Hogy nem a saját névjegykártyát a nyomtatóhoz és a Microsoft Publisher - oktatóvideó

Hogy nem a saját névjegykártyát a nyomtatóhoz és a Microsoft Publisher - oktatóvideó
4 (17) 80%

Szia barátok, ez a bemutató látni fogja, hogyan lehet a ház kártyák, csak egy nyomtató, karton kártyák (a Metro) és egy kis türelmet, a szoftver, hogy Ön használja a Microsoft Publisher, ő foglalkozik mindent, amit csak kell, hogy kövesse a lépéseket.

Microsoft Publisher egy olyan program, amely része a Microsoft Office, a mi esetünkben a Hivatal 2010 Szakmailag előre töltött mindenféle minták, tudjuk, hogy az üzleti kártyák, üdvözlőlapok, brosúrák, személyre szabott levelek, oklevelek, folytatódik, és több, lehet, hogy még hajtogatott papír figurák (origami).

Kiadó egy nagyon erős program, ez is része a Desktop Publishing, ebbe a kategóriába, és Scribus, egy programot, amely olyan meleg volt, hogy "megközelítés" hamarosan.

Ma már szinte a "szégyen", hogy nem névjegykártyák, emlékszem, amikor találkoztam valakivel egy ideje, és megkért, kártyák, amikor azt mondtam, hogy nem, nem nézett Elég furcsa, hogy nekem ", és hogy szar, nincs kártya, Pffff" az igazság, hogy én kártyát, de nem én, és nem teljesül a fenti adatok (e-mail, telefonszám).

A legegyszerűbb az, hogy az új kártyák, nem kell kinyomtatni az ipari stílus, csak nem osztja mindenki kártyák, ez jó, hogy nyomtassa ki 10-20 darabokra, és amikor befejezte a többi dolgot csinál, így teszünk a gazdaság felett, és tegye a menedéket, ha a változás a telefonszámot vagy e-mail címre (név nem változik meg, vagy ki tudja ...). Nem akarom, hogy úgy gondolja, mint néhány 200 tenni az üzleti kártyák, és egy idő után, hogy változtassa meg a telefonszámot.

Menj dolgozni, távolítsa nyomtatók naftalin, töltse fel patronok kezdünk bütyköl iroda / DIY.
Azt szeretem a Microsoft Publisher?
Egy olyan szoftver, amely úgy pihenni egy kicsit, nem csak ülni a monitor előtt, akkor ez a bemutató nem volt szórakoztató, hogy papír repülőgépek és helikopterek, miután azok mintákat nyomtatni a kiadóval.
Ez egy nagyszerű program, ígérem, hogy be gyakrabban ilyen programok, ha elfogadja, és természetesen.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Cristian Cismaru


Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Comments

 1. scuzatima, hanem inkább kaotikus és nustiu comenturi javaslatokat, hogy hova tegye az új bemutató, valakinek skype, vagy nem, indrumatima a helyes úton, szeretnék cserélni egy pár szót videotutorialurilor szerzők.
  PS: tiszteletben!

 2. Nelutu - mondta

  Gratulálunk Cristi és szégyen az, aki kudarcot vallott, hogy egyetlen egy lapot, vagy kiadó, Adobe CS vagy több.
  Srácok, akik dolgoznak videotutorial ha nem aveiti ötleteket útmutatók, mi forró a neten kiküldetés blogok, weboldalak, stb hogy néhány útmutatók létre egy honlapot ma már nem, mi történt 30 éve. őszinte bocsánatkérés.

  • Vitalie - mondta

   Nelutu:
   Gratulálunk Cristi és szégyen az, aki kudarcot vallott, hogy egyetlen egy lapot, vagy kiadó, Adobe CS vagy több.
   Srácok, akik dolgoznak videotutorial ha nem aveiti ötleteket útmutatók, mi forró a neten kiküldetés blogok, weboldalak, stb hogy néhány útmutatók létre egy honlapot ma már nem, mi történt 30 éve. őszinte bocsánatkérés.

   WebSite (ha ismert, azt mondtad, nem ismerik Chindia ötlet), ha szakad érdekel egy weboldal létrehozása, már néhány oktató, + rajta, és muszáj tudás HTML, CSS, Javascript (jQuery).

