A WordPress ragyogó platform webhelyekhez és blogokhoz - HD videokazalékszer

Ebben a videóban bemutató Örömmel bemutatni platform WordPressAmelyen keresztül hozhat létre blogok vagy honlapok nélkül sok erőfeszítést.

WordPress a legjobb és stabil CMS A piacon most, bár az alapváltozat nem kínál túl sok funkciót és lehetőséget képes megoldani ezt a problémát a plugins (Kiegészítéssel), amely segítségével szinte bármit lehet gondolni.

Még tervezés wordpress nem lélegzetelállító először, de ha változtatni téma vagy adjunk hozzá egy szép helyzet megváltozik, ott témák felár, amelyek a modern design és még néhány plugins tartalmazza.

Kifejtette, ez wordpress ez segít nekünk egy webhely elkészítésében anélkül, hogy rendelkeznénk a programozási nyelvek fejlett ismereteivel (html, php, java, rubin on sín) vagy magas szintű ismeretekkel az adatbázisokkal való munkában.

Aki a weboldal vagy blog wordpress nem kell egy szakértő semmit, ha tudja, egy-két dolgot is elég, az út mentén megtanulod nélkül rájössz, minden intuitív, minden egyszerű, semmi sem könnyebb használni.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy a tartalom létrehozására és Wordpress kezeli munka kóddal, hogy sokan távol maradnak, legyen az szöveg, hogy ez a multimédia (kép, videó, hang, flash), mint jó ötlet, hogy hozzanak létre egyedi tartalom, azaz nem lehet másolni más helyeken, vagy más oldalakon is, ha másolja, amit meg kell, hogy a forrást tisztelet a teremtő, hogy a tartalom, ez a józan ész, mint nem kéne menni, ha azt akarjuk, hogy építeni valamit tartós.

Millió rendezők a világ elképzelni életét anélkül, hogy ez a fajta platform egyszerűen használható, lehetőséget kínál szinte korlátlan testreszabás, témákat lehet végrehajtani minden erőfeszítés nélkül, több mint ez a csodálatos platform ingyenes.

Ki teremt plugins vagy témák?

Bárki, igen bárki létrehozhat egy plugin, vagy a téma, éppen azért, mert ez a wordpress platform, hogy egy hatalmas népszerűségnek, össze lehet hasonlítani a fejezet firefox plugins.

Én nagyon ajánlom ezt a platformot nem fogja megbánni a második ezt a választást, hogy játszik a wordpress, hanem egy játék, amely testet egy online tartalmak mindenki számára hozzáférhető.

Végül szeretnék köszönetet mondani ennek a csodálatos platformnak az alkotóival, akik valami nagyat létrehoztak egy kis telepítőkészletben, az igazi az, hogy "az erős esszenciák kis palackokban érkeznek". RESPECT
Cristian Cismaru



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Robciuc Ionut - mondta

    Azaz, a WordPress az egyik legjobb forgatókönyvet a világ blog és weboldal. Csináltam egy oldalon WordPress, de nem tudja beszúrni a linket, hogy sérti a szabályokat. BAFTA VideoTutorial.RO:X:X:X. I LOVE YOU.

    • Szia Cristi, kérem, mondja meg, hogyan néhány küldhet hirdetéseket pedig emag tartalmazó szkripteket a blog?
      Észrevettem, hogy jön létre a wordpress wordpress, és én tudom, hogy nem lehet hozzáadni bármilyen kódot, amiben a java script. Persze, hogy van egy blog, de érdekel, hogy milyen lépéseket kell tennem magamnak ezt a lehetőséget.
      Köszönöm, és remélem, hogy választ tőled.

      Sok sikert abban, amit csinálsz!

  2. és van egy blog a Wordpress. Azt 3GB? Mi történik, amikor befejezi?

  3. tataee - mondta

    Cristi, csinálhatsz egy oktatóprogramot egy asztali rögzítési programmal, például: camstudio,… .atc valami, amit jónak gondolsz.

  4. Adrian - mondta

    @alex: Nos, miután a logika, így úgy gondolja, hogy mi történik, k? következő intuíció? Persze, hogy nem lesz képes, hogy elemeket a másik dolog, amit szeretnénk, hogy megtörténjen?

  5. Eugen - mondta

    Ha meg tudod csinálni egy videó bemutató módot, amely lehet szerelni két különböző merevlemez, SATA és IDE, ha lehetséges. Vettem tévedésből megkérdezése nélkül, nem sytiut hogy különbözőek.

  6. danezu - mondta

    Segítsen nekem, és készítettem egy fórumot, és nem működik a domain feltöltése, talán nem tudom, pontosan azt csináltam, amit a dyndns-sel ellátott oktatóprogram, amikor számlát kellett készítenem, stb stb. Kérem, segítsen szépen I ez az 1 hetes fórum.

  7. @danezu:
    Hol fórum?
    Akár otthon, akár egy szerver hosting (tárhely)?

  8. @danezu:
    A logika a következő, először is meg Comper domain vagy kapsz egy ingyen aldomaint DynDNS vagy máshol, akkor bérelni kiszolgáló tér (hosting) tárhely, elég olcsó 3 euró havonta 20 koncertek lemezterület.
    Lásd, hogy van egy tutorial erre.
    Hogyan vásárolhat egy domaint és tárhelyet egy webhely számára - HD videojáték https://www.videotutorial.ro/?p=927

  9. danezu - mondta

    fórum otthon, és megpróbáltam egy ingyenes aldomaint DynDNS és nem amm

  10. Alex - mondta

    Eugen

    Mindegy, hogy a különböző sata általában csak számít egy kell szolga (néhány csapok aranyozott őket műanyag, ez magában foglalja 2 pin függőlegesen van beállítva a slave), a másik nem tudja pontosan, hogyan kell vagy, ha nem mondja el senkinek, amíg holnap megmondja, hogyan kell csinálni. Szóval ne aggódj, akkor használja őket.

  11. Andrei - mondta

    ingyenes 50 MB-os tárhelyet kaphat nekik a "www.50.ro" oldalról, és van még a "www.xhost.ro" a 400 MB-ból, de ez a 400 rosszabbul megy, minden szabad, mindkettő rendelkezik msql adatbázissal, panel mail adminisztráció a szerveren, és minden ingyenes, a fórumot feltöltheti egy szerverre, hogy ne kelljen nyitott nyomot tartani, azoknak is vannak aldomainjeik.

  12. tengeri - mondta

    Miért nem megy wordpess? Úgy tűnik: A kért URL nem található a szerveren. Ha az URL-címet manuálisan ellenőrizze a helyességét, és próbálja újra.
    localhost
    Apache / 2.2.11 (Win32) DAV / 2 mod_ssl / OpenSSL 2.2.11 / 0.9.8 PHP / 5.2.9

  13. tengeri - mondta

    Bementem a végén, fisieru Treu hozott htdocs wordpress

  14. Van egy kérdésem a Word sajtónál, nevezetesen amikor az "Új felhasználó regisztrálása" menüpontba lép, kitölti adatait ... ... ..., de már nem kap e-mailt jelszóval! Mondd el, hogy működik

  15. adi - mondta

    Csak szeretném megköszönni sati oktató tudja, május román

  16. Dumitru Munteanu - mondta

    asi így igen tudom, és mi történik, ha a szerver marker PC nincs net kapcsolat? Ez aggaszt, de én blog wordpress.com;http://munteanudumitru.wordpress.com/ hogy veled köszönjem meg, hálás vagyok neked és egyben hálás is, mert nagyon sokat tanultam tőled! üdvözlettel mytyjtz@! tgv

  17. Radu - mondta

    Hogyan tehetjük egy ingyenes web-tárhely és hogyan unblam őt és más kérdésekről.

