem kell, hogy üljön valaki szolgálni Önnek linkeket.
      És mi a mi pedig, hogy megtalálja őket a kereső, vagy legördülő kategóriában.

  • Nagyon jó bemutató. Szeretném, ha folytatná ezt a témát, hogy több házi feladatot és ehhez hasonló dolgokat mutatna meg nekünk ... Nagyon köszönöm1

    • BGD:
      Nagyon jó tutorial. Szeretném continuii ebben a témában, hogy megmutassa nekünk dolgokat témák, meg ilyesmi ... Mltumesc mult1

      És szeretem, sajnos nem mindenki egy véleményen, nem túl sokan érdekeltek weboldal / blog vagy alkalmazása a szerveren.

  • Csináltam egy rossz beállítás, és nem akarok menni, és vissza, de nem tudom, hogyan kell törölni az adatbázisból tud nekem segíteni?

    • Robert:
      Csináltam egy rossz beállítás, és nem akarok menni, és vissza, de nem tudom, hogyan kell törölni az adatbázisból tud nekem segíteni?

      Válasszon ki mindent, és az alábbi legördülő menüből adja meg a "Drop" szót, majd erősítse meg és kész, elpusztította a webhelyet.

      • Cristi-admin: Egész kiválasztása és Dorp menüből alábbi "Drop", majd nyomja meg, és készen áll, akkor tönkre az oldalon.

        legördülő menü, ahol?

  • Szia Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a tutorial be ma. A kérdésem az, hogy milyen formátumban mentse rögzíti készült cantasia különböző felvételek megmentettem minden formátumot a Camtasia, és még nem láttam jó fogások változás nem látszik jól, de amikor menteni például HD nem látható jó. Kérem, segítsen nekem, ha tudsz.
    Köszönöm suteti legjobb.

    • Valentin:
      Szia Nekem van egy kérdés, hogy semmi köze a tutorial be ma. A kérdésem az, hogy milyen formátumban mentse rögzíti készült cantasia különböző felvételek megmentettem minden formátumot a Camtasia, és még nem láttam jó fogások változás nem látszik jól, de amikor menteni például HD nem látható jó. Kérem, segítsen nekem, ha tudsz.
      Köszönöm suteti legjobb.

      Csinálok egy tutorial hamarosan Camtsia és elmagyarázni, hogy a dolgok ott vannak, nem nehéz használni, akkor csak azt, hogy egy kicsit óvatos és türelmes. Az igazság az, hogy sok beállítás, különösen 7 de ez olyan nehéz.

      • Cristi-admin: Csinálok egy tutorial hamarosan Camtsia és elmagyarázni, hogy a dolgok ott vannak, nem nehéz használni, akkor csak azt, hogy egy kicsit óvatos és türelmes. Az igazság az, hogy sok beállítás, különösen 7 de ez olyan nehéz.

        köszönöm

      • Cristi-admin: Csinálok egy tutorial hamarosan Camtsia és elmagyarázni, hogy a dolgok ott vannak, nem nehéz használni, akkor csak azt, hogy egy kicsit óvatos és türelmes. Az igazság az, hogy sok beállítás, különösen 7 de ez olyan nehéz.

        Érdekelne a Camtasia-ról szóló bemutató is :)

  • Nem tudom, mit tartalmaz, de nem tudom megnyitni a "http: // siteulul meu.ilive.ro/" oldalt, sem az FTP-hez való hozzáférést .. az elején működött, de most nem működik ... miért?

  • Ugyanez a problémám az ilive-val ... Először működött, de most nem férek hozzá a "http: // siteulul meu.ilive.ro/" -hoz és az FTP-hez sem!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.