 3. Mario - mondta

  Helló Lenne egy kérdésem nagyon jó oktató azt ofice 2007 megvásárolta ezt a programot, ahol lehet letölteni sal. Köszönöm szépen

 4. tutorialu érdekes, én nem értem, hogy ezek a lapok vannak vágva a nyomtatás előtt.

 5. matt:
  tutorialu érdekes, én nem értem, hogy ezek a lapok vannak vágva a nyomtatás előtt.

  Nem minden vágják, vágják, így ki lehet nyomtatni a nyomtatás után kell hajlítani lap és kártyák jelennek meg, mint a Danone joghurtok kapcsolódnak.

 6. Stas:
  scuzatima, hanem inkább kaotikus és nustiu comenturi javaslatokat, hogy hova tegye az új bemutató, valakinek skype, vagy nem, indrumatima a helyes úton, szeretnék cserélni egy pár szót videotutorialurilor szerzők.
  PS: tiszteletben!

  Felvesszük a kapcsolatot az oldalon.

 7. Nelutu:
  Gratulálunk Cristi és szégyen az, aki kudarcot vallott, hogy egyetlen egy lapot, vagy kiadó, Adobe CS vagy több.
  Srácok, akik dolgoznak videotutorial ha nem aveiti ötleteket útmutatók, mi forró a neten kiküldetés blogok, weboldalak, stb hogy néhány útmutatók létre egy honlapot ma már nem, mi történt 30 éve. őszinte bocsánatkérés.

  Vagy én nem értem, vagy még nem fejezte megfelelően.
  Ismételten hangsúlyozza kérem!

  • AdrianGudus - mondta

   Cristi-adminOri nem értettél meg, vagy nem fejezte megfelelően.
   Ismételten hangsúlyozza kérem!

   Megértem az ötlet, útmutatók csinálni cetateanu panaszkodik, hogy túl egyszerű ... mármint olyan helyek, amelyek megmutatják, hogyan lehet ... régi vágású. Valószínűleg omu oldalak, mint a Java, a Flash, mindenféle egeret hatások és más csodák.
   Ez az, amit azt hiszem, azt jelentette cetateanu, pronanil Cakewalk neki, hogy dobja a WordPress www vagy beállítani egy FTP, és szeretne valami teljesen, bár kétlem, figyelembe véve a több száz megjegyzéseket írt a tegnapi bemutató " Nem megy nekem nem jelenik meg, milyen rossz is megjavítani, hogyan törölje adatbázis "

 8. Szia Cristi, helló Adrian, szívesen barátok Videottorial.ro. Nem zavarja az szereti a srácok, akik olyanok, mint a pohár, nem illik semmit. Ha nem tetszik, mi történik itt, hogy az egész világ a kattintás az egérrel. Azt javaslom nekik, többek között a "Citizen" kígyózik a seggét virtuális más országokban virtuális, hogy talán az ő fejében. Bocs, ha zavar senkit. Én meg nagyon hasznos és jó ezeket a forrásokat, azt mondanám, hogy rengeteg információt, hogy ezek a srácok a csodálatos (és kölyök (MS) DOS bárki) igyekszünk nyújtani. Kösz srácok a munkát, és továbbra is tudja, hogy ez jó. Én tisztelettel fejet, mielőtt szinte!

  • Nelutu - mondta

   pap:
   Cristi Hello, hello, Adrian, üdvözlő barátok Videottorial.ro. Nem zavarja a szeret srácok, akik olyanok, mint egy pohár, már nem illik semmit. Ha nem tetszik, mi történik itt, már az egész világ a kattintás az egérrel. Azt javaslom, köztük az "állampolgár" mozgatni a seggét virtuális másutt virtuális as, és talán az elméjét. Bocs, ha zavar senkit. Úgy vélem, nagyon hasznos és jó ezeket a forrásokat, azt mondanám, rengeteg információ, hogy ezek a csodálatos fiúk (és nem a kölykök (MS) DOS bárki) küzdött, hogy nekünk. Kösz srácok a munkát, és továbbra is, mint tudod, hogy jó. Virtual I íj tisztelettel előtted !!!