  18. george_1951 - mondta

    Kedves tanárok,
    Azt javaslom, hogy csinál egy videotutorial cím (vagy ilyesmi):
    "Honlapot készítettem, mit kell tennem vele?"
    Melyekben magyarázni, akárcsak az iskolában, vagy a "babrálást", hogyan kell beadni, hogyan kell folytatni, hogyan lehet képeket (másokat), más szövegeket, más videókat stb. Hogyan lehetne javítani és hogyan lehet gazdagítani napról napra…
    Azt javaslom, mert csináltam egy WordPress oldal (pontosan olyan, mint a bemutató), de a következő napon, amikor szerettem volna folytatni a munkát, hogy adjunk valamit futtatni, még nem sikerült neki . Nem tudom, hogyan kell továbblépni.
    Azt is el kell mondani, mit kell csinálni vele, hogy látott az interneten. Mit kell tenni, hogy egy személyes címet (pl. http://www.unnume.ro), Stb. Csak annyit, hogy még nem történt a helyszínen, így nézzük meg, hogy câtde kedves (vagy nem). Azt akarjuk látni, és megtalálni mások.
    Lecke folytatni kell.
    Köszönjük, hogy minden, amit csinál.
    Esteem és tiszteljük
    George_1951

  19. george_1951 - mondta

    Az "privilégiumok" részem eltűnt az adatbázisból! Miért? Ki válaszolhat erre a kérdésre és az előzőre?
    Köszönöm,
    George_1951

  20. Bion - mondta

    Már vásárolt egy domain és a honlap. Nyilvánosan tudtam aldomain?

  21. Liviu - mondta

    Hello!
    Tudok segíteni valamiben? Csináltam egy honlapot wordpress (csak félig, mert még nincs kész), és megpróbáltam, hogy így lesz, hogy a barátja, hogy ha tettem eddig, mégpedig http://ip-ulmeu/wordpress/?page_id=15. Minden rendben volt, amíg meg nem próbálta meg egy másik oldalra. Megkapta a hiba. Valami rosszat tettem (Én mindent a bemutató)? Csak a honlapon megy, bár nekem megy tökéletesen az összes oldalt.

  22. bogdan - mondta

    Hogyan lehet szerkeszteni
    Csak egy újabb WordPress weblog
    dolog írt banner melegítő ..
    válaszra vár

  23. Adrian - mondta

    @bogdan: Ez volt látható bemutató szakértői és barátságos, ha nem áll találkozni vele fej-farok hosszú, majd várja, hogy válaszoljon valaki, és ez nem singuru bemutató Word Press ezen az oldalon!

  24. hogy nekem egy blog1! 1! kérjük

  25. Nicushor - mondta

    "nak,-nek:
    hogy nekem egy blog1! 1! kérjük
    Nem csak azt, amit akarok mondani arate.Iti címemet, és ha úgy tetszik, hogy az enyém!:http://www.thepiratebayonlyone.wordpress.com

  26. Szia, megváltoztathatom a blog témáját egy "ingyenes témákból" letöltött témával? Köszönöm a segítséget.

  27. RemusSzia, megváltoztathatja egy blog téma le "ingyenes témák"? Köszönöm a segítséget.

    Meg tudod változtatni ezt bármilyen témát kompatibilis wordpress, de van, hogy legyen óvatos a kompatibilitást a saját verzióját a WordPress téma, és különösen a plugin használata.
    Azt is meg kell próbálni kompatibilitási problémák az összes főbb böngészők.

  28. ravasz - mondta

    Ez az egyik legragyogóbb útmutatók az oldalon! http://www.shiftyway.sfh.cc. Köszönöm szépen!

  29. Hangos bemutató lennék érdekelt, és nekem egy tutorial, hogyan kell telepíteni a PHP Windows Apache MySQL phpmyadmin

  30. ptr nagyon nagy probléma. me:
    Sampont telepítettem, beállítottam a jelszót, tökéletesen működött. Újra bemegyek, hogy megnézzem, megkérte a felhasználónevemet és a jelszavamat, oké, kinyílt, és nem tudom, mi jön rám, és rákattintottam az "állapot" -ra és ... Mindkettőhöz csak egy jelszót adtam). jó, megy előre, töltse le a WordPress-t, hozza létre az adatbázist ... mindent, mint a bemutatóban. addig rendben volt, amíg fel nem tettem az adatbázis nevét, felhasználót stb. ..és amikor tovább megyek, azt mondja, hogy nem tud hozzáférni az adatbázishoz hogy zárt (értsd meg, mire gondolok)

    Hogyan tudom kijavítani, hogy preoblema? Hogyan engedélyezése és a MySQL? cp.xampp történik majd
    Kérlek, hogy segítsen nekem a bemutató nem mehet tovább.

  31. Az Isten és az ő csapata:

    Az oktatóanyagokhoz csak gratulálni tudok, nagyon jó munkát végez, de megérteni, hogy nem válaszol a kérdésekre? vagyis egyáltalán nem, és így mindent a hal farkában hagysz? Kezdek egyetérteni George_-val… aki szintén észrevette ezt, és üzenetet hagyott neked arról, hogy "hogyan készítsünk weboldalt, 3. rész, WordPress-t ...", és még mindig nem kaptam választ. Feltettem néhány kérdést, de ... .. még mindig várok ... és várok ... Megértem, hogy hagynod kell, hogy megtudjuk a többit, de ha nem találom a választ itt vagy bárhol máshol, és akkor kérdezek, nem gondolod, hogy őszintébb lenne válaszolni egy egyszerű "nem tudjuk a választ ..." vagy "keresni itt ..."?
    Remélem, nem bánod, az ezen a poszton, de ez a gondolkodás, és amit mondok.
    Nos, ez rajtad múlik, és a csapat, ha válaszolni erre a kérdésre, vagy sem.
    Köszönöm szépen

  32. maria: Az Isten és az ő csapata: Tutorials csak gratulálni tudok neked, jó munkát, de ... azt hiszem, ez azt jelenti, nem reagál a kérdésekre? vagyis egyáltalán nem, és így maradt egész hal farkát? Kezdek egyetérteni George_ ..., és észrevette, hogy a dolog, és hagytam egy üzenetet a "hogyan lehet egy honlap, a 3, wordpress ...", és még mindig nem érkezett válasz. Tettem néhány kérdést, de még mindig ..... vár ... és vár ... megértem, hogy meg kell hagyni a többiek találni, de ha nem találja a választ itt, sem máshol, majd kérdéseket feltenni, nem hiszem, hogy lenne őszinte válaszolni egy egyszerű "nem tudom a választ .." vagy "nézd meg itt ..?" Remélem nem bánod, az ezen a poszton, de ez spun.Acum gondolom, és ez továbbra is saját belátása szerint, és a csapat, ha válaszol, vagy nem ez problema.Multumesc több

