Zemana AntiLogger vagy hogyan védekezhetünk az adatlopások és a kémprogramok ellen - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a kezdeményezéseket indíthatnak ellene adatlopás. A legveszélyesebb fertőzés típusától Keylogger, szoftver, amely képes rögzíteni, amit írni a billentyűzeten. Keylogger-akkor a legegyszerűbb, könnyen kimutatható egészen a legösszetettebb, nehéz azonosítani. Azt is tudják, két formában, szoftver vagy hardver.
Függetlenül attól, hogy szoftveres vagy hardveres keylogger célja az, hogy összegyűjtse az adatok és információk a felhasználó által használt, majd küldje el a szerver, vagy egy e-mail cím tartozik, hogy a személy, aki beültetett a számítógépen.
A keylogger képes rögzíteni a billentyűleütéseket, a dokumentumok, weboldalak, keresők, e-mail, az azonnali üzenetküldő szoftver, a ste banki oldalak is, hogy screenshotok a teljes asztali vagy nyitott ablakok, aktiválhatja a webkamera nélkül prmisiunea rögzíthet hangot elfogott egy mikrofon van csatlakoztatva a számítógéphez.
A legismertebb szoftver megvéd minket a fertőzésekkel szemben keylogger típus Zemana AntiLogger. A hivatalos honlap Zemana találunk két ingyenes verzió letölthető Zemana AntiLogger ingyenes és kereskedelmi változat Zemana AntiLogger.
Az ingyenes verzió nem segít eltávolítani a keylogger evetual nem is arra figyelmeztetnek, hogy vagyunk-e vagy sem kémek. Zemana AntiLogger Free csak titkosítja a billentyűleütéseket, így azokat nem lehet elfogott / rögzíteni bármilyen keylogger beültetett a számítógépünk.
Zemana AntiLogger kereskedelmi változat biztosít nagyobb védelmet és ki, amely titkosítja a billentyűleütéseket is képes felismerni és blokkolni a keylogger kínál különböző bevonatok a védelem online fizetési védelem screenshotok, védelem információt a vágólapra, mikrofon és webkamera védelem elleni behatolás.
A vége felé, kérjük, vegye figyelembe, hogy Zemana AntiLogger Zemana AntiLogger szabad és tiszta a számítógép bármilyen típusú fertőzés keylogger számítógépen, de megvéd minket ilyen fertőzések. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan védi a számítógépet a adatlopás és keylogger típusú fertőzések.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (37)

  • Van egy Pro verzióm [torrentek]. A Minusuri Pc 20 másodperccel később indul. Azt mondja nekem, hogy a Camtasia, a BS Player, a webkamera és mások billentyűzárak, megpróbálja elkapni a képernyőmet, stb. Még egy nagyon fontos alkalmazást is blokkol számomra [Fn + webkamera Fn + vezeték nélküliFn + bluetooth stb.]. rögzítse a billentyűzetet [a jelszavak ellopásához]. A SAFE alkalmazásokkal kapcsolatos, előre definiált szabályok nem ártanak. Az alkalmazás problémája az, hogy nem tudja, mi a BIZTONSÁG és mi a VESZÉLYES.

  • Jelentkezz némileg ellentmond a anti-vírus?
    Én 2013 BitDefender Total. Probléma, ha úgy gondolja, hogy fog mind egyszerre?

  • Ionut:
    Jelentkezz némileg ellentmond a anti-vírus?
    Én 2013 BitDefender Total. Probléma, ha úgy gondolja, hogy fog mind egyszerre?

    Ha Bitdefender Total Security 2013 kell véd a keylogger és s.

  • Ismertem Adriant, de rossz háttérképet írtam, köszönöm szépen a háttérképet :) és a bemutatót

  • az első program telepítése után Zemana formatare.Folosesc sok év, és én megszoktam, hogy mit, hogy blokkolja, és mi, hogy kihagyja a normális nu.E Camtasia az, hogy végül is Camtasia desktop nyilvántartás, hamis pozitiv.Nu ütközik víruskereső.

  • vég:
    Adrian megy 3.0 ha ragaszkodunk usb port 2.0

    Igen, működni fog, de nem élvezi az USB 3.0 sebesség előnyeit ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.