Zimbra Desktop, végül egy e-mail kliens, amely asztali leveleket hoz a Yahoo Mailből - video bemutató

Szia barátok, az a bemutató fogom bemutatni egy új e-mail kliens, amely tudja, hogy nekünk e-yahoo Server Desktop anélkül, hogy a beavatkozás.
A Zimbra egy program, amelyet a VMWare birtokolt és karbantartott, a múltban a projekt a yahoo tulajdonában volt, ők nagyon jó munkát végeztek, amint ismert, tegnapig szinte lehetetlen volt leveleket gyűjteni a yahoo szerverekről. , ez csak díj ellenében volt lehetséges.
Néhány nap múlva a vizsgálatok és kísérletek eredménye ez a megoldás tökéletesen működik, tudjuk hozni is küldtem mail yahoo webes e-mail.
Többé nem kell logam böngészőt egész nap olvasni yahoo e-maileket, tesszük indításkor Zimbra és ez a program összegyűjti az új üzeneteket, és mi tudatja Önnel.
Beállítása kliens rendkívül egyszerű, csak követni a varázsló, és kész trebiue nem állít a port, nem kell telepíteni további eszközök (YPOPs) minden simán megy először.
Várjuk véleményét működéséről Zimbra mail kliens, tudjuk, hogy Romániában, yahoo szolgáltatások élvezze a nagy népszerűségnek.
Ha nem tudom, hogy a Yahoo e-mail cím, akkor kövesse a bemutató: Hogy van egy e-mail címet és egy yahoo messenger id
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (66)

  • Cristi Bravo! Végül egy asztali kliens és a Yahoo Mail. Én nem igazán használom egy e-mailt a yahoo nagyon ritkán.

  • Van egy kérdésem! A Windows 7, ha éppen a számítógép és a jobb klikk a partíció le az ablakot, ahol azt mondják, hogy mennyi hely van beállítva, hogy, hogyan, hiszen minden ez a kaszpáz, amely azt mondja tömörítése a meghajtó lemezterületet takaríthatunk meg. Ez a tömörítés menteni helyet deisk ha használják a C partíciót, amelyen a Windows telepítve van, befolyásolja annak működését, vagy programok, vagy ha egy másik partícióra, és készletek, és használjuk őket fogjuk őket kivonat vagy cv tetszik, azt próbálja látni dolgokat a D kit, de VRO 50 GB filmet készletek mindenféle, a zene és sokáig látni, hogy van ez, és nem ugrik, hogy a partíció C esetén nem biztos, akkor hogyan van?

    Ez az oktatóprogram nagyon érdekes és hasznos volt ... Vravo Cristi, most nézd meg, mit csinálsz a Kaspersky 2011 programmal, talán van ideje oktatóprogram készítésére!

    • BGD: Van egy kérdésem! A Windows 7, ha éppen a számítógép és a jobb klikk a partíció le az ablakot, ahol azt mondják, hogy mennyi hely van beállítva, hogy, hogyan, hiszen minden ez a kaszpáz, amely azt mondja tömörítése a meghajtó lemezterületet takaríthatunk meg. Ez a tömörítés menteni helyet deisk ha használják a C partíciót, amelyen a Windows telepítve van, befolyásolja annak működését, vagy programok, vagy ha egy másik partícióra, és készletek, és használjuk őket fogjuk őket kivonat vagy cv tetszik, azt próbálja látni dolgokat a D kit, de VRO 50 GB filmet készletek mindenféle, a zene és sokáig látni, hogy van ez, és nem ugrik, hogy a partíció C esetén nem biztos, akkor hogyan van? tutorial, hogy nagyon érdekes és hasznos ..... Vravo Cristi, most mit csinálsz Kaspersky 2011 is volt ideje, hogy csinál egy tutorial!  

      Az igazság az, hogy nagyon nehéz telepíteni VirtualBox, hogy egy Windows-7 magad, és meglátjuk, mi történik ott?
      Itt facuto, és azt mondani, hogy ha egy partíció nagy tömörítés időbe telik. Minden fájl, amit csinál, vagy hogy már nem lesz meg kell nevezni a kék szín helyett fekete, jelezve, hogy a tömörített. Nem nyertem semmit ezzel. Én engedélyezve ez a funkció a D partíción, ahol a fájlok voltak a kötet elfoglalt hely foglalt 994MB után tömörítés 809MB, így kapnak kis szobában, a választás a tiéd. Tesztelje magát szemben a jövőben, hogy csak a számítógép, hogy nem? Mi nem a tengerimalacok!