    Ha az Xampp vezérlőpult működik a mysql szerveren, és továbbra sem férhet hozzá a phpmyadmin segítségével, az azt jelenti, hogy valami útközben blokkolja, hogy valószínűleg tűzfal vagy szoftver (távoli, chat stb.) blokkolja a "kijáratot a garázsból".
    Ha megnézzük az oktatóanyagok xampp'll látom, hogy meghatározott biztonsági problémák által létrehozott szoftver vagy távoli programok vagy chat messenger olykor ember a fejét, és a blokk az utat a MySQL.
    Ezeket a problémákat meg lehet oldani türelemmel és logika, és veszik a megszüntetése, az ember nem tudja, hogy milyen szoftver van telepítve a számítógépre, és nem, hogy hogyan vannak beállítva.
    Kérjük, hogy megértsük, hogy minden számítógépen megvannak a saját problémái, ez elég nehéz, hogy a diagnózis száz változók ebben az egyenletben.
    Ha a XAMPP telepítés a számítógépes operációs rendszer friss telepítés menne nézni gond nélkül.
    A bemutató egy darabból, és minden elkészült ott megy, ha valaki nem dolgozik valamit, igaz a hibás.

  33. Cristi Várjon!
    Köszönöm a választ, és remélem, megbocsát nekem, és a kifejezés a béna, hogy nem érti, mit akarok. Hadd próbálja megmagyarázni, hogy Ön vagy pontosan tudja a problémát (ha nem):

    -Telepítettem az xampp-t, miután megtettem, amit az oktatóanyagban mondasz, minden rendben volt. Bezártam a bemutatót, és elmentem a localhost-hoz jelszót tenni. eddig mindegyik aktiválva volt, mint a bemutatóban: A jelszót (csak egyet) feltettem a mysql-re és a htdocs-ra (mintha azt mondanám neki, hogy most nem néztem meg), és kimentem tesztelni. localhost-> kinyit egy lakatot egy kis ablakban, és kéri a felhasználónevemet és a jelszavamat-> betettem a felhasználót (akit letettem oda, a mysql-htdocs alá) -> beenged-> belenézek-> adok at “status” -> Látom, hogy az aktiváltaktól hogyan vált inaktiválttá. Ok, bezártam (marad egy kérdőjel), elkezdtem nézni a bemutatót “wordpress, ez egy ragyogó platform…”, azt csinálom, amit ott mondasz, de nem teszem -Re sikerült telepítenem hogy nem fér hozzá az adatbázishoz. ha nekem cp-n működik, és nem a localhost-on, akkor talán valami rosszat nyomtam? vagy ha a tűzfalról van szó, mit tehetek még értük?

    Különben is, én eltávolított mindent, és most indul újra az oktatóanyagok, alaposabban és talán sikerül. Elfelejtettem mondani, hogy én telepített XAMPP (követve a bemutató), és én is ezt a problémát, de azt eltávolítani. Nem tudom, miért a gondolat, hogy én is újra. néhány nap.

    Szóval, ne válaszoljon most, várj, amíg meglátod, mit helyreállása.
    Nagyon köszönöm az ezredik alkalommal megértést és türelmet!

  34. maria: Cristi Várj!
    Köszönöm a választ, és remélem, megbocsátasz nekem azt a szánalmas kifejezést, amelyből nem értheted meg, mit akarok valójában. Hadd próbálkozzak másképp elmagyarázni, hogy pontosan tudja a problémát (ha sikerül): - Telepítettem az xampp-t, miután megtettem az oktatóanyagban elmondottakat, minden rendben volt. Bezártam az oktatóanyagot, és a localhosthoz mentem Én is betettem egy jelszót. eddig mindegyiket aktiváltam, mint a bemutatóban: A jelszót (csak egyet) feltettem a mysql-re és a htdocs-ra (mintha azt mondanám neki, hogy most nem néztem meg), és kimentem tesztelni. localhost-> kinyit egy lakatot egy kis ablakban, és kéri a felhasználónevemet és a jelszavamat-> betettem a felhasználót (akit letettem oda, a mysql-htdocs alá) -> beenged-> belenézek-> adok at “status” -> Látom, hogy az aktiváltaktól hogyan vált inaktiválttá. Ok, bezártam (marad egy kérdőjel), elkezdtem nézni a bemutatót “wordpress, ez egy ragyogó platform…”, azt csinálom, amit ott mondasz, de nem teszem -Re sikerült telepítenem hogy nem fér hozzá az adatbázishoz. ha nekem cp-n működik, és nem a localhost-on, akkor talán valami rosszat nyomtam? vagy ha a tűzfalról van szó, mit tehetek még? Egyébként teljesen eltávolítottam mindent, és most kezdem az oktatóanyagokat, nagyobb odafigyeléssel, és talán sikerülni fog. Elfelejtettem elmondani, hogy korábban telepítettem az xampp-t (az oktatóanyagot követve), és nem volt ilyen problémám, de megszakítottam. Nem tudom, miért gondolom, hogy visszaállítom. Néhány nap múlva. Ne válaszolj, várj, nézd meg, mit csinálok, és gyere vissza.
    Nagyon köszönöm az ezredik alkalommal megértést és türelmet!

    A jelszó beállítása után a "root" felhasználóval és a megadott jelszóval elérheti a mysql szervert a phpmyadmin segítségével.
    Mielőtt a XAMPP újra be ezen az oldalon, és olvastam valamit biztonság XAMPP:
    http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html#1221
    A hivatalos honlap XAMPP találhat további érdekes információt, és sok részletet, hogy nem tartalmazza azokat a bemutató, legyen az 2 óra.
    Általában válaszoltak mindent, használja a forrásokat biztosítani fenntartva alkalmazás.
    Ha még mindig nem megy a XAMPP, WAMP szerver váltani ugyanazt, kivéve az FTP szerver, hanem van egy csomó modulok apache, az aki irányítja a szereti a apache minden kis dolog, és hogy Új lehetőségek a csodálatos szervert.
    SIKER.

  35. Tudtam hozzáférni keresztül phpmyadmin volt telepíteni wordpress, nem sikerült elérni, és én oprit.intru és a saját oldalon, de húztam, és a XAMPP, és nem hagyta, hogy ptr. Az utolsó alkalommal, amikor elmentem, de most zavaros zilla szerveren, és nem tudtam a HP így törölt mappa volt a srác, és húzta, és a szerver, és telepítettem a helyére az a férfi, aki most merge.Uraaaaaaa ! Meg kell kezelni, hogy nem-mura n száját nem.
    Remélem nem haragszol rám, de mondhatjuk, hogy a gondolkodás, mint hogy képmutató.
    ps-nem megyek a mocsárba, mármint az első problémára ... készen állunk ... feladjuk?