   Kezdtem kiküldetés "gratulálok" a munkájukat még Iara te egy "kölyök (MS) DOS" ha valaki tesz egy bemutató, hogy hogyan, hogy egy pontot világban te leszel az első, tegye meg gratulálni kell jólétet, mint a hagyományos dolgokat.
   Mindig tiszteltem személyzet, videotutorial.
   Saját szempontból

   • NelutuElkezdtem ezt a bejegyzést "gratulálok" a munkájukat akkor Jára even're egy "kölyök (MS) DOS" ha valaki csinál egy tutorial, hogyan, hogy egy pont a világban te leszel az első, tegye akkor gratulálok Tre gyarapodását több mint triviális dolgokat.
    Mindig tiszteltem személyzet, videotutorial.
    Saját szempontból

    Hello! Itt van egy másolata az őslakosság érezték jó dolog, még akkor is, ha ez teszi őt, aki megfullad, húzza le más, mint hogy elhagyja őt. Sajnálom, de ez az állampolgár tévesen dolgokat: soha nem dícsérém, de ő (a legelső, aki nem az), azt mi elégedettek, mert itt tanultam egy csomó jó és hasznos (nem megcsókolni bárki bárhol pt. tudom, hogy sem a fiúk, sem azokat én), és néhány is kell tudni, hogyan és hol, hogy egy pont a Word. Nem minden olyan jól, és képes. OK, azt remélve, hogy kitisztult, én pont itt ... nem szó, de ez a kis vita, hogy jött létre. Elnézést és üdvözlő mindenkit tisztelettel!

 9. Helló, és szeretnék kérdezni valamit (nem kapcsolódik a bemutató) Van egy egér, amit mouseped tartani vele, ha ő semmit közvetlenül az asztalon?
  Koszonom

  • xtrpuka - mondta

   Mr.T:
   Helló, és szeretnék kérdezni valamit (nem kapcsolódik a bemutató) Van egy egér, amit mouseped tartani vele, ha ő semmit közvetlenül az asztalon? Koszonom

   míg az egér mozog jól, hogy a felület nem gond

 10. boncila - mondta

  gratulálok ,,,,,,,,,,,, sok jó dolgot tanultam itt ,,,,,,,, tartani az egészet annyira jól sikerült, ......... .. ..................

  • Raul Stefancu - mondta

   Raul Stefancu:
   Tudod, hogy nekünk egy leírást, hogyan kell telepíteni bluetooth xp PC Studio meargasamsung .Multumesc!

   Raul Stefancu:
   Tudod, hogy nekünk egy leírást, hogyan kell telepíteni bluetooth xp pc studio meargasamsung .Multumesc !!!

   boncila:
   gratulálok ,,,,,,,,,,,, sok jó dolgot tanultam itt ,,,,,,,, tartani az egészet annyira jól sikerült, ......... .. ..................

 11. Raul Stefancu - mondta

  Meg tudod csinálni a bemutató, hogy hogyan telepíteni bluetooth xp Samsung PC Studio dolgozni. Köszi!

  • Raul Stefancu - mondta

   Tudod, hogy nekünk egy leírást, hogyan kell telepíteni bluetooth xp PC Studio meargasamsung .Multumesc!

 12. hozzáad - mondta

  hogy szebb photoshop

 13. Bogdan - mondta

  Salut! Lehet csinálni egy tutorial arról Rainmeter?

 14. Raul Stefancu - mondta

  nagyon jó tutorial! Meg tudod csinálni egy leírást, hogyan instalm bluetooth xp pc, amikor megyünk a számunkra "Samsung PC Studio" .Multumesc!

 15. pc1990 - mondta

  És a Photoshop lehet egy jó alternatíva, de ha mindannyian érdemesek telepített irodai próbálni, és a Microsoft Office Publisher.

 16. danny - mondta

  Szia, én valamit mondani rólad, mint dicsérő szavakat, nagyon sokat tanultam tőletek, és hogy most ő segített másoknak, köszönhetően az összes oktató és tartsa úgy, gratulálok.

 17. hidroxi - mondta

  Nagyon hasznos tutorial.