      És próbálják megállítani ezt a szokást a kiküldetés ugyanazon comment 30 alkalommal

  • Ha oktatóanyagot szeretne a Zimbra telepítéséhez az Ubuntu Linuxon, akkor ezt megjegyzésben határozza meg, és ha van elég kérés, készítek egy útmutatót a Zimbra telepítéséről az Ubuntu Linuxon :)

    • Még akkor is, amikor Adrian azt mondta egy video oktatóanyagban, hogy a yahoo szolgáltatásban profi e-mail szükséges, hogy elvégezze ezeket a szolgáltatásokat (üzeneteket hozzon az asztalra), de ez nem így van. Vannak olyan programok, amelyekben aktívak lehetnek, függetlenül attól, hogy milyen e-mail fiókot használ. (MINDEN IDŐ). Aktívak és értesítik Önt bármiről, amit akar. A lényeg az, hogy ezeket a programokat ilyenként kell beállítani! Az, amit bemutattam, ezt megteszi, és mindenekelőtt INGYENES !!!

      Adrian admin: Ha szeretne egy tutorial, hogyan kell telepíteni az Ubuntu Linux Zimbra adja meg ezt a megjegyzéseket és ha gyűjt elég kérések Csinálok egy tutorial, hogyan kell telepíteni Zimbra on Ubuntu Linux   Idéz nekem

      • CorleoneAdrian még találkoztunk spuso layahoo videotutorial, hogy szükség van e-mail pro, hogy ezek a szolgáltatások (így üzeneteket az asztalon), jobb, ha nem. Olyan programok, amelyek aktív bármilyen e-mail fiók használata (egyszerre). maradni aktív és vagy értesíti Önt, hogy Meil ​​frimesti.Chestia hogy azok a programokat kell létrehozni, mint az ilyen! Aki bemutatta lam ezt csinálom, és legfőképpen, hogy INGYENES!
          

        Mi a neve az e-mail kliens beszélsz? Hol meg?

  • Zimbra felhasználó voltam, nagyon tetszett, hogy működik, míg egy nap nem működik ... Később, a neten keresve, rájöttem, hogy a VMWare által átvezetett beszélgetésekben vannak. Egy ideig a szerverek nem működtek, és eltávolítottam az alkalmazást.
    A cikk a rekindled érdeklődésemet ez az alkalmazás, persze, hogy jöjjön vissza hozzá.
    Bravo, te egy jó ötlet!

  • Igen, érdekes lenne, hogy csinál egy tutorial telepítésével ubuntu.Si és a kérdés, van-e olyan program, az Ubuntu Linus Instant Messenger kompatibilis yahoo számla?

    • bogdanIgen, érdekes lenne, hogy csinál egy tutorial telepítésével ubuntu.Si és a kérdés, van-e olyan program, az Ubuntu Linus Instant Messenger kompatibilis yahoo számla?  

      Milyen értelemben kompatibilis? Ha utal a video- és hanghívások kezdeményezésének lehetőségére, az nem létezik, de fájlokat továbbíthat. Már rendelkezik Yahoo kompatibilis klienssel az Alkalmazások> Internet> Empathy IM kliens alatt, vagy telepítheti a Pidgin-t, amelyről már van oktatóanyagunk. Írja be a jobb oldali keresőmezőbe: Pidgin, írja be, és megtalálja. Vannak oktatóanyagok a szoftver Ubuntu Linux-ra történő telepítéséről, mind a terminálon, mind a grafikus felületen keresztül, csak fel kell írnia a keresőmezőbe: hogyan kell szoftvert telepíteni az ubuntu linuxra.

  • Cristi, miért mondod "végre egy szerelmi ügyfél, aki Yahoo Meils-t hoz az asztalra"? :)) :)) hosszú ideje ez volt, csak nem találta meg! Sok szerencsét !!!

  • Yahoo.com eleinte POP kliens ingyenes, de csak egy nagyon rövid ideig, a szolgáltatás promóciós reklám. Nagyon régen feladta kínál POP hozzáférést. IMAP nem, és még soha nem volt, hanem a Google Mail lehetősége IMAP.

    Másrészt, a Yahoo még POP szolgáltatást, csak a Yahoo.co.uk. Ez jelenleg is rendelkezésre áll, és milyen hamar, hogy nem adja meg neki.

    Ha ez a Zimbra Desktop CSAK az e-maileket a szerveren tárolja, és a telepített számítógépen (gazdagépen) tárolja, akkor nem lehet offline e-mail kliensként használni, mint például az Outlook Express, a Microsoft Outlook Express és a más hasonló e-mail kliensek. Ha ez a helyzet, akkor a Zimbra Desktop továbbra is egyszerű "felhő e-mail kliens" a Yahoo és más népszerű fiókszolgáltatók számára! Sajnálatos módon!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.