  36. Azt hiszem, van kedvem sírni ...
    Újratelepítettem az xampp-t, és hogyan tettem be a jelszót ... hogyan tűnt letiltva a mysql mellett. Megpróbálom megmutatni:
    Ez a helyi gazda

    MySQL adatbázis KIKAPCSOLVA
    PHP AKTIVÁLT
    Perl mod_perl AKTIVÁLT
    Apache :: ASP AKTIVÁLT
    HTTPS (SSL) bekapcsolva
    Common Gateway Interface (CGI) bekapcsolva
    Server Side Includes (SSI) bekapcsolva
    IPv4 AKTIVÁLT
    IPv6 DEACTIVATED
    SMTP Service DEACTIVATED
    FTP szolgáltatás aktiválva
    C: \ XAMPP \ Security \ mysqlrootpasswd.txt:
    user = gyökér mysql
    mysql password = xwq2101k3

    phpMyAdmin felhasználó PMA =
    mysql password = 4ab7909d5cc9e

    C: \ XAMPP \ Security \ xamppdirpasswd.txt:
    XAMPP user = sarasara
    XAMPP password = xwq2101k3

    Miért van két jelszó a myscl-ben, és a phpmyadmin mellett "pma" van? hogy ezt a "pma" -t utoljára láttam az adatbázisban, és mellette azt írta, hogy "leállt", és hogy nincsenek jogai. nézni, hogy még mindig ugyanazt írja-e.
    írj így: pma-> localhost-> yes (a jelszó oszlopban) -> use (globális privilégiumok) -> no (az allow oszlopban). Megnéztem őket az oldalon és a fórumon, nem találtam ezt a problémát. Tévedek valahol ezzel a jelszóval. Úgy látom, hogy a "pma" -nak van egy másik jelszava mysql, megváltoztatni a dokumentumot, és beírni a jelszavamat?
    Kérlek benneteket, hogy mondjon véleményt .. valami, amit soha nem ment előre telepíteni wordpress tudom, mi fog történni.
    Thanks ffffffffffmult!

  37. Megértem, hogy a "pma" phpmyad. Töröltem a jelszavát a txt dokumentumból, és feltettem az enyémet, hogy lássam, mi történik, és ... semmi, még mindig letiltottam a mysql-t. De még mindig kíváncsi vagyok: látom, hogy a pma ugyanúgy szerepel az adatbázisban, mint a joomla, nem kellene törölnöm? de látom, hogy ez is "root" a táblázatban, nem hiszem, hogy törölnöm kellene ... Nem tudom, keresni fogok a neten. Tegnap feltettem nekik a kérdést a fórumon, de úgy látom, még mindig nem válaszoltak. tartsa naprakészen.

    ps. XAMPP nem adja fel, meg kell adni neki fejjel

  38. Cosmin - mondta

    Cristi, nagyszerű dolog tudni, hogyan kell elmagyarázni mindenkinek. Amit itt bemutattál, kezdőknek szól, de nem tudom, hányan tudják ezt annyira jól megmagyarázni, hogy azok, akiknek például nincs sok közük a WordPresshez, megértsék az intelligenciát

    Azt hiszem, a kezdőknek könnyebb volt követniük, ha az oktatóanyagot a szerveren végezték, és nem a helyszínen - elvégre aki innen tanul, az valahol élőben fogja tartani ...

    Különben is, lépést tartani a munkát és gratulálunk!

    Cosmin.

  39. Adrian - mondta

    CosminCristi ... nagy dolog, hogy tudja megmagyarázni a laikus. Amit itt bemutatott kezdőknek, de nem tudom, mennyire tudom magyarázni jól érthető és azok, akik nem rendelkeznek üzleti WordPress például ... Azt hiszem, könnyebb volt követni bemutató kezdőknek, ha végzett a szerveren, és nem helyben - végül is, aki tanulni itt, hogy tartsa élni valahol ... Különben is, jobb munka-és gratulálunk!
    Cosmin.

    Sok oktató a helyszínen, mind a szerver és a szabad wordpress platform, van egy sor 5 útmutatók, hogyan lehet, hogy egy honlap domain vételi azóta a fogadó, majd telepítse wordpress a szerveren, töltsd FTP, és így tovább.

  40. maria - mondta

    Tud valaki mondani nekem, azok közül, akik látták a bemutató fej-farok ebben:
    - Megértettem, hogy figyeltem, hogyan kell eljárni abban a helyzetben, amikor csak most készítem az oldalamat, de ha már létezik, akkor is telepíthetem a wordpress programot? és ha igen, kérem, mondja meg, hogyan tovább? Tudom, hogy meg kell találnom magamnak, de ez nem az én oldalam, és nem akarok a fejemben kavarni. Jóváhagyással rendelkezem különféle gyakorlatok elvégzésére, de ... nem az enyém vagyok.. Vállalom a pályámat, majd mindent megteszek gyakorlatokat, és elmondok mindent, amit felfedezek. Mármint a hozzám hasonló "kicsikre".
    Kösz szépen, nagy érdeklődéssel várt

  41. hogyan változtathatom meg a webhely címét ??? adik “http: // localhost / wordpress” ?????????????

    • Kros: Hogyan tudom megváltoztatni a honlap címe? Adik "http://localhost/wordpress"???  

      Változás könyvtár, amelyek figyelembe mindent a root domain és mozgassa őket egy alkönyvtárba (mappa), hogy tegye a gyökér területen, ahol a WordPress fájlokat fog.
      Ezt követően lépjen a wordpress beállításaihoz a Beállítások vagy a Beállítások / Általános menüben, és onnan megváltoztatja a fájlok feltöltésének helyét, vagyis a „http://www.domeniu.ro/” helyett a „http://www.domeniu.ro/ alkönyvtár / ".
      SIKER.

  42. ZeroCool - mondta

    Igen wordprees széles körben használják, és még a jó

  43. rügy - mondta

    azt mondja nekem: „Sajnálom, de nem tudom megírni a wp-config.php fájlt.

    Manuálisan létrehozhatja a wp-config.php fájlt, és beillesztheti a következő szöveget. " és hoztam létre, és még mindig nem működik: |

  44. rügy - mondta

    Megoldottam

  45. Andreea Mihai - mondta

    Hogyan lehet egy szakaszt a WordPress platform Ro / En?

    Ro - postari in romana / En - postari in English. Kérem, segítségre van szükségem! Köszönöm!

  46. Cristisg1 - mondta

    Én sokkal, sokkal, sokkal több ismertetők a WordPress! Megoldom magam megragadt XAMPP XAMPP probléma, mint Maria nem tudja betölteni az oldalt, témák és pluginek gyarapítják nem érti lámpák bekapcsolásakor (zöld) Apache, MySQL, Filezilla minden zöld (on) vettem Ingyenes blog és kísérleti munkát, hogy hogyan is működik mondhatjuk, im nagyon jó, és én is luaa egy domain és a fogadó de addig szeretném megismerni blogaritul nem hoz semmit + Miért? kell válnia a XAMPP? Én aicea kis kísérleti blog írhat benne :( http://wordpress.com/ Adnék jelzések és sokkal tapasztaltabbak, mint én, nem bánja, hogy Krisztus túlságosan elfoglalt dolgok seriaose (oktató) nem könnyű construeste így mindenki megérti :) Szép munka volt!

  47. Dorinel - mondta

    Nagyon jó bemutató, de nem tudom, hogyan kell mászni, mint egy internetes fogadó? Ha valaha is ilyen szép bemutató, kérjük link burgonyával, és mi minősül a gazda a helyszínen, mint a WordPress.

    Köszönjük!

    • Adrian - mondta

      DorinelNagyon jó bemutató, de nem tudom, hogyan kell mászni, mint egy internetes fogadó? Ha valaha is ilyen szép bemutató, kérjük link burgonyával, és mi minősül a házigazda egy telek, mint a wordpress.Va köszönöm!  