 18. Cristi - mondta

  Cristi Helló, és gratulálok az oldalon, ez nagyon bun.O rugaminte és van egy videó bemutató részletesebb SEO optimalizálás küldhet

  tiszteletteljesen

 19. Mircea Radu - mondta

  Nagyon érdekes bemutató. Azt szeretném megkérdezni, ha tudod, hogy és fedelek (kiterjedő) penrtu könyveket Microsoft Publisher vagy egy másik program is.

  legjobb

 20. Mircea Radu - mondta

  Kérjük, szép, hogy ha egy tutorial szoftver Box Shot 3D.
  Köszönet előre.

  megfelelnek

 21. Szeretném tudni, hogy hogyan teljesít a kártyák ablakok Ubuntu Linux..nu

 22. Nicu - mondta

  Hello. Csináltam egy kártyát formátumban 9cm 5 cm ps. amíg minden rendben van. Hogyan mellé Nyomtatás? Tettem a doc, de előfordul még nem tudom, hogyan, de nem látni, hogy tisztán ps. ha nyitott a ps vagy a néző lát tökéletes. Én is nyomtassa ki azt mondja, mint homályos, pixelated ... mit választás van?

  • AdrianGudus - mondta

   Nicu:
   Hello. Csináltam egy kártyát formátumban 9cm 5 cm ps. amíg minden rendben van. Hogyan mellé Nyomtatás? Tettem a doc, de előfordul még nem tudom, hogyan, de nem látni, hogy tisztán ps. ha nyitott a ps vagy a néző lát tökéletes. Én is nyomtassa ki azt mondja, mint homályos, pixelated ... mit választás van?

   Amit meg dpi-ben PS a kártya? Dpi-beállítások már mindent létre, ahol van, hogy a 9cm 5cm. Állítsa be a 300 dpi

 23. Nicu - mondta

  AdrianGudus: Amit meg dpi-ben PS a kártya? Dpi-beállítások már mindent létre, ahol van, hogy a 9cm 5cm. Állítsa be a 300 dpi


  Én meg 72. Köszönöm szépen. Remélem, hogy megoldja ezt a ...

 24. giliolla Tomescu - mondta

  Köszönöm szépen, én a Windows 7 engedéllyel szabad, így vettem az ajánlatot, és nem tudja, hogyan kell használni, most a szuper ... Köszönöm még egyszer

 25. Loredana - mondta

  Cristi, kösz a segítséget!

 26. Dan Mircea - mondta

  Köszönöm, uram, és köszönöm Cristian Cismaru videotutorial.ro oldalon az Ön önzetlen módon, hogy segítsen a altii.respectele mindig nagy karriert ... ha ki hazánk

 27. Hol kaphatok Microsoft Publisher román és töltsd le ingyen?
  Sikertelen
  Köszönjük!

  • alex - mondta

   Itt van egy link, hogy letölthető próba Microsoft Office Plus 60 2013 nap. Nem tudom, ha a kiadó, de ezek kipróbálhatja. http://technet.microsoft.com/ro-ro/evalcenter/jj192782.aspx . Azt hiszem, a felület az angol és román, de nem vagyok benne biztos, hogy telepítve van, de angolul.

  • Adrian Gudus - mondta

   Microsoft Publisher egy darab (néhány szoftver), amely része a teljes irodai programcsomag az úgynevezett Microsoft Office. Viszont Microsoft Office egy kereskedelmi iroda suite (pénzbe kerül). Nem a Microsoft Office ingyenes.
   Más szóval, ha azt szeretnénk, a Microsoft Publisher kell vásárolni (buy) a teljes irodai programcsomag az úgynevezett Microsoft Office vagy egy ingyenes alternatíva is használható irodai programcsomag Open Office vagy Libre Office tartalmaz szoftver hasonló a Microsoft Publisher.
   Körülbelül Open Office már eddig is sok video tutorials honlapunkon. Megtalálhatja őket a keresési mezőbe a jobb felső sarokban.

 28. Mihai - mondta

  Jó napot kívánok. Hogyan érhetem el, hogy kártyákat kevésbé feltűnő az írás? Úgy érzi, csak egy kicsit, hogy a kapcsolatot? Szükségem van egy nyomtatót 3d? milyen költségek lennének?

más referenciák

 1. [...] Altcineva.Am használt Ashampoo Office 2010, volt elég bine.Aici egy videó bemutató: kártyák, és két screenshotok [...]

nézőpont

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.