      5 epizódból álló sorozat a webhely nulláról történő létrehozásáról szól, és minden szükséges útmutatóval együtt további tucatnyi egyéb oktatóanyag van a webhely létrehozásával kapcsolatban. Használja a jobb felső sarokban található "Keresés a videotutorial.ro-on ..." mezőt, hogy megtalálja, ami érdekli Önt, valamint az összes oktatóanyagban, amely az oktatóanyag alatt található, a "Hasonló cikkek" részt, ahol e cím alatt linkkel írt címek vannak pirosan írva (kattintson egy címet, és eljutsz ahhoz az oktatóanyaghoz), amelyek ugyanazon témához kapcsolódnak, amely az oktatóanyag, amelyet nézel.

      nézze EZ bemutató a tanulás, mit szeretne csinálni (kattintson erre szót írt piros) Azt javasoljuk, hogy néz minden epizód kezdve Episode 1 megérteni, hogy mi van és mi történik bemutató

  48. Cristisg1 - mondta

    Az XAMPP sem a témákat, sem a bővítményeket nem tudja összegyűjteni. a wordpress.org -extend-plugins-ből vagy témákból pontosan úgy, mint az oktatóanyagban, az EXPLORE (XAMPP), htdocs OPEN wordpress DESC - >> wp-content oldalra megyek, és választom az opciót, bevezetem a plugin-okat vagy témákat, amelyekre visszautasítok a wordpres-en, és keresek semmi és ha részletesebben keresek a keresőmotoron, akkor azt mondja, hogy nincs ilyen téma :) kicserélem az ablakokat és megpróbálom újra! utána még egyszer szavazhatok :))

  49. Cristisg1 - mondta

    Cristi, akitől kértél, hogy küldjünk kezdő műveket, igen, van valami, amit játszottam, pontosan úgy tettem, mint a nagyon sikeres oktatóanyagok útmutatójában "http://cristisg1.wordpress.com/" Még mindig játszanom kell, amíg fő! amúgy köszönöm 🙂

  50. Találok sok útmutatók f hosszú és bonyolult .... wordpress ezt, azt hiszem, hogy volt egyedül ....

    • Adrian - mondta

      Találok sok útmutatók f hosszú és bonyolult .... wordpress ezt, azt hiszem, hogy volt egyedül ....  

      Tényleg? Day egy olyan módszert, vagy egy sokkal jobb alternatíva a WordPress, és te? Ok, hogy miért jó nekünk bonyolítja neked? Milyen alternatívák te érvek? Vagy kommentálta, mint te, hogy a nevét a véleményed!

  51. igen, vannak más blogok és weboldalak egyszerűen történik f belép feltöltött fotó, video ..., és kész arra, hogy nem az én wordpress számla 2 nap, de még nem sikerült ver a fénykép az oldalon ....

    • Adrian - mondta

      igen, vannak más blogok és weboldalak egyszerűen történik f belép feltöltött fotó, video ..., és kész arra, hogy nem az én wordpress számla 2 nap, de még nem sikerült ver a fénykép az oldalon ....  

      Nagyon egyszerű, ha tudtál angolul, a Műszerfalon a bal oldalsávon található opciók, beleértve a Média kategóriát, vagy fogalmad sincs, mit jelent a média: zene, filmek, képek ??? ide kattintva feltölthet egy képet. Írás közben közvetlenül feltöltheti a cikkbe is. Rendkívül egyszerű képet feltölteni, de hát… ki tud angolul ... mellesleg románul is megadhatja a kezelőfelületet, ha nem tudja megtenni !!! Néz ITT videó bemutató, amely azt mutatja, hogy mindent, amire szüksége van! (Kattintson a szó itt piros)

  52. Van egy blogom az operáról, a google-ról, a piczóról, a webről. Nagyon sok őrült ember van itt ...

  53. Cristi Hello Nekem van egy probléma worldpres
    Nem tudom telepíteni azt mondja nekem, hogy nem tudok telepíteni
    how u telepíteni őket, csak szerkeszteni a jegyzettömb bemutató
    Azt módosított jegyzettömb és hiába, amit mondok
    tudnod kell a 000webhos.com a tutorial.ro Am tt
    a legerősebb csak most tudtam meg az akaratról ... tinetio ugyanezt

  54. Dinca - mondta

    Mennyibe kerül nekem, és én csinálok egyet?

  55. Ami szörnyű, hogy van akkora rajzom, mint egy oldal, és nem teszem fel az egész oldalra, akkor is rá kell kattintanom a rajzra, és van 8 rajzom, és szörnyű, hogy valaki folyamatosan kattintva megnézze őket, felhagytam a wordpress-lel a google-ért és webeket, mert ott lehetővé teszi…

  56. Doru - mondta

    Hi Cristi! Egy másik bemutató, amely után néz 50 min egyébként azt neked okosabb! Gratulálunk, köszönet és jó egészséget!

  57. Iulia - mondta

    Lehetséges, hogy legördülő listát készítsek Wordpress-ben? Erősnek kell lennem, és nem tudom pontosan, hogyan kell csinálni ... Valami olyasmit szeretnék, mint egy ingatlan oldal ... Előre is köszönöm.

  58. Razvan - mondta

    Nekem van egy probléma, van egy blogot a wordpress, hogy felveszem a házigazda. És ha valaki hozzászólás nem kap mail riasztás, bár én szeretem az aktív lehetőségeket küldött nekem levelet. Hogyan lehet, hogy e-maileket?

  59. aaaaa - mondta

    nagyon jó oktató .. Sokat tanultam tőlük .. köszönöm .. tájékoztatás
    de én szembe a probléma ..
    Létrehoztam egy weboldalt a wordppress..val, és megadtam egy követelés linkjét, és elérhettem az első oldalt, de nem láttam a többit ..., majd gondoltam, hogy megváltoztatom a beállításokat http://localhost/ Linck írtam területén .. aztán én nem mehetek wp_admin .. és az első oldalon a honlap keverhető más .. off .. mi a probléma?
    segítsen nekem legyen szíves javítani? mit lehet tenni?

  60. babér - mondta

    szia .... Nekem is van egy problémám ... Telepítettem a webhelyet az oktatóanyagba, és azt gondoltam, hogy rendben van ... attól a lótól, ahová telepítve van, amikor betöltöm a betöltött hibát ... az összes elvégzett változtatással… a probléma az, egy másik számítógépen nem tölti be a grafikus részt ... csak táblázatok formájában mutatja meg a webhelyet ... ami problémás? .. tudna valaki segíteni?

  61. Kostya - mondta

    Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak a jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíthet? Nagyon köszönöm

    • vanessa - mondta

      Kostya: Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíteni? Nagyon köszönöm  
      ....................................... ..
      Ha azt szeretné, hogy helyezze el a felmérés a bal, jobb lesz, elsősorban a wordpress sablont, hogy lehetővé teszi ezt a ...kattintson ideSzállj le ... akkor a plugin (WP-szavazás) telepíti a WordPress ...kattintson ide... Telepítéskor manipulálhatja a szavazást a közvélemény-kutatási eszközön keresztül ...kattintson ide...kattintson ide… Itt vannak sablonok, amelyeket ingyenesen letölthet

      Kostya: Salut.am és szükségem van némi ajutor.mi-én blogot wordpress (csak a foci), csináltam egy szavazást, de szeretem, hogy a helyszínen nem csak le, azt akarom, hogy csak jobbra vagy balra, nem pedig, hogy minden alkalommal, amikor hozzáad egy stire.Va segíteni? Nagyon köszönöm  

      • Kostya - mondta

        vanessa:   

        Köszönöm Vanessa, én próbáltam csinálni, amit én mutatja meg, letöltöttem widget WP-szavazások, de egyszerűen nem tudják, hogyan kell telepíteni, vagy mit Gen. kicsit nehéz, de végül sikertelen lesz eu.E kicsit nehéz, mint te is, és köszönöm, szép word.Oricum

        • vanessa - mondta

          Kostya:
          Köszönöm Vanessa, én próbáltam csinálni, amit én mutatja meg, letöltöttem widget WP-szavazások, de egyszerűen nem tudják, hogyan kell telepíteni, vagy mit Gen. kicsit nehéz, de végül sikertelen lesz eu.E kicsit nehéz, mint te is, és köszönöm, szép word.Oricum  
          ................................................ ..
          Bemész, és keresse meg wordpress htdocs megnyitja a Keresési mappa ... wp-tartalom nyissa meg, és nézd benne Plugins mappába megnyitja a plugins mappába másolni ... ebben a mappában wp-szavazás.
          Menj be a wordpress veszi és aktiválja megy a bal oldali menü és a keresési Plugins ... Kattintson rá, és keresni a Plugins panel wp-szavazás Ahogy írja ... aktiválja ... Miután aktiválta tedd, amit látható screenshotok.

  62. Meg tudná mondani, hogyan lehet, hogy nekem úgy tűnik, mint amilyennek látszik, hogy a webhely főoldalára Legfrissebb hozzászólások minden kategóriában. Hogy lehet az, hogy Önnek a legújabb, a Yahoo, a System.

  63. Nekem van egy probléma, hogy nem engedi, hogy feltölt videót, hogy ad nekem a hibát, de ez kevesebb, mint 100mb, és ha tesz egy linket a youtube link jelenik meg csak nincs kép, és ennyi volt lásd megy youtube (én megemlíteni, hogy a copy-paste embed). "Majd, mint te?

    • Adrian - mondta

      Ionut: Nekem van egy probléma, hogy nem engedi, hogy feltölt videót, hogy ad nekem a hibát, de ez kevesebb, mint 100mb, és ha tesz egy linket a youtube link jelenik meg csak nincs kép és to- látni, menj a youtube (én megemlíteni, hogy a copy-paste embed). "Majd, mint te?  

      Pasteaza kódot tartalmazó HTML fülön a Visual ne!

  64. miért nem nyitja meg a localhost / MyAdmin adatbázis?

  65. Toshiba01 - mondta

    Nagyon hasznos bemutató, de érdekelne amellett, hogy nem olyan, mint egy blog, vagy amit akarsz, de az egyik, hogy a show látható tv.Ati ex első tv? Nagyjából szeretne Dorel (barátok, akik megkérdezte hogy neki a site.Eh most hogyan kell csinálni ilyen primatv.ro?

  66. Razvan C. - mondta

    Bárki, aki tudja a plugin a WordPress hozzászólás végrehajtani egy osztály egy külön oldalon? Vagy még egy plugin, hogy képes megjeleníteni a kategóriákat a navigációs menü, valamint a meglévő oldalakat.

  67. Úgy telepítettem az apache-t, ahogyan a fenti oktatóanyagban megtanítottad nekünk, kell-e még egy, és mást mondtál az xampp php-ról ... ezeket már telepítetted, itt nincsenek itneeljeim bn, ezért itt nem értettem, hogy egyet kell választanom? vagy mindegyikre szüksége van, és hogy mely verziókat kell telepítenie .. ezt nekünk is meg kellett volna mutatnia a kezdőknek, kérem, ha megjegyzést fűzne ehhez, a tárhelyszerveren ..

  68. hogyan rakja reklám a blog / wordpress honlap nem feltétlenül csak a bemutató?

  69. Daniel - mondta

    Helló! Megmondom őszintén, mégis segíteni kezdett valakinek abban, hogy megtanulja, hogyan kell dolgozni a wordpress-szel, tegye meg, ne hagyja holtan! Egyszerűen eltévedtem abban a fázisban az ottani internetes fogadóval, meg kellett mondanod, mi az, amit onnan veszel, ahol dolgozol, ne menj egyenesen, hogy megmutasd nekünk, hogy tudod, hogyan kell csinálni, azt hiszem, tudod, hogyan kell csinálni, de vagy kezdőknek vagy azoknak teszed, akik szeretnék látni, hogy tudod, hogy tudsz s ez egy e-mailes válasz. Nagyon szeretnék egy weboldalt létrehozni pw wordpress-ként, de eltévedtem a webhost-ban lévő adatbázisokkal

  70. Cosmin Purcarea - mondta

    hello,

    Én mindent megtettem, mint a bemutató, hogy localhost / wordpress, és működött, de ha adok, hogy teher mutatják:
    A kért URL / wordpress nem található a szerveren.
    beszélve arról, hogy már volt egy blog wordpress ingyen
    mit kell tenni, mert én nem tudom a következő lépést, amelyben tettem felhasználó, a másik, hogy nem wordpress

  71. Catalin - mondta

    Hello Nekem van egy probléma, az Apache és a WordPress, és amikor megkaptam, hogy ez-http :/ / localhost / phpmyadmin Nem mutatom fehér üres akkor mi van?

  72. Nicolae - mondta

    érdekes bemutató, ha az első blog elkészítésekor megtaláltam volna, nagyon hasznos lett volna. Most problémám van egy wmw vagy avi videó feltöltésével. Több tesztet is elvégeztem, és mindannyian összeomlanak a "Ez a videó feldolgozás alatt áll - néhány percen belül készen áll" üzenetre. A feltöltés nem fejeződött be, és a lejátszás gomb nem jelenik meg. Nyilvánvaló, hogy a film nem jelenik meg a blogon, a problémákat különféle címeken és számítógépeken, különféle blogokon végeztem, mindezt a wordpress platformon. A probléma az, hogy 24. december 2010-ig több filmet sikerült feltölteni, de ezt követően, illetve 2011 óta a filmek feltöltése már nem fejeződött be, és nem tudom közzétenni a blogon. Kipróbáltam olyan filmekkel is, amelyeket már korábban feltettem a blogra, és működtek, de ez még mindig összeomlik. Tud valaki tanácsot adni nekem? Van még valakinek ilyen problémája?

  73. Nelutu - mondta

    Azt akarom tudni, hogyan lehet törölni egy fiókot a wordpress, ha valaki tud segíteni.
    köszönöm

  74. Ovidiu - mondta

    Azt lehet mondani, hogy, hogy hol van a kép az asztalon?
    ha tudsz adni nekem küld egy e-mailt neki! Köszönöm

  75. vali - mondta

    Sikerült csinálni, amit tettél a bemutató, mások tudták, hogy látogassa meg a blog IP meu.Acuma neki sem mások nem tudjuk meg a blog, ha írok localhost / wordpress, nem IP. Mi lehet a probléma?

  76. marian - mondta

    hello, a bemutató rendben van, talán nem voltam óvatos, de miután mindent befejeztem, hogyan fogják hívni a webhelyet ...? -www.name.wordpress.com vagy?

  77. robert - mondta

    Nem tudok belépni localhost / phpmyadmin, miért?

  78. Én, és szükségem van egy kis segítség ..
    Eltűnt a megjegyzések rovatban, és ahelyett, hogy meg
    ) else {comments_template ('/ comments-old.php'); }?>

    Tud valaki tanácsot, mit tegyek?

  79. Liviu - mondta

    Helló Cristi Nem tudok létrehozni wp-config.php és wp-config-if tesz sample.php useru megváltoztatta a jelszót, így azt mondom, "egy adatbázis kapcsolat hiba

    Ez az jelenti, hogy vagy a felhasználónevet és a jelszót a wp-config.php fájl hibás, vagy nem tudjuk a kapcsolatot az adatbázis szerver localhost. Lehet, hogy ez azt jelenti, a fogadó adatbázis szerver nem elérhető.
    Biztos vagy benne, hogy a megfelelő felhasználói név és a jelszó?
    Biztos benne, hogy beírt a megfelelő hostname?
    Biztos benne, hogy az adatbázis szerver fut?

    Ha nem biztos abban, mit jelent Ha ezek a feltételek valószínűleg kapcsolatba a házigazda. Ha további segítségre van szüksége, hogy-mindig látogasson el a WordPress Support Forums. "

    • Liviu:
      Helló Cristi Nem tudok létrehozni wp-config.php és wp-config-if tesz sample.php useru megváltoztatta a jelszót, így azt mondom, "egy adatbázis kapcsolat hiba

      Ez az jelenti, hogy vagy a felhasználónevet és a jelszót a wp-config.php fájl hibás, vagy nem tudjuk a kapcsolatot az adatbázis szerver localhost. Lehet, hogy ez azt jelenti, a fogadó adatbázis szerver nem elérhető.
      Biztos vagy benne, hogy a megfelelő felhasználói név és a jelszó?
      Biztos benne, hogy beírt a megfelelő hostname?
      Biztos benne, hogy az adatbázis szerver fut?

      Ha nem biztos abban, mit jelent Ha ezek a feltételek valószínűleg kapcsolatba a házigazda. Ha további segítségre van szüksége, hogy-mindig látogasson el a WordPress Support Forums. "

      Törölje az összes, tedd a mappát, ahol a gyökér a helyén (WordPress fájlokat) engedélyével 777 folytatódik a telepítés, a telepítés után változtassa meg a 755.
      Siker.
      Ez hiba, mert a telepítő script nem tudja létrehozni a wp-config.php fájlt a gyökér oldalon.

  80. Liviu - mondta

    nem Linux W7

  81. Liviu - mondta

    I. helyezett, de azt újra telepítést tesz

  82. Liviu - mondta

    Én ezt az első futtatása előtt tab wp-config.php a wp-config-suport.php után make install (egy ötlet)

  83. Liviu - mondta

    A Krisztus nem találtam a fájlkezelő a cPanel adminisztrációs eszközök

  84. Liviu - mondta

    és ha segít neki schinb ch mód, ahogy fájlkezelő és
    A xplorer2 megy

  85. Octavian - mondta

    Szia, nekem is van egy problémám. Van fiókom a wordpress.com-on (www.octavian …… ..com, megvettem a domainemet) és ... azonos és "még" blog. Dc Szeretném a wordpress.org-ot, jól a wordpress.com-on, sok szkript működik, és kissé gyenge, de nem akarom elveszíteni azt, amin eddig dolgoztam.

  86. Mihai - mondta

    Szia, van egy kérdésem, vettem egy domain egy honlap, és én készítettem el honlapján a PHP, HTML és CSS. De nem szakmai PHP és nem tudom, a honlap szerkesztője. Arra gondoltam, ha tudom használni a WordPress platform természeti terület kezeléséhez, és ha igen, hogyan?

  87. babér - mondta

    Hi, Tudja valaki, hogyan WPClickbankMembership használni?

  88. Dorel Tanase - mondta

    WordPress egy zseniális platform sok lehetőséget. Fontos az, hogy optimalizált oldal szerkezetét. A lehetőségek többszörös és eredményeit. Egyelőre nem. 1 csak az én véleményem! Dolgozom platformok amíg Joomla, WordPress, Drupal, stb, a hajlam a WordPress.
    Mindannyian tudjuk, hogy a post!

  89. TibySchmal - mondta

    Nekem is van egy kérdésem, remélem, megértesz engem, blogoltam, de gazdagép nélkül, azaz ftp nélkül, a wordpress.org telepítésével stb ... közvetlenül a wordpress.com webhelyről. de nincsenek pluginjai, hogyan is tegyem? vagy hogyan adhatom meg a blogomat, ha telepítem a wordpress.org szoftvert, be lehet-e adni a már ftp-ben készített blogomat, beilleszthetek plugint?
    Nagyon köszönöm ... várj a válaszra

  90. TibySchmal - mondta

    Van egy kérdés, remélem érted, én tettem blog nélkül befogadó, azaz nem ftp, stb ... wordpress.org telepítés közvetlenül wordpress.com. de nincs plugint igen, hogyan is mondjam? vagy hogy bemutassam a blog, ha telepíti wordpress.org-e bármilyen módon bemutatni a blog tette ftp, megadhatja bővítmény? ...
    Nagyon köszönöm ... várj a válaszra

  91. bebelusa - mondta

    Hogyan tudom megváltoztatni a háttérben imagimea alapján megváltoztatása nélkül a téma? köszönöm információ.

  92. Marius - mondta

    Megértem ezt a videót bemutató, de hibát észlelt, hogy menjen el
    Nekem van egy. Ro fizetett a helyszínen, hogy működik már szeretnék inlociesc régi helyén egy újra. Az újat után ezt videotutorial (persze megváltozott, miután szeretem nézni), és én nem tudom, mit tegyek.
    Vajon házigazda támogatja wordpress platform? Ha igen, milyen fájlokat menjek fel az oldalon? vagy csak folderu wordpress és phpmyadmin, htdocs?
    Ez mászni több fájlt egyszerre? (A régi oldalon található mászni egyenként)
    Van-e a lehetőséget, hogy átalakítsa a régi sait (relizat a dremwaver) wordpress (azaz html téma, hogy wordpress)

  93. TibySchmal - mondta

    képesek belépni a wordpress blog wordpress.org, hogy tudok telepíteni és témák, stb, de én nem használtam, ahogy blog, wordpress.org, hogy telepítettem a WordPress app be my blog wordpress.org, várva a választ.

    • AdrianGudus - mondta

      TibySchmal:
      képesek belépni a wordpress blog wordpress.org, hogy tudok telepíteni és témák, stb, de én nem használtam, ahogy blog, wordpress.org, hogy telepítettem a WordPress app be my blog wordpress.org, várva a választ.

      Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
      Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
      Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain

      • TibySchmal - mondta

        AdrianGudus: Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
        Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
        Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain


        AdrianGudus: Azt hiszem, nem érted a bemutató. Ez a WordPress platform, ha van saját tárhely és domain térben. akkor valószínűleg egy wordpress blog, de úgy döntött, a hosting megoldás, és a blog aldomain és formája numeblog.wordpress.com
        Ebben az esetben, mint te kint. Ha bemész a WordPress számla Utilities (Segédprogramok), majd Export (Exportálás), akkor láthatjuk, hogy az általuk kínált szolgáltatás export pa másik területre, és egy másik tárhely, de költség dollár 119 egész ügyet.
        Export csak akkor szabad, ha azt szeretnénk, hogy átadja az összes cikkek és hozzászólások a blog házigazdája wordpress és wordpress aldomain


        köszönet informattii!

  94. TibySchmal - mondta

    köszönöm információ

  95. TibySchmal - mondta

    köszönöm tájékoztatás!

  96. Radu - mondta

    Nem fogom kezdeni Apache szervert, amikor ad hazamegy

  97. Stefan (ventilátor kristály) - mondta

    Elnézést kérek, de nem tudom meg http://localhost/phpmyadmin és sem http://localhost/wordpress nam, és nem egy IP.
    Meg tudom csinálni házat hozzon létre egy fiókot?

  98. hello .. ha valaki válaszol a témával ... mondja meg, hogyan lehet feljutni a honlapomon történik localhost a pályán, hogy én vagyok ..., amely látható a neten ms

  99. AdrianGudus - mondta

    Johnny:
    hello .. ha valaki válaszol a témával ... mondja meg, hogyan lehet feljutni a honlapomon történik localhost a pályán, hogy én vagyok ..., amely látható a neten ms

    Van egy egész sor szentelt létre egy oldalt a semmiből. Csak használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban. Írsz ott létre honlapot 1, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató vagy a honlap létrehozása 2 és nyomd meg az Entert, és így tovább, amíg meg nem 6 epizód.
    Ajánlom ezt a bemutató első. A kereső mezőbe írja be a nevét a bemutató: Hogyan készítsünk egy honlap, a 1, domain és hosting
    Ezután írja be a dobozban Keresés: Hogyan lehet, hogy a honlapon, a 3, WordPress, vagy hogyan lehet a helyszínen 5 egy percre? nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Szó volt róla, hogy mi érdekli.

  100. Meg tudná mondani, hogy mit plugint, és nem tudok tenni ezeket a címkéket, hogy akkor fel magad minden posztra, és megkönnyíti a keresést
    Köszönet előre

  101. Vlad Andrey - mondta

    Ha van ideje, és a bemutató weebly.com, mert olyan érdekes, mint wordpress, és talán segít sok, másrészt a látogatók is, hogy a WordPress és összehasonlítása Weebly. . . !

  102. tökfilkó - mondta

    Mondd el, a következő üzenet jelenik meg:
    Nem található

    A kért URL / phpmyadmin nem található a szerveren.

    Apache / 2.0.64 (Win32) Server at localhost Port 80
    Köszi előre is a felajánlás nekem egy megoldást erre a problémára.

  103. tökfilkó - mondta

    Ezt elfelejtettem megemlíteni. Ez akkor jelenik meg nekem, amikor a „localhost / phpmyadmin” oldalra megyek

  104. Robert - mondta

    Szia Cristi, követtem minden lépést! Úgy jött ki tökéletes, és csak jobb! Van néhány kérdés:

    1) Ha az xampp adatbázissal és így tovább dolgoztam… "feltölthető" a wordpress.com webhelyre
    2) Ha hozzáférést adok egy másik rendszergazdának ... képes lesz-e bármilyen változtatást végrehajtani?
    3) új admin adatbázist kell telepíteni, és hogy a XAMPP, vagy egyszerűen csak jelentkezzen be, és azt csinálja, amit akar?
    4) Hogyan kell eljárnom, hogy valaki más dolgozni tudjon ...
    5) Hogyan lehet „integrálni” a blogot egy webhelybe?

    Tisztelettel Matthew Robert

  105. Robert - mondta

    tökfilkó:
    Mondd el, a következő üzenet jelenik meg:
    Nem található

    A kért URL / phpmyadmin nem található a szerveren.

    Apache / 2.0.64 (Win32) Server at localhost Port 80
    Köszi előre is a felajánlás nekem egy megoldást erre a problémára.

    A "Saját rendetlenségek" -ből hiba van az adatbázisban ... vagy rossz a jelszó ... ellenőrizze újra

  106. Andrei Ovidiu - mondta

    Elérése előtt a cím localhost / phpmyadmin telepített egy alkalmazást, mert nem működik nekem? új a kreatív blogok és weboldalak

  107. Mama - mondta

    Cristi, méz,

    Szeretném tudni, hogyan lehet megváltoztatni a nevét egy kód ajánlatot, és egy olyan új. Azt akarom, hogy maradjon az összes szereplő, és be vagy ki, ciklikus, az évszaktól függően.

    Köszönöm.

  108. Cristi helló Nekem van egy probléma a wordpress. Én mindent a tutorial. szép és jó.
    a wordpress telepítéséig. miután a wp-config automatikusan megtörtént. az oldalról. . A 2. lépés megjelenik az oktatóanyagban, ahol a felhasználónév és a csavart jelszó jelenik meg. hát a step2 már nem jelenik meg nekem. csak a teteje jelenik meg ott, ahol w wordpress és szálat ír. a többi sikeresen, és az admin és a jelszó már nem jelennek meg ...
    Megtettem mindent újra .. én törölte az adatbázis és a felhasználói phpMyAdmin I újjáépített mindent .. én törlődik, és újból, és a XAMPP mappában wordpress. Próbáltam az Internet Explorer. és firefox. Ez ugyanaz. Ii Nem tudom, mit kell tenni.

  109. viio - mondta

    Helló Cristi! Lenne egy kérdésem:
    Hogyan készíthetem el a menüt és néhány almenüt, amelyek semmilyen módon nem sikerülnek, kipróbáltam az összes lehetőséget, és semmi sem jelenik meg számomra csak Otthon és még sok minden más, amit nem tudok inkontinencia nélkül csinálni ... Lehet, hogy a témához tartozik, hogy csak egyet keresek a másik után? ??

  110. albert manuel - mondta

    Ez az első bemutató végzi a könyvet, és kerestem egy pár.

  111. Web design Wordpress - mondta

    AM hoztam létre egy tutorial, mert a WordPress honlap

  112. A kiszolgáló nem található: rtmpte: //89.45.193.77: 80 / simplevideostreaming / mp4: / - jelenik meg, amikor a lejátszásra kattint.

  113. Viorel - mondta

    Szia! Szükségem lenne egy oktatóanyagra a DNS www-ről www1-re vagy www2-re történő megváltoztatásához. Van valaki, aki tud nekem segíteni?

Trackbacks

  1. […] A WordPress ragyogó platform webhelyekhez és blogokhoz - HD videokazettató […]

  2. […] Wordpress, vagy többet szeretne megtudni erről a csodálatos termékről, kérem, kövesse ezt a részletes oktatóanyagot a wordpress platformról. Ne felejtse el, ha javaslata, panasza vagy kiegészítése van, ne habozzon írni a […] szakaszba.

  3. […] És a WordPress telepítése. https://www.videotutorial.ro/?p=1133 Is video bemutató, hogy megkönnyítse az Ön számára. Nem bukhatsz meg. A telepítés után eljátszhatja, hogyan […]

Speak Your Mind

*